מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ויטמינים תוספי מזון
- גיל המעבר
- גניקולוגיה נערות
- פונדקאות
- תזונה טבעית
- רפואת משפחה
- פדיקור
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נשירת שיער
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- הגנה מפני ערבי עם סכיןדינה22/02/2011
היי
מנקה שעובד במקום בפאב שבו אני עובדת הבטיח לי שבעוד שבוע כאשר האח שלו הגדול ישתחרר מהכלא הוא יחתוך לי את הגרון עם סכין.
יש שמועות שהוא נכנס לכלא מסיבות דומות.
למשטרה אין דרך להגן עליי והציעה לי לשכור שומר ראש או לקנות גז מדמיע. אני בת 22 ואין לי כמעט אמצעים.
אלו אמצעי הגנה אתם מציעים לי כדי להגן על עצמי ברגע האמת? אני צריכה משהו שאפשר להתגונן מרחוק ולא כאשר הוא קרוב אליי , שוקר למשל לא יעזור כי צריך להתקרב ועד אז הגרון שלי יהיה כבר משוסף.
אני צריכה גם משהו שלא הורג כי גם לכלא אני לא רוצה להיכנס אחרי מעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני ערבי עם סכין - תגובה
רוני קליין25/02/2011המקרה שלך מאד בעייתי.
זה מעורר שאלות.
למה העובד של הפאב איים עליך?
האם אמרת את זה לבעלים של הפאב? ואם כן מדוע הוא ממשיך להעסיק את העובד?
האם נתת למשטרה את שמו וכתובתו של העובד ושל אחיו?
לגבי הצעת המשטרה לשכור שומר ראש - אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
כמובן שאת צריכה לגבות את עצמך.
אם האיום נראה לך אמין אז נסי להשיג את התמונה של אחיו.בעידן האינטרנט יש סיכוי שתצליחי.
אם תצליחי עליך להדפיס את התמונה ולתת העתקים ממנה לעובדים בפאב.
את יכולה לגייס לטובתך מישהו שבתור התחלה ידבר עם העובד שאיים עליך. חשוב שהשיחה הזאת תשאיר עליו רושם.
ליתר ביטחון את צריכה לנקוט בשני צעדים באופן רציני:
באמת לדאוג לא להיות לבד כשאת מחוץ לבית. ושוב, מאד רצוי שכולם ידעו איך נראה האח.
דבר שני: את זקוקה לאביזרים.
גז מדמיע או תרסיס פלפל חיוניים ביותר. זה לא עולה הרבה כסף. חשוב שתלמדי איך להשתמש בזה ושזה יהיה צמוד אליך (בכיס או בפאוץ') ולא "קבור" באיזה תיק.
חשוב מאד לאמץ חשיבה "קרבית" של הגנה עצמית.
כלומר,
העובד שאיים עליך או קרובים שלו - את לא נותנת להם לדבר איתך מטווח קצר כמו חברים.
וכשהם מתעקשים להתקרב - התרסיס נמצא אצלך ביד !!!!
כמו כן, כאשר מפתיעים אותך את לא מתביישת לאחוז בכל דבר שלידך ולהשתמש בזה.
דבר אחרון - כאשר תוקפים אותך פיזית - ועוד עם כלי נשק - זכותך להגנה עצמית היא מוחלטת. עם אביזר שיכול להרוג אצל התוקף - את יכולה להיות רגועה שאם תהרגי את התוקף במצב של הגנה עצמית - את לא נענשת.
