פורום תמיכה בדיאטה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בחילוף החומרים
    מירה
    17/06/2007

יכול להיות שבגיל 30 כבר יהיה לי שינוי בחילוף החומרים? אני אוכלת אותו הדבר כמו קודם ובחודשים האחרונים המשקל שלי עלה, אחרי שהוא לא השתנה שנים (זאת אומרת, הוא היה משתנה, אבל בגבול מסוים, ועכשיו עברתי אותו). ניסיתי להוריד והוא לא ירד באותה המהירות שבדר"כ אני מורידה משקל. ממה זה יכול להיות ומה אני יכולה לעשות נגד זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בחילוף החומרים

הוספת תגובה

• שינוי בחילוף החומרים

לילך קמנמן
    22/06/2007

שלום לך
    אני מציעה לך לבדוק האם יתכן שהרגלי האכילה שלך השתנו,
    החשבון פה מאוד פשוט ההכנסות יותר גדולות מההוצאות,לכן אני חושבת שכדאי שלא נתעסק בלמה? אלא באיך!
    במיקרה שלך אני חושבת שרישום אכילה יכול להיות לך כלי שימושי מאוד,דרכו תוכלי לבדוק כיצד מתנהל אצלך היום והאם יש מקום לשיפורים ,ולבדוק את כמיות השתיה שלך במשך היום.
    כמובן שפעילות גופנית במיוחד הליכה רגלית תתקבל בשימחה.
    שיהיה בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא לי למות מעצבים
    מתוסכל
    16/06/2007

שבועיים אני בדיאטה שבוע ראשון הורדתי 2 קילו שבוע שני העלתי חצי קילו.
    אני עושה 5 פעמים בשבוע ספורט 15 קילומטר כל אימון אוכל 1400 קלוריות ביום גובה מטר 70 שוקל 85

לקביעת תור
    סגירה
    בא לי למות מעצבים

הוספת תגובה

• בא לי למות מעצבים

לילך קמנמן
    17/06/2007

שלום לך
    אני חייבת להסביר כאן בפורום לרדת במשקל זה תהליך!!!!
    אתה חיב להבין שצריך לתהליך הזה לא כוח רצון,אלא המון רצון טוב זה משאב שישאר לך לאורך זמן.
    עודף המשקל שצברנו לא הגיע ביום אחד לכן יקח זמן גם לרדת אותו,
    כל דבר שאתה עושה עכשיו תצטרך לעשותו לאורך זמן לכן אתה צריך להתידד עם הדרך.
    תמשיך ואל תתיאש התוצאות לא יאחרו להגיע
    בהצלחה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש
    נעה
    15/06/2007

אני בת 25 שוקלת 65 קילו ומשקל היעד שלי הוא 57 איך יורדים את ה7 המעצבנים האלה אני עושה כושר ואוכלת אוכל בריא ללא שטויות אני בקושי שותה מים בעיקר דיאט קולה ולאחרונה התחלתי להקפיד יותר על מים ובכל זאת אני לא הכי מצליחה לרדת ולהגיע למשקל, אשמח אם משהו יכול לעזור

לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה להתייאש

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש

לילך קמנמן
    17/06/2007

שלום נעה
    אין לי מושג על פי איזה תפריט או תוכנית את פועלת,זה נהדר שאת אוכלת אוכל בריא ועוסקת בפעילות גופנית ומקפידה לשתות מים אך כניראה שצריך להתאים לך תפריט לירידה במשקל
    אני אשמח אם תצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב שם תוכלי לקבל את כל הכלים.
    בהצלחה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר לא תומך
    קרן
    14/06/2007

אני עושה דיאטה כבר חודשיים ומצליחה לעמוד בזה ולהוריד משקל אפילו שקשה לי. הבעיה היא שחבר שלי לא רק שלא מעודד אותי, הוא כל הזמן אומר לי שאני יפה כמו שאני ואני לא צריכה להוריד משקל. אני יודעת שהכוונה שלו טובה אבל הוא מקשה עלי עוד יותר. ניסיית להגיד לו את זה אבל זה לא עבד. יש למישהי רעיון איך אפשר לגרום לו לשנות את היחס לדיאטה שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    חבר לא תומך

