מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני בברך...יעקב04/08/2009
קיבלתי מכה בפיקת הברך לפני ארבע שנים ומאז כנראה התחיל תהליך של ניוון המכה בפיקת הברך יצרה לי בצידה גבשושית המינסקוס והרצעות בבדיקות נמצאו תקינים אבל יש לי כאב כרוני קשה כול יום ויש ימים שהכאב 24 שעות ביממה אציין שיש לי תנועה מלאה של הברך בדיקת הct לפיקה יצאה תקינה חוץ משנתגלו ציסטות תת כונדרליות...מה ניתן לעשות איכות חיי ירודה כבר חמש שניים כמעט אני בן 27...אני הגעתי למסקנה שזה הוביל כנראה לשחיקת הסחוס או הציסטות או כנראה בעיה עיצבית כאב קשה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד....???מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברכיים ממקור פיקתי
ד''ר חגי אמיר13/08/2009שלום קובי,
יתכן כי אתה באמת סובל מבעיית סחוס בפיקה. כדאי לגשת לרופא אורטופד העוסק בברכיים וארתרוסקופיות לבדיקה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בגוףאנה04/08/2009
לד"ר שלום,
אני בת 30 וסובלת מנימול בידיים ורגליים די הרבה זמן ולאחר בדיקת EMG התגלה שיש לי קרפלטאנל סינדרום במצב קל אך בחודש האחרון גם התחיל לי נימול באזור הגב העליון צוואר וזה מציק השאלה עם יש קשר או שזה בגלל זרימת דם גרועה?(אני סובלת מקרישיות יתר ומטופלת באספירין/קומדין).
מה גם שיש לי כאבים במפרקי הידיים והזרועות..
האם העובדה שאני על המחשב רוב היום משפיע על זה??
תודה מראש על התשובות
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר יונה יניב04/08/2009תסמונת תעלה קרפלית איננה מסבירה נימול בכל הגוף. עליך ללכת לנוירולוג לבדיקה וכמובן גם לרופא המשפחה שאולי ימצא בבדיקתו קשר בין הנימול, כאבי הפרקים ובעיותייך האחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקב אחר שאני קם מישיבה או משינהרונן03/08/2009
שלום
אני בן 48, בחודשים האחרונים יש לי כאבים בעקב הרגל לאחר שאני קם מישיבה או משינה.
לאחר הליכה של מס ' דקות זה עובר.
מה זה ? האם ניתן לריפוי ?
תודה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון10/08/2009התאור מתאים ל"דורבן" - מחלת החיתולית הכפית - פאסאיטיס פלאנטארית.
ניתן לטיפול בהחלט.
פנה לבדיקה וטיפול של אורתופד באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרסול נפוח כבר כמה ימיםחגי03/08/2009
שלום וערב טוב.
כבר כמה ימים ישנה נפיחות בקרסול ימין שלי, למרות שלא זכור לי שקיבלתי מכה או חבלה כלשהיא במקום. כמו כן, אין לי כאבים יוצאים מן הכלל בקרסול, הוא פשוט נפוח ונראה כמעט כפול מהשמאלי.
מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור מצב כזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד''ר יחזקאל טיטיון10/08/2009יכולות להיות לכך סיבות רבות.
פני לבדיקת רופא.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לא מרפים בד שמאלגיא03/08/2009
שלום:
אני סובל קרוב לחודש ימים כאבים ביד שמאל כתוצאה מצוור תפוס הכאבים תופסים אותי בלילה ולא נותנים לי לישון וכל תנוחה לא נוחה לי הדבר נורא מתסכל אותי עד עכשיו נטלתי כדור בשם:EXFO 5 ועכשיו נתן לי האורטופד כדור בשם ARCOXIA .לדברי האורטופד אין טיפול מיוחד.
השאלה שלי מתי הכאב אמור לחלוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד שמאל מהצואר
ד''ר חגי אמיר03/08/2009שלום גיא.
בו נקווה יחד שהכאב יוקל במהלך השבוע שבועיים הכאים.
אם לא קח נשימה עמוקה ותהיה מוכן לכאבים עד מספר חודשים. לכל אחד זה אורך זמן שונה.
נקווה שלך זה יגמר בזמן קצר.
בהצלחה
דר ' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע בקרסולמישהו02/08/2009
בס"ד
שלום-רב,
לפני יומיים נקעתי בפעם הראשונה את הקרסול של רגל שמאל (כשאת ימין כבר נקעתי אני חושב 5 פעמים), ושמעתי רעש של קריעה של הרצועות. כיוון שהיה לי הלקח מהפעמים הקודמות, הנעל היתה שרוכה חזק מאוד בכוונה, וכ- 10 דקות אחרי קבלת הנקע, עד שהגעתי הביתה, מיד שמתי מים קרים מאוד, וגם הגבהתי את הרגל. או שכן או שלא, ביחס לנקעים הקודמים, הנפיחות ירדה מהר כי ידעתי מה צריך לעשות (או שמראש רמת הנקע הייתה קטנה יותר).
1. מהו משך הזמן שהרצועות יתאחו מחדש? ומה אפשר לעשות בכדי שיגיעו לידי חוזק כמו שהיה להן לפני הנקע?
2. הייתי אצל הרופאה, והיא החליטה לשלוח אותי לעשות צילום של קרני X, מה שייתן מידע על העצמות ברגל. משמע, האם קיים שבר או סדק. בחרתי שלא ללכת לעשות את הצילום כי לא מצאתי כל בסיס להנחה כי יכול להיות שמדובר בסדק או שבר, כי מנסיון (היה לי בעבר סדק ביד) וגם ממידע ביולוגי שלי, במקרה של סדק, התגובה של הרגל צריכה להיות שונה לגמרי- אם זה נפיחות גדולה יותר בהרבה, צבע כחול יותר של העור, כאבים עזים יותר בהחלט ויש שלא הייתי מצליח לדרוך על הרגל כלל (קל וחומר במקרה של שבר). לכן, רוצה לדעת האם זה היה בסדר מצידי לא לעשות את הצילום או שעדיף לעשות את הצילום?
רק אציין שזה באמת נראה כמו נקע רגיל.
תודה-רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצועות
ד''ר יחזקאל טיטיון10/08/2009אם אכן יש קרע, רצועה לעולם לא תחזור להיות מה שהיתה קודם. לגבי זמן זה תלוי בחומרת הפגיעה ובטיפול מתאים מבחינה פיזיוטרפית וכ"ו.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום צוארלימור02/08/2009
שלום
רציתי חוות דעתכם על הצילום יש לי כאבים חזקים ביד שמאל,כדור אטופן לא עזר,כן שיפר לי זריקת וולטרן קיבלתי היום זריקה ראשונה
תודה רופא יש לי עוד 12 יום לכן אני פונה שתציצו לי על הצילום
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
ד''ר יונה יניב03/08/2009בלי בדיקה ראויה אין שום משמעות לצילום ובטח לא צילום רק במנח אחד - חייבים פחות 2 מנחים וגם אז לא ברור אם התשובה שם. התשובה לרוב נמצאת בבדיקה! לכן עליך להבדק אצל רופא אורתופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ביד - שברסם01/08/2009
שלום,
יש לי שבר ביד מיום שני, עשו לי גבס עד מהמרפק ועד האצבעות, היד נפוחה וכואבת והנפיחות עוד לא ירדה. היום אני רואה שבאזור שלפני האצבעות התנפח.
אני מרגיש את האצבעות ועושה תרגילים.
יש לי תור מחר לאורטופד.
מה יכולה להיות הנפיחות הזאת?
בתודה,
סם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר יונה יניב02/08/2009הנפיחות נורמלית לאחר שבר או חבלה. מאחר ויש גבס, הנפיחות כאילו "נוזלת" לאיזורים שאין עליה לחץ חיצוני ולכן האצבעות נפוחות. הפעלה של האצבעות אמורה להוריד באופן הדרגתי את הנפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור המפשעהג'ניה31/07/2009
שלום ד"ר,
אני בן 21 כרגע, משרת בצבא ויש לי כאבים באזור המפשעה מזה 3 וחצי שנים.
התאמנתי ושיחקתי כדורסל כ9 שנים ברציפות ועדיין מנסה להיתאמן ולשחק בזמני הפנוי האפשרי.
בגיל 18 לאחר אחד האימונים(אישי) בבוקר, חשתי בכאב עצום באזור המפשעה בצד ימין (זה נראה כאילו הכאב הוא בשריר החייטים הכי למעלה מעל המפשעה).
באותו יום היה לי עוד אימון ערב (קבוצתי) ולא יכלתי להיתאמן אם בכלל ללכת. הרגשה של הכאב
הייתה כאילו השריר תפוס נורא חזק וגם עכשיו,לא יכלתי לא להרים את הרגל, בקושי להזיז אותה לצדדים, ומאותו רגע עזבתי את הכדורסל כי גם ללכת כמעט ולא יכלתי.
ניגשתי לאורטופד כידי לבדוק את העניין והוא שלח אותי לצילומים גם של העצם וגם של השריר הוא בדק אותי ולא מצא דבר.
עזבתי את תחום הספורט בערך לחצי שנה עד שנה חיכיתי שזה יעבור וחזרתי לעשות ריצות קלות ולשחק כדורסל בזמני הפנוי בצבא או כשאני בבית.
הכאבים נמשכים ולא רק בתחום הספורטיבי:
- כאשר אני סתם שוכב ומרים את רגל ימין ישר בלי לקפל את הברך, אני מרגיש סוג של כובד באזור הפשעה כאילו יש אליה משקולת וגם קצת כואב. זה גם קורה בישיבה.
אחרי פעילות ספורטיבית להרים ככה את הרגל זה כמעט בילתי אפשרי. דרך אגב,שריר החייטים אם אני מתכוון נכון בצד ימין נראה יותר נפוח מצד שמאל
- אחרי הליכה ארוכה אני גם יכול להרגיש כאב וסוג של כובד באזור.
אני רוצה להדגיש, שכאשר אחרי ריצה או הליכה אם אני עושה מתיחה לשריר החייטים באזור הכאב, הכאב הוא פי 10 והמשקל על המפשעה יותר כבד לכן, אני נמנע מלעשות מתיחות באזור.
- גם ללכת אחרי ריצה זה לא נעים כי כשאני הולך והרגל הימנית הולכת לאחור ישר אני מרגיש סוג של מתיחה ביחד עם כאב והמשקל על המפשעה לכן, אני מנסה ללכת בצעדים יותר קטנים.
- קורה גם דבר שאני מרגיש כאב עמוק עמוק במפשעה בעצם עצמה,הכאב זה כאילו מחדירים לי מחט למפשעה זו ההרגשה.
אני מנסה להבין מזה הכאב הזה? למה זה קורה? ואיך יכול להיות
שאחרי בדיקה של אורטופד הוא לא מוצא כלום ואני סובל עד יום הזה.
לאן אני יכול לפנות,לאיזה בדיקות אתה ממליץ לי ללכת ואיך אני מטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפשעה
ד''ר זאב פלדברין03/08/2009רצוי לבצע צילום אגן צילום פרק ירך ימין אקסיאלי ובדקית אולטראסאטונד של השרירים הכואבים ולגשת להבדק על ידי מומחה לספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. שואלת מרוב ייאוש...ריןרין31/07/2009
אני בת 26.
לפני כמה שנים (5) נקעתי את הקרסול בצורה משמעותית, אך ללא שבר.
במהלך השנים אני סובלת מכאבים עזים.
עשיתי 3 פעמים פיזו', שלא עזרה.
