מידע רפואי
פורומים
- רפואת ספורט
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- רפואה סינית
- כושר קרבי
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פילאטיס
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- שימור פוריות
- אחרי לידה
- רפואת עור משלימה
- פיברומיאלגיה
- מין וסקסולוגיה
- תרומת ביציות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- בקשר למה שע. כתבאנונימי08/07/2012
תוכל להסביר לי איך קרב מגע יכול להוריד במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למה שע. כתב - תגובה
עמית חכים09/07/2012אנונימי שלום,
איך אגרוף יכול? איך קראטה יכול? איך ג'ודו יכול? הרציונל הוא לא רק האומנות עצמה אלא כל מה שמסביב... כושר גופני, תרגול, משטר אימונים, במקביל הגברת מודעות עצמית לתזונה נכונה כתוצאה מהאימונים, מאמן שמלווה.. כל הלוגיקה הזו תביא אותך לתוצאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמית, תקרא...ש.27/06/2012
כתבתי לך פעם שאני נכה ושמן ועם חרדות.
שאלתי אותך עם קרב מגע יעזור לי. אמרת שכן. צדקת!.
בחרתי ללמוד אצל מדריכה אישה, מתוך מחשבה שהיא תגלה יותר רגישות אלי. ואכן כך.
עמית, צדקת בכל מילה שכתבת אז. הביטחון שלי עלה. הכרס שלי ירדה.
ואתה יודע מה הכי מדהים?. המדריכה הכירה לי תלמידה אחרת שלה, כי חשבה שאנו מתאימים. והתאהבנו. והתחתנו ממש לא מזמן. והמדריכה הייתה בחתונה שלנו.
אתה בנאדם מדהים. איני מכיר אותך אישית, אבל שינית לחלוטין את כל חיי! בכמה שורות שכתבת לי אז , הקפצת אותי למעלה מבחינת רמת החיים והשלווה הנפשית, ובעקיפין מבחינת הרומנטיקה.
המון המון תודה לך.
(ותודה גם למדריכה יעל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית, תקרא... - תגובה
עמית חכים28/06/2012אני חייב להודות שהמילים שלך גרמו לי אושר רב, המון תודות על המילים החמות, אני תמיד כאן בשבילך.
יישר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מרגש
אנונימי08/07/2012איזה כיף לשמוע דברים כאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיקבוקס משפר את יכולת הלחימה?ניר23/06/2012
אני נמצאת ב"חוג" קיקבוקס בערך חצי שנה כבר...
ואני מאוד אוהבת את הסיגנון ואת חוגי קרב המגע בכלל..
השאלה שלי האם בחוג הזה אני באמת משתפרת מבחינת יכול הלחימה שלי? זאת אומרת, האם מבחינת אינסטינקטים, תזוזה, וטכניקה אני באמת משתפרת בזכות האימון הזה? או שצריך הרבה יותר זמן של אימון ויותר למידה מקצועית בשביל להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיקבוקס משפר את יכולת הלחימה? - תגובה
עמית חכים24/06/2012שלום ניר,
אם אני מבין משאלתך את מתאמנת בקיקבוקס וגם בקרב מגע או רק "אוהבת" קרב מגע?!
ללא ספק כל אומנות לחימה באשר היא תתן מענה כזה או אחר ברמת יכולת הלחימה שלך. אך מכאן השמיים הם הגבול, ככל שתתאמני יותר וכרגע לא משנה באיזה אומנות כך היכולות שלך יהיו טובות יותר ומכאן האינסטינקים, תזוזה, טכניקה (הרציונל מובן).
אם את מחפשת נטו הגנה עצמית אזי קרב מגע יכול להוות עבורך פתרון מתאים. לעומת זאת הקיקבוקס יכול להוות יותר "פאן" אבל גם כאן זה מאוד אינדבידואל למתאמן.
בכל מקרה תמשיכי להשקיע ולהתמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ניר24/06/2012היי עמית, קודם כל תודה רבה על שענית לי... ובנתיים אני מתאמנת רק בקיקבוקס, ולא בקרב מגע, לצערי, כי אין בסביבה בה אני גרה חוגים נוספים של קרב מגע....
שמחתי לשמוע מתגובתך שיכולותיי באמת משתפרות בזכות האימונים..
ויש לי עוד שאלה אחורנה וזהו, אתה חושב שבשביל באמת להשתפר עוד יותר- כדי להתאמן גם בבית ובכלל ללמוד בעוד צורות כמו נגיד מהאינטרנט, מספרים ובכלל טכניקות נוספות בשביל להשתפר? או שבשביל להשתפר באמת צריך עוד אימונים מסגנונות שונים וגם עוד זמן באימוני הקיקבוקס ? כי פשוט יש לי הרבה רצון ללמוד ולהתפתח עוד בתחום סיגנונות קרבות המגע, אך כרגע בגלל גילי הצעיר ובגלל הסביבה בה אני גרה אין לי הרבה זמינות לתחום הזה....אז אני מחפשת דרכים נוספות להשתפר וללמוד...אשמח לשמוע עצות ממך ואת דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
עמית חכים25/06/2012שוב שלום ניר,
ראשית תרגישי בנוח לשאול ככל העולה על רוחך, בשביל זה הפורום נועד ואני כאן לשרותך. אז ככה אתחיל דווקא מהסוף רצונך להתקדם בתחום הוא רצון מבורך, והרווח הוא נטו שלך אך יחד עם זאת העשרה מסרטונים ו/או ספרים הוא דבר חשוב אך למרבה הצער הוא פחות מקצועי, החשיבות של תרגול נכון באימון עם בקרה של מאמן היא הטובה ביותר. תיקון הטעויות, דגשים לתרגיל ושיפור הטכניקה הם דברים מאוד חשובים ובמרבית הזמן אנשים לא יודעים ואף מבינים מלראות רצף של תמונות בספר להמחשה.
אני מבין שאין בקרבת במקום מגורייך ענפים נוספים אך כרגע במה שאת מתאמנת תמשיכי עם זה בכל הכוח. וככל שתשקיעי התוצאה תיהיה טובה יותר.
יחד עם זאת אני ממליץ לך ללכת לסדנאות, קורסים קצרים ומקצועיים, סמינרים להעשרת הידע והנסיון שלך.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה רבה!
ניר25/06/2012אוקיי, אז הבנתי את דעתך עמית, ואני באמת מסכימה איתך לגמרי.... שבאמת ספרים, סרטונים, ותמונות הם לא כמו הדבר האמיתי... אז באמת תודה רבה לך ! עזרתי לי ונתת לי עוד כוח להמשיך ולהתאמן... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה רבה! - תגובה
עמית חכים28/06/2012תודה רבה ניר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה לגיטימי?נורית20/06/2012
לתת לביתי בת ה 16 תרסיס פלפל ולבקש ממנה לשאת אותו עימה כל הזמן גם לבית הספר
לא דיברתי על זה איתה עדיין, קודם מתייעצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה לגיטימי? - תגובה
עמית חכים21/06/2012שלום נורית,
את מכירה את הבת שלך יותר טוב מכולם, אבל לפי שאלתך אני יכול להסיק שאת חוששת נוכח המצב לא פחות ממנה???!!!
ללא ספק זה יתן תחושת בטחון בזמן בילוי או יציאה. אך יחד עם זאת מדוע לבית הספר?
אין שום מניעה ליזום שיחה עם בתך ולהסביר לה את רצונך ויחד תגיעו למסקנות שמקובלות על שתיכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמית שאלהנטע12/06/2012
שלום, אני מתכננת לרשום את ביתי בת ה-12 לקייטנה בחופש. האם מלמדים ילדים בקייטנות הגנה עצמית? יש קייטנה באזור המרכז שאתם מכירים ספציפית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית שאלה - תגובה
עמית חכים13/06/2012שלום נטע,
אם הקייטנה עוסקת בתחום אומנויות לחימה אזי הילדה שלך תלמד הגנה עצמית כזו או אחרת בהתאם לסיליבוס ובתכנים של הקייטנה. אבל צריך להתחשב במשך הקייטנה לצורך אפקטיביות מינימלית...
אם את רוצה כ"כ שהילדה תלמד אני ממליץ בחום לרשום אותה לחוג שקשור באומנויות לחימה בהתאם לזמינות מקום מגורייך.
לגבי שאלת האחרונה תצטרכי לחפש בגוגל.
כמובן המון בהצלחה חופשה נעימה ובטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרב מגעמורן30/05/2012
רציתי לדעת מה הוא טווח המחירים המקובל לשעת אימון אישי של קרב מגע?
האם מחיר של בין 150 ל-200 ש"ח זהו מחיר מקובל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרב מגע - תגובה
עמית חכים31/05/2012שלום מורן,
כמאמן אישי אגיד לך שהמחיר נובע מהתמורה שאת מקבלת!!! אם את מסופקת מהמקצועיות, זה עונה לך על הדרישות וכמובן יש לך אפשרות לשלם, אזי אין בעיה!
אימון נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אשמח לדעת
מורן31/05/2012מהו טווח המחירים המקובל? - אני עושה השוואת מחירים ומאוד חשוב לי לקבל תמונה כללית. האם 150-200 ש"ח אלה מחירים מקובלים לאימון אישי של קרב מגע, או האם לצפות בדרך כלל למחירים גבוהים/ נמוכים יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אשמח לדעת - תגובה
עמית חכים03/06/2012שוב שלום מורן,
טווח המחירים הוא ריאלי מאוד לשיעור פרטי, כמאמן פרטי אני גובה מינימום 200 ₪ בהתאם לסוג החבילה שהלקוח מעוניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלשת לימודי הגנה עצמית בתל אביבלילי25/05/2012
מאד רוצה להצטרף לקבוצה שלומדים הגנה עצמית או קרב מגע בתל אביב. הלכתי לקבוצות מעורבות והרגשתי מאד לא נעים וגם לא עמדתי בקצב ובכוח מבחינה גופנית. האם יש קבוצה המיועדת רק לנשים? מה מומלץ ללמוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלשת לימודי הגנה עצמית בתל אביב - תגובה
עמית חכים31/05/2012שלום לילי,
למען האמת אני לא מכיר קבוצה לנשים בלבד, אך זה לא אומר שאין צריך אולי לחפש בצורה מעמיקה.
תנסי לפנות לארגונים גדולים יותר ויש כאילו.. לדעתי התארגנות של קבוצת בנות תמיד יכולה להיות אופציה למאמן ולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לקנות להגנה עצמית?ירין19/05/2012
אני מתלבט אם כדאי לי לקנות שוקר חשמלי מכיוון שתופעת האלימות גואה ברחובות לאחרונה אבל אני מוצא שמדובר בהשקעה כספית שהיא די רבה ואני תוהה האם זה לא חפץ שישב לי שנים רבות במגירה ולגבי גז מדמיע יש לי אחד שהוא פג תוקף כבר למעלה מארבע שנים ואני מאמין שהוא כבר לא אפקטיבי במיוחד..
לאחרונה ראיתי בחנות מתנות עט רגילה שניתן לפתוח אותה לסכין ואני מאוד מתלבט עם כדאי לקנות אותה או שמא היא עלולה לסבך אותי במידה ואשתמש בה להגנה עצמית כי היא תיחשב לתקיפה.. מאוד הייתי שמח אם תוכלו בבקשה לתת לי כיוון לדבר שהוא יעיל ושימושי ועלותו אינה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לקנות להגנה עצמית - תגובה
רוני קליין21/05/2012אני ממליץ על תרסיס פלפל.
הוא אמור להיות יותר אפקטיבי מגז מדמיע כיון שהוא משפיע יותר על שיכורים וכלבים.
חשוב לדעת לתפעל אותו. ולהפעיל אותו לפחות פעם אחת לניסיון כדי שיהיה ברור שבזמן אמת לא תרססו את עצמכם...
בכל מצב בו אתם נמצאים לבד בלילה מחוץ לבית, או, לדוגמא, במגרש חניה - טוב שהתרסיס יהיה ביד לכל מקרה. מוכן לפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמית לילדותהגר22/03/2012
האם יש חוג הגנה עצמית לילדות בנות 12 באזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית לילדות - תגובה
עמית חכים22/03/2012שלום אורן,
תנסה לבדוק בגוגל, במידה ולא מצאת כל סגנון אומנות לחימה יכול להועיל כמובן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית לנשים
גילי19/05/2012אני יודעת שיש חוג הגנה עצמית שמתקיים בפתח תקווה
מאמנת בשם יוספה הרטשטיין ,היא דאן 3 בקרב מגן ישראלי
l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמית תרסיסשולמית07/12/2011
אני מסתובבת בתיק הרבה פעמים עם תרסיס פלפל, אבל קרה פעם אחת שהוא התפוצץ לי בתיק וזה היה ממש סרט.
