מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכרת הריוןדנה20/06/2012
היי
בת 28 ביצעתי העמסת סוכר 50 גרם תוצאה תקינה של 122, אך בבדיקת השתן הופיע סוכר 150 והרופא החליט לשלוח להעמסת סוכר 100 גרם
תוצאות:
0-76 תקין
60-121תקין
120-62 נמוך מהנורמה
180- 58 נמוך מהנורמה
מה התוצאות אומרות? ואיך זה יכול להתקשר לרמות הסוכר הגבוהות בשתן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין 150 סוכר בשתן בזמן צום
דנה21/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת הריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/06/2012שלום
אין לך סוכרת. הערכים הנמוכים גם תקינים. לעיתים קיימת ירידה בסף הכליתי בהריון.האם שאר בדיקת השתן תקינה?כדאי להתייעץ עםנפרולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר בשתן
דנה21/06/2012היי
ראשית תודה על תשובתך
שאר הבדיקות של השתן תקינות לחלוטין
האם בכל זאת להתייעץ עם נפרולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר בשתן - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/06/2012שלום
ממליצה לחזור על בדיקת שתן ובמידה ועדיין יש סוכר בבדיקה אז להתייעץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים לבלוטת התריסיעל19/06/2012
אני בסביבות גיל ה-50 מטופלת שנים עם אלטרוקצין. כרגע סוף סוף מאוזנת. מקבלת יום יום אלטרוקצין 100 מ"ג. השבוע עשיתי בדיקת נוגדן אנטי תירואיד פראוקסידאז, והתוצאה היתה: 170 מה זה אומר?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים לבלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס19/06/2012שלום
המצאות נוגדנים רק מצביעה על הסיבה למחלת בלוטת תריס: מחלת השימוטו אך לא מהווה יעד טיפולי. מה שחשוב זה לאזן את הTSH.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בתפקודי כבדנעה17/06/2012
בת 61. מזה חודשים אני מטופלת ביוטירקס (לפני כן באלטרוקסין מהדור הישן). בבדיקות דם תקופתיות ישנה עליה (מעבר לנורמה) באנזיני הכבד. האם יתכן כי ישנו קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בתפקודי כבד - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס18/06/2012שלום,
יתכן קשר אם כי דבר זה נדיר ביותר. קיימות תרופות נוספות כגון התרופות להורדת כולסטרול מקבוצת הסטטינים שגורמות לכך בשכיחות גבוהה יותר .
בכל מקרה צריך לברר את הסיבה לעליה באנזימי כבד ולפי הצורך לבצע בדיקת US של בטן.ממליצה שתתיעצי עם רופא משפחה שלך או רופא כבד במידת הצורך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרדם לאחר ארוחת צהריםאורי16/06/2012
שלום ד"ר נכבד.
מה יכולה להיות הסיבה שלאחר ארוחת צהרים אני נרדם מייד וזה לא בשליטתי , הבעיה הולכת ומחמירה מיום ליום וזה קורה רק אם אני לא זז ונשאר לשבת .
האם יש סיבה לכך , האם מומלץ לבצע בדיקות יתכן ויש לי ירידת סוכר לאחר האוכל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרדם לאחר ארוחת צהרים - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס18/06/2012שלום
התופעה ידועה ומוכרת.
כדאי להמנע מארוחה כבדה בצהריים ולאכול במקום זה סלט או דבר קל.
כדאי לעשות בדיקות כלליות אך לא קיימות בדיקות אשר מצביעות על הבעיה הספציפית הזאת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלבומין המשך מ12.6 ותודה לד"ר מאיהלילי13/06/2012
המון תודה על תשובתך המהירה העיניינית והמקצועית עזרת לי מאוד רק ברשותך אשאל, האם גם מלחץ דם כמו שתארתי, שהוא לא בשמיים ,תתכן תוצאה כזו של אלבומין קראטינין ?מה זה אומר ,שיש לי ערכים כאלו המון זמן וזה פגע בכילייה ?
האם הנזק גדול?אפשר לתקנו ?
שוב המון תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלבומין המשך מ12.6 ותודה לד"ר מאיה - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום14/06/2012שלום לילי,
לחץ דם שהוא מעל 140/90 עשוי לגרום לפגיעה ברמה מסוימת של התפקוד הכליתי ולהופעת חלבון בשתן.
הערכה של הכמות המדויקת של החלבון בשתן באם קיים ניתן לעשות טוב יותר באסוף שתן של 24 שעות למיקרואלבומין, וחלבון.
התוצאה שציינת מרמזת על כמות לא גדולה של חלבון בשתן, שיכולה להיות הפיכה באזון לחץ דם/ירידה במשקל בעיקר כשאזון לחץ הדם נעשה ע"י תרופות ממשפחת חוסמי ACE, נוגדני הקולטן לאנגיונטסין, או חוסמי תעלות סידן.
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלבומין קראטנין בשתןלילי12/06/2012
52 עם השימוטו.יש לי MVP קל עם MR קל . מטופלת ביוטירקס 100 לפני חודש TSH=3.5 והיום TSH=1.16 מתלוננת על דפיקות לב מורגשות דופק תקין, לחץ בחזה כאבי בטן בגלים ולעיתים שלשולים.בשבועות האחרונים לחץ הדם הסיסטולי נע בין 130-150 והדיאסטולי 80 נשלחתי להולטר לחץ דם.בדיקות דם תקינות כולל תפקודי כילייה וסוכר. בדיקת שתן ראשון של הבוקר לאלבומין קראטינין,התוצאה 63 כשהנורמה עד 30 .שאלתי 1)על מה מעידה התוצאה של השתן?
2)האם מקובל לתת שתן ראשון של הבוקר לבדיקת אלבומין קראטנין דגימה (5 שעות לא נתתי קודם שתן)?
3) האם יש צורך בבדיקות נוספות לבירור?
אודה לך על תשובתך!!!פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלבומין קראטנין בשתן - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום13/06/2012שלום לילי,
ניתן לבצע בדיקת שתן למיקרואלבומין גם בשתן הראשון של הבוקר.
הבדיקה יכולה להעיד על דליפת חלבון מהכליה לשתן בעקבות יתר לחץ דם או עודף משקל (באם קיימים) או סוכרת (אני מבינה שאינך סובלת מסוכרת). תהליך זה יכול להיות הפיך באזון לחץ הדם/ירידה במשקל אם יש עודף משקל.
מומלץ לוודא נכונות התוצאה בבדיקה חוזרת או לחליפין באסוף שתן של 24 שעות לחלבון ולמיקרולאבומין,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוטירקסלילי12/06/2012
בת 52 סובלת מהשימוטו מקבלת יוטירקס 100 מזה כחודשיים TSH=3.5
בשבועות האחרונים סובלת מכאבי בטן בגלים לעיתים שלשולים 2-3 וגם לא תמיד.ולעיתים בחילה.יש לציין שלא היו לי תופעות כאלו קודם מבחינה גסטרולוגית הכל תקין אצלי.
שאלתי1) האם מוכרת תופעת לוואי כזו מיוטירקס?????
2)אם כן, האם יש תקופת הסתגלות שלאחריה התופעות הללו ייפסקו?
המון תודה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוטירקס - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום13/06/2012שלום לילי,
תופעות אלו אינן שכיחות כתופעות לואי של איותירוקס.
במידה ולא תמצא סיבה אחרת מבחינה גסטרואנטרולוגית לתסמינים שלך ניתן לנסות להחליף את האיותירוקס בסנטרואיד.
כמו כן באם התסמינים לא יחלפו יש לשקול בצוע בדיקת דם לצליאק (רגישות לגלוטן) מכוון שיש קשר בין הפרעה זו לתת פעילות של בלוטת התריס (אמנם בשכיחות נמוכה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטיניםב11/06/2012
האם נטילת סטטינים בגיל המבוגר עלולה להוריד את רמות הקורטיזול בדם?
האם תרופות מסויימות מקבוצה זאת גורמות לכך יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטטינים - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום13/06/2012מספר מחקרים הראו שסטטינים אינם גורמים לשנוי ברמות הקורטיזול בדם,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולוןרונית11/06/2012
בתי בת 13 עשתה העמסת סוכר של 75 למשך 3 שעות
יש לה לחץ דם 143 על 83
בבדיקה-
בזמן 0 בצום לפני העמסת סוכר ערך 110
אחרי חצי שעה-168
אחרי שעה=157
אחרי שעה וחצי-146
אחרי שעתיים 121
אחרי שעתיים וחצי-70 פה החלה להזיע גלי חום חולשה חיוורון ורעד ברגללי
אחירי שלוש שעות 81
האם ההתפרקות של הסוכר שהוא בהתחלנ גבוה ויורד באי סדר
מראה על משהו לא תקין
הילד ה עייפה ישנה הרבה שותה ואוכלת ללא הפסקה בלי לשבוע יכול להראות על סכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולון - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום13/06/2012שלום רונית
הסוכר בצום של בתך מחשיד לקיום טרום סוכרת.
מומלץ לבדוק גם רמת המוגלובין A1C אשר משקפת את ממוצע ערכי הסוכר ב-3 חודשים האחרונים.
לחץ הדם שתארת גם כן גבולי.
ממליצה להמשיך ברור אצל אנדוקרינולוג מכוון שטרום סוכרת ויתר לחץ דם (באם קיים) יכולים להיות תוצאה של הפרעה אנדוקרינית ברת טיפול
בברכת בריאות שלמה לבתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת השימוטו וHCGמיכל09/06/2012
שלום רב! יש חולה בהשימטו, האם ניתן לעשות את הדיאטה של דר סימונס הכוללת את ה- HCG?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת השימוטו וHCG - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס09/06/2012שלום
חולים עם השימוטו צריכים להמנע מחשיפה לכמויות גדולות של יוד אשר לעיתים קיימות בדיאטות מסוימות כגון אלו שממליצות על תוספי מזון המכילים אצות.
לגבי דיאטת HCG זאת אינה מומלצת עקב ההגבלה קלורית הקשה והשימוש בHCG אם הוא בכלל קיים בתכשיר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100שיר08/06/2012
שלום
בבדיקת העמסת סוכר 100:
1. 92
2. 212
3. 113
4. 147
האם העובדה שאחרי שעה זה מחוץ לטווח כלומר ערך 212 -מעיד על בעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 שעות הערך היה 137
שיר08/06/2012ולא 147 כפי שכתבתי קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 3 שעות הערך היה 137 - תגובה
עדיין מוזר שהערך היה נמוך יותר ועלה . נראה עדיין טעות במבחנות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 100 - תגובה
הערך השני צריך להיות עד 180 והוא גבוה יותר אצלך.
האם יתכן וחל בלבול במבחנות? לא הגיוני שהסוכר יעלה מ113 ל1147.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שיר09/06/2012אלה התוצאות כפי שמופיעות בסדר הזה ...כנראה שהערך עלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוטירקסנירה07/06/2012
בת 52 בריאה בדרך כלל יש לי השימוטו מאחר שהאלטרוקסין החדש לא היה לי טוב(הTSH נע בסביבות 3.9 והרופאה רוצה שיהיה בכיוון 2 ),קבלתי יוטירקס 100 ליום כבר חודשיים וחצי נוטלת יוטירקס . בתקופה האחרונה ואמנם לא כל הזמן, אני מרגישה כאבי בטן בחילות ושלשולים לא רבים אבל יש ודפיקות לב מהירות. לפני חודש הTSH היה 3.5 יש לציין,עשיתי לפני שנתיים קולונוסקופיה ואין לי בעיות גסטרולוגיות. שאלתי היא האם ידוע שיוטירקס יש לו תופעות לוואי כפי שציינתי אותן ? אם כן אז ,האם יש חלופה? שמעתי על סנטרואיד, האם כדאי לבקשו ,אני חוששת ,שאולי התופעות שציינתי אולי לא מיוטירקס ואז סתם יחליפו לי ,ושגם לסנטרואיד יש תופעות לוואי, ואז כבר לא יידעו מה לתת לי .אשמח לדעתך ולעזרתך המון, המון תודה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוטירקס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/06/2012שלום
כדאי לבדוק שוב רמת TSH . מאחר וEUTHYROX נספג יותר טוב יתכן ומדובר במינון יתר.
את צודקת שכדאי לבדוק סיבות נוספות ולא את הכדור אך ניתן גם לנסות ולעבור לSYNTHROID באותו מינון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור מצב מוזרדנה07/06/2012
בן 23.לפני חודשיים T4 גבוהה ( 24.9) כאשר TSH T3 נורמליים. TPO<10. אולטראסאונד תקין. נשלח למיפוי בלוטת התריס וזו התשובה: בלוטת תריס מוגדלת במיקום תקין.קליטת החומר לא הומוגנית בבלוטה.קיים איזור בקוטב התחתון של האונה הימנית, שקולט יותר פרטכנטאט בשאר חלקי הבלוטה. סיכום : הממצא במפוי מתאים לזפק לא הומוגני. לפני יומיים ערך בדיקת דם, T4 חזר לנורמה. מה פירוש ממצאי המפוי? לפני כן לא סבל מעולם משום בעיה רפואית והחל לחוש ברע לפני כחודשיים לאחר שאכל במסעדה סינית. האם יתכן שהסויה הוציאה את הבלוטה מתפקוד תקין ויצרה דלקת? כעת , לאחר חודשיים שחש ברע, יש אומנם שיפור אבל עדיין לא חזר לגמרי לעצמו ומתלונן שהנשימה קצת כבדה מהרגיל .האם יתכן שזו הבלוטה שמקשה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור מצב מוזר - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/06/2012שלום
עליה של FT4 ללא ירידה בTSH עם FT3 תקין היא לא שכיחה. מה שחשוב הוא שזה חלף (תיתכן בעית מעבדה, חשיפה ליוד)
כדאי להשלים בירור באמצעות בדיקת אולטרה-סאונד של הבלוטה ועם התשובה של האולטרה-סאונד ומיפוי להתייעץ עם אנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות של בלוטת התריסעינת04/06/2012
שלום, אני בת 25 וסובלת מתת פעילות של בלוטות תריס- יש לי שאלה לגבי התרופות: לקחתי במשך חודשיים אלטרוקסין 50 מק"ג שעשו לי כאבי פרקים מאוד חזקים, החלפתי ל euthyrox מזה יומיים אני לוקחת ויש לי בחילות וכאבי בטן מאוד חזקים. רציתי לשאול האם זה תופעות לוואי זמניים ואם כן מתי הם יעברו בערך? והאם יכול להיות שהגוף שלי לא יכול להתמודד עם תרופות אלו (שמכילות את ההורמון)?? האם אני צריכה לפנות לרופא? *הבלוטה שלי נכון להיות היא 3.5 (תקינה) - tsh אשמח לעזרתך, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תת פעילות של בלוטת התריס - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום05/06/2012שלום עינת,
אני לא בטוחה שהיתי קושרת את כאבי הבטן והבחילות לאיותירוקס, יתכן שיש משהו זהומי לא קשור, אך בכל אופן היתי נותנת סכוי לתרופה מספר ימים.
אם תחושתך לא תשתנה בעוד שבוע, אפשר לנסות תכשיר נוסף שנקרא סנטרואיד.
נדיר שלא ניתן לסבול שום תכשיר
היתי נעזרת בסבלנות שבוע,
תרגישי טוב,
רק לוודא שאת נוטלת את התרופה כיאות- חשוב לקחת את האלטרוקסין בצום עם מים חצי שעה לפני האוכל, לא כדאי לקחת עם שום כדור נוסף וגם לא עם קפה או חלב אשר מפריעים לספיגת האלטרוקסין
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה..דליה31/05/2012
ההבדל בין טרשת נפוצה לטרשת עורקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה.. - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס31/05/2012שלום
שתי מחלות שונות. האחת הנו תהליך דלקתי בעורקים אשר גורם להצרות וחסימה של עורקים (דוגמת התקפי לב , אירוע מוחי) טרשת נפוצה הנו מחלה אוטואימונית המערבת את מערכת העצבים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)