הפנו אותי לרנטגן ולסיטי ולאוטרסאונד.
באולט' גילו שיש נוזל באיזור (טנוסינוביטיס)
ובסי.טי גילו עדות לשבר עקירה ישן.
העינין שזה רק מיתדרד.
עכשיו לדוגמא-קשה לי מאוד לדרוך על העקב.
כל דריכה על קרקע מלווה בלחץ אדיר כאילו שמשהו נישבר שם ובכאבים.
אני כבר לא יודעת מה לעשות-למי לפנות?
לא אכפת לי גם בפרטי--אבל מה אפשר לעשות?
האם יש עוד בדיקה שיכולה למקד את הבעיה??
אני צעירה ולא בא לי "תיק" כזה מגיל כ"כ צעיר...
תודה רבה ושבת שלום
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה לקרסול
ד''ר זאב פלדברין03/08/2009לפי התיאור יש לך בעיה משמעותית ולא צריך כנראה יותר בדיקות אלא להחליט האם צריך ארטרוסקופיה של הקרסול או טיפול אחר .
המלצתי שתפני למומחה לקרסול וכף הרגל שיחליט על מהות הטיפול הנדרש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בעצם הבריחסיגל31/07/2009
שלום בני בו השנה וארבע חודשים נפל מהספה בבית ושבר את עצם הבריח לקחנו אותו למיון ובמיון אמרו שאין מה לעשות שזה מתאחה לבד שאלתי כמה זמן לוקח להחלים ?והאם מותר לקחת אותו לגינה ?הילד מאוד סובל כשמרימים אותו הכתף מאוד נפוחה הילד לפעמים קם משחק הולך וכשכואב לו הוא פשוט שוכב ולא זז האם ישנה דרך לעזור לו נגד הכאבים ? תודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם הבריח
ד''ר יונה יניב03/08/2009אצל ילדים - חיבור הין שבועיים לשלשה. רצוי לא להרים את היד דרך כתפיו פשוט כי זה כואב. נגד כאבים אפשר לתת אקמולי ותני לו לנוח אם הוא רוצה. בכל מקרה אם גם הכתף!! נפוחה - צריך להבדק ע"י אורתופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באר שבע אלכסנדר ינאיאביטל31/07/2009
כאב ביד ימין בשריר בין האגודל לאצבע השניה .
כבר כחצי שנה.
מדיאג אותי מאוד הלכתי לאורטופד ששלח אותי לצילום רגיל,אולטרסאונד,ובדיקת דם התוצאות היו תקינות.
מה זה יכול להיות ?
איך לטפל בזה?
האורטופד שלח אותי לריפוי בעיסוק מה שנשמע בדיחה.
הכאב מתגבר אחרי מאמץ.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר
ד''ר יונה יניב02/08/20091. ריפוי בעיסוק ממש לא נשמע בדיחה כי ייתכן שאתה משתמש לא כ"כ נכון בשרירי היד והמרפאות בעיסוק אמורות לבדוק ולתקן.
2. לדעתי יש לבצע גם EMG לעצב האולנרי כדי לודא שתפקודו נכון מאחר והוא מעצבב את השריר הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי30/07/2009
שלום,
יש לי כאבים באזור צוואר, כתף חזה וגם בגב מאחורי הכתף שמאל, זאת אומרת הקרנה של כאב בכל האזור הנ"ל
העניין הוא שהכאב קורה בעיקר לאחר פעילות גופנית, שאני עושה הליכה עם חברה ומדברת או שאני הולכת ושומעת מוזיקה באוזניות כאשר אני עושה הליכה לבד בלי כל המוזיקה או הדיבור עם החברה לא כואב לי האזור, האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף / צואר
ד''ר חגי אמיר03/08/2009שלום חסויה,
סביר להניח שהמתח של ההקשבה, הפנית הראש כל הזמן לצד אחד בעת ההליכה גורמת למתח שרירי גבוה יותר בצד אחד מהשני.
