מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה אחרונה זפק רב קשרישיר05/03/2012
באולטראסאונד היה כתוב קישריות 6 מ"מ חלקן בעלות אופי ציסטי וחלקן לא. האם אחת מהקשריות מעלות חשד לסרטן? (לפי ההגדרה שלהן - החלק ציסטיות או החלק שלא ציסטיות) אני רק רוצה להבין מהו קשר חשוד שכתבת לפני כן. או אולי אף אחד מההגדרות הנ"ל לא חשוד. תודה רבה לך תביני שאני לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה זפק רב קשרי - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס07/03/2012שלום
הקשריות הציסטיות פחות חשודות . הסולידיות יותר.
לא נראה שצריך לדאוג אך צריך לעקוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך זפק רב קשרישיר04/03/2012
ומהו קשר חשוד? בתוצאות האולטראסאונד היה כתוב מספר קשריות 6 מ"מ חלקן ציסטיות ולא משהו מעבר. מה הכוונה לקשר חשוד היה צריך להיות כתוב עוד משהו מעבר לזה? האם מה שכתבו לי זה נקרא חשוד? ולא ענית לי האם קשה למצוא קשרית סרטנית בין כל הזפק הזה. ובאמת אני בלחץ והתור שלי לאנדוקרינולוגית רק בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך זפק רב קשרי - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס05/03/2012שלום
את צריכה לשבת עם האנדוקרינולוג ולדבר. במידה וקיים קשר חשוד מציינים זאת בUS וזאת הדרך לאתר קשרית חשודה כסרטנית בין שאר הקשריות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זפק רב קשרישיר04/03/2012
קראתי חומר באינטרנט ושם כתוב שבזפק רב קשרי קשה למצוא קישרית סרטנית מכיוון שיש באותו איזור כמה קשריות האם יש לי מה לדאוג בקשריות מתחת ל6 מ"מ? האם יכולה להיות ביניהם קשרית סרטנית שלא יזהו ואז זה יסכן את החיים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זפק רב קשרי - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס04/03/2012שלום
את לא צריכה לדאוג. גם במקרה ואחת הקשריות סרטניות הן לא גורמות לתמותה.
לא צריך להלחץ ממצאים קטנים מקריים ולא צריך לנקר כל אחד מהם רק במקרה וקיים קשר חשוד או קשר אשר גדל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת תפקוד בלוטת התריסבני04/03/2012
בן 77 סובל מתת תפקוד בלוטת התריס TSH=0.23 , מטופל שנים באלטרוקסין 1200 שבועי. מה עליי לעשות עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת תפקוד בלוטת התריס - תגובה
צריך לפנות לרופא המשפחה ולהוריד מעט את המינון של ELTROXIN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זפק רב קשרישיר03/03/2012
האם את יכולה להסביר לי מהו זפק רב קשרי? האם הסיכוי לסרטן רב יותר? מצאו לי מספר קשריות עד 6 מ"מ בשתי האונות בבלוטת התריס האם זה מסוכן? הא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זפק רב קשרי - תגובה
זפק רב קשרי הנה בלוטה אשר מאכלסת יותר מ-2 קשרים.
הסיכון לממאירות אינו גדול יותר ולא נמוך יותר.
לרוב בגודל כזה צריך לעקוב אחר הקשרים אך צריך להתייעץ עם אנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורטיזולמעין02/03/2012
שלום, לפני יומיים שתיתי ב-23:00 בלילה 2 כדורי דקסאמתאזון ועשיתי בדיקת דם למחרת ב-8 בבוקר. תוצאות הבדיקה היו :nmol/L <27.6 כשהערכים בנורמה כפי שכתוב בבוקר אמורים להיות : 138 *(.........) 690 האם להתייחס לערכים הנ"ל או ביגלל שלקחתי כדורים זה לא לפי הערכים הנ"ל ? אני בת 17 האם התוצאות טובות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורטיזול - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/03/2012שלום
זאת תוצאה מצוינת לבדיקה שבצעת. זאת אומרת שאין לך עודף של קורטיזול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכריהודה29/02/2012
שלום בן 32 משקל 80 גובה 1.75
בבדיקת דם היה לי סוכר בצום 92 האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוכר - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/03/2012שלום
סוכר תקין הנו מתחת ל100 ולכן הסוכר שלך תקין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זפק רב קשרישיר27/02/2012
שלום דוקטור במידה והבלוטה מתפקדת אצלי טוב ונמצאו בבדיקת אולטראסאונד מספר קישריות הקטנות מ1 ס"מ האם זה זפק רב קשרי?
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/02/2012כן מדובר בזפק רב קשרי ונדרש מעקב US ובדיקות דם לTSH בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזפק רב קשרי
שיר28/02/2012מהו מספר הקישריות שממנו מוגדר זפק רב קשרי? האם את יכולה להסביר לי מה זה? האם זה מסוכן? יש לזה טיפול? זה קשור לסרטן? אני פשוט בלחץ. בבדיקת אולטראסאונד צריך להיות כתוב שזה זפק רב קשרי? כי אני לפי קראיתי באינטרנט הסקתי מסקנה זו. למרות שאין לי בעיה בתפקוד הבלוטה וגודלה תקין עדיין זו המחלה / תופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה קטנהשרון26/02/2012
שלום דוקטור הייתי אתמול אצל רופא אנדוקרינולוג ואמרתי לו שאני מרגישה בלוטה נכנסת ויוצאת הוא בדק ואמר זו בלוטת לימפה קטנה אין לך מה לדאוג השאלה שלי ? עשיתי אולטראסאונד לבלוטת התריס ובלוטות הלימפה ושם היה כתוב לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות אז מה לא ראו את זה באולטראסאונד? יכול להיות? אני פשוט פוחדת שהאבחנה שלו לא נכונה. הוא אמר לי שזה שטויות ואפשר לחיות עם זה שנים עד המוות זה כתוצאת מדלקת שהייתה לי אבל לא היה לי שום דלקת גם לפני שנה ושןב הוא אמר זה זה יכול לא לעבור אין מה לדאוג. מהי בלוטת לימפה מוגדלת מכמה מ"מ? אולי לא רואים קטנות כאלה באולטראסאונד? מחכה לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה קטנה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/02/2012שלום
בדיקת US היא בדיקה יותר מדויקת ממישוש.
במידה והUS תקין או שלא נראו בלוטות חשודות אז ניתן להמשיך מעקב בלבד ולפי החלטת הרופא אם לחזור על בדיקת הUS
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרית היפואקוגנית שגדלהקרן26/02/2012
שלום דוקטור לחברה שלי מצאו קשרית היפואקוגנית 8 מ"מ עשו לה דיקור ויצא שזה שפיר היא במעקב ואחרי שלוש שנים הרופא עשה לה שוב ביופסיה ואמר לה שהקשרית קצת גדלה. השאלות שלה הן: האם קשרית שפירה יכולה לגדול? האם היה צריך לעשות שוב ביופסיה כי היא גדלה? האם היא יכולה להפוך משפירה לסרטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרית היפואקוגנית שגדלה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/02/2012שלום
גם קשריות שפירות יכולות לגדול.
אחת הסיבות לחזור על דיקור שהיה תקין בעבר היא גדילה של הקשרית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר גבוהה מאדדנה24/02/2012
שלום,לפני כחודש עברתי לידה+גרידה בשבוע ה20 שבועיים לאחר מכן הסוכר עלה לערכים מעל 200 ואושפזתי בעקבות כך.לפני מספר ימים עשיתי בדיקת A1C והערך יצא
8.2 האם זה אומר שפיתחתי כבר בהריון סוכרת?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר גבוהה מאד - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/02/2012שלום,
הAIC מבטא את ערכי הסוכר בשלושה חודשים אחרונים. מה שחשוב כעת הוא מה ערכי סוכר ובמידת הצורך ביצוע העמסת סוכר (במידה וערכי סוכר פחות מ126)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאוד
דנה25/02/2012ברצוני לציין שאני מזריקה אינסולין כי טיפול בכדורים לא עשו לי טוב,ואני כרגע מחכה
לתשובות לבדיקות שביצעתי כמו ANTI GAD אין ספק שעברתי טראומה בעקבות ההפלה והאם זה מה שגרם לסוכר לעלות?ואם כן כרגע אני מאוד חוששת שזה סכרת
סוג 1 אני כבר שבועיים מזריקה ומאוזנת.הגיל שלי 38 ואני רזה.אני שבועיים בחרדות
לא ישנה בלילות,ולא הולכת לעבודה,אני מפחדת מהמחלה הזאת,האם יש סבירות שמדובר בסכרת 2.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאוד - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/02/2012שלום
זה נראה יותר כסוכרת מסוג 1 מאשר 2. האם בדקו C PEPTIDE? ובאותו זמן מה היתה רמת הסוכר?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר גבוה מאד
דנה25/02/2012עדיין לא קיבלתי תשובה לC PEPTIDE והערך היה 120 בצום,למה זה נראה סוג 1?
בגלל האינסולין? אבל היה לי סכרת היריונית והבנתי שאחרי סכרת היריונית אפשר לפתח סכרת סוג 2.האם אפשר גם לפתח סוג 1?
תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבלוטת התריס בהריוןעירית23/02/2012
שלום,
אני בת 35, לפני כשנה אובחנה אצלי מחלת גרייב'ס שהתגלתה כשנה לאחר לידה. בתחילה המחלה היתה חריפה, אולם הגיבה מיידית לתרופה, ובמהירות נוצר איזון גם מינונים קטנים של מתימאזול (כ-4 כדורים של 5 מ"ג בשבוע).
לפני כשבוע הוחלפה התרופה ל-PTU, (חצי כדור של 50 מ"ג) על מנת לאפשר בהמשך הריון. מאז, יש תופעות לוואי של בחילה, קושי בריכוז, וצריבה בגרון.
רציתי לשאול, האם תרופה זו היא היחידה העדיפה לתקופת ההריון, או שישנן חלופות?
בתודה מראש,
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבלוטת התריס בהריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/02/2012שלום,
בכל מעבר יתכנו תופעות לוואי שונות.
PTU הנה התרופה העדיפה לשליש הראשון להריון ולאחר מכן ניתן לעבור לMETHIMAZOLE או כפי שקורה הרבה בהריון בטרימסטר השני אין צורך בטיפול (המחלה חולפת ולעיתים קיימת השנות לאחר הלידה).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEAS מוגבראמיר22/02/2012
שלום רב,
ברצוני לשאול מהי הסיבה לרמת DHEAS מוגברת אצל בחור בן 23 ונשללה האבחנה של 17OH DEFICIENCY???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEAS מוגבר- תיקון
אמיר22/02/2012שלום רב,
סליחה על הטעות, התכוונתי שנשללה האבחנה של 21OH DEFICIENCY.
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHEAS מוגבר - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/02/2012שלום
תלוי בנסיבות בהן הבדיקה נבדקה: רמה גבוהה יכולה לנבוע מהפרשה מוגבר של האדרנל בעקבות CUSHING או המצאת גוש אדרנלי.
כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת אולטרסאונד בלוטת התריסשירה20/02/2012
מטופלת שנים רבות באלטרוקצין. לאחרונה TSH נע בסביבות 6. מקבלת 6 ימים אלטרוקצין 100 ויום אחד 50 מ"ג. היום תוצאת האולטרסאונד של הצוואר ואודה על תגובתך:
אונה ימנית: בגודל: 1.3 + 1.9 + 5.2 מרקמה לא מספיק אחיד. באספקט אמצעי אחורי הודגמה רקמה יחסית היפואקוגנית, במרקם אחיד לא מוגדרת היטב, בגודל 0.8 + 1.3. ללא ממצא מוגדר.
אונה שמאלית: בגודל 1.3 + 1.74 + 4.2. במרכז האונה הודגם קשר איזואקוגני זעיר בגודל עד 0.3 ס"מ.
רקמות הרכות בצוואר: מימין באיזור תת ליסתי הודגמה בלוטת לימפה מאורכת בגודל 2 +0.6 ס"מ. קדמי ואחורי scm 'הודגמו בלוטות לימפה מאורכות, הגדולה 2.5 + 0.3 ס"מ. משמאל באיזור תת ליסתי הודגמה בלוטת לימפה בגודל 1.8 ס"מ. קדמי ל SCM הודגמו מס' בלוטות לימפה קטנות. כל הבלוטות המתוארות בעלות אופי תקין לפי צורה ומרקם.
פארתיירואיד - לא הודגם ממצא פטולוגי.
איסטמוס - ללא ממצא חשוד.
לציין שהנני בת 57. האם המצב רע? רע מאד? סרטן?? מה קורה.?? תודה על תגובתתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת אולטרסאונד בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/02/2012שלום
לגבי קשריות הלימפה למעקב אינן נראות חשודות.
הממצא בבלוטת תריס לא מוגדר היטב אפשר לעקוב (לחזור על US בעוד 6 חדושים) או לנסות לנקרו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה21/02/2012א. מה זאת אומרת ואיך קורה שהתשובה לא ברורה? מה זה אומר. .
ב. האם ניקור הוא כואב ועושים זאת אולי בהרדמה כלשהי?? (מעולם לא עברתי..).
ג. מה פירוש רקמה היפואקוגנית? ומה זה קשר איזואקוגני?
ד. כשבלוטות לימפה מאורכות זה מראה על משהו לא בסדר???
מאד מודה לך התשובות. . אגב, אצלינו בעיות תירואיד זה במשפחה: אמי ז"ל סבלה, אחי סובל ושלושת הילדים של אחי סובלים מתת פעילות. יילדי בסדר ושאר האחים בסדר. זה יכול להיות משהו גנטי??? ואם כן איך רק אנחנו קיבלנו לא שאר האחים שלי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/02/2012שלום,
הממצא בבלוטה אינו קשרית ברורה. יתכן דלקת אך הדרך לברר זאת ע"י ניקור אשר אינו נעשה תחת הרדמה.
תת פעילות בלוטת תריס בעל מרכיב גנטי ולכן השכיחות הגבוהה במשפחות מסויות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קישורית היפואקוגניתאלמוג19/02/2012
במשפחה אין עבר של בלוטת התריס ובאולטראסאונד אין פירוט איזה סוג של היפואקוגנית אלא רק כתוב קשרית היפואקוגנית כ 6 מ"מ הודגמה בשתי האונות. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר. אני פשוט בלחץ ולא יודע מה לעשות. לא ענית לי על שאר השאלות שכתבתי בהודעה הקודמת אודה לך אם תוכלי לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישורית היפואקוגנית - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/02/2012שלום
גדילה משמעותית הנה מעל 2 מ"מ בשני מימדים ולכן שינוי ב2 מ"מ לרוב אינו משמעותי.
לא ניתן לענות על כל תרחיש אך הבדיקה לא נראית חשודה .
ניתן לנקר קשריות מעל 5 מ"מ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)