מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי- פלג'יל לקלוסטרידיום דשיר20/11/2012
שלום, בעקבות נטילת מס אנטיביוטיקות ברצף, התגלה לפני כשלושה שבועות קלוסטרידיום דפציל. כיום, השילשולים פסקו אך הצואה עדין רכה ובהירה ולפעמים יש עדין הפרשות בצואה.כמו כן, ברגע שאני אוכלת אוכל כבד כמו בשר בקר אני מרגישה גרגורים במעיים ומעין נסיגה.
עד עתה, לא טופלתי תרופתית. אין חום וספירה תקינה לחלוטין
הזיהומולוג מעדיף שלא לטפל תרופתית אלא להמתין שיחלוף לבד ואילו הרופא משפחה לוחץ להתחיל טיפול תרופתי של פלגיל 6 כדורים ביום במשך עשרה ימים. למי לשמוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי- פלג'יל לקלוסטרידיום ד - תגובה
פרופ' דורון זמיר22/11/2012אם עדיין ישטוקסין הייתי לוקח פלגיל פרוביוטיקה יכולה להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן לדעת אם עדין יש טוקסין?
שיר22/11/2012אולי השינויים בצואה הם דלקת במעיים שהבנתי שלוקח הרבה זמן עד ריפוי?
האם משטח צואה- אמין? נאמר לי שחצי שנה לא שייך לעשות תרבית צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן לדעת אם עדין יש טוקסין? - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/11/2012חזור על בדיקת טוקסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובקטרדנה19/11/2012
היי,אני בת 19 וחצי וגילו לי חיידק הליקובקטר גבהה בשל 86.4.
אני לוקחת את התרופות המשולשות ואני באמצע הטיפול.בנסוף גילו לי קנדידה במעיים ואני לוקחת כבר כחודשיים תוספי תזונה ועושה דייאטה מיוחדת..
יש לי מספר שאלות..
א.האם החיידק הליקובקטר קשור לקנדידה במעיים?
ב.החיידק הליקובקטר מדבק?יש לי חבר..הוא צריך גם להיבדק?
ג.איך החיידק הזה נוצר?איך הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה19/11/2012ג.איך החיידק הזה נוצר?איך הוא הגיע אלי?
ד.נתנו לי את האנטיביוטיקה להילקובקטר ל 10 ימים זה מספיק?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הליקובקטר - תגובה
פרופ' דורון זמיר22/11/2012החידק אינו קשור לקנדידה הוא מדבק אך אין צורך בבדיקה ללא הסתמנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרעפסים ונפיחות...דודו19/11/2012
שלום. אני בן 25.
היה לי חיידק הליקובקטר בקיבה לפני 4-5 חודשים וקבלתי טיפול
אנטיביוטי (3 סוגי אנטיביוטיקה במקביל) + כדורי אומפרהדקס.
הכאבים עברו והצרבות והכל עבר. והמשכתי לקחת את האומפרהדקס בהמלצת
רופאת המשפחה. הפסקתי לפני כמה ימים לקחת את הכדורים ובצד ימין
של הבטן התחתונה אני מרגיש מוזר ויש לי הרבה גרעפסים ונפיחות.
גורם להרגשה לא נעימה ולא נוחה.
האם יש אנשים ששותים אומפרהדקס תקופה ארוכה או כל חייהם?
כי מאז שהפסקתי עם הכדור הזה התחיל לי הגרעפסים והנפיחות המרובות.
תודה רבה ושבוע שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צד ימין = צד שמאל . התבלבלתי מתנצל.
דודו19/11/2012צד ימין = צד שמאל . התבלבלתי מתנצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורכבתמר19/11/2012
שלום שואלת לגבי ביתי .
בת 19 לפני שנה אשפוז עקב כאבי בטן , ליפאז ועמילאז גבוהים מאוד .
נמצא פוליפ שגרם לחסימה של צינורית של הלבלב .
לאחר הסרת הפוליפ שיפור במצב .
כרגע חזרה של כאבים ליפאז ועמילאז תקינים אנזימי כבד גבוהים ובבדיקות אחרונות תת פעילות של בלוטת התריס.
לאיזה כיוון הייתם בודקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורכב - תגובה
פרופ' דורון זמיר22/11/2012מומלצת התרשמות קלינית כדאי לקחת סרולוגיה להפטיטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס ביחנה18/11/2012
אם הוירוס לא נעלם אחרי שנה עם פאג אינטרפרון , מה המשך הטיפול?
אם בעלי נהג מונית ומפרנס יחיד האם יש תופעות לוואי לזה שהוא לאיוכל לעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס בי - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/11/2012אם יש הצדקה להמשך טיפול ניתן לתת טנופוויר או אנטקוויר שהם כדור ליום וכמעט ללא תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!אני מודאגת!סיון18/11/2012
אני שבוע לאחר הטיפול המשולב נגד החיידק(שניתן לי למרות שבבדיקת הנשיפה לא נמצא החיידק כלל). ועכשיו שוב התחילו כאבי בטן עמומים (לא ברום הבטן אמנם)וכאבים בגב תחושת לחץ ונפיחות בעיקר אחרי אוכל. מה לעשות??צריך לעשות בכל זאת בדיקת גסטרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא מגיב לי????בבקשה
סיון22/11/2012בבקשה אני סובלת ומודאגת!חיה עם הכאבים כל היום, עקצוצים ודגדוגים מתוך הבטן מדי פעם אך כאבים ולחץ בחגורת הבטן כל אורך היום!!מה עושים?ממה זה נובע?והאם זה מסוכן, הפחדים שלי בשיאם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת
סיון23/11/2012יש להוסיף, ששקיעת הדם שלי עומדת על 51.גבוהה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!אני מודאגת! - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/11/2012נסי פרוביוטיקה וחזרי מקץ שבועיים על תבחין הנשיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
תודה27/11/2012שלום שוב לפרופ זמיר...ראשית, אודה לך על התייחסותך בכל פעם מחדש. כהמשך להתכתביותינו הקודמות אני אוסיף כי ביצעתי בדיקת סי.טי בטן שיצא תקין ב"ה. שאלתי היא מה היית מציע להמשיך לבדוק לאור הכאבים והלחץ בבטן שלא עוזב אותי?האם בדיקת סי טי וגסטרוסקופיה מסייעים לאבחן את אותם דברים?אודה מאוד לייעוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
פרופ' דורון זמיר27/11/2012אלה 2 בדיקות שונות, הניחוש שלי שיש לך non ulcer dyspepsia-NUD אך זאת רק גסטרוסקופיה תקינה תאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...סיון
המשך...סיון27/11/2012תודה על תשובתך המהירה. למיטב הבנתי התכוונת לכיב קיבה קטן?באיזו בדיקה ניתן לוודא שזה אכן זה?ומה הטיפול במקרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו
אור24/11/2012חשוב לעשות כל הבדיקות לא בטוח שאין חיידק עכשוי תעשי כל הבדיקות וב"ה יהיה הכל טוב ..החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו
אור24/11/2012חשוב לעשות כל הבדיקות לא בטוח שאין חיידק עכשוי תעשי כל הבדיקות וב"ה יהיה הכל טוב ..החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/11/2012אני מציע שתמשיך לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US כבדאליה18/11/2012
בבדיקת US שנעשתה לפני 6 שנים נמצא כבד מגורגר, באותה בדיקה שנעשתה לפני שבוע נמצא מרקם הומוגני. האם יתכן שהמרקם השתפר מעצמו או שמא נפלה טעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US כבד - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/11/2012תיאורטית יתכן שהיה פיברוזיס שהשתפר. מעשית נראה לי פרשנויות שונות כנראה של בדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב כיבהרוית17/11/2012
שלום,
האם כיב כיבה גורם לכאבים? שמא הכאבים מעידים על בעיה חמורה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב כיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/11/2012כיב יכול לגרום לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה רפואיתרוית17/11/2012
שלום,
האם ניתן במהלך בדיקת אנדוקסקופיה לדעת באופן חד משמעי האם הפצע שנצפה בקיבה כולל תאים סרטניים, עוד בטרם נתקבלו תשובות מבדיקת הביופסיה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה רפואית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/11/2012לא באופן מוחלט אך לרוב אפשר לקבל הערכה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא שירותים ציבורייםאורה17/11/2012
שלום. האם שימוש בשירותים ציבוריים עלול לגרום לשלשולים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא שירותים ציבוריים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/11/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטריתדוברת בצלאל17/11/2012
שלום לכולם,
אני בת 29. מזה ארבע חודשים אני סובלת מכאבים בקיבה, לפעמים חזקים ולעיתים פחות.