הישתדלי לשנות צדדים כל 5-10 דקות, סביר שלא יכאב.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה חזקה בכף הרגל תוך כדי הליכהאני30/07/2009
אני בהריון - שבוע 21.
בשבוע האחרון, כשאני מסיימת צעד על כף רגל ימין בהליכה (כלומר הרגל נשארת קצת מאחור בזמן שאני מחליפה לרגל שמאל - בהתאם לזווית הרגל - יש תחושת צריבה חזקה בכף הרגל בקשת (אמצע כף הרגל, בחלק הפנימי).
אם הרגל פונה קדימה לגמרי זה לא קורה, אבל אם היא נוטה קצת ימינה באצבעות זה חזק וגורם לי כמעט לקפוץ בכאב כל פעם.
אני מנסה להתייעץ פה מכיוון שללכת לרופא כרגע לא בא בחשבון אבל יש לי תור אליו לעוד שבוע וחצי (פשוט אני לא יכולה ללכת אליו ולהפסיד עבודה כל פעם שמשהו חדש צץ בהריון כי אז אני לא אבלה בעבודה בכלל - אני משתדלת לרכז תלונות). הרופא שאליו אלך הוא רופא כללי כי במדינה שבה אני חיה כרגע, אי אפשר לגשת למומחה בלי הפניה מסודרת מרופא כללי.
רציתי לדעת אם יש איזו עצה או אבחנה או משהו שאני יכולה לעשות בינתיים, והאם נשמע שהמצב סובל דיחוי של שבוע וחצי או שרצוי שאטפל בזה כבר עכשיו כי זה הולך להחמיר.
אני חושבת ששמעתי בילדות מההורים או משהו, שיש לי מצב של פלטפוס מסויים.
לפני שבועיים שמתי כפכפים של טבע נאות שנעלתי בעבר והיו לי מאד נוחים, ואילו הפעם אחרי הליכה של שעתיים בהם, חשתי שהם ממש מכאיבים בקשת כף הרגל. כאילו קמורים מדי שם. אני מציינת את זה כי ייתכן שזה קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בכף הרגל
ד''ר חגי אמיר03/08/2009אני, שלום.
סביר להניח שזה קשור באיזו שהיא צורה גם להריון וגם לפלטפוס.
נסי ללכת עם קבקבים או נעליים רכות עם מינימום בליטוות והרמות לקשתות. רצוי עם ספידה רכה. נסי נעלי בית רכות וראי אם זה קורה גם שם.
העבעיה בדרך כלל בגלל תנועתיות יתר של מפרקים בעת ההריון ובתנועה מסוימת כניראה הקופסית של המיפרק או הריקמה הסינוביאלית בתוך המפרק נצבטת.
אין צורך וכניראה אין אפשרות לעשות משהו לכך חוץ מלמצוא נעל נוחה שלא עושה לך זאת.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאד כאבים ביד שמאל מאד מאד חזקלימור30/07/2009
שלום
אני בת 40 מתאמנת קבוע במכון כושר כמעט שנתים.
יש לי כאבים חזקים בצד שמאל ביד לפני כשבוע זה התחיל בכף יד קמתי מתוך שינה כשהאגרף סגור לא התיחסתי,מזה שלושה ימים כואבת לי היד מאד לא תפוסה קצת מקרין לכוון הצואר,כשאני בפעולה לא כואב לי במצב מנוחה או שינ ה בלילה אני מתפוצצת מכאבים ,היד כאילו רותחת מחום.
קיבלתי טיפול של אטופן 400מג פעם ביום ולא כל כך עוזר שאלתי היא?
צד שמאל יד לא קשור חליל הללב?
ממה נובעים הכאבים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד
ד''ר חגי אמיר30/07/2009שלום לימור.
כדי לענות לך יש לבדוק את מקור הכאב. המינון של האתוופן נמוך . גשי לאורטופד שוב להמשך ברור.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)