מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה עצורהכפיר08/02/2011
יש לי זקפה לא חזקה, וגם כשהיא חזקה הפין קצר, הרבה יותר מבעבר, אני מרגיש כאילו הוא עצור מלפרוץ החוצה.
בעבר הייתי סובל מזיקפה תמידית, דבר שגרם לי אי נעימות בחברה, לכן הייתי מתכנס עמו פנימה שלא יבלוט, האם יתכן שבעקבות זאת, או בגלל הרצון שהוא לא יבלוט, זה מזיק לי כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה עצורה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/02/2011בבקשה לפנות שאלה זו לאורולוגים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בפיפימור08/02/2011
אהלן שמי מור ואני בן 18
יש לי חברה כבר חצי שנה ואנחנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע.
לאחרונה שורף לי בפיפי ויוצא לי הפרשות מהפין.
מעיון קצר באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות זיבה?
מה כדאי לעשות? לקבוע תור לרופא ? או לחכות שיעבור?
והאם להודיע לבת זוגתי?
אפשר להמשיך לקיים יחסי מין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוננתמאי08/02/2011
היי קוראים לי נלה אני אוהבת לאונן מלא אני בת 20 יש לי חבר בן 27 אני רוצה לאונן אם דילדו או ויבטור אני מתה לעשות סקס איתו אני לא יודעת מה לעשות עוד לא היתחתנתי אז אני מאוננת מלא כל פעם שאני ניפגשת איתו אני חרמנית השאלה שלי היא כזאת:
1. איך לעשות סקס איתו אני מיתביישת להגיד לו בדרך כלל הבנים אומרים לבנות הוא לפעמים רומז לי כזה אני מיתביישת מה לעשות?
2.איפו אפשר להשיג דילדו און ויבטור איך מישתמשים בזה אני רוצה הסבר איך מישתמשים בדילדו או ויבטור?
3.והאם בסקס הראשון שלי אני צריכה קונדום כאילו ליקנות לחבר שלי קונדום ולהביש לו על הפין
4.חבר שלי שעיר ואני חושבת נגיד אם נעשה סקס אני ישכב על הגוף שלו זה לא מגעיל אשמח לקבל תשובה נלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון08/02/20111. להתגבר על הבושה ולדבר איתו בפתיחות.
2. לפנות לחנות כמו "sisters" בת"א, חנות סקס שהיא כמו בוטיק מאוד מסבירת פנים, נשים למען נשים ושם יסבירו לך את כל המגוון האפשרויות שיש בעולם של צעצועי סקס ואיך משתמשים בהם. יש להם גם אתר באינרטנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אני08/02/2011
האם יש סיכוי, גם אם הקלוש ביותר, להכנס להריון מהתגפפות כאשר שני בני הזוג היו עם תחתונים ומכנסיים, והגבר ליטף את הירך של האישה (לא ליד הנרתיק)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא לא
מירב שרון08/02/2011חייב שיהיה מגע ישיר בין פין לפות כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ופצעי בגרות?שאול07/02/2011
אני בן 16 ואני מאונן בתדירות דיי גבוהה האם זה גורם\משפיע על הפצעי בגרות האקנה?
כי תמיד היה לי קצת פצעים פה ושם, לא ברמה גדולה, אבל אני לא יודע אם אני מדמיין או לא אבל בתקופות שאני מאונן יותר מהרגיל אז פתאום יש לי ממש הרבה פצעים. אולי זה סתם צירוף מקרים.
האם יש קשר בין שני הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות ופצעי בגרות? - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011צירוף מקרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור ומחזוררוני07/02/2011
שלום..
ביום שבת קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוגי וכתוצאה מכך לקחתי פוסטינור ביום שבת ב19:00 בערך .לא הרגשתי כאבים ולא היה כלום
יום שני היה לי הפרשות חומות כמו לפני המחזור ולאחר מיכן ירד דם
ועדיין הפרשות חומות השאלה שלי האם זה מחזור או תופעות של הפוסטינור (לא הרגשתי כלום כאבים ולא כלום לאחר הפוסטינור)
וברגע שראיתי את הדם לקחתי גלולה ראשונה 'יאז' פעם הראשונה בחיים שאני לקחתי גלולות האם זה יכול להיות מסוכן האם יש הגנה בגלולות ומה אני צריכה לעשות ?להמשיך עם הגלולות ,ואיך אני יודעת שזה באמת המחזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה לשאול בשבילך
שגית07/02/2011חברה שלי שלקחה לפני שלושה יומים נורלבו כי אצלהם נקרע הקונדום וזה היה ממש ממש מצב חירוםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור ומחזור
רוני08/02/2011וירד לה דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור ומחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים אם לא עונים רצוי להתקשר לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למומחים שלוםאור07/02/2011
האם בטוח לקיים יחסי מין עם קונדום בג'קוזי? (קונדום הוא אמצעי המניעה היחיד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
מירב שרון08/02/2011כי הקונדום עלול להחליק. ולא כדאי לסכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםשלומי07/02/2011
אז ככה אני בן 18 וחצי עם איבר 14 וחצי סמ והיקף 12 סמ האם האיבר שלי נחשב קטן?
או שהוא פשוט דק?
שאלתי הנוספת היא איז קונדום מתאים לגודל שלי מכיוון שבעבר ניסיתי לאונן עם קונדום והוא לא ישב לי טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011אתה בסדר...
יש קונדומים בגדלים שונים וחברות שונות יש לנסות עד שאתה מוצא אחד שמתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר בתוכי והזרע יוצא ממנישירי07/02/2011
אני וחבר שלי שכבנו בפעם הראשונה לפני שבוע.
היינו הראשונים אחד של השני.
שכבנו כמה פעמים וכשהוא גומר בתוכי, לאחר מכן הזרע נוזל מן איבר המין שלי.
למה, ואין מונעים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומר בתוכי והזרע יוצא ממני - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011זה קורה לכולם!!!
זה לא רק נוזל הזרע שיוצא, אלא גם נוזליך....
אין דרך לעצור זאת ,בלי קונדום ,שמונע את יצאת הזרע.
אם זה מפריע לך, שמי לידכם מגבת ותיבשי כמה שאפשר מיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.לין06/02/2011
שלום,
אני בת 18 וחצי ויש לי חבר קבוע שאיתו קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה.
בפעם הראשונה כאב לי מאוד ולא נהנתי בכלל ובפעמים שאחרי, גם. הנחתי שבגלל שאלה הפעמים הראשונות, אני לא חשה באיזה שהיא הנאה(בכלל).
עבר כבר חודש וחצי ואני עדיין לא נהנת מהיחסים האנטימיים, ולעיתים אף חשה מעיין כאב בטן מסויים. יש לציין שזה קורה רק בעת החדירה עצמה.
ניסינו לשפר את המצב ע"י תנוחות אחרות וכו' אבל כלום לא עוזר.
שנינו מתוסכלים מהמצב ונשמח לקבל עצה או לפחות הסבר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011האם אתם נגשים ישר לחדירה או שמשקיעים אחד בשני?
האם את מכירה את מיניותך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לין07/02/2011אנחנו לא משקיעים ב"משחק מקדים" הרבה זמן, הוא מעדיף לגשת לעניין.
אני מכירה את המיניות שלי, ואני בחורה שאוהבת תשוקה אבל הוא פחות בעניין הזה.
דיברנו על זה והוא משתדל אבל זה לא עוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011כל הכבוד לך על היוזמה לברר ולנסות להגיע לפתרון ,אך לדעתי כדאי לך ללכת ליעוץ מיני .
באתר של אי"טם תמצאי רשימה של מטפלים/ות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה..ז.06/02/2011
היי ...
אני בת 21 ואני ממש סובלת מדלקות בשתן שכל פעם הולכות וחוזרות..
מאז פשוט ממש ממש כואב לי בעת החדירה ואני לא מצליחה להנות ולפעמים גם לא מצליחה לסבול את הכאב הזה. מה עליי לעשות?
אני חייבת לציין שהייתי אצל רופאים ואני לוקחת כדורים לטיפול מונע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011אני ממליצה לך ללכת להתיעץ עם גניקולוג/ית שגם מתמחה בטיפול מיני.
לחפש באיט"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה לחפש?
ז.07/02/2011מה זה איט"ם? ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה לחפש? - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011האגודה הישראלית לטיפול מיני
באינטרנט ..שם יש רשימה של מטפלים/ות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מונעים הוצאת זרע?אלי06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מוציאים
אלי06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה???????
אלי06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אפשרות למנוע קרי לילה
עידן מיליצר08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה למנוע הוצאת זרע?
מירב שרון08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות זרעאלי06/02/2011
שלום.. אני בן23 ויש לי קשר רגשי עז לבן זוגי שהוא בגילי,זו ממש אהבה שמתבטאת מידי פעם במחשבה מינית ואפילו גוררת נגיעות בינינו. הבעיה היא שחברי מגיע להוצאת טיפות זרע אפילו מדיבור איתי או מחשבה עליי וזאת למרות שאין תמיד נגיעות,אציין שאנחנו דתיים ואסור להגיע למצב של הוצאת זרע. השאלה שלי האם יש פיתרון ליציאות זרע שלו למרות שאין מגע ואציין שזה יציאות תדירות של כמה וכמה פעמים ביום,חברי טוען שכאשר איננו מדברים זה לא קורה לו כלל..
בבקשה תעזרו לנו ,אהבתנו דיי גדולה כך שאין אנו רוצים להפסיקה ואנחנו נהנים מאוד ביחד ואפילו לא יכולים ליהיות אחד בלי השני. מה לעשות בכדי למנוע את הוצאת הטיפות הללו? ובכלל האם יש פתרון להוצאת זרע בכלל(גם עם חיבוקים בינינו)?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקונדום בבריכה/ג'קוזי
אלי06/02/2011אינו יעיל במניעת הריון/מחלות מין. בעקרון קונדומים הינם יעילים במניעת הריון ומניעת הידבקות במחלות מין אך יש סיכון בשימוש בקונדום במים. הקונדום עלול להיקרע בגלל שאין מספיק סיכוך, בגלל החום, הכלור, או חומרים שמבוססים על שומן שנמצאים במים (למשל קרם הגנה, שמן שיזוף, אמבטיות סבון וכד'). כמו כן הקונדום עלול להחליק אם זה נוגע במים והגבר בכלל לא יהיה מודע לכך שזה קורה. בקיצור, לא שווה לקחת סיכון מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי שלום
מירב שרון08/02/2011אי אפשר למנוע ריגוש/עוררות מינית שתביא לנוזל מקדים מה שקראת "הוצאת זרע". אני מבינה שיש מחסום דתי שמונע מכם לממש את היחסים ביניכם אך הגוף מגיב באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוי06/02/2011
שלום אני מאונן כמה פעמים ביום זה מזיק?
לפעמים אחרי אוננות יש לי דחף חזק להשתין גם אם השתנתי דקה לפני זה ושאני הולך להשתין שורף לי מאוד באיבר המין וזה נמשך הרבה זמן גם לאחר מכן וזה לא נותן להירדם ולא כלום.. למהזה קורה ומה עושיםעם זה ומה מונע את זה? תודה שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו על השאלה שלי תודה
חסוי07/02/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד07/02/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לאורולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא רצויעזרו לייייי!!05/02/2011
אמש בלילה, נסעתי לכיוון רהט וכשלפתע פגשתי בדואי על גמל. כיוון שהייתי צמאה והוא הציע לי חלב ;) זרמתי אליו לאוהל,.באוהל הוא השקה אותי בחלב גמלים אותנטי שאימו הכינה ואז הוא עשה לי קיצי בגב. רגע אחר כך הייתי מעולפת והיום קמתי עם רעלה על פניי כשגמל עומד מעלי. חוששני שהגמל ביצע בי מעשי סדום ועמורה.
האם יכול להיוולד לי חצי תינוק חצי גמל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא רצוי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/02/2011תשאלי בפורום בדויים וגמלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)