מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות היסטרוסקופיה אבחנתיתשיר25/06/2014
ד"ר שלום רב.
נשלחתי להיסטרוסקופיה אבחנתית בגין ריריץ רחם מעובה .כמו כן יש רקע של אי פריון לא מוסבר.
התוצאות הן:"לפנינו אגמי מוקום עם לויקוציטים,קרישי דם קטנים ואין רקמה בתכשיר.non diagnostic material".
שאלותי:
1.האם קרישי הדם יכולים להיות סיבת אי הפריון?
2.האם ניתן להתחיל בנתונים אלו הפריה חוץ גופית או שיש בזה סיכון?
3.האם קרישי הדם יעלמו מאליהם או שידרשו התערבות רפואית?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/06/2014אנחנו לא מפענחים תוצאות של הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/06/2014אנחנו לא מפענחים תוצאות של הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ובריכהמיטל25/06/2014
האם ניתן להכנס לבריכה ביום האחרון של המחזור?
ושאלה נוספת האם טמפון מאפשר כניסה לבריכה,ואם לא מוציאים אותו בזממן הוא יכול לגרום לבעיות גינקולגיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ובריכה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/06/2014אין מניעה למהכנס לבריכה
בהלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטיתלאה24/06/2014
שלום! ביתי בת 12 קיבלה מחזור.אני רוצה לדעת איך עושים בדיקה האם יש לה סיכון לסרטן השד חלילה, כי יש לה סיפור משפחתי משני ההורים הכוונה מצד בעלי אמא חלתה ומצד שלי דודה חלתה במחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גנטית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/06/2014על פי רוב לא מבוצע לילדות בגיל צעיר חשוב שאת תבצעי בדיקת BRCA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור נוסף לאחר שבועשגית23/06/2014
שלום,
אני בת 43 עם מחזור סדיר ביותר. בפברואר השנה החלפתי התקן מירנה (לא התאים לי) להתקן הרגיל. עד יוני המחזור היה סדיר. אומנם כל פעם ארוך הרבה יותר מהרגיל. ביוני קיבלתי שוב וכמה ימים לאחר שסיימתי קיבלתי שוב. המחזור הנוכחי נמשך כבר יותר משבוע.ומלווים כל הסימפטומים של מחזור. יש לי תור לרופא רק לעוד שבועיים ואני קצת בלחץ.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור נוסף לאחר שבוע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014יכול לקרות שיבושים במחזור בדרך כלל בעיה הורמונלית ואין מה להלחץ יכולה לחכות שבועיים עד לתור לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף- שיבוש במחזורלימור23/06/2014
שלום, קיבלתי מחזור באמצע חפיסת הגלולות והמשכתי עם הגלולות כרגיל. גלולה אחרונה היתה ביום רביעי והייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי ולא קיבלתי מחזור בכלל עד עכשיו. האם יש סיכוי שאני בהיריון והאם להתחיל חפיסה חדשה כרגיל ביום חמישי? יש לציין שלקחתי גלולות בזמן ולא שכחתי גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף- שיבוש במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014עשי בדיקת שתן להריון אם שלילית התחילי חפיסת גלולות חדשה במועדה
אם גם בחודש הבא יהיו שיבושים בסדר המחזורים פני לרופא נשים שלך להתאמת גלולות אחרות ולבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילוג על מחזורגלי23/06/2014
היי,אני נוטלת גלולות מרסילון כבר עשרה חודשים. הייתי אמורה לקבל מחזור שבוע שעבר אבל הייתה לי מסיבת סיום לכן המשכתי עוד חבילה ברצף ללא הפסקה על מנת לדחות את המחזור. היום קיבלתי מחזור למרות שאני באמצע החפיסה,מה אני אמורה לעשות? והאם למרות שקיבלתי היום מחזור לעשות הפסקה של שבוע בסיום החפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוג על מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014עשי עכשיו שבוע הפסקה והתחילי אחרי שבעה ימים חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר גדולאירית23/06/2014
שלום,
אני בשבוע 33,
עובר באחוזון 95% כאשר כל המשפחה ממוצעת.(גודל העובר מתאים לשבוע 39)
מי שפיר וצ'יפ גנטי תקין. לי יש מחלת האשימוטו מקבלת 100 מ"ג אלטרוקסין.
בתחילת ההריון עד שבוע 12 TSH=4.75 ואחר כך ירד ל 0.5 .
האם יש קשר בין גודל עובר לתפקוד הבלוטה?
האם גודל זה יכול להעיד על בעיות גנטיות? כדאי לבדוק בבדיקת סיסי שילייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר גדול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014פני לרופא העוקב אחריך בהריון לדעתי אין קשר לבעיות בבלוטת התריס שלך ולגודל גדול של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להריוןבת 2423/06/2014
שלום,
הסיפור שלי הוא קצת מסובך... עד לפני חודשיים בערך נטלתי גלולות מינס למניעת הריון באופן קבוע. לאחר שהפסקתי ליטול את הגלולות קיבלתי מחזור באופן טבעי ב-12/5. ב-6/6 קיימתי יחסי מין לא מוגנים אך הוא גמר בחוץ ולא קיבלתי מחזור מאז. היום אני כבר באיחור של 11 ימים (בהתייחס לכך שהמחזור הקודם שלי היה חודש לפני ב-12).
השאלה הראשונה שלי היא האם יש סיכוי שנכנסתי להריון גם אם הוא גמר בחוץ?
אתמול שוב קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולצערי הוא גמר בפנים וגם היום בבוקר זה קרה אז לקחתי פוסטינור.
השאלה השנייה שלי היא: אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים פעמיים הייתי צריכה לקחת 2 כדורי פוסטינור או שמספיק כדור אחד?
השאלה השלישית שלי: במידה ובפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין (ב-6/6) נכנסתי להריון, האם נטילת גלולת הפוסטינור יכולה להזיק לי או לעובר?
השאלה הרביעית שלי היא האם מחר אני יכולה לעשות בדיקת דם לזיהוי הריון וזה יצא מהימן או שמכיוון שלקחתי פוסטינור אני אאלץ להמתין כמה זמן על מנת שהבדיקה תצא מהימנה? אם כן, כמה זמן עלי להמתין?
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/06/2014אין מה לעשות בשלב זה. נטלת כבר פוסטינור ואין צורך ליטול את התרופה בפעם נוספת. תמתיני עד המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
בת 2423/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות- דחוףעדי23/06/2014
שלום,
חזרתי לקחת גלולות פמינט לאחר כחודשיים הפסקה.
התחלתי לקחת ביום הראשון של המחזור אך גם לאחר שהמחזור היה אמור להיפסק הדימומים עדיין נמשכים כך שכבר שבועיים מהיום שהתחלתי לקחת אני עם דימומים שרק מתגברים.
זה אף פעם לא קרה לי עם הגלולות הנ"ל.
מה לעשות ולמה זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות- דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/06/2014להמשיך את הגלולות. הדימום אמור להפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה רבעוניתסיון23/06/2014
שלום רב
בשל שנים של מחזורים קשים וקיצוניים עד הגעות למיון, אני כבר כמה שנים לוקחת גלולה בצורה רבעונית או קצת יותר, והחיים הרבה יותר יפים.
אמנם אני בת 45 וידוע לי שמקובל להפסיק את הגלולה המכילה אסטרוגן, אחרי גיל 40, אבל כיוון שאיני מעשנת והנני כן פעילה בספורט ובעלת משקל נמוך ביותר, ומכיוון שהגלולה ( פלורט) שנלקחת ברצף , שיפרה את חיי מאוד, אני ממשיכה לקחת אותה.
אציין עוד שאני סובלת כבר שנים רבות מפיברומיאלגיה- מצב שמקצין תחושת כאב, ולכן גם מתבטא בעת מחזור בצורה קיצונית.
