מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tshסימונה11/09/2007
לבעלי נבחן חוסר תפקוד של בלוטת התריס עקב בדיקת דם שהראתה TSH גבוה - כל הטיפול נעשה במסגרת קופח דרך רופאת המשפחה שהיא רופא משפחה מומחית - היא גם נתנה לו תרופה שנקראת אטרוקנסין . אמרה לו לקחת פעם ביום וזה יאזן לו את הבלוטה
האם לדעתך יש צורך לפנות לבדיקה אצל רופא מומחה בתחום או שיש כרגע רק להסתפק ברופאת משפחה. היא גם שלחה אותו לבדיקות נוספות וגם להאולטרסנד כל אלו העידו על חוסר תפקוד של בלוטת התריס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה-TSH יצא 53
סימונה11/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtsh
פרופ' רפאל לובושיצקי16/09/2007אכן כדאי לפנות למומחה בתחום שהוא אנדוקרינולוג. אחרת יעשו בדיקות שלא בהכרח נחוצות לאבחנה כמו אולטרה סאונד ויגרעו בדיקות אחרות כמו רמת נוגדנים בדם.
לכן אנא פני לאנדוקרינולוג.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסאיה10/09/2007
שלום רב!
גיליתי לאחרונה שיש לי את הבלוטה דרך בדיקות דם
וה-tsh שלי היה 12 גבוה אני בתת פעילות
ואני מאוד מרזה רציתי לדעת אני צריכה טיפול תרופתי או ניתוח?
בתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
פרופ' רפאל לובושיצקי11/09/2007אם יש לך תת פעילות בדרך כלל הטפול הוא בכדורים ואין צרך בנתוח.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tshעדי10/09/2007
שלום ד"ר , רציתי להתיעץ איתך בתוצאות הבדיקות האחרונות שעשיתי:
TSH 8.59האם זה גבוה? ב05 ו06 יצא לי ערך 2.82
בנוסף FT4 יצא 13.2 (לעומת 14.1 בשנים קודמות)
prolactine 81
LH 16.8
FSH 8.2
ספירת דם וכימיה בדם הכל בנורמה, אך הכולסטרול גבוה.
אני אציין שאני 7 חודשים לאחר לידה רק השבוע הפסקתי להניק וטרם קיבלתי מחזור.
הבדיקות עשיתי כי אני מרגישה עייפות כרונית, חולשה, סחרחורות, בעיות ריכוז, עצירות.
מה פירוש התוצאות שקיבלתי, האם תת פעילות בלוטת התריס יכול לגרום לתופעות אלו וגם לכולסטרול גבוה?
מה אתה ממליץ לעשות הלאה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tsh
פרופ' רפאל לובושיצקי10/09/2007כנראה שאת מפתחת תת תפעילות של בלוטת התריס שלאחר לידה מה שמכונה בשפה המקצועית POSTPARTUM THYROIDITIS.
אני ממליץ שתפני לאנדוקרינולוג להערכה האם צריך טפול, מתי וכיצד לעקוב.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת בגיל מבוגררויטל09/09/2007
אמא שלי אובחנה כחולת סכרת לא מזמן, בגיל 64. איך זה קורה שפתאום מפתחים סכרת בגיל כזה? היא לא אוכלת ממתקים כל היום והיא לא שמנה (יש לה כמה קילואים שאפשר להוריד, אבל לא משהו מוגזם)? אפשר להעלים את הסכרת כמו שהיא הגיע?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת בגיל מבוגר
פרופ' רפאל לובושיצקי10/09/2007סוכרת בגיל המבוגר המכונה סוג 2 נובעת מגורמים סביבתיים[השמנה בעיקר] וגורמים תורשתיים. על הגורמים הסביבתיים אפשר לשלוט על ידי פעילות גופנית וירידה במשקל ועל ידי כך לשפר את רמות הסוכר עד ערכים תקינים, הכל תלוי ביכולת האדם להוריד ממשקלו העודף ולעסוק בפעילות הגופנית.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןaukv05/09/2007
שלום
דיברתי עם המזכירה שלךאני אגיע אליך ביום שני
חוץ מהבדיקותההורמונליות אני צריכה לבוא עם עוד בדיקות?
