מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- כושר קרבי
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- קרדיולוגיה ילדים
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- עיסוי, כאבי גב
- NLP דמיון מודרך
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
- הינניגסטו01/11/2011
היי רציתי לשאול לגבי נניגסטו לנשים בתור הגנה עצמית והתקפה ...
קראתי באזשהוא מקום שזאת אומנות רק לסרטים ולשאוו לא באמת משהו שיכול לעזור
מה באמת אתם יכולים לומר על האומנות הזאת
ושאלה שניה ...ראיתי את סירטונים של אקבן האומנות המשולבת וראיתי הרבה אגרופים והטלות ולא כזה אהבתי איזה שילוב בmma יכול לתת גמישות אקרובטיקה ..הגנה עצמית ..(וקצת אקשן בשביל הכייף:)
שאלה שלישית:
חשוב לי לציין אני מאד מושפעת מסרטי גקי צא'ן וברוס לי .. וכן כן אני יודעת שהרבה זה עריכת מחשב ולא באמת ...ומה גם שמדובר בחברה אלופים ...
אז בערך אולי אתם יודעים באילו סוגי אומנות לחימה הם השתמשו ? (כי פשוט יצא לי לראות השבוע פרסומת ל"בואו ללמוד את האומנות לחימה של ברוס " קצת גיחכתי כאילו זה לא אומנות מסוימת הבנאדם היה תותח )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
עמית חכים05/11/2011היי נניגסטו, אתייחס לשאלתך הראשונה נינג'יטסו כאומנות לחימה היא מצויינת בדיוק כמו כל אומנות לחימה אחרת אך מכאן אמקד את שאלתך, עד כמה היא טובה להגנה עצמית ? אם ברצונך הגנה עצמית פרקטית לחיי היומיום אז הייתי ממליץ על קרב מגע!
ללא ספק הנינג'יטסו בסרטים שאת רואה היא יותר וירטואוזית על מנת ליצור שואו ואפקטים כמו שציינת.
לעניין שאלתך השניה... אומנויות לחימה משולבות מקבלות יתרון בגלל השילוב.. אך חשוב לא פחות מה משלבים,
לגבי MMA אני אתוודא מראש אני "משוחד" לעולם הזה כי אני מאמן MMA אבל זהו השילוב האולטמטיבי בעולם אומנויות הלחימה. MMA מתמקד בשלושה אספקטים עיקריים עמידה, הורדה לקרקע, וכמובן הקרקע עצמו. שאלת לאקשן, אז ב MMA אין שניה ללא אקשן הדינמיקה היא בקצב 'מטורף'. חפשי הייליט ביוטיוב של קרבות MMA ותביני מהו אקשן..!!!
ברוס לי וצ'קי צ'אן כבודם במקומם מונח.. כל ילד גדל על ברוס לי, וללא ספק הסרטים שהם עשו היו שוברי קופות בהוליווד. עיקר האומנות שלהם היא לקוחה מהקונג פו.. אך צ'קי צ'אן דוגל בסרטיו בפעלולים עוצרי נשימה, עד כדי כך שבאחד הסרטים שהפיק הוא נפצע ושבר את רגלו, הוא לא הסכים לכפיל.
אני לא יודע מי פרסם האומנות לחימה של ברוס לי . אבל ברוס לי כלוחם היה אגדה!
בסיכומו של עניין אני ממליץ לך לנסות מס' מקומות. מה שימשוך אותך יותר שם מקומך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - תגובה - תגובה
רוני קליין20/11/2011ג'קי צ'אן וברוס לי היו אומני קונג-פו עוד לפני קריירה קולנועית.
ישנם לפחות 1500 סגנונות לחימה ברחבי סין תחת שם הגג "קונג-פו".
כאשר ברוס לי היגר לארה"ב מהונג-קונג הוא לימד אמריקנים קונג-פו ושבר מסורת סינית שלא מלמדים את "סודות" הקונג-פו לאנשים שאינם סינים.
בהמשך הוא גם פיתח שיטת לחימה משלו וקרא לה "ג'ט קון דו" (שפירושה: דרך האגרוף המיירט). השיטה שלו סבלה מהעובדה שמייסדה מת צעיר - לפני גיל 33 - כאשר רוב מייסדי שיטות לחימה שאני מכיר (ג'ודו, קארטה, אייקידו וכד') האריכו חיים יותר מאדם ממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה15/11/2011
האם שימוש בתרסיס פלפל הוא תמיד חוקי? יש סיכוי לפגיעה בלתי הפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עמית חכים15/11/2011היי דנה, תרסיס פלפל הוא חוקי יתרה מכך אם הוא היה יכול לעשות נזק בלתי הפיך הוא לא היה נמכר לצרכן!!! אחרי הכל מטרתו למנוע ולא לגרום לנזק.
רק לחדד למען הסר ספק, על גבי התרסיס ישנן הוראות בטיחות והוא נועד להגנה עצמית בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומנויות לחימהלילי31/10/2011
ערב טוב!
אני בת 26 וכבר מזמן רוצה לעסוק באומנויות לחימה.. מלבד חוג קיקבוקסינג לא מועיל בחדר כושר אין לי שום ניסיון בדבר.
המטרה היא גם הגנה עצמית וגם בשביל הספורט..
חשבתי על קרב מגע, אבל אני פתוחה להצעות!
האם יש קבוצות למבוגרים?
קיים משהו בסביבת אשדוד?
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנויות לחימה - תגובה
עמית חכים31/10/2011אהלן לילי, ראשית בנושא הודעתך רשמת אומנויות לחימה.. אתייחס דווקא לעניין חדר כושר, לשם כך יש מדריכים שתפקידם להכווין החל מרמת הכרת המכשירים ועד לבניית תוכנית אימון. אך אין קשר להגנה עצמית, ישנם לא מעט מועדונים בסביבה, אני ממליץ לך לנסות שיעורי ניסיון דווקא במשהו משולב.. לדעתי תמצאי בזה עניין והמון הגנה עצמית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטה לנשיםעירית26/10/2011
שלום,
כשהייתי בת 15 למדתי במשך שנתיים קראטה. כיום אני בת 29 ומעוניינת
לחזור להתאמן. השאלה היא האם יש שיעורי קראטה לנשים מבוגרות?
תודה,
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראטה לנשים - תגובה
עמית חכים26/10/2011אהלן עירית, אימוני קראטה הוא דבר נפוץ כיום. אינני יודע אם תמצאי שיעורי קראטה לנשים בלבד קל וחומר שיהיה קרוב גם לאזור מגורייך.
יחד עם זאת ישנן קבוצות בוגרים לקראטה, את רחוקה בהגדרה להיכנס לקטגוריה של מבוגרת כוחך במותנך, לכי על זה ספורט לא מאוחר באף גיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במה לבחור???לירון17/10/2011
היי,
אני מאד מעוניינת ללמוד אמנות לחימה כלשהי, או הגנה עצמית, כדי להרגיש בטוחה, למשל כשאני הולכת במקומות חשוכים או כשאני לבד בדירה (אני בת 22). הבעיה היא שבדקתי באינטרנט ואני רואה כל מיני לוחות מודעות וזה לא נגמר!! יש המון סוגים, ואין לי מושג במה לבחור, ואני לא מכירה אף אחד שמתעסק בזה אז אין לי עם מי להתייעץ.
מה כדאי? אני בגובה ממוצע (1.63), די רזה, ואני רצה ככה שבכושר גופני די טוב. אני לא רוצה להיות עם שרירים מנופחים, ולא משהו שדורש המון קואורדינציה, אבל כן משהו יעיל שיכול באמת לעזור לי להרתיע תוקפים.
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במה לבחור??? - תגובה
עמית חכים17/10/2011אהלן לירון, אעשה לך סדר בדברים הפתרון הטוב ביותר עבורך הוא קרב מגע / הגנה עצמית..מה שכן את אמורה לחפש מועדון לקרב מגע הקרוב לבית מגורייך.
בהנחה ולא תמצאי מועדון כזה חפשי אלטרנטיבה אחרת ותמיד תנסי שיעור ניסיון לפני שאת סוגרת הסכם כזה או אחר עם המאמן... ישנם מאמנים שיגידו לך את מה שאת רוצה לשמוע... ולצערי זה לא הפתרון הטוב ביותר בשבילך.
את לא צריכה להבין באומנויות לחימה אבל את חייבת להרגיש את ההתחברות שלך למקום, לאווירה, סגנון האימון וכו'.
הייתי אפילו מייעץ לך לשאול את המאמן אחרי האימון אם זה יתן לך פתרון ברמת הגנה עצמית ומה דעתן על כך.
אתייחס בכמה מילים לגבי כושרך הגופני..זה תמיד יכול לעזור לך ברמת תיפקודך במהלך האימון כי כל אומנות לחימה מושתת על כושר גופני במידה כזו או אחרת.
לסיכומו של עניין תמיד גז מדמיע בהישג יד ובתזמון נכון יכול לעשות את העבודה בצורה יעילה ולהרתיע כל תוקף פוטנציאלי.
נשמח לעמוד לשרותך בכל עת.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה לבחור??? - תגובה
רוני קליין17/10/2011עמית כבר כתב לך מה את צריכה לעשות.
אני רק מצרף לך קישור לסירטון מצויין בנושא הגנה עצמית לנשים, שיכול לשמש לך כ"פרומו" לדבר האמיתי שאותו תלמדי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור פרטי?הגר06/10/2011
שלום,
האם ניתן ללמוד ג'ודו במסגרת פרטית?
מעולם לא ניסיתי אבל אני מעדיפה באופן אישי ולא בקבוצה.
תודה,
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור פרטי? - תגובה
עמית חכים07/10/2011שלום הגר, ברור שאפשר ללמוד... יתרה מכך כל אומנות לחימה ניתן ללמוד באופן פרטי.. כמובן שהלמידה תיהיה יותר פרטנית 100% תשומת הלב תיהיה מופנית אלייך..!! שזה יתרון ללמידה ולקצב ההתקדמות.. החסרון, זה עלות יקרה יותר בהרבה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס מזורזדנה26/09/2011
שלום,
האם יש קורס מזורז של הגנה עצמית? זאת אומרת, קורס המלמד תרגילים בסיסים
כאשר אדם תוקף אותנו.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מזורז - תגובה
רוני קליין26/09/2011אני תמיד ממליץ להתייחס לאימוני הגנה עצמית (לא משנה באיזו שיטה) כאל אורח חיים קבוע. כי הפעילות הגופנית הסדירה תעשה אותך בריאה יותר גופנית ונפשית, וגם תדעי להגן על עצמך במקרה חירום.
אם את בכל זאת רוצה להסתפק בידע בסיסי בלבד בהגנה עצמית - נסי לחפש באינטרנט לפי "קורס הגנה עצמית".
טלפני לאלה הנמצאים קרוב למקום מגורייך ותשאלי אותם אם יש להם מסלול לכמה שעורים של תרגילי בסיס.
אם לא תמצאי את יכולה לנסות שיעורים פרטיים.
אם את גרה במרכז אז את יכולה גם לקבל ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שילוב אומנויותרינה18/09/2011
ראיתי שאתה מומחה לmma
שאלתי אם יש אומנות משולובת עם טאוונקדו ....והאם זה יעיל להגנה עצמית ברחוב ...?
כי לא חשוב לי תחרותיות ...אלה משהו שיהיה פרקטי לרחוב ..
ודבר חשוב האם האומנות המשלובת מפתחת שרירים? עם עיצוב הגוף אין לי בעיה אבל כשזה מפתח שרירים אותי זה דוחה
ונקודה אחרונה ראיתי מין בעיטות אוויר מדהימות בטאווקנדו האם מדובר ברמה גבוהה של טאוונקדו או שזה חלק מהבסיס ההתחלתי ?
תודה רבה Q* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שילוב אומנויות - תגובה
עמית חכים19/09/2011אהלן רינה, אני אכן מאמן ל MMA לחימה חופשית/משולבת..
אתיחס לשאלות שלך לפי סדר כרונולוגי... באופן אישי אני לא מכיר אומנויות אחרות שמשלבות טאקוואנדו כיוון שמדובר בענף אולימפי אז כל תשומת הלב מושקעת באומנות עצמה.
כל אומנות לחימה כזו או אחרת יעילה להגנה עצמית, רק שכמובן יש פרקטיות יותר המדמות את המצב האמיתי תוך שימת דגש על נקודות תורפה.
אומנויות לחימה מחזקות את השרירים ללא ספק מחטבות מעצם האימון והתרגילים השונים. אם כוונתך לרמת מפתחי גוף אז הסרי דאגה מליבך.!!
כמו שציינתי קודם לכן הדגש העיקרי הוא בעבודת רגליים.. כבר מהתחלה נותנים דגש על בעיטות מהירות, גבוהות, משולבות וכיו"ב אך שוב כמו בכל אומנות אחרת הכל תלוי במתאמן עצמו,בוותק ובכישורים ולפיכך נמדדת רמתו.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם אחרונההההההההרינה13/09/2011
דיברתי עם דוד שלי יש 4 חגורות שחורות בטאקונדו והוא המליץ לי על זה
אשמח אפ תפרט את החסרונות והיתרנות והאים אתה חושב שזה יכול להתאים לי לפי מה שכתבתי בשאלות הקודמות
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
על הזמן ועל הסבלנות !
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם אחרונהההההההה - תגובה
עמית חכים14/09/2011אהלן רינה, אני מניח שהתכוונת לחגורה שחורה דאן 4 שזו דרגה בהחלט בכירה בעולם אומנויות הלחימה.
אני דווקא הייתי הייתי ממליץ לך גם לשאול לדעתו, אך אסביר לך בקצרה. טאקוואנדו זה סוג של קראטה, יש להם עבודת רגליים מצויינת, עם לא מעט שילובי אקרובטיקה.
כאומנות לחימה היא טובה מאוד. היא יעילה ברמה בסיסית להגנה עצמית ושימושה לחיי היומיום.
תנסי לקחת שיעור ניסיון ולראות אם את מתחברת לאומנות עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה אומנות לחימה הכי אפקטבית ?רינה12/09/2011
היי שלום אני בת 21 ומגיעה מרקע של כושר ואירובי יותר עיצוב הגוף... ואני רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה שתעזור לי ממש ..לדוגמא במקרה של תקיפה ח"ו או משהו כזה
השאלה איזה אומנות לחימה הכי טובה שתהפוך אותי למין סופר כזה מבחינת הגנה עצמית וחשוב לי גם שזאת תהיה א"ל או קרב מגע על בסיס יותר גמישות ואקרובטיקה ופחות אגרופים ומכות ....(כי לרוב זה מפתח שרירים )
תודה רבה והמשך יום טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה אומנות לחימה הכי אפקטבית ? - תגובה
רוני קליין12/09/2011גם בקארטה, ובוודאי בטאיקוונדו, יש מקום רב לגמישות אקרובטית.
אבל אם את לא בכיוון של אגרופים ובעיטות אז תבדקי את הכיוון של אייקידו, ג'ודו, ג'ו-ג'יטסו. לפי הסדר הזה.
לכי לראות שעור והדגמות של כל אחד מהם ותקבלי החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה...אני12/09/2011
אני נראה מאוד חלש - אבל אני בקיא בקרב מגע.
אני מפחד שאם יתקפו אותי כ"מטרה קלה" - אגרום נזק רב לתוקף.
כלומר, ברור שזכותי להגן על עצמי, אך אני חושש שהתגובה תהיה חזקה מדי.
איך להתמודד עם זה?.
אני שואל זאת ברצינות מוחלטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה... - תגובה
רוני קליין12/09/2011אם השאלה רצינית אז התשובה הרצינית היא זאת:
אתה צריך לחזק את עצמך נפשית. אולי פסיכולוג, או מסלול אחר.
מישהו צריך לשפר את הביטחון העצמי שלך. לשפר את התדמית שלך בעיני עצמך.
אתה צריך להראות אדם חזק גם בלי להגיד מילה. הבעת פנים. שפת גוף.. הליכה נכונה. אתה צריך לשדר עוצמה משולבת בשקט נפשי. זה גם יעזור לך עם בנות.
בנוסף לשיפורים אלה טוב תעשה אם תלך למכוני כושר כדי להראות קצת שרירים.
גם זה ירחיק ערסים ויקרב בנות.
אבל העניין של התדמית שלך בעיני עצמך דורש טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לומדים בהגנה עצמית?נינה11/09/2011
היי, אני נינה בת 20 ומאד מפחדת ללכת לבד בלילה ברחוב. גם אם זה שעה מוקדמת כמו נניח שמונה בערב. זה די מקשה עליי את החיים נגיד אם רוצים לצאת ויש לי בעיה ללכת למקומות לבד. אמרו לי שאם אלמד הגנה עצמית זה יכול להעלות לי את הבטחון ולפתור את הבעיה. מה בדיוק לומדים בהגנה עצמית? אני די קטנה ורזה. זה יתאים לי? אין לי ממש שרירים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לומדים בהגנה עצמית? - תגובה
עמית חכים12/09/2011היי נינה, אחלק את תשובתי ואתחיל בפן הפסיכולוגי לעיניין הפחד שאת מרגישה הוא פחד שנובע מחוסר ביטחון עצמי, פחד של מה כבר בחורה קטנה כמוני מסוגלת לעשות.. .. זיכרי גם דוד הפיל את גוליית, כך שבראש ובראשנה יש לך לא מעט לעשות.
תכנני את דרכך שתמיד תיהי או תעברי במקומות הומי אדם, בולטים ומוארים ולא באיזה דרך חשוכה. חברה תמיד יכול לבוא בטוב ולהרים את הבטחון שיש עוד מישהו איתך.
לגבי קורסי/אימוני הגנה עצמית.. באימונים אילו תלמדי את רזי היסודות בהגנה עצמית מעולם הקרב מגע.. קפ׳פ - קרב פנים אל פנים, סימולציות ותרחישים טכניקות וכלים להתמודד בתרחיש מסוג זה, אך גם זה תהליך שנרכש עם הזמן וככל שרוכשים ידע וניסיון באימונים ככה תרגישי בטוחה יותר בעצמך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידיס.31/08/2011
מכדי להתאמן בא.לחימה.ואם לא
איזה כדאי בהתאם לגילי? אני בעלת כושר
גופני די-טוב.רוצה להתאמן גם בשביל ה.עצמית
וגם סתם בשביל העלאת כושר. ? אשמח לעיצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידי - תגובה
רוני קליין31/08/2011אם את בריאה ומסוגלת להתמיד באימונים סדירים אז זהו רעיון מצויין.
המלצתי:
להתאמן כל יום באופן מתון (הליכה, שחיה וכד'). ההתמדה היא בעל ערך יותר מעוצמת האימון. לכן מומלץ אימון מתון אבל יום יומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות?
ס.01/09/2011אני חשבתי על קרב-מגע או קראטה,זה כדאי לאישה בגילי?
אגב,כרגע אני אכן הולכת כמעט מידי יום.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות? - תגובה
עמית חכים01/09/2011ראשית כל פעילות ספורטיבית באשר היא, יכולה להיות מצויינת כמובן כשיש הדרכה נכונה מבעל מקצוע המלווה את הפעילות שלך, בהתחשב שמצב בריאותך תקין.
לעניין אומנות הלחימה קרב מגע יכול להיות מצויין עבורך.. בהתחשב כמובן לגילך שוב עם הדרכה נכונה ויעילה את אכן יכולה למצוא את עצמך משתלבת בצורה טובה, מפיקה ואף נהנת מהאימונים. רק כמובן שצריך למצוא קבוצה מתאימה לגילך ולא להיכנס לקבוצה שכולם בגילאי ההתבגרות ומעצם כך עוצמת האימון תיהיה בהתאם ואת עלולה למצוא עצמך מאבדת כיוון וזו לא המטרה..!!
לגבי הקראטה ישנם כמה סוגים שונים גם כאן אמליץ על שיעור ניסיון ושוב לראות למה את מתחברת יותר.
בשורה תחתונה שיהיה מלא בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמית לנשיםסיגל25/07/2011
רצתי לדעת איזו אומנות לחימה הכי גורמת לירידה במשקל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית לנשים - תגובה
רוני קליין25/07/2011לא ידוע לי שבדקו את זה אבל לפי דעתי, אימוני איגרוף תאילנדי צריכים להיות הכי קשים.
באופן עקרוני, כמעט כל אומנויות הלחימה ישרפו לך הרבה קלוריות אם תתאמני ברצינות וכל יום.
בצד השני של המיתרס, כמה אומנויות לחימה עדינות יחסית.
סגנונות מסויימים של קונג-פו שנחשבים ל"רכים". כגון, טאי-צ'י ודומיו.
שם עובדים על עיקרון שימור אנרגיה ולא שריפת אנרגיה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנות לחימה
mosha25/08/2011אני חושב שתעשי הרבה הליכות וכן סקס עוזר......בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית לנשים - תגובה
עמית חכים26/08/2011אני מחזק את דברי עמיתי.. רק מוסיף כלוחם ומאמן הישגי בתחום mma - mixed martial art באימון משולב הדינמיקה היא חשובה לשריפת קלוריות .. באימון כזה לוחם ממוצע מוריד 1.5-3 ק׳ג נוזלים כמובן בעצימות האימון בכושרו הגופני ובמידת השקעה ומוטיבציה. ממליץ לך בחום לחפש אומנות לחימה משולבת וככה את נשכרת משני העולמות, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם איגרוף תאילנדי מתאים לנשים?שרון16/08/2011
אני מעוניינת ללמוד איגרוף תאילנדי אך בעלי אומר שזה ספורט תאילנדי. האם זה נכגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם איגרוף תאילנדי מתאים לנשים? - תגובה
רוני קליין19/08/2011איגרוף תאילנדי מוצאו מתאילנד אבל הוא נפוץ בכל העולם וגם בישראל.
.
אם את רוצה ללמוד איגרוף תאילנדי אז תחפשי באינטרנט מכון ומורה בנושא באזור קרוב למגוריך.
אם תלמדי ותתמידי באימונים אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא יצליח לאנוס אותך. הוא מקסימום יצליח לנוע עם כיסא גלגלים אחרי שתטפלי בו.
ממש אין צורך לנסוע לתאילנד רק בשביל ללמוד את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?