שאלתי היא:
בשנה האחרונה, בשתי הפעמים שהפסקתי את הגלולה לשם קבלת מחזור, להפתעתי כמעט ולא נראה דימום, פרט לטיפונת בלתי מורגשת. לא היו כאבי בטן, לא היתה התנפחות בטן או שדיים, ואפילו כאבי התופת הידועים ברגליים בעת מחזור, לא הגיעו.
עם זאת, בשני המחזורים, במרחק של כמה חודשים זה מזה, במשך 8 ימים סבלתי מכאבי ראש קשים ביותר ובלתי נסבלים, שהחלו כל יום בשעות הקטנות לפנות בוקר. נאלצתי לקחת יותר מאופטלגין אחד והיה לי מאוד קשה לתפקד במשך כל אותם ימים ולילות.
כיומיים –שלושה לאחר שחזרתי ליטול את הגלולה, נפסקו כאבי הראש בשתי הפעמים.
הסימפטום הזה, בשילוב העדר דימום, מעלים תהיות ורציתי לדעת האם יש סיבה לדאוג?
שוב אציין, שכמי שסובלת ברגיל מהתקפים קשים של כאבי גוף בגלל הפיברומיאלגיה, חשוב לי להמנע כמה שיותר מעוד סבל, ולא הייתי רוצה להפסיק את הגלולה או לעבור לגלולה ללא אסטרוגן, שגם לה יש תופעות קשות- יובש בעיניים (איזור רגיש שלי), דימומים ועוד.
אודה לעצתכם
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה רבעונית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014בעקרון אם הינך אישה בריאה את יכולה להמשיך עם הגלולות עד גיל המעבר אבל דורש בדיקות כלליות בדיקות שדיים ובדיקה גינקולוגית כל שנה
לגבי העדר או ירידה בדימום - חסר משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה רבעונית- המשך
סיון24/06/2014תודה לך ליאורה על תגובתך לעניין העדר דימום.
ומה לגבי כאבי הראש הקיצוניים בשמונת ימי המחזור?- תופעה חדשה וקיצונית במחזורים האחרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור והריוןבת 2423/06/2014
שלום,
הסיפור שלי הוא קצת מסובך... עד לפני חודשיים בערך נטלתי גלולות מינס למניעת הריון באופן קבוע. לאחר שהפסקתי ליטול את הגלולות קיבלתי מחזור באופן טבעי ב-12/5. ב-6/6 קיימתי יחסי מין לא מוגנים אך הוא גמר בחוץ ולא קיבלתי מחזור מאז. היום אני כבר באיחור של 11 ימים (בהתייחס לכך שהמחזור הקודם שלי היה חודש לפני ב-12).
השאלה הראשונה שלי היא האם יש סיכוי שנכנסתי להריון גם אם הוא גמר בחוץ?
אתמול שוב קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולצערי הוא גמר בפנים אז היום נטלתי פוסטינור.
אז השאלה השנייה שלי היא: במידה ובפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין נכנסתי להריון, האם נטילת גלולת הפוסטינור יכולה להזיק לי או לעובר?
השאלה השלישית שלי היא האם מחר אני יכולה לעשות בדיקת דם לזיהוי הריון וזה יצא מהימן או שמכיוון שלקחתי פוסטינור אני אאלץ להמתין כמה זמן על מנת שהבדיקה תצא מהימנה? אם כן, כמה זמן עלי להמתין?
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2014פוסטינור לא משפיע על בדיקה להריון ולא אמור להשפיע על העובר אם בכל זאת הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גללות והפסקה באמצע החודשנטלי23/06/2014
היי התחלתי לקחת גללות אחרי 9 חודשים ללא גללות..
התחלתי סבבה ואז פשוט לא היה לי ראש לקחת ..
יעני מרוב בעיות בראש של זמן אני שוכחת..