נשלל הליקובקטר ובביקור אצל הגאסטרונולוג, קבלתי אומפרדקס פעם ביום/לנטון/נקסיום. ניסתי כבר את כולם. האומפרדקס בד"כ עזר. לקחתי אותו בערך שבוע וחצי ואז הפסקתי לתקופה של חודש וחצי, אך ביום חמישי שוב חוויתי כאבים חזקים בקיבה, ולקחתי בשישי עוד אומפרדקס
זומנתי לבדיקת גסטרוסקופיה בעוד שבועיים. הבעיה היא שאני מאוד לחוצה מפאת חוסר התיאבון והירידה במשקל (ב-4 חודשים ירדתי 6 ק"ג). ביצעתי בדיקות דם כלליות שלא העידו על בעיה מיוחדת, מלבד פעילות יתר קלה בבלוטת התריס). ביצעתי גם אולטרסאונד בבטן העליונה, שהראתה על מוקד אקוגני בגודל 1.8 ס"מ אמנגיומה-לא מוגדל ובעל מרקם הומוגני\ ובכליה ימנית, הודגם מוקד היפראקוגני בפרנכימה בגודל 9 מ"מ (אנגיומיוליפומה) ומוקד נוסף 3 מ"מ שמתאים לאותו ממצא.
אני חייבת שירגיעו אותי, כי אני קוראת באינטרנט שתסמינים כפי שאני חווה, הירידה במשקל/כאבים בקיבה/חוסר תאבון, מתאימים לסרטן הקיבה. האם יש קשר בין הדברים?
האם יכול להיות שבאמת התפתחו אצלי גידולים בקיבה והגרורות הן הממצאים שגילו בכבד ובכליה? האם בדיקת הגסטרו הינה הכרחית או שיש בדיקה חלופית לקיבה שהיא פחות פולשנית?
תודה רבה
אני מאוד חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/11/2012אין בעחה לקחת אומפרדקס לתקופה ממושכת.
תתייעצי עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הודעה-היסטרית
דוברת בצלאל17/11/2012תודה על התגובה.
האם לאור התיאור שפירטתי ותחושותיי ניראה לך שיש סיכוי שמתפתח אצלי סרטן הקיבה?
אני יודעת שבטוח יש איזשהי בעיה בקיבה, אבל מה בד"כ האבחנות שמגלים בגסטרוקופיה שקשורות לקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר גבוהפרפר15/11/2012
שלום, לפני כחמישה חודשים קיבלתי טיפול משולש בחיידק הליקובקטר אחרי שהתוצאה הייתה 11.6 (מתוך נורמה של 0-3.5) , הטיפול לא עזר והסימפטומים חזרו ובצורה חמורה יותר ולפני שבוע עברתי תבחין נוסף (בהפרש של 5 חודשים כי לא הייתי בארץ) והפעם התוצאה התקבלה 41.8 (בנורמה של 0-3.5) .
הרופאה שלי הפנתה אותי חזרה לרופא גסטרו בדחיפות אבל יש לי תור רק עוד שבועיים.
האם הרמה הגבוהה של החיידק שביינתים לא מטופלת יכולה לגרום לי לנזק בקיבה? אני ממש סובלת יום יום מכאבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר גבוה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/11/2012בדיקת הנשיפה מאפשרת איבחון של נוכחות החיידק לא חומרת מחלה.
יש לזכור שרוב האוכלוסיה נושאת החיידק ולא בהכרח עם תלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כרוניתציון15/11/2012
מזה כמה שנים אני סובל מעצירות כרונית בבדיקות דם נראית אנמיה וחוסר בכדוריות דם אדומות ולבנות. עשיתי את כל הבדיקות שצריך (גסטרוקופיה, קולונ',סי.טי, רנטגן) ולא מוצאים שום בעיה. אני משתמש במשלשלים ולפני כמה שנים הייתה תקופה שלא השתמשתי במשלשלים היה לי חום גבוה אושפזתי בבית חולים ובבדיקת מח עצם מצאו גרנולומות באזור הבטן. הרופאים לא יחסו את הגרנולומות לדלקת במעיים ואבחנו את הבעיה כסקרודואוזיס חוץ ריאתי ונתנו לי אסטרואידים עבר החום והצמרמורות אבל העצירות נשארה.
אבקש המלצה מה לעשות. בתודה וההערכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/11/2012מקרה מסובך ולא ניתן לדון במסגרת פורום.
בכל מקרה לא נראה לי קשור לעצירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!!שמשון15/11/2012
שלום
לאשתי (בת 30, 1.60 52 ק"ג, בלי היסטורית מחלות, ידועה כסובלת מלחץ דם נמוך לעתים) יש כבר מעל שבועיים כאבים עמומים בבטן העליונה (במרכזה ובשמאלה) שמקרינים לגב, הכאבים מחריפים לאחר אוכל.
הכאבים מלווים בהתקפים חדים מאוד מדי פעם ולאחרונה אשתי אף מתעוררת עם כאבים חזקים.
הכל התחיל לפני שבועיים וחצי בערך משפעת שיומיים לאחריה אשתי חשה כאבים בלתי נסבלים בבטן העליונה - לאחר שהחזיקה מעמד יום שלם והכאב לא פחת, הלכנו לטרם - שם ניתן זנטקס דרך הוריד ומלוקס דרך הפה.
הטיפול בטרם גרם להקלה אך הכאבים המשיכו ונשארו כאבים עמומים וסטטיים.
ביצענו לפני מספר ימים גסטרוסקופיה (נראה לי שזה שם הבדיקה - החדרת צינורית דרך הפה לצילום הקיבה ולקיחת תרבית), תוצאות הבדיקה הראו שאין כיב כלשהוא וכי יש ריפלוקס.
ניתנו תרופות נגד ריפלוקס ויש לציין שדווקא לאחר נטית התרופה (לנטון), ישנה הקלה רגעית.
נעשו גם בדיקת שתן צואה ודם - אבל אנחנו ממתינים לתשובות.
מהתשובות שלבנתיים קיבלנו (עבור בדיקות השתן) - הכל נמצא תקין
אשתי משלשלת באורך קבע מאז הופעה החלה:
בשבוע הראשון - צואה מימית ואילו עכשיו צואה רכה
השתן שלה צהוב מאוד למרות שהיא שותה בצורה סבירה (וגם הרבה RC דיאט... :))
היא תעבור היום גם אולטראסאונד
השאלה המרכזית שלי היא:
תכננו ירח דבש לתאילנד שאמור להתחיל במוצ"'ש
האם כדאי לבטל את הטיסה ולחכות לתשובות כל הבדיקות?
בבקשה לענות במהרה, תודה רבה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
שמשון15/11/2012התקבלו תוצאות בדיקת דם והתגלה כי הכולסטרול גבוה (220), הוכלסטרול הרע גבוה(150) ואחוז כדוריות הדם הלבנות (NEUTROPHILS) גבוה (71.8%)
דרך אגב הכולסטרול הטוב נמוך יחסית (47)
ושאר הבדיקות נורמליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדכון נוסף
שמשון15/11/2012גם העמילאז בשתן גבוה - 380
בבקשה תשובה!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה, בבקשה לענות!!!!! - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/11/2012אם זה אפשרי והנזק קל כדאי לדחות עד סיום הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר
אור25/11/2012אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכו ותעשו חיים ברוך השם יהיה בסדר
אור25/11/2012אני גם סובלת מכאבי בטן אחרי האוכל ואפילו כל הזמן אבל יש לי מחלת וילסון "נחושת שוקעת בכבד" עסיתי אלטראסאונד אמרו לי שהטחול מגודל ...תבעתי תור בבית חולים אצל הרופה שלי ועדין מחקה ..אז אל תפחד יהיה הכל בסדר והחלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בקצב הלבדני14/11/2012
שלום,
התחלתי ליטול תרופות נוטנסיל ו- נקסיום עקב דלקת הוושט. הדופק הרגיל שלי בין 75-85 פעימות. אחרי נטילת נוטנסיל 10מג' 3 1? אחרי האוכל, הדופק יורד ל- 54-60 פעימות. האם להמשיך ליטול את התרופה?
בברכה,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בקצב הלב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/11/2012בתנאי שלחץ הדם בסדר אני לא חושב שיש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)