מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימול לאחר ניתוחלינוי19/08/2009
שלום
לפני כשלושה ימים עברתי ניתוח שרוול על מנת ולהפחית במשקל. יום אחרי הניתוח (יום שני) לקראת שעות הערב התחלתי לחוש כי החלק העליון של הירך שלי כולל לכיוון האגן רדום. הרופא המטפל שלי הסביר לי כי ייתכן שהדבר נובע מתנועה לא נכונה או מכיבה מרובה על הגב (לאחר הניתוח שכבתי הרבה על הגב ולא ממש יכולתי לזוז ) בבית החולים עצמו השתדלתי להסתובב וללכת כמה שיותר אך עדיין התחושה לא עוזבת אותי הרופא שלי אמר כי אין חשש לפקקת מכיוון שהיא מתרחשת בדרך כלל בחלק התחתון של הרגל אך היום כשקמתי בבוקר אני מרגישה כאילו הירך למעלה מקרינה לי גם כלפי הרגל למטה. מה ניתן לעשות ואיך ניתן לבדוק זאת? אני ממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול לאחר הניתוח
ד''ר חגי אמיר20/08/2009בעת הניתוח אין שליטה של השרירים ואין הגנות על לחצים ותנועות לא רצויות.
יתכן שבעת הניתוח השכיבה או תנועה כלשהי גרמה ללחץ על עצב מסוים וגרמה לו לנזק קל.
בד"כ עצבים מתאוששים תוך מספר ימים עד שבועות.
יש לעקוב אחר זאת, ובמידת הצורך להיוועץ בנוירולוג.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי אנא צרי עמי קשר דחוף
אבי24/10/2009לינוי שלום
קראתי את הודעתך, וכמעט נפלתי מהכיסא. מצבי זהה כמעט לחלוטין לשלך - עברתי ניתוח שרוול לפני 5 ימים, ומרגיש את אותן התחושות באותו חלק גוף בדיוק - מברך שמאל ועד מותן שמאל, בחלק הקדמי של הירך, כאילו הרגל "מתעוררת" מהירדמות, עד כדי דקירות.
ההבדל היחיד בין המקרה שלך לשלי, ובגללו אני פונה אליך, הוא הזמן - אני רואה שאת פנית להתייעצות לפני חודשיים, בעוד אצלי זה טרי.
אם תוכלי לכתוב לי למייל מה מצבך היום, מה עברת עם זה, האם זה הסתדר ואם כן איך ותוך כמה זמן, זה יעזור לי מאוד - כרגע אני בחרדה רק מהסיפור הזה ולא מעצם ניתוח השרוול שעברתי.
המון המון תודה, אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תחתון וספורטמאי19/08/2009
איזו פעילות גופנית הכי טובה לחיזוק שרירי הגב התחתון (כדאי למנוע כאבים המקרינים חזק לרגל השמאלית)? בסיטי לא מצאו כלום. תודה
שחיה לא מתאים ומכון כושר גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לחיזוק הגב התחתון
ד''ר חגי אמיר19/08/2009מאי שלום.
ניתן לחפש בגוגל exercises for low back pain ולמצא הרבה תרגילים.
ניתן לבחור איזה שמתאימים ועושים טוב.
בהצלחה דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקעים חוזריםדני18/08/2009
אני סובל מנקעים חוזרים, ובבדיקה אצל אורטופד קבע שאין בעיית יציבות, אלא בעיה של קשת גבוהה, והמליץ על מדרסים.
במכון אמרו שמכיוון שאיני סובל מכאבים בגוף אלא מנקעים, עדיף לי שלא לעשות מדרסים העלולים לגרום לעוד נקעים.
אשמח מאוד לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקעים חוזרים
ד''ר חגי אמיר18/08/2009האורטופד מצא את הבעיות הגופניות שיש לך ובחר לתקוף את הבעיה עם מדרסים.
ניראה כי האורטופד יודע קצת יותר לאחר כ- 14 שנות לימודי רפואה ואורטופדיה מהטכנאי נעליים שבספק אם סיים תיכון.
החלט אתה למי להקשיב.
חזור ובצע את המדרסים. במידה ולא יעזרו האורטופד ימצא את הדרך להמשיך בטיפול.
