מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון אחרי לידהננסי29/04/2011
שלום
אני בת 24 בריאה בדרך כלל, ילדתי לפני חודשיים ומאז הלידה אני מרגישה קשיי נשימה, דפיקות לב מהירות, הזעה, פחד להתרחק מהבית, עייפות,סחרחורות וחולשה.
אני במצב מאוד קשה לא יכולה לתפקד בחיים, הלכתי לרופא משפחה והציע לי על תרופות לדיכאון אבל אני מפחדת לקחת תרופות מהתופעות הלוואי.
אנא עזרו לי למי לפנות ואיך לטפל בזה בהקדם האפשרי
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון אחרי לידה - תגובה
עינת אהרן09/05/2011ננסי שלום,
ראשית אני מתנצלת שרק כעת אני עונה על פנייתך.
את מתארת תופעות שיכולות להצביע על מספר דברים החל מבאמת דכאון ברמה כזו או אחרת אחרי לידה וחלה בחוסר איזון הורמונלי שהגוף חווה לאחר הלידה ולא מצליח עדיין להתאזן ואולי בכלל מדובר בשילוב.
יש מספר לא מבוטל של אנשי מקצוע שתחום ההתמחות שלהם הוא טיפול בנשים לאחר לידה, אני אשמח לעזור למצוא משהו כזה באזור מגורייך אם תבחרי לשתף אותי באמצעות הפורום או טלפונית/מייל פרטי. כל הפרטים שלי מופיעים באתר זה ואת מוזמנת.
במקביל את בהחלט יכולה לבקש/לדרוש מרופא המשפחה שלך בדיקות דם מקיפות, אפילו מעבר לסטנדרט כמו תיפקודי בלוטת התריס (T3 , T4) ועוד על מנת לאבחן את האיזון שקיים בגופך.
בבית החולים איכילוב תוכלי למצור מרפאה שמטפלת בבריאות הנפש של האשה ובה ניתן מענה פיזי ורגשי מהסוג שאת מתארת.
אני חושבת שרק אחרי שתהיי בטוחה באיש המקצוע שמולך ושתדעי שפיזית הכל תקין תוכלי לבחור אם אכן את צריכה כדורים נוגדי דכאון או בוג אחר של טיפול ולהיות שלמה איתו.
אני פה במידה ותצטרכי.
ימים טובים
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל אחרי הלידהמאיה27/04/2011
אני בת 29 וזאת הלידה הראשונה שלי. עליתי המון בהריון כמעט 30 ק"ג, רציתי לדעת אם זה נכון שהנקה מרזה? כמה זמן בממוצע לוקח להוריד את כל המשקל?
(הנקתי 5 חודשים אבל כבר אין לי חלב יותר) אני גם מעוניינת להתחיל לקחת גלולות ורציתי לדעת אם זה נכון שהן גורמות לעליה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל אחרי הלידה - תגובה
הילה שקד28/04/2011הי מאיה ,
אני יודעת כמה רוצים לחזור למשקל של לפני הלידה מיד לאחר הלידה , לחזור לגינס ולחולצה שאנחנו ככ אוהבים ואת תחזרי , אך לוקח זמן , כמו שלקח לך 9 חודשים לגדל את ילדך ברחמך והעליה במשקל לא קרתה בבום אלא לקחה 9 חודשים כך בדרך כלל לוקח זמן לחזור לגזרה של לפני ,
כמובן שכדאי לאכול תזונה מאוזנת , לעשות ספורט וההנקה באמת עוזרת בחזרה יותר מהירה לגיזרה , בממוצע 500 גרם ליום .
בעניין הגלולות אני לא יודעת להגיד לך ..אפשר להתייעץ עם הרופא .
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
דקלה29/04/2011500 גר' ליום לא יאומן!!! אם הייתי יודעת אולי לא הייתי מוותרת כ"כ מהר על ההנקה..
מה שכן, לגבי הגלולות זה ממש לא גורם להשמנה אין לך מה לדאוג אני קיבלתי מרשם לפלורט ממש חודשיים אחרי הלידה והכל בסדר ואני עדיין ממשיכה לרדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת אחרי הפסקת נטילת גלולותמודאגת23/04/2011
היי,
אני כ4 חודשים אחרי הלידה הראשונה, קיבלתי וסת פעם 1 אחרי הלידה
חודש וחצי אחרי הלידה נטלתי גלולות לנשים מניקות למשך חודשים וכבר 3 שבועות אני ללא הגלולות אך טרם קיבלתי וסת.
האם יש לי סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן26/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חודש אחרי לידה+שאלת התקןחנה14/04/2011
שלום, אני בדיוק חודש אחרי לידה רגילה (וואקום). פתאום שוב התחיל לי דימום, כמו במחזור, די רציני. האם זה תקין? אולי זה מחזור? אני לא מניקה. תודה
כמו כן רציתי לדעת מה התקן תוך רחמי ללא הורמונים שיש לו הכי פחות תופעות ליווי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן14/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחינת כלכלית - איך נערכים לעתיד?אופק13/04/2011
אני חושבת כבר על ילד שלישי ובמקביל אני חושבת על העובדה שלא פתחתי שום חיסכון ושום דבר כזה למען העתיד של הילדים שלי.
על מה אתם ממליצים?
מבירור שעשיתי בבנק שלי (מזרחי) יש משהו שנקרא חיסכון עתיד לילד.. זה דיי הרבה שנים.. בסביבות ה18.. וזה כאילו משהו שאכניס כל כמה זמן כסף והוא יגדל ו.. נו, אתם בטח יודעים מה זה אומר חיסכון.
אז רציתי לשאול מי מפה עשה חיסכון לילדיו והאם זה כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
אני24/04/2011אני אומנם לא קרובה ללהיות אם...
אך בתור אחת עם עוד שני אחים, שלמזלנו סבא וסבתא יותר עמידים
יש לנו חסכונות ,וכך למרות שחונכנו להיות מאוד עצמאים וכולנו עובדים במקביל
ללימודים הגבוהים,אך יש לנו את הביטחון שאם צריך יותר כסף או לדברים היותר גדולים יש לנו כסף..
לעומת זו חברתי הטובה, רק בגיל 17 בהשרעתי אמרה לאביה על העניין,כעת היא בחו"ל מהכסף המועט שאביה חסך לה בשנים האחרונות,אך היא תצתרך לעבוד קשה כשתחזור בשביל הלימודים ולעתיד אין לה כסף בצד..
אז כן! לפתוח תוכנית חיסכון לילדים,לדאוג לעתיד שלהם
ולעניות דעתי, לנסות גם שיהיה כסף בצד לצרות שלא יבואו
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה!יעלה07/04/2011
הי עינת, תודה על התשובה, בנתיים קצת משתפר, האם יש עוד סימנים לווירוס בטן- בשונה מגזים?שוב תודה:) טוב שיש את מי לשאול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובה! - תגובה
עינת אהרן07/04/2011בבקשה.
סימנים לווירוס יכולים להיות - חוסר שקט, בכי (סביר שמכאב), חוסר תאבון, שילשולים, הקאות.
יעלה חשוב לי להדגיש שההמלצה שלי פה בפורום בשום אופן אינה יכולה להחליף המלצה/בדיקה רפואית. אי שמחה שמצב הקטנצ'יק משתפר אך שימי לב.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוכל בגלל גזיםיעלה06/04/2011
שלום לכן!
למרות שהקטן שלי כבר בן 3 חודשים בימים האחרונים סובל מגזים- מתפתל, מכווץ רגליים לבטן.. זה הגיע למצב שהוא מפסיק לינוק אחרי כמה דק', מתפתל ובוכה ולא מוכן להמשיך לינוק. היום הקיא לגמרי את הארוחה הראשונה, בשניה לא הצליח לינוק, ניסיתי לתת לו גם מבקבוק בנסיון להקל עליו אבל גם את זה הפסיק בבכי ובהתכווציות. בקיצור בקושי אכל היום.. (בדרך כלל אוכל כל 3 שעות)
מחכה מאד לשמוע מכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוכל בגלל גזים - תגובה
עינת אהרן06/04/2011את בטוחה שמדובר בגזים ולא באיזה וירוס בטן לא נעים? יש הרבה כאלה כרגע.
בינתיים הכי חשוב לשיים לב שהוא לא מתייבש ושהוא עושה פיפי כמו שצריך.
אם זה לא עובר אולי כדאי ללכת להתייעץ עם רופא הילדים שלכם.
תרגישו טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד ימין רדומה לאחר לידהאימא02/04/2011
שלום,
ילדתי לפני כשבועיים, בת שלישית, במשקל של 4.600, הלידה הייתה קשה וארוכה למרות שזו לידה שלישית וקדמו לה 4 ימים של זירוזים שונים, כי עברתי את התאריך.
בבית ישנן עוד 2 ילדים, ודווקא עכשיו, שבועיים אחרי, כשהתפרים נרגעים וההנקה מתבססת, התחילה להירדם לי יד ימין, כל הזמן, בתחילה קמתי מתוך שינה ללא יכולת "להעיר את היד" ועכשיו זה מחמיר וכמעט כל היום היא רדומה, האם זה קשור ללידה? למי לפנות? זה מקשה להניק ולהחזיק את התינוקת. כל זה בנוסף לאיזשהוא מין עצב קבוע כזה שיושב לי כמו אבן על הלב. לא משהו שמונע ממני לתפקד , כי יש לי מחוייבות להרבה אנשים פה, אבל משהו מאוד קבוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד ימין רדומה לאחר לידה - תגובה
עינת אהרן03/04/2011אמא ל-3 מזל-טוב.
ראשית בנושא יד ימין, לטעמי אם את כותבת על זה ומתייעצת כנראה שיש דברים בגו ואל תחכי עם זה לכי לבדוק. תתחילי עם רופא המשפחה שלך והוא כבר ידע למי להפנות אותך הלאה אם יש צורך בכך.
והעצבות, האם זה משהו שמוכר לך? האם זה רגש שהיה שם אחרי הלידות הקודמות? האם הוא מפריע לך ביומיום? יש כ"כ הרבה מה לשאול ולברר איתך ושוב אני מאמינה שאם בחרת להעלות את הנושא פה בפורום זה לא סתם. את מוזמנת או לכתוב עוד קצת או ליצור איתי קשר וננסה יחד להבין מה קורה לך.
בכל מקרה בשני המקרים מילת המפתח היא שתטפלי בך!!!! מגיע לך!!!
שבוע טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים אחרי לידהקרן 3230/03/2011
שלום
ילדתי ב-24.1.11 וקיימתי יחסים פעם 1 לפני מס' ימים מאז יש לי כאבים ברחם
האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד03/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אחרי לידהקרין30/03/2011
היי התחלתי לקחת גלולות 3 שבועות אחרי לידה ועכשיו נשאר לי עוד שבוע לקחת ואז שבוע הפסקה אני לא רוצה לקבל אז מחזור האם זה בסדר לעשות הפסקה טרם סיום הגלולות או להמשיך ברצף חפיסה נוספתץ
ושאלה נוספת הסתיים הדימום של הלידה לאחר 3 שבועות כשהתחלתי לקחת גלולות ממתי אני הייתי מוגנת לא חיכיתי למחזור ואני לא מניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן30/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן30/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיכחוןאסף30/03/2011
שלום רב
אחותי ילדה לפני כחודש ילדה שנייה ויש לה בן בכור בן שנה וחצי
היא מתגררת אצלנו חודש ובשבבועיים האחרונים יש לנו בבית ריבים רציניים לא איתה ביננו המשפחה
אבל בגלל שהיא הכי קרובה להורים אז היא תמיד מתווכת בכל הריבים הללו
היום היה לנו במשפחה כסאח רציני ופעם ראשונה שראיתי אותה ככה היא ממש התעצבנה התחילה לבכות וניכנסה לסטרס רציני וכמה דקות שדיברתי איתה היא לא הגיבה ורק בכתה
ואחרי הריב ששאלתי אותה נרגעת היא אומרת לי מה יש לי להירגע מה קרה למה אני רטובה
ואמרתי לה ששפכתי עליה מים כי היא בכתה והיא לא זוכרת כלום מהריב
וחשבתי שהיא צוחקת עלי, אז אמרתי לבעלה מה קרה ושידבר איתה והוא אמר לי שהוא דיבר איתה והיא כאילו לא מודעת לזמנים והיא מספרת לו על אח שלי שאתמול הוא סיים קורס בצבא והוא ברגילה עכשיו , כאילו בלי שום קשר לריב שהיה
האם זה נורמלי שהיא שכחה את מה שהיה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיכחון - תגובה
הילה שקד03/04/2011הי אסף ,
אני חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד03/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_משפחה' id=link]רפואת משפחה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאמא טריה29/03/2011
שלום,
מתנצלת מראש על התיאורים...