יש מצב למשהו אחר חוץ מתרסיס, אולי שוקר? או משהו אחר?
וגם, אתם יודעים איפה יש בית ספר לקרב מגע באזור נתניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית תרסיס - תגובה
רוני קליין09/12/2011זה נדיר מאד שהתרסיס מתפוצץ. אולי היו לו טלטלות רבות.
בכל אופן, אני לא הייתי מוותר על תרסיס.
את יכולה להיכנס לחנות ברשת "ריקושט" ולהתייעץ עם המוכר שם לגבי תרסיס ושוקר.
חיפוש לגבי אומנויות לחימה באזורי הארץ השונים - תמצאי באמצעות גוגל באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת הקטן הוא פחות אמין בעניין הזה.
יפית16/05/2012התרסיס פלפל גדול הוא עמיד הרבה יותר (עומד בתקן משטרתי - וזו הסיבה שהמשטרה לוקחת את הגדול ולא מסתפקת בקטן) ויש לו מכסה בטיחות נוסף מלמעלה (בניגוד לקטן שבו יש רק את הניצרה האדומה שיכולה להסתובב\להיפתח בתיק) ואם זה קורה לך הייתי ממליץ לך פשוט לעבור לתרסיס פלפל גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאורלי10/05/2012
אני רכזת נוער במושב ורציתי לברר האם אני יכולה להזמין אלינו מדריך או מדריכת ללמד קבוצת ילדות בנות 12 קרב מגע? או הגנה עצמית ואיך יוצרים קשר עם מדריך כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עמית חכים12/05/2012לדעתי את צריכה למקד את החיפוש שלך באינטרנט לאזור שאתם נמצאים בו.
ולחפש באותו אזור מדריך קרב מגע... יש לא מעט אתרי אינדקס של הדרכות קרב מגע, ולראות מה הכי מתאים לך... אני רק אמליץ שחשוב מדריך עם ניסיון כי מדובר בילדות וכאן הגישה מאוד חשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס פלפלאורנה29/04/2012
שלום
אילו הגבלות יש על תרסיס פלפל? לאן אסור להכנס איתו כמובן חוץ מטיסות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס פלפל - תגובה
עמית חכים02/05/2012אורנה שלום,
התרסיס נועד להגנה עצמית בלבד ובזמן אמת, אני מקווה שלא תזדקקי לו בשום צורה!
את יכולה לקחת את התרסיס איתך לכל מקום, אך למקומות ממשלתיים ייתכן והכניסה תיהיה אסורה. בכל מקום שדרשתי לבידוק בטחוני (כלא) למשל וכמו שציינת עליה למטוס ברור שלא תתאפשר הכניסה עם תרסיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס פלפסחנה17/04/2012
באילו סוגי חנויות נמכר התרסיס הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס פלפס - תגובה
עמית חכים22/04/2012שלום חנה,
בכל חנויות של כלי נשק, ציוד ספורט אתגרי (ריקושט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםע.08/04/2012
אני בחור עם כמה נכויות, אבל מסתדר לבד ביומיום. כמו כן יש לי עודף משקל והרבה חרדות.
האם אוכל ללמוד קרב מגע?.
זה יעזור לי קצת?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עמית חכים08/04/2012ראשית חג שמח,
אומנם לא פירטת את סוגי הנכויות אבל בהתבסס שאתה יכול לתפקד עם ידיים ורגליים ברמה סבירה, התשובה היא כן.
לגבי המשקל יהיה נכון לאכול תזונה יותר מאוזנת, אתה בהחלט תתפקד טוב יותר ולדעתי מכאן יהיה כבר יחס ישיר לגבי תיפקודך היום יומי.
כמאמן אומניות לחימה ראיתי לא מעט אנשים עם נכויות או מגבלות מתאמנים לא פחות טוב מאחרים, כך שהשמיים הם הגבול תאמין בעצמך, תקח קורס, תתחיל לאכול יותר מאוזן החרדות ״יבינו״ שהן כבר לא רצויות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היינעמה01/04/2012
האם נשים צריכות להיות במשקל מסויים מינימלי כדי להשתתף בקורס הגנה עצמית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
עמית חכים04/04/2012שלום נעמה,
כמובן שלא, כל אשה יכולה להשתתף בקורס הגנה עצמית, ללא כל מגבלה רפואית כזו או אחרת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?