הוספת תגובה

• חבר לא תומך

לילך קמנמן
    17/06/2007

שלום קרן
    התופעה הזו מוכרת אני בטוחה שאין לו כוונות רעות,אבל חשוב שתדברי איתו ותסבירי לו כמה חשוב לך להצליח,ושהיית רוצה שהוא יהיה שותף פעיל.
    את צריכה להבין שכשהחלטת לרדת במשקל ההחלטה היתה שלך בלבד,לא שזה לא בסדר זה מצויין אבל גם לסביבה שלך לוקח זמן להתרגל לשינוי.
    אני מציעה לך למנות בפניו את כל הדברים הטובים שעושה לך הירידה במשקל,ולהסביר לו שגם הוא
    יוצא ברווח כי כשטוב לך טוב יותר לכל הסביבה שלך,יש לך הרבה יותר מה להעניק,
    שיהיה לך המון סבלנות והתמדה להמשך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המאבק שלי ...
    מרינה
    12/06/2007

שלום
    לאחרונה התחלתי להיכנס לפורום ונורא אהבתי את העובדה שכולם פה מעודדים ומעלים את המוטיבציה. אשמח לעצה. אני בת 25, גובה 1.70 שוקלת 72. כל חיי נלחמתי במשקל , בתור ילדה הייתי שמנה . לפני שנתיים הגעתי למשקל של 86 ופה עצרתי. ירדתי בעזרת דיאטנית קלינית 14 קילו.
    מאז אני תקועה על אותו משקל. 72, פשוט לא זז. בזמן הדיאטה אכלתי כ 1200 קלוריות ועשיתי הרבה ספורט, לאחרונה ניסיתי הכל כדי לרדת ל 65 שזה היעד שלי, חרמון, שאגב ירדתי והעליתי הכל בחזרה. שלא תעיזו להתקרב לדיאטה, התעללות בגוף ובנפש, מורידים ומעלים את הכל תוך שבוע. ניסיתי מרזי מורית, או פשוט להרעיב את עצמי, שכמובן לא עזר. אני עושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע , שומרת, לא אוכלת שטויות, מרשה לעצמי פעם בשבוע משהו מתוק וזהו אבל פשוט לא מצליחה לרדת יותר. הבעיה אצלי שברגעי יאוש ומשבר אני פשוט אוכלת יותר או נכנסת לבולמוס.
    אשמח לשמוע את דעתכם ואולי עצה איך אפשר להמשיך את הירידה .

תודה

מרינה

לקביעת תור
    סגירה
    המאבק שלי ...

הוספת תגובה

• למרינה!

סיון
    14/06/2007

ראשית כל ברצוני להגיד לך כי אני מבינה אותך.
    מצבך מוכר לי ואף מזכיר לי את שלי, עד ליפני תקופה מסוימת. אני אומרת לך זאת מיכוון שיש לי כמה טיפים בשבילך, שלי אישית עזרו לרדת במשקל. אך, ראשית כל אני ממליצה לך ללכת לדיאתנית שוב. אם הצלחת לרדת 14 קילו בעזרתה, אז אולי כאשר את נימצאת בשיגרה תצליחי לרדת עוד קצת ולהגיעה למשקלך הרצוי.
    עצתי האישית היא:
    קודם כל אל תרעיבי את עצמך. זה לא טוב. עליך לאכל את כמות המזון הנחוצה לך.
    שנית (וכאן אני כבר אומרת לך מה עזר לי אישית. איני יודעת כיצד זה ישפיעה עליך אך הנך יכולה בהחלט לנסות.) תשתדלי לאכל כמות גדולה יחסית של פירות וירקות. את יכולה להכין לעצמך סלטים שונים ומגוונים. לאכל לחם בריא. (אני ממליצה לחם שחור או לחם קל), כמו כן, אל תערבבי בין בשר וחלב. אל תוכלי אותם ביחד. זה גם לא כשר וגם לא בריא, וגם דג וחלב, ואחרון חביב לחם ובשר. כאשר אני אומרת לחם ובשר אני מתכוונת, בשר עם אורז, תפוחי אדמה או לחם.
    את יכולה להכין לעצמך מרק עם ירקות שונים( והישתדלי לא לאכל הרבה פסטות). תאכלי גבינות שונות(השתדלי לא לאכל יותר מ3% של גבינות). את יכולה למרוח לך 2 פרוסות לחם עם גבינה. להכין סלט, קארה גדולה של סלט(לדוג' : עגבניות, ומלפפונים, וכמוון כל השאר, מלח וכו'). כך לפי דעתי תהיה שבעה. תאכלי סוגים שונים של סלטים. כמו שאמרתי לך את יכולה או עם לחם או עם בשר(נקניק נקניקיות, קנפייים, בשר, עוף, הודו וכו') הישתדלי לא לתגן ןלא ליקנות שניצלים קפואים. תאכלי קופסאות שימורים שונות ומגוונות(טונה, שעוית, אפונה וכדו') ביצים השתדלי עד -2-3 בשבועה. את יכולה נגיד להכין לעצמך ארוחה עם שני ביצים, פרוסת לחם, גבינה קצת זיתים מלפפון חמוץ. וגם סלט אם את רוצה.
    לבסוף אני רוצה להגיד לך שעליך לגווון מאוד במה שאת אוכלת. תאכלי עד שתרגישי שאת שבעה.(בשום אופן אל תאכלי יותר מידי). תגווני את האכל בצורה נכונה- מה כדי לך עם מה.
    אבל, זה לא אומר שאסור לך לאכל בכלל דברים מסויימים (כמו שוקולד), להפך עליך לאכל מהכל אך בכמות מסוימת. את יכולה בשישי או שבת להרשות לעצמך להרפות קצת. תאכלי מהכל. אך מימה שלא כל כך בריא השתדלי לא לאכל הרבה. זה חשוב לגוון מאוד בין סוגי האכל. שלא יחסר לך משהו בגוף אחר כך. תנסי. תתאמני(ספור זה חשוב, ויפה שהתחלת), תאכלי בריא וכמה שאת צריכה. וכן, כן אם מתחשק לך משהו טעים או יצאת עם חברות לבלות ובא ללך פלאפל נגיד, אז תאכלי. פעם ב... מותר.
    מאוד מקווה שזה יעזור לך ושוב אל תרעיבי את עצמך ותאכלי כמה שאת צריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון תודה רבה על העצה :)

מרינה
    14/06/2007

אני מאוד מקווה שזה יעזור, זה 7 קילו אחרונים שלא יורדים! מעיק!
    מבטיחה לעדכן אם זה עבד . שוב תודה

מרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע את התוצאות, בהצלחה!

סיון
    16/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר אחד חשוב

סיון
    16/06/2007

זכרי שהכל לוקח זמן, בצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המאבק שלי

לילך קמנמן
    17/06/2007

שלום מרינה
    כל הכבוד על ההשגים עד כה,חשוב מאוד לא לשכוח אותםבמיוחד שציינת שכל חייך את נלחמת בעודף משקל גם מטפס הרים אפילו שהמטרה היא להגיע לקצה ההר מדי פעם הוא עוצר להסתכל על הנוף והנוף שלך ניראה נפלא.
    אני חושבת לפי מה שהבנתי ממה שכתבת,שיכול להיות שהגוף שלך התיעל וזה קורה,אך לא צריך להרים ידים חשוב עכשיו שתגבירי פעילות גופנית ותצעדי כל יום,תשארי עם אותו תפריט אל תורידי לא תוכלי לעמוד בזה לאורך זמן יכול להיות שבגלל נוקשות ולחץ את מגיעה לבולמוס.
    ההצלחה שלך נמצאת בהתמדה!!!!
    אני מאחלת לך המון סבלנות ובהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה לפני החתונה
    כלה
    11/06/2007

אני הולכת להתחתן עוד פחות מחודש. הצלחתי להוריד 10 קילו אבל בשבוע האחרון, מרוב לחץ אני אוכלת כמו מטורפת, העליתי כבר 2 קילו ובסוף אני אעלה את הכל לפני החתונה. אני לא רוצה לאכול אבל כל פעם שאני בלחץ אני עושה את זה. מה אני יכולה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לפני החתונה

הוספת תגובה

• דיאטה לפני חתונה

לילך קמנמן
    11/06/2007

שלום לך כלה
    מזל טוב איזה כייף לך.
    אני כבר רוצה להרגיע אותך ולהזכיר לך שתוצאות כבר יש לך וזה מצויין!!!
    תחליטי שכל מה שתשיגי בחודש הקרוב רק יחזק את מה שכבר הורדת,כלומר בלי להלחץ ,המטרה שלך היום היא לשמור על הקיים.אני מאמינה שבדרך זאת תוכלי להרגיש פחות לחץ ואפילו להרשות לעצמך להנות מהדרך.
    אני בטוחה שאז במקום לבזבז את האנרגיות בדאגה,תוכלי לתעל את האנרגיות למטרה.
    פעמים רבות לחץ משפיע על הירידה שלנו במשקל ובטח ובטח גם על הביצוע.
    הייתי גם דואגת לקערה עם ירקות חתוכים שיהיו נגישים לשעות משבר,לבצע פעילות גופנית ולהקפיד על שתיה לפחות 10 כוסות מים ליום.
    אני בטוחה שתהי כלה יפיפיה מי שמחליט איך להרגיש זו רק את ,ומה שתרגישי זה מה שיצא החוצה
    לכן תזכרי שאת הכי יפה שם.
    מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי יותר כוח
    לולי
    08/06/2007

אני צעירה בת 14 שהגיעה למצב מסובך של השמנת יתר(120 ק"ג). ירדתי כבר 20 ק"ג ,ואני עוד רחוקה מהתוצאה הסופית. אני מרגישה שאין לי יותר כוח ושאין לי מאיפה לקחת אנרגיה וכוח. היום לדוגמא אכלתי המון דברי מאפה סתם ,פשוט סתם בלי סיבה. לאחרונה אני בוכה בלי סיבה ,ומרגישה רע למרות הקילוגרמים שנעלמו. קשה לי ,ואין לי אמביציה.

אפשר תמיכה?

לקביעת תור
    סגירה
    אין לי יותר כוח

הוספת תגובה

• לולי היקרה!

סיון
    09/06/2007

ראשית כל לפי דעתי עליך לא להיתיעש!
    אני יודעת שזה קשה, קשה מאוד אפילו.תסתקלי על הצד החיובי ואל תריגישי רע. ירדת 20 קילו(ברכותי). חמודה את התחלת בדרך הנכונה. אל תעצרי. תחשבי לעצמשך הינה ירדת 20 ק"ג, את הצלחת, ועכשיו עליך להיתאמץ. אל תאכלי כך סתם. ושוב זה לא קל ממש אבל ממש לא. גם לי היתה בעיית תאבון קשה, אבל פשוט ניסיתי בכל הכח להציב לעצמי גבולות, להיתגבר על הטעם הטעים לי לכמה דקות ולחשוב על התוצאות הטובות בעתיד. תחשבי כך גם את. אני ממליצה לך אולי לפנות לדיטנית אשר תכל לבנות לך תוכנית שתצתרחי לפעול לפיה. כך יהיה לך לא נעים לאכזב אותה, וגם תדעי שאת בהשגחה. תיעלצי לפעול נכון. אני עצמי אישית ממליצה לך לישתות הרבה נוזלים (בעיקר מים, ולא לשתות שתיה מוגזת כגון קולה וספרייט.) את יכולה לסחות מיץ תפוזים וכל מיני פירות אחרים.כמו כן את יכולה בהחלט לאכול פירות וירקות. לאכל סלטים ולחם שחור או לחם קל. אל תאכלי אוכל מטוגן, או junk food. אבל זכרי, אל תיגרמי לעצמך לא לאכל בכלל. זכרי כי את תמיד יכולה לאכל איזה שוקולד קטן או צ'יפס (שהו מטוגן), אבל מידי פעם.
    מקווה שעזרתי, לפחות בקצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי יותר כוח

לילך קמנמן
    09/06/2007

שלום לך
    לרדת במשקל זה לא דבר פשוט ,לשם כך דרוש המון סבלנות ורצון טוב.
    אני מברכת אותך על שהצלחת להשיל 20 ק"ג ממשקלך כל הכבוד!!!!
    אין לי ספק שקבוצת תמיכה מאוד תעזור לך להמשיך את מה שהתחלת ,הקבוצה תיתן לך המון כוח
    ומוטבציה הרבה יותר קל ביחד.
    תפגשי שם אנשים שמתמודדים עם עודף משקל מכל הסוגים,ומצליחים.
    אשמח מאוד אם תצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
    שיהיה בהצלחה בכל אשר תבחרי
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה לתמוך בך ולתת לך המוןעצות

נופר...
    15/06/2007

אז אם יש לך איסיקיו אז אני יוכל לדבר איתך שם כדי לייעץ לך אני מאוד אשמח לעזור...

אגב איך קוראים לך?
    ןמאיפה את?

בטהבה רבבה נופר!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת
    מירב
    05/06/2007

שלום
    אשמח לקבל "טיפים" כיצד לא משתוללים עם האוכל בשישי שבת.

לקביעת תור
    סגירה
    שבת

הוספת תגובה

• שבת

לילך קמנמן
    09/06/2007

צריך לבדוק מדוע בשבת קשה לך ?מה שונה שם מאמצע השבוע?
    לרוב הסיבה היא שיש יותר פיתויים או יותר זמן פנוי שאנו מפרשים,הרבה פעמים את הזמן
    הפנוי במה מגיע לי לאכול עכשיו.
    תדאגי שלא יהיו פיתויים מיותרים ותכנני לעצמך פעילות נחמדה שלא קשורה לאוכל בשבת
    כשאנו עסוקים מדבר שמעניין אותנו האוכל לא במקום הראשון.
    אם תדאגי לעצמך שתהינה ארוחות מוכנות מראש יהיה גם פחות מקום לספונטניות
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת משקל
    מינה
    05/06/2007

אבקש לדעת איך אני יכולה לאזן את כמויות האוכל עם פעילות גופנית ללא עליה במשקל.
    כשאני לא עושה פעילות גופנית יש לי יכולת שליטה על האוכל ואני מסוגלת לאכול כמויות קטנות, לרדת במשקל מבלי להיות רעבה. כשאני עושה פעילות גופנית כל שהיא, רמת הרעב שלי עולה ואני אוכלת הרבה יותר ומעלה במשקל.יש לי יכולת שליטה על מה שאני מכניסה לפה, אך הצורך שלי למזון גדל מאוד ואם אני לא אוכל כפי שאני מרגישה אז אני נכנסת למצב של עיפות, חולשה, תשישות וחוסר אנרגיה. לכן אני אוכלת אבל אז אני משמינה. אני לא מצליחה להגיע לאיזון בין כמות המזון שאני צריכה לאכול לבין הפעילות הגופנית שאני עושה.
    מודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    הורדת משקל

הוספת תגובה

• הורדת משקל

לילך קמנמן
    09/06/2007

שלום לך
    טוב ויפה שאת עושה פעילות גופנית,ואם תקפידי על תפריט מסודר זה שילוב מנצח.
    פעילות גופנית להפך היא גורמת לתחושת שובע,אני חושבת שאת נופלת לניהול חשבונות,כוונתי
    היא שבגלל הפעילות הגופנית אנחנו מרשים לעצמנו יותר בטענה ששרפנו המון קלוריות.
    אני מציעה שתוכלי ארוחה קלה לפני הפעילות ,ותדאגי שתהיה לך ארוחה מוכנה מראש שתחכה
    לך כשאת חוזרת מהפעילות כך תהיה לך שליטה טובה יותר על הכמיות.
    שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה...
    דון
    04/06/2007

אני בת 14.5, שוקלת 53.5 ק"ג 1.68. אני באה מדיאטה שבה ירדתי 20 קילו, כמובן שעשיתי לעצמי שינוי משמעותי בהרגלי האכילה. אני רוצה להתחיל לאכול בצורה שלא אעלה ולא ארד במשקל,אך משום מה מקנן מי מן פחד להתחיל לאכול רגיל. עד כמה מגוחך שזה נשמע אני לא מצליחה לצאת מהדיאטה, אני מפחדת לעלות במשקל. איך אדע מה הגבול בין הגזמה וכמות פחותה מידי של אוכל? כי עד עכשיו הייתי רק בצדדים הקיצוניים של המתרס.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עצה...

הוספת תגובה

• לדון

לילך קמנמן
    09/06/2007

המטרה שהשגת יפה מאוד,אז למה לא להנות ממנה!!!!
    אין לך מה לפחד מאוכל הוא לא אוייב,צריך פשוט לאכול לפי תפריט מאוזן ובצלילות דעת
    הרי זו המטרה.
    אם לא תלמדי את עצמך להנות מהתוצאות אז בשביל מה עבדת כל כך קשה?
    אין לי מושג איזו דיאטה עשית אך אני מציעה לך להתיעץ עם מי שנתן לך אותה בכדי שתמצאו,
    תפריט מתאים ומסודר שמתאים לשמירת משקל .
    שיהיה לך המון בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית, תודה רבה לך,

דון
    12/06/2007

ושנית, את הדיאטה עשיתי בכוחות עצמי עם ספירת קלוריות וכושר גופני במידה, ככה שאין מי שיגיד לי איך להמשיך מכאן, ידוע לי שבמשקל הנוכחי שלי ללא פעילות גופנית אני צריכה לצרוך 1500 קלוריות, אבל משום מה זה מפחיד אותי, אולי אם אנסה להתייעץ עם דיאטנית היא תדריך אותי. תודה רבה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

לילך קמנמן
    17/06/2007

דון יש לנו קבוצות תמיכה שזו גם אופציה שם גם תוכלי לקבל תפריט מתאים,ותמיכה קבוצתית שיש לה המון כוח
    אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתיבחרי
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    יעל
    04/06/2007

שלום אני בת 38 1.63 84 ק"ג נאבקת במשקל מאז גיל 12 בערך תמיד בדיאטה רוב שנות חיי בדיאטות כאסח ורק ככה יורדת במשקל.

לפני כ- 4 שנים לערך לאחר לידת ביתי השניייה בחלטתי שאין יותר דיאטות כאסח למרות לשאחר הלידה כן עשיתי כאסח וירדתי המון במשקל ונכון להיום אני אוכלת 3 ארוחות מסודרות ו2 -3 ארוחות ביניים שבד"כ כוללת פרי / מעדן דיאט שותה מים עושה ספורט על בסיס יומי ותוצאות אין.

מה ניתן לעשות על מנת להשיג תוצאות כי משהו אחר במקומי היה מתייאש מזמן לא יודעת מה מחזיק אותי ונותן לי להמשיך לעשות את מה שאני .

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות

לילך קמנמן
    04/06/2007

שלום יעל
    לדייאטות הכאסח יש מחיר אך אל יאוש עם סבלנות והתמדה את בודאי תצליחי.
    ישנן כמה אפשריות שיכולות לעזור לך ,להגביר את הפעילות הגופנית כלומר,את משך הזמן שלה ודבר נוסף לנהל רישום אכילה מפורט.
    כל אלה הם כלים שיכולים לעזור לך לבדוק את התמונה המלאה ,פעמים רבות אנו לא ממש זוכרים את הפרטים הקטנים.
    כמו כן קבוצת תמיכה יכולה מאוד לעזור לך, בשלב זה היא תהיה עבורך זריקת מוטיבציה.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרוצה מעצמי
    A
    03/06/2007

