מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולונוסקופיהגל20/12/2011
שלום.
אני בן 62 ולפני שנתיים עברתי קולונוסקופיה שבה הוציאו לי פוליפ שהיה שפיר .
שאלתי : מתי עלי לבצע בדיקה כזו נוספת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/12/2011בעקרון עוד 5 שנים, ברם אם הפוליפ היה ניאופלסטי TVA TA VA וגדול יחסית, רובנו נוטים לחזור עוד קודם-בתוך 2-3 שנים. תלוי גם בטיב ההכנה בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסק לכיחכוח, באם אין אודם?נאוה20/12/2011
שלום רב,
אני בן 65.
אני סובל פה ושם מצרידות וכיחכוח.
הלכתי לרופא א.א.ג בשביל ענין אחר, והוא עשה בדיקה עם סיב אופטי בכל מערכת האף-אוזן-גרון.
הוא לא מצא בבדיקה שום ממצא (לא ראה אודם בכל מרכיבי המערכת, או משהו אחר).
למרות זאת הוא רשם לי לקחת לוסק.
אין לי קבוע סימפטומים של צרבת, רפלוקס וכד'. אולי פעם בחודש.
אני מתלבט אם לקחת את הלוסק,
בהינתן שאין שום מימצא של אודם בריריות שראה רופא הא.א.ג.
מצד שני, שמעתי שאם יש חומציות בשווט לזמן ממושך, היא יכולה לגרום אינפלמציה, וחס וחלילה לסרטן בהמשך. לכן אני מתלבט אם לקחת לוסק, כדי למנוע נזקים של חומציות.
מצד שנ, כאמור, אין סימנים של החומציות (מבחינת אוד, או סימפטומים של צרבת)
אודה מאד לשמוע את חוות דעתך.
תודה
יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק לכיחכוח, באם אין אודם? - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011עשה נסיון טיפולי בלוסק ל2-3 חדשים ואם אין שיפור לא מדובר ברפלקס. רפלקס יכול להתבטא גם רק בסימפטומטולוגיה של דרכי הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שכחתי לציין קודם משהו
נאוה20/12/2011את הצרידות יש לי מאז שאני נער. מה שחדש זה הכיחכוח. וגם התחילה לי ליחה. אז האם השילוב של כיחכוח+ ליחה מעיד על בעיה במערכת העיכו, או שמא זו בעיה של דרכי הנשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שכחתי לציין קודם משהו - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/12/2011זה יכול גם לנבוע מרפלקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בצד ימין עליוןנטע20/12/2011
ד"ר שלום, אני בת 30+1 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, לוקחת גלולות קבוע. מזה שבועיים סובלת מכאבי בטן שהתחילו בבטן שמאלית תחתונה, בהמשך עברו לאחור בגב מעל המותן ובהמשך נשארו עד היום בכאבי בטן בצד ימין עליונה. לקחתי ספסמלגין להרגעה ולא עזר לי הגעתי לרופא והוא הפנה אותי לבי"ח שם עברתי בירור ועשו לי אולטרסאונד שפורש כתקין לבטן ימין עליונה כולל חיפוש אם ישנם אבנים, בדיקות הדם יצאו תקינות וגם צילום חזב שעשו. שוחררתי עם כאבי הבטן כמו שנכנסתי לבית חולים כאשר אני מתאמצת הם מתגברים בהליכה, כאשר אני מרימה את בתי התינוקת וכדומה..יש איזשהו קושי גם בנשימה שוב הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לבית חולים אחר, שם עשו לי ct חזה+בטן הבדיקה בוצעה בשאלה של pe ובשאלה של פקקת בורידים הפורטלים (pvt) הבדיקה בוצעה עם חומר ניגודי תוך וורידי בשלב עורקי וורידי. בתוצאות חזה ובטן הכל תקין ואין עדות ל-pe ואין עדות ל- pvt. בנוסף עשו לי בדיקת דם מעל כף היד גזים בכדי לראות קצב נשימה כל הבדיקות דם יצאו תקין. הא.ק.ג קצב סינוס 81 לדקה ללא סימני איסכמיה חריפה. ושוב שוחררתי עם המלצה שעם כל החמרה לפנות לרופא קבעו לי תור לאיבחון מהיר בלין בעוד כמה ימים, ואנלגטיקה.. רציתי להתייעץ איתך ד"ר מה לעשות עם הכאבים שנמשכים בבטן ימין עליונה, קצת סחרחורות, וחסר תיאבון שהתלווה מתחילת הכאבים. כאשר אני מתאמצת בהליכה, או פעילות אחרת הכאב מתגבר.. אשמח לשמוע את חוות דעתך.( עד עכשיו טופלתי ע"י רופא משפחה ופנימיאיים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בצד ימין עליון - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011האם יש גם שינוי ביציאות עם הכאב? האם נשללה מחלה פפטית (גסטרוסקופיה?) האם יש רגישות מקומית? האם את סובלת מריבוי גזים? כדאית התרשמות קלינית במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותיעקב20/12/2011
שלום לך אני סובל מעצירות קשה כבר שמונה חודשים הטיפול בלקסדין עוזר אבל מה קורה שאני רוצה להפסיק את השימוש כדי שמערכת העיכול תחזור לעבוד רגיל...אציין שאני משתדל לאכול בריא? לא מרבה בפירות וירקות שותה מים קולונוסקפיה יצאה תקינה...? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011הוסף פעילות פיסית כמו הליכה שיכולה לעזור מעט וסיבים כמו קונסיל. במידה ואתה מעונין בבירור שכולל שורת בדיקות כדפקוגרפיה, בדיקת סמניםUS ומנומטריה אנלית פנה לאחד המרכזים העוסקים בכך (ד"ר ביר גבל בתה"ש ואחרים).
במידה ומדובר בתנועתיות מעיים איטית(סמנים) אין טיפול יעיל למעשה, אך אם מדובר באנאיסמוס (סגירת סוגר בלתי מכוונת במקום הרפיתו) אזי יש אפשרות לעזור לך עם ביופידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוחמה.20/12/2011
שלום
בקופת חולים כללית אין את התרופה coleprmin, האם כדאי לרכוש את התרופה באופן פרטי,כי עד עכשיו היא ניסתה קולוטאל,נוטנסיל,ספסמלגין, שלא עזרו לסבל שלה.
ודבר נוסף חשוב אם התרופה coleprmin יכול לקבל מי שיש לו בעיה בכליות
או שאין קשר לכליות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוחמה - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011כדאי לנסות, תרופה שהוכיחה יעילות במחקר בודד או שנייםבהרפית מעי ספסטי והקלה על כאב וגזים, יכולה להשפיע תאורטית על פירוק תרופות אחרות בכבד אך אין קשר לאי ספיקה כליתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vhh.20/12/2011
שלום דוקטור
הרופא גסטרו נתן סיטי, לאמא שלי אסור לקחת יוד (לפני הסיטי בגלל הכליות),
אז הפקידה בטלפון הציעה צבע .??
שאלה- בלי יוד לפני סיטי, כמה ברור תהייה הסיטי
מה הכוונה ל- צבע לפני סיטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vhh - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011במקרי אס"כ או רגישות ליוד (ופחות אך גם בחולי אסטמה ומחלה ריאתית כרונית, משתדלים להמנע ממתן חומר ניגוד בCT מה שעושה אותו פחות יעיל ברוב הבדיקות. ניתן לתת פרדניזון קודם לכן , נוזלים ואף מוקומיסט על מנת לצמצם הסיכון ואף לתת חומר היפואלרגי (אם כי גם זה אינו בטוח לחלוטין) לא ברור לי מה הכוונה ב"צבע"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתרון ארוך טווח לעצירותעומרי19/12/2011
יש לי בעיות עצירות מאז היותי ילד, עשיתי בדיקות שונות וכל הרופאים המליצו פשוט לשנות את הרכב המזון ולאכול יותר סיבים.
לאחרונה המליצו לי לקחת תוסף מגנזיום ציטראט(אני לוקח כדורים של 250 מיליגרם פעם ביום) וזה דיי עוזר לי ומאז יש לי יציאות סדירות.
הנושא שמטריד אותי הוא נושא פיתוח תלות במגנזיום לאור מידע שקראתי באינטרנט ששימוש ממושך יכול לגרום לתלות.
האם לקיחה יומית של מגנזיום ציטראט יכולה ליצור תלות בעתיד?
האם שימוש בפיסיליום (שגם כן עוזר לי) עדיף על פני מגנזיום ציטראט ברמה יום יומית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון ארוך טווח לעצירות - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011לפי התאור והטיפול מדובר בעצירות די קלה. כמובן עדיף לטפל בה עם תוספת סיבים, שתיה והלחכה כל יום, אך אם אין זה מספיק, ניתן להעזר בתרופות ובמקרי עצירות קשה לעשות בירור הכולל שורת בדיקות לא פשוטות החל בקולונוסקופיה ודרך דפקוגרפיה US ומנומטריה של אזור הסוגר וכד.
התמכרות במובן של מינון שיש להעלותו-לא, התמכרות במובן של תלות במשלשלים וודאי שכן ואין לחשוש מכך. עדיף סיבים-"פיסיליום" הטבעיים יותר ומגדיל נפח (כאילו אכלת עוד פירות וירקות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עומרי20/12/2011עשיתי בדיקות שונות וכנראה שמדובר בעצירות קלה.
מדוע לדעתך אין לחשוש מתלות במשלשלים(פסיליום)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/12/2011סיבים מגבירים נפח ואין שום תלות (פשוט כאילו אכלת יותר סיבים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ALT גבוהעידן18/12/2011
שלום רב,
בבדיקת דם יצא לי רמת ALT גבוהה- 56.
האם זה יכול להיות כתוצאה משימוש בשמפו ניזורל 3 פעמים בשבוע?
אני משתמש בציפרלקס כבר שנתיים, אבל כל הבדיקות דם חוץ מהאחרונה היו תקינות, אז כנראה זה לא זה...
האם שימוש בתמצית צמחי מרפא שמכיל מעט אלכוהול יכול גם להשפיע?
אודה על כל ייעוץ. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ALT גבוה - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/12/2011מדובר בהפרעה קלה מאד בתפקוד כבד, גם כבד שומני יכול להסביר זאת ולא כמות אלכוהול מזערית. חזור על הבדיקה בעוד חדשיים שלושה וראה אם לא חלפה. במידה והבדיקה הפתולוגית נשנית יש לקחת סרולוגיה זיהומית ואוטואימונית. להפטיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שאני אמור לעבורגדעון18/12/2011
שלום לכם.
אני בן 36,לפני 8 חודשים ובעקבות עצירות וחוסר תאבון הופניתי לבדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה,הקולונוסקופיה תקינה,בגסטרוסקופיה התברר שיש לי תסמונת בארט.יש לציין שתוך 10 חודשים,ירדתי 8 קילו במשקל מבלי לתכנן.
בעקבות הירידה נשלחתי גם לאולטראסאונד בטן עליונה שכלל,טחול,כבד,דרכי מרה כי הורדתי כיס מרה בניתוח,כליות ולבלב.הבדיקה תקינה.
נשלחתי בנוסף לבדיקות דם מקיפות,מהם בדיקות לבדיקת סימני סרטן.כל הבדיקות תקינות.יש לי מחסור בויטמין די ופריטין ברמה של 333.
הייתי אצל כירורג שבדק אם יש לי הרניה באזור התבור ומעליו ושלל זאת.
יש לי כאבי בטן מתמשכים באזור הטבור ודקירה מתמשכת באזור הבטן האמצעית מצד ימין.בחודש האחרון היה לי פעמיים כאב גדול באזור הבטן שבעקבותיו נאלצתי לקבל זריקה של פפברין או וולטרין.
הייתי אצל פרופ' לגסטרואנטרולוגיה שהמליץ לי לעשות סי טי בטן.
פניתי אל רופא המשפחה שלי שטען שאין צורך בסי טי כיוון שכל הבדיקות שלי תקינות ושבבדיקה הזו יש קרינה גבוהה.בנוסף טוען שהכל אצלי נובע מפחד ולחץ נפשי כי אני ידוע כמי שמפחד ממחלות.
יש לציין שבשלושת החודשים האחרונים התחלתי לחוש מעין גלים בגוף ובמיוחד באזור הכתפיים,מעין גלי חום ואינני מצליח להסביר זאת.גלים בלי חום של הגוף.
שאלתי היא האם אני חייב לעבור את הסי טי לבירור יותר מעמיק או להסתפק במה שעברתי ובמיוחד לאור כאבי הבטן המתמשכים באזור הבטן האמצעית.
ביררתי לגבי בדיקת mri בטן שאין בה קרינה.דרך קופת חולים אני חייב לעשות סי טי קודם.אני יכול לעבור באופן פרטי תוך 3 חודשים בתשלום גבוה.
אשמח לשמוע את דעתכם בכל הסיטואציה הקיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שאני אמור לעבור - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/12/2011קרוב לוודאי שהCT שלך יהיה תקין ותלונותיך אינן נשמעות ספיציפיות מידי. ספק רב עןד יותר אם יש צורך בMRI אזופגיטיס קשה וקליניקה רפלוקטיבית יכולה להסביר גם את הירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה פתולוגיתמייק18/12/2011
אמי עשתה קולונוסקופיה לפני 3 שבועות והוציאו לה פוליפ זעיר שנשלח למעבדה בתאור המיקרוסקופי נכתב--polypoid fragment of colonic mucosa without significant and pathalogic change/ בדף השני נכתב שהבדיקה נקלטה במכון הפתולוגי ונמצאת בעבודה. הרופא במחלקה הפנימית שנתן לי את 2 הדפים אמר שאין תוצאה סופית. אך בתאור המיקרוסקופי הרי נכתב שאין שינוי פתולוגי. האם בבדיקת פוליפ עושים בדיקות נוספות פרט לבדיקה המיקרוסקופית?f
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה פתולוגית - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/12/2011התשובה היא למעשה שזו רירית מעי תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תתכן מחלת קרוהןאיילת18/12/2011
האם תתכן מחלת קרוהן ללא סימפטומים כלל? (שהתגלתה באקראי בוידאו קפסולה) האם במצב כזה צריך לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תתכן מחלת קרוהן - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/12/2011כן וזוהי החלטה קשה לעיתים וכדאי לאשר היסטולוגית כמובן טרם טיפול. חשובות כמובן גם בדיקות המעבדה ובכלל הטכנולוגיה החדשה כולל בדיקת קפסולה ואנטרוגרפיה גורמת לגילוי יותר ויותר קרוהן אסימפטומטי. לעיתים מאבחנים מחלה קשה ומתקדמת רק בשלב של חסימת מעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטוריעל18/12/2011
שלום רב,
בת 40 , מתחילה שבוע הבא ניסיון רביעי לטיפול בהליקובקטור לאחר כשלון של שלושה אחרים ( עברתי אנדוסקופיה מהפה, ובדיקת רגישות לחיידק) ...מיזה שבועיים כאבים מטורפים ברום הבטן, מעין תחושה של כאב, לחץ , בחילה, וחוסר נעימות שמלווה אותי כל היום ונרגעת בשינה בלבד.
האם ייתכן שפיתחתי כבר אולקוס, האם להתחיל את הטיפול למרות הכאבים המלווים אותי כל היום? מה יכול להצביע לחץ כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/12/2011לא ברור לי מה היה בגסטרוסקופיה ומתי נעשתה, בהנחה שהיתהלא מזמן והיתה תקינה או לא משמעותית , יתכן שיש לך למרות החידק העמיד NUD ולכן אין תועלת בטיפול. ברם ניתן בהחלט לתת קורס מרובע עם ביסמוט (קלבטן) פלגיל, מוקסיפן ו PPI , במידה ועדיין לא קבלת אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הליקובקטור
יעל18/12/2011המשך..ראשית תודה על התגובה המהירה.
הקולונוסקופיה בוצעה לפני כשמונה חודשים והיתה תקינה למעט ממצא של החיידק ולמה רגיש. התחלתי טיפול שהופסק לי לאחר חמישה ימים בגלל תופעת לוואי של אחת האינטיביוטיקות ( איני זוכרת את שמה רק שהיא אינה בסל הבריאות וגרמה לי לכאבי רגליים מטורפים באזור הגידים)
מחר אני אמורה להתחיל טיפול ( לא טיפלתי בנושא החל מחודש מאי) של שני קארין, שני פלג'יל, 2 אומפרדקס 40 בשילוב של מיץ חמוציות ואסידופולס כמובן.
השאלה האם כאבי אלו יכולים להראות שפיתחתי כבר אולקוס? ( יש לציין שאני במתח רב בתקופה האחרונה ..) ובמידה וכן האם הטיפול שאני אמורה לקחת יכול לעזור גם למקרה זה?
שאלה נוספת ואולי לא קשורה..האם לחץ של חזייה על אזור זה יכול להחמיר את הכאב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הליקובקטור - תגובה
פרופ' דורון זמיר18/12/2011גם כיב ירפא מטיפול משולש מוצלח, לחץ מקומי מעל איזור רגיש יכול להגביר הרגישות, אך כמובן לא לגרום לכיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר!
יעל18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בקיבה ודימום מודאגת דחוךבבקשהאילנה17/12/2011
גילו לי חיידק בקיבה והתחלתי 2 כדורים של אומפרדקס ו2 כדורים של מוקסיוית לאחר 3 ימים חל שיפור קל אבל אחר כך הופיע דימום מדי פעם וגינאלי והרופא אמר שזה לא מהכדור אלא צריך לפנות למיון נשים. בתופעות לוואי של הכדור רשום שאם יש דימום אז להפסיק מיד.בנתיים הפסקתי זה היום הרשאון שהפסקתי אבל עדיין יש לי דימום מדי פעם .תעזורו לי כי אני מפחדת.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בקיבה ודימום מודאגת דחוךבבקשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/12/2011אין קשר לדימום מהנרתיק לבין נטילת התרופות.
מציע לא להפסיק ולהפנות לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.16/12/2011
שלום דוקטור
איזה טיפול תרופתי יש ל- מעי רגיז , בקושי אוכלת ,
בנתיים לקחה מילגרם לוריון שעוזר 4 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/12/2011יש מגוון טיפולים- נגד שלששול ועצירות. תלוי מה התלונה העיקרית.
נגד כאבים- spasmalgin colotal coleprmin
אך עיקר הטיפות אינו תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד בטן עליונהבתיה16/12/2011
שלום רב
בת 43 בריאה בדרך כלל סובלת שניםמקרישיות יתר אך לא מטופלת על ידי כלום לאחרונה היתה עליה קצת בערכים ונתבקשתי לעשות אולטרסאונד בטן עליונה באוולטרסאונד נמצא הגדלה קלה של הכבד וכבד שומני רציתי להבין מה זה אומר? האם אני נמצאת בסיכון למחלת כבד כרונית? האם זה נוצר מעודף משקל ? והאם אני צריכה להיות במעקב כלשהוא אחרי הבדיקה הנל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד בטן עליונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/12/2011יש כבד שומני ויתגן קשור לעודף משקל.
עדיף לראות רופא כבד למעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)