מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניפוח אוזניםאני17/02/2010
לצערי הרב אני לא מפסיקה לנפח את האוזניםם וזה גורם לי ללחץ באוזניים מה זה אומר ואם זה יעבור ??? אנייודעת שזה מזיק לנפח אוזניים כדי לשמוע יותר ..
זה נורא מטריד אותי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010השאלה היא למה את עושה את זה. האם בגלל שאת מרגישה אטימות באזניים? אם כן, אולי כדאי לגשת לבדיקת שמיעה ולחצים באזנים. אם יש יסוד לבעיה, אפשר לטפל בה לפעמים. אם את עושה זאת סתם כהרגל - אין נזק אם לא תגזימי בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנפחת בגלל שאני מרגישה
אני21/02/2010שהם סטומות כתוצאה מכך יש לי המון לחצים באוזנייים .. האם יכול לגרום לי נזק ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר אביגיל ארד21/02/2010רק אל תגזימי בחוזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריקמה לימפתית על בסיס הלשוןדפנה17/02/2010
שלום,שמי דפנה,אחרי חודשיים שמשהו הפריע לי בבית הבליעה נמצא ע"י רופא אף אוזן גרון בבדיקה עם סיב אוםטי כי יש לי רקמה לימפתית שצמחה על בסיס הלשון,הרופא אמר שהענין שכיח אצל כאלו שעברו כריתת שקדים ופוליפים. הוא ממליץ התערבות כירורגית.האם יש דרך נוספת להקל על תחושת "משהו תקוע לי בגרון" ..והאם רקמה כזו עלולה לגרום לדלקות גרון חוזרות מהן אני סובלת לפחות 3 פעמים בשנה. האם רקמה כזו עלולה להתפתח למשהו מסוכן? אשמח לתגובה מהירה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010נכון לעיתים לאחר כריתת שקדים צומחת ריקמה נספת של שקדים על בסיס הלשון. כשזה מפריע ניתן לכרות את הריקמה העודפת באופן ניתוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נתקע בגרון
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010התחושה שמשהו נתקע בגרון היא לעיתים עקב רפלוקס . ראיתי כבר הרבה אנשים עם ריקמה לימפתית מוגדלת בבסיס הלשון, ואף אחד לא ממש הרגיש את זה מלבד אם היתה שם דלקת. לעומת זאת, הרבה יותר אנשים עם תחושה של גוש בגרון סבלו מרפלוקס. אז לפני ניתוח - עדיף לנסות טיפול נגד רפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש הטעםמירי17/02/2010
לפני כחודש עברה אימי טיפול באזניים. לאחר מספר ימים איבדה את חוש הטעם ומרגישה כמות מועטה יחסית של רוק בפה. הרופא אמר לה שזו תופעה שכיחה ושהטעם יחזור לה ללא טיפול. האם באמת אין טיפול לזה ?והאם התופעה תחלוף? תודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010לא ברור לי מה בדיוק הטיפול באוזניים שאימך עברה. אם הטיפול היה באוזן החיצונה לא ברור מדוע היא איבדה את חוש הטעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מוגברת של רוקאסנת17/02/2010
שלום רב לפני כשנתיים אובחן סרטן,טופלתי בכימוטרפיה ויש לציין שפחות או יותר מאז יש לי הפרשה מוגברת של רוק.מפריע לי ורציתי לדעת אם יש קשר בין הכימוטרפיה לכך.בנוסף רמת הדיאסטז כל הזמן מעל הגבול העליון של הנורמה.מה זה אומר והאם ניתן לעזור בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש קשר ויתכן וזה יחלוף עם הזמן
ד''ר דן גוטמן19/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזניים וטיסותאמאלה16/02/2010
שלום,
בני הקטן (בן 11 חודשים) סובל בחודשים האחרונים מדלקות אוזניים חוזרות ונוזלים שמצטברים באוזן. בשבוע האחרון הדלקת שובהתפרצה והוא מקבל כרגע טיפות אוזניים ופניסטיל.
תכננו לטוס לתאילנד בעוד כשבועאך התחלתי לחשוש שהטיסות ירעו את מצבו.