האם תוכל לעזור לי למרות שהבדיקות ההורמונליות תקינות או שכמו הרופא הקרינולוג הקודם שלח אותי לעוד בדיקות זה לא שיש קסם למתן טיפול אך בבדיקות לפני הדיאנה הרופא קבע שיש לי הורמון זיכרי גבוה ועובדה ש10 שנים שנטלתי את הדיאנה הכדור עזר לי לעצירת הנשירה ואיך שהפסקתי חזרה הנשירה אז מה הכל צרוף מקרים? וגם האלדוספירון הוא כדור שהוכח נגד נשירה פשוט לא ניתן לבעיה שכזאת בקיצור אני מגיעה אליך מאשדוד מה כדאי להביא איתי ותענה לי בבקשה על השאלות שאל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדקטון
פרופ' רפאל לובושיצקי06/09/2007תשתדלי להוציא מתיקך את כל הבדיקות שעשו לך לאחרונה בתחום האנדוקרינולוגיה כולל ההורמון הזכרי. אם יש גם בדיקות של אסוף שתן כדאי גם אותן להביא.
תשאירי לי את העבודה ואני בטוח שנסתדר עם הנתונים שיש לך הבדיקה הקלינית ונמצא פתרון לבעייתך.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןaukv04/09/2007
שלום
שלום כבר שאלתי אותך שאלה ואני עדיין לא מבינה כבר נואשתי מרופאים פרטיים עד היום לא קיבלתי תשובה ברורה כל רופא שולח אותי לעשות כל מיני בדיקות מוזרות.
אני בת43 נטלץי 10 שנים דיאנה בגלל הורמון זיכרי שעצר לי את הנשירה לאחרונה אני סובלת מלחץ דם גבוה והדיאנה מחמירה את הבעיה רופא משפחה המליץ לי על האלדוספירון שזה כדור ללחץ דם וגם יפתור לי את בעית הנשירה מאחר והכדור נוגד הורמון זיכרי ואכן הכדור עזר לי במשך מספר חודשיים בשבועיים האחרונים שוב התחילה נשירה ורופא משפחה אמר שהבעיה עם האלדוספירון זה הביטואציה וכל מספר חודשיים צריך לעלות קצת וגם ככה הלחץ דם שלי גבוה אז זה יעשה את 2 הפעולות שתיתי 100 מ"ג ועכשיו 150 מ"ג פעם ראשונה עד שהכדור עזר לי עברו 4 חודשיים האם גם עכשיו עם התוספת של 50 מ"ג תוצאות אני אראה רק כעבור מספר חודשיים? אגב אין לי תופעות לוואי מהכדור ומקפידה כל חצי שנה לעבור בדיקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: aukv
פרופ' רפאל לובושיצקי05/09/2007הטפול שניתן לך עם אלדקטון על ידי רופא משפחה בשל יתר לחץ דם. אלדקטון הוא חמא משתן קל. איננו תרופת הבחירה לטפול ביתר לחץ דם. יש תארופות יעילות ממנו.
אם היה לך עדף של הורמון זכרי, עדיין איני יודע מה הסיבה לעדף זה. הסברתי לך בפרוט שיש מספר סיבות לכך. בהתאם לסיבה ננקטת גישה טיפולי.
לאמר שיש הורמון זכרי בעדף ללא תאור המערך ההורמונלי האחר של הגוף ועקב כך לתת אלדקטון זה פשטני ולא מעיד על הבנת הנושא.
אני מאד רוצה לעזור לך, אך לא ניתן על סמך משפט או שניים באינטרנט לאבחן ולהחליט על טפול.
הפורום נותן אינפורמציה כללית בלבד.
לדעתי את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג מנוסה לפתרון בעיתך,ולא לרופא משפחה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcoaukv03/09/2007
שלום
מה הסימנים ל-pco
איך עולים על זה שאני אולי סובלת מזה רק מבדיקת אולטראסאונד וגינלי?
מה הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pco
פרופ' רפאל לובושיצקי04/09/2007האבחנה של PCO רק על סמך בדיקת US וגינלי אינה מספקת כמובן. יש הערכה קלינית ויש בדיקות הורמונליות לשם אבחנה. המכלול של הכל נותן את האבחנה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהaukv03/09/2007
שלום בעבר נטלתי גלולות דיאנה 10 שנים היום הם עושים לי רע הרופא החליף את הגלולות באלדוספירון 150 מ"ג ואמר שהחומר שיש בדיאנה נמצא גם באלדוספירון האם זה נכון?
מהו בעצם האלדוספירון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ' רפאל לובושיצקי04/09/2007לא ברור לי מדוע נטלת דיאנה במשך 10 שנים. מה היתה הסיבה הרפואית?
בת כמה את? האם וסת סדיר?
לא ברור לי על כן מדוע קבלת תרופה ,אלדוספירון. מי נתן? רופא משפחה?
בקיצור צריך לדעת במדויייק את האבחנות הרפואיות.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!מיכל03/09/2007
שלום רב,
אני בת 29, ללא בעיות בריאותיות בדרך כלל.
ערכתי בדיקות דם כלליות, ותוצאת ה TSH היא 5.02 (הטווח: 0.35 - 5.5).
האם יש סיבה לדאגה? האם תוצאה זו מצביעה על נטייה לתת פעילות בלוטת התריס? על חילוף חומרים איטי?
תמיד חשבתי שחילוף החומרים שלי מהיר יחסית, ומשקלי נמוך. עברתי על תוצאות בדיקות דם של השנים האחרונות, ולא חל כמעט שינוי בערך.
שאלה נוספת - האם מצב זה משפיע על פריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב!
פרופ' רפאל לובושיצקי04/09/2007אין סיבה לדאגה.
איננו מסתכים על בדיקת TSH אחת גבולית לאבחנה.
אנא פני לאנדוקרינולוג מנוסה להערכה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מיכל04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Gynecomastiaגרג02/09/2007
פרופסור שלום רב.
אני בן 18 ויש לי שדיים.
עשיתי בדיקת US והתגלה כי זה רק קירמת שד.
האנדורקינולוג איבחן את זה כחשד לGynecomastia
עשיתי בדיקות דם:
TSH-5.89
T4-15
CALCIUM-10.4
PHOSPHORUS-4.6
ובדיקות הורמונים כציכות להגיע עוד כמה ימים.
הבנתי מאמרים שקראתי באינטרנט כי זאת בעיה הורמונלית.
האם זה נכון?
ורציתי לשאול לדעתך.
אין לי הרבה כסף או בכלל כדי לעשות ניתוח להוריד את השדיים הללו. הן גדולות מאוד כמו של בחורה בשלה וזה ממש מפריעה לי. אני מתבייש לצאת החוצה. האם קופת חולים צריכה לקחת אחריות ולממן את הניתוח? כי אחרי הכל זה מום מולד.
תודה רבה פרופסור על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Gynecomastia
פרופ' רפאל לובושיצקי04/09/2007המונח הרפואי להגדלת השדיים אצל גבר הוא Gynecomastia. צריך לברר את סיבתה. מהנתונים שצרפת עשו רק בדיקות חלקיות ולא שללו את הסיבות העיקריו.
אתה צריך לפנות לאנדוקרינולוג מנוסה בנושא שיבדוק יאבחן ויסביר לך את מכלול הסיבות והגישה הטיופלית.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלקטרוקסיןגרג01/09/2007
פרופסור שלום רב.
לפני כשנתיים אובחנתי כסובלת מSVT.
ולפני כחצי שנה עברתי ניתוח לכתירת חצי בלוטת התריס.
האונדוקרינולוג אמר כי אין קשר בין הSVT לבלוטת התריס כחוכה ההפרעות קצב עדין ממשיכות ואני בתת פעילות כרגע.
לאחר כי התגלה שאני סובלת מתת פעילות הוחלטת לתת לי אלקטרוקסין תחילה במינון של 50 מק"ג ליום ואחר כך עלה ל100 מק"ג ביום.
אך הכדור גורם לי לתופעות לוואי קשות מאוד כגון:
התקפים של סינוס תכירקדיה ועליה משמעותית בתדירות התקפי הSVT.
כאבי עצמות,הקאות וכ"ו.
אני עדין בתת פעילות. האנדוקרינולוג אמר לי שהוא אינו מכיר תופעות אילו ושלח אותי לקרדיולוג. הלכתי לפרופסור אלדר מנהל מכון הלב בשיבא. שאמר כי אין קשר בין הכדורים לפעילות הלב.
אך התקפים הגיעו למצב בלתי נסבל ואף אחד לא ידע מה הגורם לכן על דעת עצמי הפסקתי לקח את הכדורים במשך כשלושה שבועות. בשבועיים הראשונים הרגשתי טוב לא היה לי SVT וגם לא סינוס תכיקרדיה. והכאבי עצמות אפילו נעלמו כאילו לא היו גם ההקאות. אך בשבוע השלישי התחלתי לסבות תת פעילות למשל מחוסר תאבון, השמנה, עייפות (הייתי ישנה 18 שעות ביום). לכן חזרתי לקחת את הכדורים.
לפי דעתי יש קשר בין הכדורים לתופעות שמהם אני סובלת.
האם אתה מכיר בעיה זאת ואם כן איך אפשר לעזשור לי אני עובדת עצות כרגע. כשאני לא לוקחת את הכדורים אני מרגישה רע וכשאני לוקחת אני מרגישה יותר רע.
אנא עזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלקטרוקסין
פרופ' רפאל לובושיצקי02/09/2007אם מצאו לך SVT הרי יש לכך סיבה שנעוצה בלב עצמו.
הופעת הבעיה עוד כשהיתה לך בלוטת תריס שלמה וללא תת תריסיות תסביר לך שאין קשר בין בלוטת התריס והלב.
לכן באם יש תת תריסיות ואת מקבלת אלטרוקסין במנון אופטימלי וללא מנון יתר,אין קשר ביו SVT ואלטרוקסין.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןru,h31/08/2007
שלום
בהמשך לשאלה שלי הבעיה בכדור אלדקטון זה הביטואציה אם 100 מ"ג עזר לי ולפתע חזרה לי הנשירה יכול להיות שצריך להוריד מינון ? או שבכדור מהסוג הזה בגלל הביטואציה צריך לעלות?
כמובן שרק עם רופא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדקטון
פרופ' רפאל לובושיצקי02/09/2007אני חושב שצריך לראות את כל הבדיקות ההורמונליות שלך כדי לאבחן את בעיתך-זה קודם כל. אחר כך לראות אם אלדקטון הוא הטפול המתאים. רק נשירת שער הראש[שאינו פזור שער מיני כלל ועיקר] אינה מצביעה על בעיה הורמונלית ולא על אי השפעת אלדקטון.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תשובות מיפוי בלוטהשלי30/08/2007
שלום- אני בת 36 +3 ילדים- תשובת המיפוי שלי--- בלוטת המגן מוגדלת בשתי אונותיה -ריכוז החומר הומוגני אין לראות אזורים בבלוטה שאינם מרכזים את החומר המוזרק -טרפינג של החומר בבלוט ה מוגבר דיפוזית-יכול להתאים לגויטר קטן--קצה תחתון של הבלוטה מעל פתח בית החזה -אנא עזור לי להבין מזה משהו----------אני סובלת בעיקר מהזעה מוגברת מאודדדדדדדדדד-נוטפת ...... תודה רבה מראש -שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח תשובות מיפוי בלוטה
פרופ' רפאל לובושיצקי30/08/2007תשובת המפוי בשפת בני אדם היא שאולי הבלוטה מוגדלת. אין לכך שום חשיבות מעשית.