עכשיו השאלה היא כזו אני יודעת שאני בכלל לא מוגנת ואני מקיימת יחסים כל יום עם הבן הזוג לא מפחיד אותי להכנס להריון..
השאלה השנייה היא אני יכולה לנטול חפיסה חדשה ביום המחזור במידה ואני לא נקלטתי..
אמורה לקבל מחזור ב6 לחודש.. יהיה לי מזל !?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גללות והפסקה באמצע החודש - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/06/2014כן תתחילי חפיסה ראשונה ביום ראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור ד"ר ליאורה.המגרדת22/06/2014
ד"ר ליאורה- תודה. עשיתי כל בדיקה אפשרית!!!!!!
עשיתי מיליון תרביות של הנרתיק ואף פעם לא יצא שיש פטריה. בדיקת וולווסקופיה אין לי מושג מזה, מאוד יכול להיות שנעשה בין שאר הבדיקות שעשיתי, אך בכ"ז אשמח לפירוט של בדיקה זו. ביופסיה (בנרתיק קימדומני) עשיתי וב"ה יצא תקין, שוב לא הבנתי את הכוונה ל- ביופסיות עוריות לברור גרד כרוני....??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור ד"ר ליאורה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2014וולווסקופיה זו הסתכלות באזור המגרד תחת מיקרוסקופ וצביעות מיוחדות ואם רואים שיש בעיה עורית לוקחים ביופסיה משם. אם עשית בדיקה זו והכל תקין פני לרופא עור להתיעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ליאורה
המגרדת24/06/2014תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווף פטריה בנרתיקמור22/06/2014
שלום רב
יש לי פטריה בנרתיק לא הייתי אצל רופא
אבל מרגישה גרד, עיקצוצים צריבה ואי נוחות. הפרשות מרובות ועם ריח לא נעים במרקם קוטג׳ צהבהב. כך שזו קנדידה בוודאות.
הלכתי לסופר פארם וקניתי ערכת אגיסטן משולבת גם נרות וגנילים וגם אגיסטן קרם.
באגיסטן כתוב לשימוש חיצוני.. ובנרות לשימוש ואגינלי אז איפה אני אמורה למרוח את המשחה??? עם אצבע נקיה להחדיר לנרתיק? אם לא אשמח להסבר הרי הפטירה היא בתוך הנרתיק אז איך כתוב שהמשחה חיצונית?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווף פטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2014הנרות להחדרה לנרתיק והמשחה באזור השפתיים אם יש לך גם גרד ואי נוחות חיצוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בנרתיק
מור25/06/2014התחלתי ביום ראשון את הטיפול
הטיפול כולל הנרות הוא לשלושה ימים
הוסבר לי על ידי הרוקח שהמשחה ואגינלית וכך עשיתי מרחתי בנרתיק.
הלילה שמתי את הנר השלישי והאחרון ואני עדיין סובלת בטירוף מצריבות וגירודים.
האם עשיתי לעצמי נזק שמרחתי את המשחה בנרתיק?????
גם הפיפי היום הפך לממש צורב! והשטיפות שהיו ממש מרגיעות את המקום ממש מכאיבות לי כשאני מכוונת את הזרם למקום זה צורב בטירוף.
בבקשה עני לי בהקדם אני סובלת ומודאגת יחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן גלולות- סיכוי להיריון?לימור22/06/2014
שלום
קיבלתי מחזור באמצע חפיסת גלולות והמשכתי לקחת את החפיסה כרגיל וקיימתי יחסי מין אחרי סיום המחזור. הייתי אמורה לקבל מחזור אתמול ועדיין לא קיבלתי, האם קיים סיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן גלולות- סיכוי להיריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2014אם לקחת גלחולות סדיר ולא שכחתהסבירות ששאינך בהריון
אם את רוצה להיות בטוחה עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו שלא קיבלתי מחזור בכלל?
לימור23/06/2014התאריך היה לפני שלושה ימים, הגיוני שלא אקבל מחזור בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)