אני בת 20 ושוקלת 62 קילוגרם לפני שנתיים הייתי שוקלת 69 וירדתי למשקל של 59 במשך תקופה ארוכה של דיאטה והתעמלות , בזמן זה אני לא מרוצה ממשקלי כל הזמן שאני אוכלת משהו אני סופרת קלוריות ועושה פעילות גופנית אך לא באופן סדיר כי לא תמיד יש לי זמן אני לומדת באוניברסיטה וגרה במעונות בזמן האחרון אני רק חושבת על איך לרדת במשקל איך אני נראת איך שהנערה הזאת רזה איזה יפה יוצא עליה הגינס אני מרגישה שהעניין הזה לוקח המון ממחשבותי וזה די מעצבן ... מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות רזה :(

לקביעת תור
    סגירה
    לא מרוצה מעצמי

הוספת תגובה

• לא מרוצה מעצמי

לילך קמנמן
    04/06/2007

שלום לך
    אני קוראת את אשר את כותבת,ואכן מבינה לליבך כל הכבוד שירדת במשקל אך לשם מה אנו עושים זאת?
    הרי כל המטרה היא להיות בריאים ולהרגיש טוב עם איך שאנו נראים
    לכן אני מציעה לך לבוא ממקום של פירגון כלומר,לראות את ההשגים שלך לבדוק את המיטב שלך ולא להשוות את המיטב שלך אל מול המיטב של האחרים.
    לא להיות מרוצה כל הזמן זה ההתחלה של לאבד את מה שהשגנו וחבל
    הצלחת לא להיות משועבדת לאוכל ,אז בטח שלא כדאי להשתעבד במקום זה למשקל
    תפעלי ממקום של פירגון תראי את ההשגים ותרשי לעצמך להנות

המון המון בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצון לרדת
    רונה
    02/06/2007

בת 46 גובה 176 שנים שקלתי 75-78 ק"ג. היום מעל 20 ק"ג מזה המשקל.
    עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע.
    עבודתי מוגדרת פעילות בינונית
    מזה שנתיים אינני מצליחה לרדת למרות הפעילות הגופנית ואכילה די סבירה
    האוכל לקבל מעט עצות או כיוונים?

לקביעת תור
    סגירה
    הרצון לרדת

הוספת תגובה

• שרה רז - מומלץ!!

חסוי
    16/03/2008

מנסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצון לרדת

לילך קמנמן
    03/06/2007

שלום לך רונה
    כל הכבוד שהצלחת לשמור על המשקל שלך עד עכשיו.
    לפי מה שאת כותבת לי כניראה שצריך להגביר את הפעילות הגופנית ולהקפיד יותר על תפריט האכילה היומי שלך.
    כשאת כותבת לי אכילה די סבירה אני יכולה להבין שיש מקום לשיפור
    בכל אופן אני ממליצה לעבוד על תפריט מאוזן שיש בו 6 ארוחות ליום ועם פעילות גופנית אין סיבה שלא תתצליחי לרדת .
    אם תבחרי לעשות את זה לבד שיהיה בהצלחה במידה ותרצי לעשות זאת עם קבוצת תמיכה כמובן שנקבל אותך בשימחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    אלמוג
    30/05/2007

שלום רב!
    אני בת 28 נשוה מ10 שנים ואמא ל2 ילדים. בצעירותי תמיד הייתי במשקל 56 קילו , כאשר הגובה 164. לפני החתונה התחלתי להשמין והיום אחרי שנים של נישואין וילדים הגעתי למשקל של 87 קילו. אני תמיד רעבה או לא רעבה אבל תמיד רוצה לאכול. לפני 4 שנים עשיתי דיקור סיני וירדתי 17 קילו , אך לאחר שנה עלה הכל חזרה ואפילו כמה קילוגרמים יותר.חוץ מהמחטים נסיתי אין ספור דיאטות וכדורים שום דבר לא עוזר לי.
    אני מרגישה גועל מהאוכל , אך בכל זאת לא ביכולתי להפסיק לאכול.
    תעזרי לי בבקשה:)

