מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר מתוסכלת נוראאאחת22/11/2007
אממממ... אני לא יודעת מאיפה להתחיל
אבל אני השמנתי נורא מאז החורף שעבר .
השמנתי נוראאאאא נוראאא בוא נומר שהג'ינסים שלי משנה שעברה כבר לא עולים עליי וטרניגים צמודים פחדד עליי
אני ממש נכנסת לדיכאון נוראי , מפחיד אותי כבר להסתכל על המראה , אני מגעילה את עצמיי
אני מוצאת את עצמי בוכה בערך פעמיים ביום, אני אומרת לעצמי אשמות עצמיים ,
אני כבר לא יודעת מה לעשות :'(
פליזז תעזרו ליי אני כבר מתוסכלת מיואשת.
(ופליזז אל תדברו אל פסיכולוג כי זה לא יעזור)
אם אתם צריכים פרטים עלי אין לי בעייה או תפריט יומי אל תאססו
אבל פליזז תתנו לי תשובה כי אני כבר פוחדת להיכנס למצב של בולמיה או אנורכסיה כי אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים חושבת על זה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה לעזור
חסוי25/11/2007אם תא רוצה נעשה את זה יחד.
יותר קל בשניים=]
אם יש איזה איסיקו...תפתחי שנוכל לדבר , רישמי אותו כאן ואני אכנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת
אחת02/12/2007אילו תרגילים יוכלו להדגיש לי את עצמות הכסל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות הכסל
רוני גוטליב02/12/2007את עצמות הכסל, או בשפה הברורה יותר- האגן, תוכלי לחטב ולעצב ע ידי נסיעה על אופניים- ספינינג שתשלב גם פעילות אירובית ל"שריפת " שומן ולהעלאת הדופק. בתרגילים נוספים תוכלי להתייעץ בפורום הספורט של האתר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתוסכלת
רוני גוטליב02/12/2007אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שלך. היא תיתן לך תפריט מאוזן ומיוחד לפי טעמך וצרכייך. אני לא יכולה לייעץ לך מרחוק במצבך. את צריכה להרגיש טוב עם עצמך ונראה שחשוב שתפני לגורם במרפאתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהשושי21/11/2007
מישהו יכול להציע לי מתכון של מרקים דיאטטיים<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
רוני גוטליב28/11/2007מרק דיאטטי, קל בריא וטעים לימי החורף הקרים: רק מרכיבים טבעיים- העבירי לכולם:
3 קשואים
1 כרובית
1בצל
1 גמבה
2 חופנים של שמיר קצוץ
4 שיני שום קצוצות
3 גזרים
כף סוייה
כף מלח
לחתוך הכל לקוביות קטנות, להוסיף ליטר וחצי-עד שניים של מיים ולערבב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?ניצן19/11/2007
אני לא מפסיקה לאכול שטויות, מהבוקר עד הערב אני רק חושבת על אוכל, חטיפים, ממתקים וכו'
ג כשאני שבעה אני לא עוצרת את עצמי.
למישהו יש עצה מ הלעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מקצועית
תמר21/11/2007כנראה שמדובר במשהו פסיכולוגי, חוסר כלשהו. אכילה בזמן שובע מעידה על כך.
לדעתי את צריכה עזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
רוני גוטליב29/11/2007שלום,
אני ממליצה לך, כדי לא לאכול שטיוית ללא הפסקה- לשמור על תפריט מאוזן ובריא.
אם תקבלי תזונה העשירה בכל אבות המזון, הויטמינים והמינרלים- ותקפידי עליה מדי יום בלפחות 3 ארוחות מסודרות-תשמרי על מצב שובע עמוק ואמיתי כך שלא תרצי בממתקים ובשטיוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ממיואשתאחת14/11/2007
הי אני חדשה כאן . ואני מבקשת עזרה אני כבר מיואשת ..!!!!!
אני רוצה לדעת את מורידים שהשוקים .. ->
אני בת 15 ואני עד לפני חצי שנה בערך היתי מקפידה על ספורט , על רכיבה על אופני כושר .
הייתי עושה המון כשהיתי באה מבית הספר בסביבות 13:00 ועושה ספורט עד 18:00 ויותר,
זאת אומרת הייתי מתאמנת כשאני צופה בטלויזיה כשאני אני במחשב בקיצור תמיד!!
