פורום תמיכה בדיאטה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללילך
    מיטל
    29/07/2007

ירדתי 15 ק''ג ועכשיו אני רוצה להישאר ככה ולשמור על הגזרה..
    איך עושים את זה?
    איך אני משנה עכשיו את התפריט הדיאטתי שלי לתפריט שבו לא העלה ולא ארד במשקל?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללילך

הוספת תגובה

• למיטל

לילך קמנמן
    30/07/2007

שלום מיטל
    כל הכבוד על ההשגים יופי של עבודה!!
    בכדי לשמור על ההשגים ולהפסיק לרדת במשקל,תוסיפי מזון בהדרגה ובדקי עד כמה אפשר
    לדוגמא-הוסיפי עוד מנת פחממה ליום כמו 2-פרוסות לחם קל ולאחר שבוע תיראי אם עדיין יש ירידה במשקל הוסיפי עוד משהו לדוגמא פרי,אם לא ירדת ושמרת אז איכלי את אותו התפריט שאיתו ירדת עם שתי פרוסות הלחם הקל הנוספות,
    מקווה שעזרתי לך בהצלחה להמשך הדרך
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכול להוריד 5 קילו ?אם אפשר
    חסוי
    29/07/2007

עצות להוריד אני אשמח לקבל

הוספת תגובה

• להוריד 5 קילו

לילך קמנמן
    30/07/2007

שלום שלום
    מבלי לדעת פרטים עליך קצת קשה לי להתאים לך תוכנית אכילה אך,באופן כללי אם תקפיד על תפריט אכילה מאוזן של שש ארוחות ביום ,בוקר צהריים ערב ושלוש ארוחות בניים תוכל לרדת במשקל בעצם הרעיון הכללי הוא לצרוך פחות ממה שאתה צורך היום ןלאכול מאכלים בריאים ומזינים.
    כמובן שרצוי מאוד לשלב גם פעילות גופנית
    בהצלחה לך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה:איך אני מוריד את השומנים
    חסוי
    29/07/2007

מהידיים ?רק בעזרת משקולות אין דרך אחרת אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• איך אני מוריד את השומנים

לילך קמנמן
    30/07/2007

שלום שלום
    אי אפשר להוריד במשקל רק במקום אחד,אנחנו לצערנו לא ממש יכולים לכוון את הירידה במשקל למקום שהיינו רוצים.
    הרמת משקולות ובנית שריר בהחלט יכולים לעזור בעיצוב הזרועות.
    שיהיה בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להתחיל דיאטה ולא להישבר?
    רונית
    26/07/2007

אני אחרי לידה שניה מנסה לעשות דיאטה ולא מצליחה כי כל יום אני אומרת מחר אבל אני יודעת שאם מישהו ידחוף אותי כל הזמן אז אני יצליח מה עושים וממי מבקשים עזרה

הוספת תגובה

• איך אפשר להתחיל דיאטה ולא להישבר?

לילך קמנמן
    29/07/2007

שלום רונית
    קודם כל המון המון מזל טוב!!!!!
    את כותבת לי שקשה לך לבד לכן אני מזמינה אותך להצטרף לקבוצות שלנו בדיאטה קלאב.
    לקבוצה יש המון כוח הקבוצה תיתן לך את הכלים להתמיד ולעשות שינויים והכי חשוב לתמוך בך לאורך כל הדרך.
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי מישהו עזרה?
    אני
    26/07/2007

אני נושקת ל- 30, 1.71 ושוקלת 62 ק"ג, כאילו הכל תקין אצלי וגם בדיקות דם מראות שהכל תקין אבל.... עליתי באופן משמעותי בחצי שנה האחרונה, תמיד שקלתי באיזור ה- 55 וזה מאד מציק לי ומפריע. חזרתי לשומרי משקל, ואפילו קיבלתי את הכבוד בחזרה, חודש ראשון ירדתי 4 ק"ג ואז, נתקעתי. אני אוכלת בדיוק את ה- 18 נקודות המותרות, שומרת באדיקות ועושה ספורט באופן אינטנסיבי ואפילו אובססיבי- מדובר על אימונים אישיים 3 פעמים בשבוע ובסהכ 20 שעות מכון בממוצע בשבוע! כל יום, כל הזמן אבל אין ירידה- כלום כלום כלום- בדקתי את התוצאות של בדיקות הדם הכל תקין אם זאת עדיין מוזר שאני לא יורדת. הפסקתי גלולות בדיוק בתקופה זו אני מרגישה כאבים בבטן ונפיחות, אציין שהתקופה מבחינה ריגשית קשה מאד מאד ואני בלחץ ובעצבים כל היום דבר שמקשה אבל אין לי שליטה. המליצו לי על דיאטן קליני- מתלבטת, לא רוצה לזרוק כסף סתם מצד שני רוצה תוצאות- אני על סף שבירה המאמן האישי שלי חסר אונים, המדריכה בשומרי משקל לא יודעת מה להגיד ואני בנתיים כמו סוסה מתאמנת וכלום- נורא מיואשת, איך יוצאים מהלופ הזה כבר? אציין גם ההיקפים לא יורדים- כלום כלום כלום! המליצו לי לבדוק את הרכב הגוף ולעבור איבחון מטבולי- מה דעתך על זה? ובכלל....