בהצלחה
ובעתיד נסי ללמוד הגנה עצמית כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון16/02/2011
אני עובדת במקום די מפחיד ורציתי לשאול אם אני יכולה לקנות גז מדמיע והאם הוא חוקי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אמירה בר-שלום17/02/2011שלום סיון, ניתן להשתמש בגז מדמיע להגנה עצמית, אך אני ממליצה לך בחום לדעת איך בדיוק להשתמש בו. במידה ואת לא יודעת להשתמש נכון במכשיר הנ"ל, זה יכול להפוך להיות אפילו נשק נגדך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגז מדמיע
לירון20/02/2011גז מדמיע הוא יעיל וחוקי
אך אני לא ממליצה על גז מדמיע אלא על תרסיס פלפל משום שהוא עשוי משמן טבעי והוא משפיע על תוקף תחת השפעת סמים ואלכוהול לי יש תרסיס פלפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאיטלאני11/02/2009
שלום איטל. בעיטה בביצים היא יעילה?. את ראית פעם בעיניים שלך שהיא עובדת?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין12/02/2009אהובה,
את שואלת כי נתת למישהו בעיטה בביצים וזה לא השפיע עליו?
אני חושב שכל גבר שתשאלי חטף אי פעם בחייו בעיטה בביצים.
הוא כבר יספר לך מה זה עשה לו.....
אגב, לא מדובר רק בבעיטה.
יש, ברוך השם, גם ברכיה לביצים, ואפילו אגרוף לביצים.
אפשר גם לתפוס ביד את כל ה"חבילה" ולמשוך.
אגלה לך סוד קטן.
בקרבות של אומנויות לחימה הולכים עם מגן ביצים וגם אז הבעיטה לביצים מכאיבה (אבל לא משתקת).
כמו שאומר השיר: "כואב אבל פחות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטלי
איטל קלונסקי16/02/2009כל מכה לאיזור המפסעה היא יעילה גם אם פספסנו קצת, בעיקר אצל גברים, אצלם הכאב מתחיל כבר במחשבה על המכה והאינסטינקטים שלהם להגן על המקום מאוד מפותחים, למרות הכל קל מאוד לפגוע אם בבעיטה אם במכה עם היד, ברך, עקב וכו'
וכן ,ראיתי כמה וכמה פעמים( אם על ידי או על ידי אחרים) זה אכן עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניסית את זה במסגרת אימונים ונתת
אלון30/03/2009מכה חזקה בטעות או שמה חלילה במצב אמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיטה לביצים
anonimus13/02/2011איטל, אם האשכים לא מוגנים את יכולה לעלף אותי בבעיטה אפילו לא חזקה. זה באמת תלוי ברמת ההפתעה שאת משיגה.
אצלי הביצים לפעמים עולות למעלה ואז את יכולה לפספס אותו קצת, אבל ראיתי כמה בנות שהתאמנו, והן יכולות עם הברך ממש להרים אותי בבעיטה כזאת באויר.
בכל מקרה תמיד מתקפלים, ואז הבחורה יכולה לתת עד בעיטה לביצים מאחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת את זה בערבון מוגבל.
שלום20/05/2009מכה באשכים אכן כואבת מאוד, אבל כמו כל טכניקה שמבוססת על כאב, יש אתה בעיה. אדם שמוצף באדרנלין, שלא לדבר על שיכור או מסומם, לא בהכרח יושפע מכאב. לכן, ככלל, עדיפות טכניקות שמגבילות את התיפקוד של הגוף. לסדוק צלע, לדוגמא, זה גם כואב. אבל זה עובד מפני שזה מקשה על התוקף לנשום וכך פוגע ביכולת שלו להמשיך את ההתקפה או לרדוף אחריך.
הבעיה היא שטכניקות כאלה בד"כ דורשות מיומנות גבוהה יותר. התקפות לאשכים זאת טכניקת הגנה עצמית בסיסית, פשוטה ליישום ותעבוד ברוב המקרים, רק אסור בשום אופן להניח שתמיד מספיק לבעוט באשכי התוקף כדי לשרוד התקפה אלימה. הלוואי והחיים היו פשוטים כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגוננות מפני נפציםאביב03/02/2011
שלום,
יש לי בעיה גדולה אני בן 15 ובשכונה שלי יש ילדים שקטנים ממני בשנתיים שהם זורקים נפצים ליד אנשים שהולכים וכביכול זה נותן להם לגיטימציה להרגיש "גברים" איך אני מונע את זה שהם יזרקו בקרבתי נפץ???
ומה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה כי שיחה עם המנהלת,עם ההורים לא עזרה
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגוננות מפני נפצים - תגובה
אמירה בר-שלום04/02/2011שלום אביב !
חשוב מאוד ליידע מבוגר אחראי על כך שנזרקים נפצים בשכונה שלך , דבר זה אינו חוקי ואני ממליצה לפנות לשוטר / ת הקהילתית בשכונה שלך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה מורכבת...barby girl29/01/2011
מישהי בכיתה שלי כל הזמן מאיימת עליי במכות רצח. הייתי בשוק (לא רק בגלל האיומים, אלא גם בגלל שלא ציפיתי לאיום כזה מבחורה. הרי רוב המאיימים והתוקפים הם גברים)...
אני יודעת איך להתגונן מפני גבר שיאיים עליי ככה, אבל אם מדובר בתוקפת פוטנציאלית ממין נקבה, איך אדע להגן על עצמי כנגדה במקרה הצורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה מורכבת... - תגובה
רוני קליין31/01/2011הגנה עצמית לא עושה אפלייה בין גברים ונשים. אותם טכניקות.
בנות שלא יודעות הגנה עצמית נוהגות למשוך בשערות אחת לשניה.
זה ממש לא יעיל.
את יכולה לנסות למנוע את התקיפה ע"י הפעלת אמצעים אחרים. עד למצב בו את לבד ומותקפת - יש הרבה מה לעשות.
* לדבר עם המורה ולספר לה על האיום.
* לדאוג להיות תמיד בחברת חברות ולא למצוא עצמך לבד איתה.
כל דבר שיקלקל לה את התוכניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי26/01/2011
אם אני מכה מישהו מתוך הגנה עצמית והוא נפצע. הוא יכול להתלונן עליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רוני קליין27/01/2011הוא יכול להתלונן תמיד.
אפילו ברוח הפתגם הערבי: "היכה אותי ובכה - הקדים אותי והתלונן".
כדאי שגם אתה תתלונן.
החוק מחשיב את הכוונה יותר מהתוצאה.
אתה צריך להוכיח כי:
א. פעלת מתוך הגנה עצמית. זה הכי חשוב.
ב. הפעולה שלך היתה מידתית. כלומר, לא הורגים על סטירת לחי.
צריך להיות קשר בין רמת האיום לרמת התגובה.
בכל מקרה, זכותך להגנה עצמית היא ללא עוררין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בנוגע להגנה עצמית מפני ילד קטן?סבתא דליה17/01/2011
קרה לי פעם או פעמיים שבמהלך עימות עם ילד הוא בעט בי ובמקרה אחר החטיף לי סטירת לחי חזקה שהיתה ממש לא צפויה על ידי!
האם מותר לי להגיב בסטירת לחי בחזרה? (תוך שניות מהמקרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה בנוגע להגנה עצמית מפני ילד קטן? - תגובה
אמירה בר-שלום17/01/2011שלום לסבתא דליה
אנחנו לא אמורים להרביץ לילדים בכלל, אך בהחלט יש כאן בעייה ואני ממליצה לך לפנות להורי הילד או ליועצת בבית הספר במקום שבו הילד לומד ולהתייץ עם אנשי מקצוע איך לטפל בבעיית האלימות של הילד. יתכן והוא רואה זאת במקום אחר או שמוציא החוצה בעיות שהוא מרגיש איתן לא נוח בפנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפוארהלומד10/01/2011
האם קפוארה זו אומנות לחימה אפקטיבית? כי לפי מה שנראה זה לא יותר מריקוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפוארה - תגובה
רוני קליין12/01/2011קפוארה זאת אומנות לחימה המשתמשת בריקוד לצורכי אימון.
בעבר הריקוד היה אמצעי הסוואה של עבדים שחורים כדי שאחרים לא ידעו שהם בעצם מתאמנים באומנות לחימה.
