מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסותכלת- פשוט רוצה לחזור להנות!!ברי04/02/2011
היי, אני בת 19 ונמצאת במערכת יחיסים ..
חבר שלי בחור מקסים ואנחנו נורא נמשכים אחד לשניה.
אנחנו שוכבים פעמיים עד שלוש בלילה - אני חיילת אז זה קורה רק בסופי שבוע ..
בכל אופן..
אני מאד אוהבת סקס ובמערכות יחסים קודמות נהנתי והייתי פתוחה לדברים והייתי מגיעה לאורגזמה מדהימה.
איתו זה שונה, אני לא יכולה להיות מעליו, אני לא מסוגלת לרדת לו ( יש לו שיער למטה ודי מביך אותי לבקש ממנו שיוריד. ) ואני לא מרגישה בנוח לשכב איתו בכל מיני תנוחות, זה משו שמעולם לא קרה לי. ככה יוצא שאני לא גומרת והוא כן עושה לי ביד ויורד לי - אבל זה לא עוזר. אני נורא סגורה איתו בסקס ואין שום סיבה שעולה לי בראש- זה נורא מפריע לי.. אני לא נהנת כבר מהסקס.
אני אשמח לקבל עצות \ טיפים - כדי לחזור להיות פתוחה בסקס -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסותכלת- פשוט רוצה לחזור להנות!! - תגובה
דניאלה פרייפלד05/02/2011המערכות הקודמים שאת מתארת היו של חברות כפי שאת מתארת שיש לך איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעעעצות דחווווווווווךףףחסויה03/02/2011
תקשיבו אני מזה מפחדת, אתמול ששכבתי אז חבר שלי שם קונדום רק חצי מהזמן (רק בסוף), מרוב בהלה רצתי לקנות נורלבו איזה מזל שבאתר שלהם יש ידע מידע על בתי מרקחת ושעות שפתוח.
בכל מקרה. קניתי את הגלולה ועוד לא לקחתי כי חברה שלי שחושבת שהיא מבינה משהו כי אמא שלה גניקולוגית אמרה לי שאם חבר שלי גמר בפנים אז אין לי מה להיות מודאגת. עכשיו אני לא יודעת לקחת או לא לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רוני03/02/2011מאמי תנסי אם לא ילך תפסיקי נסי פעם פעמיים ותראי לאן זה ימשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2011לא הבנתי למה החבר שלך השתמש בקונדום רק בסוף ולא מההתחלה כי הרי גם בנוזל המקדים עלול להיות סיכון של הריון לא רצוי. עדיף לא לקחת סיכונים ולקחת את הנורלבו, ולא הבנתי את ההערה של החברה שאם החבר גומר בפנים אז אין סיכוי להריון, נהפוכו, יש סיכון גבוה, במקרה שלכם הייתם עם קונדום בסוף אבל בכ"ז שוב עלול להיות זרע משפיכה קודמת גם בנוזל המקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששרוני03/02/2011
השפות בפות שלי גדולות ואחת מהן גדולה מהשנייה הן באמת גדולות לא כמו של כל הנשים ואני יודעת שלכל אישה יש שפות שונות אבל שלי ממש גדולות ויש לי גירודים
האם אני צריכה ללכת לגניקולוג? וגניקולוג חייב לגעת כדי להבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רוני03/02/2011יש לי גם יובש קצת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא עונים
רוני03/02/2011מה הבעיה לענות חח ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני שלום
מירב שרון03/02/2011אנחנו לא עונים 24 שעות על שאלות, יש כאן 4 מומחים שעונים בזמנם החופשי מתי שזה מסתדר להם ועושים את זה מכל הלב כבר כמה שנים טובות. לגבי שאלתך, כפי שאת בעצמך מודעת לכך, יש שונות מפות לפות, אין אחת שנראית כמו השנייה, ללמוד לקבל את הגוף שלך זה חלק מהעניין. לגבי הגירודים, כן את צריכה להיבדק אצל רופא/ת נשים וזה מחיייב בדיקה פיזית כדי שידעו במה מדובר. אין מה להתבייש, אין שום דבר שיש לך שהם לא ראו ולא נגעו בו כבר מיליון פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר...ירון02/02/2011
בשבוע האחרון הרגשתי שאיבר המין שלי גדול פתאום
עד לפני חודש הייתי מעשן כבד ( הפסקתי לגמרי ) ולפני חודש גודל הפין היה 13 ס"מ
היום שמתי לב שהוא הרבה יותר גדול וכשמדדתי גיליתי שהגודל הוא 15!
אין פה טעויות, מדדתי באותו הסרגל ב2 הפעמים
האם זה בגלל שאני עוד גודל? אני בן 16 אם זה משנה.
והאם זה בגלל שהפסקתי לעשן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר... - תגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011יש לשאר שאתה עוד גדל וכך גם הוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליאן01/02/2011
שאלתי היא כזאת אני בת 16 אני עושה סקס כבר בערך 3 חודשים ורציתי לדעתת איך אני יכולה להיות בטוחהה שלא נכנסתי להריון , אנחנו משתמשים בקונדומים והכל אבל אני עדיין מפחדת .
ובאילו כדורים אני יכולה להישתמש ..
תודה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011אם את מאחרת בקבלת הווסת יותר משבוע כדאי לעשות בדיקה ביתית.
לגבי כדורים את צריכה לדבר עם רופא, אפשר לפנות בפורום לרופאי נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאמיר01/02/2011
1.אני בן 15 אם אף פעם לא אוננתי.. אני אגמור מהר בפעם ראשונה שאני אעשה סקס?
2.האם יכולות להיות לי השלכות מזה שאני לא מאונן לדוגמה:אולי בגלל שנצבר זרע אז בשפיכה הראשונה יצא המון המון זרע? לא יודע..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011אתה יכול להירגע אין קשר בין אוננות לבין ביצועיך בפעם הראשונה....אך לרוב מרוב התרגשות,או תחושה של חוסר בטחון ועוד כל סוגי התחושות שעלולות להיות בפעם הראשונה, שיש אפשרות גדולה שבחור יגמור מהר...וזה קורה הרבה....
ההשלכה היחידה שעלולה להיות שאתה לא מכיר את תענוגי גופך ,פינך....ואתה תמיד צריך שניים למין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף ניתוחדוד31/01/2011
היום הולך להתאשפז מחר הניתוח,
ואני כולי בפחד שיכאב לי אחרי זה.
מה אני מרגיש בהרדמה? חולם מה?
תעזרו לי בבקשה ניתוח ראשון שלי.
וריצוקאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף ניתוח - תגובה
דניאלה פרייפלד31/01/2011צר לי איני יכולה לעזור לך לגבי שאלותך
אני מבינה את הפחד והחששות...
אך לגבי השאלות, התשובות ישתנו מאדם לאדם
כל אחד והחלומות שלו/ה
וכל אחד/ת, עם סף כאב אחר, יש שיגדו מאד כאב ויש שיגידו שלא כל כך ..
שיהיה לך בהצלחה עם חלומות נעימים וכמה שפחות כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !!!!!!!!!!!!!!!יולי30/01/2011
קוראים לי יולי אני בת 16 ויש לי חבר כבר שנה וקצת..
לפני כמה זמן נכנסתי להריון ועברתי הפלה אז התחלתי להשתמש בטבעת הנוברינג ...
בחודש הראשון שהשתמשתי בטבעת לא קיימתי יחסי מין בכלל ואז הוצאתי אותה לשבוע כמו שצריך קיבלתי מחזור ובתאריך המתאים הכנסתי חדשה .
שכבתי עם חבר שלי פעם אחרונה לפני שבועיים עם הטבעת והוא פחד כי לא הכיר בכלל את אמצעי המניעה הזה אז הוא גמר בחוץ.
בזמן האחרון אני מתחילה להרגיש כאבי ראש עייפות ובחילות שבאות והולכות,
הגיע התאריך שלי להוציא אותה לפני יומיים והיתי צריכה לקבל ועוד לא קיבלתי.
אני יודעת שהיא יעילה אבל נורא מפחדת מהריון..
יש מצב שניכנסתי להריון למרות שהוא גמר בחוץ והטבעת היתה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף !!!!!!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד31/01/2011צר לי שעברת חוויה לא נעימה...
אם השתמשת נכון בטבעת והוא גמר בחוץ לא נראה לי שיש ממה לחשוש.
את קצת לחוצה ובגופך עבר טלטול ...זה יכול להסביר את האיחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ואמצעי מניעהלירון30/01/2011
שלום!
אני בחורה בת 21, עד לפני חודש וקצת השתמשתי במדבקות מסוג אוורה.
ב-10 לדצמבר 2010 הפסקתי את השימוש בה בגלל בעיות רפואיות (בהמלצת רופא משפחה). קיבלתי שוב (בלי מדבקה) ב-9 לינואר 2011.
ב-27 ינואר 2011 אני וחבר שלי שכבנו- עם קונדום כמובן. הבעיה היא, כאשר יצאתי (סיימנו) ממנו ראיתי שהשפיך מפוזר על כל הקונדום מבפנים, ושיש על האיבר שלו סימנים לבנים. הוא טוען שהזרע נשאר בקונדום (ובדק) והלבן זה בעצם ההפרשות והרטיבות שלי. שקלתי לקנות פוסטינור אבל בגלל הבעיות בריאות שלי העדפתי להימנע מכך וגם כי לצערי בעבר נטלתי את הגלולה הזאת כבר. אני מאד חוששת, למרות שחבר שלי בדק וטען אחרת. האם יש אפשרות להריון?? אולי אני סתם לחוצה... בעיקר, כי אני לא יודעת מתי תהיה הפעם הבאה שאקבל כי אני בלי מדבקות. זו פעם ראשונה שזה קורה, בדרך כלל היינו שוכבים בלי קונדום כי השתמשתי במדבקות. מהלחץ אני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה, אבל אולי זה משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה :) תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםרועי30/01/2011
האם נוזל הזרע שיוצא בכל גמירה מכיל כמות גדולה של חלבון? אפשר לדעת כמה גרם בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי שלום
מירב שרון30/01/2011המספרים המדויקים עשויים להשתנות מגבר לגבר ומעת לעת, אבל הפליטה הגברית מכילה בדרך-כלל כתשעים אחוז מים. מלבד זאת יש בה כמובן זרעונים, שהם בעצם גוש קטן של חומר-גנטי עם מנוע ומדחף גדול מאחור, הרבה פרוקטוזה (סוכר-פירות) שמספקת לזרעונים אנרגיה ואבץ שמגן על החומר-הגנטי שהם נושאים.
כמו-כן היא מכילה ויטמין C שנוגד חמצון, חלבונים והורמונים מיוחדים שמגנים על הזרעונים באופן מקומי מפני המערכת-החיסונית של האשה, ריר שמצמיג את הנוזל וגורם לו ליצור גושים שיגנו על הזרעונים במסעם המפרך, כמה פוליאמינים (שאחראים לטעם והריח האופיניים) שהופכים את הפליטה לבסיסית (כדי לנגוד את חומציות הנרתיק שיכולה להרוס את הזרעון ולהזיק מאד לחומר-הגנטי שהוא נושא) וכמות קטנה של מלחים ומתכות שגורמים לזרעונים הקטנים להרגיש בבית.
יש עוד כמה מרכיבים מפתיעים, כמו כלור וחומצת-לימון, שאריות שתנן, חומצת-חלב וכל-מני שרידים של חומרים שונים שמסתובבים בגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאליפז29/01/2011
מה אפשר לעשות כדי שיהיה יותר קל לחדור בסקס אנאלי??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזית שלום
מירב שרון29/01/2011בת כמה את? חשוב לזכור שאולי אי אפשר להיכנס להריון אך כן יש אפשרות להידבק במחלות מין, לכן מומלץ להשתמש בקונדום גם במין אנאלי. מה יכול להקל על החדירה? שימוש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL, למרוח בצורה נדיבה גם על הפין וגם באזור פי הטבעת. כמו כן, מומלץ להתחיל בהחדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד היקף הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פז29/01/2011אני בת 18..
מודעת לכל הסכנות שיש במין אנאלי.
תודה על התשובה :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
חסויי30/01/2011האם לא קיים ולא אפילו סיכוי קטן להיכנס להריון מסוג סקס שכזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסויי30/01/2011איך אני ידע שהנוזל לא חוזר לנרתיק שלי בזמן הגמירה לאן הנוזל של הגבר הולך כשהוא גומר בסקס אנאלי??
והאם עדיף בסקס רגיל להשתמש גם בקומדום וגם בגללות או אפשר אחד מהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/01/2011בסקס אנאלי, השפיכה היא בפי הטבעת, הנוזל שיוצא, נוזל החוצה ואפשר להשתמש בנייר טואלט כדי שזה לא ילכלך את המצעים. קונדום עוזר לשמור על אסטתיקה והנוזל של השפיכה יישאר בקונדום, כמו כן זה מונע מחלות מין. בסקס רגיל (וגינלי) הכי בטוח להשתמש בגלולות למניעת הריון, אך זה לא ימנע מחלות מין וקונדום כן, אז אפשר ללכת על הכי בטוח ולהשתמש גם בקונדום וגם בגלולות על מנת למנוע גם הריון וגם מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי
מירב שרון30/01/2011חייב שיהיה סקס וגינלי (פין בנרתיק) כדי שיהיה מפגש בין זרע לביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב שרון..
חסויי31/01/2011תודה רבה העצות שלך תמיד עוזרות לי להבין וללמוד
ומרגיעות אותי כל פעם מחדש
יום טוב:]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
מירב שרון02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...חסוייה29/01/2011
איך מתבצעת בדיקה גניקולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים.
מירב שרון29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום !דנה28/01/2011
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין אתמול , הוא החדיר לי אצבעות ולאחר מכן שמתי לב שהתחיל לרדת לי דם על התחתונית כאילו התחיל לי המחזור אבל הוא נגמר לי לפני שבוע
לפני כן קיימתי יחסי מין כמ הפעמים וזה לא קרה לי
ממה יכל להגרם הדימום ? האם זה מסוכן ? והאם טיפול אצל גניקולוג דורש ידעת הורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ! - תגובה
דניאלה פרייפלד29/01/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרת!נערה28/01/2011
הי ..
יש לי שאלה שמתסכלת אותי מאוד ..
אני בת 16 וחבר שלי בן 24 אנחנו יוצאים כבר שנה
ושוכבים שלושה חודשים בתדירות של לפחות פעמיים בשבוע
חבר שלי גומר די מהר .. ומשום מה אני לא מצליחה לגמור אף פעם
אוננתי כמה פעמים זה עינג אותי אבל לא הצלחתי לגמור גם לא מאוננות..
התנוחה הקבועה שלנו זה שהוא שוכב ואני מעליו [רכיבה]
אשמח אם תעזרו לי למצוא דרך לגמור כי זה מתסכל שהוא מצליח להנות
מהסקס ואני עדיין לא גמרתי אף לא פעם אחת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
רון28/01/2011שאני יבין חבר שלך פדופיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא פדופיל
נערה28/01/2011פער הגילאים אומנם נשמע לך עצום אבל תאמין לי כשתנהל עם שנינו שיחה תבין שאין שום פער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש
רון29/01/2011צאי מהסרט שאת בוגרת של הלייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת! - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2011קודם יש להפריד בין לגמור לבין הנאה...אצלך
האם את נהנת מה"ריקוד" המיני שלכם?
לבין זה שהוא גומר מהר, כמה זמן זה מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נערה30/01/2011בפעם הראשונה אני נהנת אבל באיזה שהוא שלם אני מרגישה קצת לחץ בשלפוחית כאילו יש לי פיפי ומישהו לוחץ חזק...[שאין לי מושג למה זה קורה דרך אגב]
ובפעם השנייה אני לא מרגישה את איבר המין שלו ...
ויש לציין שהוא לא קטן ,הוא גם לא ענק ..
הוא גוממר דקה או שתים אחרי שאני עולה עליו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את יודעת
הרמן30/01/2011אם האבר שלו גדול ולא ענק מהנסיון ?חכי עוד שנה שנתיים ותזדיני בכיף מה בוער לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על עיקוב בתגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011האם אתם משקיעים זמן במפגש המיני לפני החדירה והאם אתם משנים תנוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
נערה02/02/2011אנחנו לא משנים תנוחות כי הוא טוען שהוא מעלי הוא גומר מהר מידי אז תמיד אני מעליו
ואנחנו מקדישים קצת זמן לפני, חימום קל לא יותר מידי זמן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011אני חייבת להתודות שקצת קשה לי לענות לך ולכן אולי לקח לי זמן לחזור אליך...
המקום הזה יותר יעוצי לכיוון התכלס,את קצת בפלוינטר שיש קושי לעזור לך דרך האינטרנט...
כל הכבוד לך על היוזמה לברר ולנסות להגיע לפתרון ,אך לדעתי את והוא צריכים, אם אתם רוצים להעשיר את "ריקוד" המיני שלכם ללכת ליעוץ.
את מתארת מצב מקובע שלו/שלך שלכם
אם יש קשר טוב ורצון להשאר יחד,תדברי איתו ,שיש אפשרות לשפר את "הריקוד" המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
נערה09/02/2011תגובה לדניאלה .. אני מודה לך על העינות..
אשמח אם תגידי לי אך אוכל לשפר את "הריקוד" המיני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/02/2011לדעתי הדרך הטובה ביותר, בכדי לשפר את ה"ריקוד" ...ה"ריקוד" זוגי וכל אחד עם האג'נדה המיני שלו ,שמביא לזוגי ולכן צריך כזוג להתיעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/02/2011שאת מדברת על לגמור האם את מתכוונת מחדירה בלבד...
ידוע שרוב הנשים, בכדי לגמור, צריכות גירוי על הדגדגן.
כמה זה די מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור28/01/2011
האם מריחת משחת שיניים על הפין בעת אוננות זה מזיק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2011נזק לא אבל זה עלול ליבש את העור שלא רצוי או לגרום לגרוי במקום...
אפשר לשאול למה דוקא משכחת שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אור28/01/2011משחת שיניים נותן גירוי מקסימלי לפין. ומחזק את תחושת ההנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2011געת למסכנה זו אחרי נסיון של...
שוב לא שמעתי שזה מסוכן היתי נזהרת שלא יכנס ויתבש בחור....
כדי להיות בטוח אולי כדאי לשאול בפורום רופאי עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)