מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגע ליטי בפיקה של ברל ימיןשלו26/07/2009
שלום, אני בן 17 ולאחר שסבלתי כשנה מכאבי ברכיים הפנה אותי אורטופד לצילומי רנטגן ולאחר מכן לצילום CT שאלו מצאיו:
ברך ימין:
בפאסט הלטרלי של הפיקה מודגם פגם קורטיקלי בקוטר 7 מ"מ במישור הצדדי פנימי ובעומק 6 מ"מ עם סקלרוזיס קל סביבו, ללא עדות לפרגמנט גרמי חופשי תוך פירקי.
הפיקה מודגמת בעמדה תקינה.
הנגע עשוי להתאים באפייניו לנגע אוסטאו -כונדראלי. מומצלת קורולציה עם בדיקת MRI כדי להעריך את הכיסוי הסחוסי.
אין עדות לתפליט תוך פירקי.
מישורי השומן והשרירים מודגמים תקינים.
האורטופד אמר לי שאני צריך לעבור ניתוח קטן ואמר שאקבע איתו פגישה נוספת.
רציתי לשמוע חוות דעת נוספת והאם יש הכרח בניתוח או שיש טיפול אחר.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים??
שלו02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק אוסטאוכונדראלי בברך
ד''ר זאב פלדברין03/08/2009ניתן לנסות טיפול פייזוטרפי של חיזוק שרירים ועוד . במידה ולא תהיה הטבה בטיפול שמרני אזי יש מקום לחשוב על ארטרוסקופיה .נשאלת השאלה האם הממצא הנו הסיבה לכאבים ? במידה ויש לך ספק תגש לחות דעת נוספת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לכאבים
שלו03/08/2009קודם כל אני מודה לך מאד על התשובה.
אני לא בטוח אם הכאבים הם בגלל הנזק האוסרוכונדראלי, משום שגם בברך שמאל יש לי כאבים אך בצליום הCT לא אובחנה שום בעיה בברך שמאל.
למרות זאת ששאלתי את האורטופד אם הכאבים הם בגלל הנזק הוא אמר שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגידניסים25/07/2009
שלום יש לי כבר חודש דלקת בגיד של יד שמאל בחיבור בשורש כף היד איפה שהחיבור עם עצם הגומד האורטופד אמר שיש לי דלקת בלי הגבלה לקחתי ג'ל דיפלונקס , אקסיפן ,זה קצת הוריד את הכאב אבל עדיין אני מנסה גם עוד משחות טבעיות גמו ארניקה ו R30 ועדיין כואב לי למה זה ומה אפשר לעשות ותוך כמה זמן הכאב אמור לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגיד
ד''ר יונה יניב26/07/2009כל הטיפול שקבלת היה זמני בלבד מאחר והוא לא אמור לפתור את הבעיה. יש צורך בפיזיותרפיה מתאימה, אפילו סד למנוחה, ואם אין הטבה לאחר זמן - יש לשקול הזרקת סטרואידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בכפות הידייםמיטל25/07/2009
אמי בת 54 מזה מספר שנים היא סובלת מנימולים בכפות היידים, הדבר החמיר כאשר אינה יכולה להזיז את כף היד, ונראה שכף היד שלה נתקעה.
עשו לה פיזוטרפיה אך זה לא עזר, וגם טיפול עם חומר (לא זוכרת את שמו) שמרחו לה על היד, ואסור היה לה לשתוף את היידים למספר שעות. כל זה לא עזר.
הציעו לה לעשות ניתוח אבל היא מפחדת מאוד שהניתוח לא יעזור ועוד יחמיר את המצב.
לדעתה הבעייה נובעת מהכתפיים, אך רופא מומחה של כף יש לא מומחה כתף, ולדעתי היא לא יודעת איך לטפל נכון בבעיה עקב חוסר הכוונה.
האם אוכל לקבל יעוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים
ד''ר יונה יניב26/07/2009קשה מספורך להבין בדיוק מה הבעיה, על אמך להבדק אצל כיר' של היד ועליה להביא אליו צלומים של שרשי כפות הידיים וכפות הידיים וכן בדיקת EMG אחורנה שעשתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקרעאוהד25/07/2009
שלום רב,
אני מתאמן באופן קבוע במכון כושר. יום לאחר האימון האחרון התחלתי להרגיש כאבים ביד האחורית, הטרייספ. ראוי לציין שהכאבים מופיעים רק כאשר אני עושה תנועות מסויימות של היד (לדוג לגרד את הגב). הכאבים שמופיעים הם כמו זרם חשמלי שמחמם את השריר, וממש דוקר את היד. שאלתי היא האם ייתכן שזהו קרע ואם כן מהי דרך לטיפול במצב.
בברכה,
אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
ד''ר יונה יניב26/07/2009לפי תאור הבעיה לא נראה שיש קרע בשריר אבל עליך להבדק וכך לברר מה הבעיה, לטפל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןחנן24/07/2009
שלום ד"ר.
אני סובל מכאבים בגב תחתון בגלל בלט קל ב: L5/S1 וגם בגללל שעצם הזנב שלי בזווית ישרה .
הכאבים בישיבה בעמידה ממושכת וגם בשכיבה בלילה ובזמן הירידה מהמיטה .
שאלתי :
איך עצם זנב ישרה גורמת לכאבים כאלה .
האם החלפת מזרון יכולה להקל על הכאבים (אולי הכאבים שלי הם בגלל המזרון) ולאיזה סוג של מזרון .
תודה
הירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר חגי אמיר28/07/2009צבי שלום.
לפי מה שאתה מתאר ניראה כי הכאבים שלך, אינם מהזוית של עצם הזנב אלא ממצב הגב שלך.
לגבי המזרן,
א. אם אין כאבים ואם המזרן נוח אין צורך להחליפו.
ב. אם יש כאבים הקשורים לשכיבה על המזרון, יתכן שיש קשר למזרון אך לא בהכרח.
ג. אם מדובר במזרן קפיצים ישן שיש לו שקע במרכזו, היכן שישנים רוב הזמן, והמזרן לא נוח או שיש כאבי גב לאחר השינה, יש מקום להחליף את המזרן.
ד. כל מזרן קשיח בעל קשיחות בינונית ומעלה, עם ציפוי רך טוב - בריא לגב, ויכול לעזור להפיג או להקל מכאבי הגב.
ה. בבחירת מזרן חשוב שיהיה נוח. מזרן שאיננו נוח לא יהיה טוב!
ו. אין חשיבות למיבנה, קפיצים או ספוג, פרט למחיר. בדרך כלל מזרן ספוג טוב העונה על הדרישות המפורטות בסעיף ד' יעיל ובריא לגב, ועולה הרבה הרבה פחות.
ז. בהצלחה.
דר' אח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ביד שמאלגל23/07/2009
שלום רב:
שבוע ימים שאני מתעורר בלילה עם כאבים ביד שמאל כתוצאה מצוואר תפוס
אני נוטל כדור בשם:XEFO 8 פעמיים ביום לפי המלצת האורטופד.
השאלה היא:מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ביד?האם מדובר בדלקת או פריצת דיסק?
האם באיזשהו שלב זה חולף?
מה הטיפול על מנת להרגיע את הכאב?
אני ממש מתוסכל מהעניין הכאב נורא מטריד אותי מה לעשות?????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב26/07/2009אם הכאבים מקורם בצוואר, וטיפול מסוים לא עוזר, יש להחליף אותו. אם למרות הכל עדיין ממשיכים הכאבים ליד ובבדיקה יש גם שינויים בכח או בתחושה יש לבצע CT לברר את מקור הבעיה ולטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבי הופנה בדיקת CT לאחר מיפוי עצמותקרן22/07/2009
ולהלן הממצאים -
בראש הירך הימני מודגם אזור סקלרוטי סהרוני במראהו בקוטר 1.5 ס"מ במישור הצדדי פנימי
ללא עדות לתמט על המשטח הפרקי. ממצא עשוי להחשיד ל - AVN דרושה קורלציה עם MRI .
מודגמים שינויים ניווניים של המפרקים הסקרו איליאקלים. אין עדות לתהליך הרסני גרמי. מישורי השומן והשרירים שמורים.
מאחר והתור שלו לאורטופד הוא רק לעוד חודש - שאלתי היא מה יש לו?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת CT
ד''ר חגי אמיר28/07/2009שלום קרן.
קשה להבין מתשובה זאת מה רואים בדיוק בצילומי הCT.
מראה שמדובר באזור בראש הירך שעבר התגרמות יתר, כניראה על רקע של ירידה באספקת הדם לראש הירך או בגלל ניוון של המפרק.
זה סימן רנטגני שאומר כי סביר להניח כי המפרק שחוק.
לפרוט נוסף פני לאורטופד.
בברכה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה באצבע כתוצאה ממכה חזקהשביט21/07/2009
שלום רב ,
אני בת 33
אתמול בערב נסגרה לי הדלת של הרכב בחוזקה על 2 האצבעות (זרת + קמיצה).
אין נפיחות, אין סימנים וקצת כואב אך באצבע הזרת יש לי חוסר תחושה בחצי העליון של הזרת וזו תחושה מוזרה שמציקה לי מאוד .
מה אני צריכה לעשות ? האם זה עובר לבד או שצריך טיפול? או שזה לא עובר בכלל ???
תודה על התשובה
מרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שמדובר באצבעות שבכף היד
שביט21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות עשיתי אותו דבר לאבי ז"ל
יצחק22/07/2009האיש הייה כבר קשיש מאוד ולכן קשה הייה לי להבין אים הוא ניפגע או לא על כל פנים לקחתי אותו למיון כדי לעשות צילום לראות אים אין נקע או שבר ואכן לא הייה שום דבר חריג שם לא שבר ולא כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת דלת
ד''ר יונה יניב22/07/2009החבלה לאצבעות היא חבלת מעיכה וכנראהיש חבלה גם לעצבים התחושתיים של האצבע. זה יכול לבוא לידי ביטוי או בירידה בתחושה עם תחושת עקצוץ למגע או תחושה חזקה יותר, עד כדי כאב. בדכ"ל התופעה חולפת לאחר זמן, לעיתים נותרות שאריות. אם יש תחושה באצבע לא מטפלים אבל אם התחושה נעלמת לגמרי - יש לנתח ולבדוק את העצב. גם כשיש כאב בלתי נסלב בודקים את העצב בניתוח. בקיצור - צריך לבדוק אותך ולהחליט בהתאם אבל בדכ"ל הכל מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקב פציעה בפמור שבר מרוסק כולליצחק20/07/2009
השתלת עצם ,נעשה קיבוע בפלטינג הכולל חיזוק עים ברגים אני מהלך בצליעהכ-30 שנים,שכללו גם כאבי גב ניסבלים איך שהוא ולא היו לי אז מגבלות תנועה לפני מספר שנים עקב כאבי גב תחתון חוזרים ונישנים עשיתי MRI וניקבע שיש לי היצרות חמורה לא מולדת בעמוד השידרה בין 3,4,5 L האים ניתן לייחס את זה לצליעה רבת השנים שהייתה מנת חלקי בחלק מהזמן נעזרתי במקל הליכה חלק אחר בקביים כיום אני מהלך בעזרת קביים ויש לי מגבלות קשות עקב כך ויש לי גם דליפות לא רצוניות של שתן,אותי זה מפחיד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקי למה אני לא מקבל תשובה?
יצחק20/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב שנים לאחר שבר בפמור
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום נהג.
קשה לייחס את השינויים שיש לך בגב לשבר שהיה בירך.
אולם יש לבדוק את הצילומים ואותך ואז להחליט אם קיים קשר כזה.
גש לאורטופד.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחוס מיקצוע לניק שלי
יצחק22/07/2009לעולם לא עסקתי בנהיגה כמיקצוע וחבל שכך, אני מניח שהניק שלי היטעה אותך לא הייתי מעולם נהג וגם כניראה לא אהייה בעתיד
על כל פנים תודה לך על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע בגידיפה19/07/2009
רציתי לברר האם קרע של כשליש מהגיד בכתף ניתן לאיחוי?
האם פיזיוטרפיה או תרופות עשויים לעזור?
במידה ולא ניתן לריפוי האם אתם ממליצים על ניתוח? ומה הסיכונים??
יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בגיד הכתף
ד''ר חגי אמיר21/07/2009יפה שלום.
השאלה היא האם מדובר על שליש העובי של הגיד או שליש מרוחב הגיד?
בכל מיקרה ניתן לנסות טיפול בפיזיוטרפיה קודם כל.
אם אין שיפור, הכאבים חזקים והמיגבלה נישמרת ניתן לנתח.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים הירךשרון19/07/2009
מזה כשבועיים אני סובלת מכאבים בירך ימין לא טיפלתי והכאב אף התגבר לאחר פניה לרופאת משפחה זו הפנתה אותי לצילום והמפענח כתב: . . בצילום אקסיאלי א"פ בלבד הודגמה התבהרות בראש הפמור ללא פריצת קורטקס וגבולות סקלרוטיים
הממצא עשוי להתאים בין היתר לIMPRESSION PIT
אשמח לדעת למה התכוון המשורר כי לא מצאתי תשובה באינטרנט והרגל שלי כואבת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בירך.
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום שרון.
יש במקום לבדיקה אצל אורטפד כדי לראות במה מדובר ולנסות לפתור לך את הבעיה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חריפה במפרקים סקוראיליאקליםאילן19/07/2009
שלום רב!
אני ספורטאי בן 28 שסובל מזה כשנה מדלקת חריפה ב SE joint דו צדדית שאובחנה במיפוי עצמות.
SE joint = מפרקים סקוראיליאקלים.
טיפולים תרופתיים גורמים רק להקלה זמנית.
פיזיוטרפיה (TENS) +אולטרסאונד לא עוזרת בכלל.
עשרה טיפולים אצל כירופרקט לא הועילו והכאב נותר כמו שהיה.
השאלה שלי:
1. מה אפשר לעשות?
2. האם יש טעם לבקש בכל תוקף מהאורטופד המטפל הפנייה ל MRI בכדי לראות מה גורם להישארות הדלקת ומונע החלמה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בSIJ
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום אילן.
אם מדובר באמת בדלקת חריפה ב- SIJ יש מקום לבדיקה על ידי ראומטולוג.
בקש מהרופא המטפל לשלוח אותך או שתפנה בעצמך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכתףיחיאל19/07/2009
מזה כחדשיים אני סובל מכאבים עזים בכתף ימין בעצם היד למעלה.
איני יכול לבצע פעולות מאחורי הגב או מעבר לצד ימין ביד זו.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום יחיאל,
כאבים כפי שאתה מתאר יכולים להייות ממקור צוארי או מהכתף עצמה.
עליך לגשת לאורטופד שיאבחן את הבעיה ויטפל בהתאם.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים איומים-חיבת עזרתכםתום19/07/2009
שלום,
אשמח לקבל עזרה בענין זה...
לפני כשבוע ישבתי מספר ימים למו דלמבחן, והאמת שבערך 17 שעות ביום(במשך כמה ימים) היתי ישובה בתנוחה דומה, וכתבתי בלי סוף... תוך כדי כבר החלתי להריגש כי גבי מאותת. .. בלילות כשעליתי למיטה לא הצלחתי לשכב בגב ישר אלא רק מקופלת...
לאחר המבחןהחלו לי גם כאבים ביד, שהגיעו עד לשכמה. נגשתי לאורטפד בתלונה שכל הגב כואב, והוא טען שזו דלקת במוצא הגידים, ונתן לי זריקה.
למען האמת, גם לפני חמש שש שנים היה לי דלקת כזאת ונתנו לי זריקה ולא עזר, ולאחר מכן נקסין שעשה לי אולקוס.. ולכן לא היה מוצא אלא להזריק שוב.
הענין או שמיום חמישי ועד כה לא חל שום שיפור, להיפך אני לא יכולה כעת למתוח את היד, והשכמה פשוט מאיימת לצאת לי מהמקום. אני בקושי מקלידה עכשיו מילים אלו, תוך כדי שאני פשוט סובלת מכאבים. אני גם לא יכולה לקחת משככי כאבים כי שי לי וירוס בבטן ואני לוקחת טיפול תרופתי נגד התעותויות של מערכת העכול..
מה עלי לעשות? אני סטודנטית (בת 27) ואני חייבת להמשיך במטלות האקדמיות, לא יכולה לתפקד בלי יד ימין שלי! הכאבים לא נסבלים. השתדלתי להיות במנוחה בימים אלו, אך זה לא עוזר. האם יש מקום לפנות שוב לאורטופד?
לציין, כי לפני שבעה חודשים ככה, היה לי דלקת בחגורת הכתפיים או משהו כזה, ולקחתי ארקוקסיה.. ופיזיותרפיה.. ממש גוף של קשישה.. האם זה נורמלי?
אני ממש חיבת עזרה בעוד שבועיים וחצי יוצאת לטיול תרמילאים, לא יכולה לצאת בלי היד או כאבי גב שכאלו..
אנא עזרתכם,
תום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחגורת הכתפיים ובגב
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום תום
נראה לי כי את צריכה קצת עבודה של פיזיוטרפיה או כירופרקטיקה.
פני לאורטופד שוב בקופה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון USענבר19/07/2009
שלום, עשיתי צילום אולטרסאונד לכף הרגל. נכתב שם: גידים קדמיים בעובי ומרקם שמור המשכיים.
האם זה אומר שזה תקין?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת US
ד''ר חגי אמיר21/07/2009אכן כפי שנאמר העובי והמרקם תקינים.
אין קרעים אין סימני דלקת.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)