מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מענה
דניאל19/01/2011כן..
אבל זאת לא הבעיה שלי לגמור,הבעיה שלי זה הלחץ שמורגש לי למטה ואז צורך לשירותים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה.דניאל02/01/2011
שלום לאחרונה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין אני כבת 18 והוא 19
שאנחנו מקיימים יחסי מין יש שתי דברים שקוראים לי אישית
אני חושבת שזה נקרא לגמור מהר..פשוט שאנחנו מקיימים יחסי מין אני בשלב כלשהו מרגישה לחץ מטורף למטה כאילו אני צריכה להתפנות ואני עוצרת אותו. היו כמה פעמים שבאמת הלכתי והייתי צריכה להתפנות אבל לא משהו רציני. אני פשוט מפחדת לשחרר את עצמי כאשר אני בסיטואציות האלו מהרעיון שייצא לי שתן. הרבה פעמים גם אחרי עצרנו לכמה זמן ואז המשכנו..פשוט מלחיץ אותי כי הבנתי שיש גם בנות שהם משפריצות..וכל זה
ועוד משהו נוסף אני משתמשת בסבון לשטיפה אינטימית אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים עם ריח לא ממש טוב יכול להיות שזה בגלל שאני משתמשת בו יותר מדיי אולי?
וגם אם יש חברה שאת ממליצה עליה אני אשמח..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון03/01/2011בדר"כ "לגמור מהר" הכוונה לכך שהגבר אינו שולט בשפיכה שלו ומגיע לשפיכה מוקדמת, לא נתקלתי באשה שמתלוננות על כך שהיא גומרת מהר או שבן הזוג שלה סובל מכך שהיא גומרת מהר. אם יש לך חשש שיברח פיפי תוך כדי קיום יחסי מין אז תלכי לשרותים לפניכן ותורידי ממך את הלחץ הזה. האם את מגיעה לאורגזמה עם עצמך באוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו
דניאל08/01/2011מכיוון שאני מאוד חדשה בכל זה ואני חושבת שאני "גומרת מהר" אני מעוד מתעייפת וזה יוצר מצב של הפסקות
ניסיתי לפניי לפנות אל השירותים וזה לא עוזר. ואורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/01/2011ציינת "אורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור." לגמור זה להגיע לאורגזמה. את מגיעה לאורגזמה, עושה הפסקה, ואז מנסה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות איבר המיןנועם01/01/2011
אמרו לי שאכילת שניצל תירס מגדיל את הזין , שיש בזה סוג של הורמון , משו כזה שמגדיל את האיבר המין זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום קשר
מירב שרון01/01/2011בין אכילת מוצרי מזון כלשהם לבין אורך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל01/01/2011
טיפות אהבה של הגבר יכול להוביל להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד01/01/2011כן......!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל01/01/2011איפה אפשר ללכת לעבור בדיקות ליתר ביטחון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן
מיכל01/01/2011ללא זהות וללא ידע הורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון01/01/2011לפני שאני ממליצה לקחת פוסטינור אם לא עברו 72 שעות מאז שהיה קיום יחסי מין לא מוגנים, אני רק רוצה לוודא שאכן היה מגע ישיר של פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמיכל30/12/2010
אני בטולה וחבר שלי ואני עברנו סקס יבש [ חיכוך בין איברי המין ] יכול להיות מצב שאני נכנסתי להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2010לא, צריך שיהיה חדירה
גם לא רצוי שיגמור סביב פתח הנרתיק...
וזרע אינו חודר בד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לשכב בפעם הראשונה?אדי30/12/2010
אני אדי, בן 15 וכמה חודשים.
יש לי חברה כבר שנה וחודשיים, בת גילי.
לפני שנהיינו חברים היינו ידידים.
סיפרנו אחד לשני סודות שלא סיפרנו לאף אחד אחר, בילינו ביחד המון זמן.
אנחנו ממש מרגישים דחף ורצון לשכב אחד עם השני. לא נסינו לשכנע או לאיים אחד על השני.
מדי פעם כשאנחנו נפגשים אנחנו "מכירים את הגוף של האחר", נוגעים קצת.
לא כל פעם, כן?
חברה של חברה שלי שכבה השנה לראשונה.
משהו שגורם לחשק שלשנינו לעלות עוד ועוד.
אנחנו פוחדים לשכב... בעיקר בגלל שההורים שלנו הם סוג של "פרימיטיבים" כאלה. מסורתיים. (האמא של החברה דווקא "זרמה" עם כל העניין והציע גם ללכת לבדיקות.)
מתי לדעתכם הגיל המומלץ לשכב? הורים יתעצבנו על ילדיהם בגיל 18 ששכבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה, שלא יהיו אי הבנות...
אדי30/12/2010האמא של החברה של חברה שלי הציעה בדיקות לביתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, שמור על שפה נקייה.
אדי30/12/2010לא תרצה שאקלל אותך, נכון?
אנחנו לא ממהרים לשום מקום.
אנחנו לא עושים את זה כי זה "מגניב" או בגלל חברה שלה.
אנחנו עושים את זה כי אנחנו במערכת יחסים מורכבת.
מאוהבים.
עברנו ריבים קשים ולא נפרדנו כי לא רציתי להיפרד. גם כשרבנו ממש.
אבקש עוד דעות והמלצות.
רק שמרו על שפה נקייה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, עוד תיקון.
אדי30/12/2010*לא רצינו להיפרד.
לא רק אני. גם היא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח ילד ילד ילד
טליה30/12/2010אתה רק בן 15 !!!!
חכה שיהיה לך קרי לילה ....
שלא לדבר על החברה (הזולה יש לומר) הזו שלך שבגיל 15 הזעום כבר שכבה עם מישהו אחר.
היא צריכה להתבייש !! (זה כנראה החינוך הלקוי מהבית שיש לה)
תהייה סבלני יש לכם עוד זמן רב עד שתשכבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הייתי מספיק ברור.
אדי31/12/2010שנינו בתולים ושנינו החברים הראשונים של כל אחד.
היא החברה הראשונה שלי ואני שלה.
אנחנו בקשר הכי ארוך שהיה לנו ואנחנו כ"כ גלוים ופתוחים אחד לשני.
החינוך בבית שלה ממש לא לקוי, הורים מסורתים והציונים שלה בשמיים. 80 אצלה זה ביום רע.
אותו הדבר אצלי, 5 יח"ל מתמטיקה-פיסיקה בלי שום התדרדרות.
אנחנו לא ממהרים לעשות שום דבר. יש זמן.
אבל אנחנו רוצים לעשות את זה מתוך אהבה, מתוך רגש בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגדל יטיפש
רון01/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדי
דניאלה פרייפלד31/12/2010יופי שאתה בקשר שנה+ ...ונשמע שלמרות זמן ה"רב" שאתם ביחד, רק התחלתם לגשש בקשר המיני....
הצעתי לכם למרות שפה ושם חבריכם התחילו כבר לקיים יחסי מין מלאים ...בכל זאת לא למהר
תמשיכו להכיר את עצמכם ללא החדירה כל גופכם מיני תחקרו ,תגלו מה עושה לכם טוב וטוב יותר ,איפה נעים מה עוושה לכם את זה ...מין אורלי...יש המון הנאה מינית ללא חדירה...
תנסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דניאלה על התגובה הבונה.
אדי31/12/2010סוף סוף תגובה לעניין.
תודה רבה לך, נקבל את העצה.
לגבי מין אוראלי, הכוונה ל"ירידות"-מגע עם הפה?
במידה ואחד מאיתנו הוא נשא מחלה מין (בינתיים אין שום תסמינים) הוא יכול להעביר לשני, לא?
נשיאת המחלה יכולה להתפרץ בשלב מסוים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דניאלה על התגובה הבונה. - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2010כן הכוונה לירידות ...אבל גם את זה אפשר לגוון ,דמיון .... ,כל עוד יש הסכמה הדדית,
גוף + פה, לשון ,אפשר בכולו....
לגבי מחלות, כן יש מחלות שיכולות לעבור דרך מין אורלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור30/12/2010
אחרי שאני מאונן "אפילו בעדינות עם חומרי סיכה" מופיע לי דימום פנימי . ואחרי כמה דקות זה ניספג ...מה יכול להיות הבעיה ?והאם אפשר להמשיך לאונן ?{יש לציין. שזה תופעה חדשה. שלא היתה לי בעבר}תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום אורולוגים
מירב שרון30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובתגל29/12/2010
כשאשר אני וחבר שלי מקיימים סקס יבש שנינו בלי בגדים ונוזל הזרע נוגע קצת בנרתיק מה הסיכונים? האם אפשר להיכנס בקלות מזה להריון באותה המידה כמו בחדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
דניאלה פרייפלד29/12/2010לא, בחדירה יש יותר סיכון!!!
אבל היו מקרים שבהם הבחור פלט ליד פתח הנרתיק והבחורה נכנסה להריון ....אז לתשומת ליבך......!!!!! חבל לשחק באש....ניתן להינות,ללא המתח שאחרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תגל29/12/2010תודה רבה על התשובה המהירה .. ואם קורה מצב שיש חיכוך הרבה זמן והבחור גומר רק על הגוף למעלה אין שום סיכון?
הכוונה שיש חיכוך בלי בגדים אבל את הגמירה הוא נעזר ביד וגומר למעלה או בבטן וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד30/12/2010אם כואב להפסיק!!!
הרעיון = הנאה!!!!
תתחיל שתהיה יותר בטוח ...אז תתחיל לגוון, כלומר, בתנוחות שונות מהיריות עם חומר סיכה (על בסיס מים) ו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - תגובה
דניאלה פרייפלד30/12/2010לא ,בחדירה יש הרבה יותר סיכון להריון לא רצוי ! אך ,אתם משחקים באש, היו מקרים שבנות נכנסו להריון ,כאשר הבחור גמר ליד פתח הנרתיק, אז, בבקשה להפסיק...תגמור במקום אחר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!!!יוסי29/12/2010
אני בן 15
יש לי 2 שאלות:
1.בחיים שלי לא אוננתי ואני מפחד לאונן פעם ראשונה בגלל כל הזרע שצברתי אולי זה יותר מדי או יקרה משהו..אין לי מושג למה אבל אני מפחד לאונן בגלל זה!
2.שמעתי שאוננות גורמת לבעיה בראייה..
זה די טיפשי אבל.. רוב החברים שלי שמאוננים יש להם משקפיים, שלא תמיד היו להם..
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
דניאלה פרייפלד29/12/2010יוסי אין ממה לפחד!!!!!
זרע אינו נצבר, ברגע שתתחיל יצא הכמות + - של נוזל הזרע
אוננות מהנה ובריא ורצוי בכדי שתכיר את עצמך מבחינה מינית...
תתחיל ותרגיש מה קורה לך...אל תשווה לאחרים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאור28/12/2010
האם יש סכנה להיכנס להריון אם בן הזוג נגע בנוזל הזרע, ניגב את ידו כך שהיא הייתה יבשה לגמרי ולא נראה דבר והכניס את אצבעותיו אל איבר מין בת הזוג?
כלומר, האם ייתכן שיש על היד זרעונים שאנחנו לא רואים אותם והם יכולים להכניס להריון אוו כאשר היד יבשה ואין את כל נוזל הזרע לא יכול לקרות דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד29/12/2010קשה לענות לך...כי לכל אם שלך, אני יכולה לשאול.. ואם לא היה 100% יבש ואם לא שם לב...ולכן הסיכון להריון נמוך מאד, אך,אני, לא יכולה להבטיח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה..שירי27/12/2010
אז.. קוראים לי שירי ואני עוד מעט בת 16, ויש לי בעיה..
עד לפני שעה בערך, כשאוננתי אז ממש לא היה לי כיף, וניסיתי כל דבר בשביל שיהיה לי כיף וזה לא עזר, ואז פיתאום גילית שאם אני שותה מים (לפחות חצי בקבוק קטן) ואני לוחצת בבטן התחתונה (איפה שבערך ממוקמת נקודת ה- ג'י) אז אני ממש נהנת ומרגישה הנאה ממש גדולה.
באותו הזמן כשהייתי לוחצת שם אז הציפורניים שלי היו שורטות את האיזור והיה יורד לי דם, מאז אני פשוט לוקחת מין בקבוק כזה ולוחצת שם, אבל מה שניגרם זה סימן של עיגול קטן באיזור, כואב, שהוא אדום וקילוף עור לבן כזה.. (ניראה לי שאפילו שטף דם..)
זה ממש מפריע לי ואפילו כואב.. ואני לא ידעתי מה לעשות עם זה במשך שנה, וגם עכשיו, אני מנסה להפסיק ואני לא מצליחה להפסיק, אני חייבת לפחות לפחות פעם ביום ובזמן ארוך.
אני מנסה לאונן כדי להפסיק ללחוץ שם, אבל אני ממש לא נהנת ואף פעם לא הצלחתי לגמור..
דיברתי עם אחותי והיא אמרה לי לבוא לפה, מקווה שמישהו ידע איך לענות לי..
סליחה על הסיפור הארוך, ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי שלום
מירב שרון27/12/2010נראה שפיתחת איזהשהו "הרגל מגונה" שפוצע אותך ואת עושה את זה באופן מממושך אני מבינה כבר יותר משנה. עכשיו את צריכה בעצם למצוא תחליף ראוי למה שעשית עד כה, על ידי אוננות בריאה. אני מבינה שהניסיונות הראשונות שלך לא זרמו. זה לא אומר כלום. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך בחנות של צומת ספרים. בעזרת הספר תלמדי איך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה או עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשגיא26/12/2010
שלום אני בן 16 וחצי, אני עושה ביד כל יום ולפעמים גם יותר מפעם אחת ביום.. האם זה מזיק?
ויש פעמים שאני גומר ואז יש לי דחף עצום לפיפי ושאני משתין שורף לי ממש ואני נלחץ מאוד וההרגשה של השורף נשארת הרבה זמן.. ה עושים עם זה? אני לא משתמש בחומר סיכה או סבון ... תודה שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר27/12/2010עניתי לך שזה לא מזיק ובנוסף, יתכן ויש שיירי זרע בשופכה, דבר הגורם לצריבה. לא צריך להלחץ משה. אלא אם כן יש לך צריבה בכל הטלת שתן.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר ....ליאן :)26/12/2010
אני וחבר שלי כבר 7 חודש ביחד וכל פעם שבא לי להתקדם ולעלות שלב יש בעיה , או שאני במחזור או שכואבת לי הבטן ... אבל הבעיה העיקרית זה שלפעמים אני לא מגולחת ואם זה לא חלק אני לא מוכנה שהוא יכניס לי יד בכלל לשם מפחד שהוא יגעל .. הוא יגעל או משהו ? ויש מישהי שמזדהה איתי ? חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאן שלום
מירב שרון27/12/2010בני כמה אתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףלילך26/12/2010
האם הכדור point משפיע על גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווף - תגובה
דניאלה פרייפלד26/12/2010לפנות שאלה זו לרופאי נשיםבפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.יובל ט26/12/2010
שלום רב,
אני וחבר שלי שכבנו בלי חדירה ובלי לגמור בפנים,ובאופן עקרוני שנינו בתולים.
השאלה שלי היא כזאת-האם יש סיכוי שאני בהריון והאם הכבאי בטן שיש לי ביומיים האחרונים קשורים לזה?
בתודה מראש,יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף. - תגובה
דניאלה פרייפלד26/12/2010אם החבר גמר קרוב לפתח הנרתיק ...יש מידת מה של סיכון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעאור26/12/2010
אם בת הזוג רק עם תחתונים ובן הזוג גומר לה על התחתונים, הזרע יכול לחדור ויש סכנה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
דניאלה פרייפלד26/12/2010זרע אינו חודר בד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור26/12/2010בטוח? הרי נוזל הזרע מרטיב את הבד, אין סכנה שזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/12/2010הנוזל אכן מרטיב אך התחתון..בגד, משמש כמסננת והזרעון אינו יכול להעבור את "החור" של הבד...אלא אם היית עם חוטיני שממש בעיתי מבחינת כמות הבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)