מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשות...אסף15/07/2007
שלום,קוראים לי אסף אני בן 15 ויש לי בעיה.
לפני כשנה-שנתיים שקלתי 104 קילו בגובה של 1.77
היום,אחרי דיאטה,אני שוקל 75 קילו בערך בגובה של מעל 1.80
הדיאטנית שלי אמרה לי שעשיתי דיאטה לא בריאה(באמת הייתי קיצוני)ושבגלל זה איבדתי 10 ס"מ מהגובה שלי...בכל אופן היא אומרת לי שביחס לגובה שלי המשקל שלי תקין,אבל עדיין יש לי הרבה שומן בגוף ואני רוצה להמשיך להוריד בשביל לקבל גוף יפה.
אז מצד אחד יש דיאטנית ואמא שאומרות לי להפסיק לרדת ורק לשמור על המשקל,ומצד שני אנשים מתייחסים אלי כשמן וגם אני מתייחס לעצמי ככה.
השאלה שלי היא מה לעשות? להקשיב לדאטנית ולא לאפשר לעצמי גוף יפה,או,להמשיך לרדת עד שאני ירגיש טוב עם עצמי...
תודה רבה על ההקשבה והעזרה ^_^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חסוי17/07/2007לאסף, שלום רב.
אני חושבת שאתה באמת הורדת כבר הרבה.
וכדאי לך לרדת, אבל לא בקיצוניות שכזו.
הייתי ממלימה לך לאכול כמות נורמאלית של אוכל ולעבוד הרבה במכון כושר וגם ללכת להרבה הליכות.
גם אני עברתי תקופה בדיאטה שבה הגעתי לקיצוניות- וזה הדבר הכי נורא.
חשוב שיש לך דיאטנית, זה דבר חשוב, ועוזר מאוד. היא יודעת מה היא עושה, אחרת לא היו ממנים אותה לתפקיד.
האיכרון בדיאטה זה שקמות הקלוקיות שאתה מכניס לגוב תהיה קטנה יותר מהקמות שאתה מוציא.
אז אם תוכל מסודר ולא תשב בבית יותר מידי זה זה עלול להיות מספיק מאוד.
אני מאכלת לך הצלחה רב..
וישר כוח
שאלה אחת: לפני כמה זמן התחלת את כל זה?
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות
לילך קמנמן18/07/2007שלום אסף
אני בהחלט יכולה להבין את הרגשתך,עשית שינוי מדהים וכל הכבוד לך על זה.
אני בטוחה שאם הדיאטנית שהיא אשת מקצוע אומרת לך להפסיק לרדת זה לא סתם,אני בטוחה שאמא שלך רוצה רק טוב עבורך לכן אלו האנשים החשובים באמת ולכן הייתי שומעת להם.
הרעיון המרכזי הוא לא רק לרדת במשקל אלא גם להנות מהגוף החדש ,להנות משינוי אורך החיים,אם עשית דרך כל כך ארוכה ואתה לא מסוגל להנות מהתוצאות אז בשביל מה עשינו את זה?
מה שהסביבה שלך משדרת לך הוא בדיוק מה שאתה משדר להם לכן ,אני מציעה לך להרים את הראש גבוה וללכת עם הרגשה נהדרת שאתה ניראה ניפלא ואני בטוחה שכך!!!
הייתי משלבת גם ספורט זה עושה דברים נפלאים לגוף.
אני מאחלת לך שתצליח לשמור על ההשגים כמובן עם המון צלילות דעת ותפריט נכון ומאוזן.
כל הכבוד לך
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידהשני15/07/2007
לפני כחודש ילדתי,זה הריון שני ועליתי כ 18 ק"ג אני מניקה והשלתי כ 10 ק"ג,אני אוכלת בריא בגלל ההנקה אך גם ירדתי בקצב טוב כעת כשבועיים אני תקועה באותו המשקל למרות הקפדה על תזונה-ללא ממתקים ושטויות
אך מדוע אני לא יורדת? פעילות גופנית לא ממש עושה מפאת חוסר בזמן אך ריצות בבית וקימות בליילה לא נחשבים מאיצים...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חסוי17/07/2007מזל- טוב!..
כמה קלוריות עודפות מלידה זה דבר טיבעי..
אבל אם את רוצה לרדת עוד ראיתי שיש פילאטיס לנשים אחרי הריון בערוץ הבריאות שביס!
בהצלחה
אני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר לידה
לילך קמנמן18/07/2007שלום שני מזל טוב איזו שימחה!!!
אני חושבת שהתוצאות שלך מצויינות ויפה שאת אוכלת בריא.
בחודש להוריד עשרה קילו זה המון תתני לגוף להסתגל עברו עליו המון שינויים,לא לרדת שבועיים זה לא להתקע ,את צריכה להבין שלפעמים להיות במקום זה לאפשר לגוף להסתגל ולהמשיך לרדת
לכן המשיכי כרגיל הסבלנות תמיד משתלמת התוצאות לא יאחרו להגיע.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימותשמנהההההההה12/07/2007
כמה גרם פחמימות נערה בת 14 צריכה לצרוך ביום? אם אפשר לציין בגרמים ולא באחוזים כי אני לא יודעת איך לחשב את זה. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחממות
לילך קמנמן15/07/2007שלום יעל
מאוד קשה לי לענות על זה מהסיבה שאין לי מספיק מידע עליך .
בכל אופן לפי השיטה שלנו בדיאטה קלאב אנחנו לא מתעסקים בגרמים אלא לפי מנות כך,שאת לפי גילך צריכה לצרוך ביום כשמונה עד תשע מנות פחממה ליום.
מנות פחממה הם למשל
2-פרוסות לחם קל
1-תפוח אדמה בנוני
1-כוס קורפלקס
3-כפות אורז
בכל מיקרה אני מעדיפה שתפני ליעוץ עם אדם
חשוב שתדעי שאת עדין גודלת ולכן חשוב מאוד שתאכלי תפריט מגוון ומאוזן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת [!] את העזרה של כולכם.ללי11/07/2007
שלום קוראים לי ללי אני בת 15 וחצי ואני שוקלת 72 ק"ג על 1.58 .
אני חייבת[!!] לרדת במשקל עד ה-29 באוגוסט, אבל בצורה משמעותית שיראו עליי.
אני לא אומרת שפתאום אני אהפוך לקלאודיה שיפר, אבל בכללי.
עכשיו ניסתי דברים והם הצליחו, אבל לא הצלחתי לשמור על זה. אני צריכ שתתנו לי "מתכון" של עצות איך להוריד ואולי אפילו תשתתפו איתי בפרויקט הקטן שלי :]
נראה לכם שזה אפשרי בכלל להוריד קילוגרמים ושיראו עליי עד אוגוסט?
בבקשה אני לא יכולה לבקש עזרה בבית, הם לא מבינים כלום.
אשמח מאוד אם תעזרו לי.
נ.ב
יש לי בעיה של זרועות הם מאוד מלאות, מה אפשר לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה
לילך קמנמן15/07/2007שלום ללי
אני מבינה את הרצון שלך לרדת מהר במשקל כניראה שיש משהו חשוב מאוד בשבילך באוגוסט אבל,אין כדורי קסם או קיצורי דרך בלרדת במשקל.
אני חושבת שכל מה שתשיגי עד אוגוסט יהיה טוב יותר מעכשיו,אני בטוחה שכל שינוי יעשה טוב ואני מתכוונת לא רק לירידה במשקל אלא גם לעובדה שיש לך שליטה על האוכל שאולי תוכלי לאמץ סגנון והרגלי אכילה טובים יותר כל אלו יתנו לך הרגשה נהדרת ולא חשוב באמת כמה תשקלי שם אלא איך תרגישי שם.
אם את זקוקה לקבוצת תמיכה נישמח לקבל אותך בדיאטה קלאב
מאחלת לך המון בהצלחה ובטוחה שתיראי נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
חסוי17/07/2007היי, אני בת 14 ושוקלת מעט יותר ממך.
אני התחלתי דיאטה מתחילת החופש והייתי מאוד ממליצה לך לנסות אותה גם.
הבעיה שבגלל הדיאטות שניסת לא הצליחו בגלל שהם כנראה מסוג הדיאטות שאומרות או לאכול דבר אחד.. או להפחית בהרבה בכמות האוכל.
אני הייתי ממליצה לך לאכול יותר לחם מלא- שעוזר לעיכול וגם משביע הרבה יותר
וגם כל מאכל אחר מחיטה מלאה.
לשתות שתי כוסות לפני כל ארוחה ( כאשר את מתחילה להרגיש רעבה את שותה שתי כוסות) וגם בזמן הארוחה לשתות הרבה כוסות.
וחשוב גם למצוא דבר שאת מכורה עליו. נגיד אצלי אני תמיד ממשיכה להיות רעבה ולוקחת עוד ועוד..
במקרא כזה- צריך לעשות את הדבר הבא:
כאשר את מכינה לעצמך דבר מה לאכול, את יכולה להשים כמה שאת רוצה בצלחת, אך בשום פנים באופן אסור לך לקחת שום דבר חוץ ממה שכבר על הצלחת (בגלל שלא משנה, אפילו שכתוב לך שהמאכל 0% שומן עדיין אם אוכלים ממנו הרבה זה עדיין משמין)
מאוד חשוב לעשות הרבה חינוך גופני.
את צכה שהקלוריות שאת מוציאה יהיו גדולים יותר מאלה שאת מכניסה- רק כך את יורדת.
בקשר לזרועות- תנסי משקולות (אבל בשום פנים לא כבדים מידי, זה רק יעשה לך שרירים מכוערים וזרועות אף יותר גדולות), גם מאוד מומלץ לעבוד אם D.V.D של אימון גופני.
יש כאלה מאוד טובים שמחולרים לחלקי הגוף.
אני חושבת שעד אוגוסט זה קצת מוגזם.. אבל אולי בחודש לאחר מכן!
וגם תשתדלי לאכול הרבה ירקות (חופשי, אין בזה בקושי קלוריות- החליפי את החטיפים בירקות)
ויותר מ 20 כוסות מים ביום (אם את לא אוהבת מים, אפשר גם לקנות תרכיז דיאטתי ולהסים ממנו כמות מאוד קטנה)
שיהיה לך בהצלחה רבה,
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה בלילהתמי10/07/2007
אני מצליחה לעשות דיאטה ולאכול ממש קצת במשך כל היום, אבל אז בלילה אני נשברת ומשלימה את הכל. אם אני מצליחה לא לאכול לפני השינה, אני מתעוררת בלילה ואז אוכלת. למישהי יש עצה איך אני יכולה לא לאכול בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה בלילה
לילך קמנמן11/07/2007שלום תמי
ממש לא מפליא שאת רעבה מאוד בלילה והסיבה פשוטה מאוד.
את צוברת רעב במשך היום מכיון שאת אוכלת מעט,ואז את מגיעה למצבי רעב וכשאנו מגיעים למצבי רעב,השליטה בכמות שנאכלת כמעט בלתי אפשרית,לכן חשוב מאוד לחלק את המזון במשך היום ממומלץ ל-6 פעמים ובצורה זאת לא תגיעי למצבי רעב ותוכלי לשלוט בכמות שנאכלת .
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוביםסיגי08/07/2007
איך אפשר לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום וכמה כל התעמלות מוציאה כדי שאני אהיה במינוס קלוריות ואצליח לרדת משקל? איך קובעים כמה קלוריות בנאדם צריך לאכול ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגי שלום
לילך קמנמן10/07/2007לשאלתך זה אישי מאדם לאדם,
לא מיקצועי מצידי מבלי לראותך,להמליץ על צריכת קלוריות .
מה שכתבת הוא נכון הרעיון הכללי הוא לצרוך פחות ממה שאת צרכת עד כה ,ובהחלט עם ליוי של פעילות גופנית.
ישנם עוד מרכיבים חשובים לא פחות מהחישובים הטכניים והוא,שינוי הרגלי אכילה וסגנון חיים,צריך לטפל לא רק בכמות האוכל אלא בהרגליים שהביאו אותנו לעודף מישקל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפנוזהלירון04/07/2007
שלום לילך,
ידוע לך אם היפנוזה עוזרת להוריד משקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפנוזה
לילך קמנמן10/07/2007שלום לך
לשאלתך אין לי שום ידע על ירידה במשקל עם היפנוזה אך מה שעוזר,הוא תפריט אכילה מאוזן עם,פעילות גופנית מנסיוני זה המתכון המנצח,
אם ברצונך עזרה נוספת אמליץ בחום קבוצת תמיכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הרגליםמילי02/07/2007
שלום לילך!
ראיתי שאת מלמדת איך לשנות הרגלים. אולי תוכלי להציע לי מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את ההרגלים כשאני בת 15 שגרה בבית וההורים של לא ממש מבינים למה אני רוצה להוריד במשקל ומתעקשים שאני אוכל את אותו האוכל בארוחות כמו כולם? רציתי להכין לי אוכל משלי אבל הם ממש נגד זה ואנחנו כל הזמן רבים.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלים
לילך קמנמן03/07/2007שלום לך
אין לי מושג אם אכן את סובלת מעודף משקל כי לא מסרת לי את כל הפרטים ,אך אם אכן כך אשמח לתת לך כמה וכמה עצות.
מאוד מרשים אותי שאת רוצה לשנות את הרגלי האכילה שלך אך חשוב שתדעי שבעצם בקבוצות שלי בדיאטה קלאב אנחנו מלמדים את המשתתפים לאכול גם מאוכל קיים ולא דווקא דיאטתי כלומר,הרעיון הוא ללמוד לאכול מהכל,בצלילות דעת,במידה לדעת מתי זה כן ,מתי זה לא ,ומתי זה לפעמים.
אני חושבת שלא צריך להגיע למצב של מריבות אפשר וכדאי שתסבירי למשפחתך כמה חשוב לך באמת ,לאכול נכון ושמאוד יעזור לך אם הם יהיו מוכנים לשתף איתך פעולה ולעזור לך וכמה חשובה לך העזרה שלהם.
אין צורך להפריד את המזון שלך משלהם אולי כשתדברו תוכלו למצוא את שביל האמצע כלומר,לבחור נכון ממה שקיים ולדאוג שיהיו בשולחן גם דברים שמתאימים לך .
קחי יוזמה ותכיני לכולם סלט ירקות הם בטח לא יתנגדו.
שינויים חיבים להעשות בהדרגה אני מאמינה שתמצאו ביחד את הדרך שכולם יהיו מרוצים.
כל שינוי ולו הקטן ביותר יתרום את חלקו לתוצאה הסופית,
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להמנע מעור רפוי בירידת משקל דרסב.30/06/2007
אני בחור בן 24, התחלתי לפני כחודש וחצי שינוי חיים בליווי דיאטנית וחדר כושר, וירדתי עד כמה 9-10 ק"ג בשישה שבועות (המשקל ההתחלתי היה כ-135 ק"ג, ואני מעוניין להגיע ל-70-75 ק"ג בסופו של דבר). אני מאוד מעודד מהתוצאות, לא מרגיש רעב (למרות שאני אוכל קצת פחות ממה שאני אמור לאכול, נראה לי), שומר על תזונה מאוזנת ובריאה ומתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע (שעה של אירובי, והתחלתי השבוע גם קצת פעילות אנארובית לבניית שריר).
העניין הוא שאני מתחיל לראות סימני מתיחה בעיקר באיזור הבטן ומתחת לחזה, ואני מודאג מהאפשרות שלאחר הירידה יישארו לי עודפי עור מיותרים. איך אני יכול לוודא שמה שאני מוריד הוא שומן ולא מסת שריר (LBM) ואיך הייתם ממליצים לי להמשיך כדי לרדת במשקל בצורה המקסימלית, בלי להזדקק אחר כך לניתוח פלסטי להסרת העור העודף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להימנע מעור רפוי
לילך קמנמן02/07/2007שלום לך
כל הכבוד על ההחלטה ועל המאמצים,אני בטוחה ,שההרגשה נפלאה.
חשוב מאוד שהירידה במשקל תהיה הדרגתית ועם תפריט מתאים,אם אתה מרגיש שאתה אוכל פחות מידי רצוי שתתיעץ בענין זה מהסיבה,שיש עוד דרך ומעט אוכל למשך זמן,עשוי לשבור אותך.
בקשר לסימני מתיחה או עודפי עור מיותרים,לפי מיטב ידיעתי זה שונה מאדם לאדם,כל אחד וסוג העור שלו. אין ספק שפעילות בונה שריר תעזור למזער את הנזקים.
בכל מיקרה באופן אישי אני חושבת שעדין הירידה במשקל משתלמת!!!
המון המון הצלחה להמשך הדרך
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשמנהההההההה25/06/2007
האם זה בסדר לנערה בת 14 לאכול 1200 קלוריות ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של פפפ
לילך קמנמן26/06/2007ממש לא !!!
בהחלט לא מספיק לנערה מתבגרת
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שמנהההההההה26/06/2007אז כמה קלוריות נערה בת 14 (משקל 55 , גובה 1.62) צריכה לאכול ביום ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה בקשר תחליפי מזון לממתקים.שי.24/06/2007
היי כולם. אני שי ואני חדשה בפורום.
ובקשר לבעיה:
אני בת 13 בגובה 1.50 וקצת מעל, ושוקלת כ-42 קילוגרם.
עושה כושר כארבע פעמים בשבוע [של שעה וחצי] ואוכלת נכון- ארוחות קטנות עם כל אבות המזון,
מפסיקה את המיצים הממותקים והנשנושים בלילה ובין הארוחות. שותה 7 כוסות מים גדולות ביום.
המטרה שלי היא לצמצם היקפים ולהוריד את מסת השומן.
אבל יש לי בעיה-
לפעמים יש לי חולשה לממתקים כמו שוקולד או כל משהו מתוק וכשאני מוותרת לעצמי זה יכול
להוביל אותי למן זלילה מטורפת שאחר כך כואבת לי הבטן והראש.
אני יודעת שאני צריכה להפסיק עם הממתקים אחרת אני מתגרה מהם, אבל כל פעם שניסיתי
להפסיק לגמרי עם הממתקים לא הצלחתי יותר מ-12 ימים עד שבועיים מקסימום.
אני יודעת שאני מסוגלת להפסיק אבל זה יהיה כרוך בסבל רב [אם אפשר להגדיר את זה ככה].
הדבר היחיד שאני צריכה להחליף זה הממתקים [במיוחד השוקולדים והעוגות].
אני מנסה לחפש תחליפים אחרים לממתקים כמו סוכריות ללא סוכר ופירות, אבל תמיד יהיה לי
הדחף הזה לשוקולד. וגם השוקולד ה"קל" הוא 100 קלוריות לחטיף קטן [חבל על הקלוריות].
האם יש למישהו רעיון לתחליף שבאמת מצליח לשוקולדים ולדברים מתוקים שלא משמין כמו
התחליף לשוקולד [החטיף הקל] ושיותר עוזר מפירות וסוכריות ללא סוכר?
תודה רבה, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש אותו בעיה,למרות שאני בת191
עינת24/06/2007יש עכשיו עוגות חדשות של אוסם ממש טעימות בלי סוכר, והם יחסית עם קצת קלוריות.
כמו כן למרמולייט יש עוגות ללא סוכר, גם עם קצת קלוריות.
יש יתרון בזה שזה בלי סוכר, מלבד החיסכון בקלוריות- כי אז אין לך את החשק החוזר הזה לממתקים.
יש גם גלידות דיאט, מאוד טעימות של נסטלה (של פלדמן ממש זוועה)
יש כמובן סוכריות ללא סוכר, מסטיקים למיניהם, שתיה דיאט- שהיא גם מתוקה כמו ממתק.
ואפילו- תרכיזים למיצים דיאט.
תנסי את הדברים האלו, אני בטוחה שזה יעזור לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי מזון לממתקים
לילך קמנמן25/06/2007שלום שי
ברוכה הבאה לפורום
כל שינוי שאנו לוקחים על עצמנו אנו חיבים להבין שחייב לעשותו בהדרגה,נוקשות מביאה בסופו של דבר למתירנות וכמו,שסיפרת כאן אני מבינה שלאחר שהצלחת להתאפק שבועיים,את נישברת.ולצערי זה ממש לא מפתיע אותי,לכן את חייבת להבין שכל מה שתחליטי חייב להעשות עם צלילות דעת .
אני רואה שאת מצליחה במה שאת מחליטה כמו למשל,לאכול נכון ,להקפיד על שתיה ,לעשות כושר וזה ממש יופי כל הכבוד,אז אני בטוחה שאם תחליטי לאכול במידה גם את דברי המתיקה תצליחי!!!
אי אפשר להתנזר מהם לחלוטין,לכן חשוב לדעת איך בכל זאת להשתמש בהם אבל בצורה נכונה.
כמו כן ישנם היום המון תחליפים שיכולים לעזור לך ביום יום כמו ג'לי דייאט,ארטיק קרח 8 קלוריות,חטיפי אנרגי שייפ וסוכריות דייאט
אני מאחלת לך המון הצלחה להמשך הדרך
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין שיפור!....אני22/06/2007
אני בת 16, אני בחדר כושר שבוע ולא מרגישה בשום שיפור נשקלתי השבוע ואני שוקלת בדיוק אותו הדבר. ואני עושה דיאטה כזאת:
בוקר: שני פרוסות לחם קל, כף גבינה ומלפפון. אחרי הארוחה הזאת אני עושה אימון: תוכנית אימונים שהמדריך רשם לי ו45 דקות הליכה או שיעור אירובי ו45 דקות הליכה.
אחרי האימון תפוח.
ושאני מגיעה לבית אני אוכלת מנת בשר עם פחממה כמו: פסטה, או פתיתים או קוסקוס.
אחרי הצהריים: שני פתי בר.
ובערב משו קליל לא כבד.
ככה כל יום אני עושה שבוע ולא יורדת במשקל.
אני שוקלת 62 והגובה שלי הוא 165.
בבקשה תעזרו לי אני מתחחנת. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל'אין שיפור..'
שי.24/06/2007את אוכלת נכון ובמינון הנכון, עושה כושר ולא מנשנשת בין ארוחות.
בעיקרון זה מה שיוכל לעזור לך להרזות אבל לא תמיד.
הסיבה הראשונה היא שאת עושה את הדברים הנ"ל רק שבוע [!] מה שגורם לחוסר שינוי. לפעמים
צריך לתת לגוף להתרגל לדיאטה ולספורט ואז את מתחילה להוריד קילוגרמים.
הסיבה השנייה שאני מאמינה שלא קרתה עדיין [מכיוון שאת רק שבוע בדיאטה] היא שאת עושה
הכל נכון [כמו שפירטת] ואת מצמצמת היקפים, משטיחה את הבטן ונראית הרבה יותר טוב- רק
שהקילוגרמים לא יורדים או אפילו עולים. הסיבה לכך היא החלפת השומנים במסת שריר ששוקלת
יותר אך נראית יותר טוב. תוכלי לבדוק כמה מסת שריר וכמה מסת שומן יש לך וכמה את שוקלת
במדויק בעזרת מד משקל משוכלל [אני ממליצה- ניתן לראות אף את ההפרש שחל בין ימים שונים].
מקווה שעזרתי,
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שיפור
לילך קמנמן25/06/2007שלום לך
אני מבינה את הרצון שלך לרדת במשקל אך חשובה לא פחות הדרך!!!
הדרך היא זאת שתשמור על ההשגים שלך גם לאחר שתשיגי את המטרה שלך.
לפי מה שכתבת תפריט האכילה שלך דל אני חושבת שכמו,שיש לך תוכנית אימונים צריכה,להיות לך תוכנית אכילה מתאימה.
עוד דבר שאת צריכה לקחת בחשבון הוא שלרדת במשקל זה תהליך המרכיב המנצח פה הוא הסבלנות וההתמדה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת עם דיאטהאילנה20/06/2007
הנני חולת סכרת מזה 10 שנים, נוטלת כדורים , כמו-כם כדור אלטרוקסין.
לאחרונה עליתי במשקל, ואיני מצליחה להוריד את הEג העודפים.
אני הולכת 4-3 פעמים בשבוע כשעתיים ברגל. אודה ליעוץ בנושא דיאטתי, לרדת במשקל ולהוריד הנפיחות בבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת עם דיאטה
לילך קמנמן25/06/2007שלום אילנה
אני יכולה לספר לך שאצלנו בדיאטה קלאב תוכלי למצוא תפריט שמאוד יתאים לך לירידה
במשקל,תפריט האכילה שלנו מאוד מתאים לחולי סכרת כמו כן זה עדיין לא פותר אותך מלהיות במעקב רפואי.
יש לי כמה וכמה משתתפים בתוכנית שבעיקבות אכילה לפי התפריט שלנו הצליחו גם לרדת במשקל,וגם לשפר את בריאותם.
אשמח מאוד אם תתצטרפי אלינו.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה חדשהרויטל ביטון20/06/2007
שלום,
בשבועיים האחרונים החלטתי לפתוח בדיאטה.
הגובה שלי הוא 171- המשקל 56
לדאבוני יש לי צדדים שמנים בבטן וגם בטן שמנמנה.
לכן הורדתי סוכר, משקאות קלים, עוגות עוגיות, חטיפים שוקולד וסוכריות. כמובן שגם ארומה ומקדונלדס.....
בנוסף קניתי כדורים ציטוזן שאמורים לשרוף מחצית השומן הנכנסת לגוף בכל גלולה.
המינון: 2 חצי שעה לפני ארוחה.
ספורט: מש/תדלת הליכה של ק"מ וחצי ביום.
ברצוני לדעת האם זה יפתור את בעיית השומנים שהצטברו לי בבטן ובצדדים?
תודה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה חדשה
לילך קמנמן25/06/2007שלום רויטל
לפי הגובה והמשקל שציינת לא ניראה לי שיש לך ממה להוריד במשקל.
אין שום כדורי "פלא" שיעשו לנו את העבודה ואין לי מושג מדוע בחרת להשתמש בציטוזן.
מה שניראה לי שיעזור לך לבעית הבטן היא פעילות גופנית לא פעילות אירובית ,אלא פעילות מחטבת,כמו חדר כושר.
שיהיה בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יוצאים מההתקעות?שלי19/06/2007
אני עושה דיאטה כבר 4 חודשים, ירדתי כבר 7 קילו, ואני צריכה להוריד עוד 5 כדי להגיע למשקל שאני רוצה ואני פשוט תקועה כבר כמעט שבועיים ומתחילה להתייאש. אני אוכלת נכון ולא הרבה (1500 ליום) ועושה התעמלות 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. אני לא רוצה להוריד עוד אוכל כי זה לא נראה לי בריא, ואין לי זמן לעוד ספורט. עצה? מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצאים מהתקיעות
לילך קמנמן25/06/2007שלום לך
אני מברכת אותך על ההשגים את כה יופי של דרך!!
בכדי שתוכלי להתקדם למטרה אמרת נכון לא כדאי להפחית מזון אלא להגביר פעילות גופנית .
הפעילות הגופנית שתעזור לך בירידה במשקל היא הליכה רגלית ,את יכולה להוסיף אותה בימים שאת לא בחדר כושר,ולהנות מהליכה בחוץ
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)