מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי סוכרדפנה26/10/2007
שלום,
לפני מס' חודשים נתגלה בבדיקת דם כי ערכי הסוכר שלי גבוהים במקצת - 113 בצום.
מאז החלתי בדיאטה בה אני נמנעת מאכילת מתוק.
אני בודקת כמעט מדי יום את רמת הסוכר ומשהו נראה לי מוזר:
בבוקר/בצום ערכי הסוכר גבוהים יותר (בין110-120) מאשר אלה שאני בודקת אחה"צ (2-3 אחרי אוכל (בין 90-100).
מדוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי סוכר
פרופ' רפאל לובושיצקי28/10/2007רמות הסוכר אצלך מצביעות על אי סבילות לסוכרים בשלב זה. מומלץ על הורדה במשקל וכולכלה דלת סוכר. להמנע רק ממתוקים אינו מספיק. יש להתייעץ עם דיאטנית לגבי המאכלים הלא רצויים.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרתחן23/10/2007
צהריים טובים
לאבי יש סכרת שהוא תלוי באינסולין וגלוגו'פז.
יש לו יובש בכף רגל ושמתי לב יש לו גם נקודות חומות כאלה ברגליים שלא היו לו לפני כן הם יבשות...
האם זה קשור לסכרת??
ודבר שני ברצוני לשאול...
עשיתי עמסת סוכר לפני חודשיים ויש לי אי סבילות לסוכר...
מה זה אומר??
ומה עליי עשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת
פרופ' רפאל לובושיצקי24/10/2007שנויים בעור הרגליים בהחלט נצפים בחולי סוכרת.
אי סבילות לסכרים מעידה על אפשרות של סוכרת בעתיד. האם יש לך עודף משקל?
לאור הספור המשפחתי מומלץ להיות במעקב.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חן24/10/2007כן יש לי עודף משקל
אני גם סובלת מתת פעילות בלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' רפאל לובושיצקי24/10/2007ל2 הבעיות שהעלית, אי סבילות לסוכרים ותת פעילות בלוטת תריס אני ממליץ להתייעץ עם אנדוקרינולוג.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריססינטיה23/10/2007
עברתי 2 U S טירואיד בהפרש של 10 חודשים. ב2 ה-US ן מידות הבלוטה היו :
09-2007
אונה ימנית : עובי 14 מ"מ רוחב 15 מ"מ
אונה שמאלית : עובי 14 מ"מ רוחב 13 מ"מ
11-2005
אונה ימנית : עובי 13 מ"מ רוחב 13 מ"מ
אונה שמאלית : עובי 08 מ"מ רוחב 11 מ"מ
האם יש חשיבות לעובדה שהאונה השמאלית כמעט הכפילה את עצמה בעובי בתוך 10 חודשים?
קיים גם מוקד היפוגני של 2 מ"מ שלא השתנה
השאר תקין
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
פרופ' רפאל לובושיצקי24/10/2007לא ציינת פרט לעובי אונות בלוטת התריס האם ראו בבדיקה קשריות ואם כן מה היה גודלן.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת התריס
סינטיה24/10/2007מצויין גם שמרקם הבלוטה הומוגני למעט הנגע הציסטי של 2 מ"מ וכמו-כן נוכחות של קשרי לימפה
בבדיקת דם הנתון החריג היחיד היה ,תוצאה של 3.3 ב- FT3 כאשר הגבול התחתון הוא 3.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלותת התריס
סינטיה28/10/2007הוספתי תגובה לתשובה שלך אך נראה שלא ראית אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרוקוררותי21/10/2007
שלום
עקב הורמון זיכרי גבוה נוטלת אנדרוקור 10 מ"ג אך לאחר תקופה קצרה לחץ הדם שלי עלה האם במנון כזה נמוך יכול לעלות לחץ הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרוקור
פרופ' רפאל לובושיצקי24/10/2007המנון של אנדרוקור 10 מג אינו נמוך ומקובל לטפול בשעור יתר. אם לחץ הדם עלה באפן משמעותי יש להפסיק את הטפול . האם את במעקב אצל אנדוקרינולוג? מה היתה האבחנה של סיבת שעור היתר?
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?קלי19/10/2007
שלום אני בת עוד מעט 24
בעת שירותי הצבאי התחלתי לסבול מדלקת כליות ועקב כך התברר כי תיפקוד הליה שלי הוא 16% בלבד...יש לי דופק גבוה באופן קבוע הדופק נע בין 90-100 ללא הפרעות קצב כלשהם
ויש לי חילוף חומרים מהיר מאוד אני רעה כל הזמן ואוכלת המון ועדין מרזה.
ויש לי עודף שיער....
עשיתי בדיקות לבלוטת התריס והן יצאו תקינות. רציתי לשאול אולי אתה מכיר מצב זה ומה הפיתרון לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות?
פרופ' רפאל לובושיצקי21/10/2007כדאי להתייעץ עם הנפרולוג לגבי התופעות שתארת לאור הנזק הכלייתי שתארת.
איני רואה בעיה אנדוקרינית לאור תפקודי תריס תקינים שתארת, כגורם לתונותיך.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת בהריוןנדיה19/10/2007
שלום רב, אני בת 36 עוד 3 חודשים.
בני הבכור בן 4 וחצי, ובני השני בן 3 וחצי.
קבלתי סכרת הריון עוד בהריון הראשון שלי, ואין מצד המשפחה תורשה של סוכרת.
בהריון השני,גם כן קבלתי סכרת הריון, בשתיהן הייתי במעקב של דיאטה והוצאתי 6 פעמים ביום דם, וכן טופלתי במחלקה להריון לסיכון גבוה במהלך כל ההריון. שני ההריונות שלי גם הסתיימו בניתוח קיסרי לצערי.
בגלל עודף משקל, אחרי שני הילדים,הורדתי ממשקלי 22 קילו :)
ולאחר בדיקה לפני כשנה- לא הייתה לי בעיית סוכר.
לפני כשבועיים הייתי בבית חולים בגלל שבר בצלע, ולאחר בדיקת דם רגילה,גילו שהסוכר שלי גבוה,אך אני יודעת שהבדיקה לא בהכרח מדוייקת, כי זו לא הייתה העמסת סוכר). הרופא בבית החולים אמר לי שהוא לא מתפלא,כי רוב הנשים שסבלו מסכרת הריון, יקבלו במהלך חייהם את מחלת הסכרת.
בעלי מאד רוצה עוד ילד, אני כרגע לא.
החשש שלי הוא שאם אחכה עוד שנה שנתיים (גיל 37-38) שוב אני אקבל סכרת הריון...
שאלותי הן:
1.במידה וכן אכנס להריון...האם ההריון השלישי,במידה ואהיה שוב סוכרתית,יהווה קטליזטור לסכרת תמידית? האם עוד הריון שיש סכרת יכול להשאיר את הסכרת? או אין לכך שום השפעה?
הסיבה שאני שואלת היא,גם כך,אינני מוכנה כרג לילד שלישי, ואני חוששת שהגוף יהיה במתח,ובמחלה,שתשאר..ואם אני לא אכנס להריון,אולי הסיכוי שלי לקבל את מחלת הסכרת נמוך יותר.
סליחה על האורך, אשמח מאד לקבל תשובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת בהריון
פרופ' רפאל לובושיצקי21/10/2007מה שתארת צפוי. הירידה במשקל תרמה להעלמות הסוכרת. יחד עם זאת יש לשמור ולעקוב אחר ערכי הסורכ בעתיד.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרחסוי17/10/2007
שלום
אני בת 22, לפני חושיים גיליתי שאני בעלת שחלות בעלות מבנה פוליציסטי.
לאחר שנטלתי גלולות [מליאן שנה ו- 3 חד',ופמינט 3 חד'] במשך שנה וחצי והפסקתי ,החלה צמיחה מהירה של שיער עדין אך כהה בכל הגוף ,כולל הפנים [לחיים סנטר..], ואקנה בנוסף.לאחר 7 חד' התחלתי ליטול דיאנה 35 למשך 3 חודשים והפסקתי מכיוון שהן גרמו לי לכאבי ראש וסחרחורות.
ביצעתי את כל הבדיקות ההורמונליות אצל גניקולוג ואנדוקרינולוג ומבחינתם הכל תקין.
השאלה שלי, או יותר נכון התקווה, האם שמעת שאפשר לטפל בתסמינים אפילו בקצת [יותר חשוב בשיעור] בעזרת צמחי מרפא או בכל דרך אחרת במקום גלולות?
ובנוסף, האם אחרי ההריון הראשון התסמינים הללו מופחתים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
פרופ' רפאל לובושיצקי17/10/2007לרב לאחר הריון השעור פוחת במדה נכרת. אפשר בינתיים לטפל בשעור ברך לא תרופתית על ידי אפילציה ,לייזר, שעוה וכו.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי21/11/2007אם אתה יכול להסביר לי בבקשה למה בעצם דווקא לרוב אחרי הריון השיעור פוחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
פרופ' רפאל לובושיצקי25/11/2007בהשאת ההורמונים האסטרוגנים שצתגברים בהריון יש ירידת ההשםעה של האנדרוגנים.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבל שאתה צפוני ואין לך מרפאה במרכז!לילי17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חבל שאתה צפוני ואין לך מרפאה במרכז!
פרופ' רפאל לובושיצקי17/10/2007זאת המציאות שלי. האם צפוני נאמר במובן השלילי של המלה או רק גיאוגרפית?
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחס וחלילה!לא במובן השלילי!!!
לילי18/10/2007התכוונתי צפוני במלרע (מבחינת מיקום) ולא צפו-ני במלעיל. אנחנו פשוט מתגוררות במרכז הארץ.
פרופ' עליך אי אפשר לומר משהו במובן השלילי! באמת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתעופרי16/10/2007
שלום רב,
אני חולת סוכרת בת נעורים, בת 21 - אני יודעת שלטווח הארוך יכולים להיווצר סיבוכים קשים בגלל סוכרת - פגיעה בראייה, ניוון איברים וכו'. אם אשמור על עצמי יפה בכל הקשור לאורח חיים (תזונה, ספורט ואינסולין בזמן) - האם אני מקטינה משמעותית את הסיכון שלי לחטוף את אחת התופעות? או שמה שאני עושה עכשיו ישפיע רק בצורה מוגבלת.
תודה, עופרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
פרופ' רפאל לובושיצקי17/10/2007אזון מחוקפד של סוכרת מקטין בצורה משמעותית את הסבוכים הכרונים של המחלה ומאפשר גם תפקוד וחיים נורמלים. לכן, אם תקפידי ותשמרי הרווח כולו שלך.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות אנטי אנדרוגניתיהודית16/10/2007
שלום
האם יש עוד כדור עם פעילות אנטי אנדרוגנית למעט אנדרוקור ואלדקטון
אני סובלת מלחץ דם גבוה ומהורמון זיכרי גבוה וקיבלתי את האלדקטון שעזר לי המון אך לאחר 8 חודשיים הוא גרם לי לתופעות לוואי האם תוכל לתת לי שם של עוד כדור שמעכב את ייצור הטסטוסטרון תעזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות אנטי אנדרוגנית
פרופ' רפאל לובושיצקי17/10/2007ישנם מספר תכשירים נוספים בעלי פעילות פחות טובה מהתכשירים שציינת. יחד עם זאת בשל המשך יתר לחץ הדם כדאי לעשות הערכה אנדוקרינית יסודית .
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת כדורים.....15/10/2007
בהמשך לשאלתך פרופסור רק רציתי לדעת מה יכול לקרות לאדם שלוקח 40 כדורים של אלתקרוקסין בבת אחת..?
אני סובל מתת פעילות ושותפי לדירה הוא בעל נטיות אובדניות שאלתי היא האם יכול לקרות לו משהו אם הוא יקח 40 כדורים ביחד של אלקתרוקסין..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת כדורים
פרופ' רפאל לובושיצקי17/10/2007לכל מי שיש נטיות אובדניות ולוקח כדורים פי 40 מהמומלץ יש לפנות לטפול פסיכיאטרי בהקדם בשל הנטיות האובדניות.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהלירז15/10/2007
שלום לך ד"ר, יש לי שאלה מטרידה ואודה לך מאד על תשובתך.
אני בת 23 ויש לי סוכרת נעורים מגיל 6, ההמוגלובין H1C לא במיטבו
(8.4) ובערך כבר חודש אני סובלת מפטריה נוראית בנרתיק, זה מלווה בגרד ובהרגשה לא נעימה ולא נוחה. ניסיתי נרות אגיסטן + משחה ושום דבר מזה אינו עוזר.
שאלתי היא האם יש קשר בין סוכר גבוה ופטריה? או בכלל בין בוכרת לפטריה בנרתיק.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מטרידה
פרופ' רפאל לובושיצקי15/10/2007בהחלט יש קשר בין סוכרת לא מאוזנת וזיהומים נרתיקיים. אנא פני לגיניקולוג לגבי הטפול בזהום.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אעשה זאת, תודה רבה ו..
לירז15/10/2007סליחה פרופסור ולא ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Thyroglobulin Abרונית15/10/2007
מה המשמעות של
Thyroglubolin Ab 1064?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Thyroglobulin Ab
פרופ' רפאל לובושיצקי15/10/2007Thyroglobulin Ab בכייל של 1014 יכול להצביע על תהליך אוטואימוני בבלוטת התריס. אינו אומר האם זה ודאי והאם התהליך האימוני פעיל או לא. יכול גם להיות שהאדם עבר תהליך כזה בעבר והגוף שומר זאת בזכרון.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהטל14/10/2007
בעלי בן 34 החולה בסכרת מזה 9 שנים ומטופל בכדורים, ברוב הזמן מצבו מאוזן.
בשנה האחרונה הוא שמן בצורה ניכרת (כרס גדולה ואף חזה), שאלתי היא האם זוהי תופעה הקשורה במחלה או שייתכן שההשמנה אינה קשורה כלל לסכרת.
אודה לך על תשובתך
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה
פרופ' רפאל לובושיצקי15/10/2007סוכרת והשמנה קשורים זה בז בצורה הדוקה. בדרך כלל ההשמנה קודמת לסוכרת. בסוכרת קיימת עליה במשקל גורמת ליציאה מהאזון של הסוכרת.
מכאן משתמע, שהטפול הראשוני והנכון הוא ירידה משמעותית במשקל.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהnogala4514/10/2007
שלום רב!
מחפשת נואשות שם של רופא מומחה בתחום מחלת הסכרת אשר מעודכן בכל הטיפולים הצתקדמים.
מדובר בגבר כבן 50 אשר חולה כבר קרוב ל-22 שנה.
אם אפשר באזור המרכז ולא דווקו דרך קופת חולים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
פרופ' רפאל לובושיצקי15/10/2007אשמח לעזור לך. באם יש לך ביטוח מושלח תוכלי לפנות למזכירה לקבוע תור. בטלפון 046421036 ואני מקוה שאוכל לעזור לך.
בברכה,
פרופ. לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)