מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפצופים באוזניים ותחושה אחרת.תומר09/08/2011
שלום ד"ר.
לפני מספר ימים קינחתי את האף חזק והאוזניים ממש נפתחו וזה כאב ומידי פעם זה הסתדר ולאחר מכן זה חזר והשמיעה מוזרה כזאת אני שומע את עצמי חזק ויש ציפצופים באוזניים ולפעמים קצת כאבי ראש.
הלכתי לרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקת שמיעה ב18 לחודש
אני לוקח כדורים ממיסים במים נגד ליחה ואוכל שום.
מתי השמיעה תחזור להיות נורמלית ויפסיקו הציפצופים?
אני ב19 לחודש טס לחו"ל לחופשה עם חברים ואני מקווה שזה יעבור עד אז :S
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפצופים באוזניים ותחושה אחרת. - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011איך נוכל לחזות מתי תחזור השמיעה?
ככול הנראה הבעיה נובעת מנוזלים באוזניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רונית10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה בהריוןרונית09/08/2011
שלום,
אני בשבוע 22 בה ומאז תחילת ההריון אני סובלת מליחה בגרון.
הדבר גורם לי סבל רב במשך כל שעות היום .. אני מנסה לירוק בחוזקה כדי להוציא אך חוץ מטיפת ליחה קטנה לא עוזר לי ומייד "המלאי" מתחדש.
יחד עם היריקות הרבות שמקשות עליי לתפקד בחברה בעיקר ובכלל, הליחה גורמת לי לבחילות ולהקאות.
אני לוקחת כדור מוקוליט אך הדבר לא מועיל.
אנא עיזרו לי ואימרו לי מה יכול להקל עליי..?
תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה בהריון - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011יתכן והליחה נובעת מרפלוקס שזה עליית מיצי קיבה. יתכן והליחה נובעת מזיהום כלשהוא ואז טיפול אנטייבוטי הוא האופציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וזה רפלוקס
רונית10/08/2011איזה טיפול/כדור אפשרי להשתמש?
אני לא חושבת שזה זיהום- כי יש לי רק ליחה בלי שיעול או נזלת... ובדיקות הדם שלי תקינות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וזה רפלוקס - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2011גשי לרופא א.א.ג לבדיקה, ישנם סימנים בגרון שיכולים לרמז על רפלוקס ואז ניתן לתת כדור כגון אומפרדקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר ניתוח סינוסיםדנה08/08/2011
שלום רב.
לפני שבועיים עברתי ניתוח סינוסים FESS.
עד עכשיו יש לי כאבים במצח וליד העין וכאבים בראש כאשר אני זזה . לדוגמא משכיבה לעמידה או מישיבה
לעמידה אני מרגישה לחץ גדול ממש כאילו עלה לי דם למוח . כמו כן יש לי חום נמוך שנע בין 37.2-.37.6.
האם אילו הרגשות נורמטיביות לאחר ניתוח או שזה דורש בדיקה?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח סינוסים - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011יתכן והדבר נובע מסינוזיטיס קל לאחר הניתוח. יש להבדק ולתת תרסיסים שונים לחלל האף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח למניעת נחירותברוך08/08/2011
שלום הבת שלי בת 37 נוחרת רציני מאוד אמרו שלמען הבריאות היא צרכה לעבור טיפול ישנן שתי אפשרויות לפי מה שאמרו
1.נתוח 2.טיפול בגלי רדיו מה ההבדל מה % ההצלחה תודה ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח למניעת נחירות - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011ישנם טיפולים שונים רבים לנחירות. כל טיפול מותאם לחולה לאחר בדיקה. לכן יש לבדוק אותה באופן יסודי ורק לאחר מכן להמליץ על הטיפול המיטבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בשקדיםחיה08/08/2011
שלום רב
יש לי חברה בת 24 שסובלת מנפיחות באיזור השקדים מזה כבר שנה.
להערכת הרופאה- יש אבנים בגרון. לאחר אולטראסאנוד לא גילו אבנים ולא קיבלה שום טיפול.
עכשיו כשאוכלת התחושה של הנפיחות וקושי בבליעה גדלה ולכן הלכה שוב לרופאה וקיבלה טיפול אנטיביוטי.
אם היא נתנה לה אנטיביוטיקה כניראה שמדובר במצב דלקתי...אבל איך יודעים בטוח מבדיקה פיזית ?
והאם חשוב לבדוק את בלוטת התירואיד?...כי היא לא המליצהעל בדיקות דם לכך..
איך אפשר לדעת שיש אבנים, אם בבדיקת באולטראסאונד לא נמצאו?..
תודה מראש
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בשקדים - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011לא ברור לי מה הכוונה ל"אבנים בגרון". לפעמים ישנן מצבים של אבנים בדרכי הרוק ובבלוטות רוק. אין דבר כזה אבנים בגרון.
יש לבדוק אותה ולראות מהיכן נובעת התחושה של קושי בבליעה. קיימות סיבות שונות לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר תשובה קצת יותר ברורה
חיה22/08/2011תודה על התשובה , אבל היא חלקית...יש המשך לשאלה
אכן כן מדובר באבנים בבלוטת הרוק.
אני חוזרת- בבדיקה הראשונה לא נתגלו שום אבנים וגם בבדיקה השנייה מכון האולטראסאונד לא גילה אבנים ולכן שלחה את הצילום לרופא מומחה.
השאלה שלי- אם לא ימצאו אבנים - האם יכול להיות שמדובר בבלוטת התיארואיד?
ואם לא אז אילו עוד אופציות לדעתך יכולות להיות?
הבההרה- כמובן שהיא עושה את כל הבדיקות שקיבלה...באם לא ימצאו תשובות
תודה מראש מחכה לתשובה אולי קצת יותר זריזה
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר תשובה קצת יותר ברורה - תגובה
ד''ר רועי הוד22/08/2011את כותבת שאכן מדובר באבנים בבלוטת רוק ומצד שני כותבת כי הסונאר לא הדגים אבנים, מה הכוונה? טיפול אנטיביוטי נותנים במצב בו יש דלקת של בלוטות הרוק מסיבה כלשהי (יכולה להיות אבן). אם קיימת אבן צריכים לרסק אותה או למשוך אותה החוצה. לא נראה שיש קשר לבלוטת המגן (תירואיד), בשביל זה יש צורך בבדיקה גופנית ובמידת הצורך סונאר של הצוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה וכאב גרוןאנני08/08/2011
כבר כמה שנים יש לי הרבה ליחה. לפני שנתיים אובחנתי כסובלת מריפלוקס אבל בתקופה ההיא זה כמעט לא הפריע לי. בחודשים האחרונים הליחה מחמירה. לעיתים אני מתעוררת בלילה בשל תחושת מחנק ולפעמים קמה עם גרון ממש כואב. לאחרונה (שבועיים אחרונים) התחלתי לעשות ספורט, וזה פשוט נהיה פי 10 יותר גרוע - הגרון שלי כל הזמן כואב ומרגיש חסום בליחה.
קבעתי כמובן תור לרופא, אבל הוא רק לעוד כמה שבועות- והייתי רוצה לדעת ממה לדעתכם זה נגרם, האם יש מה לעשות וכיצד אוכל להקל על עצמי בינתיים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה וכאב גרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011נשמע כמו מרפלוקס ויש לכך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ריריות בשיטת הקובליישןשלמה08/08/2011
שלום רב,
בעוד חודש אני מתכוון לעבור ניתוח להסרת ריריות באף בשיטת הקובליישן. הרופא הבטיח שהדבר יביא להקלה משמעותית בבעיית האף הסתום שאני סובל ממנה שנים. אמא שלי ביקרה אצל רופא א.א.ג. אחר במקרה, ושוחחה עמו על ההליך. הוא אמר לה שבהליך כזה הריריות בדרך כלל צומחות בחזרה אחרי שלושה חודשים ויש צורך בניתוח נוסף. אני, כמובן, לא רואה טעם בביצוע הניתוח אם המצב יחזור לקדמותו לאחר תקופה קצרה. מה היא האמת לגבי ההליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת ריריות בשיטת הקובליישן - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/08/2011אין " אמת" אחת. הניתוח הנו פטוש . ביצעתי מספר ניתוחים כאלה לשביעות רצון המנותחים וטרם אבחנתי חזרת גדילת הכונכיות. אבל סיכוי כזה אכן קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראש***06/08/2011
האם בעקבות הקאות מרובות (רפלוקס) יכולה להיווצר בעיה שמצריכה טיפול של קלינאית תקשורת? (
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011אכן כן, יכול להגרם נזק אנטומי במבנה הגרון, מה שמצריך שינוי בהרגלי אכילה, טיפול תרופתי או קלינאית תקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב...
***07/08/2011איזה בדיקות צריך לעשות כדי לקבוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב... - תגובה
ד''ר רועי הוד10/08/2011בדיקת סיב אופטי אצל רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כהה שטוחתיקי ז06/08/2011
לכבוד רופאי הפורום
שלום רב
שמי תיקי, פניתי לפני כמספר ימים לרופא אף אוזן וגרון עקב כאבי אוזניים.
במהלך הבדיקה הבחין הרופא בנקודה על לחי ימין בחלל הפה.
להלן הממצאים: כתם כהה שטוח 1.5 מ"מ ברירית לחי ימין פרט לכך פה לוע נסופרינקס תקינים
מבקש לשקול כריתת נגע רירית לחי ימין.
ברצוני לדעת האם זה עלול להיות סרטני? כיצד יודעים? על פי גודל/צורה?
כמו כן נזכרתי כי לפני מס' ימים נשכתי חזק את האיזור האם יש קשר?
אודה לך על תשובתך.
תיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כהה שטוח - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011אם נשכת את האזור לפני מספר ימים יכול להיות וזאת כל הבעיה. קשה לענות האם הממצא הוא גידולי או לא, ישנם נתונים מקרוסקופיים (גדולים) שיכולים לרמז אך הבדיקה המדויקת ביותר היא ביופסיה. במידה והנגע לא עובר גשי לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזנייםאיילת השחר06/08/2011
האם יכול להיות מצב של שפור השמיעה עקב דלקת אוזניים תיכונה? או שיש יותר סיכויים לירידה בשמיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011יותר סיכויים לירידה בשמיעה ולא שיפור בשמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתעצמאית06/08/2011
רוב היום אני עם נזלת מימית ,יש לציין שאני עובדת קקוסמטיקאית והראש כלפיי מטה , יכול להיות מצ ב שאני מארגנת את הבית הנזלת מטפטפת לבד ,זה מצריך ממני להיות תמיד עם טישו ליידי ,מאז שאני זוכרת את עצמי אני מנוזלת\מה עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011יש סיכוי שאת אלרגית למשהו מחומרי העבודה וכו', הייתי ניגש לרופא אלרגיה לביצוע תבחינים שונים, לאחר מכן הייתי שוקל את ההמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכול נשמע חזק..רות06/08/2011
שלום,
ראשית אינני יודעת אם השאלה הזאת מתאימה לכאן או שזו איזה שהיא בעיה אחרת...
אבל בכל מקרה-מדי פעם (לא לעיתים תכופות מדי) אני מרגישה כאילו פתאום הכול נשמע יותר חזק(ממש חזק) וזה ממש משגע אותי,אחרי איזה רבע שעה זה עובר.
ממה זה נובע?והאם כדאי לטפל בזה או שזה נסבל?
ד"א אני בת 15 אם זה עוזר :)
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול נשמע חזק.. - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011צריך לבדוק שמבנה האוזן תקין ואין משהו אנטומי שיכול לגרום לבעיה, רב הסיכויים שאין, אז הייתי עושה בדיקת שמיעה שכנראה גם תהיה תקינה, ברב המקרים אין מה לעשות פרט לשימוש באטמים במידה וזה מפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצה לאוזניים נסטמותשני05/08/2011
בס"ד
אחרי דלקת אוזניים , באוזן שמאל האוזן לא מפסיקה להיסתם כאשר אני מנסה לפמפם ולפתוח אותה שוב לפעמים היא נפתחת וניסטמת ישר או שזה נתקע ולא מצליחה לפתוח , מצב לא כול כך טוב . זאת לא פעם ראשונה שאני סובלת מזה אחרי שפעת או במקרה הזה אחרי דלקת אבל הפעם המצב מקשה עלי יותר. לפי דעתך מדובר בדבר חולף? ומה אפשר לעשות כדי להקל על המצב ?
תודה על היחס ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעצה לאוזניים נסטמות - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011בדרך כלל הדבר חולף לאחר מספר ימים/שבועות גם ללא טיפול, אין הרבה מה לעשות, ניתן להעזר בספריי לאף או בכדורים נגד אלרגיה כגון טלפסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיםדורית04/08/2011
בעקבות כאבי שיניים לא מוסברים מתחום השיניים עשיתי CT לסינוסים והרי התוצאות:סינוס מקסילרי ימני עיבוי רירית היקפי ניכר שממלא את כל חלל הסינוס OMC חסום. מקסילרי שמאלי אותו דבר רק פחות עיבוי וחסום חלקי. תאים אתמואידלים: קדמיים מוצלים משני הצדדים, אחוריים מוצלים חלקית מימין.סינוס ספינואידלי: עיבוי רירית הקפי בחלק ימני. חלל האף: קונכיות מראות ציפוי רירי צעובה משני צדדים. מחיצה: סטיה קלה לימין.
מבחינת ההרגשה אני סובלת מסתימות אף עם לחצים לעיתים בסינוסים.
אני מאד אלרגית.
שאלתי: מה לעשות? האם מחייב ניתוח? איזה סוג ניתוח? מה סיכויי ההצלחה?. האם יש טעם לנסות לטפל באנטיביוטיקה קודם? כרגע קבלתי משאף רינולסט ומשאף נזהקורט , לפני כחודש זה עזר לי. עכשיו לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסים - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011טיפול תרופתי תמיד מקדים טיפול ניתוחי אלא אם כן יש סיבוכים- מה שאין לך. במידה וטיפול תרופתי טוב לא עוזר- ניתוח לפתיחת הסינוסים וניקוזם הוא הדבר הבא. בחולה שיש לו אלרגיה ברקע, הניתוח יצליח אך לא ברור כמה זמן זה יחזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דיפרוספאן-גודש מוגלתייאיר04/08/2011
שלום.אני בן 30 ומזה כ-4 שנים יש לי ירידה משמעותית בחושי הריח והטעם.
בבדיקת א.א.ג נמצאה סטיית מחיצה אפית וסינוסיטיס.
עברתי ניתוח SMR לישור המחיצה לפני כשנה וחודשיים.
הניתוח עבר בהצלחה.
חושי הריח והטעם מעט שופרו אבל יש מן גודש מוגלתי תמידי שלא יוצא בקינוח:
רק לעיתים נדירות אני מצליח להוציא את הגודש שנראה ירוק ומוקשה, גוש נזלת ענק.
ניסו לתת לי תרסיסים כמו פליקסונייז ללא שינוי מספק או פתרון הגודש.
ארצה לדעת האם הזרקה חד פעמית של דיפרוספאן תחסל את הגודש המוגלתי שיש לי?האם בהזרקה חד פעמית יש נזקים לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת דיפרוספאן-גודש מוגלתי - תגובה
ד''ר רועי הוד07/08/2011קשה לי לענות מה יהיה. דיפרוספן הוא סטרואיד שיכול להוריד את הבצקת בחלל האף במידה וקיימת ובכך לגרום לשיפור בנשימה או בהפרשה. גש לרופא א.א.ג מומחה שיבדוק אם יש סיבה לתת את הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)