מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשת מחנק מרופלקססובל15/10/2012
שלום רב אני בן 35 לפני כשנה לאחר אולטר סאונד בטן תחתונה כללי התגלה אצלי 3 נגעים בכבד הרופא ביקש שאעשה גם ct כדי לוודות שמדובר כאן בהמניגיומה שוב עשיתי מיפוי כבד בכדריות אדומות אשר הרופא קבעה מדובר בהמנגיומות אבל לאחר כל הבדיקות הנל התחילו כאבי בטן מימין והתכווציות באיזור הכבד מדי פעם הכאב הנל אינו מלווה בחום לאחר גסטרו קיבה יש לי דלקת בקיבה אשר אני נוטל נקסיום לרופלקס אני רוצה לדעת ממה נובע הכאב הנל בבטן תחתונה מימין אני מציין שהוא לא ממש מציק או כואב נורא רק מפריע לי ביום יום זה פעם למטה איפה הכליה ימין ולפעמים זה עולה לכיוון הכבד נא עזרתכם בבקשה האם יש כאן מקום לדאגות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת מחנק מרופלקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012לא נראה לי שהכאב קשור בהמנגיומות ויש לברר סיבתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותאלינור14/10/2012
שלום רב,
בבדיקת נשיפה לגילוי חיידק ה"פ התקבלה תוצאה של 0.31 מתוך טווח נורמה מצוין של 0 עד 3.5 (קופ"ח כללית).
האם התוצאה שוללת נוכחות הליקובקטר?
ומה משמעות התוצאה אם בכל זאת התקבלה תוצאה הגדולה מאפס?
ושאלה נוספת - מה זה בדיוק בדיקת CU Test במהלך גסטרוסקופיה ומה מידת מהימנותה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012התוצאה שלילית לחלוטין גם CU TEST בדיקה מהירה ואמינה לחידק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך פועל האומפרדקסגידי14/10/2012
בבדיקת גסטרוסקופיה התגלתה דלקת קלה בקיבה ובחלק התחתון של הוושט, הוצע לי ליטול כדור 20 מ"ג אומפרדקס ליום, ידוע לי שצריך ליטול התרופה חצי שעה לפני האוכל.
1- מה לעשות אם שכחתי ליטול התרופה והתחלתי לאכול ?.
2- האם צריך ליטול התרופה למשך כל החיים ?
3- איך התרופה פועלת על המערכת, האם היא סוטרת חומצה או מעכבת הפרשת חומצה או... ?
4- הרבה שנים אני סובל מהצטברות ליחה בגרון, אני צריך לכחכח בכל פעם שאני צריך לדבר, הייתי אצל הרבה רופאים, א.א.ג., אלרגיה, ריאות, עברתי הרבה בדיקות, בזמן האחרון רופא המשפחה הציע לי להגדיל מינון אומפרדקס וליטול שני כדורים ליום, עברו שלושה שבועות ואין שיפור, אני פוגש הרבה אנשים עם תופעה דומה לשלי, האם לדעת קיים טיפול לבעיה ?
הרבה שאלות,
תודה מראש על תשובה,
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך פועל האומפרדקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012התופעה יכולה להיות מרפלקס אך אם היא בשל כך עליה להשתפר לאחר חודש טיפול באומפרדקס במינון כפול שעדיף לקחתלפני האוכל. תפקידו נטרול PH הקיבה וכך הורדת סימפטומטולוגית ונזק הרפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להודעה מלמטה אני חייב לציין כימשה14/10/2012
אני רזה כלל לא שמן.מעשן.לא לוקח תרופות בדרך כלל בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להודעה מלמטה אני חייב לציין כי - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012האם נשללה סכרת ומה פרופיל שומניך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות US אני ממש לא רגועמשה14/10/2012
עשיתי בדיקה ביגלל אבנים קטנות בכיס מרה .ואז היה גם אני רושם בדיוק את התוצאה .כבד מעט שומני הומוגני.דרכי מרה תוך וחוץ כבדיות אינן מורחבות.כיס מרה מכווץ חלקית מספר אבנים קטנות מאוד ללא סימני דלקת.לבלב בגודל תקין ומרקם אחיד.טחול בגודל תקין ומרקם אחיד. כליה ימנית בגודל תקין פרנכימה שמורה הידרופורוזיס קל מאוד אגן כליה מורחב עד 1.6 סמ ואין עדות לאבנים.כליה שמאלית בגודל תקין פרנכימה שמורה אין עדות להידרופורוזיס ואין עדות לאבנים מספר ציסטות פרא פלביות קטנות.האאורטה הבטנית ברוחב תקין. רטרופריטונאום חופשי.שלפוחית השתן עם קיבולת טובה ודפנות סדירים.הערמונית בנפח 16 סמק.אין עדות לנוזל חופשי באגן .ואז רשום למטה סיכום כבד מעט שומני.הידרופורוזיס קל בצד ימין.אבנים קטנות בכיס מרה .עווית כיליתית לפי התאמה קלינית .מה אתה יכול לומר ואולי להרגיעה לפי הבדיקה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות US אני ממש לא רגוע - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012שיש לך אבני מרה והידרונפרוזיס קל בכליה שיכול להיות בשלאבני כליה כבד שומני קל מצריך כנראה ירידה קלה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילירובין גבוהצבי14/10/2012
שלום רב תודות לך אתה איש נהדר.