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות

לילך קמנמן
    31/05/2007

שלום לך אלמוג
    האמת שאין שום קיצורי דרך או כדורי פלא שיעשו את העבודה בשבילנו,אך אל לך להתייאש כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שעומד לקרות עכשיו,להפך אולי הפעם תביני שצריך לעשות
    שינוי אמיתי כלומר ללמוד לאכול נכון,לא להגיע למצבי רעב .
    יש כמה וכמה טיפים שאשמח להעביר לך .כדאי שתקפידי לאכול 6 פעמים ביום כלומר,ארוחת בוקר צהריים וערב ובניהם עוד שלוש ארוחות בניים כך ,יהיו לך במשך היום מספיק אוכל ולא תגיעי למצבי רעב.נוסף לזאת כשאנו שבעים הפיתוי קטן יותר.
    תקפידי לשתות בין 10 ל 15 כוסות מים הרבה פעמים אנו אוכלים במקום לשתות
    חשוב שתדעי שלרדת במשקל ולשנות התנהגויות,הרגלים לוקח זמן זה תהליך צריך המון רצון טוב,סבלנות והתמדה .
    אם קשה לך לבד אני אשמח מאוד אם תתצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
    אלמוג לא להתיאש אין אנשים שלא מצליחים יש רק כאלה שהפסיקו לנסות.
    תשמרי כל הזמן את הרצון שלך בתודעה וקדימה לעבודה.
    בהצלחה מכל הלב
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעב לא פוסק
    lir
    28/05/2007

שלום,
    אני בת 22,כול חיי הייתי אוכלת כמויות אדירות של אוכל,לחם שלם בלי לשים לב עם חומוס חצי קילו או 2 חבילות נוטלה,2 המבורגרים כפולים.
    ותמיד הייתי נישארת באותו משקל בזמנו 46 ק"ג,צריך לציין שאף פעם לא הקאתי או התעמלתי בתקופה ההיא
    קצת ליפני שנתיים התחיל לאט לאט האוכל להשפיע עליי אני עדיי אוכלת את הכמויות המטורפות האלה של אוכל אבל משמינה.הבעיה היא שאני לא יודעת איך להפסיק זה כמו מחלה או משהו,ניסיתי התעמלות אבל לא הצלחתי להישאר שם יותר מחודש,אין לי תחושות רעב או משהו אבל אוכל נימצא אצלי בראש במשך כול היום אני חושבת מה אני יאכל עוד מעט.
    אני מנסה לשמור אבל קשה לי ואני ניכנסת לדיכאון מיזה שאין לי שליטה על עצמי..
    דוגמה אתמול בערב אמא שלי בישלה פתיתים עם שעועים וקציצות,התעוררתי ב12 בלילה אכלתי חצי סיר פתיתים רק בעמידה והיתעוררתי בבוקר לא שטפתי פנים סיימתי את שאר הסיר..
    אני לא יודעת מה יש לי אבל קשה לי ואני חייבת עזרה..מה עושים בבקשה תגיבו??

לקביעת תור
    סגירה
    רעב לא פוסק

הוספת תגובה

• רעב לא פוסק

לילך קמנמן
    28/05/2007

שלום לך

לפי מה שכתבת אני מבינה שאולי פעם זה באמת לא השפיע על משקלך,אך לא זו הבעיה
    אני חושבת שכדאי לחשוב לא רק על משקל אלא על שינוי התנהגותי עם אוכל .
    כדאי ורצוי למצוא מסגרת שתתמוך בך ותעזור לך לעשות שינוי בהרגלי האכילה ובאורח החיים
    בדיאטה קלאב תוכלי לקבל את הכלים שיעזרו לך לעשות את השינוי
    מאחלת לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעונינת לרדת במשקל

שמחה
    04/06/2007

אני מעונינת לרדת במשקל גובה 154 משקל 97 יש לי עודף משקל גדול עשיתי הרבה דיאטות אולי אתם יכולים להדריך אותי ולתמוךבדיאטה או לשלוח לי חומר בדואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה