מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי הגר, זאת שוב אני.יעל כץ19/08/2007
אני בכל זאת מבקשת שתכתבי לי תפריט אם את יכולה, מכיוון שרק כך אני חושבת שאדבוק במטרה.
פעם שקלתי פחות והייתי שלמה עם המראה שלי. והיום אני לא.
ועוד משהו... באמת קצב תקין של ירידה במשקל הוא חצי קילו לחודש?
אז איך אפשר להסביר את קצב ירידתם במשקל של משתתפי התוכנית "לרדת בגדול"?
תודה מראש :]
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ד''ר הגר שפר23/08/2007היי יעל
לגבי התפריט, תכתבי לי מה את אוהבת לאכול ותתארי לי יום רגיל של אכילה ואני אעזור לך לבנות תפריט בריא ויעיל.
לגבי קצב ירידה במשקל, קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בשבוע, כלןמר 2 קילו בחודש.
התוצאות שרואים בלרדת בגדול הן לא תוצאות רגילות כי הם לא חיים חיים רגילים בתקופת התחרות. המתמודדים עושים קרוב ל- 5 שעות של פעילות גופנית ביום, שזה פי 5 ממה שמומלץ באופן בריא. הם אוכלים מעט מאד ונמנעים לגמרי ממאכלים משמינים. למעשה חלקם אוכלים אף פחות מהתפריט המומלץ להם כדי לזכות. אני יודעת את זה ממקור ראשון כי נפגשתי אתם בשנה שעברה כי הצטלמנו איתם לתוכנית, הם צילמו אותי ואת הילדים בחוג שלי, את יכולה לראות את זה באתר שלי : www.easy-way.co.il
אז אל תקחי דוגמא משם, תמצאי את האמצע, תעשי פעילות גופנית שאת אוהבת ותאכלי בריא ומזין ואז תרגישי הכי טוב עם עצמך.
מחכה לתשובה ממך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי הגר :]
יעל כץ23/08/2007אז לגבי התפריט... אין לי בעיה עם שום אוכל אני אוהבת לאכול הכל...!
זה בערך מה שאני אוכלת במשך היום:
בוקר: (בזמן ביה"ס)
אקטימל
שקית עם קורנפלקס (בערך 2 כוסות)
פרי
צהריים:
מנת בשר (שניצל/ קציצות בשר/ עוף/ וכו')
מנת פחמימות (אטריו/ אורז /כו')
סלט גדול
שתי פרוסות לחם
ערב:
2 פרוסות לחם
ביצה
סלט גדול
גבינות (5% שומן)
ואוליי כל היום בסה"כ 2-3 עוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט מגוון.טלי.19/08/2007
שלום,
אם תוכלו, הייתי רוצה שתרכיבו לי תפריט,
הינה כמה פריטים חשובים:
לעולם לא אגע בדגים.. אולי חוץ מטונה.
אני לא אוהבת בייגלה.. [ראיתי פה כמה תפריטים עם המון בייגלה]
אני לא אוכלת כמעט ממתקים וחטיפים, אני לא אוהבת.
בתודה ובתקווה שתענו,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טלי
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי טלי
האם שתי השאלות הן שלך?
תשלחי לי עוד נתונים ואני אבנה לך תפריט.
תרשמי מה את אוכלת היום בכל ארוחה וכך אני אוכל להרכיב לך תפריט שיתאים לך
מחכה לעידכון
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית..טלי.19/08/2007
שלום אני בת 11 וחצי ומשקלי תקין.
הייתי רוצה שתמליצו לי על פעילות גופנית נכונה בכדי לשמור על משקלי.
בתודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה יל פעילות גופנית
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי טלי
צנ את עושה היום ואיזה פעילות את אוהבת ומה את שונאת?
תכתבי לי ואני אכוון אותך.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,יעל כץ19/08/2007
אני בת 15, שוקלת 53, וגובהי הוא 1.58 מטר.
רציתי לדעת אם משקלי תקין, ובנוסף ..
אני מנסה לרדת הרבה זמן 5 קילו. באמת שאני לא אוכלת הרבה! בכלל לא! ואני גם משתדלת לעשות ספורט.
תוכלי לכתוב לי תפריט מאוזן שיעזור לי לרדת במשקל?
תודה רבה מראש :]
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי יעל
אני לא מבינה למה את רוצה לרדת במשקל המשקל שלך מתחת לממוצע.
את בטח לא צריכה לרדת 5 קילו אולי אפילו לעלות קילו או שניים 0 אם הנתונים שרשמת מדויקים.
את יכולה ללכת לרופא שיראה לך שאת מתחת לעקומת משקל.
אז תשכחי מדיאטות ותהנ מהחיים.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ק הגראורי19/08/2007
שמי אורי ואני שלחתי לך אימייל בשביל שתוכלי לבנות לי תפריט תזונה וכושר.
בהודעה רשמתי את גובהי ומשקלי המידה ותירצי שאי אשלח לך את ההודעה בפורום אנא צרי איתי קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורי
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי אורי
לא ראיתי את השאלה שלך אז אני מציעב שתשלח אותה שוב.
לפעמים יש בעיות במערכת...
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר
אורי19/08/2007הגר אני רוצה להודות לך על זה שאת עונה לי זה מחזק אותי
ומה שרציתי לדבר עליו הוא זה:
אני בן 12 גובהי הוא 150 ס"מ ואני שוקל 46 ק"ג הייתי רוצה לדעת האם יש לי עודף משקל?
הייתי רוצה גם שתיבני לי תפריט של תזונה בריאה.
אני לא אוהב דגים אני אוהב בשר, פירות ומוצרי חלב אהובים עליי מאוד.
ושוב תודה אורי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר
אורי19/08/2007הגר אני מצטער אבל במהודה הקודמת שכחתי לירשום מה אני אוכל:
בוקר:דגנים עם חלב
ביניים:לפעמים אפרסקים מנגו או נקטרינות.
צוהוריים:לפעמים כוס של בורגול או של תריסים או של אורז עם חתיכת עוף.
ערב: משתנה לפעמים פיצה או שתי צנימים של לחם אחיד או שוב דגנים אבל כל העיניין הוא שכאן הייתי רוצה שתגידי לי מה לאכול.
בקשר לכושר, תוכלי ליבנות לי תוכנית אימונים קצת נוקשה שתכניס אותי לכושר. כל סוגי ההתעמלות מקובלים עליי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימישהי18/08/2007
תוכלי לעזור לי בבקקשה ולכתוב לי תפריט משלך שיכלול בו כל מה שהגוף צריך?
חלבונים וכל שאר הדברים שאני לא זוכרת אותם כרגע חחח
זה מאוד חשוב לי, ....אני רוצה לאכול בכל יום כל מה שצריך .... לפעמים זה יותר מדי לפעמים פחות מדי, אני חושבת שאת יכולה לעשות לי סדר בבלגן.
רק שבבוקר אני מאוד רוצה שזה יכלול דגני ברנפלקס עם חלב......אבל בכל זאת תכתבי לי בבקשה תפריטים שיכללו הכל.אני בת 17 וחצי אגב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למישהי
ד''ר הגר שפר19/08/2007שלום לך
לכתוב ככה סתם תפריט בלי רקע זה לא לעניין.
אני מציעה שתכתבי לי מה את אוכלת ואני אלמד אותך מה כדאי לשנות.
בסדר?
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
מישהי19/08/2007בבוקר זה ברנפלקס עם חלב 1%
בערב זה לחמנייה עם גבינה\פסטרמה\שוקולד, אבל הבנתי שזה לא בריא לחם לבן. זה נכון?
בצהריים,זה שניצל\אורז\פסטה
וכמה חשוב לאכול בשר?כאילו לכל כמה זמן?פעם בשבוע?יותר זה כבר לא בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלה בקשר לגובהאנונימוס17/08/2007
קראתי באיזה אתר שככל שאתה יותר רזה ככה אתה יותר גבוה האם זה נכון???
בבקשה עני לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנונימוס
ד''ר הגר שפר19/08/2007לא זה לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משקלי טוב?יובל17/08/2007
שלום אני בת 14 וחצי גובהי 1.60 ומשקלי 49.5 ואני רוצה לדעת אם אני שוקלת טוב?
וגם אני לא מצליחה לשמור על המשקל כל פעם אני עולה חצי קילו-קילו ויורדת אותם או יותר ואז מעלה שוב אז הייתי מאוד רוצה שתכתבי לי תפריט כדי שאוכל להתמיד ולא לאכול יותר ממה שאני צריכה (כי כרגע אני לדעתי אוכלת יותר ממה שאני צריכה). ואני משחקת כדורעף אז כשיתחילו הלימודים יהיו לי 3 אימונים בשבוע של שעה וחצי- שעתיים כל אימון.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליובל
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי יובל
המשקל שלך יחסית מאד נמול, מתחת לממוצע ואת ממש לא צריכה דיאטה וגם לא תפריט קבוע.
פשוט תאכלי בריא ומגוון וזה טבעי שהמשקל קצת יעלה וירד כי את בגיל של גדילה והתפתחיות.
אז תשכחי מדיאטות ותהני מהחיים...
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר אגר שרפיחן16/08/2007
בס''ד
היי אני חן שלחתי לך לאיימל משהוא שמעיק לי המון שנים ורצתי שתבדקי אותו ותחזרי אלי בבקשה לאיימל הזה [email protected] ואיימל שלי זה [email protected]
ורציתי לשאול שאלה אני בת 12 וחצי גובה 1.58 או9 ורציתי לדעת כמה אני צריכה לאכול ביום?
בתודה חן עטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי חן
כתבת לי מייל בחזרה כנראה לא קבלת אותו.
אני אשמח מאד לעזור לך.
תכתבי לי מה את אוכלת היום, תתעדי יום-יומיים של אכילה ותשלחי לי ואני ארכיב לך תפריט מוצלח.
איפה את גרה ואיזה פעילות גופנית את עושה כיום?
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שחר15/08/2007
היי,
עוד מעט חוזרים לבי"ס ובמהלך החופשה אני שמרתי על עצמי ועשיתי ספורט והכל וכרגע אני נמצאת במשקל התקין לגילי ( 14) שיתחיל בי"ס אני רוצה עוד קצת להמשיך בדיאטה שהתחלתי בחופש ויש לי שאלה לגבי התפריט שאני מתכוונת להתחיל בתחילת השנה והייתי רוצה לשאול מה דעתך עליו הרכבתי 2 תפריטים ואני אכתוב לך את שניהם ותגידי לי מה דעתך.
תפריט 1:
(אני ממש אוהבת לאכול קורנפלקס עם חלב בבוקר מה שלא אכלתי בדיאטה בחופש ואני מעוניינת להוסיף כרגע)
א. בוקר לפני בי"ס- קערת דגנים( דגני FITNESS-שקדים ודבש) עם חלב.
א. בוקר בבי"ס-כריך מ 2 פרוסות לחם קל+ ממרח (לא שוקולד וכ"ו)
א. צהריים- מנת בשר כל שהי( עוף קציצות וכ"ו)+ 3 כפות תוספת.
א. ביניים- פרי+ קרטיב.
א. ערב- יוגורט 3% עם פרי (בתוכו)
תפריט 2:
א.בוקר- ביצה מקושקשת מ 2 ביצים+ 2 פרוסות לחם קל+כף גבינה או קוטג' + קפה.
בבי"ס- פרי.
צהריים- כנ"ל
ביניים- כנ"ל
ערב- כנ"ל.
אני מתכוונת לשלב גם פעילות גופנית 2-3 בשבוע.
ויש לי כמה שאלות: 1. על איזה תפריט מומלץ יותר?, 2. האם זה תפריט טוב לדיאטה?
המון תודה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
שלי ראכמוט23/08/2007הי, גל
שני התפריטים שהכנת הם טובים, אבל הייתי מקפידה על כריך בבי"ס ולא רק פרי , כמו כן חשוב מאוד שבימים שאת מתאמנת כן לשלב פחמימות בארות ערב אחרי האימון ולא רק יוגורט עם פרי.
חסר לי ירקות בתפריט שלך וחשוב לגוון מדי פעם בסוג האוכל , לכן אני ממליצה לא להיצמד רק לשני התפריטים ומדי פעם לגוון.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאורז..הילה15/08/2007
הייי הגר מה שלומך?.
