מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים באוזן ורעשיםשני26/08/2011
בס"ד
באוזן הטובה שלי התגלו נוזלים על ידי הרופא
היא היתה נסטמת לי ונפתחת כול יום
עכשיו היא ממש נסטמה וכאשר אני מנסה לפתוח אותה אני שומעת רעשים אני מנסה להיפתר מהם בכול דרך בעזרת פמפום ,ובעזרת מכשיר איפופר אך זה לא כול כלך מצליח
מה מקור הרעשים ??
הרופא אמר שאם זה לא חולף אחרי חודש לחזור אליו שוב,האם נוזלים בסופו של דבר יכולים לעבור והשמיעה חוזרת להיות תקינה?
זה מאוד חשוב לי מכיוון שזאת האוזן הטובה שלי ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזן ורעשים - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011נוזלים בדר"כ יחלפו עם הזמן וללא טיפול. במידה והנוזלים הם חד צדדיים ולא חולפים לאחר תקופה, יש צורך במתן טיפול שכולל לרב ספריי לאף, אנטיהיסטמיניים ואנטיביוטיקה, בנוסף יש צורך לבדוק אם יש סיבה אנטומית לחסימה של צינור שמנקז את האוזן, את זה עושים בעזרת סיב אופטי ובדיקה של חלל האף והנזופרינקס (גב האף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה המשך לשאלתי
שני31/08/2011עברו כבר שבועיים ואוזן עדיין לא נפתחה , לזה אני מחכה אז כנראה הנוזלים עדיין לא חלפו , חוץ מלהמשיך לחכות אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי הכול , כולל מכשיר איפופר רופאת משפחה נתנה לי סירופ בשם היסטדקס, האם התרופה הזאת מיועדת בכלל גם לטיפול בנוזלים?
-כשאני מנסה לפתוח אותה בכול על ידי פמפום יש איזה טיק מעצבן והיא נפתחת וניסגרת ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה המשך לשאלתי - תגובה
ד''ר רועי הוד31/08/2011צריך לבדוק אותך, לתת לך טיפול טוב ולראות, כמו שאמרתי, יש צורך לבדוק גם את הנזופרינקס ולבצע בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחהשוש26/08/2011
בוקר טוב
זה כ-8 חודשים אני סובלת מליחה צמיגית שתקועה בגרון .כל היום אני מכחכחת.זה גורם לי לצרידות תמידית. טופלתי מכדורים וזה לא עזר.שתי אבחנות אחד טוען רפלוקס.השני אומר שזה לא רפלוקס. ואמרו שאין מה לעשות.אני לא מסוגלת לחיות כך אני פשוט מתוסכלת ויש ימים שאני ממש בדיכאון.אבקשך בכל לשון של בקשה ייעוץ לאן לגשת.
אגב אף אחד מהרופאים לא בדק אותי עם מיכשור מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011קשה לי לענות על שאלתךללא בדיקה שלך, הבדיקה צריכה לכלול את חלל הפה, הגרון וכו', ישנן סיבות רבות לרפלוקס וכדי לתת טיפול מתאים יש צורך באבחנה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לדר' גוטמןיפית25/08/2011
שמחה לקרוא חוות דעתך שיש לה המון חשיבות בעיניי. במקביל בדקתי גם ניתוח שנקרא סאונדברידג'- אבל גם על זה אין הרבה מידע ו/או מנותחים. הבנתי רק 2 נותחו בארץ ? האם אתה יכול להמליץ על זה יותר מהESTTEM. האם כאן הסכנה פחותה?היכן אפ שר לקבל מידע יותר רחב? פשוט מכשירי השמיעה מאד לא יעילים, מגבירים רעשים סביבתיים ולא מאד עוזרים להבנה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בהמשך לנכתב בעיניין ה ESTEEM
יפית25/08/2011"זה דווקא לא כ"כ עצוב".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבליעת מזון מוצקאורטל25/08/2011
בשבוע וחצי האחרון קשה לי נורא לבלוע אוכל מוצק.