לגבי נושא ההזעה, יש לבדוק רמת הורמוני בלוטת התריס בדם כדי להעריך האם זה הגורם להזעה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר
מירי31/08/2007פרופסור שלום רב.
אני עובדת עצות. אנא עזור לי.
מזה חצי שנה אני לוקחת אלקתקסין במינון של 100 מק"ג ליום ואני עדין בתת פעילות ולמרות זאת אני סובלת מתופעות לוואי קשות כגון התקפים של סינוס תכיקרדיה וSVT _(לציין כי אני סובלת מSVT עוד מלפניה הבעיה בבלוטת התרס), הקאות, סחרחורות, כאבי עצמות כו"ו הרופא האנדוקרינולוג אמר לי שהוא אינו מכיר תופעות כאילו עקב לקיחת כדורים בנימון כמו שלי ועדין בתת פעילות והוא שלח אותו לקרדיולוג לבדוק את הבעיה. הלכתי לפרופסור אלדר מנהל מכון הלב בשיא לשאול את דעתו וגם הוא אינו מכיר תופעות כאילו.
לגבי הSVT אין פיתרון גם לא צריבה עקב בעיות אלרגיה קשות להכל (ככל הנראה פעילות יתר במערכת החיסונית).
אנא פרופסור נסה לעזור לי, כשאני לא לוקחת את הכדורים במשך כשלושה שבועות אני מרגישה טוב ואחר כך אני פשוט ישנה 18 שעות ביום לא אוכלת כלום ל"ד יורד לרמה מסוכנת ואני עולה בשקל.
אבל כשאני לוקחת אני לא מרגישה טוב 3 פעמים בממוצע ביום אני עם סינוס תכיקרדיה ו2 בשבוע עם SVT. יש קשר לפי דעתי בין הכדורים לבעיות בדופק.
אם אתה מכיר תופעה זו מה אפדר לעשות בנידון?
כך או כך אני לא מרגישה טוב. אין לי מוצא ואין לי ברור. אני כבר לא יודעת מה כדי לי לעשות מה שאני כן יודעת שאני סובלת בכל מצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטקטוןru,h29/08/2007
שלום
קראתי שברגע שהגוף מתרגל לכדור הוא מפסיק להשפיע וצריך לעלות כל פעם קצת במינון עד ל200 מ"ג האם גם כשנוטלים 200 מ"ג יש מצב שהגוף מתרגל? או שבמינון גבוה הכדור עושה את הפעולה הרצויה כמובן שבהשגחת רופא וכמובן שצריך להתייחס לתופעות לוואי במינון כזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטקטון
פרופ' רפאל לובושיצקי30/08/2007בדרך כלל לא צריך לעלות במנון והתרופה משפיעה. תמיד יש לזכור כי קיימות תופעות לואי לתרופות שמרביתן תלויות במנון התרופה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסוכרת פוגעת בחיי המין או בזוגיות?מערכת BeOK29/08/2007
נפתח פורום [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=188 id=link]מיניות לאנשים עם נכויות או מחלות כרוניות[/a]. אתם מוזמנים לשאול את המומחים בתחום הרפואה ובריאות הנפש את כל השאלות שמטרידות אתכם בנוגע להשפעת המחלה על חיי המין והזוגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסוכרת פוגעת בחיי המין או בזוגיות?
פרופ' רפאל לובושיצקי30/08/2007יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)