בהצלחה
דר' אח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון עם ישבן תפוסשירה17/08/2009
אני בחודש שמיני יש לציין שאני בתקופה מאוד לחוצה ומתוחה בכלל אני טיפוס חרד ולחוץ לפני חודש וחצי התחילו לי כאבי גב עליון צואר כתפיים כאבי תופת שרירים מאוד תפוסים אך גב גב תחתון . יש לציין שהשינה שלי לא נוח לי כל כך במיטה תקופה ארוכה עוד לפני שהתחילו הכאבים אני ישנה על הצדדים אבל אני מרגישה שהירככים כואבות ומשנה צדדים כל הזמן לאחרונה גם שרירי ישבן תפוסים מה שלא היה לפני ההריון אני ממש מפחדת מה עלי לעשותיכול להיות ממתח לחץ ועצבים לגרום לבעיות זה יכול להיות נזק בלתי הפיך ?ו או שההריון מוסיף המון ואני יוכל אחרי לידה להרגיש שיפור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שלד בהריון
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום סיגל.
שיהיה בהצלחה ובשעה טובה לקראת הלידה.
בהריון יש הרבה שינוייים ברקמות החיבור.
אם משהו מאד מפריע לא נורא לקחת אקמול.
סבלנות ולהרגע, בסוף ההריון הכל יעבור. או לפחות הרוב.
מזל טוב
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב בנקודה מסויימת - למי פוניםאיתן17/08/2009
מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר החלו כאבים בפינה השמאלית, אמצע הגב, איזור בגודל של כדור פינג-פונג (אזור קטן ונקודתי). הכאב בעיקר פריע לי כשאני ישן על אותו צד או מסתובב במיטה. במהלך היום כמעט והוא אינו מורגש.
במכון כושר אמרו לי כי זה שרירים בוודאות.
עברתי עיסוי בכל הגוף והמסגיסטית עצרה באותה נקודה ואמרה כי השרירים תפוסים באיזור,
אולם כבר 5 חודשים שהכאב לא חולף. אני כבר חודשיים לא מתאמן והכאב עדיין קיים.
אני לא יודע אם הגב נדפק, השרירים תפוסים, או שמא אני בכלל לא יושב טוב בעבודה (עובד הרבה מול מחשב ולא יושב מי יודע מה כמו שצריך על הכסא)
מה שאני לא יודע זה למי פונים בנושא ? אורטופד ? כירופרקט ? או בכלל יודעים בוודאות אם זה בעיית שרירים או לא כי קשה לי להאמין ששרירים כואבים או תפוסים כ 5 חודשים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום איתן.
כדאי לפנות לאורטופד שיבדוק.
ניתן להפנות לבדיקת US או MRI לבדוק מה משמעות הגולה שיש לך.
יתכן ומדובר בבקע של שריר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fracture metatarsalמונה17/08/2009
אובחנתי ב-FRACTURE METATARSAL אחרי צילום בכף הרגל. הרופא המליץ לי על WALKING BRACE-AIRCAST ביגלל שזה יותר נוח.
שאלה:
האים המכשיר עושה אותו שרות כמו הגבס?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם מסרק ברגל
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום מוi
מהנתונים שכתבת לא ניתן להבין מה מהת השבר ממנו אתה סובל.
כדאי להוועץ עם האורטופד שלך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב רגל לבן 7נעמי בנקר17/08/2009
בני בן ה 7 נפל בעת ריצה ונחבל ברגלו. מכיוון שהתלונן על חוסר יכולת לדרוך על הרגל -נבדק על ידי
אורטופד . הבדיקה לא העלתה דבר. הוא נשלח לצילום-שיצא תקין. בנתיים חלפו מספר ימים ובני עדיין מתלונן על כאב בעת דריכה. הוא נמנע לחלוטין מלדרוך על הרגל. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
בתודה , נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב18/08/2009חסרים נתונים כמו מיקום הכאב, נפיחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת קשת גבוההיוסי16/08/2009
שלום רב,
לפני כחצי שנה מצאו אצלי קשת גבוהה בכפות רגליים, דבר שבגינו רכשתי מדרסים.
השאלה שלי. האם אני יכול לקנות סנדלי שורש בלי מדרסים?
הכאב לא כזה נוראי, אבל האם אני גורם לעצמי נזק לטווח הרחוק?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשת גבוהה
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום יוסי.
קשת גבוהה גורמת למתח על עצמות שונות בכף הרגל, גורם לכאבים.
המדרס מוריד מעט את המתח מחלק את הלחצים והמתחים בכף הרגל הצורה שפחות מכאיבה.
לדעתי לא יזיק לך ללכת ללא מדרסים. אם תרגיש החמרה בכאב חזור למדרסים.
בברכה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בכתף מזה שנתייםחן16/08/2009
אני בת 22 וסובלת מקליקים מאוד חזקים בכתף כשנתיים.
כשהייתי בצבא אמרו לי שזה שום דבר, אך לפני כשבועיים הלכתי לאורתופד והוא הפנה אותי לצילומים. בהפניה נכתב: snapping scapula
ובתוצאות הצילום:
כתף 3 צילומים
סיבת ההפניה: כאבים לסירוגין בכתף ימין.
