מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב לאחר לידהג'ני11/05/2012
שלום
ילדתי לפני 11 ימים ולפתע החלו להופיע כאבים בדגדגן, גם בזמן מתן שתן.
מישהו יודע מה הסיבה לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק13/05/2012היי ג׳ני
קודם כל מזל טוב
לגבי שאלתך חסרים לי קצת פרטים,איך הייתה הלידה? האם קיבלת אפידורל וקטטר לשלפוחית השתן?
יכול להיות שיש לך דלקת ויכול להיות שזוהי טראומה ברקמות הגוף כתוצאה מהלידה
דרך להקלה הינה תחבושות קפואות, שימזערו את הכאב, שטיפות תכופות עם מים וסבון וגם מוצרים שונים שניתנים לרכישה-אלופירסט משווקות מטעם חברת פוראוור וסיסטול מבייבי טבע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק13/05/2012היי ג׳ני
קודם כל מזל טוב
לגבי שאלתך חסרים לי קצת פרטים,איך הייתה הלידה? האם קיבלת אפידורל וקטטר לשלפוחית השתן?
יכול להיות שיש לך דלקת ויכול להיות שזוהי טראומה ברקמות הגוף כתוצאה מהלידה
דרך להקלה הינה תחבושות קפואות, שימזערו את הכאב, שטיפות תכופות עם מים וסבון וגם מוצרים שונים שניתנים לרכישה-אלופירסט משווקות מטעם חברת פוראוור וסטיטול מבייבי טבע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר לידה - תגובה - תגובה
עינת אהרן14/05/2012ג'יני מזל טוב,
את באמת רק כמה ימים אחרי לידה והגוף עוד סוחב את הלידה ויכולות להיות כל מני תגובות.
עם זאת אני גם בגישה שאם יש שינוי שהוא יותר דרמתי ומציק לך לא יזיק להתייעץ עם רופא ולשלול כל דבר. הדבר הכי גרוע שיכול לצאת מזה שאת תהיי נטולת דאגות ותדעי בוודאות את מקור הכאב.
ימים טובים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם מראה לאחר לידהאילנה06/05/2012
איך להשלים עם מראה לאחר לידה. בטן שלי נראת זוועה, עור מדולל. פלסטיקאי אמר שאני מאוד רזה ואין לי שומן בבטן לכן לא ניתן לעשות דבר, אני צריכה להשלים.
ואני בהריון עליתי בקושי 6 ק"ג ועובר היה קטן מאוד. מאיפה בטן הזאת.
האם גם לכן נשארה בטן כזאת? אם כן איך אתן משלימות. אני פשוט לא חיה. אני מתביישת לחשוף בטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני באותו מצב
ג'ני11/05/2012הבעיה היא שאני עליתי 20 קילו במשך ההריון ,עברו 11 ימים וירדתי 7, עם הזמן חשוב להתחיל להתאמן אחרת לא ניתן יהיה להגיע לתוצאות, והבטן ניראת כמו שהיא ניראת בגלל ההריון אלו הם התוצאות לרוב. גם לי זה מאוד מפריע ואני מחכה לחזור לגזרה הנורמאלית, אבל עם קצת רצון וקצת יכולת ...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות עם מראה לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק13/05/2012סורי שלקח לי זמן חסרים לי קצת פרטים ובכל זאת ביררתי עבורך עם מדריכת פילאטיס שלומדת אצלי בקורס הכנה ללידה שאומרת שעם אימון נכון והתמדה אפשר להביא את הבטן למצב מאוד אסוף ולעיתים אין ברירה ויש לברר עם פלסטיקאי מה ניתן לעשות.
בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחשפי בטן
שירה07/07/2012אני העליתי 4 ק"ג בהריון , ואני לא יכולה להתסכל במראה, כל הזמן אני מעודדת את עצמי שזה ישתנה, ולא רק זה , אני מתאמנת ועושה כפיפות בטן המון, מחזקת שרירים ומקווה להוריד את הכל, אני אחרי 2 לידות והצלחתי להוריד בעבר ולהיות שטוחה עם קוביות ....אז יש תקווה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדפי02/05/2012
כמה זמן אחרי הלידה אמורים להמשך הכאבים בעקבות התפירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עינת אהרן03/05/2012דפי בוקר טוב,
לא ציינת אם מדובר בתפרים אחרי לידה נרתיקית או קיסרית. בכל מקרה תפרים עלולים לכאוב כמה ימים טובים ולאחר מכן הם יכולים גם פשוט להציק תקופה. לא מדובר בשבועות ארוכים אבל מאוד תלוי בחומרת הקרע ובאופי התפרים.
אי מאלו שממליצים שבמידה ויש אי נוחות שמדירה ממך שינה ומעלה בך ספקות לכי להיבדק. במקרה הכי "גרוע" יגידו לך שהכל בסדר.
בינתיים אפשר לשיים אי אלו משחות ותכשירים אחרים על מנת להקל והכי חשוב לשמור על הגינה ולנוח המון, זו התרופה הכי טובה!
תרגישי טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה - תגובה
ענבר אופק03/05/2012בנוסף במידה ויש בצקות באזור התפרים יש תחבושות מגנזיום שהן מומלצות להקלה.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנת אוכל לתינוקת שהושארה בחוץאיילה18/04/2012
אשמח אם תספקו לי תשובה מאחר ובפורום "תזונת תינוקות" לא קיבלתי מענה...
בתי בת 4.5 חודשים אוכלת איזומיל סימילאק בהוראת רופא הילדים (מאחר והיא רגישה כנראה ללקטוז ושילשלה לאחר שאכלה סימילאק רגיל).
מאחר והאיזומיל אינו מורכב מחלב האם ניתן להכין את המנה בבקבוק ולהשאיר אותו בחוץ כשעתיים בערך ואז להאכיל אותה? קורה לי שהיא מתעוררת בלילה אך לפעמים היא מסתפקת במוצץ ולא דורשת אוכל ורק לאחר כשעה-שעתיים מתעוררת שוב ואז אוכלת..
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנת אוכל לתינוקת שהושארה בחוץ - תגובה
ענבר אופק25/04/2012אלה ההנחיות של טיפת חלב-
קיימות מספר חברות בשוק המייצרות תחליפי חלב אם, ולכל חברה יש הוראות שונות לאופן הכנת החלב, לכן קראו היטב את ההוראות לפני שאתם מכינים את החלב. חשוב להכין במדויק על פי הוראות. אם אתם צריכים לתת כמות גדולה יותר מהמנות הסטנדרטיות שקיימות, הכינו כמות כפולה, העבירו לבקבוק אחר את הכמות שרציתם לתת לתינוק, ושימרו את השאר במקרר. ניתן לשמור למשך 8 שעות במקרר.
יש כמה שיטות להכין את החלב, בחרו לכם את השיטה הנוחה לכם ביותר.
חשוב להרתיח את המים שאיתם מכינים את החלב. צריך להרתיח מים אחת ל 24 שעות לפחות, ולהגיש לתינוק את החלב בטמפרטורת החדר, או קצת חמימים יותר. אין צורך לחמם את המים לחמימים בגלל שזה טוב יותר עבור התינוק או שכך לא יהיו לו גזים, שכן אין לכך כל חשיבות תזונתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי מכירה חדר כושר עם שמרטפייה?טלי16/04/2012
מישהי מכירה חדר כושר עם שמרטפייה לתינוקות באזור תל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי מכירה חדר כושר עם שמרטפייה? - תגובה
עינת אהרן18/04/2012תבדקי בסטודיו C אני יודעת שפעם היה להם שירות שכזה.
חוץ מזה כנסי בגוגל ל"כושר לאמהות לאחר לידה" או משהו בסגנון אני מאמינה שתמצאי מסגרות פרטיות של מדריכות כושר שעושות קבוצות של אמהות עם תינוקות וכדומה.
סחתיין על הכושר והמוטיבציה. תהני
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אפי-נוקרן16/04/2012
שלום,
שמעתי המלצות רבות על שימוש במכשיר האפי-נו להרחבת פתח הנרתיק ע"מ למנוע את חתך החיץ. הרעיון נראה לי קצת מוזר.כולי תיקווה שהנרתיק יחזור למימדיו אחרי הלידה והשפעת הבלון (הרחבה שיטתית במשך לפחות שלושה שבועות) שונה מהשפעה של לידה ללא בלון בה התינוק עובר פעם אחת וזהו.
בקיצור, האם השימוש במכשיר בעצם מקשה על חזרת הנרתיק לגודלו ההתחלתי בשל פעולת ההרחבה המתמשכת?
ובאופן כללי, למיטב הבנתי כל האיזור לעולם לא יחזור למימדיו לפני הלידה. האם זה נכון? מה מידת ההרחבה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן16/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הכנה_ללידה_קורס_הכנה_ללידה' id=link]הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםלירון16/04/2012
אני רוצה לדעת בבקשה אם זה נפוץ שאחרי לידה יהיו דימומים בין ווסתיים? כלומר לא בהתחלה, כעבור כמה חודשים (במקרה שלי 5 חודשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן16/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט עם תינוקא16/04/2012
שלום
האם זה בסדר לשים תינוקת בת חצי שנה במנשא ולרוץ או ללכת מהר איתו? לא רוצה בעגלה כי רוצה לשרוף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט עם תינוק - תגובה
עינת אהרן18/04/2012נשמע שהליכה מהירה ומשותפת יכולה להיות כייפית עבור שתיכם אך הכי נכון לנסות ולראות איך התינוקת שלך מגיבה, אם זה נעים לה והיא רגועה או שבוכה ומאותת - "אמא לא טוב לי...".
תהנו, המזג אויר צועק יצאה לאויר הפתוח.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר לידהלבנת16/04/2012
שלום.
ילדתי לידה ראשונה לפני 4 שבועות בדיוק ויש לי מס' שאלות:
1.חזה- החזה שלי הפך להיות יותר קטן ממה שהיה. האם זה הגיוני?
יש לציין שההריון היה תקין, הלידה טבעית ולא הנקתי בכלל.
האם החזה צריך לחזור לעצמו? ואם כן בעקך מתי?
2. כפיפות בטן- ממתי אפשרי להתחיל לעשות כפיפות בטן ותרגילי ספורט?
3.הורמונים- עוד לפני ההריון הייתי נורא רגישה וכרגע אני מרגישה שכל דבר מעצבן אותי, אני נורא לא סבלנית וברצוני לדעת מתי ההורומונים אחרי הלידה הופכים להיות רגילים ולא גבוהים כמו בהריון עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי -עדיין מחכה לתשובה
לבנת20/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק25/04/2012שלום לבנת
קודם כל מזל טוב על הלידה
לשאלותייך:
1.בעניין חזה אין לי תשובה ויכול להיות שלעינת תהיה..או הבנה לאיזה פורום להפנותך.
2.כל פעילות ספורטיבית ניתן לבצע אחרי 6 שבועות מהלידה שזהו הזמן שניקרא משכב לידה.
3.עניין ההורמונים לוקח את פרק הזמן של משכב הלידה ולעיתים אף יותר, שימי לב שיש משקל להצפת רגשות והתייחסות לתמיכה של הסביבה, טיפ קטן נסי להקדיש לעצמך כמה דק' ביום שיהיה אך ורק שלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להדמות את החזה לאחר הריון?מעיין10/04/2012
אני לאחר לידה, מצאתי תוכנה המאפשרת לי להדמות את החזה שלי לפני הניתוח האם תוכנה זאת יכולה באמת להמחיש את המראה של החזה שלי לאחר הניתוח, או מכוון שאני אחרי לידה התוכנה הזאת לא רלוונטית, החזה שלי נראה שונה מלפני ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להדמות את החזה לאחר הריון? - תגובה
עינת אהרן18/04/2012אני ממש לא מכירה את התוכנה, אני מכירה את העובדה שהגוף ככלל משתנה אחרי הריון, לידה והנקה. אולי כדאי לפנות לבית התוכנה הספציפי.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להרזות אחרי ההיריוןרות08/04/2012
לפי כחודש ילדתי ילדה מקסימה בהצלחה.
עבר חודש ואני לא מצליחה להרזות ולהגיע למצב הקודם שהיה לי,אני לא נראת כמו אחת בחודש התשיעי אבל אחרי כחודש עדיין יש לי את המראה כמו של אישה בהיריון,עם בטן החוצה והכל.
אני לא יודעת למה זה קורה,אני לא כזאת רזה בטבעי שלי אבל אני בהחלט לא שמנה ובטח שלא כמו עכשיו.
לפני שבוע הייתי בקופת חולים,הרופא אמר שזה תופעת לוואי ושזה קורה ושזה יעבור,אבל עבר שבוע מאז.
אני יצרף לכם תמונה שביקשתי להצטלם לפני שבוע כדי שתראו.אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להרזות,ואני גם לא אכלתי יותר מדי במהלך ההיריון.
האם צריך לעשות משהו או לחכות כמו שהרופא אמר?
אני מצרף את התמונה:
תודה,רות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול באסטריולאילנה07/04/2012
יש לי שאלה ואינני יודעת מי יוכל לעזור לי.
אני בת 38 , לאחר לידות יש לי תופעות של גיל המעבר(דפיקות לב, פעילות יתר של בלוטת התריס , דכאון , אי שקט ), כמו כן בליה הקודמת לקיתי בדלקת של עצב הראיה ואני מוגדרת בחשד ל טרשת נפוצה.
ידוע לי שבארה"ב מטפלים באמצעות הורמון האסטריול בנשים חולות בטרשת נפוצה .
רציתי לדעת האם אוכל לקבל מגניקולוג לאחר בדיקה מרשם לגלולות אסטריול כדי שאוכל ליטולכדורים אלו לאחר לידה ולמנוע תופעות אלו שקורות לי לאחר לידה,שברור והן נגרמות בגלל ירידה בהורמונים לאחר לידה.
אשמח לדעת למי עליי לפנות ? למי שמטפל בטיפול הורמונלי חלופי או גניקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחזור לאחר לידהזיווה06/04/2012
כמה זמן לאחר לידה צפוי לקבל מחזור?