אז ככה, שאלתי היא כמה אורז אני יכול לאכול במנת צוהורים,כי לפעמים אני פשוט אוכל איזה 2 כוסות אורז עם ירקות וחזה עוף למשל,ובערב אחרי פעילות גופנית כאשר אני רעב בערב
אני אוכל בדרך כלל שוב אורז עוד איזה 2 כוסות..עם סלט
האם זה עולה לי יקר כל זה עדיף לוותר על האורז..?
אני אצין שהאורז הוא לבן רגיל..
אורז נחשב כמו פסטה שגם כן היא פחמימה?או שיש שוני בניהם ועם כן מהו..-
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על אורז לאייל
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי אייל
אורז הוא כמו פסטה, תפוח אדמה, פתיתים וקוסקוס - פחימימה
בארוחת צהריים לא כדאי לאכול יותר מכוס אורז 1 להוסיף ירקות וחזה עף גדול.
2 כוסות אורז זה בהחלט יותר מידי, זה מקשה על הגוף ויכול לגרום לעליה במשקל ועייפות.
ארוחת הערב שלך לחר באימוןו ממש לא טובה כי אין בה חלבון.
במקום 2 כוסות אורז וסלט תאכל: כוס אורז 1 (או 2 פ' לחם) קופסת טונה 1 + סלט ירקות.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי זה אני בן 12 זוכרת אותיישראל15/08/2007
דר' הגר
אני שמח שאת עונה לי, זה מחזק אותי.
אני מבקש אם את יכולה לרשום לי כמה תפריטים, כי קשה לי לאכול כל הזמן אותו הדבר.
כתבת לי גם שיפודי עוף אבל לא כתבת לי כמה.
תודה עוד פעם שאת כאן
ישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קוראים לי לידור
לידור16/08/2007שלום קוראים לי לידור ואני רוצה לרזות בדחיפות לבר מצווה שלי בעוד חודשיים
אני בן 12 ו-8 חודשיים ואני שוקל-60 קילו ואני רוצה לרדתך-35
אים את בבקשה יכולה לשלוח לי תפריט של דיאטה שבעוד חודשיים אני יהיה במשקל -35
תעני בבקשה בהקדם האפשרי.
בתודה:לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללידור
ד''ר הגר שפר19/08/2007היי לידור
אין סיכוי לרדת 35 קילוגרם בחודשיים וגם לא בחצי שנה קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בחודש. כדאי שתיקח את זה בחשבון כדי שלא תתאכזב.
אתה גם לא צריך לרדת כל כך הרבה, לא כתבת מה הגובה שלך אז אני לא יכולה להגיד לך מה המצב באופן מדויק. אבל גם את תרד 10 קילו זנ יהיה מצוין.
בכל מקרה רוב הסיכועעם שלא תרד יותר מ -5 קילו עד הבר-מצוה, זה זמן קצר מידי.
אם זה באמת כל כך חשוב לך אני מציעה שתשתף את ההורים שלך ותבקש שיקחו אותך לדיאטנית ילדים או שירשמן ארןתך לקבןצה של ספורט ותזונה כמו שעושים בקבוצות שלי, כי בלי מסגרת הרבה יותר קשה להצליח.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לישראל
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי ישראל
אני מציעה שתמשיך בתפריט עד סוף החופש הגדול ואז אני אשלח לך תפריט לתקופת הלימודים.
תעדכן אותי איך מתקדמת הירידה במשקל...
שיפודי עוף = 2 שיפודים בארוחה
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר הגר היקרה
ahv26/08/2007עוברת עלי תקופה קשה, אבל אני מתגבר על המכשולים.
לדוגמא:כבר לא טעמתי חטיף מאז הדיאטה שרשמת לי.
יש ימים שאני ממש מצליח ויש ימים יותר קשים.
אני מאד אשמח את תכתבי לי כמה תפריטים כי באמת שנמאס לי לאכול כל הזמן אותו הדבר!
במיוחד עכשיו כאני עומד לחזור לבית הספר.
אני עולה לחטיבה.
אני לא רגיל לאכול כלום בבקר לפני שאני יוצא לבי"ס, כי אני מקבל כאבי בטן.
אני כאן מחכה, אל תשכחי אותי
אני אכתוב לך בסוף השבוע מה המשקל שלי, כי עדיין לא נשקלתי מאז שכתבתי לך
אבל יש לי הרגשה שירדתי במשקל, אני מקווה בכל אופן (פגשתי חברים שאמרו לי שגבהתי...)
יש לי חוברת של שומרי משקל - והם ממליצים לאכול 24 נקודות.
את מכירה את זה? את ממליצה לי?
מחכה לתשובתך
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לישראל
ד''ר הגר שפר26/08/2007הי ישראל
אני יודעת שקשה להתמיד בדיאטה אבל אתה תראה שזה יהיה שווה את המאמץ.
אני מחכה לשמוע כמה ירדת והאם הבגדים יותר גדולים עליך עכשיו.
אני רוצה שתרשום לי דברים שהיית רוצה להוסיף לתפריט ואני אשלב לך אותם בתפריט חדש לכבוד תחילת הלימודים.
מחכה לעידכונים
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני צריכה דיאטה?ישראל14/08/2007
שלום
אני בת 12 וכמה ימים
אני בגובה 138 ושוקלת 38.5 ק"ג
הייתי רוצה לרדת קצת במשקל אם אני שמנה,
אם לא אני מבקשת אם את יכולה לרשום לי תפריט אם כמה אפשרויות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחגית
ד''ר הגר שפר15/08/2007הי חגית
אם הנתונים ששלחת נכונים, לא רק שאת לא צריכה לרדת במשקל את בתת משקל וגם הגובה שלך ממש מתחת לנורמה.
אני מציעה שתלכי לרופא המשפחה ותתייעצי איתו לגבי המצב, אולי כדאי שיפנו אותך לדיאטנית של קופת החולים או של בית החולים בכדי שתעזור לך לקדם את קצב הגדילה וההתפתחות שלך.
בשום פנים ואופן אל תקצצי במזון שאת אוכלת ואני מציעה שתערבי את ההורים שלך בהקדם בכדי שיעזרו לך לקבל הדרכה ולבדוק את הנושא.
תעדכני אותי מה קורה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייילולי14/08/2007
תשמען:)
אני אוכלת בבוקר כוס קורנפלקס כריות עם חלב, בצהריים בדרך כלל אורז עם משהו ובערב2 ביצים קשות .........במהלך היום פירות...לא שותה קולה ומיצים...משתדלת לשתות כמה שיותר מים...
איך זה?::)מבחינת התזונה..להוסיף להוריד?יש משהו לא בריא?אני בת 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללולי
ד''ר הגר שפר15/08/2007הי לולי
מה שחסר בתפריט שלך זה חלבון: מוצרי חלב, בקר, עוף ודגים.
ארוחת הבוקר שלך לא מדהימה, הערך התזונתי של כריות הוא כמו של ממתק רגיל ועדיף שתבחרי דגני בוקר יותר בריאים: ספיישל K , פיטנס, ברנפלקס, אול בראן וכו'.
לארוחת הצהריים את חייבת להוסיף מנת בשר או טבעול כמו חזה עוף של טבעול, כי רק אורז זה לא מספיק מזין וכמובן להוסיף סלט או ירקות מבושלים.
כדאי לאכול ארוחת ביניים אחה"צ- יוגורט יכול להיות מצוין או פרי או קרטיב.
לארוחת הערב כדאי להוסיף גם גבינה, ירקות ופרוסת לחם מלא או פרי לקינוח.
כמובן לשלב פעילות גופנית וזה יהיה מושלם...
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא טעים
לולי15/08/2007חחחח יש דגנים גם טעימים וגם עם שוקלוד?
אבל עוד משהו, אני למשל אוכלת..ואחרי שעתיים עוד פעם נהיית רעבה..מה עושים??.אני לא יכולה לאכול כל כך הרבה ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעופר13/08/2007
היי רציתי לדעת אם המשקל שלי טוב לגיל שלי וגם לגובה : אני שוקל 53 הגובה שלי 1.67 ואני בן 13 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעופר
שלי ראכמוט14/08/2007הי,
לפי הנתונים שרשמת אתה במשקל תקין לגילך וגובהך.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)