לקביעת תור
    סגירה
    אולי מישהו עזרה?

הוספת תגובה

• אולי מישהו עזרה

לילך קמנמן
    29/07/2007

שלום לך
    אני רואה שהמצב מאוד מלחיץ אותך ודעי לך שיש לזה השפעה על הגוף.
    אני מציעה לך להסתכל על הנוף האישי שלך ולהנות מהחלקים שהצלחת בהם.
    אני מאמינה שכשתורדי את הלחץ ותוכלי להנות מצלילות דעת הדברים יזזו לכיוון שאת רוצה.
    לפי הנתונים שרשמת לי את במשקל הרצוי מדוע לא להנות מזה
    המון בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה לפי סוג דם
    רות
    26/07/2007

בוקר טוב,
    לאחרונה נתקלתי בספר "אכול נכון לפי סוג דם",הדבר שקשה לי ביותר הוא לוותר על מזונות מסויימים כגון: עוף, עגבניה.... (הסלט לא הוא לא סלט בלי עגבניה)
    האם את יכולה לתת לי את דעתך על דיאטה לפי סוג דם ?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לפי סוג דם

הוספת תגובה

• דיאטה לפי סוג דם

לילך קמנמן
    29/07/2007

שלום רות
    אני בעד לאכול מהכל אבל כמובן שבתדירות ובכמות נכונה,אי אפשר להתנזר ממאכלים שאנו אוהבים.
    הרעיון המרכזי הוא ללמד את עצמנו לאכול מהכל אך במידה.
    מאוד חשוב שנאכל אוכל מגוון מכל אבות המזון לכן,אני בעד דיאטה הגיונית עם צלילות דעת,מניסיוני כמנחת קבוצות להרזיה בדיאטה קלאב אני רואה המון אנשים שיורדים במשקל עם תפריט מגוון ונורמאלי ,הגיוני לכן אני חושבת שאין צורך שתוותרי על מזונות שאת אוהבת זה לא מה שירזה אותך.
    תקפידי על תפריט אכילה נכון בליווי של פעילות גופנית ואני בטוחה שתצליחי בגדול!!!!
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעימות
    ריקי
    25/07/2007

הכי קשה לי ביום שישי כשאני מבשלת המון אוכל טעים (ומשמין) לכל המשפחה וטועמת מכל דבר (ולא תמיד מצליחה להסתפק רק בטעימה) - איך אפשר להתמודד עם המצב הזה?

לקביעת תור
    סגירה
    טעימות

הוספת תגובה

• טעימות

לילך קמנמן
    29/07/2007

שלום ריקי
    בראש ובראשונה מדוע את בוחרת לבשל אוכל משמין לכל המשפחה?
    בודאי שיהיה לך קשה ובטח שזה ממש לא בריא לאף אחד.
    נסי לעשות שינוי ותבשלי מאכלים בריאים וטעימים לכולם זה אפשרי.
    חשוב מאוד שלפני שאת מבשלת ,שבי איכלי ארוחה קלה ובצורה זו הפיתויים פחות יפתו כי את אכלת.
    כשאנו שבעים ה פיתויים פחות מפתים.
    כשאת מבשלת עשי זאת בשעות הבוקר קשה על הבוקר ,לאכול כמו שאנו מסוגלים בשעות הלילה
    והכי חשוב זיכרי כל הזמן את הרצון שלך לרדת במשקל
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה עם חברות?
    חסויה
    24/07/2007

אני, בכל הפעמים שעשיתי את זה עם חברות לא הצלחתי, גם לבד לא הצלחתי - אבל אצלי המתכון של החברות לא עזר. אולי אצלי החברות רק הורידה את הביטחון כי לא הצלחנו להתמיד וגררנו אחת את השנייה למטה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה עם חברות?

הוספת תגובה

• דיאטה עם חברות?

לילך קמנמן
    25/07/2007

שלום לך
    אני חושבת שכאן חשובה מאוד ההחלטה שלך בכדי שזה באמת יצליח,חשוב שההחלטה לרדת משקל תבוא מהסיבה שלך זה מפריע ולא לאנשים אחרים.
    כתבת לי שלא הצלחת לבד ולא הצלחת עם חברות לכן תחשבי כמה זה באמת חשוב לך!!!
    אם זה באמת במקום הראשון אז צאי לעבודה אל תותרי על הרצונות שלך.
    תגייסי את כל מי שבאמת רוצה ויכול לעזור לך בהשגת המטרה.
    והכי חשוב תגייסי את עצמך ההשקעה אכן כדאית
    המון בהצלחה לך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרזות מהר והרבה זה אפשרי?
    דיאנה
    23/07/2007

שלום,אני שוקלת 77קייג,וגובה שלי 178,כולם אומרים לי שאני נראת טוב שאני לא שמנה,אני לא יודעת איך להזביר להם שאני לא מרגישה בנוח עים גוף שלי עכשיו,זה אסון,אני אמרתי לעצמי שאני לא יצאה מהבית עד שאני לא ירזה,אבל עוד מאד אני נוסעת עים חבר שלי לחופשה ,אני איתחלתי דיאטה ,אבל עים אני לא ירזה אז אני לא ילך איתו,וזה יכול להיות לי בלגן איתו.בבקשה תעזרו לי להרזות .רציתי לשאול איך אפשר להרזות מהר והרבה .תודה מראש.

הוספת תגובה

• להרזות מהר ועכשיו

לילך קמנמן
    24/07/2007

שלום דיאנה
    אם אומרים לך שאת נראת טוב ,ואת לא ממש מאמינה אז מדוע את חושבת שאם תרדי במשקל תרגישי טוב?
    את כניראה לא ממש מרשה לעצמך להרגיש טוב וצריך למצוא את הסיבות האמיתיות
    לפי הנתונים שכתבת לי את במשקל מצויין תהני ממנו
    בהצלחה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשברת כל פעם מחדש
    ניבה
    23/07/2007

אני לא יכולה יותר. אני באמת נשבעת כל פעם מחדש שהפעם אצליח, אבל זה נראה כאילו אני רק עוברת ליד אוכל ומשמינה. אני מרגישה שחסה משמינה אותי. כבר התחלתי והפסקתי כבר עשרות דיאטות. מה אני עושה?

לקביעת תור
    סגירה
    נשברת כל פעם מחדש

הוספת תגובה

• נשברת כל פעם מחדש

לילך קמנמן
    24/07/2007

שלום ניבה
    אני חושבת שאת פשוט צריכה לקבל החלטה אמיתית כלומר,אני בטוחה ומאמינה שאת מאוד רוצה לרדת במשקל אך את עדין לא מוכנה לשלם את המחיר.
    תחשבי טוב איזה רווחים יש לך מהמקום שאת נמצאת עכשיו? אולי תגלי שאין במקום הזה שום רווח באמת.
    אני מבינה שהפיתויים נמצאים פה ועכשיו ואת בעצם פועלת למען תוצאות עתידיות אך,אם לא תותרי פה ןעכשיו הם לעולם לא יגיעו לכן,אני מאמינה שאם תתמידי ותשמרי כל הזמן את הרצון שלך לשינוי בתודעה תצליחי
    המון בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ...
    לימור
    21/07/2007

שלום רב,
    שמי לימור בת 31, הפסקתי לאכול בשר, בצים, דגים ומוצרי חלב...כשנה לוקחת ויטמינים, האם יש מזון תחליף, שחיוני לאכול
    תודה על העזרה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ...

הוספת תגובה

• יעוץ

לילך קמנמן
    22/07/2007

שלום לימור
    התחליפים שיכולים להחליף את המוצרים שויתרת עליהם יכולים להיות
    במקום בשר-קיטניות,חומוס,טבעול ,מוצרי סויה,טופו.
    במקום מוצרי חלב-מעדנים וגבינות סויה,גבינות עיזים וממרח חומוס.
    אין לי מושג מדוע באה ההחלטה לותר על כל המוצרים הללו?
    אם זה לא מסיבה בריאותית הייתי בכל זאת מציעה לך לנסות לצרוך חלק מהם.
    מקוה שעזרתי
    בהצלחה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה דחופה.
    הילה
    21/07/2007

כמה זמן לוקח לוהוריד 5 קילו,עם 4 פעמים בשבוע ספורט במשך שעתים,ותפריט עד 1500 קלוריות....

כמה זמן יקח לי לוהוריד??..

תודה,אייל.

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחופה.

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

לילך קמנמן
    22/07/2007

שלום אייל
    שאלת השאלות!!!!
    אני רוצה שתדע שאנחנו לא מכונות אנחנו בני אדם הירידה במשקל שונה מאדם לאדם.
    מדוע חשוב לך המהירות שבירידה במשקל שבעצם,הרבה יותר חשוב להנות מהדרך ולהנות מהשינויים שאתה עושה.
    ככל שתהיה עסוק בדרך ולא בירידה במשקל התוצאות לא יאחרו להגיע
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן באיזור החזה
    בועז
    19/07/2007

אני בן 16, ויש לי בעייה שמאוד מציקה לי.
    אני יחסית לא שמן, 1.73משקל 72

בהעיה שלי היא הצטברות של שומן באיזור החזה
    אני הולך רק עם חולצות גדולות, ואין מה לדבר על ים ובריכה

אני רץ לפעמים בערב, והולך לכדר כושר 3 פעמים בשבוע

דיאטה לא ממש הולכת לי

איך אפשר לפתור את זה

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שומן באיזור החזה

הוספת תגובה

• שומן באיזור החזה

לילך קמנמן
    22/07/2007

שלום בועז
    לפי הנתונים שכתבת לי אני לא בטוחה שהבעיה היא היא עודף משקל.
    מה שאתה מתאר הוא בעצם הצטברות של שומן רק באיזור החזה ,אני אכן מכירה את התופעה הזאת לכן,אני מציעה לך לפנות ולהתייעץ עם רופא המשפחה שלך
    קבל את ברכותי על הפעילות הגופנית כדאי שתקפיד גם על אכילה מאוזנת.
    בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לרדת לאחר דיאטות רבות
    בת22
    17/07/2007

שלום,

אני שוקלת כרגע 63 על 1.65 ושקלתי עד לפני חצי שנה 57 אחרי שהורדתי 9 קילו בצורה מסודרת אצל דיאטנית.
    עליתי הרבה משום שהייתי בחו"ל תקופה ארוכה, וחזרתי לפני חודשיים ואני עדיין לא מצליחה להוריד!
    אני עושה את אותם דברים שעשיתי אז וכלום לא יורד... אני עושה ספורט אבל פחות, משהו כמו פעמיים בשבוע אנארובי, ופעמיים אירובי (בעיקר הליכון).
    מה אוכל לעשות? אני רוצה לציין שאני גם לא כ"כ רעבה והיום אני אוכלת משהו כמו 1200 קלוריות ועדיין לא יורדת... אני שותה 8 כוסות ביום ולא אוכלת מתוקים.
    זה מה שגם אכלתי בדיאטה ויש לי נטיה רצינית להשמנה.
    תוכלי לעזור לי?! תודה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לרדת לאחר דיאטות רבות

לילך קמנמן
    18/07/2007

שלום לך
    בכותרת כתבת שאת לאחר דיאטות רבות ולפעמים יש לזה מחיר הפעם הבאה עלולה להיות קשה יותר.
    הרבה יותר פשוט לעלות ממשקל מאשר לרדת ולכן,צריך לבחור את הדרך הנכונה שתוכל לעזור לנו לא רק לרדת במשקל אלא לשמור על ההשגים לאורך שנים.
    הצעתי לך היא שתנהלי רישום אכילה וכך תוכלי לבדוק את הדברים אחד לאחד ,שום דבר לא הולך לאיבוד כאשר אנו רושמים,בדרך זאת תוכלי לבדוק את עצמך טוב יותר.
    אני יכולה גם להציע לך להצטרף לאחת הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב אני חושבת שתוכלי לקבל מהקבוצה המון כלים וכוח,ותפגשי אנשים שמתמודדים עם אותם קשיים כמו שלך בהצלחה רבה
    העיקר לא להתייאש המאמץ שווה.
    המון בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה לגביי תפריט
    שירלי
    16/07/2007

שלום רב
    אני בת 32, משקלי 74 והגובה שלי 1.62. לפני כשבוע התחלתי דיאטה בה אני צורכת 1500 קלוריות ליום. הבעיה היא שאני צמחונית ואין לי רעיונות מה לאכול לארוחת צהריים. אני ממש אשמח לקבל טיפים והמלצות. דבר נוסף, אני מכורה לשוקולד ופחמימות. כבר שבוע ויומיים לא נגעתי בשוקולד וזה מאוד קשה אבל אני איכשהוא מחזיקה מעמד. אני רוצה מתישהוא להכנס להריון(עדיין אין לי ילדים) ואנילא רוצה להכנס להריון שמנה.

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה לגביי תפריט

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    17/07/2007

הייתי ממליצה על לחם מלא אם גבינה רזה וירק בצד אפשר אפילו שתיים לארוחה, או סלט יווני גדולבהצלחה רבה, אנונימית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה לגבי תפריט

לילך קמנמן
    17/07/2007

שלום שירלי
    כל הכבוד על המאמץ יופי של מחשבה ,ההחלטה שלך לרדת במשקל עוד לפני שאת נכנסת להריון טובה מאוד.
    בקשר לארוחת צהרים אני מבינה שאת צימחונית אך,יש המון תחליפים שיכולים להחליף את מנת הבשר שלך לדוגמא-
    9-כפות קיטניות
    דגים
    7-כדורי פלאפל אפויים
    טבעולים
    סויה
    חשוב מאוד שתגווני את המזון שלך
    המון הצלחה להמשך הדרך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה