מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה אינטנסיבית בשבוע.יניב26/07/2007
אהלן, בשבוע הבא אני יורד לאילת. כאמור, העיר אילת מציעה בעיקר ים ובריכה.. דבר שמכניס
אותנו לעיתים ללחץ (או לפחות אותי), בידיעה שאני אמור להוריד חולצה ולהתהלך על הגוף,
עם רצון לגוף נורמלי, נטול כרס/צמיגים/שומנים מיותרים (לא, לא ביקשתי שרירים).
האם יש דרך לעשות דיאטה "דרמטית" תוך שבוע?..
ידוע לי שדיאטה מסוג זה היא לא דיאטה שמיועדת להורדה לטווח הארוך ולשמירה עליה..
אבל זה לא מה שאני מחפש, יש לי כרגע מטרה אחת- עוד שבוע אילת. מעבר לזה פחות אכפת לי,
או לחילופין- לאחר מכן אוכל להתחיל בהורדה מסודרת ומבוקרת.
אשמח אם למישהו יש תשובה בשבילי (ואני שוב אדגיש, היני יודע שדיאטה "רצחנית" היא מסוג
הדיאטות שלאחריה עולים עוד יותר.. אבל זה כרגע לא משנה לי)
*אני בן 17 וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליניב
ד''ר הגר שפר26/07/2007הי ליניב
אתה צודק, דיאטה קיצונית היא אינה בריאה ואף מסוכנת ואני לא ממליצה לך עליה, בנוסף לאחריה עולים במשקל אף יותר מקודם.
אני מציעה שתעשה את הדברים הבאים כדי להצליח להראות יותר טוב באילת וגם בהמשך החופש לקראת השנה הבאה:
לאכול 5 ארוחות קטנות
לשתות רק מים ולפחות 12 כוסות
להמנע ממזון מטוגן
להמנע ממתקים וחטיפים ובמקומם לאכול פרי, קרטיב, יוגורט
לאכול סלט בכל ארוחה
לעשות שעה של פעילות גופנית ביום
לעשות 50 כפיפות בטן ביום
לאכול חלבון: ביצה, גבינה,דגים,בשר - בכל ארוחה
לאכול לאט וולעוס היטב
אני מאמינה שאם תשמור על הכללים האלה תראה הבדל אבל בלי לפגוע בגוף שלך. חשוב שתאכל נכון גם באילת וגם בהמשך החופש כאורח חיים בריא ולא כדיטה זמנית
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התגובה הסימפטית..
יניב27/07/2007אני ללא ספק אקח את העצות שלך, ואקיים אותם. בתקווה ליהנות מגזרה נעימה
ונוחה גם באילת, גם בחופש וגם בתקופת הלימודים..
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לא נכונהנטלי26/07/2007
אני בת 13 וחצי והגובה שלי הוא 1.63 בערך. אני גבוהה מאד ולכן שוקלת יותר מאחרים: 53 ק"ג.
אני מאד רזה וכולם תמיד מחמיאים לי אבל בגלל החופש רוב הימים אני נשארת בבית ואוכלת טיפה יותר מהרגיל בלי שאני שמה לב. אני לא השמנתי אבל אני גם לא רוצה שזה יקרה. אני רוצה להמשיך להיות רזה כמו תמיד.
קראתי המון על הנושא ואני מבינה פחות או יותר. ניסיתי לאכול ארוחות בריאות עם משהו קטן כמו פרי בין הארוחות אבל עם הזמן גיליתי שזה פשוט לא מספיק. אני רוצה עוד. וככה אני אשמין בסוף.
מה אני יכולה לעשות כדי לא לאכול יותר מדי בזמן החופש?
תודה,
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנטלי
שלי ראכמוט26/07/2007הי,
אני מבינה את החשש שלך להשמין בחופש הגדול ואני שמחה שיש לך מודעות לתזונה נכונה, אבל את לא צריכה להרגיש רע אם את רוצה לאכול עוד.
את בגיל שהגוף לפעמים דורש יותר אוכל כי הוא מוציא יותר ארגיה ואת צריכה עדיין לגדול,
אני חושבת שאת חייבת לשלב פעילות גופנית מתונה 2-3 פעמים בשבוע כדי שתוכלי להרגיש טוב עם מה שאת אוכלת ולהרגיש יותר בריאה.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היווושקטיוווש : >26/07/2007
תקשייבב ...
