מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי מכירה את זה?מישקי14/10/2007
נמאס כבר מדיאטות ויועצים - דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתן מכירות את ההרגשה שכל מה ש"מוכרים" לנו זה שטויות. כל התקוות מתנפצות כל פעם מחדש וכל המבטים של העוברים והשבים עם הרחמים בעיניים. שילכו כולם לקערת הסלט שלהם - נמאס לי מהם. מישהי יודעת על מה אני מדברת? מישהי מכירה את הכאב? את התסכול? תכתבו לי... כי לי נמאס לחיות בתניות של אנשים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישקי
טל14/10/2007מרגש אותי לקרוא את מה שכתבת, אני מקווה שחלק ממך לפחות מאמין שאפשר לחייך - גם עם עודף משקל. תכתבי לי אם את רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישקי - שאלה
נורית15/10/2007אני יכולה לשאול אותך באיזה משקל את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישקי שלום
לילך קמנמן17/10/2007אני קוראת את מה שאת כותבת ובעצם קשה לי להבין על מי את כועסת?
ההחלטה של לרדת במשקל חייבת להיות שלנו,אם את מרגישה שטוב לך אין סיבה שאחרים יחליטו בשבילך.
בהצלחה לך בכל אשר תבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעלת לאכול אותו דבר כל הזמןאוסנת12/10/2007
שלום לך לילך (:
אני הצלחתי לאכול נכון פלוס ספורט
אחרי שבוע וחצי פשווט נשברתתי
לא יכולתי לראות יותר לחם קל גבינה קוטג' וסלטיםם
רק תיארתי את זה בקיבה שלי ויורד לי החחשק לאכול את זה
ושברתי את הדיאטה
איזה תפריט אני יכולה לאכול אבל לשנות כל שבוע ?
ואני בת 16
שוקלת בערך 85
ומטר 80 ...
האם זה בסדר?
לאיזה משקל וכמה קילוגרמים אני צריכה להוריד בשביל להגיג למשקל נורמלי?
אשמח אם תענה לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוסנת
לילך קמנמן17/10/2007זה בלתי אפשרי לתת לך תפריט אכילה מבלי לפגוש אותך ולהכיר אתהתזונה היומית שלך אני,ממליצה לך להיכנס לאתר שלנו בדיאטה קלאב אולי זה יעזור לך
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בדיאטה...מיכל11/10/2007
אני עושה דיאטה ואוכלת נכון אבל אני מכורה לבשר!!!!
אני מסוגלת לאכול כמויות גדולות של בשר....
לדעתי זה ממש תוקע לי את הדיאטה
אני מיואדת ואינני יודעת מה לעשות
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
לילך קמנמן17/10/2007גם אני מאוד אוהבת בשר אבל אני גם מאוד אןהבת חצאית מידה 40 לכן,אפשר לאכול בשר בצלילות דעת מנה בנונית ליום כדוגמא-2 שיפודים או רבע עוף,,,,
תזכרי שכל יום את יכולה לאכול מנת בשר ואיזה כייף שיש 365 יום בשנה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מתחיל לרזות בלי דיאטה ממש?יריב10/10/2007
אולי את יכולה לעזור לי, נמאס לי מדדיאטות, אני רוצה רק ללרזות לאט ולשמור.
תודה, יריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יריב
לילך קמנמן17/10/2007משאלה יפה יש לך!!!
אתה חייב לעשות שינוי כי סיגנון החיים שלך וצורת האכילה שלך כיום מביאה אותך,לעודף משקל.
דייאטות כאסח באמת לא מחזיקות מעמד צריך,לאכול לפי תפריט מאוזן שיש בו צלילות דעת שבאמת,תוכל לאמץ אותו כאורח חיים.
אני ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצוע או להצטרף לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב,נקבל אותך בשמחה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמונה05/10/2007
שלום ניסיתי את כל הדיאטת האפשריות מירי בלקין ד"ר חרמוני שומרי משקל הבעיה אומרים לי תאמיני שזה יצליח אך בתוך תוכי אני לא מאמינה שזה יצליח מאיפה מקבלים את הכוחות שזה יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
לילך קמנמן16/10/2007שלום מונה
את חיבת להאמין שזה יצליח,אחרת לשם מה לטרוח בכלל?
כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שעומד לקרות לך בעתיד!!!
תאמיני שכל מה שאת תחליטי שאת רוצה בו הוא שלך.
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה..מיואשתירדן30/09/2007
היי שאלה חשובה...
עשיתי דיאטה מאוזנת לפי דאטנית שכללה גם ספורט רזיתי סה"כ 13 קילו..אח"כ הפסקתי לשמור להתאמן ובמהלך השנה העלית הכול בחזרה.
התחלתי עבודה חדשה שבה אין לי אפשרות וזמן להתעמל.אני רוצה לחזור ולאכול מאוזן אבל אין לי אפשרות לעמוד בתפריט כלשהוא כי אין לי בעבודה אפשרות לחמם אוכל מהבית או לקנות אוכל בריא
השאלה שלי אם יש תפריט או אפשרות לאכול בצוהריים לחם ובכול זאת לרדת במשקל.כי בנתיים אני אוכלת בעבודה לחם אבל שאני חוזרת בלילה אני אוכלת מכל הבא ליד...וחוזר חלילה איבדתי את הכוח רצון שהיה לי.יש לך איזה תפריט להמליץ עליו שהיה לי שוב קל להתמיד?בבקשה תודה מראש...אני בת 22 גובה 165* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
לילך קמנמן02/10/2007שלום ירדן
אל לך להתייאש אפשר שוב לרדת.
נכון שהתנאים עכשיו שונים,אך בהחלט אפשר לעשות את הדברים קצת אחרת ובטח ובטח שלא לוותר.
תדאגי לקחת איתך למשך היום סנווצים מלחם קל ,פירות וירקות ואת ארוחת הצהריים החמה תאכלי בערב בבית.
בקשר לפעילות גופנית כל מה שתוכלי לעשות יתקבל בברכה,אל תחשבי שאם זה לא על בסיס יום יומי זה לא נחשב.
המון הצלחה להמשך הדרך.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת פחות...
ירדן02/10/2007תודה לילך..רק שאלה נוספת כמה סנווצים מלחם קל אני יכולה לאכול חוץ מהארוחת ערב החמה?ובנוסף אני מרגישה שאני שובעת אחרי כמות רבה יותר משצריך כי הקיבה שלי שוב התרגלה לכמיות גדולות מדי האם יש לדעתך דרך לצמצם את נפח הקיבה שוב או תוסף או כדורים שיתנו יותר תחושת שובע שהיה לי קל יותר בימים הראשונים אני יודעת שאין תרופת פלא אבל פשוט אולי זה יגרום לי לא לנשנש בין הארוחות עד שאני ישוב לשיגרה?מה דעתך תודה מראש וסליחה על הטרחה שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך עוד שאלה
ירדן18/10/2007היי תודה על התשובה..שאלתי אותך רק עוד 2 שאלות אם תוכלי לענות גם עליהם 0על כמות הסנווצים ועל הכדורים לשובע)
תודה מראש ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך כנסי
ירדן23/10/2007היי שאלתי אותך עוד 2 שאלות אשמח לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ירדן
לילך קמנמן29/10/2007היי ירדן
אני מתנצלת לא ראיתי שהמשכת כתוב לי.
בקשר לסנווצים את יכולה 4 ליום כלומר 8 פרוסות לחם קל ובארוחה החמה,תאכלי אורז או תפוח אדמה.
אם את מחפשת משהוא שיגרום לך לתחושת שובע יש באפשרותך,לצרוך 2- כפות דייסבית ביום את יכולה לערבב את זה במרק ירקות או ביוגורט,דייסבית מכילה סיבים תזונתיים וזה יעזור לך להרגיש שבעה יותר,זה בריא ואין בזה כמעט קלוריות.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתייעץ איתכם ,תעזרו לימלאק30/09/2007
שלום לכולם
אני בחורה בת 19 במשקל של 63
הייתי רזה לפני כחצי שנה ,הייתי במשקל של 48
עכשיו עליתי ל65
בשבוע הזה הצלחתי להוריד 2 קילו בשבוע וחצי
הגובה שלי 169
הייתי מדוכאת מאוד מהמשקל שלי,למרות שבסביבה שלי אומרים לי שיש לי גוף יפה ושאני לא שמנה ולא רזה
אבל זה מפריע לי ומעצבן אותי
אני עליתי במשקל משום שלא הייתי יוצאת מהבית ,כל הזמן שלי היה בלימודים(אני אחות)
לפני 3 שבועות התחלתי בדיאטה
ירדתי 2 קילו
אני רוצה ממך עזרה לגבי כמה שאלות
1- האם אכילת סלט בלבד עם ספורט שיטה יעילה לדיאטה
ואם משתמשים בשיטה הזאת כמה קילו אני יכולה להוריד בשבוע אם אני אוכלת רק סלט ועושה ספורט
2- אמרו לי שתה טיבטי עוזר לדיאטה האם זה נכון.,וכמה אפשר להוריד בשבוע אם שותים את התה הזה
3- אני עכשיו במשקל 63 ואני רוצה להגיע למשקל 55 תוך חודש וחצי או חודשיים
האם זה נכון ואיך אפשר לעשות את זה
4-מהו המשקל המתאים לי
אני מכירה את שיטת ה bmi
אבל אני רואפת להגשים משקל 50
אני יודעת שזה קשה
אבל מנסה
בסוף רוצה ממך שתעני לי על השאלות שלי
ואם מזדמן לך שתספרי לי מה לעשות ומה לאכול
אני רוצה להגיד לך שאני עושה הליכה 4 פעמים בשבוע למשך שעתיים בכל פעם
תסבירי לי בבקשה אני רוצה מישהו שיעזור לי ויעודד אותי
מה לאכול מה לא
והאם תה טיבטי יעזור לי אם אני אשתמש בו למשך חודש משהו כזה
תודה לך וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתייעץ
לילך קמנמן02/10/2007שלום מלאק
את בחורה בוגרת ואת בטח יודעת שיש רק דרך אחת לרדת במשקל,אין קיצורי דרך.
אם את שואלת להצעתי אז כדאי שתפני לאיש מקצוע.
על כל השאלות שלך אני עונה בפרוש לא!!!!
אין תרופות פלא שיעשו את העבודה במקומך,ולאכול רק סלט זה בטח לא פיתרון.
אני יכולה להבין את הרצון שלך לרדת במשקל אך דבר ראשון צריך לבדוק האם באמת קיים עודף משקל,ואם כן אז לעשות זאת בעזרת תפריט מאוזן שיתאים לך.
כנסי לאתר שלנו בדיאטה קלאב .
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 קילו מעצבנים.יעל24/09/2007
היי לילך
אני מטר שבעים ושלוש ואני שוקלת 67 ואני רוצה להוריד כבר שנה 5 קילו וזה לא הולך...
אני רוצה עזרה או שיטה או רעיון כל דבר שיעזור לי לרדת אותם (בדרך כלל אני רעבה בשעות הערב ובבוקר חייבת את הנס קפה עם כמה עוגיות- לא מסתפקת באחד) בבקשה תעזרו..
תודה על העצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 קילו מעצבנים
לילך קמנמן24/09/2007שלום יעל
נס קפה עם עוגיות בודאי שלא גורמות לך לשובע ועוד נוסף לזאת הערך הקלורי שלהן גבוה.
חשוב להקפיד על תפריט אכילה מאוזן,ועם ליוי של פעילות גופנית אני בטוחה שתצליחי.
לפי הנתונים שמסרת אני לא בטוחה שאכן יש עודף משקל הייתי מציעה לך לקבל עזרה מיקצועית.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחות שחיפה ולא תומכתדיינה23/09/2007
אחותי הגדולה היא שחיפה וכל הזמן צוחקת עלי שאני שמנה. גם ככה מספיק קשה לי אבל היא ממש יורדת עלי כל הזמן ואני כל הזמן בוכה ורבה איתה ומנסה לעשות דיאטה כדי להוכיח לה אבל לא הולך לי. אני מיואשת, ניסיתי לדבר איתה וזה לא עוזר היא פשוט נהנית לצחוק עלי ואני מרגישה כזאת כישלון שאני בחיים לא יצליח והיא באמת צודקת ואני סתם פרה שמנה בלי אופי ואני תמיד יהיה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחות שחיפה ולא תומכת
לילך קמנמן24/09/2007שלום דיינה
זה באמת לא נעים,אל תחפשי תמיכה ממנה תבדקי איך את יכולה להשתמש בה לטובתך כלומר,היא תהיה התיזכורת שלך למה שאת באמת רוצה,
את אותה התמיכה שאת מחפשת תחפשי במקומות אחרים כמו הורים,חברים או אפילו קבוצת תמיכה.
הכי חשוב הוא לבדוק כמה את באמת רוצה את זה ,ומה את מוכנה לעשות על מנת להשיג את המטרה שלך.
מנסיון,שווה להתאמץ!!!!
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשבר לי מהדיאטהחווה20/09/2007
אני כבר חמישה חודשים עושה דיאטה מבוקרת לקראת החגים נשברתי טוטאלת אני מרגישה שנשבר לי מה עושים מה עושים כדי להתרומים שוב אני מרגישה זועה ולא מצליחה לקום מחדש חבל לי ירדתי כל כך יפה אני בטח עליתי כבר את 3 קילו לא רוצה לראות יותר משקל מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשבר לי מהדיאטה
לילך קמנמן24/09/2007שלום חווה
מה עושים? בודאי שממשיכים!!!!
אל תתני למעידה לגרום לך לוותר,זה טיבעי שאנחנו לא יכולים כל הזמן לעבוד על אותו מתח.
מעידות הן חלק מהתהליך לכן צריך לקבל אותן,לקום ולהמשיך הלאה.
המעידות לא לוקחות את ההשגים הרעיון הוא לקום כמה שיותר מהר ולהמשיך לא לעשות סיפור מהעניין לקחת אחריות ולא לוותר.
אז קדימה לעבודה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך אני צריכה עזרהדנית19/09/2007
אני מכירה את השיטה של דיאטה קלאב, אבל לא מצליחה להכנס אליה או לשיטה אחרת. יש לי עודפים ואני רוצה להיפטר מהם. נגמרו לי המשאבים הנפשיים לפרוייקט. יש לך עצה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
לילך קמנמן24/09/2007שלום לך
אם את מכירה את השיטה של דיאטה קלאב אז את בודאי יודעת שלקבוצת התמיכה יש חלק גדול ,בתהליך מירידה במשקל.
אני מזמינה אותך לחזור ולקבל תמיכה ומוטיבציה,לרדת במשקל זה לא פשוט אני חושבת שהרבה יותר קל לרדת ביחד.
בהצלחה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יכולה לעזור לי??מיקי17/09/2007
כבר התחלתי ונשברתי כל כך הרבה פעמים? יש כאן עוד בנות שמכירות את זה, את התחשה המאמללת של הכישלון בדיאטה, של הדחייה החברתית? נמאסססססססססססססס לי.
מיקוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי יכולה לעזור לי
לילך קמנמן19/09/2007היי מיקי
התחושה מוכרת אך בנינו מה האופציות להיכנע????
כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שעומד לקרות עכשיו.
קומי מהמקום הזה אל תותרי על הרצונות שלך!!!
אין אנשים שלא מצילחים יש רק כאלה שהפסיקו לנסות!!!
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהמייבל16/09/2007
כל החיים שלי הייתי בחורה רזה ובזמן ההריון פשוט התנפחתי, העליתי 16 קילו ועד עכשיו (חצי שנה אחרי) הצלחתי להוריד רק 9, אני לא רגילה לעשות דיאטה ולחשוב על מה אני אוכלת ואין לי מושג איך להתמודד עם המצב הזה. אני נכנסת לדיכאון כל פעם שאני מסתכלת בראי, מה אני יכולה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
לילך קמנמן19/09/2007שלום מייבל
קודם כל המון מזל טוב!!!
יפה שהצלחת להוריד כבר 9 קילוגרם את מוכיחה לעצמך שהמסוגלות קיימת אצלך.
דברים משתנים בחיים וצריך ללמוד לקבל אותם.
אני מבינה שפעם לא היית צריכה לחשוב לפני שאת אוכלת אך את במקום אחר עכשיו,לכן אולי תיראי זאת כהזדמנות ללמוד לאכול נכון.
אם קשה לך להתמודד עם זה לבד את מוזמנת להצטרף לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב בקבלי המון כוח ותמיכה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחור לשם שינוי :)רון11/09/2007
שלום לכולם,
לפני כשבוע התחלתי דיאטה, אני בחור נוטה להשמנה אבל אי אפשר להגדיר אותי כשמן אולי נכון להגיד מלא. אני אדם שמאוד מאוד אוהב מזון, והדיאטה שהתחלתי מאוד קשה לי. מצד אחד כשאני בא לבית של ההורים שלי ישנם כל מיני פיתויים ואמא שלי לא מקפידה על מזון דיאטטי וכמעט בהכול יש שמן... מצד שני בבית שלי אני סטודנט וגר לבד ואין לי מושג איך מבשלים, איך מכינים אוכל דיאטתי ואני די מיואש.. אני נורא רוצה לרזות אבל הפיתוי למזון גדול מאוד. אני חייב קצת דברים מתוקים במהלך היומיום או דברים נורמליים חוץ מירקות. אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור לשם שינוי
לילך קמנמן19/09/2007ברוך הבא רון
לא צריך לעשות דיאטה צריך ללמד את עצמנו לאכול נכון הכוונה שנילמד לאכול מתוך בחירה,ולא שהאוכל יבחר בנו.
תבדוק איזה התנהגויות הביאו אותך לעודף משקל ותדאג לשנות אותן.
מאוד קשה לי ללמד אותך את כל התורה הזו על רגל אחת אך תיקח בחשבון ששינוי הוא תהליך והוא לוקח זמן.
אני הייתי מיידעת את הסביבה שלי עד כמה זה חשוב לי ובודקת איתם כיצד הם יכולים לעזור לי ,לדוגמא אןלי שידאגו שיהיו פחות פיתויים או שיכינו אוכל שמתאים לי אתה תתפלא עד כמה הם מוכנים לעזור.
לא חייב לאכול רק אוכל דיאטתי אפשר לאכול מהכל אך כמובן שבמידה.
מקווה שעזרתי לך
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה שבעהמירב10/09/2007
אני לא מרגישה שבעה בקלות, אני צריכה לאכול כמויות אוכל גדולות מאוד אחרת אני לא נהיית שבעה. אז אפילו אם אני אוכלת דברים בלי הרבה קלוריות ועושה המון ספורט (אני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע, לפחות שעה כל פעם, וחוץ מזה אני גם הולכת לכל מקום ולא נוסעת וזה לפחות עוד שעה הליכה ביום) אני לא מצליחה לרזות. ניסיתי פעם להתמיד ולהוריד את המנות למשך חודש ואפילו שאכלתי פחות הבטן שלי לא התכווצה ורציתי לאכול אותן כמויות וכל הזמן הייתי עייפה ולא מרוכזת.
מה אני יכולה לעשות עם הרעב התמידי הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה שבעה
לילך קמנמן19/09/2007שלום מירב
אני הייתי בודקת אם את לא מרגישה שובע? או שחסרה לך תחושת המלאות.
הורגלנו לקום מהשולחן עם תחושת מלאות שבנינו זה לא מקום מדהים,הרבה יותר כיף לקום מהשולחן עם תחושת שובע מקום הרבה יותר נוח!!!
תבדקי אם את שותה מספיק יש מיקרים שאנחנו מבלבלים צמא עם רעב.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)