מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבלת מחזור לאחר 10 חודשים של הפסקהטליה14/03/2016
שלום,
אני בת 56. עד לפני 10 חודשים היה לי מחזוק סדיר. את הווסת האחרונה היתה במאי 2015. עכשיו אחרי הפסקה מוחלטת של 10 חודשים שוב קיבלתי מחזור. עובד כרגיל.
איך אפשר להסביר את זה?
האם זה לא מסוכן שאני בגיל 56 עדיין עם המחזור?
לפני מספר חודשים הייתי אצל גינקולוג - הכל היה תקין.
בברכה, טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור לאחר 10 חודשים של הפסקה - תגובה
ד``ר איתן פאר17/03/2016תקין לחלוטין. ראי תשובתי לאלה.
בשנה הראשונה להפסקת המחזור ליותר משליש מהנשים מופיע דימום אקראי והדבר נורמלי לחלוטין ולא מחייב כל התייחסות רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בגיל 56
טליה17/03/2016תודה רבה על התשובה.
האם בכל זאת מחזור עד גיל 56 זה תקין? רוב הנשים בגיל כזה כבר שכחו מה זה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בגיל 56 - תגובה
ד``ר איתן פאר17/03/20161.8% מהנשים בגיל זה עם מחזורים די סדירים
0.33% מהנשים בגיל 60 עם מחזורים
זה ממש מצוין מבחינתך ומבחינת מניעת תחלואה עתידית
תבורכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות חוזרותחנה11/03/2016
היי דוקטור,
לאחר תופעות של גיל המעבר, התחלתי לבלוע כדורי אביאנה מנובמבר 2015 והסממנים עברו.
עכשו כחמישה חודשים חזרו התופעות (לא באותה עוצמה ותדירות), מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות חוזרות - תגובה
ד``ר איתן פאר12/03/2016ראשית תנסי לשנות שעה ביום בו את לוקחת את האאויאנה, למשל בוקר במקום ערב או הפוך.
במידה ולא יעזור ניתן לעבור לסוג אחר של תכשיר הומונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות חוזרות
חנה13/03/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיניות הורמונים חלופיים בגיל המעברדינה08/03/2016
שלום
מה המדיניות כיום לנשים בגיל המעבר ללא תופעות לוואי בלתת הורמונים חלופיים
אני בת 56 ללא מחזור כ4 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיניות הורמונים חלופיים בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר10/03/2016שתי גישות
הישנה- לתת טיפול רק למי סובלת מתסימני גיל המעבר
השניה, ההולכת ותופסת תאוצה מרובה במיוחד בארה'ב, אבל גם באירופה- להתחיל לשקול את התועלת המרובה שיש במתן טיפול הורמונלי חלופי למניעת מחלות המגיעות עם הגיל, כולל הפחתה של הסיכוי לסרטן שד ( כן, הפחתה.. בסוגי הורמונים מסוימים), הגנה על הלב ומוח והעצם וריצפת האגן והנרתיק ועוד ועוד.
אני מאד משוכנע , לאור העובדות הרפואיות כיום, שהגישה המניעתית היא הנכונה ושיש לאמץ אותה לגבי כל הנשים , ובלבד שאין להן התווית נגד ללקיחת הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות הורמונים חלופיים בגיל המעבר
דינה10/03/2016תודה על התשובה
ורציתי לדעת עוד:
1. מהן ההתויות נגד נתינת הורמונים?
2. מהו חלון ההזדמנויות לנתינת ההורמונים?
3. על איזה סוג הורמונים מדובר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות הורמונים חלופיים בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר10/03/2016זה כבר מחייב פגישה שלך עם הרופא שלך, ברור הסטאטוס הרפואי שלך וגיבוש החלטה משותפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות הורמונים חלופיים בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר31/03/2016זה בערך קורס בן שבוע לסטודנטים לרפואה ואין פורופ זה מתאים לכך אלא לתשובות מלומדות ומבוססות ספציפיות לגבי בעיות רפואיות ספציפיות
תפני לרופא שלך בתחום גיל המעבר לשיחה בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעברגולי07/03/2016
שלום דר אני בת 51 לפני שנתיים היה מחזור אחרון לאחר מכן כל חצי שנה 10 חודשים קיבלתי מחזור כבד וכואב לפני שנתיים עשיתי us שהראה רירית מעובה ומכיוון שהמחזור הגיע פעם ב8 חודשים חצי שנה הרופא אמר לי לחזור אליו אחרי שנה אני שכחתי לחזור אליו והשבוע הגעתי אליו כי אני שוב במחזור שהפעם נמשך כבר 12 יום הוא עשה לי us וישר אמר שהיה צריך לבדוק קודם את הרירית ועשה לי בדיקת פיפל עכשיו אני רק בוכה האם זה אומר שיש לי סרטן ? בגלל הרירית העבה והדימום ? מבקשת שתיתן לי תשובה דחוף ולמה לא שלח אותי לפרופיל הורמונלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר10/03/2016בתקופת טרום גיל המעבר בו את נמצאית יש פעילות של אסטרוגן מהשחלה אבל אין דימום.
כתוצאה אין בדרך כלל תסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, אבל יש עיבוי של רירית הרחם עקב פעילות אסטרוגנית ללא כל ניטרול היות ואין פרוגסטרון
הטיפול הנכון מבחינה רפואית הוא לתת כל 3 חודשים למשך 10 ימים תכשיר של פרוגסטרון לגרום לקילוף הרחם.
במידה ולא כך התבצי אצלך ישנה התופעה של עיבוי רירית הרחם.
מבחינה רפואית מומלץ קודם כל לתת פרוגסטרון ל 10 ימים, לגרום לקילוף רירית הרחם ורק לאחר מכן לשקול הצורך בבדיקת פייפל, אם בכלל.
איני רואה כרגע סיבה לדאגה והחרדה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
גולי10/03/2016היום יש לי רירית בעובי 18 מילימטר ודימום שכבר שבועיים לא מפסיק הרופא אמר לי שכנראה יכול להיות משהו בתוך הרירית לכן אני כל כך פוחדת הבנתי שאחרי שנה שאין ווסת הדימומים שמגיעים אחרי הם מחשידים לא יודעת כבר מה לעשות ולא מפסיקה לבכות תענה לי בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
ד``ר איתן פאר14/03/2016הסברתי בפירוט ולכן תקראי שוב לאט את כל ההסבר שנתתי לך בתשובתי המפורטת הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני.04/03/2016
תוספת הורמונים בגיל מעבר לא שינו את חוסר החשק....
יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
ד``ר איתן פאר05/03/2016כן
שימוש בג'ל אנדרוג'ל - טיפה עבה למריחה על החלק הפנימי של הירכיים אחת ליומיים. וגם זה לוקח זמן. סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה אדומה בגוף אחרי חודשיים של נטילהפריחה04/03/2016
היי
יש לי פריחה אדומה לא יפה בכל הגוף אחרי כמעט חודשיים של נטילת אנג'ליק ושל סידן+D כמו שהמלצת לקחת כשהייתי אצלך. חייבת לציין שאף פעם אין לי פריחות בגוף. ככה שברור שזה קשור לשמהו שאני נוטלת עכשיו.
מה אתה מציע לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה אדומה בגוף אחרי חודשיים של נטילה - תגובה
ד``ר איתן פאר05/03/2016כל תכשיר הגורם לתופעת לואי חובה להפסיק ולחזור ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול הצורך להשתמש באמצעי מניעה גיל המעברגל02/03/2016
שלום רב,
אישתי בת 52 ,שנה שאין לה מחזור.
האם ניתן להפסיק להשתמש באמצעי מניעה בקיים יחסים?
בברכה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול הצורך להשתמש באמצעי מניעה גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר05/03/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 52 אוהבת ורוצה סקס והבעל לא............אורית24/02/2016
הי
אני בת 52 רוצה פעמיים בשבוע ולפעמים יותר נהנית ומרגישה מאוהבת אבל בעלי בן 59 יושן ולא מתחשק לו רק אם הוא לא עובד עושים בבוקר וזה פעם בשבועיים או בשתות פעם בשבוע.
הרבה לילות אני יושנת מאוכזבת עם דמעות והוא נוחר ולא מרגיש כלום
דברתי איתו והסביר לי שבעיות בעבודה משפיעות עליו ..האם כל הגברים כך?
.בטח לא יסכים לשום התיעצות או טיפול
הוא לוקח תרופות ללחץ דם האם זה משפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 52 אוהבת ורוצה סקס והבעל לא............ - תגובה
ד``ר איתן פאר24/02/2016מומלץ לפנות לסקסולוג לטיפול משותף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באיוואנה ועישון.חלי23/02/2016
כבר 10 שנים אני משתמשת באיוואנה וברור שזה שינה לי את איכות החיים.
קראתי באחת התגובות שלך שעישון והורמונים זה מסוכן. ניסיתי להפסיק לעשן מספר פעמים ולא צלחתי במדוייק, הורדתי את המינון ל 6 סיגריות ביום.
שמתי לב שמאז שהתחלתי את הכדורים, אני סובלת מליחה, שיעול, תחושה כזו של חוסר אוויר בנשימה. עשיתי בדיקת ריאות ונאמר לי שהכל בסדר.
השאלה, האם יש קשר בין לקיחת ההורמונים ולבעיות בנשימה ובריאות? האם נתקלת כבר בבעיה כזו, אני פשוט מרגישה שזה קשור באיזה שהוא אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באיוואנה ועישון. - תגובה
ד``ר איתן פאר23/02/2016יש הרבה מאד תופעות הקשורות בשילוב של ניקוטין והורמונים
חובה לרדת ל 4 סיגריות ומטה ליום שאז סילוק הניקוטין מהכבד יעיל יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ורגישות בשדיים - גיל המעבר?ג.21/02/2016
שלום,
בת 48 שנים. מזה כשנה עם סרזט. באישור הרופאה.
מזה מספר ימים כאבים בשדיים ורגישות. הרגשה כללית טובה ורגילה.
מה דעתך ? אני בדרך לגיל המעבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ורגישות בשדיים - גיל המעבר? - תגובה
ד``ר איתן פאר23/02/2016לא ניתן לדעת כל עוד את לוקחת גלולות פרוגסטרון
קרוב לגיל 50 לא רצוי ולא מומלץ לקחת כדורי פרוגסטרון
במידת הצורך ההמלצה היא לכיוון התקן מירנה או ג'אנאס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטין ודרוספינון017/02/2016
היי
הייתי אצלך וקיבלתי אנג'ליק. ידוע לי שזה מכיל דרוספירנון ולא פרוגסטרון שמופרש באופן טבעי בגוף. (לגבי אסטדיול אין בעיה).
אני מעוניינת לקחת הורמונים זהים במבנה שלהם לאלו שהגוף הפסיק להפריש.
איזו תרופת מרשם מכילה אותם???
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטין ודרוספינון - תגובה
ד``ר איתן פאר18/02/2016אוטרוגסטאן הינו הפרוגסטרון הכי "טבעי: אבל לא מגיע בשילוב עם אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- VAGIFEM - האם מותר לי לשימוש כחולת מספר מחלות אנדוקריניותנעמה17/02/2016
שלום,
רציתי לשאול אם יש מניעה לשימוש בווגיפם למי שחולה במספר מחלות הורמונליות: סוכרת נעורים, אדיסון דזיז ותת-פעילות בלוטת התריס. כל המחלות מטופלות ומאוזנות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VAGIFEM - האם מותר לי לשימוש כחולת מספר מחלות אנדוקריניות - תגובה
ד``ר איתן פאר18/02/2016אין כל בעיה . לא נספג סיסטמית אלא פועל מקומית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בגיל 52 לאחר שנה וחצי מהפסקת הוסת.נועה16/02/2016
שלום,
אני בת 52, שנה ו-4 חודשים לאחר הפסקת הוסת.
לפני כשבוע התחיל דימום. בבדיקה אצל רופא נמצא שעובי רירית הרחם היינו 12 מ"מ.
הרופא שלח אותי לבדיקות הורמונליות
ESTRADIOL - 393 (היה קטן מ- 100 ב- 12/2014)
FSH - 61
LH_ LUTEINIZING HORMONE - 59.5
הרופא יהיה זמין רק בעוד כשבוע ואני מאוד דואגת.
מה זה יכול להיות ?
רוצה לציין שאני שנה וחצי לאחר טיפול בסרטן בלוטת התריס.
תודה רבה, נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל 52 לאחר שנה וחצי מהפסקת הוסת. - תגובה
ד``ר איתן פאר18/02/2016השחלה חזרה מעט לתפקד ומפרישה אסטרוגן ומכאן עובי רירית הרחם והדימום
הטיפול- פרוגסטרון 10 מג'ר ליום במשך 10 ימים
שבוע לאחר מכן בדיקה חוזרת של עובי רירית הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שקופות בגיל המעבר......ימית10/02/2016
שלום,
בת 49, כשנתיים ללא מחזור. לאורך השנתיים היו מדי פעם גלי חום ובקיץ הזעות קשות.
לפני כחודש היו הפרשות שקופות ורבות (כמו לפני ביוץ) וכן רגישות בפטמות (כמובן שפסקו גלי החום!) - הדבר נמשך כחודש וכשנגמר חזרו גלי החום...
האם התופעה מוכרת ? כלומר, כבר שנתיים ללא מחזור...
כיצד ניתן לפרש זאת ?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות שקופות בגיל המעבר...... - תגובה
ד``ר איתן פאר10/02/2016יתכן והשחלה הפיקה מעצמה מעט אסטרוגן וזה מה שגרם הן להפרשות והן לרגישות בפטמות ובמיוחד להפסקת גלי החום
התופעה חסרה כל משמעות תקלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת-נטילת-LIVIAL בגיל 65 והסיכונים הכרוכים בכךנעמי10/02/2016
שלום,
אני בת 65 ונוטלת LIVIAL מזה כ-10 שנים ומרגישה טוב מאד עם תרופה זאת. האם יש הכרח להפסיק ליטול תרופה זאת בגילי? אם כן, איך עושים זאת בהדרגה ואם חוזרות תופעות-גיל-המעבר, איך אפשר לחזור בהדרגה לנטילת-תרופה זאת?
תודה רבה,
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת-נטילת-LIVIAL בגיל 65 והסיכונים הכרוכים בכך - תגובה
ד``ר איתן פאר10/02/2016אין הכרח להפסיק
מרגישה טוב- תמשיכי
רק הקפידי להיות בביקורת אצל רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)