מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר בברזלדורון06/08/2012
יש לי סכרת כבר 10 שנים בבדיקו האחרונות נמצא אצלי חוסר בברזל (10) . האם 10 היא כמות נמוכה מהנורמל ? האם השמוש הארוך (10 שנים ) בגלוקורייט וגלוקומין יכל לגרום לחוסר בברזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בברזל - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס07/08/2012שלום
רמת ברזל של 10הנה נמוכה אך רמת פריטין היא זאת שמשקפת את מחסני הברזל.
לגבי גלוקוריט וגלוקופאג לא יגרמו לחסר ברזל. גלוקופאז יכול להפריע לספיגת ויטמין B12 ולכן כדאי לקחת תוסף מזון או לבדוק רמות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דורון09/08/2012האם שייה של 6 כוסות קפה ביום יכולה לגרום נזק (מבחינת השפעתה על רמת הסוכר בדם . ברזל בדם ...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס11/08/2012שלום
שתיית קפה אף נקשרה למניעת סוכרת אך צריך לקחת בחשבון את הממתיק ואת החלב אשר מוספים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושבוע טוב
דורון11/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FT3חגית01/08/2012
שלום
נמצאת בשבוע 25 להריון. לוקחת כיום 3 פעמים בשבוע אלטרוקסין 100 ובשאר הימים 50.
תוצאה אחרונה-
TSH-1.72
FT4- 10.8
FT3- 3.44 אשר יורד מהנורמה.
האם צריך לשנות משהו במינון? האם יכול לגרום נזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
FT3 - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום01/08/2012שלום חגית
החל מהשבוע ה-20 להריון יש לעובר בלוטת תריס מתפקדת ולכן הוא פחות תלוי בך.
נראה שתפקודי התריס תקינים להריון. התוצאות שתארת יכולות לנבוע מהעליה בנפח הדם בהריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרתרחל01/08/2012
שלום אני מטופלת בג'נוביה 100 מ"ל ולפי בדיקה זה כנראה לא מספיק לכן הרופא הוסיף לי כדור של גלוקו רייט חצי בבוקר וחצי בערב אבל כדור זה מפוצץ לי את הבטן
כל הזמן יש לי כאב בטן ושלשלול, כאשר אני לקוחוחת את ג'נוביה הכול בסדר
כבר ניסיתי גם אמריל וגם זה עושה לא טוב. האם יש איזה כדור שאפר לקחת עם הג'נוביה שיעשה לי טוב ואוכל לחיות חיים שקטים, ונוחים בלי שום אי נוחות למרות שיש ליש לי סוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סכרת - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום01/08/2012שלום רחל,
אם את במקרה מתכוונת לגלוקופאג'/גלוקומין אז זהו כדור טוב מבחינת השפעתו המיטיבה על הסוכר, ומעוט תופעות הלואי וכדאי לנסות להתחיל איתו במנון נמוך- חצי כדור פעם ליום אחרי האוכל ורק אחרי שבוע - שבועיים להוסיף חצי כדור נוסף ואז לראות מהו המנון שנסבל על ידך (להמשיך להעלות את המנון בחצי כדור כל שבוע עד אשר מופיעים שלשולים, במידה ומופיעים, המנון המקסמלי במידה והתפקוד הכליתי תקין הוא 3 כדורים ליום, אחרי ארוחות שונות). זהו כדור שמעצים את ההשפעה של הג'נוביה וגם אינו גורם לעליה במשקל ויכול אף לגרום לירידה קלה במשקל. נדיר שאמריל / גלוקורייט גורמים לתופעות לואי בדרכי העכול.
ישנם כדורים נוספים שניתן לקחת (כגון נובונרום) אך מומלץ שתוועצי ברופא המטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקוז בדם קרוב לגבול הגבוהליאת30/07/2012
שלום רב,
אני בת 37, רזה מטבעי, עושה ספורט כמעט יומיום (רוכבת על אופניים לעבודה), אוכלת די טוב (סלט כמעט כל יום, קצת חוטאת בשוקולדים ועוגיות). בבדיקת דם שעשיתי לאחרונה רמת הגלוקוז בדם היתה 93, 7 מתחת לגבול שהוא 100. יש לציין שבשבועיים לפני הבדיקה הייתי במתח נוראי בגלל סיבה לא קשורה, לא אכלתי הרבה (בטח לא את הסלטים הרגילים שלי), כמעט שצמתי, לא ישנתי טוב, וגם עשיתי הרבה פחות ספורט. האם כל זה יכול להשפיע על הבדיקה?
שאר הערכים בבדיקה היו נורמלים, חוץ מבילירובין טוטאל, שהוא 1.5, בשל סינדרום ז'ילברט תורשתי (יש לכל המשפחה) שהבנתי שהוא חסר סימנים קליניים.
תודה מראש,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
ליאת30/07/2012הדבר היחיד שכן אכלתי יום לפני הבדיקה היה מתוקים - מיץ ממותק, תפוח, עוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוקוז בדם קרוב לגבול הגבוה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס30/07/2012שלום
הבדיקה תקינה אם כי אכן בגבול העליון של הנורמה . כדאי לבדוק גם AIC אשר נותן מושג על ערכי סוכר בשלושה חודשים אחורנים ולא ערך נקודתי.
האם קיימת סוכרת במשפחה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פעילות בלוטת התריסלוי אושרה28/07/2012
שלום, בתי עברה טיפול בדקה פפטיל 3.75 במשך כ-3 שנים בגלל התבגרות מינית מאוד מוקדמת ובבדיקת דם שנעשה לפני כחודש הרופא ראה שהבלואה עובדת ביתר פעילות ורציתי לדעת האם יש קשר בין הטיפול שעברה לבין התוצאה?
אשמח לקבל פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף פעילות בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס30/07/2012שלום
לא ידוע על קשר בין טיפול בדקפפטיל לבין התפתחות פעילות יתר של בלוטת תריס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלציום גבוה מאד בשתןשרה26/07/2012
בעלי (60) סוכרתי 2. לאחרונה התלונן על כאבי גב, רופאת אנדוקרינית ביקשה שיעשה איסוף שתן 24 שעות והתוצאה היא: קלציום = 445, טסטוטרון טוטל = 6, קרטין/די.פי.די= 8.49.ויטמין די 81.3. מה התוצאות האלו אומרות לך? תודה רבה.
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלציום גבוה מאד בשתן - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס27/07/2012שלום
קיימת הפרשה גבוהה של סידן בשתן אשר דורשת בירור (רמת סידן וPH בדם, רמת PTH ) וגם רמת נתרן באיסוף שתן .
לגבי וימין D רמות תקינות.
TESTOSTERONE הנו ההורמון הגברי והתוצאה תלויה במעבדה (לא ברור לי באיזה יחידות ולכן איני יכולה לדעת אם תקין או לא)
כדאי לחזור עם כל הבדיקות לאנדוקרינולוגית להמשך בירור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קלציום גבוה מאד בשתן - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום28/07/2012שלום שרה,
כמות הסידן בשתן אכן מחשידה להפרשת יתר של סידן בשתן, אך בכדי לדעת אם אכן בכך מדובר עלי לדעת את משקלו (הפרשה תקינה היא עד 4 מג' סידן/קג' משקל גוף) כלומר הפרשה זו היא סבירה למשהו ששוקל 110 קג'. להפרשת הסידן בשתן יש חשיבות באנשים אשר נוטים לפתח אבנים בדרכי השתן. ניתן להפחית אותה ע"י הגבלת צריכת מלח בתזונה וכן ע"י שתיה מרובה.כמו כן חשוב לדעת שבעלך בצע את האסוף נכון (לא אסף את השתן של הבוקר הראשון באסוף וכן אסף את השתן הראשון של הבוקר השני באסוף).
רמת הטסטוסטרון שתארת עשויה להיות נמוכה (תלוי בנורמה של המעבדה) אך חשוב גם לדעת את רמת הטסטוסטרון החופשי מכוון שבאנשים שסובלים מעודף משקל עשוי להיות טסטוסטרון כללי ברמה יחסית נמוכה אך טסטוסטרון חופשי תקין. כמו כן ב1/3 מהגברים עם רמת טסטוסטרון תקינה בדם, ניתן לראות חד פעמית רמה נמוכה של טסטוסטרון אשר אין לה כל משמעות.
רמת הויטמין D נראית סבירה.
DPD לקריאטינין יש לו פחות משמעות ברמת הפרט הבודד ומהווה יותר כלי מחקרי, אך עשוי לרמת על פרוק עצם מעט מוגבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tsh 9-10, T4 15 -17יובל25/07/2012
(בן 50, בריא) לאחר אירוע טונסליטיס קשה (acute) ואנטיביוטיקה (10 ימים), מעט לאחר סיום האנטיביוטיקה הרגשתי חולשה קיצונית. רופאה הפנתה לבדיקות (תוצאותיהן בכותרת, שני ערכים כי נעשו שתי בדיקות בהפרש 4 ימים). 1. האם יש קשר בין האירועים (רופאת המשפחה שלי טוענת שאין; רופא אחר, שגם מטפל בדיקור טוען שיש, ואף ייתכן שהבלוטה יצאה מאיזון בדיוק בגלל זה). 2. האם מוכרות לך תוצאות טיפול בדיקור (רופאת המשפחה שלי אינה מכירה, אך אינה מתנגדת לניסיון). 3. תחושתי השתפרה מאד לאחר תחילת הדיקור, אך עדיין לא רגילה לגמרי. חולשה (בעיקר ביום, שעוברת בערב), מידי פעם עור יבש, והיציאות עדיין לא בדיוק כשהיו (אך אינן ממש "עצירות"). יש לציין שאני רגיש דווקא לחום, ונמשך ואף מרגיש טוב יותר בחלל ממוזג. האם משהו מאלה קשור לערכי ה T4 הנורמליים (עד גבוהים מעט), למרות ה- TSH הגבוה? עדיין אין תוצאות נוגדנים (נערכה בדיקה חוזרת, ותוצאותיה יגיעו רק בעוד שבוע או יותר) - האם תוצאה חיובית כזו תהיה מכרעת בהחלטה אם להתחיל באטרוקסין? רופאת המשפחה שלי סבורה כך, אך כאמור עדיין לא הגענו לשלב ההחלטה. הערה: אם עניין הדיקור זר לך, אעריך תשובה כנה בנושא. אני בהחלט מבין את התהום שיש בין שתי העולמות, ואת הקושי לקחת אחריות על מה שיעילותו לחלוטין לא ברורה מן הדיסציפלינה האחרת. בכל מקרה, ברור לי שייצוב הבלוטה צריך (ולא בעתיד הרחוק) להתבטא בערכי TSH בטווח התקין (אחרת - אטרוקסין). תודה רבה, וסליחה על ה"התקלה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tsh 9-10, T4 15 -17 - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס27/07/2012שלום
יתכן והעליה של הTSH נובעת מהתאוששות מן הדלקת גרון.
בכל מקרה כדאי לחזור על הבדיקה כעבור חודש חודשיים ורק במידה וTSH נשאר גבוה לטפל.
לא ידוע לי שדיקור עוזר לתת פעילות בלוטת תריס אך כל שיפור במצב סטרס יכול להשפיע על מחלה אוטואימונית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס והריוןדורית24/07/2012
שלום רב
שמי דורית ואני מנסה להרות מזה 3 שנים (היו לי 3 הריונות שהסתיימו בהפלה)
היום קבלתי תוצאה של פעילות בלוטת התריס 0.14
האם ניתן להקלט עם תוצאה כאזו?
לקחתי את הכדור החדש 11 חודש וסבלתי מחוסר ריכוז , עייפות וכאבים במרפקים ובכתף,
היום התחלתי עם יוטיראקס 1 של 100 ו 1 של 50
שאלת ההריון הכי חשובה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטת התריס והריון - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום25/07/2012שלום דורית
TSH של 0.14 לא אמור להפריע להשרשה של הריון.
אני מקוה שאת מקפידה לטול את האלטרוקסין בצום חצי שעה לפני האוכל עם מים בלבד.
במהלך ההריון יש להקפיד על מעקב חודשי אחר תפקודי בלוטת התריס ולוודא אזון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת יוטירוקס euthyroxאילונית24/07/2012
אני נוטלת את התרופה 100 מ"ג בבוקר כשאני מתעוררת על קיבה ריקה. לפי ההוראות יש לקחת אותה לפחות חצי שעה לפני ארוחת בוקר עם חצי כוס מים.
מכיוון שאני סובלת מעצירות אני שותה בבוקר מיץ מחצי לימון עם כפית שמן זית ומים פושרים. גם את זה ממליצים לקחת על קיבה ריקה כשמתעוררים.
האם זה יכול להתנגש אחד עם השני או שאין בעיה בכך שאקח את התקופה ואחריה אשתה את הלימון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת יוטירוקס euthyrox - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום25/07/2012שלום,
הספיגה של האויתירוקס וכן של נגזרות דומות היא מאוד בעיתית ועלולה להיות מופרעת ע"י גורמים רבים. לא ידוע שלי שמיץ למון או שמן זית עלולים להפריע לספיגה אך בכל זאת אני ממליצה לך לבלוע את האויתירוקס בנפרד מכל דבר אחר עם מים בלבד ולאחר כ20-30 דקות לשתות את מיץ הלימון ושמן הזית ובכך תוכלי לאפשר ספיגה אופטמלית ויציבה של האויתירוקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של Thyroid Peroxidase Absapir24/07/2012
שלום.
קיבלתי תוצאות של בדיקת Thyroid Peroxidase Ab
התוצאה:10 IU/ml -קטן מ
רציתי לדעת מה המשמעות של התוצאה, טוב? לא טוב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות של Thyroid Peroxidase Ab - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/07/2012שלום
TPO קטן מ10 הנו שלילי. ז"א שאין לך נוגדנים מסוג זה כנגד בלוטת תריס (תקין) אך עדיין זה לא אומר שאין הפרעה בתפקוד הבלוטה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטראסאונדשלי23/07/2012
קיבלתי היום תשובות מאולטראסאונד בלוטת המגן .בת 60 וכל בדיקות הדם של הבלוטה תקינות. הבדיקה נעשתה בעקבות ממצא לא ברור בזמן דופלר עורקי צוואר.
בלוטת התריס הודגמה סימטרית בגודל רגיל בעלת מירקם אחיד.
באונה הימנית ניצפו 2 קשרים היפואקוגניים מוגבלים היטב ללא הסתידויות כ 5 מ"מ ו 5.5 מ"מ.
באונה השמאלית הודגם קשר היפואקוגני כנראה ציסטי כ 1.1 ס"מ עם מחיצה בתוכו. בסמוך אליו קשר נוסף אזואקאגני בלתי אחיד מוגבל היטב כ 1.1 ס"מ ללא הסתיידויות.
אני מאוד מבוהלת מבקשת הסבר לממצאים וחוות דעת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות אולטראסאונד - תגובה
קשרים בבלוטת תריס הנם שכיחים בעיקר אצל נשים וככל שהגיל עולה . לעיתים לפי סוג הקשר מבצעים ניקורים של קשרים מעל 1 ס"מ. ממליצה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי הממצא, בדיקות הדם ואז להחליט אם המשך מעקב במאצעות אולטרה-סאונד או הפניה לניקור של אחד הקשרים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינסוליןענת23/07/2012
ד"ר שלום,
אני בחורה צעירה בת 27, מתכננת להכנס להריון (לא בהריון כיום) ועל כן נשלחתי לבצע מספר בדיקות שלא עשיתי בעבר.
עשיתי בדיקת אינסולין - התוצאה שיצאה אצלי היא נמוך מ2, אני רוצה לציין כי רמת הסוכר (הגלוקוז) בבדיקה זו היתה 71.5 (אם זה חשוב בכל בדיקות הדם תמיד הערך של הסוכר הוא לגמרי בתוך הנורמה נע בין 85 לערך הנוכחי) כמו כן הערך של Hemoglobin A1c גם הוא תקין לאורך כל השנים שנבדק (5.2).
אני מבינה שהערך של אינסולין נמוך מידי, מזה אומר מבחינתי? האם יש איזשהי התחלה של סוכרת או דבר מהסוג הזה?
נורא הלחיץ אותי הערך, ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם..
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין - תגובה
לאישה בריאה עם סוכר תקין בצום רמת אינסולין נמוכה הנה תקינה.
במידה והסוכר היה גבוה ורמת אינסולין היתה נמוכה אז זה מצביע על מחסור באינסולין אך לא במקרה שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר המון תודה, עזרת מאוד
ענת24/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויקטוזה - התרופהאתי23/07/2012
רצתי לדעת עם כל הדברים הטובים לגבי התרופה גם מופיעה יש חשש לגבי סרטן לבלוטת התריס איך להתיחס - העם להתחיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקטוזה - התרופה - תגובה
בבני אדם לא נמצאה עליה בשכיחות סרטן זה אך במידה ויש לך סרטן בבלוטת תריס או סיפור משפחתי כזה עדיף לא לקחת את התרופה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםאריאל22/07/2012
לרופא שלום אני חולה בסכרת 40 שנה לא היתי מאוזן התוצאה עברתי מעקפים יש לי ניירופתיהסובל בעין ימין בעיות מהסכרת אני מטופל כדורים פירוט בוקר כדור דיאובן 125 כדור קרדיולוק שתים וחצי מילגרם פרוקור 200 מלגרם ויטמין כדור נגד צרבת כדור קדקס 40 מלג כדור גלקופג בערב לוקח קומדין ודיאובן 160 קדקס חוץ מזה אני מזריק אינסולין אחרי כל ארוחה ו אינסולין לנטוס בלילה הבעיה שאני מלא חימקלים האם יש פיתרון אחר וגם המחיר גבוהשל הכדורים גבוה מה אפשר מבחינת טיפול תחליפי או טיפול הומופטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
לכל הכדורים שאתה נוטלת קיימת מטרה והם משפרים את מצבך הבריאותי ולאו דוקא מזיקים. לא הייתי מנסה טיפול אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער + חוסר פוריותא22/07/2012
שלום
אני בת 40, בשלוש שנים האחרונות יש לי נשירת שיער כל הזמן והשיער שלי דליל ביותר.הייתי אצל רופאים, נתנו לי ברזל, קומפלקס ויטמין B, ה - THS מאוזן 1.2 ואני אוכלת טוב ובריא.
1. אילו בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת אם אני סובלת מעודף הורמונים גבריים בגוף הגורמים לנשירת שיער?
2. אם הסיבה זה באמת עודף הורמונים גבריים איך אפשר לטפל ובמה? עליי לציין שאני מנסה להכנס להריון.
3. בנוסף אני מנסה להרות 4 שנים (באופן טבעי) ללא הצלחה.אין לי ילדים.יש לי גם ציסטה קטנה בשחלה השמאלית.המחזור שלי בשלוש השנים האחרונות גם כן התמעט מאוד ועכשיו בקושי מקבלת מחזור.
4. האם יכול להיות שעודף ההורמונים הגבריים פוגמים בסיכויי להכנס להריון גם? אם כן, האם יש תרופה מסויימת שעוזרת להורמונים להתאזן?
אני מתחילה להתייאש ובעלי לא מוכן לטיפולי הפריה. אנא עזרתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער + חוסר פוריות - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס23/07/2012שלום
לגבי עודף הורמונים גבריים קיימות מספר בדיקות אך החשובה היא רמת TESTOSTERONE אשר אני מתארת לעצמי שנבדקה.
לאור הגיל כדאי להתייעץ עם רופא פריון לגבי ההריון .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)