יש לי בילירובין גבוה 5 ב''י .וישיר 0.6 ועליה באינזימי כבד
עשיתי ביופסית כבד וMRCP וקולונוסקופיה והכל תקין .
בנוסף אני בברור בהמטולוגיה עקב המוליזה קלה.
הבעיה שכל הזמן אני בגוון צהוב בעיניים ובפנים ולעיתים זה לא מאפשר לי לצאת לרחוב.
מה עוד ניתן לעשות?
תודה רבה לך פרופסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילירובין גבוה - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/10/2012יתכן מאד,במידה ותפקודי הכבד תקינים שמקור הבילירובין בהמוליזה כרונית +גילברט (הפרעה בעיקר בקוניוגצית הבילירובין=קשירתו לחומצה גלוקורונית המאפשרת מסיסותו במרה) זאת מאחר והמוליזה כרונית קלה לבד לא גורמת באנשיםבוגרים בד"ע לעליית בילירובין כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתגיא14/10/2012
בוקר טוב.
מזה כחודש (מתחילת החגים) אני מרגיש תחושת צרבת (שריפה חמוצה) חזקה בשעות הבוקר ובשעות הצהריים המאוחרות לקראת הערב.
בימים האחרונים זה נהיה כבר מציק מאוד ולא מאפשר להתרכז בדברים האחרים.
נבדקתי בעבר ונמצא אצלי כבד שומני ברמה קלה וגם תפקודי כבד שלי בבדיקות דם הם בגבול הנורמה העליונה או טיפה מעל (50-70).
אני לא יכול להצביע על משהו מיוחד שבעקבותו זה מתחיל או עובר.
מה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות כדי להפחית את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/10/2012יש לך רפלקס נסה טיפול בPPI (אומפרדקס או לנטון) פעם ביום ואם אין הטבה הגע לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עליונה וטעם מר בפה.לילי13/10/2012
שלום. לפני כארבעה חודשים פניתי תחילה לרופא משפחה ולאחר מכן לרופא גסטרו עם כאבי בטןעליונה? חולשה ? בחילות וטעם מר או מתכתי בפה. מאז אני לוקחת תרופות להורדת חומצה בהתחלה אומפרדקס? אח"כ לנטון? אח"כ נקסיום ושוב לנטון(לנטון הוא היחיד שפחות או יותר עזר). כל הזמן הזה היו לי פעם בכמה זמן "התקפים" - כמה ימים של הרגשה לא טובה עם אותם סימפטומים? אח"כ כמה ימים "נורמליים" ושוב התקף. עשיתי גסטטרוסקופיה? הבדיקה תקינה. אחרי שההרגשה קצת השתפרה התחלתי להוריד בהמלצת הרופאה מינון של לנטון? הורדתי משני כדורים ליום לאחד ועכשיו כדור אחד ליומיים. אבל היום אני שוב מרגישה ממש לא טוב. מה אני אמורה לעשות? לחזור שוב לכדור ליום? לעשות בדיקות נוספות? אני כבר די מותשת. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן עליונה וטעם מר בפה. - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/10/2012לא צריך להתיאש בשל בעיה שהיא בסך הכל אי נוחות ולא סבל של ממש עם הלנטון עוזר עלי במינון , התיעצותעם דיאטנית יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשוניות אדומותמירב13/10/2012
לפני כחודש וחצי סיימתי טיפול בחיידק ההליקובקטר.אני סובלת כבר שבועיים מכאבים בחזה וקשיי נשימה,בימים האחרונים אני גם קמה עם כאבי גב,בבדיקת אנדוסוקופיה התגלו שתי לשוניות אדומות קצרות בחלק התחתון של הוושט,מה זה אומר? איך אני יכולה להקל על הכאבים? (אני לוקחת נקסיום פעמיים ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוניות אדומות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012הלשוניות אדומות יכולות להיות רירית ע"ש בארט.
אם אין הטבה עם נקסיום ואין בעיה לבבית דרוש בדיקות גסטרו נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאף למניעת דלקת וטיפול בהסנא13/10/2012
שלום האם קיים משאף שיכול לטפל בדלקות בגוף ולמנוע דלקות עתידיות ? כטיפול ומניעה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאף למניעת דלקת וטיפול בה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםמלי13/10/2012
שלום אני בת 54 ומזה כשלוש וחצי שנים יש לי כאבים חזקים בכמה מקומות בגוף. פעם הכאבים בעצם הזנב,אלה לא סתם כאבים ,,אני סובלת מכאבי תופת ולא מצליחה לתפקד. לפעמים הכאבים הם בבטן ברמה של צירים ממש,,כמו מערבולת לפני שילשול. בימים של כאבי הבטן הנוראיים ,,הם אכן מלווים בשילשולים ואני חייבת לרוץ לשירותים המון פעמים ביום. יש עוד תופעה קשה שאני חווה,,כשאני רוצה לקום בבוקר מהמיטה אני מרגישה לחץ כל כך חזק מהבטן לכיוון החזה עד שאני לא מסוגלת לקום,,,זה כואב כל כך שאני חוזרת לשכב ומנסה כל פעם לקום שוב. שמתי לב ש,,רק אחרי שעתיים בערך אני חוזרת לעצמי ומצליחה לקום כאילו עבר ההתקף. עשיתי כל מיניי בדיקות,,,למשל סי טי שיצא בסדר . בכיס מרה מצאו לי אבנים קטנות ויש לי גם שבר במפסעה. מעניין שדבר אחד עוזר לי כשאני חשה בכאבים האלו,,,אני פשוט נשכבת על הגב ותוך כמה דקות אני מרגישה הקלה.מעניין למה השכיבה מעבירה לי את הכאב. לפעמים אני מפחדת לקום כי אולי שוב ארגיש את הלחץ לחזה ואני עושה את זה לאט לאט. אנא עזרתכם,,,מה עלי לעשות? חיי אינם חיים. אין כמעט יום שלא כואב לי וכולם בבית מודאגים מהמצב שלי וחסרי אונים.הרופאה טוענת שלפי התלונות שלי הבעיה לא מכיס המרה כי כואב לי גם בגב גם בחזה וכו' אני רוב הזמן בבית כי לא יכולה לצאת ולתפקד. תודה מראש מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012לא יתן להגיע לאבחנה ולהציע טיפול.
לדעתי יש מקום לבדיקה יסודית אצל רופא גסטרו.
ככלל שיש הרבה תלונות ומעט ממצאים אז יש לחשוד בתבמונת המעי הרגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצופים בריאות ובעת נשימהמאיה12/10/2012
אנ מזה י מ מזה שנים כל הזמן יש לי הרגשת חנק ונשימה עם ציפצופים , האם יתכן שיש לי משהו חמור בריאות כמו חסימה כרונית שהבנתי שאין לה טיפול ..... הופנתי לצילוף ריאות אבל אני מאוד בלחץ מהרופא שאמר לי יתכן שיש דלקת כרונית , על אף שאמר לי שיש לי צפצופים קלים , המליץ לי על ונטולין משאף וזה הפחיד אותי עוד יותר ,זה אומר שיש לי אסטמה ? האם בדיקות דם יכולות לגלות ולא במעט אם יש דלקת ריאות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאילתי
מאיה12/10/2012טעיתי בהתחלת השאילה מזה חודשים מרגישה חנק , ואני מעשנת מזה 15 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפצופים בריאות ובעת נשימה - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/10/2012כדאי לבצע תפקודי ריאות לאבחנת אסטמה ותגובה למרחיבי סימפונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפצופים בריאות ובדיקת חזה
סנא16/10/2012שלום ד"ר ציפצופים שכך נמסר על ידי רופא לרפואה דחופה היו מעט ה בריאות ביום השני עשיתי צילום חזה היה תקין והתופעה קרתה לי ביום השיש לשימושי בתרופת הצ'מפיקס , נתנו לי משאף ונטולין וגם אינהלציה אפילו אחרי זה לא עברה ההרגשה יום אחרי אני הכל היה בסדר ואפילו מרגישה בנשימה שלי יותר נקיה על אף ששאני רק שבוע עם התרופה ועדיין מעשנת אבל ירדתי מקופסה וחצי ל6-7 סיגריות ואפילו לא מעשנת אותם עד הסוף האם יתכן שזה תופעת לוואי של התרופה , אני מאוד בלחץ מכל הענין הזה עשיתי תור לתיפקודי ריאות ועדיין צריכה לחכות לפחות שלושה שבועות לבדיקה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפצופים בריאות ובדיקת חזה - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/10/2012פני לחופא ריאות אנו מדור גסטרו כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים ביציאותדני12/10/2012
שלום רב,בן 44. מזה 8 ימים מרגיש מיחושים בבטן(לא כאב)ומרבית שעות היום רצון לצאת לשרותים. כל חיי הייתי יוצא לשרותים פעם ביום בבוקר. בימים האחרונים יוצא פעמיים ולעיתים 3 פעמים ולעיתים מרגיש שאחרי שהייתי בשרותים לא ממש התנקיתי. ראוי לציין שמחזרתי ממלון לפני 8 ימים התחילו המיחושים .במלון אכלתי 4-5 ארוחות(ברגיל אוכל 2-3 ארוחות קלות). הצואה נראית בסדר. לפני 4 שנים עשיתי קולונסקופיה ומצאו לי פרוקטיטיס. מאז שיניתי תזונה ועניין הפרוקטיטיס רדום והצואה נראית בסדר. האם יכול להיות חיידק או וירוס או התלקחות מחודשת של הפרוקטיטיס למרות שאין סימנים בצואה? מדי פעם יש לי מיחושים מתחת צלע שמאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ביציאות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012יתכן שוב פרוקטיטיס.
מציע לבדוק צואה וגם להפנות לרופא גסטרו לביצוע קולונוסקופיה קצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ציון13/10/2012למה צריך שוב קולונסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012קולו קצרה לבדוק צד שמאל של המעי ואם יש שוב פרוקטיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ציון13/10/2012אם הבדיקה האחרונה היתה לפני 4 שנים יכול שהתפתח חלילה גידול?
חוץ מעניין הצואה אין שום תופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012לא סביר גידול אך התלונות יכולות להיות של דלקת - כלומר פרוקטיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'מפיקס לגמילה עישון ותופעות לוואיסנא12/10/2012
שלום רב לפני 4 ימים התחתי עם צ'מפיקס לגמילה מעישון ביום הרביעי שכחתי כדור הערב , יש לי תופעות סבירות כמו יובש בפה שהתחיל ביום הרביעי וסחרחורות וזה טיפה לא מדאיג אותי עד שיש לי הרגשת חנק וצפצופים נשמעים לא כל הזמן בזמן נשימה עם ליחה סמיכה לבנה עם חתיכות קטנות צהובות לא בכמות , יצוין כי יש לי חיידק בכיבה טפלתי ומחכה חודש לבדיקה נוספת ,ערך ויטמין D 45 האם יש מה לחשוש והאם זה קשור ובמה ממליץ , הפחד שלי שלא יחמיר המצב שלי ואני כן רוצה להפסיק עם הסיגריות שתהרוג אותי אם לא אהרוג אותה אני בת 35 וכמעט מ 15 שנה מעשנת \ תודההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'מפיקס לגמילה עישון ותופעות לוואי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012יכול להיות קשור לטיפול אך גם לעישון כמובן.
יש טיפול בכל מקרה על ידי משאפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סנא13/10/2012תודה רבה על תשובתך , זה אומר שבמקרה שזה לא מהתרופה אז אני אהיה תלויה כל חיי במשאפים כי אני הרבה זמן מתלוננת על הרגשת החנק שבאה והולכת , האם יתכן שיש לי אסטמה ? ובמקרה לקיחת הצ'מפיקס התגלתה המחלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/10/2012יתכן במקרה ואם מפסיקים לעשן יש שיפור במצב הריאות.
לא בהכרח טיפול לכל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה
סנא14/10/2012שלום רב היום ביצעתי צילום חזה לגילוי אם יש דלקת ריאות , לפי הממצאים הראשונים שאין דלקת , עדיין אין תשובהזה יקח שלושה ימים אך מי שעשה לי הצילום בהתייעץ עם רופא נאמר לי שאין לי שום דלקת . שאילתי האם יתכן שיש לי אסטמה במקרה שאין לי דלקת בריאות , אני כבר תקופה ארוכה מתלוננת על אלרגיה עם פריחות בחלקי הגוף עם גרדים לא ידוע ממה ולא הופנתי לשום אבחנה וכל הזמן נאמר לי שזה נורמלי או מתרופה או מעקיצה לא היה מלווה בקוצר נשימה או הרגשת חנק? האם מה שיש לי אלרגיה רגילה או סוג של אסטמה ואיך א וכל לדעת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/10/2012פני לפורום המתאים. האבחנה מתבססת לא על פריחה אלרגית אלא על סיפור קליני ותפקודי ריאות מתאימים (שיפור FEV1 עם מרחיבי סימפונות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה תעזרו לירוני12/10/2012
שלום רב, יש לי חיידק הליקובטר , אני חמשה ימים בטיפול אנטביוטיקה ו8 ימים עם לנטון , האם הטיפול כשיסתיים יעיל ? אם לא מה עושים ואיך מטפלים בחידק ומה הסיכויים?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה תעזרו לי - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/10/2012הטיפול בן7-14 ימים ויעילותו משתנה בהתאם לסוגו הטיפול הסטנדרטי שבועיים מוקסיפן, לנטון/אומפרדקס וקלריתרומיצין יעילותו 70-75%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)