כמה זמן לאחר לידה אפשר לקחת גלולות משולבות? וכמה זמן לאחר לידה אפשר לקחת גלולות פרוגסטרון בלבד?לנשים שמניקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק07/04/2012קודם כל חג שמח והמון מזל טוב
לאחר הלידה במשך 6 שבועות ולעיתים אף יותר הרחם חוזרת לעצמה
גינקולוגים לא ממליצים על קיום יחסי מין עד לאחר הבדיקה(מתבצעת לאחר 6 שבועות) לראות שהרחם והשחלות תקינות ונקיות מחומר הריוני.
אין זה אומר שאין ביוץ סביב המועד הזה,יש לקחת זאת בחשבון במידה ומחליטים לקיים יחסי מין טרם הבדיקה.
כמו כן, בנוגע לגלולות המתאימות להנקה הרופא בביקור הראשון כבר נותן לך ויש סיכוי שעם הנקה מלאה כלל לא יגיע המחזור אך כן יהיה ביוץ!
הורות נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה - אולי ?דינה28/03/2012
אני כבר חצי שנה לאחר קיסרי (לידה ראשונה ואחרונה). חזרתי לכושר לפני כ-5 חודשים, אפילו יש כבר קוביות בבטן. בהריון עליתי 7 ק"ג מקסימום (הייתי במשטר דיאטה ואימנים רצחני).
למרות שלא הנקתי השדיים נראים זוועה: פטמות כהות גדולות וכאילו נמתחו), הבטן כאשר אני עושה תרגיל פלאנק פשוט גואל נפש (העור נופל) ואני עוד עברתי מתיחת עור בניתוח קיסרי ולא הייתה לי בטן בהריון. למה זה קרה לי הרי עשיתי הכל לפי ספר: שמתי המון שמן נבט חיטה, לא אכלתי, התאמנתי, לא הנקתי, עשיתי מתיחת בטן בניתוח קיסרי, מאיפה עודף עור הזה. אני מאוד מקווה לשמוע שזה שומן ושצריך להתאמן יותר. אחרת פשוט אין לי טעם בחיים. כאשר אני מסתכלת על בטן (ואני רואה אותה כל יום בחדר כושר ואחר כך במקלחת), אני מתפללת למות. אני רואה נשים אחרות בחדר כושר ופשוט מתה מקנאה אליהן. כל דבר מעצבן אותי, נשים אלו כל כך מעצבנות אותי עם היופי שלהן. למה רק לי זה קרה, יש מעט מאוד נשים שהשקיעו יותר ממני ובכל זאת כולן נראות טוב רק אני זוועה.
מה אפשר לעשות? איך לעזור לי? אני לא רוצה לחיות ככה וניתוח מתיחת בטן לא יכול לפתור את הבעיה בגלל העור שלי. איך להתאמן? אולי צריך במקום שעתיים להתאמן 4 שעות, נכון? אולי אני ישנה יותר מידי, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דינה28/03/2012אגב אני מקפידה להתאמן גם על חשבון שעות שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה - אולי ? - תגובה
ענבר אופק28/03/2012אני מבינה את התחושות ויכולה לספר לך שגם עם הנקה הבטן לא חזרה אצלי למקומה הטבעי...לקח לפחות שנה וזה באמת מתסכל, תני לגוף שלך את הזמן
לדעתי לא כדאי להגזים כי זהו מצב פיסיולוגי שמסתדר ובמידה ולא תיהי מרוצה בעוד חצי שנה מגופך תבררי מה ניתן לעשות..
מאחלת לך שתשלימי עם גופך בהקדם ותאפשרי לו את הזמן לחזור לעצמו בכל זאת עברה עליו לידה...קיסרי או לא...
המון מזל טוב
חיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהליאת25/03/2012
שלום,
הבנתי שאחרי הלידה יש דימום רב ומלבישים חלוק,האם מתחת לחלוק צריך ללבוש עוד משהו?מה צריך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עינת אהרן26/03/2012ליאת שלום,
אכן אחרי לידה יש בד"כ דימום מסיבי שהולך ופוחת עם הזמן.
מומלץ לרכוש תחתוני רשת שישנם בכל הפארמים פשוט כי הכי נוח לזרוק אותם לפח במהלך השהות בביה"ח ולא להתעסק עם תחתונים מלוכלים וכביסות. על התחתונים הללו שמיים פד עבה וזהו.
מקוה שעניתי על שאלתך.
שתהיה לידה טובה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
ליאת26/03/2012תודה על התשובה,רציתי לדעת כמה תחתונים רצוי לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה - תגובה
עינת אהרן26/03/2012אני ממליצה לקנות חבילה או שתיים להתחלה יש בפנים 3 או 6 (לא זוכרת) תחתונים ואם צריך עוד אז תקני בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)