ילדתי לפני חודש תאומים בלידה רגילה (כואבת וארוכה...) :)
אחרי הלידה הרופאה אמרה שיצאו קצת טחורים וזה אמור לעבור לבד (ליתר בטחון נתנו לי משחת רקטוצורין).
לאחר הלידה לא הייתה עצירות בכלל, השתדלתי לאכול נכון והיו יציאות כל יום.
לא היו כאבים נוראיים פרט לכאבים של התפרים ובכלל... כאבים מקומיים של אחרי לידה.
בימים האחרונים (חודש אחרי הלידה)- נורא כואב לי כשיש לי יציאה, ואני רואה דם בניגוב מאזור פי הטבעת.
חשוב לציין שגם עכשיו אין לי עצירות, ואני כלל לא מתאמצת כשיש יציאה.
ניסיתי להשתמש שוב במשחת הרקטוצורין שניתנה לי אחרי הלידה אך אין שיפור.
מה ניתן לעשות? האם יש צורך להבדק? במידה וכן, איזה רופא מטפל בטחורים?
תודה רבה!
ושוב- מצטערת על התיאורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
עינת אהרן29/03/2011בוקר טוב,
לידה רגילה של תאומים זה ממש לא מובן מאליו בימנו כל הכבוד!!!!!
מתאוריך מאוד יכול להיות שהטחורים חזרו, יש המון סיבות לכך שטחורים יוצאים ושווה להיבדק.
גשי לרופא המשפחה שלך, התיעצי איתו והוא בוודאי ייתן לך הפניה לכירוג, מהידוע לי הוא אחראי על סוגיות מאין אלו.
תרגישי טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מעוניינת לשאול עוד 2 שאלות:
א01/04/2011תודה רבה על התשובה.
ברצוני לשאול עוד 2 שאלות:
1. כמה זמן לאחר הלידה מותר לבצע הסרת שיער לצמיתות בלייזר? (מדובר בפעם ראשונה שאני מבצעת הסרת שיער בלייזר) האם יש איזושהי מניעה לאחר לידה?
2. בשבוע האחרון אני חשה כאבים נורא חזקים בעצמות בגוף, ובמפרקים:
ברכיים (כואב לי לעבור ממצב ישיבה לעמידה) , אצבעות הידיים כואבות עד שאינני יכולה להפעיל עליהן כח, פרקי כף הידיים כואבים וזה נורא מקשה עליי בטיפול בתינוקות.
האם יש תופעה כזו שיכולה להתרחש אחרי לידה? האם כדאי להבדק? יכול להיות שזה נובע מחוסר ברזל או סידן?
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מעוניינת לשאול עוד 2 שאלות: - תגובה
עינת אהרן03/04/2011אמא טריה,
לגבי הלייזר אין לי מושג!!! כדאי לפנות למכון שאת סומכת עליו ב-110% ולהתייעץ.
לגבי שאר התופעות שאת מעלה ייתכן שמדובר בעייפות גדולה של הגוף ואולי בדברים אחרים. ראשית הייתי ממליצה לך לנוח, לאפשר לעצמך ברגעים שאפשר לשיים ראש ולתת לגוף מרגוע, אולי לת לעצמך מתנה של עיסוי עדין וטוב שישחרר את הגוף....
בכל מקרה אם זה ממשיך פני לרופא המשפחה שלך ותייעצי איתו, זה הכי בטוח!!!!
תרגישי טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף תינוק- כמה להלבישמיכל24/03/2011
הי,
אני מעוניינת לדעת בכמה שכבות רצוי להלביש את התינוקת (בת חודש) במזג אויר כמו של היום...אני נוגעת לה בידיים /אף והן חמות. (יש אינדיקציה נוספת אם קר/חם לה?), היא רגועה, ולא מראה סימן שמשהו לא בסדר. היא הייתה לבושה שכבה אחת ומכוסה בשמיכה כשהיא לא הייתה עלי וגם החימום עבד מדי פעם במהלך היום.
הלבשתי אותה בשכבה נוספת- אחרי ביקור מתיש של חמי וחמותי ("מה זה?..נורא קר לה, היא לא לבושה מספיק, האוברול הזה קטן עליה, החלב שלך לא משביע-יש לך מטרנה בבית? (כי היו לה גזים וכאבי בטן ) שימי אותה ככה, תעשי לה ככה....ועוד שלל עצות כי הם גידלו 4 ילדים).
אשמח לתשובה,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גוף תינוק- כמה להלביש - תגובה
הילה שקד27/03/2011הי מיכל ,
כדאי לבדוק את העורף של התינוק ..ובכל מקרה כדאי להלביש לתינוק שכבה אחת יותר ממה שאת לובשת ..
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריםחנה24/03/2011
שלום רב,
לפני 11 ימים ילדתי בשעה טובה את בני, דביר, בלידת ואקום. יש לי הרבה חתכים.
אני רוצה לשאול, מתי אמור להסתיים, פחות או יותר, הכאב הנוראי הזה? ומה יכול להקל עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים - תגובה
הילה שקד27/03/2011הי ,
מזל טוב יקירתי להולדת דביר!!!
אני ממליצה על כיווצים של רצפת האגן כמה שיותר וכמו כן אם עדיין ממש כואב אני ממליצה על משחה שנקראית טראומה פלנט או על אלופרסט שזהו תרסיס של אלוורה ופרופוליס והוא מצויין לתפרים , חתכים וכו ..
את יכולה לעשות חליטה מציפורני החתול (קונים בבית טבע - קלנדולה) ולשים בשפריצר ולהשפריץ מספר פעמים ביום
ובכל מקרה אם הכאב הוא כאב נוראי שווה להבדק אצל רופא הנשים שיראה שהכל בסדר.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון אחרי לידהדיכאון אחרי ל23/03/2011
שלום לכם
אני ילדתי בן מקסים לפני 3 שבועות הייתה לי לידה ראשונה וקשה .. בבית חולים היו לי דפיקות לב מהירות .. קשיי נשימה וזה רק כשאתרחק מהחדר.
עכשיו אני בבית אצל אמא וכל הזמן מרגישה קשיי נשימה .. סחרחורות עייפות וחולשה ואין לי מצב רוח ורוצה רק לישון ואין לי מצב רוח לטפל בתינוק.
הקשיי נשימה זה רק כשאני מפחדת ממשהו או כשאני מתרחקת מהבית. אני רוצה לצאת מהבית אבל זה קשה לי כי אני מפחדת להתרחק ואז מרגישה קשיי נשימה.
אני מאוד מאוד מעוניינת בעזרההה אני מרגישה שאני נחנקת וצריכה טיפול לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון אחרי לידה - תגובה
עינת אהרן24/03/2011יולדת יקרה,
את אמיצה כל-כך על השיתוף וזו תחילת הדרך להתחיל להרגיש יותר טוב.
אני מזמינה אותך ליצור איתי קשר ולספר לי יותר פרטים על מצבך ואיפה את גרה על מנת שאוכל לתת לך שמות של אנשי מקצוע בסביבה שלך שיוכלו לאזור לך(מבטיחה לך שהכל נשמר בדיסקטיות!).
אל תחכי, טפלי בעצמך כמה שיותר מהר על מנת שתוכלי להיות מאושרת עבורך ועבור תינוקך - מגיע לכם!!!!!
עינת אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)