לפני כשבוע גילו אצלי חיידק סטרפטוקוקוס בגרון ומאז אני מטופלת במוקסיפן נוזלי 2 כפיות 3 פעמים ביום(בגלל הקושי לבלוע).
אני מרגישה הקלה בהרגשה הכללית אך עדיין סובלת מעצם העניין שאני לא יכולה לבלוע אוכל שהוא לא רך במיוחד או נוזלי (כמו:מרק,גבינה,שייק פירות וכדו').
מלבד זאת,אני מרגישה קצת ליחה ורוק מוגבר בפה.
הייתי אצל רופאת משפחה וגם אצל אא"ג ושניהם לא הרגישו או ראו שום דבר חריג בבדיקה שבוצעה(מישוש הגרון והסתכלות שטחית פנימה-בלי אמצעי עזר כמו מצלמה).אני מרגישה שלא בוצעה בדיקה מספיק טובה וחוששת שזה לא יעבור.
יכול להיות שזאת הצטברות של ליחה בגרון שגורמת לתחושה של משהו תקוע בגרון ובגלל זה מונע ממני לאכול כמו שצריך?
חשוב לציין-אני חולת אסתמה קלה מגיל קטן ואני מטופלת בטיפול מונע .האם מומלץ/כדאי לנסות ולקחת מוקוליט 250 ולראות אם זה בכלל מקל עליי בתחושה?ואם כן-באיזה מינון?
אשמח לקבל תשובה בהקדם,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעת מזון מוצק - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011כל מה שקשור לאסטמה ולטיפול במוקלויט- פני לרופא מטפל או למומחה לאסטמה. בנוגע לליחה ולכאבי הבליעה, יש צורך בבדיקה של חלל הפה, הגרון והצוואר כדי לראות אם קיימת בעיה והיכן היא ממוקמת, רק כך יהיה אפשר להציע טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת את אבחנתךנצחיה24/08/2011
שלום ד"ר
לפני כחודש הרגשתי כאבים בקידמת הצוואר (במיקום הגרוגרת) וכאבים אך חלשים יותר בצד ימין מיששתי הרגשתי גוש עשיתי את כל הפרוצדורה.
בדיקות דם ותיפקודי בלוטת התריס-הכל תקין.
אולטראסוונד אשר הראה -אונה ימית מוגדלת בעלת מרקם לא אחיד ובתוכה קשרית היפואקוגנית לא אחיד בגודל 24*14*15 קישרית מוצקה ללא גבולות ברורים.אין ליראות ממצאים מוקדיים נוספים.
עם תשובה זו ובדיקות הדם ניגשתי לאנדוקרינולוג ולאחר מישוש שלח אותי לניקור תחת אולטרסאונד.
עשיתי את הניקור ואלה המימצאים: באולטראסונד ראו- בלוטת המגן אינה מוגדלת.
מימין - באספקת קידמי עליון איזור היפואקואי ללא גבולות חדים במימדים 1.2*2.8 ס"מ - תירואידיטיס? אחר? נוקר פעמיים ללא סיבוך מיידי. (יחסית נוקשה בניקור)
משמאל ללא גוש מוגדר.
לא ניראו קשריות לימפה פתלוגיות בצוואר דו צדדי.
קשריות קטנות פארא-טרכאליות.
רצוי ביקורת עוד 6 חודשים.
והיום קיבלתי את התשובה של הציטולוגיה ואשמח אם תוכל להסביר לי מה הממצאים האנדו שלי בחופש עד אמצע ספטמבר ואני בלחץ.יש לי עדיין כאבים בגרון לכן אני שואלת אותך כמומחה אף אוזן גרון, הבנתי גם שבמידה וצריך לנתח אז זה התחום של רופא א.א.ג.
והתשובה היא: קולואיד חופשי בחלקו סמיך וקבוצות של תאים פוליקולאריים.
חלק מהחומר מוסתר ע"י דם קרוש.(כשהמחט היתה ביפנים בגרון עשיתי פעולה של בליעה וכניראה פצעתי את עצמי ,יכול להיות שבגלל זה יש דם ?)
לסיכום- קשר אדנומטואידי\קולואידלי.
מחכה לתשובתך המהירה
ותודה מראש
נצחיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת את אבחנתך - תגובה
ד''ר דן גוטמן25/08/2011מדובר על גידול שפיר של בלוטת המגן. אין ככל הנראה קשר בן זה לבין הכאבים שהיו לך. בכל אופן בשל קשר זה נדרש מעקב חד שנתי הכולל סונאר ( אולטרדאונד) של בלוטת המגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים סתומות לאחר סינוסיטיסנגה24/08/2011
לפני כשבועיים החל להתפתח אצלי סינוסיטיס שהתבטא בגירוי באף ועיטושים ובעיקר כאבי ראש קשים. לאחר טיפול אלטרנטיבי והימנעות ממזונות מלחלחים הסינוסיטיס עבר אולם במקביל האוזניים החלו להיסתם. כרגע הן סתומות למעלה משבוע ואני מחכה לתור לרופא (כבר בוטל תור אחד בגלל שביתה ואין שום דרך לקבוע לימים הקרובים!).
מה יכולה להיות הבעיה? מעולם לא סבלתי מאוזניים סתומות בעבר. האם תכשיר בשם clean ear לניקוי הצטברות שעווה באוזן יכול לעזור או שלא מדובר בשעווה?
הבנתי מפורומים שונים שצריך לתת זמן ולרוב זה יעבור מאליו, כמה זמן זה יכול לקחת? אפשר להשתגע מזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים סתומות לאחר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר דן גוטמן25/08/2011התכשיר הנ"ל עוזר רק במיקרים ששעוה היא הגורם לתחושת האוזניים הסתומות. ככל הנראה קיימים נוזלים בחלל אוזן תיכונה הגורמים לתחושה זו. יש לגשת לבדיקה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמיעה לאחר ניתוח כפתוריםאפרת24/08/2011
בתי בת ה - 4.5 עברה לפני כ - 3 חודשים ניתוח כפתורים + אנדואידים
לפני הניתוח היה לה ירידה בשמיעה ונוזלים באוזנים .
לפני שבוע חזרנו על הבדיקת שמיעה שיצא אותה דבר ירידה קלה בשמיעה.
למה אחרי ניתוח עדיין יש בעיית שמיעה הם זה תקין ? מה עלינו לעשות הרופא שלנו בחופש עד אמצע החודש הבא אודה לך על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה לאחר ניתוח כפתורים - תגובה
ד''ר דן גוטמן25/08/2011קודם כל אין מה לעשות ואין בעיה לחכות עד שהרופא יחזור מהחופש. לגבי בדיקת השמיעה אם עכשיו הירידה קלה אז אני בטוח שבכל זאת חל שיפור בשמיעה. הרי לא מבצעים ניתוח כפתורים רק בשל ירידה קלה בשמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום בסינוס מקסילריחנה24/08/2011
שלום.היה לי בלפריטיס ואחרי כשלושה שבועות התנפח לי בחיך השמאלי נבדקתי על יד רופא השיניים ונשללה בעיה של שיניים וחניכיים.הופנתי לרופא א.א.ג בחשד לזיהום מקסילרי.השאלה היא האים יכול להיות מבלפריטיס זיהום מקסילרי לציין שחוץ מהנפיחות אין כאב קיבלתי דוקסילין 3 שבועות ולא חל שיפור עד שאגיע לרופא (בעקבות השביתות)רציתי לשמוע את דעתכם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בסינוס מקסילרי - תגובה
ד''ר רועי הוד24/08/2011קשה לי לענות ללא בדיקה. אם אין כאבי ראש, נזלת, גודש אפי וכו' סביר להניח שלא מדובר בסינוסיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך שאני שוכב אני מתחיל להיחנק.חיים23/08/2011
שלום
איך שאני שוכב על המיטהגם על הגב וגם על צד ימין או שמאל אני ישר מתחיל להיחנק לא נכנס לי אוויר דרך האף ואז אני ישן ככה עד הבוקר. ואני נושם דרך הפה.
