פורום אחרי לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר אחרי לידה
    קרן
    10/10/2011

ילדתי לידה וגינלית רגילה לפני 5 חודשים. הנקתי אחרי והמחזור הראשון שלי בא לאחר 4.5 חודשים ולא היה קשה בכלל כמו שחשבתי.
    הפסקתי להניק שבוע אחרי המחזור הראשון ומאז המחזור לא הגיע אני באיחור של בערך שבוע. עשיתי בדיקה ביתית להריון לפני 3 ימים ויצא שלילי (באיחור של בערך 3-4 ימים). האם זה נורמלי? רציתי לציין שמאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר . אני לא נוטלת גלולות ובאופן כללי אני אישה בריאה בת 31.

האם עלי לראות רופא או שמוקדם מדי?

תודה לתגובה מהירה

קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר אחרי לידה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    16/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין לאחר לידה
    רחל
    05/10/2011

אני 5 שבועות אחרי לידה, אתמול אני ובעלי קיימנו יחסי מין והקונדום נקרע...האם יש סיכוי שנכנסתי להריון? פסק לי הדימום ואני לא מניקה...אני ממש בלחץ ולא יודעת אם לקחת פוסטינור...מה גם שאני לוקחת אנטיביוטיקה כי יש לי דלקת גרון

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין לאחר לידה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    16/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האבא לאחר הלידה
    טל
    04/10/2011

תגידו יש י שאלה: גם אתן מרגישות שחייכן השתנו מקצה לקצה מאז שנולד הילד ושל האבא לא לגמרי? אני לא מדברת על ה"מטלות" שיש לאשה בזמן חופשת הלידה ונמצאת רב היום עם הילד וגם לא על ההנקה מן הסתם (אגב, חזרתי לעבוד לפני 3 שבועות וזה לא שהמטלות עכשיו מתחלקות שווה ושווה בינינו - אני עדין עושה יותר עם הילד למרות ששנינו נמצאים אותו מספר שעות מחוץ לבית) אני פשוט מרגישה, בעלי כ"כ ציפה ללידת בנינו (היה בעננים, בעיקר ששמע שיש לו בן בכור), ובמהלך ההריון מאד דאג והיה לחוץ יותר ממני אפילו. כשנולד היה בעננים והסתובב כמו טווס גאה ועל ההתחלה קילח אותו, החליף לו וכו' וכו'. אבל עדין אני מרגישה הרבהההה יותר קשורה לילד. שוב, הוא מאד אוהב אותו ונמס כשהוא רואה אותו אבל יכול לפעמים לחזור הביתה ורק אחרי רבע שעה שהגיע ללכת לראות אותו (הילד כבר ישן בד"כ כשהוא מגיע מהעבודה). השבוע דיברנו בבוקר בדרך לעבודה ואני אמרתי שהייתי נותנת הכל בשביל לדעת מה הילד חושב (אגב הוא בן 5 חודשים) והוא אמר שהוא אף פעם לא חשב על זה ושזה לא כזה משנה לו.... היה לי מאד מוזר לשמוע את זה ואפילו התעצבנתי עליו. אין פעם שאני יוצאת לקניות ולא חוזרת עם משהו בשביל הילד (ספר, צעצוע, בגד), הוא קונה דברים טכניים כמו טיטולים, דייסה וכו' אבל פחות מעבר לזה. שוב, הוא אבא מאד מסור אבל אני מרגישה שבעוד שאני חושבת על הילד 24 שעות ביממה, אצלו זה פחות ככה... לא יודעת אם הצלחתי להסביר את עצמי כמו שצרחך, סתם משהו שיושב לי קצת על הלב...

לקביעת תור
    סגירה
    האבא לאחר הלידה

הוספת תגובה

• הי...

