מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה דחופה בקשר לביצה הימיניתששששששששששששש12/01/2011
אני הרגשתי פתאום שהביצה הימינית שלי נעלמה בזמן שאוננתי חזק והיא נכנסה לי לבפנים לתוך הגוף ורק כאשר לחצתי על המקום היא יצא וחזרה לשק האשכים.
יש לי כמה שאלות בנושא:!!!
מה זה הדבר הזה?
האם זה יכול לקרות? וקורה להרבה אנשים?
האם זה מסמל משהו כמו מחלה?
האם אני צריך להיבדק?
האם זה יכול להיות סימן לעקרות?
ועם אני אני צריך להיבדק תוכלי להביא לי מקומות בראשון לציון שאני יכול ללכת אליהם ושלא צריך עם ההורים ושזה לא יגיע להורים ?
דרך הגב אני בן 16.5
בבקשה תענו לי מהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שתענה לי מהר
ששששששששששששש13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה דחופה בקשר לביצה הימינית - תגובה
12/01/2011האשך נמצא בשק האשכים והוא יכול לעלות למעלה חלק מהדרך. זה טבעי. זה קורה בעת עוררות מינית לדוגמא, או אם קר לך.
אם הוא עולה את כל הדרך או שהוא לא יורד, זה מצריך בדיקה ואולי גם טיפול כדי למנוע זאת. הכי פשוט זה לגשת לרופא/ה משפחה או ילדים (היכן שאתה מטופל). זה ממש לא סימן לעקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא עלתה בזמן שאוננתי
ששששששששששששש13/01/2011הוא עלה במזמן שאוננתי וכנראה לחצתי על הביצה אז היא עלתה.
יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/01/2011לפי ההסבר המקיף של ד"ר חרותי, מה שאת מתאר זה בסדר ואין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותאנונימי7712/01/2011אחרי כמה זמן מתחילת לקיחת הגלולות אפשר לעשות סקס ללא אמצעי מניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד12/01/2011זאת שאלה שעדיף לשאול בפורום ,רופאי נשים ...לרוב (אך שוב מבלי לדעת נתונים ) אם לוקחים לפי הוראות הרופא מוגנים מהרגע הראשון, אך אני ממליצה תמיד, לפחות בחודש הראשון להשתמש בקונדום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתבן 1712/01/2011אהלן דוקטור.
אני בן 17, מקיים יחסי מין כבר במשך יותר משנה , בתדירות של בערך אחת לשבוע ואפשר להגיד שמהפעם הראשונה שלי אני מגיע לגמירה תוך דקה או 2.
כאשר עם קונדום אני רוב הזמן מצליח להחזיק רק 5-6 דקות.
יש פעמים נדירות שאני מחזיק רבע שעה וגם עשרים דקות.
אני באמת אובד עצות, זה נורא פוגע לי בבטחון העצמי ואני מפחד שיהיו לזה השלכות בעתיד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן 17
דניאלה פרייפלד12/01/2011כנראה, יש יותר תחושה, פינית, כאשר אינך עם קונדום ולכן אתה חושב שאתה גומר מהר...נכון יותר מהר מאשר עם קונדום ,,
רבע שעה עד שעה עם או בלי קונדום
והאם אתה יכול לחוש את הרגע האל חזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגיש את נקודת האל חזור
בן 1712/01/2011מה שמטריד אותי יותר זה הקטע של מין עם קונדום, שאני גם גומר די מהר למרות שקונדום אמור לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגיש את נקודת האל חזור - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/20115-7 דק' אינו נחשב מהר
מהר אומר ש% הפעמים רבה יותר שלא מצליחים להחדיר, כי פולטים בחוץ או עד דקה בחדירה...
אם אתה יודע את נק האל חזור תנסה לעצור ואז להמשיך או לשנות תנוחה שפחות מגרה אותך או הראש תחשוב על דבר פחות מגרה ....
תנסה ותראה עם זה קצת עוזר
אני מציע לך לעשות כמה מפגשים ללא חדירה כך תוכל להינות במפגש מיני ללא לחץ תן לפין "להתנתק" מהלחץ שהוא נמצא בו ותקיים מפגש ללא הלחץ תגמור מהר או לא הפעם....
ואז שאתה אפשרת זמן להירגע תנסה שוב ותנסה עם הקשבה לעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהטליה12/01/2011שלום, אני בת 18 וחצי אני בתולה ומאוד מעוניינת להתחיל לקיים יחסי מין. ואני באמת מרגישה מוכנה לכך. הבעיה היא שכשאני ואותו הפרטנר מגיעים לסיטואציות מינית כלשהי ומגיע "רגע האמת", אני מתחילה לפחד ולחשוב, ואני נסגרת ולא מסוגלת להשתחרר ולהרגיש בנוח עם עצמי ליד אותו גבר. ובנוסף לכך, הידיעה שאני בתולה וחסרת ניסיון מיני לעומת גברים אחרים [לא נתקלתי במישהו שהוא לא חסר ניסיון, כלומר בתול.] מלחיצה אותי. איך אני יכולה להתמודד עם הבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטליה
דניאלה פרייפלד12/01/2011עד אותו רגע ניתן לעשות, ההדית הכל ....
איך את עם גופך...מיניותך
האם יש רקע דתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טליה14/01/2011כן אני באה מבית מסורתי, ואין לי בעיה עם המיניות שלי אני גם אוהבת את הגוף שלי ושלמה איתו.. הבעיה שלי היא בעיקר הלחץ מחוסר הניסיון ואולי גם מהרקע הדתי.. מה עושים אני כן שלמה עם הרצון שלי לקיים יחסי מין ואני אוהבת את הגוף שלי אבל אני פשוט לא מצליחה. ברגע שאני מתחילה ומגיע הרגע אני לא מצליחה להירגע ולהרגיש בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/2011הרגע שאת מדברת עליו ...החדירה עצמה או בכלל לתת את גופך לשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שלא כ"כ קשורהחסוי11/01/2011אני יודע שהשאלה הזו היא לא כ"כ קשורה אבל אין לי את מי לשאול פשוט..
יש לי מן נקודה כזו על איבר המין שהיא כמו מן עור כזה מיותר אבל אני לא בטוח
לאן ולמי אני צריך לפנות עם הבעיה הזו ע"מ לקבל טיפול?(רופא עור/אורולוג) אני לא כ"כ יודע מה כל אחד מהם עושה.
אני עוד נער בן 17 ואני לא רוצה לספר את זה להורים יש אפשרות שזה יהיה "חסוי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה שלא קשורה
דניאלה פרייפלד12/01/2011יש לך רופא ילדים שמכיר אותך....אם כן עדיף ללכת אליו -ההורים לא צריכים לדעת
ואם לא,לך לרופא משפחה אם הוא לא ידע הוא יפנה אותך הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פשוט ללכת לרופא עור?
חסוי13/01/2011אני מעדיף גם לא ללכת לרופא ילדים שלי כי בכל זאת הוא מכיר אותי(והוא זוכר אותי גם..)
זה תפקיד של רופא עור בדר"כ? אפשר לגשת אליו??
ועוד פעם סליחה למרות שאני לא בטוח שזה קשור לפה אבל זה נורא מטריד אותי במחשבות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פשוט ללכת לרופא עור? - תגובה
דניאלה פרייפלד13/01/2011יש בפורום רופאי עור תכנס ותברר אם לא הם הם בטח ידעו למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אוננות כמעט
שי19/01/2011ולא מאונן ובכל זאת המצב כפי שציינתי. אודה מאד אם תאמרי לי כיצד ניתן להגביר את כמות הזרע. [שמעתי משהו על פרוטאין אבל אינני יודע מה זה] תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות זרע קטנהשי11/01/2011כאשר אני מאונן או מקיים יחסים ברגע השפיכה יוצא לי מהבולבול רק טיפה אחת של זרע. וזהו אחרי זה הבולבול מתקטן ולא יוצא יותר ולפי מה שהבנתי צריך לצאת הרבה יותר. השאלה שלי 1 האם מצב זה נורמלי . 2.האם זה יכול לפגוע בפיריון. 3. האם ישנה דרך להגביר את כמות הזרע. דרך אגב יש לי בולבול 17 ס''מ אם זה קשור. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשי שלום
מירב שרון11/01/2011אין קשר בין אורך הפין לכמות הזרע בשפיכה. ואין קשר בין כמות הזרע לפריון - כאן האיכות של הזרע יותר חשובה מהכמות. אם תפחית בתדירות של אוננות/קיום יחסי מין אז סביר להניח שתראה שכמות הנוזל שיוצאת בשפיכה תגדל. לגבי אורך הפין שלך, הוא בטווח הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה דרך
שי13/01/2011כלשהי להגדיל את כמות הזרע. זה חשוב לי מאוד.[אני מקיים יחסי מין פעמים בשבוע ובכל זאת יוצא לי רק טיפה אחת]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התדירות של אוננות?
מירב שרון13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות זרע קטנה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/01/2011מה ז'תומרת כמות קטנה של זרע? האם יוצאת כמות של כפית? זו כמות נורמלית. האם אתה מאונן הרבה? אין קשר בין הפיריון לכמות הזרע. נסה לא לאונן מספר ימים ואז תראה איזו כמות זרע יוצאת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוצא לי ממש רק טיפה אחת
שי20/01/2011ואני מקיים יחסים פעמים בשבוע בערך. ולא מאונן בדרך כלל [רק לעיתים רחוקות ממש] ובכל זאת יוצא לי רק טיפה אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןשירן10/01/2011אני מקיימת יחסים עם בן הזוג שלי כבר שנה ,
בתקופה האחרונה לאחר שאנחנו מקיימים יחסים יש לי צריבה במתן השתן
ועקצוצים באיבר המין ...מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן שלום
מירב שרון11/01/2011יתכן שאת מפתחת דלקת בדרכי השתן, כדאי שתיגשי להיבדק אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות איחור מחזורעזרה דחווףף10/01/2011חברה שלי לוקח גלולות זה חודש שני ועכשיו שהיא סיימה את החפיסה השניה ביום שישי ועד היום היא לא קיבלה מחזור האם יש סיבה לדאגה?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות איחור מחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011לפנות את שאלתך בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
רון10/01/2011תודה רבה! עזרת לי מאד!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךרון10/01/2011באוננות אני גם גומר יחסית מהר, אבל אני יכול לשלוט שם. הכוונה היא שאם אני מרגיש שאני הולך לגמור אני מסוגל להפסיק ולהמשיך כעבור מספר שניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011או קיי, איפה הקושי לעשות זאת איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רון10/01/2011אני לא בטוח.. הכל קורה מהר מידיי.
לדעתך, זה יעבור עם הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אם זה מהר תאיט את הקצב ..לא רצוי שתתרגל למיניות מהירה ..
קחו זמן תשקיעו כל הגוף מיני לא להתמקד סביב פין ...פות
ואז תראה וכן אם תרגיל את עצמך ללאט זה בהחלט יכול לעבור ואם לא ...ניתן לעבוד לשיפור..אך כרגע לא נשמע בעיה של רק שליטה אלא יותר ענין של להות ומהירות...
תנסה להיות קצת יותר מרוכז העצמך בתחושות ואם את מרגיש שאתה מתקרב ללגמור כמו באוננות תעצור בראש או בתנועה ...ואז תמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי שאני אוכל ליהיות בהריון ?אנה10/01/2011אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום
אבל אני מפחדת ממשהו שקרה לפני כן :
התחרמנוו ואיבר מינו (שהיה בלי קונדון) היה ליד שלי ועבר אך לא נכנס
מיד קמתי וניקיתי עם מגבנונים ולאחר מכן הלכתי לעשות פיפי ..
ואז כבר אחרי זה שכבנו...
יש סיכוי שאני אוכל ליהיות בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש סיכוי שאני אוכל ליהיות בהריון ? - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011קלוש ביותר!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..
אנה10/01/2011למרות שזה היה ממש קרוב וכמעט נכנס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכוי קלוש אבל קיים !!
רון10/01/2011לא הייתי לוקח סיכון !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזורשרון10/01/2011שלום רב, במהלך 4 החודשים האחרונים הסתדר לי המחזור והייתי מקבלת כל 27 יום. חודש שעבר(דצמבר)קיבלתי ב 13.12.10 ובתארך 20.12 קיימתי יחסים לא מוגנים ולקחתי יום למחרת פוסטינור. שאלתי היא האים החודש הזה הייתי אמורה לקבל גם אחרי 27 יום?או אחרי חודש(כלומר ב13.01.11 )מאז המחזור האחרון? כי עדיין לא קיבלתי מתי ניתן לעשות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושיםם ? עזרה דחוףחסוי09/01/2011מה עושים כשבחור מנסה להכניס את האיבר מין שלו , לחור האחורי של הבחורה אבל זה לא נכנס??? מה אפשר לעשות בשביל שזה יכנס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה עושיםם ? עזרה דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011בן כמה את/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלאלמוני09/01/2011שלום ,אני בן 15 עוד מעט והיתי עם הרבה בנות וממש לא היתי בקטע
היתי בברכה וראיתי ילד טיפה קטן ממני מאונן וזה ממש הדליק אותי
אני לא יודע מה לעשות?
אני יודע שתגידי לי שבגיל כזה יש בילבול מיני אני אולי תוכלי להגיד לי טיפה יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמבולבל - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אין הרבה יותר זה מיני וזה הדליק...יכול להיות שמה שהדליק אותך היו המחשבות הנלוות ..אם בחורה היתה עושה לך אם שחקנית היתה שם ולא ממש המעשה עצמו...
בנים בגילך יכולים להתחרמן מחתול כי אולי איזה בחורה יפה חתיכה ליטפה ...מבין...
ונכון חלק מגיל ההתבגרות בלבול כולל מיני..אז לא להיכנס ללחץ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי יקר
קש"ת17/01/2011אנונימי יקר,
לא פירטת יותר מדי לגבי העבר שלך עם בנות, לגבי המשיכה שלך אליהן ולמה אתה מתכוון שאתה אומר ש"לא היית בקטע". לא פירטת גם אם אתה חש משיכה כלפי בנים באופן כללי, או שהתחושה הזאת היתה מוגבלת רק לתקרית שתיארת. לכן, קשה לי לתת לך תשובה מלאה ומפורטת.
אני כן יכול לומר לך כמה דברים:
הראשון – מין באופן כללי זה דבר מדליק, בעיקר כשאתה נער מתבגר (אבל זה ממשיך גם הרבה אחרי). כשרואים בנאדם בסיטואציה מינית, גם אם לא נמשכים אליו באופן ספציפי, טבעי מאוד לחוש התרגשות מינית בעצמנו. זה לא בהכרח אומר שום דבר.
כמו שכבר אמרתי, לא פירטת יותר מדי לגבי עצמך ולגבי המשיכה שלך לאף אחד מהמינים. בכל מקרה, הדבר השני שחשוב לי לומר לך זה שגם אם אתה כן מוצא את עצמך נמשך לבנים והתכוונת ש"לא היית בקטע" של אותן בנות רבות שהיית אתן – זה בסדר גמור! ישנם בנים רבים שמרגישים כך, וזו אינה בעיה. אם אתה מתלבט - אין צורך להחליט עכשיו. לגיטימי בהחלט לחקור, להתנסות, להתלבט ולהתחבט – עד שמצליחים להיסגר על משהו שמרגישים שהוא נכון עבורנו. שנית, שום דבר אינו סופי ופאטאלי – אם בהמשך הדרך מגלים שנחפזנו להחליט, והדברים מורכבים יותר משחשבנו, תמיד אפשר לשנות כיוון או לפתוח כיוון אופציונאלי נוסף.
שיהיה בהצלחה,
אבירם
קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאבירם על התגובה המקיפה :)
מירב שרון20/01/2011ושמחה שיש לנו נציג מקש"ת שעונה לבני הנוער שמתחבטים בנוגע לנטייה המינית שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותשי09/01/2011האם ככל שאני גומר יותר כך במשך הזמן יורד לי החשק המיני שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011לא ברור למה אתה מתכוון ..גומר יותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות,
שי10/01/2011אני מתכוון לזה שאני מגיל קטן מאונןן והשאלה היא שאם אני מפעם לפעם שאני מאוננת יורד לי החשק המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות, - תגובה
דניאלה פרייפלד11/01/2011אם מאוננים הרבה ..כמו כל דבר, לרוב ,אתה מתלהב ולאחר מכן ההתלהבות יורדת ...ואז שוב עולה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב .. חשווברוני09/01/2011אני בת 11 וחצי אני מאווד קטנה וזה מאוד מדאיג אותי אז בבקשה תענו לי מהררר !!
אמא שלי אמרה לי שאולי תיקח אותי לגניקולוג אבל אני מפחדת מביקור אצלו.. אני מתביישת האם הוא יגע לי באזור הנרתיק?? ו..אני אמורה להתבייש? והאם זה נורמלי כל מה שאמרתי בתגובה הקודמתת????!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנ.ב .. חשווב - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אם מדובר בגובה הולכים לאינדרנולוג...רופא שמתמחה בהורמונים..ותהליכי גדילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..
רוני10/01/2011לא מדובר בגובה ..
אני שואלת בביקור אצל הגניקולוג הוא חייב לגעת כדי לראות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך .. - תגובה
דניאלה פרייפלד11/01/2011כל עוד את בתולה לרוב לא עושים בדוקה פנימית חודרנית אך יש בדיקה איני יכולה להגיד לך איזה כי איני מבינה למה את פונה אליו..מאד יכול להיות שהוא ישים יד על איזור תחתון מתחת לפופיק וילחץ אך עדיף את שאלותיך לפנות בפורום לרופאי נשים שם תקבלי תשובה מהימנה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)