לפני זמן קצר לקחתי אנטיביוטיקה בלי שום קשר לבעיה והבעיה נפתרה וחמישה ימים אחרי שהפסקתי ליטול את האנטיביוטיקה הבעיה הזו חזרה שוב.
איך פותרים זאת ? האם זה אומר שיש לי חיידק כלשהו שגורם לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך שאני שוכב אני מתחיל להיחנק. - תגובה
ד''ר רועי הוד24/08/2011קשה לענות על השאלה ללא בדיקה. אני לא מבין מהסיפור היכן הבעיה ולכן אני לא יכול להמליץ על טיפול מתאים. גש להבדק אצל רופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות באוזן ימין ומאחוריהאורלי23/08/2011
כבר כמה שנים יש לי נפיחות בלחי בצד ימין עשיתי אולטרסאונד צילומי פה ולסת ניראה שהכל תקין.וכבר שבוע אני מרגישה לא נוח באותו צד באוזן ומאחורי כלפי מטה רופא משפחה לא ראה משהו חריג אני נימצאת הרבה בבריכות אבל לא הבנתי מה זה ואם צריך בדיקה וטיפול או שזה עובר לבד......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות באוזן ימין ומאחוריה - תגובה
ד''ר רועי הוד24/08/2011קשה לענות על השאלה ללא בדיקה, אין לי מושג במה מדובר על סמך סיפורך. אם כבר נבדקת ע"י א.א.ג מומחה והוא לא מצא דבר כנראה שמדובר במשהו קטן ולא רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומהמאיה23/08/2011
שלום רב, ביום רביעי שעבר קיבלתי כאב חמור באוזן שמאל, מאחר והכאבים לא פסקו, ביום שישי ביקרתי במיון אצל רפואת אאג. מתברר כי היה לי פקק, לאחר הסרתו התגלתה דלקת בעור התוף. קיבלתי כדורי מוקסיפן 500 מ"ג לשבוע וטיפות אוזניים דקס-אוטיק ל- 5 ימים. אני נוטלת את הכדורים מזה 5 ימים. הכאב שהיה כמעט ונפסק, אך אני חשה שהאוזן פשוט נסתמה לחלוטין והסתימה לא השתחררה בכלל כבר 5 ימים (מהרגע שנפתח הפקק - שזה די "דבר והיפוכו"). מה לעשות עם התחושה שהאוזן סתומה כל הזמן? האם להמשיך את הטיפול האנטיביוטי? האם התחושה שהאוזן סתומה קשורה לדלקת שיש/היתה או לפקק שהוציאה לי הרופאה? מה לעשות? התחושה מאוד לא נוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה - תגובה
ד''ר רועי הוד24/08/2011סביר להניח שאם נוקה הלכלוך מה שאת מרגישה זו אטימות כתוצאה מנוזלים/מוגלה שיש באוזן תיכונה כתוצאה מהדלקת, בדר"כ יסתדר תוך שבועיים מהתחלת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפולוקסגיא23/08/2011
שלום רב
אני סובל מזה מספר חודשים מליחה תמידית ומציקה בגרון שמגיעה דרך האף בנוסף אני מרגיש לעתים כאבים חדים באזור החזה.
אני לא בנאדם מעשן או שותה אלכוהול אני אף שומר על כושר גופני.
