מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!אמיר16/01/2011
אני בן 15 ובחיים לא אוננתי.
אמרו לי פעם שאם אני לא אאונן ולא אתאמן על זה תהיה לי בעיה קשה שאני אקיים יחסי מין עם מישהי ואגמור מהר
מה לעשות?
אני לא כזה שמאונן ואני לא חושב שאני אעשה את זה בזמן הקרוב.
האם באמת בכל פעם שאקיים יחסי מין אני אגמור מהר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון16/01/2011לפי התיאוריה הזאת, כל אלה שאינם מאוננים מפאת איסור של דת למשל סובלים מבעיה של שפיכה מוקדמת, וזה לא נכון. שפיכה מוקדמת יכולה להיגרם בשל כל מיני סיבות. האם אתה מונע מעצמך לאונן מפאת סיבה כלשהי? או לחילופין אין לך צורך בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמיר17/01/2011אני לא אדם דתי ואני לא מאונן בגלל סיבות דתיות.
פשוט אני לא רוצה לעשות את זה.
אז אם אני לא מאונן,יכולה להיווצר בעיה של שפיכת מוקדמת כאשר אקיים יחסי מין בפעם הראשונה? (להתייחס אך ורק לעובדה שאני לא מאונן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/01/2011אין מחקר שיראה לך קשר בין זה שאינך מאונן לבין שפיכה מוקדמת. לעומת זאת מחקרים מראים שיש קשר בין הרגלי אוננות לשפכה מוקדמת. בנים שמאוננים וממהרים להגיע לשפיכה על ידי אוננות בעצם מרגילים את עצמם להגיע מהר לשפיכה ואז זה עלול להשפיע בעתיד על היכולת שלהם להיות בשליטה (לאבד שליטה) על השפיכה בזמן קיום יחסי מין.
אבל ברור שאם אינך מגיע לפורקן באופן עצמאי, עלול לקרות מצב שבפעם הראשונה שתגיע למצב שתקיים יחסי מין, תתרגש מאוד, ותהיה פחות בשליטה, אבל זה נכון גם לגבי מי שכן מאונן. מדוע אינך מאונן? לא רוצה כי לא בא לך? אין לך צורך בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-יחסי מין אנאלייםבון16/01/2011
אני רוצה לקיים יחסי מין אנאליים, השאלה היא אם יש כלשהם סיבוכים אחרי ההחדרה(אפילו אם זה רק פעם אחת), כגון: בריחות צואה וכו'.
וגם אם מותר לקיים יחסים אנאליים בלי קונדום?
כמובן עם מישהי שנבדקה.
בן 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנלי
אילן16/01/2011להחדיר לטוסק למי שלא עשתה את זה
זה כאב אתה צרך לישתמש בחומר סינוך
חיבים לישתמש בקנדום כי אתה מחדיר לפי הטבעת וזה לא מקום הגיהני
לגבי עם החדירה יכלה לגרום לבעיות אניני ידע צרך לשעל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה-יחסי מין אנאליים - תגובה
דניאלה פרייפלד16/01/2011קודם צריך שהיא תסכים!!!!
והאם אתה נבדקת???
אני לא יכולה להבטיח שלא יהיו סיבוכים..אבל אם נגשים למין אנאלי עם הקפדה על הרבה חומר סיכה
יש שעושים חוקן לפני, בכדי למנוע בריחת צואה (ניתן לקנות בבית מרקחת)
וחשובבב לאט לאט בזמן מחדירה וההוצאה
אני בכל זאת ממליצה עם קונדום...
ואין לעבור מיד ממין אנאלי למין נרתיקי!!!!להתרחץ ואז..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - אנאליבון16/01/2011
אני רוצה לקיים יחסי מין אנאליים, השאלה היא אם יש כלשהם סיבוכים אחרי ההחדרה, כגון: בריחות צואה וכו'.
וגם אם מותר לקיים יחסים אנאליים בלי קונדום?
כמובן עם מישהי שנבדקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/01/2011אם שניכם מעוניינים לקיים יחסי מין אנאליים ואין חשש משני הצדדים למחלות מין אז אין מניעה לקיים יחסי מין בלי קונדום. חשוב שאם מקיימים יחסי מין אנאליים לא מנסים אח"כ חדירה לנרתיק ע"מ למנוע זיהום. מומלץ להשתמש בקונדום מטעמים של אסטתיקה ו/או לחילופין לעשות חוקן לפניכן. כמובן להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים ע"מ להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףאמיר16/01/2011
אני בן 15 ובחיים לא אוננתי.
אמרו לי פעם שאם אני לא אאונן ולא אתאמן על זה תהיה לי בעיה קשה שאני אקיים יחסי מין עם מישהי ואגמור מהר
מה לעשות?
אני לא כזה שמאונן ואני לא חושב שאני אעשה את זה בזמן הקרוב.
האם באמת בכל פעם שאקיים יחסי מין אני אגמור מהר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צרך להנאות
אילן16/01/2011קיים כל בנים גומרים מהר
לכן תהנאה מי הסקס
עם אתה גומר מהר לא נורא הגמירה הבא תהיה איטית
אתה יכל לעשות את הדבר הבא שאתה מרגש אתה הולך לגמור תפסק לכמה דקות ועז תמשך
עם בת זוגתך לא מסופקת מינית תוכל לרדת לה או לספק אותה ידנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך
מירב שרון16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה דחוףף!!אנונימי15/01/2011
כמה פעמים חבר שלי הכניס לי אצבעות מעל התחתונים לפני כמה ימים הוא הכניס לי אצבעות מתחת לתחתונים לאחר שעה שהלכתי לשירותים היה לי מין כתםם ממש קטן כזה של דם האם נקרע לי קרום הביתולין?או שיש מצב שהוא שרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדף לשעול רופא
אילן16/01/2011לדעתי לא נקרא לך קרום הביתולים
אבל עדף לשעל רופא בשבל לקבל עד מידע מיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהה דחוףף!! - תגובה
דניאלה פרייפלד16/01/2011האם הכניס אצבע...
הקרום לרוב לא נקרע ,נמתח לצדדים ...
את עדין בתולה אם זה החשש גם א הכניס אצבע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאודאנונימי15/01/2011
אני בן 18 ורציתי לשאול האם תלישת שיערות מהאשכים עשויה להיות מסוכנת??
זאת אומרת שהם יתחילו לצמוח יכול להיות שתהייה שיערה הפוכה שתפגע לי באשכים??
מאוד דואג בבקשה תענו...
ושאלה אחרונה האם יש אפשרות להסיר שיער באשכים לצמיתות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה עשה לי צמרמרת בגוף
אילן16/01/2011תלישת שיערות מהאשכים עשויה להיות מסוכנת
אתה רוצה לצעוק מי כאבים
תקח מכונה גילוח תוריד בלי לגרום לעצמך כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה מאוד - תגובה
דניאלה פרייפלד16/01/2011לא, לא אמור להיות מסוכן...
צריך לברר אם ניתן לעשות בליזר צריך ךהתקשר למכון שיש לו שם טוב!!!
ולשאול
או לברר בפורום לגבי שערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה לענות דחוף !!!!נועה14/01/2011
שלום..
ישר אחרי 7 ימי ההפסקה בגלולות רופאת הנשים אמרה לי להפסיק לשבוע נוסף את הגלולות בגלל כאבים בבטן התחתונה ואני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום יום לפני שהתחלתי לקחת שוב את הגלולות הוא לא גמר בפנים.. אחרי שבועיים של הפסקה חזרתי לקחת גלולות ואחרי מספר ימים של נטילת גלולות (5 ימים) שכבנו שוב בלי קונדום והוא כן גמר בפנים רציתי לשאול מאז עברו שלושה שבועות ואני שוב בהפסקה של הגלולות הפסקתי ברביעי בלילה והיום יום שישי ועדיין לא קיבלתי אני נורא לחוצה מה הסיכוי שנכנסתי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לענות דחוף !!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד15/01/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענות מהר בבקשהשם בדוי14/01/2011
רציתי לדעת האם שימוש בקונדום בזמן המיקלחת פוגע באיכותו ... האם המים יכולים להרוס את הקונדום ולגרום לקריעתו ?? תודה רבה אם אפשר לענות מהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להיתיחס זה לזמן הקרוב
בן 1615/01/2011רציתי לדעת אם אפשרי לקיים יחסי מין בזמן המיקלחת אם אמצעי מניעה .. האים המים פוגעים בקונדום כמו שחומרים אחרים פוגעים או שזה לא קשור בבקשה תתיחסו זה חשוב לזמן הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך
מירב שרון16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל זרע סמיךנועם14/01/2011
שלום,
אני וחברה שלי כבר מקיימים יחסים כשלוש שנים, ובזמן האחרון שמנו לב שהזרע שנאגר בקונדום הוא סמיך מן הרגיל, אין נוזל שקוף מסביב, יש רק חומר לבן בעל סמיכות גבוהה. בנוסף פעם אחת, לאחר שעיכבתי את הגמירה, לא רציתי להמשיך אז הפסקנו, לאחר מכן המשכנו עוד פעם וברגע הגמירה כאב לי והזרע היה ממש סמיך, האם יש בעיה רפואית רלוונטית שיכולה להתקשר למצב הזה? ולמה הנוזל נעשה יותר סמיך מפעם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפנה את שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעהמעיין14/01/2011
אני מקיימת יחסים עם חבר שלי כבר שנה לאחרונה החלטתי לקחת גלולות
הרופא הצבאי הביא לי מרשם של גלולות לודן.
רציתי לשאול אם המינון של הגלולה נמוך או גבוה יחסית ?
כי הבנתי שעדיף לקחת גלולות במינון נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם דםמשה14/01/2011
שלום,אוננתי הרבה שהייתי בן 14 והיה יום אחד שכנראה בגלל ששהאוננות לא הייתה עם מים יצא לי דם מהצד של איבר המין אני חושב שאפשר לראות את זה כמו שריטה קטנה שנפתחת שעושים הרבה ביד כרגע אני בן 16 והיא נפתחת לפעמים ויוצא דם?
האם ניתן להחזיר את המצב לקדמותו?? יש בכלל טיפול לדבר כזה? היה לי תקופה גם שלא עשיתי הרבה זמן ביד כי חשבתי שזה יעבור וזה לא עובר!! אז מדי פעם יוצא לי דם ותאמת זה קצת מדאיג
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות עם דם - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/2011ללכת להיבדק אצל רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנוזל השקוף שיוצא לפני הגמירה אפשר.בן 1713/01/2011
עוד משהו,
מהנוזל השקוף שיוצא לפני הגמירה אפשר להכינס להריון?
הוא מכיל זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/2011כן, הנוזל השקוף שיוצא לפני הגמירה, מה שנקרא הנוזל המקדים עלול לכלול זרע משפיכה קודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לעשות סקס עם חברה שליבן 1713/01/2011
אני בן 17 מאיזור הצפון,
אני ניסיתי לקיים יחסי מין עם חברה שלי כבר 4 פעמים כל פעם שאני מתחיל...
היא כולה רטובה כבר... אני מחדיר אצבעות והכל ולי ממש ממש עומד.
אני ניגש לשם מנסה לחדור לתוכה ולאט לאט הוא מתחיל לצנוח לי...
הוא ניהיה פחות קשה ולא מצליח לחדור פנימה בגלל זה
אני כל כך כבר לא יודע מה לעשות אני מיואש ונבוך כל פעם מחדש
כבר חשבתי אפילו לקחת ויאגרה או משהו אני יודע. עומד לי תמיד הכל תקין וזה רק שאני ניגש לשמה ממש לחדירה עצמה הוא ניהיה פחות קשה על פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/2011האם לחברה שלך יש ניסיון מיני קודם או ששניכם הראשונים אחד של השני? אם אתה הראשון שלה, האם לה יש חששות לגבי קיום יחסי מין איתן ו/או בכלל? אני מנסה לברר אם הקושי מתבטא אצלך אך קשור גם בה או שבשל חוויות "כושלות" בסקס איתה פיתחת מעין חרדת ביצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 1714/01/2011אנחנו הראשונים אחד של השני.
אין לאף אחד מאיתנו איזה חוויות רעות מהעבר או דבירם כאלו
אנחנו ממש להוטים ורוצים
הוא פשוט מפסיק לעמוד כל פעם שניגשים לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
בן 1715/01/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירב שרון16/01/2011האם היא מאפשרת לך להחדירה אצבע לנרתיק שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
בן 1717/01/2011החדרתי המון פעמים כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/01/2011אילו המחשבות עוברות לך בראש כאשר אתה מנסה לחדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה המשך
בן 1719/01/2011אני חושב שאני די בלחץ שנובע ממס הפעמים שניסיתי ולא הצלחתי
אני לא יודע איך להתגבר על זה ולהשאיר אותו עומד
(ושוב ממש אין לי בעיה עם זיקפה וזה בכלל בכלל ממש היפך, רק בקטע של הסקס זה קורה אני מת לעבור כבר תפעם ראשונה הזאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחדיר לה כשהיא יושבת
כואב הלב ..!!19/01/2011למה לא ניסית להחדיר לה כשהיא יושבת על הכסא..
היא תשב על הכסא ואז אתה בא ומחדיר לה זה אולי יצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר, ???
בן 1720/01/2011אפשר תשובה מקצועית בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/01/2011ממה שאתה מתאר אני מניחה שפיתחת מעין "חרדת ביצוע", ולכןבנסיון חדירה, הזקפה נחלשת. אני מציעה שתחזרו בחזרה לעשות את כל מה שנרא outer-sex כל המשחק המוקדם שאינו כולל חדירה, להוריד קצת לחץ מכל הנושא של החדירה. האם יצא לך לדבר על זה עם חברה שלך? לבטא את התסכול שלך בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי כבר מלא זמן זקפה מלאהחסוי13/01/2011
אני בן 14 כבר המון זמן אין לי זקפה לא בבית ספר, לא בבוקר לא כלום...
באוננות אולי יש לי חצי זקפה ממש מעפנה מה זה?
זה מאוד הרבה זמן ככה כבר אולי איזה שנה שלמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי כבר מלא זמן זקפה מלאה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/01/2011האם משהו משמעותי קרה לך לפני שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אוננות לא נכונה?
חסוי16/01/2011אבל יכול להיות שזה בגלל שאני מאונן לא נכון אני לוקח את הפין ומזיז אותו מצד לצד רק ככה אני מצליח להגיע לשפיכה כי התרגלתי ככה לעשות כי חשבתי בהתחלה שככה מאוננים.
ובחדירה לוקח לי המון זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כבר מלא זמן זקפה מלאה - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד16/01/2011אני מבובלת זיקפה יש אין פליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פליטה זיקפה גם אבל מעט
חסוי18/01/2011באוננות יש זקפה אבל היא חלשה ופליטה יש...
הבעיה היא שלא עומד לי נגיד שאני רואה אחת שאני נמשך אליה ולפני אולי שנה וחצי אני בטוח שהיה מלא אפילו התביישתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פליטה זיקפה גם אבל מעט - תגובה
דניאלה פרייפלד20/01/2011האם משהו סביבך קרה....
האם אתה מפנטז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
חסוי23/01/2011למה שאני יפנטז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? - תגובה
דניאלה פרייפלד24/01/2011באוננות פינטוז מיני יכול לעלות את האוררות וכך לחזק את הזיקפה...
לגבי להסתכל על בת ויש זיקפה חזקה...זה יורד באופן טבעי, לרוב זה די מעצבן, שיש זיקפות ,אפילו שאתה אינו מעונין בכך ...עם הגיל התופעה יורדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון??orit13/01/2011
שלום,
אינני נוטלת גלולות. היום הראשון של המחזור היה ב - 14.12 (בדרך כלל סדיר). ביום שלישי ה - 4.1.11 וביום חמישי ה- 6.1.11
קיימתי יחסי מין לא מוגנים.
לילה של ה - 9.1.11 וגם למחרת בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה מראה שאני בהריון..(פס כהה ופס בהיר)
האם יכול להיות שכעבור 5 ימים מקיום היחסים הלא מוגנים הבדיקת שתן הביתית יכולה לזהות שאני בהריון?
שאלה נוספת -
בנוסף, ב - 25.12.10 קיימתי יחסים עם קונדום והבחור גמר בפי הטבעת - הקונדום היה שלם ולא נקרע - האם יתכן שנכנסתי להריון מזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/2011בדר"כ נמליץ לעשות את הבדיקה הביתית כעבור שבוע מרגע קיום יחסי מין כדי שהתוצאות לא יפספסו הריון לא רצוי. את עשית את הבדיקה לפני הזמן וראית שיש הריון. השלב הבא זה לגשת לרופא/ת נשים ולעשות בדיקת דם על מנת לבדוק אם יש הריון כי זאת הבדיקה הכי ודאית.
לגבי שאלתך השנייה, אי אפשר להיכנס להריון מקיום יחסי מין אנאליים (בפי הטבעת) בלי קשר לשימוש/אי שימוש בקונדום. ניתן להיכנס להריון אך ורק מקיום יחסי מין וגינליים (פין חודר לנרתיק) וגם זה קרה ביניכם בלי שימוש באמצעי מניעה. השאלה היא מדוע לא נקטת באמצעי מניעה בכל הפעמים שקיימתם יחסי מין? הייתה לך אפשרות (עכשיו כמובן זה כבר מאוחר מדי כי אפשר רק כעבור 72 שעות מרגע קיום יחסי מין) לקחת פוסטינור אחרי שקיימתם יחסי מין לא מוגנים ולא עשית את זה, האם ידעת שיש לך אפשרות כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)