ולא הייתי שמה לב לזה שאני בכלל מתאמנת,
ולא ממש אוכל היתי אוכלת צהריים וערב ופירות בינהם.
עד לפני חצי שנה עברתי לאימי שלי (הורים גרושים ) ושם בכלל נהיתי עצלנית והשמנתי בשוקים איפה שהתחת =]
אני אוכלת צהרים בלי לחם וערב סלט עם פרוסה או קופלנס אני אוכלת אורחת ערב מאוחר בערך ב10 ,9 בערב
ואני מרגישה אני אוכל הרבה
ועכשיו אני מתאמנת על מכשיר שדומה להליכון כושר ועושה כ-20 דקות ביום וכפיפות בטן .
אז רציתי לדעת עם זה מספיק ,
מה עליי לשפר , אם בכלל ..
בקיצור חפרתי אז מקווה שתעזרו לי .. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט
עדי18/11/2007היי,
את צריכה מסגרת ספורטיבית כלשהי, פילאטיס מזרנים זה מעולה לאיזורים שבהם את מעוניינת להוריד. וגם בחדר כושר יש מכשירים שמיועדים לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי
אחת29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
רוני גוטליב29/11/2007שלום,
לפי מה שאת מתארת תוכנית האימונים שלך בעבר היתה מוגזמת ואף לא בריאה.
טבעי שלאחר הפסקה פתאומית בפעילות כה אינטנסיבית תעלי במשקל.
אני מציעה לך להרשם לחוג מסודר תחת בקורת של מדריך לפעילות אירובי, קיגבוקסינג (או לפי מה שאת אוהבת גם ספינינג) שהן פעיליות מאוזנות, בטוחות ומחטבות- ולהתמיד בו לאורך זמן כ 3-5 פעמים בשבוע.
מהתפריט היומי שלך לא ניתן להבין מה את אוהבת לאכול ומה את נוהגת לאכול באופן מדוייק בשעות הבוקר והערב.
אם תתמידי בספורט מאוזן- תרגישי טוב יותר, בריא יותר ומחוטבת יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי,ומקווה שפעלתי נכון,כנסו תבינונופר13/11/2007
אני שלחתי את ההודעה הראשונה פה נדמה לי לאתר,התגובה הראשונה בערך,ששם ציינתי שהישתמשי בהקאות לשם ירידה במשקל (ראיתם איזה שפה נהותה אני מדברתתתתתתת חחחח)
קיצר...היסתדרתי עם עצמי פחות או יותר,קודם כל תודה רבה למי שהגיב וניסה לעזור...
הפסקתי להקיא,כבר כאב לי הגרון ונידמה לי שגם פצעתי אותו...
והתחלתי לעשות לי מעיין כלל וזה מ שאני עושה כל יום:
קמה בבוקר,בגלל השביתה אז זה לא בוקר ז שביתה ואני יוצאת כל יום וחוזרת מאוחר אז ככה שיוצא שאי קמה ב11,12 בצהריים,בקיצור אחרי שעה, שעה וחצי ,שעתיים אני אוכלת ארוחה גדולה,הכוונה מה שבא לי ,כל מה שאני רוצה כמה שאני רוצה.אוכלת גג 40 דק את כל הארוחה(עם תוספת סלט בכל דבר!)
ואז לא מנשנשת כל היום אבל שותה מה שאני רוצה עם זה קולה או ענבים או כל דבר,אבל אני משדלת כמה שיותר מים מים ומים ואני לא שותה כל כך הרבה כן..שלא תחשבו..
ומהשעה 6 או 7 בערב אני לא אכולת כלום עד למחרת (שוב,אבל אני שותה כל המ שאני רוצה שלא לשכוח שגם בזה יש קלוריות)
ואני עושה הליכה שבה זה כולל גם ריצה חצי מהדרך מינימום 3 פעמיםם בשבוע,וכל יום לפני השינה קפיצה על חבל 100 פעם(סופרת)וכפיפות בטן 20 פעם
א.האם זה טוב כל הדרך הזאת?
ב.אני מפחדת שבגלל הריצה והספורט שאני עושה יתפתחו לי שירירים ברגליים ואני לא רוצה שירירים ברלגיםם זה לא יפה במיוחד לבנות!!...יש דרך לעשות ספורט מבלי שזה יקרה?(אני יודעת שזה נשמע קצאת דבילי אבל חשבתי אולי...)
אשמח עם תענו לי בהקדם תודהה רבההההה ויום טוובבבב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס שכחתי לציין...
נופר13/11/2007אני רואה שהתגובה הקודמת לא נישמרת בקיצור הייתי בהתחלת הדרך של בולמיה...הפסקתי לפי שהבנתם בתגובה הקודמת אם היא נשמרה...בקיצור אני שוקלת 55 (אחרי שירדתי מ60) והגובה שלי הוא 1.64 או 1.63
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלריות צריך לצרוך ביום?שלומית10/11/2007
פעם אומרים לי 3000 ואחרים אומרים 1500
אני נערה
ואני גובה 64 וחצי ומשקלי 59 וחצי אני רוצה לרדת .
ולא מצליחה מי יודע מה...
אומרים שאני בסדר ויש לי בטן וזה מעצבן ,מה לעשות ?נואשת!
תודה,
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
עדי18/11/2007את צריכה לצרוך בין 1500 ל- 2000 קלוריות ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רוני גוטליב29/11/2007קשה לי לענות על שאלה כזו מבלי לדעת את מבנה הגוף שלך ואת כמות הפעילות הגופנית היומיומית שאת מבצעת.
באופן כללי מאוד- צריכה של 1800-2000 קלוריות- עשוייה להתאים לצרכים שלך. אם ברצונך לרדת במשקל- הקפידי לצרוך את הקלוריות האלו ממקור בריא ולשלב פעילות גופנית.
שימי לב שעל פי מדד הBMI שמודד מסת גוף- ה BMI שלך הוא 21.9 שהוא בטווח הבריא. (טווח בריא הוא בין 20-25, ואת קרובה לרף התחתון כך שמצבך הינו טוב ותקין).
לכן המלצתי לך היא לא לרדת במשקל אלא לשמור לא לעלות ממנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי!לבנת :)30/10/2007
אני בת 16 וקצת, ואני הולכת לדיאטנית כבר כמה חודשים. בהתחלה ירדתי יופי, אבל עכשיו אני השמנתי את כל מה שירדתי ואפילו יותר, והיא עדיין לא יודעת את זה כי לא הייתי אצלה כבר המון זמן. אני פשוט לא מצליחה להפסיק לאכול!!! אני באמת משתדלת אבל איכשהוא יוצא לי לאכול איזה 10 פרוסות לחם ביום שלא לדבר על המתוקים.. אני בגובה 166 ס"מ ושוקלת איזה 75 ק"ג... עזרי לי! אני באמת רוצה לרזות ואין לי מושג איך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצאי הרבה תשובות לשאילות דומות
אהרון30/10/2007בפורום השכן "תזונה ודיאטה". שם מקבלים תשובות מידיות או לפחות פעם ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרזות וזה פשוט לא זז... עזרה..מיואשת בת 1727/10/2007
שלום, רציתי עזרה כדי לדעת איך להמשיך ומה לעשות כדי לרדת.
אני שוקלת 49 גובהי 1.53 אני יודעת שאני לא שמנה אך אני רוצה להיות רזה ולהגיע ל-45, שם אני יהיה מרוצה :)
האמת היא שאני לא עושה "דיאטה" אבל החיים הרגילים שלי כבר מתבססים על פחות מ-1100 קלוריות (סביבות ה-1000 בד"כ) וספורט: ריקוד פעמיים בשבוע שעתיים וחצי כל פעם + ריקוד בבית מתי שיוצא (בערך 3 פעמים בשבוע שרובם למעשה מתיחות של חצי שעה עד שעה כל פעם) ואני הולכת תמיד את החצי שעה ביום.
פעם הייתי יותר שמנה, ירדתי 4 קילו ומאז אין ירידה ולא נראה שתהיה, המשקל שלי יציב כבר איזה חצי שנה אולי אפילו יותר.
אם אני רוצה לרזות ומהר, מה אני צריכה לעשות? ללכת לדיאטנית אני לא יכולה כי אף אחד לא חושב שאני שמנה. אני יכולה פשוט לקצץ בקלוריות? אין לי בעיה להוריד גם ל-500 קלוריות, אם אני אעשה ככה וארד, אני בטוח אעלה אח"כ (אם אחזור ל-1100 קל')?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת בת 17
לילך קמנמן29/10/2007שלום לך
את לא מצליחה לרדת לא סתם!!
הגוף מאותת לך שאת במשקל הרצוי.
אנשים לא סתם אומרים לך שאת רזה ,תאמיני להם.תלמדי לאהוב ולהנות מהגוף שלך מגיע לך!!!!!!
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגבתך. ואם בכל זאת אני רוצה
מיואשת בת 1731/10/2007לרדת במשקל ולהראות יותר טוב,
מה דעתך אם אני אוסיף עוד שעה ספורט ביום ואכריח את עצמי לאכול 1200 קל', האם כך אני ארד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה את לא תרדי במשקל- לא שאת צריכה
MAY25/11/2007אבל את תראי הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
משקל זה רק מספר- לא בהכרח מי ששוקל פחות נראה יותר טוב.
את לא צריכה לרדת גרם במשקל- לשם מה?
אם את רוצה להראות יותר רזה, את פשוט צריכה להוסיף ספורט. ולאכול 1200 קלוריות יהיה נהדר כי זאת אכילה שאין בה מקום לבולמוסים.
יש להמון בנות פה מה לקנאות בך כי את ירדת ביושר ובהגינות וסביר להניח שתשמרי על המשקל הזה המון המון זמן.
כל הכבוד לך- עכשיו לכי תעשי ספורט ותהני מהגוף היפה שלך. מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקבל עצוח לתפריט?נעמה בת1526/10/2007
אני בת 15 ושוקלת 52-53 על גובה של 1.61 והגעתי פחות או יותר למשקל היעד שלי בעזרת דיאטה קיצונית של 200קל', ממנה העלתי בהדרגה ל300, 400... היום אני משערת שאני אוכלת בסביבות 500-600 קל', אפילו יותר. מנסה שלא לספור קל' בצורה אובססיבית כי כרגע הכי חשוב לי זה לשמור ולא לרדת/לעלות. אני עולה פ"ג 30-40 דק' על אליפטי בחדר כושר או פשוט הליכה של שעה ורבע. יש לי הרגשה שאני אתחיל פחות להשקיע בפ"ג כי כבר אין לי כזה רצון חזק לרזות כמו פעם..
בניתי לעצמי תפריט שמבוסס על תפריט שהדיאטנית נתנה לי בתחילת הדרך. אשמח לקבל עצות איך לשפר בלי לחרוג בצורה קיצונית בכמות הקל', כי קחו בחשבון שאני מנסה לשמור.(:
בוקר: 2 פרוסות לחם קל(23קל')+ 2 פרוסות פסטרמה 1%/גבינה צהובה/3 כפיות גדושות קוטג 1/2%/2 כפיות גדושות ריבה לייט/טונה
ביניים: 2 יחידות מהאופציות הבאות:
מעדן 0%
פרי(תפוח,תפוז,אפרסק,2 משמשים)
2 יחידות של שלגון דיאט
כוס ברנפלקס
חטיף אנרגי לייט
קלח תירס
אני משערת שכל אחד הם בסביבות 55-65קל' ליחידה, יוצא שהביניים זה 120-130קל' בקירוב..זה לא יותר מדי? :/
צהריים: שניצל לייט של טבעול+ ירק(עגבניה או מלפפון או פלפל..לעיתים קצת תירס, לא מקפידה על כמות)
ביניים 2: מלפפון+עגבניה+ 3 כפיות גדושות של גבינה לבנה 1/2%
או
2 פרוסות לחם קל+ריבה/טונה/פסטרמה
או
עגבניה+כף בורגול/אטריות
ערב: בדר"כ כוס וחצי של ברנפלקס(כוס חד פעמית)+כוס חד פעמית של חלב סויה בטעם וניל
או
ביצה+פרוסת לחם
או
עגבניה/פלפל+מלפפון+פחית טונה במים
זה לא יותר מדי בשביל ערב?? יש לי כל הזמן הרגשת רעב כזאת בין ארוחות, במיוחד בשעות הבוקר.. כל הזמן חושבת על מתי ומה אני יאכל וזה מוזר כי עכשיו העלתי בכמות האוכל..יכול להיות שהתיאבון שלי עלה, כי לפני זה הייתי יותר מודאגת איך /לא/ לאכול.
בכל אופן, מה ניתן להוסיף או צריך להוריד? זה לא יותר מדי?(אני מסתכלת על תפריטים אחרים שאתן נותנות, נראה שהביניים שלי ענקיות ואילו צהריים יחסית קטן בהשוואה..זאת בעיה?)
וכמה קל' בערך קלח תירס בינוני מכיל? ראיתי ש100 גרם זה 64, אז כמה גרם זה אחד..?
תודה על התיחסות(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצות לתפריט
לילך קמנמן29/10/2007שלום נעמה
צר לי לשמוע שפעלת לא נכון,אפילו בצורה לא אחראית!!!!
אפשר לרדת במשקל בצורה הגיונית בליווי תפריט מאוזן חשוב שתדעי שהגוף,הוא המכונה הכי יקרה שיש לנו וחשוב לשמור עליו.
לצערי אני לא יכולה לתת לך תפריט מבלי לפגוש אותך אך,את חייבת לאכול לפחות 1500 קלוריות ליום .חשוב מאוד לאכול מכל אבות המזון ולכלול בתוכנית שלך גם פעילות גופנית כמו,הליכה מדי יום.
אני מאחלת לך המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מפחדת לטעות בדרך שבה אני פועלתנופר24/10/2007
אני כבר ביום ה-4 הרציני של הדיאטה שלי וכבר נשברתי ואכלתי 3 סוגי שוקולד שונים שכל אחד מהם הוא בסביבות ה-200 קלוריות,לפי מה שהבנתם אכלתי כבר 600 קלוריות.
אני יתחיל מזה שאני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא בין 1.62 לבין 1.65 וכששקלתי את עצמי פעם אחרונה לפני כמה ימים שקלתי 56.אולי זה לא נשמע לכם הרבה,ואולי לפי מה שאתם חושבים אני רזה,אבל אני לא,אני לא אוהבת את המראה שלי בבטן.
תבינו מרוב שאני מתוסכלת התחלתי להקיא,פשוט דוחפת אצבעות לפה עמוק ומנסה להוציא את הזבל שאכלתי שזה בא עם כאבי ראש והמון רוק שיוצא לך מהפה בזמן שהאצבעות בפנים עם נזילה מהאף (מצטערת עם הגעלתי),וביום שבת האחרון החלטתי שאני נכנסת לדיאטה,פשוט רשמתי כל מה שהכנסתי לפה בכדי שאני יזכור,אז בוא נגיד ככה,אני יותר שותה מאשר אוכלת ,וגם שתייה זה משמין כמובן,לכן אני מגבילה את עצמי לאייס קפה 1 ביום גג (ולא כל פעם,רק שיוצא לי לעבור ליד החנות)או כוס שוקו קר שאני מכינה בבית,ונתתי לעצמי מס קלוריות שהאייס קפה והשוקו שוקלים וזה 500 קלוריות לכוס,ואל תחשבו כוס קטנה אלה כוס גדולה ספל של כוס שוקו ביתי שאני מכינה ואייס קפה בכוסות של החנות שזה גדול,בקיצור בימים האחרונים כמעט ולא אכלתי,לפני 3 ימים לא אכלתי כלום רק שתיתי אייס קפה ואני אולכת מסטיקים ללא סוכר כדי לשמור שאני לא יכניס כלום לפה,לפני יומיים אכלתי סלט ותיתי אייס קפה,וכמובן שימים האלה כוללים הרבה כוסות מים ממש הרבה (כאלו במקום אוכל),ואתמול לא אכלתי כלום עד הערב ששם אכלתי תפוח עץ ירוק ואכלתי אותו רק בגלל שהתחלתי לרעוד וכאב לי הראש וממש לא הרגשתי טוב אז אמרתי שאני חייבת להכניס משו לפה והיום אכלתי 2 קערות סלט עם ה-3סוגי שוקולד שהזכרתי בהתחלה אני כל כך מצטערת כמובן שישר אחרי שסיימתי לאכול את השוקולד האחרון דחפתי לעצמי אצבעות והקאתי,לא את הכל כי לא יכולתי כאב לי הראש בגלל זה אז הפסקתי ומה שיצא יצא קצאת לא ניראה לי שזה כיסה את הכל אני מצטערת שאני מגעילה אותכם באמת,אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות אני רוצה להרזות עוד 5 קילו בכדי להגיע ל50 בשמקל אני רוצה עוד טיפה וזהו..מה אני עושה?מה אני עושה כדי להפסיק עם זה כדי להרזות הרבה וכמה שיותר מהר מבלי שאני יפגע בעצמי כל כך,יש פתרון ?אני אשמח לתשובה זה דחוף לי...תודה וסליחה...יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה כמה שיותר מהר?
נעמה בת1526/10/2007רק שתדעי(ואני אומרת לך פה מנסיון, בתור אחת שהייתה בולימית לכמה שבועות ועם הפרעת אכילה לחצי שנה), מה שיורדים מהר רק עולים מהר.
אם את רוצה להרזות(מה הלחץ?), תאכלי מאוזן 1200-1000קל' מקס' ותשלבי עם פעילות גופנית. קצב ירידה בריא זה קילו-חצי קילו לשבוע.
נשמע ששמת את הגוף שלך במצב שבו שאת לא אוכלת בכלל ומקיאה(בולימיה זה הדבר האחרון שאת רוצה להכניס את עצמך לתוכו. תהי בטוחה, ברגע שאת מתחילה, יהיה לך מאוד קשה לצאת.), מה ששם את הגוף שלך בסטרס..
מציאה לך להעלות כמות האוכל כמה שיותר מהר ולהפסיק עם ההקאות. זה דופק לך את הגוף ובכלל זה מגעיל ופוגע.. אל תפגעי בעצמך רק בשביל ה5 ק"ג האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נופר
לילך קמנמן29/10/2007נופר שלום,אני בטוחה שאת מבינה לבד שזו ממש לא הדרך הנכונה לרדת במשקל!!!!
אני מייעצת לך לפנות לבעל מקצוע שיוכל לעזור לך לבנות תפריט אכילה מאוזן,ופעילות גופנית שתתאים לך.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק עכשיו נודע לי על הפורום הזהדקלה24/10/2007
שלום לכולן, יש כאן קהילה? מישהי כאן מעלה שרשורים על קושי בדיאטה? אני מוכנה לעשות זה את זה... מי כותבת לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצאי מה שאת מחפשת
אהרון27/10/2007בפורום השכן "דיאטה ותזונה". שם יש השתתפות פעילה ושירשורים. את מוזמנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דיקלה
לילך קמנמן29/10/2007ברוכה הבאה את מוזמנת להצטרף אלינו בשימחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט יומי גמיש..חסויה21/10/2007
שלום אני חדשה בפורום..זה ממש נחמד פורום של תמיכה בדיאטה ואני בטוחה שהמון נעזרים בו =]
אז אני בת 15 וחצי..משקל 64...גובה אני לא ממש זוכרת אבל בדקתי והBMI שלי תקין..למרות זאת אני נראית מנה ורוצה לרזות אז יש לי שאלה בקשר לתפריט יומי:
בוקר: כוס דגנים מלאים+פרוסה עם טונה + גמבה
צהריים: כוס קטנה של אורז+ בשר רזה+ירקות
ערב: חביתה+ סלט+ פרי הדר (קלמנטינה, תפוז..)
ביניים: רבע כוס גרעיני חמניות (לא של הפיצוחים) +שקית במבה אישית
רציתי לדעת אם התפריט הזה נחשב מאוזן ( כמובן שאני מגוונת פחות או יותר ברמה הזאת)
משום שאני רוצה לרזות באופן עצמאי ואני בטוחה שאצליח ללא עזרת ייעוץ ומרפאות..
אז תודה לכל המגיבים =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט יומי גמיש
לילך קמנמן22/10/2007שלום לך
צר לי אך אינני יכולה לתת לך תפריט מבלי להיפגש איתך.
חשוב מאוד לבדוק עוד נתונים,ולבדוק מה הוא התפריט שמתאים לך.
את יכולה להיכנס לאתר שלנו בדיאטה קלאב ואולי להעזר בו,אך אני עדיין מציעה לך להעזר באיש מקצוע.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לירקותמירב19/10/2007
שלום,
אני כבר בדיאטה חצי שנה פחות או יותר אני נערה.
הלכתי לדיאטנית והיא הדאיגה אותי שעליתי קילו הפסקתי אותה.
השאלה שלי אם בארוחת ערב אכילת כמות ירוקות לא קטנה כמו לדגומא שתי מלפפונים גמבות שתי עגבניות +קופסת גבינה חצי אחוז כל הקופסא.
שאלה נוספת-אם אני אוכל ביום שתי פירות כמו לדגומא מנגו ותפוח האם זה משמין?.
תודה,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לירקות
לילך קמנמן22/10/2007שלום מירב
בעניין הירקות הם אומנם דלי קלוריות אך צריך לאכול אותם במידה.
קערת סלט ירקות בגודל של קערית מרק היא מנה סבירה, אפשר להוסיף לזה שתי פרוסות לחם קל ושתי כפות גבינה 5% זו תהיה ארוחת ערב טובה ומאוזנת.
בקשר לפירות אפשר לצרוך שלושה פירות ביוםתגווני את הפירות מנגו אפשר קטן מדי פעם.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנה מתוקה יומיתנועה17/10/2007
אני בת 16, ויש לי דיאטנית..
בתפריט שלי יש מנה מתוקה יומית [100 קלוריות].. אבל הדיאטנית שלי אמרה לי לא להשתמש בה יותר מ-3-4 פעמים בשבוע.
אני רגילה לאכול א המנה המתוקה אחרי ארוחת צהריים בתור קינוח..
אבל אם אני מנסה לא לאכול אותה.. לקראת הערב אני מאבדת שליטה
אז רציתי לדעת...
אם אני אוכל את המנה המתוקה שלי כל יום, זה באמת יעצור לי את הירידה במשקל??
או שזה סתם לא בריא?
תודה מראש=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנה מתוקה בדיאטה
לילך קמנמן22/10/2007שלום נועה
אני ממליצה על מנה מותרת אמיתית פעם בשבוע שנעה בין 400-700 קלוריות.
מנה אמיתית פעם בשבוע בנוסף לתפריט האכילה שלך תספק את התשוקה האמיתית.
כל שבוע תוכלי לבחור לך את אחד המאכלים שאת אוהבת ולאכול אותו בלי שום יסורי מצפון,איזה כייף!!!!
כל השבוע יהיה לך קל לוותר על פיתויים כי את תזכרי ששווה לחכות לדבר האמיתי.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח אם תענו לי...חדשה בפורוםחדשה בפורום..15/10/2007
אני בת 15 ויש לי בעייה שאני כל הזמן אוכלת מתוק...אני שוקלת 64 על גובה 165 סנטימטר...ועוד 3 חודשים יש לאח שלי בר מצווה ואני רוצה לרזות 5 קילו..זה אפשרי לרדת במשך הזמן הזה?
איך ניתן להפחית את הרצון למתוקים באופן עצמאי? כי אני לא רוצה ללכת למרפאות ולייעוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת? למה?
מיצי15/10/2007ה-BMI שלך (מדד המחשב את מסת הגוף ביחס לגובה) תקין בהחלט. את לא נמוכה. 5 ק"ג זה הרבה מדי לדעתי - ובכל מקרה, אם את לא רוצה ייעוץ מקצועי, את תמיד יכולה להחליט שאת אוכלת כמה סוגי מאכלים בקביעות: אורחת בוקר עם דגנים מלאים ופרי, ארוחת צהריים בלי ג'אנק פוד ועם כמה שפחות טיגון עם ירקות ופחמימות וארוחת ערב עם ירקות לחם וביצה. תגדירי לעצמך כמה פיתויים (שוקולד ושאר מתוקים מלוחים) מותר לך בשבוע.
אם באמת תרצי לרדת, את תוכלי לעשות זאת בעצמך, כל זמן שתאכלי במתינות ובמידה. בכל מקרה, את לא שמנה ושימי לב שאת מתייעצת עם עעוד מישהו שמבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
חדשה בפורום..16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 15
לילך קמנמן17/10/2007שלום לך
מתוק זה גם עניין של הרגל ואפשר לשנות הרגלים.
תקפידי לאכול נכון ומאוזן במשך היום ובצורה זאת את תרגישי שאת זקוקה פחות למתוק.
דברי מתיקה לא מחליפים אוכל לכן חשוב שתאכלי נכון.
לפי מה שכתבת לי ניראה לי שאת נמצאת במשקל הרצוי לכן אני ממליצה לך,להוסיף פעילות גופנית לסגנון החיים שלך זה יעזור לך בעיצוב הגוף.
מזל טוב ובהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)