אתמול הובחנתי שיש לי ריפלוקס אצל הרופאה האבחון נעשה ע"י הכנסת מצלמה דקה דרך האף, ברצוני לדעת כחשדן מושבע האם האבחון ע"י המצלמה הינו מספיק מהימן בכדי לקבוע שיש לי ריפלוקס והאם התרופה שהיא נתנה לי (OMEPRADEX) יכולה לרפא את הריפלוקס אחרי חודש ימים של נטילה כי לפי מה שקראתי צריך לעבור טיפול אנדוסקופי או טיפול ניתוחי. אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי נוטל תרופות סתם אשמח לייעוץ מכם
תודה גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפולוקס - תגובה
ד''ר רועי הוד24/08/2011לאחר חודש טיפול ניתן לראות אם חל שיפור במצב הגרון, זה לא ניתוח אלא בדיקה פשוטה עם סיב אופטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפולוקס
גיא24/08/2011אז לדעתך כדאי ליטול את התרופה לחודש ימים כלומר ייתכן מצב שאחרי חודש ימים לא אצטרף ליטול יותר תרופות למצב שאני נמצא בו היום ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפולוקס - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011הייתי לוקח את התרופה מפני שאם הבעיה היא אכן רפלוקס והטיפול יעזור- אתה תרגיש טוב יותר והממצאים בגרון ישתפרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טינטוןזהבית23/08/2011
שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי טינטון.
אני סובלת מאז שהייתי קטנה מטינטון.
בחיי היום יום אני מסתדרת איתו וכשאני נמצאת במקום רועש מידיי הטינטון חוזר למחרת הוא נרגע (זה קורה כשאני נמצאת בדרך כל בארועים)
כעת עם המכשיר החדש יש רגעים שהטינטון "נמצא יותר".
האם טינטון יכול להוריד במשך השנים את השמיעה?
או שמה המכשיר לא מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון - תגובה
ד''ר רועי הוד23/08/2011טנטון הרבה פעמים מרמז על ירידה בשמיעה והוא לא גורם לירידה, יכול להיות שהשמיעה שלך התדרדרה ולכן את שומעת יותר רעש, הייתי ממליץ לבצע בדיקת שמיעה עדכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניים סתומות בשעווהגדי23/08/2011
בשנה האחרונה אני מגיע כל חודשיים בערך לרופא לשטיפת אוזניים משעווה מוגברת.
מעולם לא הייתי אצל רופא אזניים לפני כן, ואני בן 39.
מה הסיבה שפתאום אני נזקק לניקוי כתוצאה מייצור שעווה מוגברת? האם אני צריך לחשוש? עם איזה גורם בכיר אפשר להתייעץ בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים סתומות בשעווה - תגובה
ד''ר רועי הוד23/08/2011אין ממה לחשוש, זו הדרך הטבעית של הגוף להלחם בזיהומים מקומיים, יש כאלה שמייצרים הרבה מזה וזקוקים לניקוי בדחיפות גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתום כתוצאה משחיהאברהם22/08/2011
אני הולך לשחות באופן קבוע ,2-3 פעמים בשבוע.
תמיד לאחר מכן הייתי קצת מנוזל .
בפעמים האחרונות זה הגיע למצב של סתימה טוטאלית עד כדי כך שאין לי יכולת לנשום בכלל מהאף,אפילו לא טיפה.
מתעורר בלילה שאחרי ומרגיש כאילו אני טובע כי גם יש לי מלא נזלת.
זה עובר אחרי איזה יומיים.
ואז זה חוזר.
למה זה קורה?
אני שוחה בערך 2 ק"מ כל פעם,אם יש קשם בכלל-חתירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום כתוצאה משחיה - תגובה
ד''ר רועי הוד22/08/2011לפעמים נזלת מופיעה כתוצאה ממאמץ גופני, במצב כזה ניתן להשתמש בספריי לאף או תרופה אחרת להורדת גודש. גש להבדק באחת הפעמים שזה מופיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)