ממצאים: אין עדות לממצא גרמי פתולוגי.
אשמח לדעת מה אומר כל זה ומה צריך לעשות כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בכתפיים
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום חן.
המיבנה של השכמות שלך גורם לקליקים בעת החיכוך על פני שרירי בית החזה מאחור. זה בדרך כלל הגורם לקליקים בסקפולה.
אין לכך כל משמעות כל עוד זה לא כואב או מפריע.
אם זה גורם לכאבים ולא ניתן לסבול זאת - ניתן לנתח ולהוריד את הקצה של עצם השיכמה שמתחככת . ניתו ח לא גדול שברוב המיקרים פותר את הבעיה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגיד הקרסולחדוה16/08/2009
בעקבות כאבים הולכים וגוברים מזה שבוע מעל לעקב אבחן האורטופד דלקת בגיד. המליץ על מנוחה, נעלים עם עקבים ואמבטיות. אין סימן חיצוני (עדיין), יש לציין שאני בהריון מתקדם (בלי משקל יתר). שאלתי: מה עוד אפשר לעשות? הקרסול כואב גם בשעת מנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגיד אכילס
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום חדוה.
רצוי לבצע פיזיוטרפיה ומתיחות לגיד.
במיקרה הצורך ניתן להשתמש במינונים קצרים של נוגדי דלקת. כדאי להוועץ עם הגינקולוג.
סביר להניח שזה קשור לשינויים בגוף לקראת הלידה. זה יעבור.
החזיקי מעמד.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מהאגן עד לפיקהשי16/08/2009
שלום רב
יש לציין שאני בן 20
יש לי כאבים מהאגן עד לפיקה עברתי מיפוי עצמות בלי ממצאים שגורמים הכאבים גם נמשכים לתקופה ארוכה של 6 חודשים שבהם בקושי זזתי
הכאבים
הכאבים באים לידי ביטוי כאשר אני דורך על הרגל בכל דריכה על הרגל יש לי כאבים חזקים וגם יש פעמים שאני לא מצליח להזיז בכלל את הרגל הקושי בלהזיז את הרגל הוא בערך 6 חודשים
מאז שהתחילו הכאבים הכאבים ארשונים הרגשתי אותם באמצע מאמץ גופני אבל למרות זאת המשכתי לעשות את המאמץ הגופני לפחות שבועיים שרצתי במשך כל השבועיים האלה יום יום
אחרי שבועיים בקושי הצלחתי ללכת 2 ק"מ
כל פעם שאני דורך על הרגל שמאל היא כאילו מתקפלת אחרי שאני דורך על רגל שמאל
(אני שהרגל מתקפלת בגלל שלא הזזתי את הרגל הרבה זמן אבל הכאבים )
בנוסף יש לי הגבלת תנועה בהזזת הרגל הצידה ובלהרים את הרגל למטה ומעלה
ועוד דבר ששחכתי לציין זה שכל פעם שאני דורך על הרגל הוא מפעיל אותה הכאבים מתחזקים
למשל עשיתי השבוע פיזיוטרפיה עשיתי תתרגיל עם האופניים ולאחר מכן לא הצלחתי להרים את הרגל
בדיקות
כח רגליים שווה קיימת הגבלה ביישור של מפרק הירך קפיצה כיפופית של כ 10 מעלות קיימת רגישות ברוטציה פנימית ורגישות קלה מעל הקפסולה האחורית צילום אגן ומיפרקי ירכיים ללא ממצא גרמי
אבחנות HIP AND PELVICREGION JOINTS PAIN
ממצאים מיפוי עצמות
שינוי מאמץ לאורך הטיביות מוקד חם בפיבולה דיסלטית מימין מתאים לשבר מאמץ בנוסף מוקדים חמים באזור טרזלי ימני ובמידה פחותה גם בשמאלי מתאים לשינווים ארטרוטים או שינוי מאמץ שינויים ארטרוטיים בברכים יותר משמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגל שמאל
ד''ר חגי אמיר18/08/2009מאיר שלום.
אני מציע להמשיך את הברור אצל האורטופד המטפל.
בנתיים עשית מספר בדיקות בכיוון ברור הכאב. ולפי התאור שלך יש מספר ממצאים לא תקינים.
מקוה שתמצא מזור לכאביך.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לכאבים
שי18/08/2009יש לי שאלה נוספת
אתה יודע אולי ממה יכול לוצר הכאבים האלה ?
