מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום
- שאלה לגבי CT ריאות - תהליך סולידי במיצר מימין בגודל עד כ-3.5*6*5.6 ס"מאדל13/06/2024
שלום רב,
רציתי לשאול לגבי אמא שלי,
מה פירוש הCT בדגש על תהליך סולידי במיצר מימין?
תודה מראש.
היא עשתה CT ריאות וזה הפענוח:
לא הודגמו קשריות לימפה מוגדלות באקסילות.
תהליך סולידי במיצר מימין בגודל עד כ-3.5*6*5.6 ס"מ.
כלי הדם הגדולים במדיאסטינום בטווח התקין.
הלב תקין בגודלו. לא הודגם תפליט פריקרדיאלי.
לא הודגמו תפליט פלאורלי או חזה אויר.
פרנכימת הריאות - שינויים פיברוטים קלים בפסגות.
פס אטלקטטי קטן בלינגולה.
מבנה גרמי - שינויים ניוונים בעמוד שדרה. DISH.
מצב לאחר שבר דחיסה בT12 , חדש באינטרוול.
מעבר בטן חזה -
בקע היאטלי קטן.
אדרנלים תקינים.
סיכום:
תהליך סולידי במיצר מימין בגודל עד כ-3.5*6*5.6 ס"מ. לייעוץ רופא ריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך סולידי במיצר
ד''ר שבתאי ורסנו13/06/2024שלום,
הממצא מחייב ברור בהקדם. ראשית להשוות לצילומים קודמים רגילים + CT קודמים במידה ויש. לא צוין בפענוח באיזה חלק מהמייצר הממצא נמצא: קדמי, אחורי, אמצעי? זה ה משליך לאפשרויות האבחנתיות. בכל מקרה יש צורך שרופא ריאות יראה את הצילומים האלו + קודמים וישקול את הדרך המתאימה לברור הממצא, כולל ביופסיה. ה CT עצמו לא מאבחן מהי סיבת הגוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון פרבנר 20 לדלקת ראותחנה26/05/2024
שלום רב, אני בת 69.5. עם יתר לחץ דם שמטופל. בעבר קיבלתי שני חיסונים נגד דלקת ראות שנגרמת מחיידק פנוימוקוק, (לא יודעת איזה חיסון ). האחד בשנת 2009 (בגיל 54), השני בשנת 2020( לפני 4 שנים בגיל 65). עכשיו קיבלתי המלצה שוב, לעשות את החיסון החדש נגד דלקת ראות, פרבנר 20. שאלתי : האם אין סיכון לנזק בחיסון הנוסף ? האם לא מוקדם מדי וכדאי עוד לחכות ..? מה מומלץ לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרבנר 20
ד''ר שבתאי ורסנו05/06/2024שלום,
בגילך מומלץ לבצע חיסון חד פעמי בפרבנר 20 גם אם בעבר קיבלת חיסונים קודמים לפנוימוקוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ct בטן וחזהעומר22/05/2024
לא הודגמו קשריות לימפה מוגדלות באקסילות, במדיאסטינום
או בשערי הריאות.
כלי הדם הגדולים במדיאסטינום בטווח התקין.
הלב תקין בגודלו. לא הודגם תפליט פריקרדיאלי.
לא הודגמו תפליט פלאורלי או חזה אויר.
פרנכימת הריאות - פסים אטלקטטים בRLL - שיפור בהשוואה לבדיקה קודמת.
מוקד בLUL פרהמדיאסטינלי כ-2 מ"מ - ללא שינוי.
מבנה גרמי - ללא הרס גרמי.
מעבר בטן חזה -
סרעפת בעמדה גבוהה מימין.
בקע היאטלי קטן.
אדרנלים תקינים.
קשריות לימפה בבטן ימנית תחתונה בקוטר עד כ-11 מ"מ בציר הקצר
אשמח לדעת מה משמעות קשריות הלימפה בבטן הימנית התחתונה..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT בטן
עלייך לחזור לרופא שהפנה. המשמעות של ממצאים גבוליים בבדיקה תלויה בסיבת הבדיקה והקליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרון אדום מגורה חזק וכיח צהובאמנון20/05/2024
שלום,
אני סובל מאסתמה ומטופל במשאף פוסטר באמצעות ספייסר.לאחרונה היצטננתי עם גרון אדום בליווי גרוי חזק
בנוסף יש לי כיח צהוב חום נמוך 37.
האם זה יהיה נכון להפסיק עם משאף הפוסטר ולעבור זמני לונטולין כגי למנוע המשך גירוי הגרון במקביל להתחיל עם מוקסיפן.מבקש חוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון אדום
זו אינה סיבה להפסקת הטיפול המשאפי. באשר לטיפול בגרון, כדאי שרופא המשפחה יציץ פנימה ויחליט על צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת תגר מטאכוליןאיילה לוינסקי20/05/2024
אשמח לסיוע בפענוח מבחן תגר מטאכולין:
תגר מטאכולין חיובי ב- PC20 של 4 מ"ג למ"ל
100 PD מיקרוגראם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגר ממטאכולין.
התוצאה מתאימה לתגובתיות-יתר קלה של הסמפונות. יכול להתאים לאסתמה במידה ויש תלונות קליניות מתאימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באיניהלציה מידה מקובלתאמנון19/05/2024
אנ עומד להשתמש באינהילציה ידוע לי שהמידה של ונטולין זה 0.5 הייתי רוצה לדעת את המידה המקובלת של האירובנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהלציה
ד''ר שבתאי ורסנו05/06/2024שלום
תמיסת ארובנט באינהלציה בין 1-1.5 מל' לכל פעם, במידה ואין הוראת נגד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לענייין בדיקת תפקוד ראיה, ברקע hpראובן17/05/2024
שלום דר, בן 65 משקל בהתאם לגובה, מאובחן עם hp (רגישות יתר) ללא צורך בטיפול, ביצעתי לאחרונה בדיקת ספירומטריה שאומנם יצאה תקינה אך שמתי לב שיש ירידה במדדים, למשל מדד שנקרא fev1/fvc בשנת 2022 עמד על 87% ובבדיקה האחרונה לפני שבוע הוא עמד על 79%.
לעומת זאת בבדיקה שביצעתי ב2022 fvc עמד על 94% והיום הוא על 97%.
האם זה מעיד על התקדמות המחלה האינטרסציאלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי ריאה
היחס המצויין לא נועד לבדוק רסטריקציה אלא חסימה. FVC משקף נפחים והוא תקין. יחד עם זאת במידה ויש תלונות על קוצר נשימה יש לשקול גם בדיקת כושר הדיפוזיה הריאתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימה לאחר תסחיף ריאתישמעון16/05/2024
שלום,
השאלה בנוגע לאמא שלי, אשה כבת 66.
לפני כארבעה חודשים , בעקבות קוצר נשימה ודופק חזק ומהיר, בעקבות אקו לב ולאחר מכן ct אנגיו, התגלה אצלה תסחיף ריאתי דו"צ. הן במיון ולאחר מכן אצל קרדיאולוג בכיר מטופלת באליקוויס פעמיים ביום. לפני חודשיים אקו לב תקין וכן בדיקות דם בה נבדקו קרישיות תקינה. קוצר נשימה ודופק הסתדרו.
לפני כשבוע התחילו תופעות של קוצר נשימה ללא דופק מהיר כמה פעמים ביום.
יש לציין שהיא מטופלת באליקוויס באופן קבוע, כאמור. יש לציין כי היא מעשנת ולעיתים סובלת מעצבנות יתר.
התור לרופא ריאות מעקב נקבע לאמצע יוני. רציתי לשאול האם טש מקום לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחיף ריאתי
ממליץ להבדק ע"י רופא ריאות שיתרשם ממאפייני קוצר הנשימה וישקול בדיקות הדמיה/דם. היסטוריה של תסחיף ריאתי מעלה סיכון לתסחיף חוזר, אבל ישנה כמובן אבחנה מבדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח CT - המשך מעקב? בירור נוסףאביר ממן15/05/2024
שלום ד"ר ,
אבא שלי בן 59 , מעשן לשעבר( הפסיק לפני 5 שנים) ביצע CT חזה לאחר המלצה של רופא משםחה כחלק מבדיקה שגרתית.
רציתי לדעת האם הפענוח שקיבלנו דורש התייחסות נוספת ובדיקה מעמיקה.
להלן :
נודול ריאתי כ 6 מ"מ באונה תחתונה משמאל.
מוקד ריאתי זעיר כ 3 מ"מ באונה תחתונה משמאל.
אין עדות ללימפאדונתיה בולטת.
הסימפונות הראשיים הודגמו פתוחים.
לא הודגם תפליט פלאורלי.
הלב בגודל תקין , ללא תפליט פריקדיאלי.
הסתידויות בעורקים קורנורים.
שינויים ניווניים בעמוד השדרה.
בהערכה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT חזה
ממצא של נודול 6 ממ' דורש מעקב הדמייתי. ממליץ לגשת עם הצילומים לרופא ריאות שייקבע את המועדים לביקורת הדמייתית וייתרם מגורמי סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכופונומוניהנתנאל09/05/2024
שלום דוקטור,
בתאריך 04.05 החל חום גבוה יחד עם שיעול יבש
אובחן כברונכיטוס, רופא משפחה המליץ על מנוחה ושיכוך חום
בתאריך 08.05 ביצעתי צילום ריאות לבקשתי, בו אובחן:
ציור ברוניכאלי מוגבר והצללה פסית אטלקטטית ב RUL - חדש לעומת צילום קודם באוקטובר 2023.
מתאים לברונכופאנומוניה ותמט לוחי.
ללא ממצא חריג בריאה השמאלית.
ללא תפליט.
צל הלב, מייצר ושערים לא מורחבים.
רופא משפחה רשם מוקסיפן למשך 7 ימים ודוקסילין למשל 10 ימים. בנוסף רשם פרדניזון למשך 3 ימים.
שאלות:
1. האם מדובר בדלקת ריאות בשילוב דלקת סימפונות?
2. אני בן 37 ובריא בד"כ ולא מעשן - האם מדובר באירוע סביר שזיהום מסתבך לדלקת ריאות?
3. לאחר תחילת אנטיביוטיקה חל שיפור מידיי בחום שירד, אבל עדיין מרגיש "אוויר כלוא" בריאות, נשימה מחרחרת בנשיפה ותחושה שלא מצליח להשתעל החוצה - תוך כמה זמן צפוי שיפור למצב זה?
4. האם יש ערך בנטילת פרדניזון קראתי דעות סותרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכופנוימוניה
ד''ר שבתאי ורסנו10/05/2024שלום,
התאור של הממצא הרנטגני איננו קלאסי לדלקת ריאות. בכל מקרה עברת זהום בדרכי נשימה תחתונות שהצריך טיפול אנטיביוטי והגיב לו. במקרים כאלו, אם אין ברקע אסתמה או COPD, אין צורך בפרדניזון, שלא מהווה חלק מהטיפול בדלקת ריאות חיידקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות נשימה כבר 3 חודשיםגיא09/05/2024
גיל 67, התחיל קוצר נשימה לפני 3 חודשים. בדיקת תפקוד ריאות - נורמל - אין עדות לליקוי רסטריקטיבי או חסמתי. רנטגן - תקין. CT - מצורף - ותקין. אקו לב במאמץ - תקין.
לא יודע מה יכול להיות - המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה
ד''ר שבתאי ורסנו09/05/2024שלום,
קוצר נשימה יכול להיות מסיבות שונות, ולאו דווקא מסיבה של ריאות ו/או לב. מציע שתגיע לרופא ריאות עם כל החומרים המקוריים שהזכרת, להערכה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת נוקלה בזמן טיפול אנטיביוטי לזהום בדרכי השתןטל רוזן05/05/2024
שלום רב.
אמא שלי בת 90 עם copd 9 והיא מטופלת אחת ל4 שבועות בזריקת נוקלה 100 מג עקב דלקת ראות אאוזינופילית.
כעת יש לה דלקת בדרכי השתן ללא חום והיא מקבלת אנטיביוטיקה מקרודנטין 100 מג
האם עלי לדחות את מתן הזריקת נוקלה בשבוע עד שנסיים את האנטיביוטיקה?
תודה רבה
טל רוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוקלה
ד''ר שבתאי ורסנו06/05/2024שלום,
עקרונית אינני רואה סיבה להפסקת נוקלה, יחד עם זאת חובה לערב את הרופא שהחליט על הטיפול בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאות אצל ילדה בת 13ליאת01/05/2024
שלום אבקש לשאול איבחנו לבת שלי בת ה 13 דלקת ריאות והיא קיבלה טיפול באנטיביוטית אזניל
הבנתי שהאנטיביוטיקה זו פחות מומלץ לטיפול בדלקת ריאות
אין לה רגישות לאנטיביוטיקה
אבקש לדעת מה האיטיביוטיקה היעילה ביותר לטיפול בדלקת ריאות גם ככה הילדה לא רוצה לשתות את התרופה כי היא לא טעימה לה
איזה אנטיביוטיקה ניתן לתת לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות בת 13
ד''ר שבתאי ורסנו06/05/2024שלום,
הפורום לא מיועד למחלות ריאה ילדים. יש לפנות לפורום מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול החיידק המופיליוס אינפלואנזהיפה אלזסר22/04/2024
בבדיקת כיח נתגלה החיידק,אני אסמטית עם ברונכיאקטזיה ראתית-הכח ירוק כהה כבר יותר משבוע,קיבלתי אזניל,ולא הורגשה הטבה,כעת מקבלת טאבאניק 500,באם יהיו תופעות לוואי,או שלא יהיה שיפור,אפשר לחזור לאזניל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המופילוס אינפלואנצה
ד``ר שבתאי ורסנו27/04/2024שלום,
לא רואה סיבה לחזור לאזניל לאחר שנכשל. רצוי לוודא את הרגישות הספציפית של החיידק שצמח בתרבית הכיח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרדה נוראית אשמח לעזרה ברשותךמורן10/04/2024
שלום רב דוקטור יקר
אשמח מאוד לעזרתך
בת 39 בריאה בדרך כלל..
כל הבדיקות הלבביות לפני 5 חודשים תקינות אקו לב א.ק.ג במאמץ ובאופן כללי תמיד בודקת את הלב כי אני חרדתי.
לפניי חודש הייתי אם דלקת ריאות קלה תסנין קטן ב rll
עכשיו לאחר חודש חזרתי על הצילום כי צריכה לעבור ניתוח בכיס מרה בשל אבנים.
ומופיעה הממצא הזה:הצללה סמיכה בrml תמט לוחי.כל השאר לב מייצרים צל הלב ותסנינים נעלמו והכל תקין הרופא אמרה שזה לא דלקת ריאות.
אני רק אציין שאני 3 ימים לפניי הצילום שעשיתי אתמול עם סוג של משהו ויראלי נזלת שיעול עם ליחות אולי זה הסיבה שראו את זה כי רופא נתן לי קלרינז זה ייבש לי את הנזלת והליחות הפסקתי אותו כי המטרה שהכל יצא ולא יתייבש.
כעת נמצאת עם אוגמנטין בגלל דלקת בחניכיים אולי על הדרך זה יעזור לחיידקי הנשימה בנתיים מאז שהפסקתי עם הקלרינז מתחיל לצאת ליחות ונזלת ירוקה וכל הלכלוך של דרכי הנשימה.
עשיתי א.ק.ג לפניי הצילום תקין
אשמח לשאול עם ההצלה הסמיכה הזאת כמו שהרופא ריאות (הלכתי לרופא קיאות גם )הסביר לי שזה ליחה או כיח שנתקע באחד הצינוריות וגרם לתמט וזה ישתחרר (אפילו הוא כתב מכתב למנתח שמבחינתו יש אישור לניתוח למרות הממצא)
האם זה יכול לנדוד ללב?האם זה קריש דם חס ושלום או כיח או ליחה שהדביקה את הצינורית בעת הצילום וגרמה לתמט לוחי.
צירפתי תמונה של שני הצילומים האחרוניםמזה עם הדלקת ריאות וזה של אתמול
תודה רבה רבה רבה על המענה ועל פועלך למעננו וסליחה על האורך רציתי פשוט לציין את כל הפרטים.
תיהיה בריא דוקטור יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחרדה
ד''ר שבתאי ורסנו11/04/2024שלום,
רופא ריאות צריך לראות את שני הצילומים (לא צרפת, וקרוב לוודאי איכותם באתר כאן לא תהיה מספקת), להשוות, להתחשב בקלינקה/תלונותייך ולהתרשם מה האבחנה. אני מבין שהוא יעץ להמתין ולעקוב/לצלם עוד מספר שבועות, וזה נשמע הגיוני לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך דןקטור היקר.
מורן12/04/2024דוקטור תודה על המענה,רופא רירות ראה את הצילומים ואמר לי שזה ככל הנראה ליחה או ריר או כיח שגרמו למעבר מסויים להשבק שגרם לתמט ב rml.הוא ראה את הצילומים ואף אישר לי לעבור את הניתוח להוצאת כיס המרה.אני בכל מקרה עם אוגמנטין בעקבות דלקת בחניכיים.והייתי עם דלדת ריאות לפניי חודש.הלכתי לעשות את הצילום האומנם אחריי 4 שבועות מהדלקת רירות אבל כמה ימים לפניי הצילום התחיל לי כמו סינוסיטיס כזה נזלת וליחות אז הרופאת משפחה אמרה שלדעתה הלכתי מוקדם מידי לעשות את הצילום.והקבצים פשוט לא עלו. פה לאתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?