אני שמנה מאוד מאוד כולם אומרים לי שאני מלאה אבל אני לא אוהבת את הגוף שלי .
הבעייה שלי היא : שכשאני אומרת לעצמי זהוא מעכשיו אני אוכלת קצת , ואני שומרת , ואני לא אוכלת יותר מדי נישנושים ..
כשאני רואה את זה אני אומרת לעצמי " לא נורה אני יתחיל אם הידאטה מחר " .
ארוחות מסודרות אני לא יכולה לאכול אני לא מצליחה כי אין לי זמן .
אני עובדת ויש לי לימודים .
אין לי זמו לארוחות מסודרות , פשוט כשאני רעבה אני ניגשת למקרר ומתחילה לאכול עד שאני לא סבאה .
הבעיה הכי גדולה שלי זה הרעב בלילה אני בלילה בא לי כזה תאבון שאני מסוגלת לאכול הכול ומלא .
מה אני עווושה ?
ותודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בגיל שלי ובמשקל שלי
חסוי26/07/2007אבל ההבדל בינינו בגבוה.
קודם כל שלום!אני לא דוקטור או משהו כזה אבל אני מומחה לדיאטות כסאח(זה לא טוב)
את שוקלת 56 וגובהך מטר 65 .זה לא טוב.סתכלי יש נוסחה שעושים 110 פחות הגובה שלך.
165-110=45.
את צריכה לשקול 45 .
אני שוקל 65 וגובהי מטר 68 פחות או יותר.
איך מרזים:
1.פעילות גופנית(אני הולך להיות שחקן כדורגל אז אני רץ קילומטרים.)תעשי 100 כפיפות בטן ביום לא עד הברכיים.אם את יכולה עד הברכיים אז תעשי 50 ביום.
2.לא שתייה ממותקת ולא כל סוכר.
3.לא לאכול חטיפים חוץ מחטיף אנרג'י ביום אם בא לך.
אני יכול להראות לך תמונה שלי איזה מהפך עשיתי ואיך אני נראה.
בקיצר חכי גם לעזרות של אחרים.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקטיוש
שלי ראכמוט26/07/2007שלום לך,
הנוסחא שנרשמה מקודם היא לא נכונה , את נמצאת עכשיו בגיל ההתבגרות ואת לא צריכה לשקול 45!
אני חושבת שהסיבה שאת רעבה בלילה כי את פשוט כל הזמן מונעת מעצמך אוכל או לא אוכלת ארוחות מסודרות.
מאוד חשוב אפילו לקחת כריכים אם את עובדת או לומדת או לקחת פירות כדי שלא תגיעי מורעבת הביתה ואז באמת "תתנפלי" על המקרר.
אם תוכלי יותר ארוחות ביום- אבל בכל ארוחה תאכלי כמות יותר קטנה מהארוחה בלילה - את תוכלי לרדת במשקל וגם תרגישי יותר טוב עם עצמך.
מאוד חשוב להקפיד על שתיית מים, לפעמים מרגישים רעבים אבל אנחנו בעצם צמאים ופעילות גופנית.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה במשקלחסוי26/07/2007
אני בן 15 וחצי,אני שוקל 56 ואני עושה שכיבות שמיכה וכל זה.אני מטר 68 פחות או יותר.ולדעתי אני עדין נראה קצן שמן.למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנייה
חסוי26/07/2007שוב שמי הילה חוטה
שכחתי לפכמים אני שותה מים מהברז ואומרים שזה לא בריא
ולפעמים אני שותה קולה בבוקר
מה אני עושה?! אני לא יודעת איך להרזות?
אני רוצה להרזות ????????????????...........................
בבקשב תעני לי עוד היום כי מחר לא אוכל לקורא את תשובתך
וסליחה על השגיעות כתיב פשוט אני כותבת מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי שןב זאת הילה
חסוי26/07/2007שמי הילה שכחתי שוב להגישד לפעמים שאני אוכל יש לי תכושה שאני עומדת להקיא
ויש לי רגליים שמנות הורי אומרים שיכול להיות שזה מחוג שחייה שהיית 5שנים אבל הפסקתי אז אני לא יכולה להרוריד את השומן בשוק תענו לי בבקשב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להילה
שלי ראכמוט26/07/2007שלום הילה,
בקשר לשתיית מים - חשוב מאוד לשתות מים במיוחד בקיץ וגם אם נמצאים במזגנים ובמיוחד אם עושים ספורט.
כדי להפסיק לשתות קולה, כדאי פשוט להוציא את השתייה המתוקה מהבית ולהחליט שאת מסיימת בקבוק של ליטר וחצי ליום .
ייתכן שה"שומן" שאת חושבת שיש לך באזור השוקים הוא למעשה שריר , אם היית שוחה הרבה בעבר .
כשיורדים במשקל , השומן יורד מאזור מסוים בדרך כלל (שנקבע לפי גנטיקה ), אם את רוצה להוריד מאזור מאוד מסוים רצוי להיעזר במדריכת כושר כדי שתכוון אותך אילו תרגלים מתאימים להורדת השומן באיזור זה .
בהצלחה
שלי
כדי להוריד שומן באזור הירכיים או השוקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת משהו...................
חסוי26/07/2007היי ד"ר שלי ראכמוט
תודה רבה רבה שעזרת לי לגבי השוקיים שלי זה מאוד עזר
וסיפרתי לאבי והוא לא נותן לי מהיום שלשתות שתיה ממותקת והוא אומרת שאת מאוד צודקת
אבלל....
שכחת משהו השאלה שלי היא הייתה בעמ"1 אבל היא עברה לעמוד 2
אז הכותרת היא:דחוף מאוד!@
מאת :חסוי
אני כתבתי את זה ושם נתתי לך תפריט יומי שלי כמה אני שוקלת ובת כמה אני ואיזה מטר אני
מקווה מאוד שתראי את ההודעה ושתעני עליה במהרה
מאוד מקווה
אני אוהבת אותך
תודה רבה רבה
הילה חוטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לומר על שאני עושה הרבה פעילות
חסוי26/07/2007אפשר להגיד שאני הולך להיות שחקן כדורגל,אני כל יום כמעט משחק ורץ קילומטרים על המגרש.
אני אוכל חטיפים פעם ב...................10 ימים,לדוגמה במבה קטנה.כשאני רואה תפוצ'יפס אני לא מסוגל להתקרב אליו.גם לדוגמא לפני חודשיים בתורכיה פיצצו אותי באוכל וחזרתי לןארץ במשקל של 62 ותוך שבוע מאז ירדתי ל 56.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעוז
שלי ראכמוט26/07/2007שלום,
לפי הנתונים שרשמת המשקל שלך תקין.
נשמע לי קצת קיצוני שעלית במשקל בתורכיה 6 ק"ג וירדת אותם בשבוע ...
אבל זה אומר שברגע שאתה חוזר לאכילה הרגילה שלך ולפעילות הגופנית הסדירה שאתה עושה אתה שומר על המשקל.
אם תשמור על המשקל הנוכחי ותעלה בגובה כבר לא תחשוב שיש לך עודף משקל ותרגיש טוב עם עצמך.
כדאי שתחכה בסבלנות ותמשיך ככה
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעוז
ד''ר הגר שפר26/07/2007הי עוז
המשקל שלך תקין ביותר.
אולי כדאי שתוסיף גם פעילות אירובית כמו: הליכה, אופניים, שחייה, ריצה, טניס, כדורסל, כדורגל וכו'.
זה ישפר את כושרך הגופני ויגרום לך להרגיש יותר נוח עם הגוף שלך.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף מאוד!@חסוי26/07/2007
שלום שמי הילה ואני בת 11 וגובהי 1.50
אני שוקלת 54.5 ועולה לכיתה ו' כולם הכיתה יורדים אליי שמנה
זה הקללה המיוחדת שלהם והם יודעים שזה מעליב אותי
אני לא יודעת עם אני אוכלת נכון ?!
א. בוקר:
1.דגנים+חלב (הרבה)
2.חביתה+פיתה (רוב הימים)
ב. ביניים"
1. שתי חטיפים (כגון דוריטוס במבה ביסלי וכ'ו..)
2. עוד כערת דגלים +חלב
ג. צהריים:
1.שניצל /שניצל תירס (רוב מה שאי אוכלת בצהריים הוא בשר או שלפעמים אני לא אוכלת)
2. תוספת רטבים אורז ,פסטה,ועוד...+שתיה ממותקת רוב האוכל
ד.ביניים:
1 . חטיף 1
ה.ערב :
אני בדרך כלל לא אוכל ערב אבל יש ימים שאני אוכלת
1.חביתה +פיתה
ואני אני שותה שתייה ממותקת אני לא ממש רעבה
אבא שלי הסביר לי נושא השתיה שאני אוהבת היא קולה הואאמר לי לקחת בשר קר לשפוך עליו כוס קולה לראות תוך כמה דקות איך הבשר שפג מהר את הכולה ונעייה קטן וזה מה שקורה לי במעיין ...
עכשיו הביעה שאימי תמיד אומרת לי שאני שמנה ואיז דובה אני ואם אני ירזב יהיה לי גוף יפה
בדרך כלל אני עושב בבית ספר היתעמלות ספורט אבל עדיין מתעייפת ונותנת למורה פתק שכואב לי כל הגוף
עכשיו יש לי עוד בעיה שגילו לי יש לי 3 אבנים בכליות
וזה לפעמים מכאיב לך את כל הגוף ואני לא יכולה ללכת וכולם צוחקים עליי
אבל יחסית אני מקובלת בכיתבה כי אני מצחיקה שם את כולם אפילו את הבנים
אבל אני לא יכולה אני מיתביישת לבוא לבית סהפר אני רואה ילדות רזות שלובשות את המכנסיים
שאני רציתי פשוט הם לא עולות עליי כשהייתיע קטנה הייתי רזה אז היו לי מלא בגדים עכשיו אף אחד מהם לא עולה עלייי ואני רוצה להיות יפה כמו כל בנות הכיתה ולקול 35/38 להיות רזה זה המשאלה שלי
רק רציתי להוסיף שרוב ביום אני שותה מים לפחות 10 כוסת בערך לא יותר כי אומרים לי שזה חשוב וזה מפורר לי את האבנים בכליות
אני מאוד מקווה שהבנתם אותי?!
ושאלתי הי אהאים מה שאני אוכלת בריא? איך אפשר לשפר זאת? ומה היה התפריט שלי ? ואיזה שתייה לשתות?
מקווה שתהני אל השאלות שלי ?!
בתודה רבה רבה
הילה חוטה
נ.ב: לכול הילדים שרשמו כל הכבוד ודרך צלחה בשיפו רובכלל בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חטיפים
חסוי26/07/2007עשי טובה לעצמך אל תגעי בחטיפים.לפני שנה ומשהו אני זללתי תפוצ'יפסים ועכשיו כשאני רואה תפוצ'יפס אני נגעל ממנו.אני לא נוגע בחטיפים.ובגלל זה עכשיו אני במשקל תקין.כל התפריט בסר חוץ מחטיפים.אם את כל כך לא מחזיקה מעמד בפני חטיפים תאכלי חטיף דייאטתי ביום(אנרג'י)
מקווה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חטיפים,לא שתיה ממותקת!!!!!!!!!!!
חסוי26/07/2007הנה את מספרת בעצמך שזה גורם לך לבעיות כלליות בגוף.
תקשיבי רק לעצמך,אל תתפתי לאוכל.לדוגמה ההורים שלי מנסים להביא לי עוגה,או כל דבר משמין אני פשוט זורק.יש לי אחות מאוד שמנה שההורים שלי לא מנסים לעשות כלום,הם אדישים.אז כל מה שהם מצציעים לי לאכול אני לא אוכל,אני מכין לעצמי.ההורים שלי שותים שתייה ממותקת והם שמנים וזה גורם לסכרת ברמה גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד על האומץ להודות
שלהבת26/07/2007כל הכבוד שאת לוקחת יוזמה על עצמך ועל גופך.
כמה טיפים יש לי בשבילך (כשאני היתי בגילך היתי במצב דומה)(כיום אני בת 32 נ+2 ועדיין שומרת על משקל ובודקת כל מה שנכנס לפי.
דבר ראשון :
להפסיק את שתיית המיצים הממותקים והגזוז
לצמצם את אכילת המאפים (פיתות, בוקסים וכל העוגות והעוגיות)
להוסיף ירקות לתפריט (בארוחת צוהריים או ערב)
וכמובן פעילות גופנית (ספורט)- חוגים או הליכה
בתקוה שעזרתי לך בהצלחה
שלהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה :[קרין..26/07/2007
אוקי..אז.. אני עולה לכיתה ח'.. ואני יחסית נמוכה לשאר הבנות בשיכבה שלי.. אני 1.50 בערך.. ואני שוקלת 43.. אמרו לי שבגיל שלי.. ההבדל בין הגובה למשקל צריך להיות 110. . כאילו נגיד 1.50 אז אני צריכה לשקול 40.. אבל אמרו לי את זה ממזמן..וגם אמרו לי שכשנהיים בוגרים ומתפתחים והכל.. אז זה צריך להיות פחות 100 נגיד 1.50 אז לשקול 50.. אבל לא חשוב.. המשקל שלי הוא דיי בסדר.. יש לי הרבה שומנים בבטן כאלה.. ואני רוצה שהבטן שלי תיהיה שטוחה.. ושאני לא אצטרך להכניס אותה.. בנוסף, היריכיים שלי ממש נוראיות..
ארוחת הבוקר שלי היא דגנים עם חלב
ארוחת הצהריים שלי היא עוף\שניצל עם תוספת (אורז,פסטה,תפוח אדמה וכו')
ואני אוכלת ה-ר-ב-ה בין הארוחות (פרות,ממתקים... ובעיקר שטויות)
בערב.. אני בד"כ לא רעבה.. זה כבר קבוע אצלי שאני כמעט תמיד בלי ארוחת ערב.. במיוחד בחופש.. שאני אוכלת ארוחת בוקר ב11 , ארוחת צהריים ב4-5 ו...הארוחות שלי מלאות.. אז כבר לא בא לי ערב.. אבל אני אוכלת מידי פעם.. מלוואח, או פיצה, או פנקייקים, או יוגורט..
תעזרו לי.. בקשהההההה, אני עושה הרבה ספורט.. ועדיין יש לי מלא שומנים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס...
ליאור26/07/2007קרינוש... בטעות כתבתי את התגובה שלך ליוסי... סליחה, תגידי לי אם קראת אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בטעות ת'תגובה שלך אצל יוסי..
קרין..26/07/2007למעלה--התגובה השלישית..זה מה שרמשתי לך..
תקראי ותגיבי לי..בקשה ,
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה העברתי אותה לפה
קרין..26/07/2007
איך קוראים לך ובת כמה את ?
ו..תקשיבי, אני באמת עושה הרבה ספורט אני כמעט כל יום בבריכה שלנו איפה שאני גרה..עם חברות שלי.. אין לי בעיה עם זה.. אני רוכבת על האופניים לכל החוגים שלי.. באמת שאין לי בעיה..
אני אפילו גמישה יחסית.. ואני מעולה בספורט (בשיעורי ספורט של ביצפר)
ו..אין מה לעשות..אין לי מה לאכול לארוחת ערב.. לחם שחור אני לא אוהבת (לא שאני מתה על לחם לבן) אבל שחור זה דוחה.. גבינה..אני לא אוכלת שום סוג של גבינה.. ויוגורטים, רק סוג אחד.. שאני גם מתחילה לשנוא אותי..
ו..תודה בכל אופן..
:]
דברי איתי..
ותעני לי בת כמה את, מאיפה את ואיך קוראים לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרין החמודה!!! =)
ליאור28/07/2007כתבתי תגובה איפה שהוא והיא נעלמה, אז אני אנסה עוד הפעם...
קוראים לי נועה, אני בת 16, ויותר מזה אני לא יכולה להגיד לך כאן (...)
אני דיי מבינה בנושא של משקל ודיאטה כי אני בעצמי הצלחתי לרדת דיי הרבה (3 ק''ג על השבוע הראשון) ועכשיו אני שוקלת 50 והגובה שלי הוא 1.70 מ'. (שזה דיי נורמלי).
אם את צריכה עזרה תגידי, מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אההה ואני בן 16 אז תענו לי!יוסי אברג'יל26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יוסי ----
קרין..26/07/2007אתה אנורקס !
אתה ממש רזה..
אתה חייב להשמין!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה דחופה.....!!????יוסי אברג'יל26/07/2007
אני שוקל 63 וגובה שלי הוא 175 האם אני :שמן,מלא או סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין
ליאור26/07/2007ה-BMI (חישוב גובה לעומת משקל) שלך הוא 20.5.
BMI במשקל תקין הוא בין 18.5- 25, אז ככה שמצבך מצוין!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
ליאור26/07/2007אוקיי, את עושה דיי הרבה דברים לא נכון. אני לא מומחית אבל אני דיי מבינה בענייני דיאטות ומשקל...
דבר ראשון, את צריכה לאכול 3 ארוחות קבועות באותה שעה כל יום. נגיד ארוחת בוקר בשעה 10, ארוחת צהריים ב-14:30, וארוחת ערב ב-19:00/19:30. מה שאת אוכלת בארוחת בוקר וצהריים הוא נכון, את זה אל תשני, אבל טיפ קטן שיעזור- תכתבי לך כל יום מראש מה את מתכוונת לאכול ובאיזה שעה, וכשבא לך לאכול משהו בין הארוחות תגידי לעצמך שזה לא מה שתכננת. תאמיני לי, זה ממש עוזר! עכשיו, ארוחת ערב תאכלי סלט ואיזה פרוסת לחם (לחם חום, לא לבן!) עם גבינה כלשהיא. אם את רעבה בין הארוחת אל תאכלי בכלל ממתקים, הם משמינים ולפעימים גורמים גם לחצ'קונים... תאכלי פירות, שאת חותכת לעצמך בקערה מראש ואוכלת לאט לאט, כי לוקח זמן עד שהאוכל מגיע לקיבה, ואם תאכלי מהר תתמלאי יותר מדי.
בעניין הכושר- אם את קרובה לבריכה ויש לך אפשרות לשחות בה תעשי את זה! שחייה זה הספורט הבריא ביותר שקיים, וששורף הכי הרבה קלוריות ללא מאמץ. תשחי כ-40 ברכות (1 קילומטר), ובנוסף תנסי לגוון בסוגי הספורט השונים שאת עושה, תרוצי כ-5 ק''מ ביום, תרכבי כמה שיותר על האופניים, אם יש לך אחים קטנים או גדולים תצאי איתם החוצה לשחק, תהיי כמה שיותר בתנועה.
אם תיישמי את העצות, אני מבטיחה לך שעד סוף החופש יש לך בטן שטוחה!
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאמי..
קרין..26/07/2007איך קוראים לך ובת כמה את ?
ו..תקשיבי, אני באמת עושה הרבה ספורט אני כמעט כל יום בבריכה שלנו איפה שאני גרה..עם חברות שלי.. אין לי בעיה עם זה.. אני רוכבת על האופניים לכל החוגים שלי.. באמת שאין לי בעיה..
אני אפילו גמישה יחסית.. ואני מעולה בספורט (בשיעורי ספורט של ביצפר)
ו..אין מה לעשות..אין לי מה לאכול לארוחת ערב.. לחם שחור אני לא אוהבת (לא שאני מתה על לחם לבן) אבל שחור זה דוחה.. גבינה..אני לא אוכלת שום סוג של גבינה.. ויוגורטים, רק סוג אחד.. שאני גם מתחילה לשנוא אותי..
ו..תודה בכל אופן..
:]
דברי איתי..
ותעני לי בת כמה את, מאיפה את ואיך קוראים לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרין החמודה!!! =)
ליאור28/07/2007קרין, אני בת 16 וקוראים לי נועה.
פשוט גמאני עברתי את זה, והצלחתי לרדת על השבוע הראשון 3 ק''ג. עכשיו אני שוקלת 50, שזה נורמלי לגובה שלי (1.70 מ').
מקווה שעזרתי לך, אם את צריכה עזרה תגידי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורנפלקסתאירוש24/07/2007
כמה קלוריות יש בצלחת קורנפלקס של כריות עם חלב 3 אחוז שומן?
והאם את ממליצה לאכול את זה בכל בוקר?זה בריא?וזה משביע כמו כל דבר אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריותת?!? משוגעתתתתת!!
רותם =>25/07/2007את רוצה לעשות דיאטה כשאת אוכלת כריותת??!
זה הדגנים הכי משמיניםם!! חחח תפסיקי עם זה ומהרררררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסוי23/07/2007
שלום...
אני שוקלת 59 גובהי הוא מטר 57 ואני כמעט בת 12
יש לך הצעות?
אשמח אם תעזרי לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסוי
שלי ראכמוט24/07/2007שלום,
אני שמחה שרשמת את הנתונים של הגובה והמשקל כדי שאני אוכל לעזור לך, לפי הנתונים את לא צריכה לעשות דיאטה אלא לשמור על אורח חיים בריא עם תזונה נכונה ולשלב פעילות גופנית.
אם תאמצי לעצמך מספר כללים בנושא האוכל ותעשי פעילות גופנית, עם הגיל את תשמרי על משקלך הנוכחי ותגבהי.
אני מציעה לנצל את הקיץ להתחיל בפעילות גופנית סדירה ,שתמשיכי אותה גם כשתחזרי ללימודים, למשל 3 פעמים בשבוע הליכה או פעילות ארובית כלשהי או חוג .
חשוב מאוד לשתות רק מים ובלי שתייה מתוקה ולשתות בין 8-12 כוסות ביום.
להימנע ממזון מטוגן ומהרבה ארוחות בחוץ (האוכל בחוץ בדרך כלל יותר שמן מהאוכל שמכינים בבית)
להקפיד על ירקות בכל ארוחה
להחליט על חטיף קטן או ממתק אחד ליום כמו במבה קטנה או ארטיק עד 3% שומן או מיני חטיף שוקולד
לא לקחת תוספת בארוחות, אלא רק ירקות
ולנסות לסיים לאכול כשאת שבעה
בהצלחה
תעדכני אותי, איך הולך
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתאירוש23/07/2007
אני ליטל בת 15 . משקלי 50 וגובהי 1.55
אני מודעת לעובדה שאני לא שמנה,נכון?:P
אבל יש לי קילוגרמים עודפים בבטן. איך אני מורידה אותם?אומרים לי כל הזמן ספורט ושעם הזמן זה "יירד" , זה נכון? ואולי אם תוכלי להמליץ לי על מה כדאי לאכול ומה לא בכללי.
בדרך כלל בבוקר אני אוכלת שתי ביצות קשות עם סלט
בצהריים זה בדרך כלל אורז עם עוף\שניצל...עם סלט
בערב לחם שחור עם ממרח כלשהו:P
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני גם אוכלת הרבה פירות
תאירוש23/07/2007בעיקר אבטיח וענבים..שזה משמין:-]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהשאלה העיקרת היא
תאירוש23/07/2007האם עם התפריט הזה ועם אופניים שאני עושה כל יום בחצי שעה?זה יעזור לי?זאת אומרת, זה לא יותר מדי?לא טוב לי עם הקילוגרמים העודפים בבטן!
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לליטל
ד''ר הגר שפר23/07/2007הי ליטל
1. קודם כל את צודקת את ממש לא שמנה.
2. לגבי עודף השומן בבטן שילוב של פעילות גופנית בהחלט יכול לעזור. תנסי להגביר את משך האימון לארבעים דקות ואפילו לשעה שלמה, התוצאות יהיו הרבה יותר טובות.
3. תעשי כל יום כ-100 כפיפות בטן 0 לא עד הברכיים - לעלות לחצי הדרך זה בהחלט מספיק)
50 קדימה ו- 25 אלכסונים לכל צד.
3. התפריט שלך בסדר גמור. הייתי מוסיפה חלבון לארוחת ערב: טונה, גבינה, סלמון, פסטרמה.
ויוגורט אחה"צ.
תנסי לעשות את מה שהמלצתי לך ותספרי לי איך את מתקדמת
בהצלחה לך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהחלט אעדכן
תאירוש24/07/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחחווף אני מייתתחחננת תענוו@חחסוי%23/07/2007
שללוםם שממיי עינב !
וואני עוולה ללכיתה ו'
אאניי יחחסיית מללאה !
אני לא עווסקתת בסספפורט וואין לי עייסווקים ללחופפש:[
אני גובהה מטר חמישיים ושלוש ואני שווקללת 55!
ואני בת 12!
אני מאווד אשמח לקבל תפריט דיאטי כממה שייוותר מהר כי זהה חשווב לי לבת מצווה !@
תתוודה עיינב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינב
ד''ר הגר שפר23/07/2007הי עינב
אני מבינה את הרצון שלך להראות נפלא בבת המצוה שלך, זה בהחלט אירוע חשוב.
אבל הכי חשוב זה שתזיני את הגוף שלך כמו שצריך.
המשקל שלך בסדר יחסית לגובה, לדעתי תוספת של פעילות גופנית ושמירה על כללים של תזונה נכונה יגרמו לך להרגיש נפלא.
1. תאכלי 5 ארוחות ביום
2. אל תתדלגי על ארוחת בוקר - תאכלי יוגורט או פרוסה עם גבינה תוך 30 דקות מהרגע שאת קמה.
3. תמנעי ממזון מטוגן
4. תצמצמי צריכת ממתקים וחטיפים, אכלי במקום פירות, גלידת סורבה או קרטיב.
5. תחליפי את הלחם הרגיל בחלם קל
6. אל תאכלי מול הטלויזיה
7. תשתי לפחות 10 כוסות מים ביום.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!AnaT23/07/2007
שלום אני דנה..בת 14 גובהי 168 משקלי הוא 55.. האם זה תקין?! וגם אם כן רציתי לשאול איך אני יכולה להוריד מהיריכיים ומהתחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר הגר שפר23/07/2007הי דנה
מהנתונים ששלחת נראה שאת שוקלת אפילו פחות מהממוצע, רוב הסיכויים שאת נראית מצוין ופשוט לא מרגישה מספיק טוב עם עצמך.
אם את רוצה לחטב את היריכיים והטוסיק אולי תתחילי לרקוד או תצתטרפי לחוג לבנות בגילך שעושים בו גם קיק בוקסינג, ספינינג ועיצוב, ( כמו בחוגים שאני מנהלת).
פעילות גופנית מחטבת בהחלט תגרום לך להרגיש ולהראות נפלא.
אני מקווה שתלמדי לאהוב את גופך דרך הספורט
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלדורין קרימוב23/07/2007
שלום,
אני שוקלת 52 והגובה שלי הוא 1.60
אומרים לי שהמשקל שלי בסדר והוא מתאים והכל .
יש ללי בעיה שאני רזה אבל יש לי כרס ממש גדולה
ואני לא מצליחה להוריד אותה
אני עושה כול יום הליכות עם חברה שלי
וזה לא עוזר
מה אני צריכה לעשות , ?
תודה רבה
דורין [ ;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדורין
ד''ר הגר שפר23/07/2007הי דורין
המשקל שלך בהחלט תקין.
לגבי עודף השומן בבטן שילוב של פעילות גופנית בהחלט יכול לעזור. תנסי להגביר את משך האימון לארבעים דקות ואפילו לשעה שלמה, התוצאות יהיו הרבה יותר טובות.
תעשי כל יום כ-100 כפיפות בטן 0 לא עד הברכיים - לעלות לחצי הדרך זה בהחלט מספיק)
50 קדימה ו- 25 אלכסונים לכל צד.
תדאגי לשתות 12 כוסות מים ביום.
אל תשתי שתייה מוגזת זה מנפח את הבטן עוד יותר.
תמנעי ממזון מטוגן ואכלי ארוחות קטנות ומסודרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה23/07/2007
אני בת 13 וחצי , עולה לכיתה ט' .
הגובה שלי הוא 1.45 .
אני רוצה לרדת במשקל אבל אני לא עושה פעילות גופנית
איך אני יוכל לרדת במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה
שלי ראכמוט23/07/2007שלום,
לפי הנתונים שרשמת ,את נמוכה יחסית לבנות גילך.
לכן, חשוב לי לדעת מה משקלך ,כדי לדעת אם את אכן בעודף משקל.
מאוד חשוב לא לעשות דיאטה חריפה בגילך , כדי לא לפגוע בתהליך הגדילה שלך.
הצעות לשמירה על משקל תקין ותזונה מאוזנת:
* להימנע מאוכל מטוגן ושמן
* חטיף קטן או ממתק אחד ליום
* לנסות לצרף ירקות לכל ארוחה
*לאכול עד ששבעת ולא לקחת תוספת
*לשתות רק מים ובלי שתייה מתוקה
וכמובן- אם אפשר להוסיף פעילות גופנית זה יהיה מצוין.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה25/07/2007תודה על העזרה .
כן אני נמוכה מבנות מהגיל שלי .
ואני שוקלת 44* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)