של הכאבים בעת שאני דורך אליה או בזה שאני לא מצליח להרים אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בהריון -נא עזרכתכם !שמעון16/08/2009
שלום רב
אשתי מעל גיל 41 בשבוע ה-12 להריון (לא הריון ראשון ולא הפרייה )
מזה כשנה סובלת מכאבי גב קשים שמקרינים לרגל
מבדיקה שעשתה לאחרונה אמרו לה שזו דלקת -למעט בדיקה זו לא נבדקה מעולם בעייה זו.
כיום הכאבים בלתי נסבלים כולל נימול באצבעות הרגליים
ברור לי שעליה להבדק ע"י אורתופד מומחה בהקדם
אודה אם תמליצו לי על אורתופד מומחה בתחום זה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בהריון
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום שמעון.
פנו לכל אורטופד בקופה. יוכל לעזור.
רצוי לרכוש חגורה סקראלית היא תעזור במהלך ההריון.
בעת ההריון קיים תהליך של הגמשת הרצועות של האגן, הדבר יכול לגרום למתח על הרצועות וכאבים. עם קרינה ונימול. חגורת אגן (סקראלית) מורידה מעט את המתח מהרצועות ומקלה על הכאבים.
הריון קל.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים והאם צריך לבדוק ולטפל???איתי16/08/2009
שלום,
אני בן 39, אצן.
יש לי בעיה שמציקה לי, נכון לכרגע יותר ויזואלית ופחות כאב פיזי למרות שאני חושש שזה יתחלף.
בכף רגלי הימנית/קרסול, בפיקה/עצם מאחור, היכן שתמיד מתפתחת יבלת שנועלים נעליים חדשות, התפתחה לי נפיכות עם בליטה, כמו כמה שכבות עור על עור ואם אני נוגע את האצבע, המקום חסר רגישות למגע.
העור הפך להיות קשה אבל לא ברמה שניתן להסירו. לפעמים זה כואב לי באזור.
כף הרגל השנייה תקינה לחלוטין מהבחינה הזאת.
שאלתי:
1.האם זה מראה על איזו בעיה אחרת בגוף, נניח אורטופדית או מערכת אחרת?
2. לאיזה רופא עליי לפנות: לאורטופד, עור או כירורג כדי לטפל בבעיה ולהסירה?
3. ברור לי שזה לא יעבור לבד, השאלה אם זה יכול להחמיר או משסוג הדברים בגוף שפשוט לא נוגעים בהם?
תודה רבה על תשובה.
שבוע טוב ומבורך,
איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מקורן באחורי העקב
ד''ר חגי אמיר18/08/2009שלום איתי.
עור מקורן הוא בד"כ תוצאה של לחץ ושיפשוף. זהו מנגנון ההגנה של הגוף משפשופים.
אם זה רק ברגל אחת סימן שהנעל ברגל זו משום מה גורמת לשיפשוף בעת הריצה.
או שמבנה הרגל שלך קצת שונה ולכן גודל הנעל שמתאים לרגל השניה קצת גדול לרגל הזאת ולכן גורמת לשיפשוף.
יתכן גם שזה ניגרם עקב מבנה הרגל ששונה מעט מהרגל השניה.
אם זה לא מפריע לא הייתי משנה כלום .
נסה לגרוב גרב עבה ברגל זו יתכן וזה ישנה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להארכת עצםמוני16/08/2009
אחת הידיים שלי קצרה מהשניה בכ-5 ס"מ. לאחרונה הדבר ממש מפריע לי ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבצע הארכה של היד בצורה כירורגית בכדי להשוות את אורך הידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת עצמות
ד''ר יונה יניב17/08/2009ניתן להאריך, אבל אף אחד לא יאריך בגלל קיצור יד ב5 ס"מ. הניתוח כולל סיבוכים של פגיעה עצבית או של כלי דם, הטיפול לאחר הניתוח ארוך - מכשיר על היד למשך מספר חדשים ולבסוף אפילו אולי ניתוח נוסף.
אם הבעיה קוסמטית הרי הצלקות מהניתוחים הנ"ל, לדעתי, יותר מכוערות מקיצור גף ב5ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EMG בקרסול אחרי ת. דרכים +IMNיעקב15/08/2009
שלום. מה המשמעות של המסקנה - SEVERE PREDOMINANTLY DISTAL RT DEEPPERNEAL NERVE LESION
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EMG
ד''ר חגי אמיר18/08/2009משמעות התשובה: פגיעה קשה בעצב הפרונאלי העמוק, בעיקר בחלקו הרחיקני.
כדאי לבדוק אם העצב איננו כלוא בתוך צלקת או בריפוי העצם.
במידה וכן ניתן יהיה לשחרר זאת בניתוח.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)