מי שאוהב את הריקודים והמוסיקה הנילוות לאימונים אז הוא יכול להנות מקפוארה.
אם המטרה היא ללמוד אומנות לחימה רצינית אז צריך לבחור באומנויות לחימה יפניות או תאילנדיות בעדיפות ראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית27/12/2010
שלום, רציתי לדעת אם יש קורס הגנה עצמית לנשים בלבד (לא מעורב)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רוני קליין29/12/2010יש.
אמירה תענה לך על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אמירה בר-שלום01/01/2011ניתן לפנות לעמותת אל הלב, אפשר למצוא באינטרנט הן מעבירים קורסים לנשים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה יש חוג לבנות בלבד?!אלמוני!28/12/2010
אבא שלי מפחד עלי כשאני יוצאת החוצה אז הוא ביקש מימני שאני אמצא חוג להגנה עצמית באשדוד ולבנות בלבד !!!!!!!
אנא עזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה יש חוג לבנות בלבד?! - תגובה
רוני קליין29/12/2010חפשי בגוגל : אשדוד הגנה עצמית
וגם:
לפנות לעיריית אשדוד מחלקת הספורט ולשאול אותם אם יש חוג הגנה עצמית רק לנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לשאול שאלהרונה17/12/2010
אני יודעת שזו שאלה שיש לשאול משפטן אבל איני מצליחה למצוא תשובה מספקת!
רציתי לדעת האם אני יכולה להתגונן עם גז מדמיע כנגד אדם שזורק אבנים? האם זה יחשב להגנה עצמית?
רציתי לדעת ההאם אוכל להתגונן אתו כנגד ילד קטין במידה ויתקיף אותי ע"י זריקת אבנים
או ירייה ברובה אוויר.
זאת משום שי אצלנו ילדים מופרעים באזור המגורים!! שמחפשים להתנכל לתושבים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימוש זכות הגנה עצמית
רוני קליין19/12/2010לכל אדם יש זכות להגנה עצמית. נקודה.
לא משנה מי התוקף ובאיזה גיל הוא.
החוק רק מצפה שיהיה יחס סביר בין האיום לבין התגובה.
לא הורגים בגלל סטירת לחי.
תרסיס גז מדמיע מול זריקת אבנים? נראה לי סביר.
בכל מקרה אני ממליץ לך דבר ראשון לנסות לדבר עם ההורים של הפרחחים.
גם אם את חושבת שזה לא יעזור. תעשי את זה.
אם זה באמת לא עוזר - גשי למשטרה והגישי תלונה.
זה יעזור לך שיש תיעוד שהתלוננת לפני שהתחלת לרסס אנשים....
תשתדלי לבדוק איך המשטרה ניסתה לטפל בבעיה.
אחרי כל זה אם את מותקפת - טפלי בזה. הגני על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!!
רונה20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה עצמית לנערהאמא20/11/2010
אני מחפסת קורס או חוג לבתי בת ה-14 בראשון לציון. רציתי לקבל מכם המלצה מה יכול להתאים לגיאים האלה להגנה עצמית. בתי בחורה מאוד רזה, כך שצריך משהוא שלא דורש כוח פיזי ומסה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית לנערה - תגובה
רוני קליין22/11/2010ההמלצה שלי לבתך:
ללמוד ג'ו-ג'יטסו או הגנה עצמית שמשלבת תרגילי ג'ו ג'יטסו.
נסי לבדוק באינטרנט על אימונים באזור ראשון לציון.
חשוב להתמיד באימונים וגם לעשות ספורט (הליכות, ריצות משקולות ידיים וכדומה).
כח פיזי היא תקבל כבר תוך כדי אימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור ביתך הרזה !
שמוליק01/12/2010היא תעלה במשקל תוך כדי אימונים ! וחשוב להתאים לה
פרתנר לפי מישקלה ! ואזי אין חשש.
גם באימונים שהמדריך יתאים לה לפי המשקל ולא שלא תתרגל
מול כבדה מימנה בכדי לא לידפוק לה את הגב ! נזק בלתי הפיך !
שתילך לאקרובטיקה ! קרטה, טיקוונטו וכ"ו, עושים ילדים מעוד אגרסיביים.
שיהיה לך בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית
אמא01/12/2010היא לא תעלה במשקל באופן ניקר גם אם תעסוק בספורט, אולי רק בגלל הגדילה (כרגע 1.62 38 ק"ג). אני רוצה משהוא להגנה עצמית בלבד ולא להתקפה. היא לא מתעניינת באומנות לחימה כל שהיא, לא חושבת שהיא תתמיד לאורך זמן, אבל לאור המצב עם הנוער היום, רציתי לפחות שתלמד להשתחרר מאחיזה ולברוח. כמובן שחשוב מאוד לעסוק בספורט כלשהוא אבל היא לא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית לנערה - תגובה
אמירה בר-שלום01/12/2010שלום !
לקורסי הגנה עצמית לנערות / נשים בלבל ניתן לפנות ל"אל הלב" , ניתן למצוא באינטרנט .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס הגנה עצמיתשגית25/07/2010
שלום,
אני מחפשת קורס להגנה עצמית לנשים באזור גדרה/ אשדוד/ רחובות, האם יש באזורים אלו קורס טוב להגנה עצמית? אני מעוניינת בקורס מקיף ואיכותי, עברתי ניסיון אונס לפני שלוש שנים ומאז אני מאוד מפחדת ממקומות חשוכים..על כן החלטתי שאני חייבת ללמוד להגן על עצמי.
תודה,
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הגנה עצמית
אמירה בר-שלום25/07/2010שלום שגית
את יכולה לבדוק באינטרנט, אני ממליצה על קורסים של עמותת אל הלב, ניתן למצוא את האתר שלהן באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תתמידי !!!!! בהצלחה
רוני קליין25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי קורס כזה אני יכולה לעזור לך
אושרה19/11/2010יש במכללת גבעת וושינגטון לנשים ונערות בלבד:
צרי קשר: 0508720046* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרהעדי15/11/2010
היי לכולם
שמי עדי, אני סטודנטית בשנה רביעית במכללת שנקר לעיצוב ואמנות. אני עושה במסגרת אחד הקורסים שלי, תדמית לעסק חדש (מומצא לצרכי הקורס בלבד), חנות לציוד ואופנה נלווים לאומנויות לחימה- לנשים בלבד. אני עורכת מחקר קצר על מה נשים היו רוצות או צריכות מבחינת ציוד לתחום ספורט זה - לדוגמה חזיות תומכות יותר, בדים נושמים יותר וכו'. אשמח לתגובות, כל תגובה והצעה תתקבל בברכה- יעזור לי מאוד בבנית העבודה :)
המון תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה - תגובה
אמירה בר-שלום15/11/2010הי עדי
אני מניחה שבכל תחום לחימה אולי יש דגשים על דברים שונים. אני באה מתחום הקרטה וניתן לומר שיותר קל לנו ונוח כאשר החליפה היא דקה, (לא מדיי) אך לא שקופה , יעזור שיהיה ולקרו (צ'יק צ'אק) על גבי המסגרת החליפה הקדמית בכדי לסגור את החליפה בצורה צנועה למי שרוצה, מכנס עם גומי וחזיות ספורט נוחות.
מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה - תגובה
רוני קליין15/11/2010הייתי מוסיף: מגן חזה לנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרב מגעמור03/11/2010
היי אני בת 16
ואני רוצה מאוד ללמוד קרב מגע מפניי שאני גרה באזור לא מי יודע מה דיי מפחיד..
מפחיד אותי לחזור בלילה מאוחר או סתם ללכת לזרוק זבל..
אתם יכולים להמליץ לי על קורס כזה אבל אם יש רק לבנות כי אני מסורתית..תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרב מגע - תגובה
אמירה בר-שלום04/11/2010שלום מור
תבדקי ב"אל הלב", זה מקום רק לנשים ונערות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?