האם יש סיבה לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010אני לא יודע אם הטיפות ירעו את מצבו אולם אם קיימים נוזלים באוזניים יכולה להיות הרגשה לא נעימה בעת הנחיתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשך באוזניים.ליאור16/02/2010
שלום ,
אני DJ ומנגן במסיבות.
אני כמעט תמיד שומר על האוזניים שלי (אוזניות בעלות אטימות , אטמי אוזניים , כשאני לא עובד אז אני משתדל לצאת לכמה דקות לבחוץ וכ''ו)
ביום חמישי האחרון עבדתי כרגיל עם אטמי אוזניים והכל , היו כמה חלקים שהייתי צריך להוריד את אטמי האוזניים ואני יודע שנחשפתי לעוצמה חזקה של סאונד.
בסוף המסיבה לא סבלתי מכלום והרגשתי הכל בסדר (למרות חבר שהיה בלי אטמים שכאב לו קצת)
אבל ביום שישי בבוקר היו טיפה כאבים ופשוט נשמרתי מרעש. עבר כבר כמעט שבועה ואני עדיין מוצא את עצמי נשמר ממוזיקה ולא שומע אפילו במחשב , כשאני מתחיל לשמוע יש לי קצת כאבים.
אם אני לא שומע כלום אז לא כואב לי , אבל היה לי 2 מקרים שפתאום אני מרגיש באוזן דקירה כזאת חזקה ואחריה עוד כמה קטנות ואז זה נעלם.
אשמח לדעת מה כדאי לעשות , ואם יש עוד עצות איך להישמר ומה לעשות אני אשמח מאוד , זה חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010כדאי לגשת להבדק על מנת לצפות בתופית האוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאףיוני16/02/2010
שלום שמי יונתן אני בן 27 סובל מיזה כשנה מאלרגיות ומנזילה אחרית
וכמובן מאסטמה קלה
מיזה כ חצי שנה יש לי דימום חריף מאף ביחוד מנכיר שמאל
שאלתי מה גורם לדימום מאף ואיך אפשר לטפל בזה
מטופל בטלפסט 180mg
סינגולייר 10mg סימביקורט 160mg לפי הצורך
הודה לך על תשובתך יונתן
הדימום מופיע תוך כדי קינוך האף ובתור נזילה אחורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010אם הדימום קיים כבר חצי שנה, מדוע לא לגשת להבדק אצל רופא א.א.ג. כיצד נוכל לענות כאן ללא בדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרה אוריקולר ציסטירון16/02/2010
שלום רב,
מזה יומיים שאני סובל מהתנפחות של פרה אוריקלור ציסט, המלווה בכאבי תופת שמקרינים על כל החלק הימני של פני(הציסטה נמצאת באוזן ימין). בפעם האחרונה שחשתי במכאובים זהים, ניקז הרופא את הציסטה, והקל על הכאבים באופן משמעותי. כעת, הרופא טוען שהגודל של הציסטה אינו מאפשר את ניקוזה(היא קטנה מידי לטענתו), ומציע לחכות עם הניקוז במשך כמה ימים. כאמור, הכאבים הם עצומים, ואני לא מאמין שאצליח להסתדר איתם במשך עוד כמה ימים(משככי כאבים,לרבות אקמול, לא עוזרים לי..).
על כן, רציתי לשאול האם אכן קיים צורך ממשי לחכות עם הניקוז- אמנם הציסטה לא ענקית, אבל היא בהחלט גדולה ובולטת מאוד? יכול להיות שרופא אחר, כירורג, יסכים לנקז אותה?
בנוסף, רציתי לשאול האם מומלץ למרוח על הציסטה חומרים מאלחשים? אני פשוט לא יכול לסבול את הכאבים שהיא מסבה לי...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010כן אם הציסטה גדולה יש לנקז אותה בנוסף לטיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח וטעם רע מהפה - מצב מאוד מוזר..טל15/02/2010
אני סובל מריח וטעם רע בפה כל הזמן!
פשוט כל הזמן..אני יכול נגיד לקום בבוקר לצחצח שיניים ולא לאכול כלום ואחרי בין 10-30 דקות אני יתחיל להרגיש שוב ריע וטעם רע בפה..פשוט בלתי נסבל..
אני הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא אמר שהוא לא רואה משהו מיוחד והמליץ לי להשתמש במשחת שיניים מסויימת ומי פה ולראות אם זה יעבור לאחר שימוש של זה..ואני כבר חודש משתמש בה וזה לא עובר...
אשמח לדעת למי אני יכול לפנות לעזרה..(אני גר באיזור השפלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזה לא קשור לשיניים..
טל15/02/2010לפני חצי שנה אני סיימתי את הבעיות שהיו לי בשיניים והרופא אמרה שהיא גם לא רואה משהו שקשור לריח רע אבל היא אמרה שיש לי קצת יותר לבן בלשון אז כדאי לי לקנות מנקה והשתמשתי במנקה אבל גם לא עזר.. (אני בן 17)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010יש רופאי שיניים שעוסקים בריח רע מהפה וקיימת מרפאה מיוחדת לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדדת מאודיעל15/02/2010
שלום אני בת 20 ומעשנת כ חצי שנה אולי פחות מזה .
ליפני שבועיים התחיל לי שיעול מעצבן ביותר
יחד עם ליחה ..... לאחר מכן עלה לי החום ל 38 והייתה לי נזלת מעצבנת
כרגע החום ירד. ועולה רק בלילה
ליפני כ שבועה שמתי לב שקשה לי מאד ליבלועה ויש כאבים חזקים ביותר .
היסתכלתי בגרון וממש בסופו של הגרון בחלק שבו ניגמרת הלשון
ראיתי בצד הימיני של הגרון בלוטה בצבע שקוף
ובצד השמאלי של הגרון ראיתי כמה כתמים לבנים קטנים ביותר
האם יש סיכוי שזהוא סרטן הגרון ?
יש לציין שאני שוטה אנטיביוטיקה כבר כמה ימים ולא חל שום שינוי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר סביר שזו דלקת גרון.
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010אבל אם את כל כך פוחדת, אולי אל תעשני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים מסביב לעינייםרונית15/02/2010
שלום רב
הבן שלי בן 9 מזה מספר חודשים יש לו תוצאה חיובית של חיידק בגרון
4 בדיקות של משטח אישרו את הימצאות החיידק
היום יום שני הופיעו לו בבוקר כתמים אדומים מסביב ל 2 העיניים כתמים כאלה קטנים מסביב
בגוף לא היו שום כתמים
הוא קצת משתעל ובגוף אין לו סימנים
הרופאה שלחה אותו לבדיקות דם ונראה שהכל בסדר הכל במסגרת של הערכים בגדר הנורמה
שאלתי היא מה יכול לגרום לכתמים האדומים האלו הרופאה טוענת שזה כניראה משיעול חזק
זו הפעם הראשונה שמופיעים כתמים כאלו אצלו
לא היה לו חום בכלל
והוא על מוקסיפן עקב החיידק בגרון
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010זה מסוג השאלות שקשה לענות עליהן בלי לראות את הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- smr+bit+צנטור תחת אנגיוגרפיהסילי15/02/2010
שלום,לפני כחודש וחצי נכנסתי לניתוח פשוט יישור מחיצת האף וקונכיטומיה תחתונה דו צדדית.לאחר הניתוח הדימום לא עצר למרות חיזוק טמפונדיה.לאחר ימים של דימום,הוחלט לנסות צריבה של כלי דם,של גם נכשל.לאחר עוד כמה ימים והומוגלובין נמוך,עברתי צנטור תחת אמבוליזציה טיפולי(צנטור סופרסלקטיבי של עורק מקסילרי).לאחר 10 ימי אישפוז והפסקת הדימום,אני עדיין סובל מאף סתום לחילופין,נזלת וגם ריח לא נעים שיוצא מאפי.יש לי כמה שאלות,דבר ראשון האם עלי לבדוק בעומק שלא מדובר כאן בטעות רפואית ופגיעה בעורקים שלי,ושכל מה שעברתי הוא לא נורמא?(כפי שהרופא הסביר לי שבניתוח כנראה חתכו את הטבעות קרוב מידי ועל הדרך גם את העורקים).
השאלה השניה,מהיכן מגיע הריח הלא נעים שיוצא מאפי(לפעמים)?האם זה נורמאלי?מה ההשלכות של הטנטור ו"סתימה" של העורקים באף?האם זה יפגע במשהו אחר?פנים.שניים?מה מומלץ לעשות מזה?תודה רבה על תשובה לכל השאלות ששאלתי,לאחר סבל רב אני חייב לקבל קצת אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010אכן סיבוך לא נעים, אולם ידוע. לא נראה לי שיש נזק בפעולה שנעשתה. הריח הרע מהאף הוא אולי בגלל קרישי דם וריריות שנחתכו . ממליצה שטיפות רבות של האף במי מלח או מים עם סודה לשתיה, עד שכל הגדלים יעלמו והריריות יחלימו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שקדיםרונית..15/02/2010
שלום רב,
מזה מספר חודשים אני סובלת מריח רע מהפה,בדיקות גסטרולוגיות תקינות,וכמו כן גם בדיקת רופא שיניים תקינה.
רופא א.א.ג בדק אותי ואמר שהוא אינו רואה שום דבר חריג,אך בגלל שאני סובלת מדלקות גרון חוזרות ועדיין יש ריח רע אז כניראה שזה דלקת שקדים.
הוא אמר שהטיפול לדלקת בשקדים הוא הוצאת השקדים ושהוא אינו ממליץ לבצע אותו עקב סיבוכים שיכולים להיווצר כתוצאה מכך.
האם ניתוח זהו הטיפול היחידי?
אין טיפול תרופתי שיכול לפתור בעיה זו?
אודה על תשובתכם,
רונית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010ריח רע מהשקדים לרוב אינו עקב דלקת, אלא בזמן דלקת, אלא בגלל כיסים בשקדים המתמלאים שאריות מזון ותאים מתים. זה יוצר ריח לא נעים. נסי לגרגר מים עם סודה לשתיה אחרי כל ארוחה. אם זה לא מועיל אפשר לכרות את השקדים או להקטין אותם באמצעות קובליישן, פעולה שקצת פחות מכאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי אזניים סתומות ולדברי הרופא גםאסתר15/02/2010
שלום
אני בסוף ההריון- שבוע 39. ולפני כמה ימים נסתמה לי אוזן אחת חזק והשניה נסתמה באופן חלקי. רופא האזניים פתח לי בעזרת משהו שנראה כמו דוקרן את האזניים. הוא אמר שבאחת האזניים אפילו יש פצע לחץ בגלל הצטברות השעווה. הוא אסר עלי להרטיב את האזניים במשך כמה ימים ונתן לי טיפות אנטיביוטיות ל4 ימים. אחרי זה- שטיפות במי חמצן לכמה ימים. בבית המרקחת הסבירו לי שכדי שתהיה כניסה טובה לאנטיביוטיקה כדאי לשים 2-3 טיפות מי חמצן, לחכות שקצת ינקו ולדאוג לשים אח"כ את הטיפות האנטיביוטיות כשהמקום יבש. האמת שיצאתי מבולבלות מ-2 הגרסאות. אוזן רחת נסתמה לי שוב מהטיפות האנטיביוטיות. אני החלטתי לנסות אוזן אחת להשאיר עוד יומיים עם טיפולי מי חמצן. בגלל שכל יום אני אמורה ללדת אני רוצה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר. בבקשה חוו דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010מהטיפול שהרופא שלך הציע אני מבינה שעדיין נותרה שעוה באזניים . אם אין כאבים אפשר לטפטף מי חמצן. להשהות מספר שניות ולטפטף או להתיז שמן מיוחד שמנקה ומרכך את השעווה. אם עדיין יש כאבים עשי כפי שאמרו לך - מי חמצן, יבוש עם נייר טואלט. (לא להכניס מקלונים). ואז טיפטוף הטיפות האנטיביוטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמיםעמית14/02/2010
מזה מספר שבועות אני מרגיש מידי פעם זרמים מתחת ללשון בצד ימין . לאחרונה התחלתי להרגיש
זרמים כאלה גם בגרון בצד ימין ליד הגורגרת . יש לציין שאני אדם בריא בדרך כלל . כמו כן אין כאבי
גרון קושי בבליעה וכדומה . בלחיצה ע"ג הגורגרת בצד ימין אני יכול לחוש קצת דקירות וכאב .
אודה לעצתכם.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד14/02/2010למעשה, אין לי תשובה. צריך להיבדק ולהסביר לרופא בדיוק מה ההרגשה ואיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)