מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת לרדת את הקילוגרמים האחרוניםס17/08/2007
שלום אחרי כמעט ארבע שנים שבהן הזנחתי את עצמי (שבתוכן שני הריונות ולידות) עליתי כמעט 40 קילו. פחדתי להסתכל במראה יותר. בשנה האחרונה נכנסתי למשמר דיאטה רציני והורדתי כמעט הכל למעט 9 קילו האחרונים שנשארו לי כדי להגיע למשקלי האידאלי. הבעיה שפתאום אני מוצאת את עצמי מקלקלת את הכל. אוכלת בלי הבחנה. וכו בשבוע האחרון העליתי 3 קילו וזה חבל כי עבדתי ככ קשה להוריד אותם.
אני פשוט מפחדת לרדת יותר. כי הבעיה היא שבעלי אוהב אותי כשאני מלאה ב"מקומות הנכונים" ובחודש האחרון התחלתי להרזות גם שם. והוא פתאום התחיל להעיר לי: איפה הישבן היפה שהיה לך? אולי כבר מספיק עם הדיאטה? וכו
ופתאום התחלתי לפחד שהוא לא יאהב אותי יותר אם ארזה עוד..או שלא אהיה אטרקטיבית בעינו. ואני מאמינה שזה שורש הבעיה ולכן פתאום הגיעו הזלילות הלא נשלטות האלה..
אבל אני כן רוצה להגיע למטרה שלי. וכן רוצה לרדת את הקילוגרמים האחרונים האלה. אז איך מתגברים על הפחד וגם לא מותרים על הרצון להיות במשקל אידאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת לרדת את הקילוגרמים האחרונים
לילך קמנמן19/08/2007שלום רבקה
אני חושבת שממש לא כדאי שתוותרי על הרצונות שלך.
יש לך השגים מדהימים אך,כמו שאת אומרת זו עדיין לא נקודת הסיום.
את צריכה להבין שגם לאנשים שמסביבנו לוקח זמן לקבל שינויים וזה מפליא שלאלה שקשה יותר הם,דווקא אילו שקרובים אלינו ביותר.
דברי עם בעלך אני בטוחה שאם תשתפי אותו ברצונות שלך ותסבירי לו שהתמיכה שלו,מאוד חשובה לך. אני בטוחה שתופתעי עד כמה הוא מוכן לעזור.
אני בטוחה שהוא אוהב אותך בזכות מי שאת ולא בזכות כמה שאת שוקלת.
מה שאנחנו מקרינים החוצה זה משפיע גם על האחרים לכן קודם תבררי עם עצמך כמה זה באמת חשוב לך.
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרדת במשקלמיה16/08/2007
אני בת 15 ורוצה לרדת במשקל כי אני שמנה אבל אף אחד לא מוכן לעזור לי כולם אומרי שבגילי זה לא בריא בכלל ויפריע לגדילה. אמא שלי לא רוצה שאני ירשם לקבוצת דיאטה ויש לנו המון ריבים בגלל זה כל הזמן, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לרדת במשקל
לילך קמנמן19/08/2007שלום מיה
השאלה היא האם את באמת סובלת מעודף משקל אמיתי?
או שאת חושבת שאת שמנה?
הייתי מציעה שתשוחחי עם אמא שלך ותבדקו ביחד אצל דיאטנית,אם את אכן סובלת מעודף משקל.
אני מניחה שכתספרי לה כמה זה חשוב לך ,אבל ללא מריבות אני בטוחה,שיא תשתף איתך פעולה.
מאחלת לך המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליחה לרדת במשקל
רחלו'ש11/12/2007אני תמיד מנסה לרדת במשקל ואני לא מצליחה כי אני לא מתאפקת ואני מאוד רוצה לרדת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
רוני גוטליב12/12/2007נשמע לפי תאורך שאת כמו כולם. הית רוצה לרדת במשקל אך לא קל לך...
אני ממליצה לך לפנות ולהשתתף בקבוצה של בנות שרוצות כמוך לרדת במשקל. התחרותיות והשיתוף יחד עם ההנחייה של המדריכה המיומנת יתנו לך את הכלים לרדת במשקל ולהתמיד בכך.
אחת הרבוצות המומלצות בעיני היא קבוצת "שומרי משקל" שמאפשרים לרדת בצורה מבוקרת, בריאה ובטוחה, אך ישנן קבוצות לירידה במשקל אחרות.
בדקי מה קרוב לביתך, והרשמי עכשיו. את תצליחי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטאור14/08/2007
אתם יכולים לתת לי תפריט יומי ?
יש לי תפריט אבל הוא לא נראה לי ....
תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
לילך קמנמן16/08/2007שלום אור
צר לי אך לא אוכל לתת לך תפריט מבלי לראות אותך ולקבל פרטים ממך
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושים אנשים מעל 100 ק"ג לסרטגלי13/08/2007
שלום רב ! דרושים אנשים גברים ונשים מגיל15 ומעלה לסרט קולנוע לתפקידים שונים ומגוונים
כל המעוניין מתבקש לשלוח ק"ח ותמונה למייל תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושים אנשים מעל 100 ק"ג לסרט
גלי13/08/2007דרושים אנשים מעל 100 ק"ג לסרט נא לשלוח ק"ח למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאןסיאן13/08/2007
שלום
לפני שנכנסתי להריון הייתי מלאת מרץ עבדתי ולמדתי ועבודת בית , היום שלי היה כמעט מלא והייתי מאד שמחה בזה, אבל היום אני נושאת שני תארים בלי עבודה " אין מקומות עבודה " כל הזמן או בבית או בבית ההורים או בבית חמי, תאמיני לי שלפעמים יש עבודה שאני צריכה לסיים אבל אין חשק לעבוד בבית. אני והבת שלי ישנים מאוחר ואז קמים מאוחר כמעט בשעה 12 ולפעמים 13 , האנשים אוכלים ארוחת צהריים ואנחנו אוכלים ארוחת בוקר , אני עושה לידה שלי חלב עם וויסקויט ואני רוב הזמן לא שותה כלום אבל יש לי חולשה שבקיץ אני אוהבת אבטיח עם גבינה מלוחה אפילו בשעות הבוקר או הערב ולא משנה מתי.
הבעיה שהיום שלי נגמר מהר אני לא עובדת ואין חשק לקום מוקדם בשביל מה ?
יש לבעלי וגיסי בית קפה ונרגילה הוא עובד עד שעות הבוקר 4 או 5 , בעלי מנסה לחפש בשבילי על עבודה אבל זה קשה למצוא. הבעיה שבמגזר הערבי קשה למצוא עבודה עד שתמצא מישהו שיש לו סמכות ובעל השפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיאן
לילך קמנמן16/08/2007אני יכולה לעזור לך רק בעניין תפריט האכילה שלך.
אני מבינה שאת קמה מאוחר,אך עדיין אפשר להקפיד על אכילה מאוזנת.
נסי לארגן לך את הארוחות שלך לפי סדר היום הנוכחי שלך.
הקפידי לבחור מזון בריא ומזין ,לשתות במשך היום,ולהתחיל בפעילות גופנית.
ראי זאת כהזדמנות שיש לך את כל הזמן לעצמך ולדאוג לכל הדברים שאת זקוקה להם,על מנת
להצליח.
בהצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים לא שוויםכרמית12/08/2007
אני בת 35 וכל החיים שלי כמעט בדיאטה. איזה מין חיים אלה כשכל הזמן אני צריכה להאבק ולחשוב מה אכלתי וכמה מותר לי לאכול ואף פעם לא יכולה ליהנות לי בכיף מאיזה גלידה או פיצה אלא רק לאכול ירקות ולחם קל ולעשות ספורט שאני בכלל לא אוהבת. מה שווה לחיות את החיים האלה יותר רזה אבל כל הזמן בתסכול וכל הזמן חסר לי, אז אני רזה אבל לא מאושרת, לא עדיף כבר להעלות את המשקל בחזרה אבל לא לייסר את עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים לא שווים
לילך קמנמן16/08/2007שלום כרמית
אכן כך אם אתה לא ממש שלם עם ההחלטה,מאוד קשמ להתמיד לאורך זמן.
החיים שווים הכל בעיני המתבונן.
כמובן שיש מחיר בלרדת במשקל אך,יש מחיר גם הלהיות שמן!!!
צריך לקבל פה החלטה מה משניהם יותר כבד עלי,לא לאכול את כל מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה,או עודף המשקל???
שנקבל החלטה שלהיות שמן יותר קשה לי אז,נהיה מוכנים לקראת השינוי.
שינוי הוא תהליך הדרגתי ודורש מאיתנו עבודה לפעמים זה אומר לעבור גם באיזורי אי נוחות .
אך ככל שנתמיד בו נוכל לראות את הרווח ולא את ההפסד.
אני חושבת שיש דרך טובה יותר לרדת במשקל מבלי להרגיש קורבן.
הרעיון המרכזי הוא לדעת מתי זה כן,מתי זה לא,ומתי זה לפעמים.
מניסיוני אספר לך שהמחיר ששילמתי בהיותי שמנה היה יקר בהרבה
מאחלת לך בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינני יכולה להתמודד עם תוכניתסיאן10/08/2007
שלום אני סיאן
אני כבר שנתיים ושלושה חודשים אחרי הלידה , אני עליתי במשקל 13 קילו, מאז לפני שנתיים ואני מנסה ללכת לפי תוכנית מסויימת אבל אינני יכולה להמשיך בתוכנית שבה אני מתחילחה.
השתמשתי ברידוקטיל ולא סיימתי את הקופסה , גם דרך שומרי משקל ועוד שיטות אחרות.
התחלתי לחשוש כי אין ביכולתי לרדתת במשקל , לפעמים אני אוכלת בכמיות גדולות בסוף אני מקיאה את עצמי, בעלי לא יודע על הדבר הזה , אני מרגישה שאינני מקבל עידוד מספיק.
אני פונה לפורום אולי אמצא עידוד מתמיד ותמיכה ועצות שיוכלו לתרום לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני יכולה להתמודד עם תוכנית
לילך קמנמן11/08/2007היי סיוון
אני מבינה אותך נכון,לפעמים זה לא קל.
חישבי רגע אבל ממש ,מה יותר כבד עליך עודף המשקל או לא לאכול את כל מה שאת רוצה?
אני בטוחה שעודף המשקל אחרת כבר מזמן היית מותרת,ועובדה שלא!!!!
לכן אל לך להתייאש כל מי שבא אלי לקבוצות בדיאטה קלאב,בא עם המון נסיונות קודמים אז מה?
זה אומר שהפעם שוב לא יצליח?
אז ממש לא!! אני רואה אותם מצליחים ובגדול עם המון תמיכה,סבלנות והתמדה.
כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שיקרה לך בעתיד,לכן אל תותרי ,אך עשי זאת נכון בלי כדורים ובלי אבקות פלא כי אין קיצורי דרך בלרדת במשקל.
שינויים קטנים מביאים איתם הצלחות קטנות,זה יגדל כמו כדור שלג.
כל יום לאותו יום.
אם את חושבת שאת זקוקה לעידוד אין לי ספק שקבוצות תמיכה עוזרות המון בתהליך הזה ,נשמח לקבל אותך לדיאטה קלאב
בהצלחה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכלת כמעט במהלך היום אבל אני או
סיאן13/08/2007שלום
לפני שנכנסתי להריון הייתי מלאת מרץ עבדתי ולמדתי ועבודת בית , היום שלי היה כמעט מלא והייתי מאד שמחה בזה, אבל היום אני נושאת שני תארים בלי עבודה " אין מקומות עבודה " כל הזמן או בבית או בבית ההורים או בבית חמי, תאמיני לי שלפעמים יש עבודה שאני צריכה לסיים אבל אין חשק לעבוד בבית. אני והבת שלי ישנים מאוחר ואז קמים מאוחר כמעט בשעה 12 ולפעמים 13 , האנשים אוכלים ארוחת צהריים ואנחנו אוכלים ארוחת בוקר , אני עושה לידה שלי חלב עם וויסקויט ואני רוב הזמן לא שותה כלום אבל יש לי חולשה שבקיץ אני אוהבת אבטיח עם גבינה מלוחה אפילו בשעות הבוקר או הערב ולא משנה מתי.
הבעיה שהיום שלי נגמר מהר אני לא עובדת ואין חשק לקום מוקדם בשביל מה ?
יש לבעלי וגיסי בית קפה ונרגילה הוא עובד עד שעות הבוקר 4 או 5 , בעלי מנסה לחפש בשבילי על עבודה אבל זה קשה למצוא. הבעיה שבמגזר הערבי קשה למצוא עבודה עד שתמצא מישהו שיש לו סמכות ובעל השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עם רדוקטיל כבר 3 חודשיםרעות09/08/2007
ועד עכשיו השלתי 15 קילו אני שוקלת היום 76.3
אני מתחתנת עוד 4 חודשים אני רוצה להוריד לפחות עוד 10 קילו
הבעיה היא שהמוטיבציה ירדה לי לאחרונה כמובן שאני לא אוכלת כמו לפני הדיאטה רק בזכות הרדוקטיל..
הבעיה שלי היא בכלל בולמוסים מטורפים של אלפי קלוריות ביום אז זה כבר לא קורה
למרות שאין לי מושג מה אני אעשה שאפסיק עם התרופה אני מפחדת להשמין הכל חזרה +ריבית כמו תמיד בעצם.
אני שומרת על המשקל אבל לא יורדת אני חייבת לחזור לאותה נקודת התחלה ופשוט לא מצליחה אני יודעת שאם אלך למדוד שמלת כלה במצב
הזה אני אצא בבכי ..
אנא עיזרי לי מה אני יכולה לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עם רדוקטיל כבר שלושה חודשים
לילך קמנמן10/08/2007היי רעות
קודם כל המון מזל טוב.
האמת שאני ממש לא בעד כדורים ואבקות למניהן, אין קיצורי דרך בלרדת במשקל.
אני מבינה את הדאגה שלך כי אי אפשר לשתות כדורים כל החיים,צריך לשנות את ההתנהגות שלנו עם האוכל,ללמוד לבחור!!!
חשוב שתקפידי על תפריט מסודר 6 ארוחות ליום ברגע שתאכלי מסודר לא תגיעי למצב של בולמוסים.
אחד הדברים שיכולים לעזור לך במוטבציה הוא עיסוק בפעילות גופנית היא מביא איתה המון אנרגיות חיוביות.
אל תלחיצי את עצמך בזמן זה לפעמים גורם בדיוק את ההפף.
קחי יום ביומו כאילו ,רק היום תעמדי במשימות שלך. בצורה זו הרבה יותר קל.
אני בטוחה שתהי כלה יפיפיה .
מאחלת לך המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות כדי להתחיל - דחוףריקי09/08/2007
מה היא הדרך הנכונה להתחיל בדיאטה?
אני כבר ממש מדוכאת - המכנסיים שהיו גדולים עלי כבר ממש הדוקים.
אני צריכה להוריד בערך 8 קילו ולא מצליחה לעשות זאת מאז הלידה השנייה שלי לפני שנתיים.
אני משתדלת לא לאכול את השאריות של הילדים וכושר ממש לא מזדמן לי לעשות כי כשהם הולכים לישון ואני מסיימת את עבודות הבית כבר לא נשארת לי טיפת אנרגיה.
אני עייפה בלי סוף - ופשוט מדוכאת מהמשקל.
בעבודה יש לי ארוחת בוקר וצהריים אבל בצהריים הכל מלא שמן אז אני אוכלת שני טבעול עם אורז ובערב זה תלוי במשמרות של בעלי - לפעמים אוכלים מוקדם ולפעמים מאוחר.
בבקשה - איך מתחילים ומהו הבסיס להתמדה והצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כדי להתחיל-דחוף
לילך קמנמן10/08/2007שלום ריקי
שאלה מעניינת שאלת האם יש דרך נכונה להתחיל?
אני יכולה לאמר לך שלפי נסיוני האישי,ומהאנשים שבאים לקבוצות שלי בדיאטה קלאב
לרוב ההחלטה להתחיל באה מהמקום שעודף המשקל לא רק מפריע על הגוף,אלא גם על הנשמה.
זה השלב שאנו מחליטים שחייבים לעשות שינוי.
בכדי שזה באמת יצליח צריך לא רק לאכול תפריט מאוזן אלא גם לבדוק מה הן ההתנהגיות שהביאו אותנו לעודף משקל.
כמו שציינת שאת משתדלת לא לאכול את השאריות של הילדים ,זה לדוגמא שינוי התנהגותי חשוב מאוד.
אצלי למשל אני דואגת לא לאכול בעמידה זאת אחת ההתנהגויות שהביאו אלי את עודף המשקל.
בקיצור מה שאני מציעה קחי החלטה אבל מפנים שהפעם,אבל באמת הפעם את הולכת להצליח ובגדול!!!!!!!
כל הזמן תזכרי את התחושה של המכנסיים הרופפות יש משהו טעים מזה?
אכלי נכון ,בחרי נכון ,מצאי זמן לפעילות גופנית היא תעזור לך למוטבציה אחריה תרגישי אנרגטית והרבה פחות עיפה.
אני מאחלת לך הצלחה רבה קדימה לעבודה.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלוןעידית09/08/2007
אני כל הזמן נכשלת בניסיונות שלי, אני ממש לא מצליחה להוריד במשקל. אני אבסורד מהלך כי עודף המשקל הרב הופך אותי לדבר הכי פחות מושך, אני יודעת את זה - אבל נשברת כל פעם מחדש. מה לא ניסיתי? שומרי משקל, דיאטת לחם, דיאטת 'ל'אכול הכל', דיאטת צבעים - דייייייייייייי
ברור לי שזה לא הדיאטה , אלא אני וחוסר היכולת שלי להתמיד. אני לא יודעת אם אני אפילו במצב לקבל עיצה, אולי רק אם יש למישהי מילה טובה לשמנה עצובה כמוני - כי זה כל מה שנשאר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישלון
לילך קמנמן09/08/2007היי עדית
מה שאת מתארת כאן לא ממש מפתיע אותי,שתדעי שזה ממש לא קורה רק לך.
ההחלטה לרדת במשקל היא לא פשוטה בכדי להצליח דרושה מיד לא מבוטלת של סבלנות והתמדה.
אני רוצה שתדעי שאין אנשים שלא מצליחים,יש הרבה כאלו שהפסיקו לנסות!!!
לכן אל לך להתייאש ,בינינו מה האופציה להיות במקום שלא נוח לנו בו?
אל תנטשי את עצמך,האמיני שכן הפעם זה י צ ל י ח !!!
טיפ קטן שיכול לעזור לך בהתמדה הוא לחלק את המשימה לחלקים קטנים,רק להיום ל-24 שעות,ברגע שתצליחי המוטיבציה תקדם אותך.
זכרי מה שמנצח פה שיהיו לך מסה של ימים טובים גדולה בהרבה מימים לא כל כך טובים.
אני מאמינה שתצליחי אולי תוכלי גם לשכנע את עצמך.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו אני מתחילה דיאטה רצחחחחחחחנית !אני בבבדיאטה!07/08/2007
דיאטה אני מתחילה לא אוכלת שוםםםםםם דבר זהו!
מיצידי שאני י מ ו ת!!!!!!! א נ י לא אוכלת יותר כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בבבדיאטה!
לילך קמנמן08/08/2007שלום לך
ממש לפני שאת מחליטה החלטות לא הגיוניות ,עצרי רגע!!!!
אני לא ממש יודעת מה בדיוק הביא אותך לחשוב מחשבות כאלו,אך את יודעת שיש דרכים אחרות לרדת במשקל ואפילו בכייף.
אני מבינה שלפעמים עודף המשקל שלנו לוחץ לנו לא רק על הגוף אלא גם על הנשמה,אך דעי לך שיש דרכים טובות יותר לפתור את הדברים.
להיות אדם בעל עודף משקל זה לא תמיד קל,אך זה עדיין לא מוחק אותנו מלהיות אנשים טובים ומוצלחים.
אני סומכת עליך שכשתקראי שורות אילו תשני את דעתך ובעצם תוכלי להבין שאפשר אחרת,אפשר לאכול בצורה הגיונית ולרדת במשקל.
אני פה בשבילך בכל עת שתירצי.
אני מזמינה אותך אם קשה לך לבד להצטרף לאחת הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב,תוכלי לפגוש אנשים שמתמודדים עם עודף משקל ומצליחים לרדת.
אל תתיאשי עם הגיון ורצון אני בטוחה שתלכי בדרך הנכונה
באהבה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן?ככח?רק אני04/08/2007
אנשים חושבים שאנשים שמנים הם חלשים באופי ללא כח רצון, וסתם עצלנים שלא רוצים לרזות. אבל זה הרבה מעבר לכך- יש אנשים שבורחים לסמים כדי לשכוח, יש לאלכוהול ויש לאוכל.... אני מתחבאת מאחורי השומן כדי למנוע מאנשים להתקרב אלי, כי אני לא יודעת איך להגן על עצמי אחרת. אני יכולה לרדת במשקל- כשאני רוצה אני יורדת הרבה ומהר אבל אז שוב אנשים מתקרבים ופוגעים בסופו של דבר- וזה רק גורם לי להיסגר ושוב לעלות במשקל וכמה ק"ג יותר ממה שהייתי לפני.
איך מצליחים להתמיד בזה כשמפחדים ממה שיהיה כשאני אגיע לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון עצמי
רחלי05/08/2007
מאחר והביטחון העצמי שלך נמוך, הייתי מאוד מייעצת לך להיכנס לקבוצת תמיכה והרזיה. לדבר עם אנשים, לקבל פידבקים ומחמאות ולשמוע סיפורים של אחרים.
אני הייתי חסרת ביטחון, וגם התחבאתי מאחורי האוכל ואני רוצה לומר לך שמאז שניכנסתי לשומרי משקל אני אדם אחר לגמרי, התחלתי לירזות ולהיראות טוב, המחמאות הגיעו והומטרו ללא הפסקה, הביטחון העצמי שלי עלה ולא נתתי לאף אחד לדרוך עלי ולהשפיל אותי יותר.
הייתי מציעה לך גם לפנות לאיש מקצוע שיוכל לחזק לך את הביטחון העצמי, ישנן סדנאות וקבוצות תמיכה לכך.
שיהיה לך בהצלחה,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן? ככח?
לילך קמנמן06/08/2007שלום לך
יפה כתבת על אנשים שמנים אך היכן את בכל זה?
שאלתי היא מהו הרצון האמיתי שלך?
בעיני אנשים שמנים הם הכי בעולם יש בהם המון אהבה ונתינה אך האם זה אומר שאני חייב להישאר בגוף שאני לא ממש מחבב?
אני אומרת שתתחשבי רק ברצונות שלך שתעיזי לבחור את הכי טוב בשבילך!!!!
אנשים תמיד יהיה להם מה להגיד,דווקא להפך אני חושבת שכשתרגישי טוב עם עצמך תהי הרבה פחות פגיעה.
תבחרי את האנשים שטוב לך במחיצתם שיודעים לפרגן לך,ואילו שבוחרים שלא תשתמשי בהם על מנת להזכיר לך יום יום שאת הולכת להשיג את המטרה שלך מעיין הוכחה להם שבעצם תשמש אותך
קחי כל יום לאותו יום תהי מאושרת תסתכלי על ההשגים שלך פרגני לעצמך אתיודעת יש משפט מקסים שאומר,אם אין אני לי מי לי.
אני יכולה להגיד לך כאדם שירד במשקל וכיום במשקל הרצוי שיש לי אושר גדול במקום הזה.
באהבה רבה ובהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה במשקל עקב בעיות ביציאותרחלי02/08/2007
שלום רב!!!
שמי רחלי אוני בת 33, אחרי 2 לידות ואני כבר בדיאטה מיזה חודשיים דרך דיאטנית של קופ"ח. הירידה מאוד איטית וקשה אני מאוד סובלת מעצירויות ואני מאמינה שבגלל היציאות המעטות הירידה הינה איטית. במשך חודשיים ירדתי סה"כ 4 קילו (גובהי 162 ומשקלי הנוכחי כיום אחרי הירידה 74.5 קילו).
חשבתי לנסות חומרים משלשלים אך אני פוחדת .......................(היתה לי היתמכרות בצעירותי למשלשלים וניגמלתי).
אני הולכת כל בוקר לעבודה ברגל, הליכה של כ-45 דקות (לא הליכה מהירה, הליכה רגילה).
השאלה שלי היא יותר לכיוון העצירויות, כיצד אני יכולה לאזן את מה שאני אוכלת למה שאני מוציאה.
אשמח לתגובה,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירה במשקל עקב בעיות ביציאות
לילך קמנמן06/08/2007שלום רחלי
באמת שממש אין סיבה להשתמש בחומרים משלשלים,כמו שאת יודעת הם לא ממש בראים.
אפשר להעזר בתפריט אכילה נכון ואני מתכוונת,שתכניסי לתפריט היומי שלך יותר סיבים תזונתיים,כמו למשל ברנפלקס,לחם מחיטה מלאה,אורז מלא .
בנוסף השתמשי בכל הירקות המצליבים הם המטאטא של הקיבה כמו,כרוב ברוקולי עלים צעירים.
הקפידי כמובן לשתות מים בין 10-15 כוסות מים ליום וכמובן הליכה יום יומית
מקווה שעזרתי
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות ברגעי שבירה?נשברת01/08/2007
אני שומרת על הדיאטה יפה אבל לפעמים יש לי רגעי שבירה שאני אומרת לעצמי ששמרתי יפה ולא אכפת לי מגיע לי ואוכלת איזה פיצה או גלידה או כל אוכל אחר מהדברים שאני כל כך אוהבת ופשוט לא אוכלת כבר יותר. אחרי זה ברור שאני מתחרטת על זה שאכלתי והרסתי לעצמי מה שעבדתי כל כך קשה בשביל להשיג. אפשר טיפ לרגעי שבירה האלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות ברגעי שבירה?
לילך קמנמן02/08/2007שלום לך
רגעי שבירה הם גם חלק מהתהליך,את צריכה לקחת בחשבון שזה שהחלטנו לרדת במשקל,הרצון שלנו לאכול לא עובר.תוכנית הירידה שלך במשקל צריכה לכלול גם מאכל שאת מאוד אוהבת אך,פעם בשבוע.
בצורה זאת בעצם לא תמנעי מעצמך את המזונות שאת אוהבת,אך תוכלי לשלוט בכמות ובתדירות שלהם.
כל פעם שמאוד תרצי לאכול משהו שלא במסגרת הדיאטה שלך תוכלי להיזכר שפעם בשבוע מותר לך,ואז תוכלי לבחור מתי את רוצה את זה באותו שבוע.
ברגע שתדעי שאין דבר כזה שאסור לך,אלא את בוחרת מה ומתי יהיה לך הרבה יותר קל.
מאחלת לך בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדתי התייאשתי, ועליתימיכל30/07/2007
אני רוצה להוריד 10 קילו, ויש לי מאיפה להוריד,
בהתחלה אני מתחילה להוריד יפה, ואח"כ אני פשוט נעצרת ומתייאשת מזה שאני לא יורדת עוד אז אני שוברת את הדיאטה ועולה כפול,
מה אני עושה כדי לשמור על דיאטה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדתי התייאשתי ועליתי
לילך קמנמן31/07/2007שלום מיכל
בשביל לרדת במשקל אנו זקוקים למידה לא מבוטלת של סבלנות והתמדה.
אל לך להתייאש,הגוף לפעמים עוצר,על מנת להמשיך לרדת .
תזכרי שגם לא עלינו את עודף המשקל ביום אחד לכן,המשיכי הלאה אני יכולה להבטיח לך שהסבלנות,וההתמדה משתלמת!!!
אם קשה לך לבד אני מזמינה אותך להצטרף אל הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב,לפעמים יותר קל ביחד
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)