שרית
    25/10/2011

סתם ככה רציתי לשתף אותך, יש לנו בת בת שנה וחצי מדהימה ורגועה.
    בעלי היה מנותק כל ההריון וגם בהתחלה אחרי שהיא נולדה.
    הוא היה פחות בעניינים ממני תמיד, אני תמיד רצתי לברר, לשאול, לקרוא והוא... לא ממש.
    רק כשהכרחתי אותו.
    היה פעם אחת שממש צעקתי עליו שהוא לא אוהב את הילדה והיא מרגישה את זה והוא ממש ממש נעלב.
    אני חושבת שהם פשוט לא כלכך יודעים להסביר מה הם מרגישים כלפי הילד ומה עובר עליהם. הם צריכים יותר זמן מאיתנו להתחבר רגשית ומעשית לתינוק.
    בנוסף נראה לי גם שגברים הם טיפוסים יותר פרקטיים ופחות אמוציונלים לכן הוא יקנה "מתנות" שיש בהם שימוש(טיטולים, דייסה וכו') ופחות בגדים וספרים וכאלה כי.. את יודעת.. יש לו מלא, וקנית לו לפני כן והוא לא יודע בדיוק מה לקנות ומה יפה...
    היום, הוא מדהים איתה!! היא מתה עליו ומתרפקת עליו בכל הזדמנות.כמובן שאמא זה אמא ועדיין היא אוהבת יותר להיות אצלי על הידיים ולהתפנק אצלי אם היא לא מרגישה טוב, אבל הוא יודע יותר איך להראות לה אהבה. אני חושבת שזה התחיל באיזור ה-8 חודשים, כשהם מתחילים יותר לתקשר ולהסתובב במרחב... היום הוא משחק איתה בכדור וכל מיני דברים שגברים מתחברים אליהם והיא מתה על זה.
    בקיצור נראה לי שתתני לו זמן.. לעכל את השינוי, להבין מה עובר עליו ומה הוא מרגיש.
    כל עוד הוא שותף איתך בהחלפות טיטולים, אמבטיה קניות וכו' אני הייתי מפרגנת לו זמן.
    אפשר גם לעשות את מה שכולם ממליצים ולתת לו זמן איכות עם התינוק ואיזו משימה אחת שהוא יהיה אחראי עליה עם התינוק לבד כמו אמבטיה למשל, או הקראת סיפור...
    נשימה עמוקה והמון פרגון, מבטיחה שזה רק יעזור:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה בדיוק כמוך...

רעות
    08/11/2011

מדהים אני מרגישה שהוצאת לי את המילים מהלב...
    כן, אני מרגישה בדיוק כמוך, אחד הדברים שהיו לי הכי קשים היו השינוי המוחלט בחיים שלי (בעיקר כי מאוד אהבתי את החיים שהיו לי עד הלידה...), וגם אצלי בעלי בהתחלה עשה הכל כי לי היה קשה עם הכאבים של התפרים והשוק הראשוני, ואחרי שחזרנו משבוע אצל ההורים שלי הוא חזר לחיים שלו ואני חזרתי לחיים שונים לגמרי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של הריון גם אחרי לידה
    חגית
    18/09/2011

שלום במהלך כל ההריון שלי סבלתי מיצור רוק מוגבר טעם רע בפה ותחושה שה"אוכל עולה" לאחר ארוחות. היום אני עשרה ימים לאחר הלידה עדיין מלוות אותי אותן תחושות אמנם במינון נמוך אבל לא נעלם. מה הסיבה לתופעות אלו לאחר הלידה וכיצד ניתן לטפל אשמח לעזרה אני כבר די מיואשת...

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    19/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אלופירסט עוזר אחרי קיסרי?
    קרי
    18/09/2011

שלום
    אני עומדת לעבור ניתוח ביום חמישי ורציתי לדעת האם מישהי השתמשה בספריי? האם הוא עוזר? איפה ניתן לרכוש אותו באזור ראשון- חולון- בת ים?

תודה

הוספת תגובה

• האם אלופירסט עוזר אחרי קיסרי? - תגובה

הילה שקד
    19/09/2011

ה קרי ,

אלופרסט מצויין לאחר ניתוח קיסרי מכיוון שפעולתו גורמת לקירור אזור התפרים המביא לשיכוך הכאב והורדת הבצקת, לחיטוי מקומי , לזרוז ההחלמה ואיחוי מהירים .
    וגם הבקבוק הוא כזה שאפשר להשפריץ אותו מה שמקל על פיזור החומר ללא מגע בכלל .

באזור רחובות יש את אהובה הילה חן שמשווקת את התרסיס .

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי!
    ןרד
    17/09/2011

האם זה נכון שתינוק שנבהל במהלך שינה חולם שהוא נופל ??.

לקביעת תור
    סגירה
    הי!

הוספת תגובה

• הי! - תגובה

הילה שקד
    19/09/2011

הי רינת ,

לא מכירה את הניתוח הזה ..אולי את מתכוונת לרפלקס מורו שבו הם פושטים ידיים לאחור ופנימה וזה קורה כשהם נבהלים .
    והאם התינוק שלך ישן על הגב וזה קורה ?

הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחןת הראייה בגיל חודשיים וחצי
    ןרד
    17/09/2011

מאיזה מרחק התינוק רואה בגיל חודשיים וחצי ? באיזה גיל הוא מתחיל לראות בבירור צבעים .? והאם זה בסדר שהוא בוהה בטלויזיה מקרוב?

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

לימור
    19/09/2011

???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולן
    סמדר
    15/09/2011

ילדתי את בני השלישי לםני שישה חודשים, ואני מרגישה שאני לא ממש חוזרת לעצמי אחרי הלידות הקודמות חזרתי לעצמי תוך כודשיים אבל הפעם אני פשוט לא חוזרת לעצמי, אני מעוניינת לקחת תוספים אני לא מניקה , והייתי שמחה לקבל המלצה למשהו שיכול לעזור
    פרטים: אני בת 43 משקל 59 גובהה 165 בריאה בדרך כלל לא לוקחת תרופות
    אני מחפשת המלצה כללית עד שאני אקבע תור לנטורופתית
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולן

הוספת תגובה

• היי סמדר , מכירה את הנושא מקרוב

לינה
    18/09/2011

לי אומנם יש שני ילדים אבל אחרי הילד השני הגוף שלי פשוט לא חזר לעצמו תקופה ארוכה
    התחלתי להשתמש במולטי ויטמין של סולגאר ובתמצית פטריות כוח יפניות גם כן של סולגאר ובנוסף התחלתי ללכת לדיקור סיני ולחדר כושר, ויחד זה אושש אותי , אומנם בבשלושת החודשים הראשונים רק לקחתי את התוספים של המולטי והפטריות כוח וזה מאוד עזר גם לבד אבל היה חשוב לי לחזור להתאמן וחברה המליצה לי גם על דיקור, כמובן שכל גוף פעל אחרת כך שחשוב להתייעץ עם מומחה שמכיר אותך , שיהיה הצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולן - תגובה

הילה שקד
    19/09/2011

הי סמדר ,

אני ממליצה לעשות בדיקות דם ולראות מה החוסרים שיש לך
    דבר שני דיקור יכול לאזן אותך יחד עם תמציות צמחים .

תתחילי לדאוג לעצמך , אני יודעת שזה לא פשוט שיש 3 ילדים בבית אך זה חשוב לא פחות

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרנטל
    גליה
    14/09/2011

שלום, ילדתי לפני חודש וחצי ואני מניקה. במהלך ההריון לקחתי מולטי ויטמין פרנטל של סולגאר ורציתי לדעת אם אני יכולה להמשיך לקחת אחרי ההריון ובהנקה ? הוא מאוד עזר לי, אני מרגישה חלשה ובלי כוחות.

לקביעת תור
    סגירה
    פרנטל

הוספת תגובה

• פרנטל - תגובה

הילה שקד
    15/09/2011

הי גליה,
    אין שום בעיה עם פרנטל בהנקה ...אך תמיד שאת לוקחת תוספים או תרופות התייעצי עם המכון הטרטולוגי.
    המון מזל טוב!!

הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין לאחר לידה
    אנג'ליקה
    08/09/2011

שלום רב אני חודש וחצי אחרי לידה . לידה רגילה ללא תפרים עברה בסדר גמור אך אני לא אברתי מהלידה זאת אומרת שעדיין יש לי כאבים ברחם ובפות כך שאאפילו לחשוב על סקס זה כואב(ניסיתי וממש כאב 1-10 זה כאב של 10 מה אני יכולה לעשות כדי להקל על כאבי והאם זה צריךל להיות וכמה זמן ?

לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסי מין לאחר לידה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין לאחר לידה - תגובה

עינת אהרן
    08/09/2011

אנג'ליקה,
    אחרי לידה יש הרבה רגישות פיזית וריגשית סביב כל אזור איבר המין. אני ממליצה לך ללכת קודם כל לרופא נשים (את בדיוק בזמן כי ההמלצה הינה 6 שבועות אחרי לידה), שהרופא יאשר שהכל תקין וחזר למקומו ואולי הידיעה הזו תרגיע במשהו.
    בכל מקרה לאט לאט ובעדינות.
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה אחרי לידה
    גיא
    05/09/2011

היי, אני ילדתי לפני שבועיים ואני מניקה. רציתי לדעת עם אכילת קערת מיקספלקס של תלמה בבוקר, אכילת ארוחה חמה בשרית בצהריים ובערב ירקות טריים טובה עבורי ועבור תינוקי?
    בעיקרון אני מנסה גם לאכול מזין אבל גם קצת להוריד במשקל.

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה אחרי לידה

הוספת תגובה

• תזונה אחרי לידה - תגובה

הילה שקד
    05/09/2011

הי גיא ,

המון מזל טוב !! אני ממליצה על תזונה נכונה ומזינה לאורך זמן
    חשוב לאכול בריא כדי שיהיו לך את האנרגיות לטפל בילדך
    אני מבינה את הצורך להרזות ולחזור למשקל טרום ההריון וזה יקרה אך היי סבלנית , זהו זמן משכב הלידה שבו חשוב לדאוג לעצמך
    קיבעי פגישה עם דיאטנית והיא תוכל לעזור לך בהרכבת ארוחות מזינות ובריאות .

בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף....
    הדר
    02/09/2011

השפריץ לנו בטעות שמן"אמול" של דר פישר לעין של התינוקת בת החמישה ימים שלנו.....מה עושים??????....

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף....

הוספת תגובה

• דחוף.... - תגובה

עינת אהרן
    04/09/2011

שוטפים היטב ואם רואים שזה לא עוזר מתקשרים למוקד של קופת החולים אליה אתם שיכים ומתייעצים איתם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך מרדימים...?
    מיכל
    02/09/2011

אוקיי, אז יש לי תינוקת מדהימה בת חודש וחצי.. סבלה מגזים וכאבי בטן ולכן חלק מהזמן היתה חבוקה בזרועותיי או בזרועות בעלי. הכאבים די חלפו ועכשיו התינוקת המקסימה מסרבת להירדם.. רק על הידיים וגם אז בקושי ולמשך זמן קצר מאוד. אפילו הסיבוב בעגלה שעבד קסמים כבר לא עוזר. היא ערה המון, מייללת ואם שמים אותה בעגלה/עריסה/טרמפולינה, כעבור 2 דקות היא פורצת בבכי קורע לב ואני כמובן רצה להרים אותה. גם הבת הגדולה שלי היתה ככה.. וזה היה מאוד מאוד קשה. לו יכולתי הייתי מחזיקה אותה כל היום אבל.. צריך לטפל גם בגדולה, צריך להכין אמבטיה, צריך להיכנס לשירותים.. ואפילו הגב קצת כואב. אז מה עושים?? היא עדיין קטנה מאוד אבל אני מפחדת להקנות לה הרגלי שינה על הידיים שלא ירדה לי מהידיים עד גיל שנה ונרדמה רק בנדנודים.. מה עושים????????
    (אני חייבת לציין כי היללות והבכי הן לא ממקור של כאב, כבר למדתי לזהות מתי היא בוכה מכאבי בטן, היא מונחת בעריסה אחרי שהוחלף הטיפול, אכלה, "שיחקה" קצת)
    רק אצל אחרים יש את התינוקות שתמיד ישנים או מעסיקים את עצמם??? :)

לקביעת תור
    סגירה
    אז איך מרדימים...?

הוספת תגובה

• למה לא עונים?????

מיכל
    07/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך מרדימים...? - תגובה

הילה שקד
    08/09/2011

הי מיכל ,

התינוקת שלך עדיין קטנה כדי להקנות לה הרגלי שינה נכונים וטובים , הורמון המלטונים שהוא הורמון השינה מופרש בכמות קטנה בגילי הזה ולכן קשה לה להרדם באופן עצמאי , לאט לאט ההורמון יעלה והקטנטונת תגדל ותוכלי להקנות לה הרגלי שינה נכונים וטובים
    לקראת גיל 5-6 חודשים אפשר להתחיל ללמד את התינוקת להרדם באופן עצמאי .

אני ממליצה בחום על מנשא שבו תוכלי לשים אותה וכך תוכלי להתנהל עם הבית והילדה הגדולה.

ובעניין השינה כמה טיפים לבינתיים:

טקס שינה מסודר שכולל הנקה או בקבוק לאחר מכן כנסי איתה ל אמבטיה , מהאמבטיה כנסו ישר לחדר , בחדר הקפידי על אווירה נעימה , עמעום אורות , הלבישי אותה ושימי במיטה .

תזהי את סימני העייפות של התינוקת ככל שתזהי מוקדם יותר כך יהיה לה יותר קל להכנס לשינה

תעזרי בחפצי מעבר כמו מוצץ , חיתול

כאשר היא במיטה ובוכה לטפי אותה , אם לא עוזר הרימי להרגעה והחזירי למיטה

שיהיה בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה אבל...

מיכל
    10/09/2011

יש לי עוד שאלה.. אחרי שהיא נרדמת, בין אם זה עליי או בעריסה כעבור 10-15 דקות היא מתעוררת..אני מסתכלת עליה.. היא לא מתעוררת בהתכווצויות או כי משהו כואב לה.. היא פשוט מתעוררת.. ואז היא עייפה, בוכה ולא מוצאת את עצמה, למה? למה היא מתעוררת? גם אם היא ישנה עליי אז כעבור עשר דקות היא פשוט מתעוררת.. למה?? בלילה למזלי, יש לה שינה יותר רציפה (טפו, טפו, טפו) של 5 שעות בערך, אבל למה במהלך היום היא לא מצליחה לישון? אשמח לתשובה כי אתן ממש מעודדות אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון לתינוקת
    חן
    01/09/2011

שלום,

אנימ מעוניינת להתחיל לקחת גלולות סרזט שכן אלו הן הגלולות אותם ממליצים גניקולוגים בהנקה.
    רציתי לדעת האם בוודאות אין כל סיכון לתינוקת שיונקת עקב נטילת הגלולה, האם הנושא מוכח או שרק בגדר המלצה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סיכון לתינוקת

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    01/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפתי....
    אמא עייפה
    27/08/2011

עייפתי והתעייפתי.
    אין בי כבר כוחות.
    לפני3 חודשים נולד יורש העצר השני ואני לבד, הכי לבד שבעולם. אין איש שעוזר לי, רק אני, כל יום, כל היום. לא היה לי אפילו יום אחד לעצמי, או חצי יום רק לי לבדי כבר הרבה מאוד זמן....אחרי הלידה של הראשון ניסיתי למצוא מטפלת טובה שאוכל להסתייע בה אבל לא הצלחתי. היצורים שהיו אצלנו בבית...
    בעלי בקושי מצליח "להרים את הראש מעל המים" וכל היתר נשאר לי. האינטימיות נעלמה לה עם תחילת ההריון השני ולא שבה. לא זוכרת מתי הלכנו לישון ביחד, לא זוכרת מתי עשה עבורי משהו נחמד או רומנטי, לא זוכרת מתי נתן לי להרגיש אהובה או מוערכת. הוא אבא טוב ושותף נהדר לדירה שלי. כאילו הוא לא מבין מה עובר עלי. עכשיו גירשתי אותו ואת הילדים מהבית בשביל שאוכל להכין אוכל ולנקות טיפה. אין לי פינה משלי, אין לי שניה לעצמי. ועוד החופש הגדול הזה הורג ומתיש.
    החלק הכי מייאש הוא שאני לא רואה איך זה ישתנה מתישהו.
    איבדתי את עצמי באמהות. הבדידות, התשישות כילו את הכל.
    הילדים מקסימים ומתוקים ואין לי כבר כוחות. נדמה שהגדול לעולם אינו מספיק לדבר ולו לשניה, הולך אחרי בכל מקום ולכל מקום ומתעקש אפילו להיכנס עימי לשירותים, כל סירוב גורר מפגן צרחות מרשים ביותר וארוך במיוחד שאני בטוחה שעוד רגע השכנים כבר מזמנים את שירותי הרווחה.
    אין מי שיעזור לי, אני צריכה לעזור לעצמי ואני כבר לא מוצאת את הכוחות. נגמרו המחסנים, נגמרו הרזרבות.
    עייפתי...

לקביעת תור
    סגירה
    עייפתי....

הוספת תגובה

• מבינה אותך כל כך...

לימור
    28/08/2011

חמודה את! כל כך מזדהה ומבינה לליבך. גם אני 3 חודשים אחרי לידה(ילד ראשון),אבל לא מתביישת לבקש עזרה מהסבתות של יורש העצר. אני שואבת להן ומשתדלת לפחות פעם בשבוע להתאוורר.יש לי יחסים טובים עם חמותי ופעם בשבועיים אני "מזמינה" אותה להצטרף אלי לסידורים,בתי קפה וטיולים,רוב הזמן היא עם הפשוש ואני רצה מהר למדוד שמלה,לעשות מיניקור ולהתענג על הפוך...
    ההפתעה או אולי האכזבה הגדולה היא דווקא מבעלי שמאד עסוק בעצמו ובחיים שהיו לו לפני כן ולא עוזר כלל, להיפך,כאילו התינוק הוא רק שלי(שלא לדבר על לפנק,להעריך,על סקס...)

אל תדאגי,תכף הגדול ילך למסגרת ותוכלי להינות מהחל"ד או ממה שנשאר ממנה.
    מקווה שדברים יתאזנו בקרוב ויוקל לך קצת. מקסימום תמיד יש את הפורום בשביל לשחרר קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסירי דאגה מעל לבך זה עוד מעט עובר

שרון
    28/08/2011

מבינה לליבך , את תראי עוד מעט זה עובר, גם אני ילדתי לפני 5 חודשים יש לי תינוק נוסף בן שנתיים שיצא לחופשה ואין מנוס ואין עזרה , את תראי זה יעבור החזיקי מעמד עוד קצת ופתאום בבת אחת זה משתנה, הילדים גדלים, הבעל מגלה שפיספס אשת חיל ואישה מדהימה ואז הוא שוב פעם יתחיל לחזר, נסי לחשוב חיובי שהעולם "לווה" את חייך לכמה חודשים באופן אינטנסיבי ואז מעניק לך פי מיליון באהבה אין סופית. מקווה שאת תגלי את עולם הבקבוקים ואז תוכלי לתת מעט מה"זמן" איכות עם התינוק גם לבעל (להאכיל). גם אני מניקה בלבד הפיצפון לא רוצה בקבוק , אין כמו אמא ויחד עם זאת למדתי לחלוק סמכויות ולהבין שאין ברירה הזמן יעשה את שלו. והעיקר חייכי הילדים ירגישו את זה ואת תראי גם את פתאום תשתני ותצחקי על כל הזמן החסר שחסר לך, פתאום יהיה לך יותר קל.
    מקווה שתחזיקי מעמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ זוגי...

אמא של לירון
    29/08/2011

היי,
    אני אמא טריה לתינוק בן חודש וחצי , אני ובעלי מנהלים זוגיות מופלאה ומאז שלירוני נולד ,אז גם פחות ישנים יחד ,מתווכחים הרבה ,אבל שומרים על זוגיות וזה הכי חשוב! כי זוגיות זה לא רק ממי ופוצי ,זה עזרה אחד לשניה וחלוקת תפקידים הוגנת וחשוב לא לוותר על האינטמיות והסקס !!!כי זה בסיס לדו קיום .
    לכן לדעתי שיפור היחסים עם בן זוגך יקל עלייך פיזית ונפשית ולפעמים יעוץ זוגי יכול לעשות סדר בבלאגן ...
    אני לא יועצת או משהו כזה פשוט מכירה מסיפורים על זוגות כמה שזה עוזר
    ובקיצור ממליצה בחום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפתי.... - תגובה

הילה שקד
    31/08/2011

אמא עייפה ויקרה
    המעבר בין ילד אחד לשני הוא מעבר לא פשוט ודורש הערכות מחודשת..פתאום שני ילדים עם צרכים שונים ואם פעם יכולת למצוא לך קצת זמן לעצמך גם זה נעלם..הבשורה הטובה שהתקופה הזאת עוברת ותהיה מאחורייך

חשוב לקחת עזרה בתקופה הזאת ולהקל על עצמך...ישנה קבוצת אמהות נפלאה "אם לאם בקהילה" שבאות בהתנדבות ועוזרות לעבור את בתקופה הזאת ..ישנם דולות לאחר לידה שיישמחו ללוות אותך (עינת שלנו דולה לאחר לידה נפלאה)
    בעניין הזוגיות - חשוב לא ..לזנוח אותה ולארגן פעם בשבוע בילוי זוגי ולהחזיר את ההתרגשות..הרבה זוגות עוברים משבר לאחר לידה וחשוב לדבר ולפעול למען הזוגיות החדשה שנוצרה...ואם צריך להעזר באשת מקצוע

שיהיה בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה