פורום תזונת ילדים, השמנת ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיי..שאלה!!!!!!!!!!
    AnaT
    26/07/2007

רציתי לשאול איך מורידים מהצדדים!?!?(מהצדדדים של הבטן כילו )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האיי..שאלה!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• תשובה ליפעת ( בטן וצדדים)

ד''ר הגר שפר
    27/07/2007

הי יפעת

לרדת מהבטן והצדדים זה שילוב של שני דברים.
    1. ירידה קטנה במשקל
    2. עיצוב שריר הבטן

תשתדלי לאכול בריא ומגוון ולהרבות בשתיית מים.
    תכניסי לסדר היום שלך 100 כפיפות בטן ביום: 50 רגיל ו- 25 אלכסונים לכל צד.

אם תתמידי אני בטוחה שתראי הבדל תוך חודש והבדל ניכר תוך חצי שנה.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שלום!!:))
    AnaT
    26/07/2007

שלום אני דנה בת 14..
    רציתי לשאול איך אני יכולה לחזק ולעצב את היריכיים שלי ואת הישבן שלי בעיקר ובכלל שהגוף שלי יהיה מעוצב יפה..בלי לפגוע בהתבגרות שלי מבבחינה גופנים ואני לא רוצה שזה יגרום לשדיים שלי להיות קטנים יותר כי כל הספורטאים יש להם שדיים קטנות אז מה את מציעה?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום שלום!!:))

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר הגר שפר
    27/07/2007

הי דנה

הדרך הנכונה לעצב את עזור היריכיים והישבן היא ע"י תרגילי חיטוב ועיצוב.
    היות ואת כבר מעל גיל 14 את יכולה להרשם למועדון ספורט ולהינות ממגוון רחב של שיעורי עיצוב וחטוב ( סוג כזה של שיעורים לא משפיע על החזה).
    בנוסף ישנם שיעורי עיצוב בטלויזיה שאת יכולה להקליט ולעשות בבית בזמנך הפנוי.
    בחוגים שאני מנהלת אניחנו עושים לנערות שיעורי קיקבוקסינג, מדרגה, עיצוב ופילאטיס והן מגיעות לתוצאות מדהימות.
    במידה ויש לך עודף משקל קטן אין ספק שירידה קטנה באחוזי השומן תגרום לכל האיזור להראות יותר חטוב.
    בכמה דרכים פשוטות אפשר להתעצב:
    1. 5 ארוחות ביום
    2. לשתות מים בלבד ולפחות 10 כוסות
    3. לצמצם מזון מטוגן, ממתקים וחטיפים
    4. לאכול הרבה ירקות
    5. לעשות שעה של ספורט כל יום

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה אני צמריכה לשקול?
    חסוי
    26/07/2007

שלום.
    אני מטר 40 ואני שוקלת 50 או פחות.אני בת 9.אני לא מתאפקת כשאני רואה חטיף,אני כל דבר מתוק אוכלת.כמה שאומרים לי לא לאכול אני לא מצליחה.אני עצלנית כדי לעשות כושר גופני חוץ מלדפדף בערוצים של הטלוויזיה ולהחזיק תפוצ'יפס ביד.
    כמה אני צריכ ה לשקול ואם אפשר לתת לי תפריט?בבקשה.
    תודה מראש
    חסוי.

לקביעת תור
    סגירה
    כמה אני צמריכה לשקול?

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום,

לפי הנתונים שנתת , את אכן בעודף משקל אבל אני לא חושבת שזה נכון לרשום משקל שאת צריכה להיות- במיוחד בגיל 9.
    אני חושבת שאם תעשי מספר שינויים , את תוכלי לרדת במשקל או לשמור על המשקל הנוכחי ולעלות בגובה ואז זה יהיה מצוין.
    דבר ראשון, למרות זה קשה את צריכה להחליט שאת שמה לעצמך את הגבולות ואז אף אחד אחר לא יגיד לך להפסיק לאכול כי את תפסיקי בעצמך.
    * את צריכה לא לשתות שתיה מתוקה ולשתות רק מים והרבה , כדי להוריד את תחושת הרעב.
    * את יכולה להחליט על חטיף אחד קטן ביום כמו במבה קטנה או חטיף מיני שוקולד או ארטיק קרח או פופקורן בלי חמאה ואם את ביום הולדת עם עוד ילדים לקחת רק שני דברים מתוקים.
    * כדאי להוסיף סלט או ירקות חתוכים לכל ארוחה.
    * לא לאכול אוכל מטוגן ושמן מדי
    * תבקשי מההורים שלא יקנו חטיפים כי זה מפתה אותך ועדיף שתקחי פרי או מעדן אם מתחשק לך משהו.
    * תנסי לאכול ארוחות מסודרות גם בחופש ולנסות לאכול קודם סלט ואז את שאר האוכל.

וכמובן - אם תעשי את זה -יהיה לך גם יותר כוח לזוז ולעשות פעילות גופנית שחשובה בגיל וכדי שלא תעלי במשקל. כל פעילות מומלצת כמו: הליכה או שחייה או ריצה או חוג כלשהו. כי עכשיו כשאת אוכלת בעיקר מתוקים וחטיפים אין לך הרבה אנרגיה כי זו לא תזונה בריאה.

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רזים רזם רזים כל העולם רזה..!
    חסוי-חסוי=>=>
    26/07/2007

שלום אני ___ ואני

אני רוצה להיות בדיאטה ואני לא יודעת איך עושים מה צריך לעשותת???

תרשמו באתר או בגוגל בייי

ותודה!!..!=]

על העזרה

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי חסוי

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום,

לא כולם צריכים דיאטה , לכן אני מציעה שתוסיפו מספר פרטים כדי שנוכל לעזור יותר.

תודה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלי או הגר...וכולם..
    שחר
    26/07/2007

היי
    יש לי עודף משקל קל והייתי רוצה להוריד בין 3-4 קילו בחודש האם ניתן לעשות זאת? (אני עושה פעילות גופנית באופן קבוע ועדיין לא ממש מצליחה לרדת)

תודה,
    שירן

לקביעת תור
    סגירה
    לשלי או הגר...וכולם..

הוספת תגובה

• תשובה לשירן

ד''ר הגר שפר
    27/07/2007

הי שירן

לרדת 3-4 קילו בחודש זה הרבה יותר מידי.
    קצב ירידה בריא וכזה שגם מחזיק מעמד אח"כ הוא רק חצי קילו בשבוע.
    אני יודעת שזה נשמע לך מעט מידי ולאט מידי אבל ככה הגוף שלנו עובד. בעיקר כשאת בשלב של התפתחות וגדילה זה מסוכן לעשות דיאטה קיצונית.
    ילדים צריכים לעשות לפחות שעה של פעילות גופנית ביום. לפי המחקרים שאני עשיתי ומחקרים רבים בארץ ובעולם, רוב הילדים לא מתקרבים לכך.
    אני מציעה שתשלבי שעה של פעילות גופנית כל יום במשך השבוע. אם את לא יכולה בים מסוים תשלימי ביום אחר.
    כמו כן תקפידי על תפריט בריא ומגוון והרבה מים.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגר

שחר
    27/07/2007

תודה רבה על ההסבר עזרת לי מאוד..

שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט בבית..
    לי
    26/07/2007

אני בת 15, הגובה שלי הוא1.55 ואני שוקלת 59
    זה לא שאני שמנה,פשוט יש לי בטן יוצאת מעט ,הידיים קצת גדולות,ובמפשעה הרגליים שלי צמודות..
    איזה ספורט אני יכולה לעשות בבית כדי להוריד את הדברים הלו? כי עכשיו ממש חם בשביל לצאת החוצה..
    אשמח אם תענו לי

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט בבית..

הוספת תגובה

• תשובה ללי

שלי ראכמוט
    27/07/2007

הי, לי

נכון, באמת משקלך תקין.
    אם מפריעה לך הבטן את יכולה להקפיד לעשות כפיפות בטן 3-4 פעמים בשבוע.
    ו/או תרגילים לבטן תחתונה.
    לאזור הירכיים - אם אני מבינה נכון, שגם הוא מפריע לך. את יכולה לעשות פעילות לעיצוב וחיטוב גם 3- 4 פעמים בשבוע.
    להתחיל בהדרגתיות ואז לעלות את המינון.
    דוגמא לתרגילים:
    כפיפות בטן- ידיים מאחורי העורף, לעלות לאט מעט ולרדת - לעשות 15 כפיפות קדימה , 15 לכל צד. לעלות בהדרגתיות ל30 .
    לאזור הירכים:
    לשכב על מזרון על הצד, ולהעלות רגל אחת מעל הרגל השנייה עד חצי מזווית של 90 מעלות - 30 פעמים ולעלות בהדרגה עם הזמן ל60 פעמים ולהחליף רגל כל פעם.
    חשוב לעשות מתיחות בסוף האימון

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט בבית..
    לי
    26/07/2007

אני בת 15, הגובה שלי הוא1.55 ואני שוקלת 59
    זה לא שאני שמנה,פשוט יש לי בטן יוצאת מעט ,הידיים קצת גדולות,ובמפשעה הרגליים שלי צמודות..
    איזה ספורט אני יכולה לעשות בבית כדי להוריד את הדברים הלו? כי עכשיו ממש חם בשביל לצאת החוצה..
    אשמח אם תענו לי

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט בבית..

הוספת תגובה

• ללי..

שחר
    26/07/2007

אם יש לך מדרגות בבית את יכולה לעלות ולרדת בכמה דקות שאת מקציבה לעצמך ושכיבות בטן.

מקווה שעזרתי,
    עדי3>>>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללי

ד''ר הגר שפר
    27/07/2007

הי לי

נשמע לי שאת פשוט צריכה להיכנס קצת לכושר ואז תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך.
    אז הנה כמה רעיונות לספורט שאפשר לעשות בבית:
    לשים מוזיקה ולרקוד 30 דקות.
    לקפוץ על חבל קפיצה ( דילגית) במגוון קפיצות
    לקחת גומי תפירה להשתמש בשני כיסאות כבדים במקום חברות ולשחק גומי
    לעשות התעמלות מול הטלויזיה תבדקי במדריך התוכניות יש היום הרבה תוכניות עם שיעורי ספורט.
    לשחק בשטיח הריקודים ( אם יש לך )
    להזמין חברה ולתת משימות של ספואט אחת לשנייה

חוץ מזה, אמנם חם, אבל זה רק גורם לאימון להיות יותר מאתגר.
    אפשר להזמין חברה אחה"צ ולעשות הליכה בשכונה
    אפשר ליסוע על אופניים או רולר בליידס.
    ואפשר כמובן להרשם לחוג ספורט במועדון כושר ( יש שם מיזוג מצוין ולא תרגישי את החום)

בהצלחה ולא לוותר...

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למותניים
    שירה
    26/07/2007

שלום קוראים לי שירה ואני אף פעם לא סבלתי מבעיות עודף משקל.. כשהייתי קטנה לא הייתי אוכלת וכולם היו מעירים לי שהיתי רזה.. אז בשנתיים-שנה האחרונות התחלתי נורא להשמין וזה מגעיל אותי.. הבעיה שלי היא לא ממש בבתן אלא במותניים הם כאלה התרחבו לי ואני מתביישת ללבוש גופיות וחולצות רגילות אין לי בארון כי אני שונאת.. השאלה שלי אם הבעיה היא בזה שהשמנתי ואפשר לטפל בזה בדרך כלשהי או אם זה משנה גוף ואי אפשר לשנות.. אשמח אם תעזרו לי כי אני מחפשת כל הזמן תשובה ולא מוצאת

הרגלי אכילה:
    אני ישנה מאוחר בלילה ובגלל זה אני קמה מאוחר. אני קמה בין השעות 12 עד 1.30 ובדרך כלל לא אורכלת כלום.. אימא שלי מכינה לרוב שניצל או פסטה וכאלה ואני אוכלת פרוסה עם משהו.
    מאז אני אוכלת לפחות איזה 3-4 פירות ושותה משקאות ממותקים ומשנשנת חתיפים.. בערב אני לפעמים אוכלת ולפעמים לא.. לרוב אני אוכלת חביתה או טונה וחזה עוף וכו'..
    אחרי זה אני אוכלת עוד כמה נשנושים (לא הרבה). וזהו.

גובה: 1.50
    משקל: 43

מקווה שתעזרו, שירה

לקביעת תור
    סגירה
    בקשר למותניים

הוספת תגובה

• *ואני בת 12.6

שירה
    26/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום, שירה

לפי התיאור שלך "ההשמנה" שלך היא לא השמנה אמיתית, היא חלק מתהליך הגדילה וההתבגרות. הגוף שלך קצת יותר מתעגל לכן המותניים קצת יותר מתרחבות.
    את במשקל תקין, לכן את לא צריכה להתבייש בגוף שלך.
    למרות שלא ניתן ולא כדאי לעצור את תהליך ההתבגרות- את כן יכולה לשמור כל זה שלא תעלי יותר מדי על ידי אכילה נכונה ופעילות גופנית.
    לפי ההרגלי אכילה שכתבת את לא אוכלת מסודר,
    אני חושבת שאת יכולה לעשות שינוי מאוד נכון שתרגישי איתו יותר טוב אם תשמרי על ההנחיות הבאות:
    * עדיף שתשתי מים ולא שתיה מתוקה.
    * נראה שאת קמה ישר לצהרים- אז עדיף שבצהרים תאכלי גם סלט כמנה ראשונה ולא תאכלי מטוגן .
    ואם יש לך אפשרות לאכול ארוחת בוקר - זה יהיה מצוין.
    אחרי א. צהרים תקפידי על א. ביניים שיכולה להיות יוגורט או מעדן או כריך עם ממרח וירקות או פרי
    וחשוב להקפיד על ארוחת ערב מסודרת : עם לחם וביצה או טונה או חזה עוף או גבינה ושוב סלט .
    ואת יכולה לאכול שוב פירות (עד 4 פירות ליום).
    אם תאכלי מסודר- את תפסיקי לנשנש ולאכול ממתקים כדי תשבעי מאוכל בריא ומזין יותר.
    את *כולה להרשות לעצמך חטיף אחד ביום: ממתק קטן או במבה קטנה או ארטיק (לא עתיר קלוריות)
    וכמובן - פעילות גופנית סדירה , כמו: הליכה או שחייה או ריצה או חוג כלשהו

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    29/07/2007

תודה לך שלי אני אקח את הדברים שאמרת לתשומת ליבי:)

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה!!!!!
    אחת
    26/07/2007

אני בת 13
    והגובה שלי 1.53 אין לי אף פעם משקל קבוע הוא תמיד מתנדנד בין 42 ל-45
    אני לא ילדה שמנה וגם שאני משמינה אני לא משמינה בבטן
    אני משמינה רק ביריכיים ובאגן.
    מה אני ציכה לעשות כדי שזה לא יקרה יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה!!!!!

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי

אחת
    26/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסתכלי על מה שרשמתי לעדי!

אביב
    26/07/2007

מה שרשמתי לעדי תעשי ככה.....

אבל פה זה רק ברגליים אז:

את צריכה לרוץ 300 מטר ב-3 ימים
    שבוע אחרי תרוצי 600 מטר ב-4 ימים
    אחרי שבוע תרוצי 900 מטר ב-5 ימים
    שבוע אחרי תרוצי 1200 מטר ב שבוע
    וזהו 1200 מטר זה מספיק...

(שרשמתי 300 מטר או 600 מטר וחו' התכבנתי שאת יכולה לחלק את זה לדוגמא 300 מטר ב-3 ימים את יכולה לעשות 100 מטר ביום או 150 מטר ביומים וחו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אביב

אחת
    26/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשמח לקבל גם עצה מקצועית!

אחת
    26/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגל

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום, גל

את במשקל תקין.
    בקשר לכך שאם את מעלה , העליה במשקל נראית באזור הירכים - זה כנראה הנטייה של הגוף שלך.
    חשוב שתדעי שזה הגיל שבו בנות קצת יותר מתעגלות ומתחילות להתפתח וזו סיבה לכך שנראה לך שהעליה במשקל היא יותר באזור זה.
    אני חושבת שחשוב שתביני שזה חלק מגיל ההתבגרות ותהליך הגדילה שגופך יותר מתעגל ובמקביל את יכולה לעשות פעילות גופנית לחיטוב אזור הירכים והישבן.
    את יכולה לעשות 3 פעמים בשבוע תרגילים .
    דוגמא לתרגיל:
    לשכב על מזרון על הצד ולהרים את אחת הרגלים מעל הרגל השניה - כ- 30 פעמים ואז להחליף לרגל השניה.
    את אותו תרגיל אפשר לעשות כשהרגלים בזווית של 90 מעלות .
    בהדרגה עם הזמן להעלות את מספר הפעמים עד 60.
    שוב, חשוב לא להגזים לכן אני ממליצה להתחיל בהדרגתיות ועד 3 פעמים בשבוע.

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלי

אחת
    30/07/2007

אני רוקדת ג'אז מודרני כבר 5 שנים וזה חלק מהחימום שאני עושה בג'אז.
    יש לי שיעור 3 פעמים בשבוע ועכשיו בחופש זה זה רק פעם בשבוע,
    יכול ליהיות שזה משפיע עלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגל

שלי ראכמוט
    31/07/2007

הי, גל

אם את רגילה לרקוד 3 פעמים בשבוע ובחופש את רוקדת רק פעם בשבוע ואת אוכלת בחופש אותו דבר, ייתכן שזה משפיע.
    אבל מכיון שאת במשקל תקין ואת גם מתאמנת כבר המון שנים, אני חושבת שהסיבה העיקרית ל"בעיה" שלך היא העובדה שאת מתבגרת והגוף משתנה בהתאם.

אני חושבת שאם את שומרת על תזונה נכונה ומקפידה על פעילת גופנית (גם אם בחופש זו רק פעם שבוע) ובלימודים תחזרי לפעילות הרגילה שלך , את עדיין תשמרי על משקל תקין.

את תמיד יכולה בחופש להיות פעילה בדרכים אחרות כמו בריכה או הליכה עם חברות למקומות או טיולים , כל פעילות היא מצוינת.
    בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל בבקשה תשובה??
    עדי
    26/07/2007

היי כתבתי לך את הגובה שלי מקווה שתעני לי בהקדם כי זה ממש ממש ממש דחוך.

עדי.

לקביעת תור
    סגירה
    אפשר לקבל בבקשה תשובה??

הוספת תגובה

• ....דחוף

עדי
    26/07/2007

היי שלי..כתבתי לך את הגובה שלי..
    אני חייבת לדעת את זה בהקדם..
    תודה ומיצטערת על שאני חופרת..
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעדי

שלי ראכמוט
    27/07/2007

הי, עדי
    אני לא יודעת מה משקלך . אבל אם את מרגישה שאת צריכה לרדת קצת או לעצב את הגוף לקראת הבת מצווה,
    אני מציעה לעשות פעילות גופנית בבית- למשל כפיפות בטן או תרגילים לחיזוק שרירי הרגליים .
    ולעשות הליכה או ריצה או אופניים.
    לא לאכול מטוגן והרבה ממתקים וסוכרים .
    תרשי לעצמך ממתק אחד ביום.
    לשתות הרבה מים .
    בגילך , הגוף מתחיל להתעצב כך שלא צריך לעשות דיאטה דרסטית, אני בטוחה שאם תאכלי מסודר ובלי להגזים במאכלים עתירי קלוריות ותעשי פעילות גופנית תיראי יפה בשימלה.

בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.
    עדי
    26/07/2007

הגובה שלי הוא 1.48 מקווה שתוכלי לעזור לי מכייוון שעוד שבועיים יש לי בת מצווה ואני רוצה להראות יפפה עם השמלה שקנו לי.
    תודה:
    עדי

לקביעת תור
    סגירה
    תשובה.

הוספת תגובה

• אני יכול לעזור??

אביב
    26/07/2007

נראה לי שאני יכול לעזור,
    עם תגידי כמה את שוקלת אני יגיד לך עם זה בסדר או לא ועם לא אני יתן לך עצות טובות!

אני גובה 1.48 ושקלתי 47 עכשיו ירדתי למשקל 41 ואני מרגיש בהבדל הכל בגלל העצות של אמא שלי, אסור לאוכול ממתקים כל הזמן במקום הממתקים לקחת פרי או ירקות, גם זה טעים, ולאכול שלוש ארוחות ביום, ארוחת בוקר עם את לא ממש רעבה אז לפחות תוכלי סלט או משהו, את יכול לאכול בצהריים אורז או לחם עם ממרח (לא ממרח שוקולד או משהו כזה) ובערב ארוחה חלבית, קורנפלקס לא מצופה סוכר עם סידן וכל מיני דברים כאלה...

הארוחות הן:
    ארוחת בוקר מינימלית
    ארוחת צהריים הכי גדולה ביום
    וארוחת ערב חלבית ובינונית

יש עוד משהו אני בן 11 וחצי ואת כל זה אני עשיתי ותאמיני לי אני מאוד מרוצה מהגוף שלי גם אני עושה הרבה ספורט אני עושה ריצה של 1200 מטר פעם ב-3 ימים ואני מרגיש מצוין כבר יש לי שרירים והכל ובנות אומרות לי שנהיתי חתיך ושאני יכול ללכת לדגמן!!!!

תאמיני לי עדיף לך לעשות כמוני! :-) מאביב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

עדי
    26/07/2007

תודה רבה אקח את זה לתשומת ליבי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום בעיה...

אביב
    26/07/2007

אין בעיה, בכיף אני יעזור במיוחד כי את בגילי ואני מבין אותך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שהמשקל שלי בסדר
    אביב
    26/07/2007

אני 1.54 מטר ואני שוקל 44 לא נראה לי שזה בסדר, אני רק בן 11 ושוקל ככה ויש לי אח בן 14 שהוא שוקל 49 ואנחנו מאוד קרובים וזה נורא מבאס אותי! אז עם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות ועם אני באמת שמן או לא תיצרי איתי קשר

הוספת תגובה

• תשובה לאביב

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום, אביב

אני מבינה את התחושה שלך בקשר להבדל במשקל שלך ושל אחיך למרות שהוא יותר גדול ממך, לא כתבת מה גובהו כך שאני לא יודעת אם המשקל שלו מתאים לגובהו או שהוא רזה מאוד.
    בקשר אליך, אתה יחסית גבוה לבני גילך ומשקלך תקין.
    אני חושבת שאם תנסה לעשות איזשהי דיאטה אתה יכול לפגוע בגדילה שלך, לכן אני מציעה לשמור על אורח חיים בריא, כדי לשמור על המשקל הנוכחי שלך ולהמשיך לגבוה.
    הנחיות כלליות:
    * לשמור על ארוחות מסודרות , גם בחופש. לאכול ארוחות בוקר, צהרים וערב וארוחות בינים קטנות כמו : פרי או מעדן עד 3% שומן או חטיף בריאות
    * להשתדל שיהיו ירקות בכל ארוחה
    * לשתות הרבה מים ולא לשתות שתיה מתוקה
    * להרשות לעצמך חטיף אחד ביום: ממתק קטן או במבה קטנה או ארטיק (לא עתיר קלוריות)
    וכמובן - פעילות גופנית סדירה , כמו: הליכה או שחייה או ריצה .

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעניי לי בבק/שהה דחוףף
    עדי
    26/07/2007

שלום שמי עדי ואני בת 12 הייתי רוצה לדעת כמה אני צריכה לשקול בגילי??
    אשמח עם תעני לי בהקדם תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תעניי לי בבק/שהה דחוףף

הוספת תגובה

• תשובה לעדי

שלי ראכמוט
    26/07/2007

שלום,

יש טווח מאוד רחב של משקל תקין בגיל הזה.

אני מציעה שתרשמי לי מה גובהך ואני אוכל יותר לעזור לך.

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 4
    שולה
    26/07/2007

ילדתי בת ה-4 מתלוננת המון על כאבי בטן, וערכנו דיקות (אולטראסאונד וצועה) והכל תקין,
    נראה לי שאולי מדובר בתזונה לא תקינה, מה כדאי לתת לילדה בת 4 ומה לא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4

הוספת תגובה

• תשובה לגל

ד''ר הגר שפר
    26/07/2007

הי גל

המשקל שלך טוב מאד ואת צריכה להרגיש טוב עם עצמך.

אולי כדאי שתעשי קצת כפיפיות בטן בכדי לחזק את השרירים, לעצב את הבטן ולחזק את היציבה ואז הגוף שלך יראה עוד יותר טוב בבקיני.
    כפיפיות בטן גם עוזרות חמנוע כרבי גב ומשפרות את תהליך העיכול - אז שווה לנסות.

חשוב להקפיד לעשות כפיפיות בטן נכונות, גם קדימה וגם לצדדים ולכווץ את הבטן תוך כדי ואז זה עובד יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימאאאאאאאאססס ככבר !!
    שני כהן
    26/07/2007

הגובה שלי הוא 1.66 ואני שוקלת 63 .
    אני שונאת ממש את הגוף שלי אני מתביישת ללכת לים , וכשאני הולכת אני לא מורידה את המכנסיים ,
    כבר אין לי חשק לקנות בגדים , כי זה כבר לא יפה עלי

שנה שעברה ירדתי 12 קילו ב-4 חודשים, לא בעזרת דיאטנית , אמא שלי הפחיתה לי את הכמויות באוכל ,
    והצלחתי לרדת בתוך 4 חודשים 12 קילו אבל בחורף העליתי הכל פי שתיים
    יכול להיות שביגלל שכל פעם עליתי וירדתי במשקל הגוף שלי כבר לא מגיב לדיאטות ?

אהה ודרך אגב , לפני שבוע שקלתי 66 - ירדתי 3 קילו :]

לקביעת תור
    סגירה
    נימאאאאאאאאססס ככבר !!

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ד''ר הגר שפר
    26/07/2007

הי שני

נשמע לי שנכנסת לתוך מילכוד הדיאטה של לעלות ולרדת כל הזמן ואני מבינה את התסכול שלך.
    אני מציעה שתשבי יחד עם אמא ותחשבו ביחד על תפריט כייפי וקל ליישום, כזה שתוכלי להתמיד בו כל הזמן ולא רק לתקופה קצרה. בצורה זאת תרדי בצורה מתונה אבל לא תעלי מהר בחזרה.
    כללים חשובים:
    לאכול 5 ארוחות ביום
    לאכול בצחלת קטנה
    לשתות 10 כוסות מים ביום
    לאכול סלט כמנה ראשונה בערב ובצהריים.
    לאכול לאט וללעוס היטב
    לעשות 7 שעות התעמלות בשבוע
    לאכול פעם בשבוע ארוחה אחת פחות בריאה אבל אם מזון שאת נורא אוהבת ( בכמות קטנה)
    לא לחשוב שאת בדיאטה את חיה באורח חיים בריא.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה