פורום המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • קרישיות יצר אחרי הפלות
    בר
    07/02/2018

    שלום דר אני מטופלת פוריות
    אחרי הפלה נדחית
    הריון מחוץ לרחם
    והריון כימי.
    הרופאה שלחה אותי לבצע בדיקות
    APC RESISTANCE 2.90
    PROT-S ANTIGEN (FREE 94%
    RVVT-LAC ratio 1.20
    SCT-LAC ratio 1.00
    ANTITHROMBIN-III 105%
    PROTEIN C ACTIVITY 151 פה יש חריגה מהנורמה, הנורמה היא 70-140
    FIBRINOGEN 414 גם פה יש חריגה הערכים הם מ170-410.
    CONTROL PTT 27.5
    APTT-sec 23.1
    PT-INR 0.92
    יש עוד כמה בדיקות שעדיין בעבודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יצר אחרי הפלות

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המשך בדיקות

    בר
    08/02/2018


    ANTI CARDIOLIPIN IgG 1.6
    A.B2 GLYCOPROTEI IgG 1.4
    ANTI CARDIOLIPIN IgA 0.5
    ANTI CARDIOLIPIN IgM 0.4
    A.B2 GLYCOPROTEI IgM 0.5

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרישיות יתראחרי הפלות

    פרופ` אלן ברבי
    12/02/2018

    לפי הבדיקות אין עדות ביאולוגית לקרישיות יתר.
    לפנות לרופא שביקש הבדיקות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרישיות יתר בהיריון - קלקסן
    נועה
    06/02/2018

    שלום.
    עברתי לפני 3 חודשיך הפלה בשבוע 9 היריון ראשון.
    נשלחתי לבדיקת קרישיות וכל הבדיקות יצאו תקינות למעט בדיה בשם SCT-LAC ratio שיצא 1.4 כשהטווח הוא 0-1.3.
    כעת אני בשבוע 6 וההמטולוג רשם לי לקחת בכל מהלך ההיריון 40 מג קלקסן פעם ביום וכדור קרטיה פעם ביום.
    א. האם עפ"י הבדיקה הגבולית לקיחת הקלקסן היא הכרחית בהיריון?
    ב. הבנתי מהרוקח שהשילוב של הקרטיה עם הקלקסן יחסית מסוכן. הרוקח לא הסכים לתת לי את הכדורים ואמר לי להתייעץ שוב עם הרופא כי זה מוזר לו.

    אשמח לחוות דעתך.

    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרישיות יתר

    פרופ` אלן ברבי
    06/02/2018

    א- לשאול לרופא נשים
    ב- זה מדלל כפול ויש סיכון. לפנות לרופא נשים לשקול המשך טיפול זה .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרטיה 100 - כתמים כחולים על הזרועות
    מיכל
    05/02/2018

    שלום,
    אני לוקחת מזה כשנתיים קרטיה 100, יום יום בגלל קרישיות יתר בדם.
    ראיתי שמדי פעם יש לי על הזרועות כתמים כחולים, כלומר שטפי דם.
    האם התופעה הזאת מראה בהכרח שהקרטיה עלולה לגרום לשטף גם במוח ? או במילים אחרות, האם התופעה הזאת מעידה בהכרח שגם במוח שטפי הדם קיימים בזמן שגם על הזרועות יש שטף דם ?
    מודה לך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרטיה

    פרופ` אלן ברבי
    06/02/2018

    זה מדלל דם והתופעות של כתמים על גפיים שכיחות מאוד.
    אפשר לעבור ל 75מג' ולדלג ביום שבת

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם לבירור זמן קרישה
    מיכל37
    04/02/2018

    שלום, עשיתי בדיקת דם לבירור זמן קרישה ויצא לי הכל תקין, חוץ מ-APTT-R שיצא 1.33 כשהטווח הוא עד 1.30 (גם הAPTT-SEC יצא 1.38 כשהטווח שם הוא עד 1.40, אבל ראיתי בכל מקום באינטרנט שהטווח הוא עד 1.35, אז לא ברור לי העניין). אני לא לוקחת אף תרופה חוץ מאלטרוקסין.
    אשמח לתשובה. תודה


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם לבירור זמן קרישה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאה נוספת

    מיכל37
    04/02/2018

    קיבלתי עכשיו תוצאה נוספת של הבדיקה:
    CLOTTING FACTOR XI - 52%, כשהמינימום זה 50%.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרישיות

    פרופ` אלן ברבי
    05/02/2018

    לפי דעתי שינוויים לא משמעותיים. לחזור לרופא שביקש הבדיקות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת קרישיות יתר לדם
    אלונה
    31/01/2018

    שלום רב.
    לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת קרישיות יתר לדם כתוצאה מהפלות חוזרות.
    רוב הסעיפים בנורמה למעט סעיף אחד והוא SCT RATIO LAC 1.5 RATIO
    כאשר המליה LAC בסוגריים והנורמה כביכול 0.7-1.22 וכאן זה 1.5
    האם זו הסיבה להפלות החוזרות?ובהנחה שניקלטתי שוב ואני בתחילתו של שבוע 5(בתחילתו של השבוע השלישי שאחרי הביוץ)מהו הטיפול המונע המומלץ?
    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קרישיות יתר לדם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות קרישיות יתר

    פרופ` אלן ברבי
    01/02/2018

    קודם לחזור על בדיקה. עם התוצאות לפנות לרופא שביקש הבדיקות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • זמן הפסקה מתרופות ותוספי מזון לפני בדיקות מעבדה
    שם
    31/01/2018

    שלום,
    כמה זמן והאם בכלל צריך הפסקה מתרופות ותוספי מזון כך שתוצאות בדיקות מעבדה לא תהיה השפעה כלשהיא מהם.
    תרופות כגון אספירין (קרטיה Acetylsalicylic Acid 100 mg)),
    תרופות פריון (כגון אוביטרל, פרגובריס, מנופור, דקפפטיל, אדומטרין, Gonal F ועוד)
    ותוספי מזון( (כגון שמן דג, פרנטל 9 חודשים, קו אנזים קיו 10 600 מיליגרם ביום, PQQ, ויטמין D, חומצה פולית, פרוביוטיקה נשים, Qi & Xue elixir, green magma ועוד) ?

    הבדיקה כוללת לפחות את כל הבדיקות הבאות:
    3+c4 battery
    Ro/La Ab battery
    ast(sqot)
    calcium ca b
    ck
    glucosepotassium
    protein total b
    triglycerines
    uric acid b
    cbc blood count
    beta 2 glycoprotein
    cardiolipin igG Ab
    cardiolipin igM Ab
    RNP Ab
    Lupus Anticoag (LAC) Bat
    rehumatoid_factor Quantit
    albulin b
    alt(sgpt)
    bilirubin total
    cholesterol
    creatinine
    LDH-Lactic Dehydrogenase
    PROPT ELECTROPH
    SODIUM (Na)(b)
    UREA B
    CRP
    ESR
    Urine General-susUTI or follow up
    DNA ds Ab

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • זמן הפסקה

    פרופ` אלן ברבי
    01/02/2018

    אפשר אחרי יום אחד בלבד

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת מח עצם בהרדמה מלאה לאשה בת 83
    מירית
    30/01/2018

    שלום רב,
    סבתא שלי, בת 83, סובלת מחוסר של כדוריות דם אדומות, כתוצאה מכך, סובלת מזיעה קרה בלילות, חוסר טעם לאוכל, חולשה, עייפות, סחרחורות ובחילות.
    הרופאה ביקשה ממנה לעשות בדיקת מח עצם כדי לבדוק מה הבעיה ולתת תרופה בהתאם. הבעיה היא שסבתא שלי עברה כבר את הבדיקה הזו לפני כ3 שנים והיה לה מאוד קשה וכואב, אז הרופאה הציעה לה לעבור את הבדיקה בהרדמה מלאה.
    עכשיו השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן בשביל אישה בת 83 לעבור הרדמה מלאה? ומה בעצם הסיכון בהליך שכזה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיק מח עצם

    פרופ` אלן ברבי
    01/02/2018

    אפשר לבצע בקלות שהיבת מח עצם בהרדמה מקומית

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המוגלובין F גבוה ו- MCV בגבול עליון
    ליאור
    28/01/2018

    שלום,
    בת 41.5. לא בהריון.
    המוגלובין 11 אבל ברזל גבוה (164) ופריטין כ- 200.
    MCV גם בגבול העליון.
    נשלחתי לבירור המטולוגי. הכל יצא תקין למעט:
    המוגלובין F - 1.2 כשהגבול 0.49
    המוגלובין A2 - 3.2 כשהגבול 3.3
    מה זה אומר...? מעיד על תלסמיה? איזה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המוגלובין F

    פרופ` אלן ברבי
    29/01/2018

    אם את מקבלת ברזל, להפסיק. לחזור על ס.ד פריטין ו HBE בעוד 3 חודשים

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לא מקבלת ברזל

    ליאור
    29/01/2018

    גם לא ממש ברור לי מאיפה כל הברזל...
    רק לא הבנתי על מה לחזור למעט הפריטין.
    יש לציין שהפריטין במצב הזה כשנה. זה לא חדש.
    מה זה HBE?
    והאם להתעלם מהממצאים של ההמוגלובין F כרגע?
    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בלוטת לימפה צווארית מתחת לעורף
    שרון
    28/01/2018

    שלום!אני בן 22.מגיל 3 יש לי בלוטת לימפה בצוואר האחורי מתחת לעורף.הבלוטה בגודל של רוחב האצבע פחות או יותר.בילדות עשו לי אולטראסאונד מספר פעמים והכל היה תקין.
    אני עושה בדיקות כל מספר חודשים:ספירה,סי אר פי,LDH-תקינים.האם יש צורך לבצע אולטרסאונד,כי הבלוטה לא נעלמת.היא נמצאת באותו הגודל בערך ובאותו המקום כמו שהייתה בעבר.
    תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בלוטות

    פרופ` אלן ברבי
    29/01/2018

    זה סיפור של ~20 שנה ללא שינויים! אפשרמעקב רופא משפחה בלבד

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • גלובולין גבוה.האם יש צורך בבדיקת אימונופקסציה
    נחמן
    27/01/2018

    שלום רב!לפני 3 שבועות התחילה נזלת והפכה לשיעול חזק מאוד.כרגע יש עדיין שיעול.בבדיקה פרוטאין טוטאל 8.2.אלבומין 4.4,אך גלובולין 3.8.ספירה כולה לחלוטין.תפקודי כבד וכליות תקינים.סי אר פי תקין.LDH תקין.האם לדעתך יש טעם לעשות אלקטרופורזה ואימונופקסציה?או שהעליה בגלובולין עלול להיות במצבי זיהום?דלקת?
    תודה ושבוע טוב!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • גלובולין...

    פרופ` אלן ברבי
    29/01/2018

    אפשר לעשות הבדיקות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עזרה בפענוח בדיקות מעבדה
    אמיר
    23/01/2018

    אני שואל פה בשביל אבא שלי, התשובה שהוא אמור לקבל לוקחת הרבה זמן, אז חשבתי פשוט שתוכלו בבקשה לכוון אותי לאיזשהו תמונת מצב לפי בדיקות הדם שביצע. הייתה לאבא שלי מין נפיחות בבלוטות הלימפה במפשעות והוא עשה את הבדיקות הנ"ל וקיבל את התשובות הבאות:
    ספירת דם:

    LYM% 14.0 LOW
    LUC% 7.2 HIGH
    MONO.abs 1.04 HIGH
    RBC 3.74 LOW
    HB 10.8 LOW
    HCT 33.7 LOW
    שאר ספירת דם תקין.

    COOMBS-DIRECT NEG

    LDH 719.0 HIGH
    ALBUMIN 42.6 LOW
    GLOBULIN ALPHA-1 HIGH
    GLOBULIN ALPHA-2 14.5 HIGH
    GLOBULIN BETA-2 8.2 HIGH
    GLOBULIN GAMA 19.3 HIGH
    HAPTOGLOBIN 427 HIGH
    IMMUNO-EP SERUM = IgG Kappa לא ניתן לכימות פרקציה חלשה מומלץ לשלוח שתן לBJ

    KAPA FREE LIGHT CH. 43.45 HIGH
    LAMBDA FREE LIGHT CH 33.62 HIGH
    B2 MICROGLOBULIN 4240.0 HIGH

    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפענוח בדיקות מעבדה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאה של חלבוני BENCE JONES

    אמיר
    24/01/2018

    166 H כאשר הערך נמוך זה 0 וגבוה הוא 150.
    KAPPA FLC
    נמצא מקטע מונוקלונלי
    נמצאו נוגדנים פוליקלונאליים
    מגלה חלבון מעל 0.05 גרם\ליטר

    אנא בבקשה אני מתחנן עזרה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות...

    פרופ` אלן ברבי
    25/01/2018

    תוצאות לא ברורות . לפנות למכון ההמטולוגי האזורי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עזרה בפיענוח

    פרופ` אלן ברבי
    29/01/2018

    אין שום דבר דחוף. אפשר לחקות בשקט לביקור שלכם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פענוח בדיקות מעבדה בעקבות עייפות קיצונית וחולשה
    סיון בר
    22/01/2018

    לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם בהן בעקבות חולשה ועייפות קיצונית, התוצאות החריגותהראו אחוז של לימפוציטים 50.2, CRP 1.5. הלימפוציטים בערך מוחלט היו תקינים.
    לפני כיומיים עשיתי בדיקות חוזרות והתוצאות החריגות הן:
    Transferrin 402
    המוגלובין 11.5
    Hematocrit 34.3
    Lymphocytes % 47.3
    Lymphocytes # 4.89

    ולגבי מחלת הנשיקה אין לי מושג מה משמעות התוצאות ואשמח לדעת:
    המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי Remarks אומת בסקירת משטח
    CMV IgG 150.3 AU/ml
    CMV IGM SCREEN שלילי
    EBNA IgG (POS)EBV Past infection
    המון תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פיענוח

    פרופ` אלן ברבי
    22/01/2018

    הבדיקות בסדר ולא מסבירות את העייפות . יתכן שינה לא מושלמת.ממליץ על בדיקת שינה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אנמיה אצל תינוקת בת 6 שבועות
    נדין
    18/01/2018

    שלום,
    התינוקת שלי בת 6 שבועות, בבדיקת דם התברר שיש לה אנמיה, המוגלובין 8.1, בבית החולים אמרו לי להתחיל לה ברזל 3 טיפות ביום וחומצה פולית, רציתי לדעת האם אנמיה בגיל הזה משהוא מסוכן? או שיש לו השלכות שליליות לעתיד? היא נולדה במשקל 2.300 ק"ג בשבוע 40 להריון והיא עולה במשקל בסדר, בנוסף רציתי לדעת כמה זמן צריך להיות בין מתן הברזל לבין הארוחה?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אנמיה

    פרופ` אלן ברבי
    21/01/2018

    להמשיך בהמלצות רופאילדים או המטולוג ילדים

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פס זעיר על הצפורן
    מיכל
    16/01/2018

    שלום,
    היום גיליתי פס דק וזעיר (כ 2-3 מ"מ ) על הציפורן, אני יודעת שדבר כזה עלול להיות קשור למלנומה של הציפורן. עד שאגיע לרופא עור, עוד מספר ימים, רציתי לשאול את דעתך. בנוסף אציין כי אני סובלת מקרישיות יתר בדם, ובין השאר נוטלת קרטיה 100 בכל יום.
    ומדי פעם יש לי שטפי דם על העור וגם נקודות זעירות אדומות על העור .
    תודה מראש.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פס זעיר על הצפורן

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פס

    פרופ` אלן ברבי
    17/01/2018

    לא נראה לי קשר עם לקיחת קרטיה. ממלי יעוץ רופא עור

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שטפי דם קטנים בירכיים
    לימור
    14/01/2018

    בימים האחרונים ראיתי שהופיעו בירך שלושה שטפי דם קטנים (1-3 ס"מ) ואחרי יומיים גם בירך השניה הופיעו שני שטפי דם קצת יותר קטנים. לא זכור לי שקיבלתי מכה בזמן האחרון. כתוצאה ממה זה יכול להיות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטפי דם קטנים בירכיים

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דבר נוסף לא יודעת אם קשור

    לימור
    14/01/2018

    בהמשך לשאלה לגבי שטפי הדם הקטנים בירכיים ברצוני לציין כי לפני יומיים סיימתי טיפול בקארין 500 פעמיים ביום ומוקסיפן פורטה 500 מג' 4 כדורים ביום וגם אומפרדקס פעמיים ביום לטיפול בחיידק הליקובקטר. האם יכול להיות קשר בין שטפי הדם בירכיים לשימוש בתרופות הנ"ל?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דבר נוסף

    פרופ` אלן ברבי
    15/01/2018

    לא

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שטפי דם

    פרופ` אלן ברבי
    15/01/2018

    לבצע ס.ד ובדיקות PT, PTT

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום