מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מורידה מספיקגדולה08/09/2007
רציתי לדעת מה אני לא עושה טוב:
אני בת 19 משקל 65 גובה 1.73 ואני עושה דיאטה (יותר נכון אורח חיים יותר בריא). אני הורדתי 5 קילו בחצי שנה האחרונה (שזה מעט מאוד יחסית לזמן שעבר!) ואני לא מצליחה להוריד עוד! אני משחקת כדורסל 3 שעות ביום פעמיים בשבוע, רצה 3 פעמים בשבוע 3 ק"מ... ואוכלת בבוקר ירקות עם גבינה, בצהריים בשר ומרק ובערב מעדן דיאט.... למה הפסקתי להוריד? עבר 3 שבועות ונשארתי 65 עדיין... ולא, אין לי מבנה גוף רחב כי הייתי רזה מאוד עד לפני שנתיים (תוך שנתיים השמנתי 15 קילו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את פשוט לא אוכלת מספיק
אנה10/09/2007בדיוק כמו שזה נשמע--הגוף שלך למד להסתדר עם הקלוריות שיש לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מורידה מספיק
לילך קמנמן18/09/2007שלום לך
לפי הנתונים שנתת לי ניראה לי שאת במשקל הרצוי!!!
את גם מרבה בפעילות גופנית וזה נפלא,
אני חושבת שגוף שלך נמצא במקום שנוח לו,תהני מההשגים ולימדי לאהוב את הגוף החדש.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת לילהרותם07/09/2007
יש לי בעיה. רוב היום אני אוכלת נראה לי די מסודר והרבה פעמים יוצא שבכלל אין לי חשק לאכול או שאני אוכלת קצת. הבעיה היא שכמעט כל יום מתעורר אצלי חשק לאוכל בלילה בערך מסביבות 8 בערב. אז פתאום אני מתחילה לאכול קורנפלקס או כל מיני דגני בוקר, גבינות או סתם מוצרי חלב. זה מאוד מציק לי כי אני יודעת גם שזה לא בריא לאכול לפני השינה. אני רוצה להוסיף שאין לי בעיית עודף משקל ואני אפילו נחשבת מאוד (!!!) רזה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת לילה
לילך קמנמן18/09/2007שלום רותם
אין פלא שבא לך לאכול בלילה,הסיבה היא שאת צוברת רעב במשך היום.
חשוב לפזר את האוכל על פני כל שעות היום ולדאוג לאכול,כל שעתיים שלוש.
הכל עניין של תירגול,בהתחלה אולי תרגישי שאת עושה זאת באופן טכני ואולי,יהיו כמה פעמים שתאכלי אפילו שלא תרגישי רעב,אך אני מבטיחה לך שעם הזמן תתרגלי לכך וזה יבוא לך באופן טבעי.
ברגע שאוכלים בצורה זו לא תגיעי למצבי רעב וכך תוכלי לשלוט יותר על האוכל.
אני שמחה שאת לא סובלת מעודף משקל אך חשוב מאוד שנלמד לאכול נכון.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול להרוג לי את הרעב?תל אביבית06/09/2007
אני כל הזמן רעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יכול להרוג לי את הרעב
לילך קמנמן07/09/2007שלום תל אביבית
השאלה ממה הוא נובע,האם זה באמת רעב.או שזה שעמום,עיפות,חשק?
אם זה באמת רעב תבדקי את התפריט שלך אולי הוא לקוי בחסר.
אם זה עיפות,שעמום או חשק צריך לנתב את עצמנו למקומות אחרים.
חשוב ביותר להקשיב לגוף ללמוד את הצרכים האמיתיים!!!
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תמיכהבדויה06/09/2007
שלום אני חדשה פה וכיף לדעת שיש מי שתומך בעיקר בנושא כל כך עיקרי-דיאטה!
גובהי 1.58 ומשקלי 62.ירדתי 15 קילו ונשארו לי 12 קילו להגיע למשקלי המיועד..
הבעיה שלי היא שאני נורא גאה בעצמי שירדתי 15 קילו אבל בשבועיים האחרונים אני מרגישה שמרוב שאני ב"היי" מהמחמאות של האנשים ומזה שלא נשאר לי עוד ממש ממש הרבה לרדת כי חצי כבר מאחוריי אני מוותרת לעצמי וקצת נשברת.פתאום קשה לי להימנע מפיתויים פתאום אני מרשה לעצמי וזה לא בסדר!אני חייבת להיכנס לזה שוב ולעשות סוו'יש בראש ולא יודעת מאיפה להתחיל.אני ממש רוצה לרדת את ה12 קילו האלה ויודעת שזה לא בלתי אפשרי כי אני כבר בתוך זה אבל עדיין זה נורא מתסכל ואני מתה לסיים עם זה כבר ולהגיע לשמירה..איך אני נכנסת לזה ושב?!
בבקשה אל תגידי לי התמדה סבלנות כוח רצון והשאלה עד כמה את רוצה את זה...כי אני רוצה את זה ומאוד וזה רק עניין של מוטיבציה מחדש כי אני יודעת שזה טמון בי אני צריכה עצה אחרת שתעורר אותי. ממש קשה לי ולא בא לי להתייאש ולעלות הכל בחזרה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תמיכה
לילך קמנמן07/09/2007שלום לך
זמן לפעמים זה סוג של יכולת.
אחרי התמדה לאורך זמן קורה שקצת מתעייפים,לא צריך להיבהל המטרה הראשונית היא,לשמור ולהנות מהקיים.
נכון שאת מקבלת מחמאות וזה יופי מגיע לך אז,במקום לקלקל ולאכול את זה תלמדי את עצמך,לאמר תודה ולפרגן על ההשגים עד כה ולהמשיך מכאן הלאה.
יש פירסומת שאומרת -זה טוב אבל לא מצויין. אני בטוחה שאת רוצה את המצויין לכן לא לותר המשיכי הלאה זה בהחלט משתלם!!!!
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תמיכה
בדויה07/09/2007תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מצליחה לרדת במשקלאניה04/09/2007
אני טבעונית ואני לא מצליחה להוריד ,רציתי לדעת יש אפשרות לעשות שאיבת שומן ל5 או 6 קילו מיותרים?ומאיזה משקל ביחס לגובה שלי שהוא מטר 74 מותר לי לעשות שאיבה?(ספורט אני לא אוהבת לעשות ושכן קשה לי להתמיד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מצליחה לרדת במשקל
לילך קמנמן05/09/2007שלום אניה
אני בטוחה שעם תפריט מתאים ופעילות גופנית בטח,ובטח שתצליחי!!!!!!
נכון שעל מנת לרדת במשקל צריך לעבור לפעמים,באזורי אי נוחות אך לאחר שרואים את ההצלחות,זה בהחלט משתלם.
אני חושבת שאין קיצורי דרך בלרדת במשקל, שום שאיבת שומן לא תביא את השינוי ברומן שלנו עם האוכל.אם לא נשנה את אורך החיים שלנו שהביא איתו את עודף המשקל,הרי שלא באמת פתרנו את הבעיה,
לכן לקראת השנה החדשה קבלי החלטה מפנים שהגיע הזמן לעשות את השינוי.
בקשר לענייו ההתמדה קבוצת תמיכה יכולה מאוד לעזור לך כמובן שאם תרצי נשמח לקבל אותך לקבוצות שלנו בדיאטה קלאב.
בהצלחה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילך,את צודקת לגבי שינוי מבפני
אניה05/09/2007מבפנים,בתזונה הטבעונית שלי,אני אוכלת(אכלתי יותר נכון כי דיי נשבר לי לבשל) בעיקר שילובי קטניה ודגן,והחלבון שמופק מהשילוב הנ"ל מתבסס על כמות לא קטנה של פחמימות:(,אך זה מקור החלבון העיקרי שלי.ולמען האמת אני שונאת לבשל ואוכלתבכמה חודשים האחרונים סתם לחם עם ממרח טיפשי ולא מזין.
עוד משהו אני הכי שונאת ירקות חיים,:(חוצ משהם מבושלים ואיבדו את רוב הויטמנים..)אז סלטים אני בקושי אוכלת וזה דבר הכרחי בדיאטה:(
אני אנסה להתחיל עם להוריד קולה וכל מיני שתיה מתוקה .ואולי גם ספורט
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיג במותןנערה אנונימית03/09/2007
יש לי צמיג שומ ן כזה במותן ורציתי לשאול, איזה תרגילים אני יכולה לעשות כדי שהוא ירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה אנונימית
לילך קמנמן04/09/2007שלום לך
צריך לקחת בחשבון שלכל אחד יש את מיבנה הגוף שלו,ואם אין בעיה של עודף משקל,אז באמת אולי אפשר בעזרת פעילות גופנית לעצב יותר את הגוף.
אך לשאלתך איזה תרגילים צריך לעשות,כדאי שתתיעצי עם מאמן כושר או מורה לספורט
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה [=
נערה אנונימית04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה עזרה דחוף !שי01/09/2007
שלום ...
אני שולקת 61
והגובה שלי בערך1.55 אפילו פחות
ואני בת 15
אני רוצה להוריד לפחות 10 קילו
כי אני כבר לא יכולה ככה
זה מגעיל אותיי....
אני מאוד אשמח אם תוכלי
לתת לי תפריט כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה עזרה דחוף
לילך קמנמן04/09/2007שלום שי
צר לי אך לא אוכל לתת לך תפריט מהסיבה שצריך להתאים אותו אליך,ובנוסף צריך ליוי ופיקוח.
את יכולה להכנס לאתר שלנו בדיאטה קלאב ולקבל מידע על קבוצות נוער.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך שלום! אשמח מאוד לחוות דעתךאנה30/08/2007
אני בת 25 .גובה 160 והתחלתי ממשקל 56.5(ועכשיו 53,5).אני עשיתי דיאטות קיצוניות והחזרתי הכל חזרה--וככה כבר שנתיים יו יו כזה.אני לא שמנההה אבל יש לי אגן מאוד רחב וטוסיק .עכשיו פעם ראשונה שאני לא רוצה דיאטה אלא אורח חיים בריא--הרכבתי לעצמי תפריט (בהתבסס על דיאטת לחם)-אבל אני מאוד פוחדת שאתחיל לקזז באוכל עוד פעם ולא אוכל לשמור,לכן ניסיתי להרכיב תפריט מאוזן ומשביע(אני גם עושה ספורט: אליפטיקל 30-35 דקות 4-5 פעמים בשבוע+20 דקות משקולות+בטן+טוסיק כל יום).אני רוצה לרדת לפחות ל51(אז אני אראה נורמלי--זה כבר בדוק ולא רזה מדי).אבקש את חוות דעתך על התפריט שלי--כמה קלוריות יוצא,מה כדאי לשנות\להוסיף\להוריד---->אני לא ממהרת עם הדיאטה ומעדיפה הדרגתיות בטוחה.
9:00-2 לחם קל+2 כפות גבינה 3%+עגבנייה
11:00-פרי
13:00-חצי חזה עוף צלוי או ~150 גרם דג מבושל או חבילה טונה במים(פעמיים בשבוע מחליפה את זה בביצה+2לחם קל+גבנ"צ 9%) +סלט גדוללללל של מגוון ירקות דיאטטים+כף טחינה
15:30-פרי+סוכרייה ללא סוכר
17:00- 2לחם קל+2 כפות גבינה 3%+מרק 10 קלוריות
19:30-20:00--סלט ירקות קטן+2 אגוזי מלך(4 חצאים)+4 כפות תירס או 4 כפות כוסמת או 6 כפות עדשים או 4-5 כפות שעועית לבנה
22:00-מעדן שוקולד 0% או שלגון דיאט ולפעמים גם ארטיק קרח דיאט(17 קלוריות)+חמישית כוס חלב 1%
כמובן שלפחות 2 ליטר מים(או תה ללא סוכר או דיאט ספרייט לפעמים)
הודה מאודדדדד על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת לאנה
לילך קמנמן31/08/2007שלום אנה
אני מוקסמת מצלילות הדעת שאת מפגינה כל הכבוד!!!!!
לרדת במשקל זה תהליך וצריך לעשות זאת בהדרגה ועם תפריט נכון והגיוני,בכדי שנוכל לאמץ אותו לכל החיים ולא רק לירידה במשקל,לכן מאוד משמח אותי שבחרת בדרך זו.
בקשר למיבנה הגוף צריך לקחת בחשבון שאנחנו לא יכולים לבחור באיזה מקומות לרדת.
צריך להתידד עם מה שקיבלנו ואין ספק שכשאנו מורידים עודף משקל הגוף בטוח נראה טוב יותר,
בקשר לתפריט בארוחות הבניים שלך ניראה לי שחסר שם מזון אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלנו בדיאטה קלאב שהוא-www.dieta-club.co.il תוכלי למצוא שם כל מיני סוגי תפריטים שיתאימו לך.
בקשר לפעילות גופנית זה ממש יופי שאת עושה ,הפעילות הגופנית המומלצת היא פעילות ארובית.
לסיום אין ספק שתוכנית אכילה מתאימה ופעילות גופנית הם המתכון לניצחון!!!
אני מאחלת לך המון סבלנות ,התמדה וכמובן בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ןשאלה
אנה01/09/2007אני יודעת מה זה דיאטת קלאב ובה אוכלים כ 1500 קלוריות----הבנתי שאני אוכלת נכון מבחינת מרכיבים אך השאלה היא האם התפריט כולל 1200 קלוריות? (אני לא רוצה שיכלול פחות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנה
לילך קמנמן04/09/2007שוב שלום אנה
אני שוב מפנה אותך לאתר שלנו שם תמצאי תפריטים לדוגמא.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מייחלת לבטן שטוחה ויפהאחת שיודעת28/08/2007
אני רוצה להיראות, נו, איך אגיד... "כוסית", בקיצור.
רגליים שזופות מפה ועד הודעה חדשה, בטן שטוחה וכל השאר.
הגוף שלי בהחלט נראה טוב, (54 ק"ג על 1.63), יש קימורים במותניים והכל, אבל עדיין בא לי להיות יותר רזה, ולא עם כרסונת קטנה.
פעם היו לי טיפה הפרעות אכילה (ממש בקטנה, זה לא הגיע לאישפוזים או דברים כאלה, וגם לא לתת-משקל), ושמחתי שאני מסוגלת לאכול מעט והרגשתי טוב.
כיום כיף לי לאכול, ואני אוכלת הרבה וכל הזמן
אולי זה רק בגלל החופש הגדול, כי בשנת הלימודים אני חרוצה בד"כ, ונראית טוב יותר ויותר מיום ליום.
אני רוצה לרזות קצת, אבל אין לי כוחות לקום ולעשות ספורט \ לאכול שונה או פחות.
פשוט אין לי כוח.
אני משערת שאני פשוט זקוקה לפוש קטן, לעידוד להתחיל...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מייחלת לבטן שטוחה ויפה
לילך קמנמן28/08/2007שלום לך
לפי הנתונים שכתבת אין לך עודף משקל המשאלה שלך תתגשם רק בעזרת פעילות גופנית, שתעזור לך לחטב את הגוף,ולחזק את שרירי הבטן.
יפה שאת מודעת לעצמך אך חשוב לא פחות,לדאוג לאכול נכון ולשאוף,לאורח חיים בריא יותר לכן,בקרוב מתחילה לה שנה חדשה שאולי לכבודה תחליטי לשנות את סגנון החיים לאכול נכון,ולהתחיל בפעילות גופנית כל זה עושה לנו רק טוב!!!
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה ודיאטהשני28/08/2007
קראתי פה שמישהי לא ירדה במשקל וחשבו שזה מנהקה...אני מניקה ושומרת על כ 1700 קלוריות וספורט ליום ואכן יורדת לאט...
האם הנקה שורפת כ 500 קלוריות רק בהתחלה?
מדוע בגלל הנקה לא יורדים?
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ודיאטה
לילך קמנמן28/08/2007שלום טלי
אין שום סיבה לכך שאי אפשר לרדת בהנקה.
דווקא בזמן ההנקה אפשר לרדת במשקל תוך הקפדה על תפריט מתאים.
לפי מה שכתבת לי תפריט של 1700 קלוריות הוא אכן מתאים בזמן ההנקה וטוב את עושה ,חשוב רק באמת להקפיד על כל אבות המזון.
אצלנו בדיאטה קלאב בקבוצות נמצאות נשים בהריון ונשים מניקות,ויש להן הצלחות גם עם תפריט של 1800 קלוריות.
אז שיהיה לך בהצלחה וכמובן מזל טוב
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה להוריד 10 ק"געדי27/08/2007
אני צריכה להוריד 10 ק"ג ולא מוצאת דיאטה שמספיק משביעה אותי , אני יודעת שדיאטה זה קשה אבל אי אפשר להיות רעבה כל הזמן, מעבר לזה שיש לי ילדים בבית איך אפשר להתגבר על אכילת ממתקים בשעות הצהריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .צריכה להוריד 10 ק"ג
לילך קמנמן28/08/2007שלום לך עדי
כתבת שאת צריכה להוריד 10 ק"ג,השאלה עד במה את באמת רוצה את זה?
חשובה מאוד ההחלטה שלנו שתוכל להוביל אותנו לשינוי אמיתי.
בכדי לרדת במשקל לא חובה ליסבול,אפשר לאכול מהכל אך כמובן שבתדירות,וכמות אחרת.
חשוב שתאכלי מכל אבות המזון ותבחרי מזון שישביע אותך כמו סלט ירקות ומרק.
מלבד זאת חשוב גם לעשות שינויים בבית,הממתקים הם עבור מי? באיזה כמות מדובר?
לעשות שינויים זה לעבור גם באיזורי אי נוחות אך הם מביאים אותנו ,למקום טוב יותר.
אם קשה לך לבד את מוזמנת להצטרף לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב שם תוכלי,לקבל את כל הכלים .
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לא להתייאשהודיה26/08/2007
היי,
אני בעולם של הדיאטות הלוך-חזור כבר כמה שנים: עושה דיאטה כסחנית, מרוצה מעצמי ואז מעלה בחזרה. החלטתי שנמאס לי ואני הולכת לשנות את אורח החיים שלי. אז בניתי תפריט שיש בו ארוחת בוקר עם לחם קל, גבינות דלות שומן ופירות, ארוחת צהריים של סלט עם גיוון (למשל כמה פרוסות של חזה עוף) ולחם קל, וארוחת ערב כנ"ל. באמצע אני אוכלת עוד 2-3 פירות ויוגורט. חוץ מזה אני גם הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע שעה כל פעם. אני מרוצה מזה שאני עושה דברים בריא, אבל יורדת במשקל כל כך לאט... יש לכן עצות איך לא להשבר ולא לחזור לדיאטת כסאח כמו תמיד כי בדיאטות כאלה הייתי רואה תוצאה מיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לא להתייאש
לילך קמנמן27/08/2007שלום הודיה
אני מאוד מעריכה את ההחלטה שלך לעשות משהוא אמיתי ונכון.
כידוע לך עד כמה שזה מפתה לעשות משהוא מידי עם תוצאות כביכול מהירות,את שם בפנים מבינה שאין קיצורי דרך!!!!
אני מבטיחה לך שהסבלנות והאמונה אכן משתלמת,בכדי שנוכל לשנות הרגלים לא טובים,של שנים חייבים לתרגל ולתרגל עד שזה יהפוך להרגל.
אני מבינה את הרצון להיות רזה כבר אתמול,אך לא נשכח שאת עודף המשקל שלנו לא העלנו ביום אחד.
זכרי גם שמכל דיאטה לדיאטה קשה יותר לרדת לכן,את בהחלט עושה את הדבר הנכון.
אני מאחלת לך המון המון הצלחה כל יום שתצליחי לעבור עם ההחלטה שאת הולכת לכיוון המטרה.הוא יום נהדר שמקרב אותך לא רק אל המשקל הרצוי אלא,גם אל איכות וסגנון חיים טוב יותר.
אז קדימה להמשיך,את בכיוון הנכון!!!
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבוניםמירית23/08/2007
שלום ...
אני בחורה בת 22בגובה 160 שוקלת 58 , אני כבר פחות משבוע עושה דיאטה שמכילה רק חלבונים כלובר אוכלת בשר , טונה , ירקות ירוקים, שמן ,זיתים ... הכל כמה שאני רוצה לעומת זאת אני לא יכולה לאכול פחממניות כמו אורז , לחם ,פירות ......
וכבר ירדתי 2.2 ק"ג כלומר אני עכשייו 55.8
אני מתכוונת להמשיך בדיאטה עד שאגיע למשקל 52 .
רציתי לדעת האם הדיאה הזאת לא בריא ומה הסיכונים שלה ואם אני אמשיך לעשות אותה פחות מחודש זה יפריע לי .
* רציתי לציין שאני כל הזמן מנסה לעשות דיאטות שונות וזה לא הולך לי וזאת הדיאטה היחידה שיכולתי לעמוד בה ולרדת במשקל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים
לילך קמנמן26/08/2007שלום מירית
אני חייבת לאמר לך שאני ממש לא בעד דיאטות כאלו,אני חושבת שאם את שואלת את השאלות ששאלת,את כבר מבינה שזו לא באמת הדרך.
דיאטה מסוג זה ממש לא בריאה.חייבים לאכול מכל אבות המזון.
אני גם חושבת שכל מבצע סופו להסתיים ואז מה הלאה?
לכן אני מציעה לך לא לעשות דיאטה אלא ללמד את עצמך לאכול נכון ,מכל אבות המזון ולהתחיל בפעילות גופנית הם שילוב מנצח!!!!
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה לרדתדלית19/08/2007
היי כולם
שמי דלית ואני חדשה כאן
אני בת 25 גובה 1.71 ומנסה להפטר מעשר ק"ג...
אני ניסיתי הרבה דיאטות והגוף שלי לא מגיב כמעט לכלום
עכשיו אני משלבת ספורט
קניתי מכשיר הליכה ואני מקפידה ללכת שעה ביום אפילו יותר
אני אוכלת ארוחה אחת ביום שבנויה מסלט ירקות ולחם קל במשך היום אני אוכלת פרי ויוגורט
הבעיה שאני לא רואה תוצאות הירידה מאוד איטית ולא משמעותית
אשמח אם תנסו לעזור לי לפתור את הבעיה
יום טוב
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לרדת
לילך קמנמן20/08/2007ברוכה הבאה דלית!!
לפי מה שכתבת התפריט שלך דל מאוד,אני מבינה שאת רוצה לרדת במשקל אך בעיני זו לא הדרך.
חשוב שתאכלי תפריט מאוזן שכולל את כל אבות המזון.
תקפידי לאכול שש פעמים ביום,שלוש ארוחות ביום בוקר,צהריים,ערב ושלוש ארוחות בניים.
חשוב שתקפידי על שתיה בין 12 ל 15 כוסות מים . כתבת לי שאת הולכת שעה ביום וזה ניפלא.
תקחי בחשבון שלרדת במשקל זה תהליך לכן צריךלהתאים לעצמנו תפריט אכילה הגיוני שנוכל,להתמיד בו לאורך זמן.
לפעמים הדרך לא פחות חשובה מהתוצאה .תני לעצמך זמן ותלמדי להנות מהשינויים שאת כן מצליחה לעשות.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר יכולת לרזות לאחר לידהאודליה קדמי17/08/2007
ערב טוב,
בעוד כ- 3 שבועות בתי חוגגת יום הולדת שנה.
כחודש וחצי לאחר הלידה התחלתי דיאטה במעקב של דיאטנית, אולם ללא הועיל.
בתחילה, עלתה הסברה כי הדבר נגרם בעקבות הנקה.
אולם סיימתי להניק כשבתי הייתה בת חצי שנה, ומאז אינני יורדת.
לפני הדיאטה לא היתה לי בעיה עם שום דיאטה ורזיתי בקלילות.
קשה לי להתמיד עם דיאטה כלשהי, הדימוי העצמי שלי ירד, ואני במצב של חוסר שליטה על האוכל.
אני כבר כחודש וחצי בדיאטת המכורים לפחמימות, נעה סביב אותו משקל, עומדת בכללים, אולם כאשר מגיעה לארוחת הפרס- בולסת.
כיום, אני עדיין כ- 15 ק"ג מעל המשקל ההתחלתי שלי ואני עומדת אובדת עצות.
חשוב לציין, כי הנני מתעמלת בסטודיו סי ומבצעת פעילות אירובית 3-5 פעמים בשבוע.
אשמח באם תוכלי לסייע לי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יכולת לרזות לאחר לידה
לילך קמנמן19/08/2007שלום אודליה
מתוך מה שאני קוראת ניראה לי שחסרה לך תמיכה וקבוצת תמיכה,יכולה לסייע לך מאוד.
לפי מה שכתבת הבעיה האמיתית היא ההתמדה .בקבוצת תמיכה יש המון כוח ומוטבציה,את בהחלט לא לבד!!!
אני בטוחה שיש לך את המסוגלות לרדת ואני בטוחה שבתוך מסגרת יהיה לך יותר קל.
אשמח אם תצטרפי לאחת הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
בהצלחה
לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות תמיכה
אודליה קדמי19/08/2007ערב טוב,
ראשית, תודה על ההיענות המהירה.
אשמח לדעת לגבי המפגשים ועלויות.
ניתן ליצור עימי קשר ב- 057-8125227.
תודה רבה.
אודליה קדמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות תמיכה
לילך קמנמן20/08/2007היי אודליה
אני מוסרת לך את מספר טלפון חינם של דיאטה קלאב
601 601 1800 ישמחו לתת לך פרטים.
אני גם יצור איתך קשר בבוקר.
להשתמע
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)