מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרידות מתמשכתלימור23/09/2011
שלום רב,
אני מורה מזה 18 שנים. לאחרונה אני סובלת מצרידות מתמשכת . אובחנה התעבות קטנה על מיתרי הקול והופניתי לטיפול בדיבור אצל קלינאית תקשורת.
עם שובי לעבודה ( לאחר החופש הגדול ) שבה הצרידות לגרוני והפעם בליווי כאב קל.
אשמח לדעת מה עלי לעשות בשלב זה ואל מי לפנות . מאוד קשה לי לעבוד כך ואני מרגישה שאני מאמצת את קולי יותר ויותר.
אודה על הכוונתך להמשך טיפול.
תודה מראש, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות מתמשכת - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011יש צורך בבדיקה. צריך לראות היכן הבעיה, סביר להניח שהיא נובעת שוב מעבודתך כמורה. במצב כזה, ניתן לנסות שוב טיפול ע"י קלינאית תקשורת או לבדוק אם יש אופציה טיפולית אחרת כגון ניתוח (תלוי מה הבעיה במיתרי הקול כעת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות במיתרי הקול ובלוטות לימפהאושר22/09/2011
שלום רב,
אני בת 30, איבחנו אצלי לפני כחודש יבלות במיתרי הקול, איבחנו זאת אחרי שהתלוננתי על צרידות, ואחרי שבשנה האחרונה עבדתי עם ילדים ואז המצב החמיר.
לפני כשבוע יצא לי גוש קטן בעורף אז הלכתי לכירוג שבבדיקה אמר שבלוטות הלימפה בצוואר נפוחות גם.
הרופא שלח אותי לעשות אולטרסאונד אתמול עשיתי ולהלן התוצאות:
א.ס. צוואר כולל בלוטות לימפה
בשרשרת ג'וגולריס משמאל הודגמו מספר בלוטות לימפה מעט מוגדלות עם מרכז שומני רוחב כ- 1.2 ס"מ
א.ס. תירואיד/בלוטת המגן/התריס
שתי אונות בלוטת המגן בעלות מרקם הטרוגני.
מידות אונה ימנית 3.7*1.6*1.7 ס"מ.
מידות אונה שמאלית 3.5*1.5*1.4 ס"מ.
נצפו מספר מוקדים היפוקואים קטנים בשתי האונות בגודל עד 7 מ"מ.
דיברתי עם הכרוג בטלפון ואמר שעליי לפנות לרופא א.א.ג. לחזור אליו (לכירוג) בעוד כשלושה שבועות.
רק שבוע הבא אני אלך לרופא- אבל מה אומרות התוצאות אני ממש לא מבינה וקצת בלחץ.
אשמח לשמוע מה זה אומר.
בנוסף אוסיף כי אני מטפלת ביבלות אצל קלינאית תקשורת- האם יש קשר בין היבלות/ הצרידות לבלוטות?
תודה רבה רבה,
אושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות במיתרי הקול ובלוטות לימפה - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011לא נראה שיש קשר בין הצרידות, היבלות על מיתרי הקול ובלוטות הלימפה. בצרידות את כבר מטפלת אצל קלינאית. מבחינת הבלוטות, הייתי ממתין מספר ימים, אם לא חולף נוטל טיפול אנטיביוטי, אם אז לא יחלוף, ממשיך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על העזרה
אושר24/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת סטרואידים לאוזןהני22/09/2011
ד"ר שלום .
אני בת 50 וסובלת לאחרונה מירידת שמיעה באוזן אחת .
עברתי מספר הזרקות לאוזן של "DEXACORT " וזה עזר למספר שבועות ואח"כ לחודשיים .
אני מבקשת לדעת כמה הזרקות כאלה מותר לתת ובאיזה הפרשי זמן .
האם לחומר המוזרק יש תופעות לוואי .
תודה
הני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סטרואידים לאוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011בדר"כ טיפול סטרואדלי בזריקות ניתן לאחר ניסיון טיפולי דרך הפה. אז מזריקים לרב 3 פעמים בהפרשים של שבוע בין הזריקות. בדר"כ הספיגה הסיסטמית היא קטנה מאוד ועל כן לא יהי תופעות לוואי, אם יש תופעות יכולות להיות קשורות לסוכר, לחץ דם, אלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת פוליפ - חזרה לשגרהאפרת22/09/2011
שלום,
ברצוני לדעת מהן המגבלות לאחר ניתוח הסרת פוליפ באף?
כמה זמן צפויה להימשך החלמה?
מתי ניתן לשוב לעבודה משרדית?
כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לשוב ולטוס?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הסרת פוליפ - חזרה לשגרה - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011לאחר הוצאת פוליפ בלבד, ניתן לחזור לפעילות רגילה לאחר 10 ימים-שבועיים. לאחר שבועיים בערך הייתי גם טס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם מהאףתיקי21/09/2011
לכבוד
רופאי הפורום שלום רב
שמי תיקי, בת 59.
היום בבוקר ירד לי לפתע דם מהאף. ריססתי בבוקר לפני כן תרסיס
avamys לאף. בנוסף, הדימום פסק לאחר זמן קצר, אך לאורך היום כשבדקתי בעזרת נייר לא היה לי דם באף, אך לקראת השינה בלילה שוב היה דם באף ומהליחה.
הדבר שיותר מדאיג אותי הוא שגם כאשר היתה לי ליחה היה בה דם.
על מה הדבר מעיד?
האם ייתכן שפצעתי את עצמי..
האם זה מעיד על משהו חמור יותר?
תודה מראש
תיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם מהאף - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011כנראה נובע מיובש של רירית האף, אולי לאחר שימוש באבמיס. אם הדם ירד גם לגרון- יהיה דם בליחה. לא הייתי נלחץ, אם ממשיך עוד מספר ימים- פני לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן נסטמה לאחר צינוןשני21/09/2011
כמה ימים לאחר שנוזלים באוזן כבר עברו לפי בדיקת רופא
שוב חטפתי צינון ושוב נסטמה לי האוזן עכשיו כשאני מנסה לפתוח היא נפתחת לי קצת או יותר ומשמיעה רעשים ... אני ממש בפחדים ..
מתי זה עובר ? שוב ללכת לרופא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן נסטמה לאחר צינון - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011יכול לקחת גם שבועייים עד שהנוזלים יתייבשו, אם לא, יהיה אפשר לתת טיפול כלשהו לעזור להם להתייבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס צלילהעדי21/09/2011
שלום!
אני מעוניינת לעשות קורס צלילה, והייתי רוצה לדעת אם אני יכולה בכלל...
אני סובלת מנזלת אלרגית-כרונית, עשיתי ניתוח להסרת הכונכיות וכעת נזקקת לניתוח נוסף.
לא הייתה לי בעיה חמורה של סינוסים אבל בעבר לקחתי כדורים לייבוש.
הייתי מטופלת בפלקסוטייד עקב שיעול.
האם יש לי למה ללכת לרופא צלילה? או שבכל מקרה אני לא יכולה לעשות את הקורס?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס צלילה - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011אני לא מוצא סיבה למה את לא יכולה לבצע את הקורס, בדר"כ מפחדים אצל אנשים עם בעיות אוזניים/נוזלים/דלקות ושינוי לחצים. אם האף פתוח ואת יכולה לפמפם לא צפויה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחשירלי21/09/2011
שלום רב!
יש לאבא שלי גוש בגרון. אתמול בוצעה ביופסיה בבי"ח סורוקה בב"ש. ללא הרדמה מלאה! (אבי ביקש כך-לא רצה לדחות את העניין) - לקח לרופא שעה לנסות להוציא ביופסיה! לבסוף קרא לרופא אחר שהצליח לעשות זאת בכמה שניות. מיותר לציין את הסבל שעבר אבי. בכל אופן-ועם כל הכבוד-איך רופא כזה שלא מצליח לקחת ביופסיה הנו רופא מנתח??!
מאחר ואבי כנראה יצטרך ניתוח, ומאחר ופרנסתו היא בקולו (זמר), רציתי לבקש ממך בעצם, אם אתה יכול, לעזור לנו ולהמליץ על רופא מנתח בבית חולים זה ... בבקשה בבקשה בבקשה ... אנו לא יודעים למי לפנות ואת מי לשאול ...
תודה מראש ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד''ר רועי הוד24/09/2011לא הבנתי היכן הבעיה, גרון זה אומר צוואר או מיתרי קול? בכל מקרה לקחו ביופסיה ויש צורך להמתין לתשובה, לפיה יהיה אפשר לשקול מה הטיפול המתאים. רק אז אפשר יהיה להמליץ על סוג הטיפול והמקום המתאים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס כרוני בסינגפורפז21/09/2011
שלום, שמי פז ואני מתגוררת בסינגפור בשנה האחרונה.
בזמן שהותי פה סבלתי מספר פעמים מדלקות בסינוסים שגררו שימוש באנטיביוטיקה(גם בארץ סבלתי מהתופעה,אך לא באותה תדירות).
בחודש האחרון סבלתי מאוד וטופלתי באבלוקס למשך 10 ימים כולל ספריי לאף וסטרואידים ושטיפות לאף.
אתמול עברתי סי.טי סינוסים והתברר שלמרות הטיפול הממושך שניים מהסינוסים שלי בצד השמאלי עדיין לא נקיים.
הרופא המטפל פה המליץ על ניתוח לניקוי סינוסים במהלכו אף אמר שירחיב את תעלות האף מה שלדעתו אמור לפתור לי את הבעיה.
הוא אף אמר שאם אני לא רוצה ניתוח, עלי לקחת עוד 10 ימים של אבלוקס ועוד חודשים של ספריי לאף. לדעתו, מזג האוויר הלח בסינגפור אינו תורם ואף מנציח את הסינוסיטיס.
שאלתי היא, האם להזדרז ולהיכנס לניתוח כפי שמומלץ פה (אני מאוד מפחדת לעבור ניתוח בהרדמה מלאה פה בסינגפור) או לנסות עוד סיבוב של אנטיביוטיקה שאולי עשוי לפתור את הבעיה או פשוט לחכות ולראות מה יקרה?
תודה על כל תשובה
פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס כרוני בסינגפור - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2011הניתוח אגב אצלינו מבועה בהרדמה מקומית
בעיקרון ניתוח נועד לכל אלה הסובלים מדלקות כרוניות בסינוסים אולם אין סכנה בלדחות את הניתוח למספר חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליל צורםסיגל20/09/2011
שלום
לאחרונה תדרים מסויימים גורמים לי לצרימה באוזן שמאל. קשה לי למצוא לכך חוקיות אבל לעיתים קרובות הצליל נשמע ממש צורם (כמו מן רעש לבן/תדר לא מכויל טוב ברדיו). לפעמים זה קורא לי גם בזמן דיבור מקולי שלי.
בנוסף יש לי תחושת אטימות באותה האוזן וחוסר נוחות (תחושה של צליל מעט עמום).
רופא אף-אוזן גרון שלל דלקת או נוזלים.
האם מדובר בתופעה מוכרת?
האם יתכן ומדובר בתחילתו של איבוד שמיעה?
האם יש לכך טיפול?
בברכה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל צורם - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2011מדובר בתופעה מוכרת בד"כ אין הדבר מעיד על נזק לשמיעה. לעיתים גוף זר כגון שערה על עור התוף גורמת לכך. בכל אופן יש לבצע בדיקות שמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגל21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן לנתח ?רבן20/09/2011
1.סובל מ-3 חודשים של כאבי ראש עזים במצח,נראה התפתחות של סינוסים (סובל כרוני).
2.רופא א.א.ג לא מצא משהו חריג.
3.בוצע MRI ,"ראש סינוסים ופירמידות", כולל הזרקה של גדוליניום 15CC ,התוצאות:
"- מבנה תקין של ערובות העיניים,בסיס הגולגולת והפירמידות. התעבות רירית חלקית בתאים מקסילריים,אתמואידליים וכן בתא ספנואידאלי.התאים הפרונטליים מאווררים היטב ללא התעבות רירית".
- כל שאר הממצאים תקינים.
-"בסיכום:ללא שינוי מהותי בהשוואה לבדיקה מ-11/11/08 .עם זאת יש לציין שאז נצפתה התעבות רירית בולטת יותר בסינוס מקסילרי ימני"
שאלותי :- האם התוצאות הנ"ל יכולות להצביע על הכאב העז במצח?
-האם "התעבות הרירת" - זהו הנוזל אותו אני בולע כל הזמן?
-האם ע"ס תוצאות אלה אפשר לשקול ניתוח סינוסים? בדיקות נוספות?
- מאחר ונשללו כל האפשרויו
הערות : נשללו האפשרויות האחרות:נוירולוגיה,אורטופדיה,עיניים.
אין שנוי בכאבים בהתכופפות.
אין כאבים סביב ארובות העיניים.
הלחץ במצח גובר עם הטיית העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לנתח ? - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/09/2011בני שלום
כאבים במצח אם מדובר בכאבים ממקור סינוסים אז מדובר בסינוסים פרונטלים שעל פי תוצאות ההדמיה תקינים לחלוטין
אולם קשה לומר ללא בדיקה.
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באף.מישהו.20/09/2011
שלום.
אתמול נכנס לי הפקק הזה של הבקבוקים לתוך האף. לא הפקק הרגיל. אלא מה שיש מתחת לפקק. הדבר הזה שמוציאים.
איך אפשר להוציא אותו ? אפשר לומר שהוא די תקוע ..
בינתיים לא קרה לי כלום ברוך ה'. אבל אחריי קצת זמן זה יכול להתייבש או משהו לא ?
והאם זה יכול לצאת לבד ביחד אם מה שיש בתוך האף ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באף. - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/09/2011יש לגשת בדחיפות לא.א.ג להוציאו ללא דיחוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך כאבי אוזניים וגרוןjhon19/09/2011
שלום ,אני 5.5 שנים אחרי גמר טיפולים בסרטן בשקד ,לאחרונה מאז אפריל החלו כאבים באוזן ובגרון וירדתי במשקל כ 7 ק'ג ,בבדיקות שנעשו לא נמצא דבר ונשלחתי לבצע CT צוואר,בטן חזה ואגן התוצאות נראות תקינות ,עד לאחרונה לפני כשבועיים ,בבקורי אצל דר דן התגלת פטריה בגרון ,קבלתי טיפול אטיביוטי ,אולם זה לא עזר ,
לפי ההמלצתו של דר דן הזמנתי תור לPT-CT האם לעשות את הבדיקה בכל הגוף? ,האם זה לא יותר מדי הקרנות ?הכאבים נמשכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך כאבי אוזניים וגרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/09/2011PET CT הינה בדיקה שבודקת את כל הגוף ובמיקרה של גידול סרטני הינה בדיקה אמינה היכולה להצביע על מיקום הגידול. לאור הכאב והירידה במשקל לא נראה לי שאפשר יהיה להמנע מהבדיקה
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בקשר לשארית שקד שלישיתETI19/09/2011
היי, אם אפשר, ברצוני לשאול מס' שאלות.
אתמול הייתי בבדיקה אצל רופא א.א.ג. בבדיקה, הוא הכניס מין מצלמה דרך האף, על מנת לבדוק את מיתרי הקול שלי.
בבדיקה, הוא ראה שיש לי (כנראה) שארית שקד שלישית. הוא שאל האם עברתי ניתוח שקדים ואמרתי שכשהייתי בת 4 עברתי ניתוח שקדים, אוזניים ופוליפים.
הרופא הזמין אותי לביקורת לעוד שלושה חודשים ע"מ לראות האם זה באמת שארית שקד או (חס וחלילה) משהו אחר.בטופס רשום שבמידת הצורך, תיעשה ביופסיה.
השאלות שלי הן-
1) האם יש סיבה לפחד? האם אני אצטרך לעבור ניתוח?
2) בדיקת הביופסיה כואבת?
3) אם יש חשד למשהו, האם שלושה חודשים זה לא יותר מדי זמן?
4) זאת שאלה ששכחתי לשאול את הרופא, אז אני שואלת כאן :)- אני אמורה חודש הבא לעבור ניתוח פלסטי באף. ההאם יש סיבה לדחות/לבטל את הניתוח? האם זה קשור אחד לשני.
אני ממש מתנצלת על כמות השאלות. אני פשוט רוצה לדעת איפה אני עומדת.. המון תודה מראש על התשובה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות בקשר לשארית שקד שלישית - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/09/2011בד"כ שיש הגדלת שקד שלישי למבוגר אז אנחנו מבצעים ביופסיה. קשה לי לומר כמה הממצא חשוד ללא בדיקה שכן בהסתכלות ניתן לעיתים לומר מה הדחיפות של הבעיה.
לגבי ניתוח האף- קשה לומר אולם אם המבצע הינו רופא א.א.ג בהחלט ניתן בניתוח גם ליטול ביופסיה משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזקדינה19/09/2011
בריאה בד"כ. לא סובלת מדלקות אוזניים כבר מעל ל20 שנה...(מאז היותי ילדה) כעת, יש לי כאב די חזק מאחורי האוזן הימני במעין בלוטה בחלק התחתון.-מאחורי התנוך.. (כואב גם כשאיני נוגעת...)חזרתי עכשיו מהבריכה, כשגם בבריכה הרגשתי כאב באוזן דבר שלא רגיש אצלי בד"כ. אציין גם (ואיני יודעת אם קשור) שאתמול (לאחר תקופה ארוכה שהתופעה פסקה) כאב חד באוזן מתוך שינה- דבר ששאלתי עליו רבות ומעולם לא קיבלתי על כך תשובה- ותמיד "האשמתי" את הכרית.... אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דינה19/09/2011שכחתי לציין שהאזור נפוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/09/2011זה נשמע לי כמו ציסטה שומנית שבד"כ נמצאת במקומות הללו ולעיתים נעשית מודלקת מוגדלת וכואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציסטה.
דינה21/09/2011תודה רבה לתגובתך! בינתיים גי כואב והאוזן השניה התנפחה מלמטה (לכן לא נראה לי ציסטה)אבל בינתיים לא דואגת מדי כי רופאה אאג לא חשבה שזה משהו רציני חשבה מקור צווארי-שרירי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)