מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכות קטנותשירי09/06/2011
כשאני והחבר שלי מתכרבלים יש לו לפעמים קטע לתת לי מכות קטנות. לפעמים זה משעשע אבל לפעמים זה מעצבן ואף כואב. הערתי לו על זה כמה פעמים והוא עדיין "מועד" לפעמים, אני לא יודעת אם במודע או לא. האם לדעתכם זה מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכות קטנות - תגובה
רוני קליין10/06/2011השאלה שלך לא קשורה לפורום הזה של הגנה עצמית.
אם המכות הקטנות האלה לא קשורות לסקס או לשעשועים אינטימיים, ואת מבהירה לו שאת לא נהנית מהם ולא רוצה ובכל זאת הוא ממשיך - את צריכה לבדוק אם יש לו נטיות לאלימות. גם סקס מכאיב ללא הסכמת הצד השני זה אלימות לכל דבר.
אם נראה לך שיש לו נטיות כאלה - תעזבי אותו מייד.
אל "תקני" את הסיפור שכך הוא מבטא "אהבה".
שיחפש מישהי אחרת שאוהבת שמכאיבים לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שחר01/06/2011
האם יש קורסים להגנה עצמית ? או שרק פעילות ספורט דומות ?
אם יש האם יש המלצות מיוחדות ? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
רוני קליין02/06/2011אנו לא מורשים להמליץ על מורה ספציפי.
מציע לך לחפש באינטרנט קורס באזור מגוריך.
מילות מפתח לחיפוש: "הגנה עצמית" או "אומנויות לחימה" בצרוף שם מקום מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיקבוקסינגאור22/05/2011
האם זו שיטה שמתאימה גם כדרך להגנה עצמית? או שזה יותר למען הספורט?
האם לדעתכם זו שיטה טובה או שיש שיטות יעילות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיקבוקסינג - תגובה
רוני קליין26/05/2011זוהי אולי השיטה הכי חזקה בהגנה עצמית.
הלוחמים הכי קשוחים באים משיטה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסגרת הגנה עצמית לילדיםדנה05/05/2011
שלום, אנו מחפשים קורס מתאים לילדנו בן ה-11 להגנה עצמית. מה לדעתכם הכי מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרת הגנה עצמית לילדים - תגובה
רוני קליין06/05/2011בגיל הזה רובם לומדים ג'ודו.
אפשרי לבדוק גם ג'ו ג'יטסו.
מומלץ לבדוק באינטרנט מכוני אימון קרוב למקום מגוריכם, ולשוחח עם המורה לפני תחילת האימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז מדמיעענבר01/05/2011
קיבלתי גז מדמיע ואני נושאת אותו איתי כשאני הולכת לבד בלילה (אחרי העבודה, כשאני מסיימת בשעות מאוחרות). הבעיה היא שאני לא רוצה להחזיק אותו ביד אבל מצד שני קשה לי לשלוף אותו אם צריך... יש לכם הצעות אחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז מדמיע - תגובה
רוני קליין02/05/2011גברים במצב הזה היו שמים את התרסיס בכיס מכנסיים (מכנסי דגמ"ח הם אידאליים לזה), או פאוצ' בחגורה. הכל במצב של שליפה מהירה.
תחשבי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהחן09/04/2011
בימי שישי אני וחברים יוצאים לבלות במקום מסוים ויושבים של על ספסל,
מאז ומתמיד באה אלינו אישה שהעירה לנו לפנות את הספסל מהשעה 22:00,למרות שמותר להיות שם עד 00:00,
ביום אחד שיצאנו פיצחנו גרעינים והיא באה מאחורה ואמרה לנו לאסוף סירבנו והיא דחפה חברה שלי,צעקה לנו עופו מפה והלכה אחרינו וצעקה "בהמות בהמות"
רציתי לדעת אם היא נוגעת בי אני יכולה לממש עליה את הזכות להגנה עצמית,לשבור לה יד, אגרוף,תרסיס פלפל או משהו? כי אני מפחדת להסתבך עם המשטרה בגלל שהיא אישה מבוגרת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
רוני קליין10/04/2011הגנה עצמית צריכה להיות מידתית. בהתאם לאיום.
צעקות ואפילו דחיפה לא מספיקים בשביל אמצעים חריפים שציינת. לא נשקפה לך סכנת חיים. למרות שדחיפה היא גם סוג של אלימות.-היא לא היכתה אותך, או סיכנה אותך.
מי שיודע הגנה עצמית יודע להשתמש בכל מיני סוגי טכניקות בדרגות שונות של אלימות.
דחיפה זאת תקיפה רכה. כך גם התגובה.
אם יש לך תרסיס פילפל - את יכולה להוציא אותו לנגד עיניה ולאיים עליה שתשתמשי בו אם היא לא מתרחקת ממך. אם האזהרה לא עזרה והיא שוב מתקרבת אליך במהירות - תשתמשי בזה. אח"כ מייד לעזוב את המקום. לא להישאר לויכוחים ולהסברים. זה מה שאני הייתי עושה במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!!
חן12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנע מהתנהגות אלימה !!!
ניר יגר13/05/2011החוק אומר שחל איסור מוחלט לגעת בגופו או בחפציו של אדם אחר. אך יש להתאים את התגובה לרמת האיום ולרמת האקט האלים המופנה כלפייך. לא תוכלי להתגונן בפני בית המשפט ולטעון ששברת את אפה או גרמת לעיוורונה של אישה מבוגרת ורק בגלל שדחפה אותך או צעקה או קיללה. הצעתי - חפשו מקום אחר לבלות בו את זמנכם. לצאת מבור - הרבה יותר קשה מאשר לא להכנס אליו מלכתחילה. תיק פלילי במשטרה לא ימחק בקלות
ויקשה עלייך למצוא מקום עבודה עתידי. חשבי לעומק - האם זה שווה.
בברכה
ניר יגר
בית הספר לקאראטה
JKS ISRAEL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטהיוסי06/04/2011
הבן שלי בן 17 והוא מאוד רוצה להיכנס לענף הקראטה באופן מקצועי. העניין הוא שאני חושב שכדי להיכנס לענף כזה אמורים להתחיל את האימונים בגיל מוקדם יותר ממה שהוא, לא? האם הוא יוכל להשלים פערים ולהגיע לרמה של אלו המתאמנים כבר חמש ושש שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד אומניות לחימה
איתי06/04/2011שלום לך יוסי. אני אינני מומחה לאומניות לחימה, עם כי למדתי מעט בעבר. ללימוד אומניות לחימה בכלל, ולקרטה בפרט, אין הגבלת גיל. התקדמות בנך תלויה במידת השקעתו בתחום. שיהייה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראטה - תגובה
רוני קליין08/04/2011אפשר להתחיל להתאמן בכל גיל.
במקרה של הבן שלך, אם הוא רוצה להגיע רחוק עם הקארטה, הוא יכול להתחיל עכשיו להתאמן ברצינות.
להתאמן ברצינות זה אומר אימונים יום יום, עם המחשבה שיש כאן תיכנון לטווח ארוך. המטרה היא להיות מוכן כמה שיותר טוב וכמה שיותר מהר להשתתף בתחרויות ואליפויות.
אם יהיה לו מורה טוב שיטפח אותו, ותהיה לו משמעת עצמית גבוהה להשקיע הרבה, ולהקריב בשביל זה חיי חברה והנאות החיים אחרות, שעות שינה נכונות, תזונה נכונה וכו' - תוך שנה אחת הוא כבר יכול לראות תוצאות בתחרויות. עדיין לא לקחת אליפות.
כדי להיות אלוף בלוח זמנים קפדני הוא צריך לפחות 3 שנים.
זה אומר שזה יקרה אחרי תום השרות הצבאי שלו. רצוי גם שינסה להיות מדריך קרב מגע בצבא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שיוכל להדביק פערים !!!
ניר יגר13/05/2011אני עושה קאראטה מאז שנת 1978 ולאורך השנים קבלתי לאימונים אנשים מכל הסוגים ובכל גיל. אנשים שבחרו את הדרך בגיל בוגר - הם בדיוק האנשים שנכנסו לזה בצורה רצינית ובלעו כל הנחייה וכל מילת הדרכה והביאו את עצמם לרמה מאוד גבוהה. המון אנשים
מגיעים ומבקשים להתחיל בגילאי התיכון וגם לאחר הצבא ואף בגילאי ה- 40 ומעלה.
בידידות
ניר יגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למנהלי הפורום.אני30/03/2011
בגלל נכות מסויימת בכף הרגל איני יכול לעמוד יחף.
ברצוני ללמוד אמנות לחימה כלשהי.
האם אתם יודעים על אמנות לחימה שאפשר ללמוד עם נעליים?.
שאלה נוספת, ללא קשר: האם הקרבות בסגנון mma אמיתיים לחלוטין?.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למנהלי הפורום. - תגובה
רוני קליין08/04/2011אומנויות לחימה עם נעליים הם:
האבקות
איגרוף
סיגנונות של קונג-פו ועוד
לגבי קרבות אמיתיים: כל ליגה שאין שם "טובים ורעים"
הצגות לקהל... זה ב בחשבון.
לא יכול להיות אחראי אם יש "פוליטיקה" מאחורי הקלעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגרוףמאיר23/03/2011
שלום. רציתי לדעת אם יש חוגים לאיגרוף בארץ. והאם אפשר להתפתח בענף הזה בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגרוף - תגובה
רוני קליין23/03/2011יש אגודות איגרוף.
תוכל למצוא הכל באינטרנט.
לגבי להתפתח בענף - אם תצטיין - אני לא רואה סיבה למה לא.
צור איתם קשר.
אתה גם יכול גם לבדוק איגרוף תאילנדי. שילוב של איגרוף ובעיטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימי16/03/2011
אם יש ילד שכל הזמן מציק לי ומכה אותי ואני לא יכול להגן על עצמי מפניו כי הוא חזק ממני, אבל אני מביא את אח שלי והוא מכה אותו - זה נקרא הגנה עצמית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
רוני קליין22/03/2011חד משמעית: לא !!!!!
זאת לא הגנה עצמית. זאת פעולת תגמול.נקמה.
בהגנה עצמית אתה פועל באותו זמן שאתה מותקף. לא אחר כך.
במצב שלך אתה יכול לפנות למישהו מבוגר כמו ההורים שלו, או המורים שלו בבית הספר. וכן, אתה יכול להביא את אח שלך.
אחרי שהם יקיימו איתו שיחה ויזהירו אותו - הוא יפסיק להנות מהרעיון להכות אותך. ואם הוא אוהב כעקרון להכות חלשים ממנו אז הוא יבחר קורבן אחר.
חשוב מאד לקלקל את הכיף לביריונים. גם אם אי אפשר לנצח אותם במכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגיד לי מה הבעיה שלך? מה האפליה הזואיתן04/03/2011
שמנו פה הודעות של הביה"ס שלנו ואתם מורידים אותן כל הזמן.
מה זה הפורום של אבא שלכם.?
אתם חוצפנים.
מה אתם מפרסמים את מי שבא לכם?
מה אתם מקבלים כסף מתחת לשולחן?
והעצות שאתם נותנים תגידו מה אתם רציניים? מה הקטע ?זה כלי פרטי שלכם לפירסום?
צפו פגיעה.לא נשתוק והגשנו תלונה לגורמים הרלוונטים.
אתם מפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיד לי מה הבעיה שלך? מה האפליה הזו - תגובה
רוני קליין07/03/2011לפי הנחיות שקיבלנו מ- BeOk אין להתיר פרסומות בפורום הזה.
הפורום מיועד לשאלות. לא לפרסומות.
אם זה לא נראה לך - אתה מוזמן לפנות אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי,מתנצל
איתן08/03/2011הבנתי,מתנצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס הגנה עצמית ..אנה28/02/2011
שלום , רציתי לשאול האם מוכר לכם קורס הגנה עצמית באשדוד (לנשים ונערות ).
חשוב מאוד שזה יהיה קורס ולא חוג - ממש מספר שיעורים יעילים.
אני בת 14.5 ..
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הגנה עצמית .. - תגובה
רוני קליין28/02/2011חפשי באינטרנט.
מספיק לרשום בגוגל:
הגנה עצמית אשדוד
טלפני לתשובות שאת מקבלת והם כבר יגידו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה מפני ערבי עם סכיןדינה22/02/2011
היי
מנקה שעובד במקום בפאב שבו אני עובדת הבטיח לי שבעוד שבוע כאשר האח שלו הגדול ישתחרר מהכלא הוא יחתוך לי את הגרון עם סכין.
יש שמועות שהוא נכנס לכלא מסיבות דומות.
למשטרה אין דרך להגן עליי והציעה לי לשכור שומר ראש או לקנות גז מדמיע. אני בת 22 ואין לי כמעט אמצעים.
אלו אמצעי הגנה אתם מציעים לי כדי להגן על עצמי ברגע האמת? אני צריכה משהו שאפשר להתגונן מרחוק ולא כאשר הוא קרוב אליי , שוקר למשל לא יעזור כי צריך להתקרב ועד אז הגרון שלי יהיה כבר משוסף.
אני צריכה גם משהו שלא הורג כי גם לכלא אני לא רוצה להיכנס אחרי מעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני ערבי עם סכין - תגובה
רוני קליין25/02/2011המקרה שלך מאד בעייתי.
זה מעורר שאלות.
למה העובד של הפאב איים עליך?
האם אמרת את זה לבעלים של הפאב? ואם כן מדוע הוא ממשיך להעסיק את העובד?
האם נתת למשטרה את שמו וכתובתו של העובד ושל אחיו?
לגבי הצעת המשטרה לשכור שומר ראש - אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
כמובן שאת צריכה לגבות את עצמך.
אם האיום נראה לך אמין אז נסי להשיג את התמונה של אחיו.בעידן האינטרנט יש סיכוי שתצליחי.
אם תצליחי עליך להדפיס את התמונה ולתת העתקים ממנה לעובדים בפאב.
את יכולה לגייס לטובתך מישהו שבתור התחלה ידבר עם העובד שאיים עליך. חשוב שהשיחה הזאת תשאיר עליו רושם.
ליתר ביטחון את צריכה לנקוט בשני צעדים באופן רציני:
באמת לדאוג לא להיות לבד כשאת מחוץ לבית. ושוב, מאד רצוי שכולם ידעו איך נראה האח.
דבר שני: את זקוקה לאביזרים.
גז מדמיע או תרסיס פלפל חיוניים ביותר. זה לא עולה הרבה כסף. חשוב שתלמדי איך להשתמש בזה ושזה יהיה צמוד אליך (בכיס או בפאוץ') ולא "קבור" באיזה תיק.
חשוב מאד לאמץ חשיבה "קרבית" של הגנה עצמית.
כלומר,
העובד שאיים עליך או קרובים שלו - את לא נותנת להם לדבר איתך מטווח קצר כמו חברים.
וכשהם מתעקשים להתקרב - התרסיס נמצא אצלך ביד !!!!
כמו כן, כאשר מפתיעים אותך את לא מתביישת לאחוז בכל דבר שלידך ולהשתמש בזה.
דבר אחרון - כאשר תוקפים אותך פיזית - ועוד עם כלי נשק - זכותך להגנה עצמית היא מוחלטת. עם אביזר שיכול להרוג אצל התוקף - את יכולה להיות רגועה שאם תהרגי את התוקף במצב של הגנה עצמית - את לא נענשת.
בהצלחה
ובעתיד נסי ללמוד הגנה עצמית כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון16/02/2011
אני עובדת במקום די מפחיד ורציתי לשאול אם אני יכולה לקנות גז מדמיע והאם הוא חוקי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אמירה בר-שלום17/02/2011שלום סיון, ניתן להשתמש בגז מדמיע להגנה עצמית, אך אני ממליצה לך בחום לדעת איך בדיוק להשתמש בו. במידה ואת לא יודעת להשתמש נכון במכשיר הנ"ל, זה יכול להפוך להיות אפילו נשק נגדך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגז מדמיע
לירון20/02/2011גז מדמיע הוא יעיל וחוקי
אך אני לא ממליצה על גז מדמיע אלא על תרסיס פלפל משום שהוא עשוי משמן טבעי והוא משפיע על תוקף תחת השפעת סמים ואלכוהול לי יש תרסיס פלפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגוננות מפני נפציםאביב03/02/2011
שלום,
יש לי בעיה גדולה אני בן 15 ובשכונה שלי יש ילדים שקטנים ממני בשנתיים שהם זורקים נפצים ליד אנשים שהולכים וכביכול זה נותן להם לגיטימציה להרגיש "גברים" איך אני מונע את זה שהם יזרקו בקרבתי נפץ???
ומה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה כי שיחה עם המנהלת,עם ההורים לא עזרה
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגוננות מפני נפצים - תגובה
אמירה בר-שלום04/02/2011שלום אביב !
חשוב מאוד ליידע מבוגר אחראי על כך שנזרקים נפצים בשכונה שלך , דבר זה אינו חוקי ואני ממליצה לפנות לשוטר / ת הקהילתית בשכונה שלך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)