מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוווףף!רוני09/01/2011
יש לי הפרשות בתחתונים מין נוזל לבן כזה..
וגם השפות בפות שלי גדולות משל האחרים ושמנות כאלה וגם יבשוב סגולות האם אני צריכה ללכת לגניקולוג? האם אני מוזרה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווףף! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011הפרשות לרוב המתבגרות/נשים יש
שפתים אינם זהות ושוות ,כל אישה והשפתים שלה...
לא ברור יבשוב סגולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?רוית09/01/2011
אם חבר שלי גמר, ניקה את עצמו עם נייר
ואחכ נכנס למיטה כשהוא ערום
התכסה בסמיכה
יכול להיות שהיתה עוד טיפה של זרע על השמיכה
ואחכ כשהוא יצא אני נכנסתי ערומה למיטה והתכסתי בסמיכה אבל לא איפה שהוא שכב, בצד השני-
אולי הסמיכה קצת זזה..
האם אפשר להיכנס לריון מזה?
האם יש חשש?
האם לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרות
רוית09/01/2011כמה הבהרות:
1.נכנסתי למיטה כמה זמן אחריו
2.אני בכלל לא בטוחה שהיה טיפה זרע על השמיכה
3.לא שכבתי איפה שהוא שכב במיטה
4.שכבתי על הצד ככה שפתח הנרתיק היה בין רגלי
5.לא התרטבתי בכל צורה כשיצאתי מהמיטה- כלומר לא הרגשתי שעלה עלי זרע
לאחר כמה שעות עשיתי מקלחת
בבקשה תשובה... בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי.
אלמוני09/01/2011אם לומר באחוזים, 0.00000000000000000000000000001
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011לא ולא לפי התאור שלך אין חשש להריון כל עוד שאין חדירה מלאה או חלקי...ואין פליטה ליד פתח הנרתיק או משחק החדרת אצבעות עם זרע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגש מיניחסום09/01/2011
אני מאוד מסקרן אותי לדעת האם הבנות מרגישות אותו דבר כאשר מכנסים להם בתחת או בכוס האם יש להם אותו רגש מיני האם בכלל מרגישים באורגזמה כאשר זה בתחת ???
ו עוד שאלה יכול להיות שבת בתולה תפסיק להיות בתולה אם היא מכניסה אצבעות כי בנים אם הם מאוננים ו משפריצים הם מפסקים להיות בתולים ... ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסום שלום
מירב שרון11/01/2011אתחיל מהסוף להתחלה. בנים מפסיקים להיות בתולים אם הם מקיימים יחסי מין, אותו כנ"ל לגבי בנות. לגבי הנאה ממין אנאלי, זה עניין מאוד אינדיבידואלי, משתנה מאשה לאשה ומגבר לגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמת?רון08/01/2011
אהלן
כשאני נמצא בסיטואציה "מחרמנת" עם בת זוגתי אני נוטה לגמור לאחר זמן קצר.
האם מדובר בשפיכה מוקדמת? (אנחנו לא שוכבים, אבל יש מגע באיבר מיני, לדוגמה כשהיא שוכבת עליי)
גם אם כן וגם אם לא - מה ניתן לעשות במצב הזה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת? - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011מה זה מהר, שניה מהרגע שיש זיקפה ...ובן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רון10/01/2011לא יודע להצביע על זמן מדוייק, אבל יכול להיות תוך דקה-שתיים
אני בן 16, זאת ההתנסות "המינית" הראשונה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011כרגע, היות וזה הפעם הראשונה שלך... לא הייתי נותן למה שקורה לך שם....
אתה לחוץ וחרמנם ושהיא עליך אין ספק שלא מעט בנים היו גומרים צ'יק צ'ק...
אתה רק מתלמד מיני....ולכן מוקדם מדי לתייג קושי...
איך אתה באוננות אתה מכיר את עצמך שם אתה יותר שולט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בפנים.אלמוני08/01/2011
יש לי שאלה :
אני וחברה שלי בני 17, אנחנו מקיימים יחסים כבר כמה זמן עד שאמא שלה גילתה והכריחה אותה לקחת גלולות (עשינו את זה עם קונדום). אגב זאת פעם ראשונה של שתינו.
יש לי שאלה מבחינת להיכנס להריון אני לא דואג בגלל הגלולות, אבל יש לי שאלה האם יכולות להיווצר מחלות כלשהן או דברים כאלה כשעושים את זה בלי קונדום?
היום קיימנו יחסים וגמרתי בפנים, ואח"כ אמרתי לה שתלך ותשתין את זה, האם יכולות להיווצר בעיות מגמירה בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה בפנים. - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אני מבינה מדבריך שזאת פעם הראשונה לשניכם ולכן אין חשש ממחלות מין...
כל עוד שהיא לוקחת את הגלולות כפי שציין הרופא, לא אמור להיות חשש להריון לא רצוי.
אם היא בריאה והתיעצה עם הרופא הוא התאים לה גלולה שהכי מתאימה לה ...אין אדם שיכול להבטיח שלא יקרה לה משהו בגלל שהיא לוקחת גלולות, לכל תרופה תופאות לווי, אך לא כל בחורה סובלת מאותן תופאות,אם בכלל...אם היא מרגישה לא טוב והיא חושבת שזה בגלל הגלולה ,לגשת לרופא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נורא מוזר....08/01/2011
אני בת 15 וחצי, יצאתי עם בחור שנתיים שלמות ולא היה בנינו כלום
כעת אני יוצאת עם מישהו חודש, ואני מרגישה שאני מוכנה אתו למרות התקופה הקצרה
אבל מצד שני הוא ייקח את זה במובן מאליו כי אנו רק חודש ביחד ולא יעריך
עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורא מוזר - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011לא ברור לי מה את מבקשת לשמע ....
אם יצאת עם בחור שנתיים, לדעתי ,היה בניכם דברים כמו קשר ,אכפתיות ..ועוד
אחרי חודש מה הספקתם לבנות כקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם.....
....09/01/2011גם עם הבחור שאני יוצאת אתו כעת, היה את האכפתיות הקשר ההדוק- רק בתור ידיד של שנים.
הבחור שיצאתי אתו שנתיים, הוא בגד בי כנראה מהסיבה שלא יכולתי לענות לצרכיו...אך נפגעתי ממנו מפני שהבגידות לאו דווקא היו סקס. אלא נשיקות; זה משהו שאני כן יכולה לתת לו.
והידיד שהשכיח לי אותו, שכעת אני יוצאת אתו.. אני מרגישה שזה כאן ועכשיו.. תוכלי לתת לי עצות כמו מתי, איך לדבר אתו על זה וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
דנה09/01/2011הייתי במצב דומה מאוד מזדהה עם הרגשות שלך מאמי תיכנסי אלי לפייס דנה אהרון ותראי איך אני עשיתי את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם..... - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011איך לדבר איתו על מה?ומתי מה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת אותי
...10/01/2011אני מתכוונת על לדבר אתו על כך שהיני רוצה לקיים אתו יחסי מין, הוא מכיר אותי בתור אחת "השמורה בעיר" שאינה תעלה בדעתה בכלל דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת אותי - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אני מרגישה שאת לקחת על עצמך" לעבד את בתוליך " כמסימה....כי כולם חושבים ואת לא רוצה להיות המוקד של כולם חושבים עלי כך ולכן קדימה אני אראה להם...!!!
אבל את רק בת 15 לאן את רצה?!!!
כך לא היתי ממליצה לך לקיים את המפגש המיני הראשון שלך...
לא נורא בגילך להיות השמורה בעיר...
מיניות זה לא = פין לפות...
מיניות מממששששששש מעבר לזה לא שאני דוגלת שהראשון אמור להיות בן זוגך לעתיד אבל כן מעבר למפגש כלא להיות "שמורה" יותר
מיניות "בריאה" יותר רצוי שיהי בו קשר ואז הכרות גופנית הדדית ואז עד הסוף....
יכול להיות שאת חושבת שאת מוכנה אך לרוב מהתגובות שאני מקבלת אפילו כאן בפורום
מוקדם מדי, מהר מדי = הרגשה של למה עשיתי זאת כך ועכשיו ....
אם את מרגישה שאת צריכה לדבר על סימן שאולי אתם לא שם....
קחי את זמנך לא כדאי לרוץ בגלל לחץ חיצוני...
ולכן לא אוכל לעזור לך, איך להתקדם ש = את אולי לא כל כך מוכנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה בהעלאת הביטחון העצמיחסוי08/01/2011
אהלן אני עוד מעט בן 17 ועוד לא הייתה לי חברה ולא התנשקתי ולא כלום.. חוסר הביטחון שלי נובע מהגובה הנמוך שלי ומזה שאני רזה לא עצמות אבל לא בנוי טוב)..
אני מתלבש יפה משקיע בעצמי נקי ואני נראה די טוב אבל הגובה משפיע עלי יותר מידי..
אני מצחיק והרבה אנשים אוהבים תאופי שלי.. אבל בינינו עם כמה שאומרים שהאופי הוא הדבר החשוב אף אחת בגיל הזה לא תרצה לצאת עם מישהו שהיא מתביישת בו אלא אם הוא ממש כבש אותה והצליח לחדור אליה אבל שביל זה צריך גם הרבה ביטחון.. יש מישהי שדי נדלקתי עליה היא איתי בית ספר אני מצליח להצחיק אותה ואני מרגיש שכיף לה לידי ושהיא נהנת להיות לידי אבל זאת סתם הרגשה כזאת לא נראה לי שאני מדמיין.. מה אני צריך לעשות כדי שהיא תכיר אותי ותתחבר אלי ושהגובה שלי לא ישפיע על זה יותר מידי?! בבקשה זה דחוף ממש אני צריך דרכים בעיקר לעלות את הביטחון :S
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה בהעלאת הביטחון העצמי - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011אני לא שומעת חוסר ביטחון בדבריך ,להפך...אתה מדבר על איך אתה נראה טוב בלבוש ,איך אתה מקפיד על מראך ,שאתה חושב שאתה נראה טוב ביענך ובעיני אחרים...חוש הומור עם יכולת לצחוק על עצמך...בין דבריך אני מבינה שיש לך חברים...
אז אתה נמוך,אכן, קשה יותר לגבר, נושא הגובה..אבל עד היום אני לא מכירה בבעית הגובה( אלא אם אתה נמוך, בגדר גמד )שהפריע לבחור למצא בחייו קשר משמעותי!!!
לא יעזור לך, אני יודעת ,אם אני אומר לך שאין אחד/ת שלא רוצה לשנות משהו בו/ה
אפילו היפים/ות ביותר בעינך...
ויש גם נשים נמוכות בעולם....
אז הגוף הוא המיכל לאופי שלך....ואם החבילה נמוכה אך יש בו עולם ומלואו בפנים יהיה בחורה שיזה את הפטנציאל שבך...
לגבי אותה בחורה שמוצאת כן בעיניך ...תזמין אותה לסרט או לשתות משהו...תתחיל איתה כאילו היתה בגבהה אחר...
רק מה תהיה מוכן לזה שתפגע ושהיא תגיד לך שהיא לא מוכנה...אך יכול להיות הרבה סיבות ולא הגובה שלך שמונע ממנה לצאת איתך....להיפגע זה חלק מהחיים מזה גם לומדים..וגם ההכי יפים וההכי גבהים נפגעים....אם תפחד לקחת סיכון אם תפחד להיפגע אתה תהיה "משותק" ולא תעז וכך אולי תפספס..את ההיא שתהיה מוכנה לצאת עם אישיותך ולא עם גוהבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי08/01/2011אני מבין מה שאת אומרת אבל אני חושב שזה בגיל יותר מתקדם בגילאי ה-20 שהאופי באמת הוא זה ששולט אם תהייה בקשר.. אבל בגיל שלנו היופי והחיצוניות משפיעה הרבה יותר אני שומע בנות מדברות עם עצמן על הבנים ואם מישהו לא נראה מספי טוב הם ישללו אותו אפילו אם האופי שלו זהב.. ולעומת זאת הילדים שהם הכי חרא שיש אבל החתיכים הם אלה שמצליחים ליצור קשרים.. אומנם לא לזמן ארוך כי הם חראות אבל בינינו כול הבנות בגיל שלנו יעדיפו את אותם "חתיכים" מאשר אלה שנראים פחות טוב אבל עם אופי הרבה יותר טוב..
ובגלל זה גם קשה לי להתחיל עם בחורות בעיקר היותר יפות כי הן שמות על אלה שנראים הכי טוב בבצפר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011יופי ענין אישי מאד!!!! מה יפה בעינך אינו יפה בעיני האחר.....
נכון בגיך ילדים נוטים להיות בקב' ויש לחץ חברתי באותה קב' וכללי התנהגות...אך שהם/הן לבד האישיות הלא קבוצתית פועלת....לרוב...
ואתה רוצה להיות גבהההההה וחרא או בגבה שלך ולהיות בן אדם....
ולא לא מחויב שתחכה עד גיל 20.....אם תנסה להסתכל סביבך, מי לא בקב' שבוחרות את היפים, חוץ מזה ,אמרת ,שחוץ מגובך אתה,בעינך, שאתה נאה!!!!!!
גם אתה צריך לתת לצד השני הזדמנות..נשמע שקטלת את כל הבחורות!!!!!
לא לנסות עם בחורה שמראש אין לך סיכוי שיוצאת רק עם החרא אלא אחרות אולי אותה אחת שאתה מתחיל ליצור איתה קשר ...זה מתחיל בקטן צחוקים ...ואז אחד מהצדדים חייב לקחת את הצעד הבא עם כל הסיכון שהרגש יפגע אך שוב ..לא כל סירוב תתבסס על הגובה ....יש הרבה סיבות למה X לא רוצה לצאת עם Y
ווווואאאאאםםםם בכל זאת תחכה עד גיל 20 חיים הום עד 100 .....יותר רצוי קשר טוב עמוק עם אישיות מאשר "חרא " ועוד "חרא" לפעים זה יותר פוגע מאשר לחכות להתנסות אמיתית....להיות מי שאתה לא להסתכל סביבך.....עם כל הקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שלב המחזור מפסיק? דחוף!איילה07/01/2011
1.ישר ברגע שמתחיל ההריון, בחודש מסוים?
2.לחברה שלי עד עכשיו המחזור היה תקין. יכול להיות שהיא בכל זאת בהריון?
דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילה שלום
מירב שרון07/01/2011מרגע שיש הפרייה בין ביצית לזרע, יש הריון, כמובן שאח"כ גם אין מחזור. אם המחזור תקין ומגיע באופן קבוע אז אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריצוקאלהדוד06/01/2011
שלום לכם, עוד שבוע ישלי ניתוח לוירצוקאלה דרגה 2,וכבר שבועיים וחצי לא אוננתי ובטח שמלא זמן לא קיימתי יחסי מין, השאלה שלי עם אני יכול לקיים או לאונן, כי עם אני יחכה עד אחרי הניתוח ועוד שבועיים להתאושש זה כבר חודש וחצי שאני צריך לחכות, אני ממש רוצה לפרק תלחצים לקיים יחסים או לאונן השאלה עם מותר?
ובקשר לפעילות ספורטיבית זה אני בטוח שמותר אבל עזרו בכול אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לפורום אורולוגים
מירב שרון07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאמיר05/01/2011
היי אף פעם לא אוננתי ורציתי לדעת מה היא הדרך הבטוחה לאוננות?
אני מתכוון ששמעתי שצריך חומרים מיוחדים כמו קרמים מסוגים שונים או חומר סיכה
כדי שלא יכאב ויהיו חבלות באיבר המין,אנא המליצו לי אם רצוי וצריך..
האם זה לא תקין לאונן בצורה הרגילה(ידיים בלבד)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2011אין ענין של תקין לא תקין.... הענין הוא הנאה אם אתה נהנה אתה עושה נכון
אני ממליצה לך להתחיל יד ופין תנסה על יבש ותנסה עם חומר סיכה על בסיס מים....
שתדע ותהנה תתחיל לגוון כל עוד אתה לא פוצע את עצמך..
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירבבברויטל05/01/2011
בחדירה אנאלית ובגמירה אין סיכוי שטיפות אהבה יגיעו לנרתיק ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנית שלום
מירב שרון05/01/2011אם החבר שלך הגיע לשפיכה בחדירה אנאלית אין חשש להריון לא רצוי. אפשר להיכנס להריון אך ורק אם מקיימים יחסי מין וגינליים (פין בנרתיק).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות, ממתי אפשר.אלמוני03/01/2011
חברה שלי (שנינו בני 17) התחילה לקחת גלולות (מינס) ביום שישי (היום הראשון של המחזור) והמחזור שלה אמור להיגמר מחר. השאלה היא ממתי היא מוגנת מבחינת הגלולות? האם זה מהיום הראשון שנגמר המחזור או שצריך לחכות עוד חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות, ממתי אפשר. - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2011ההמלצה שלי ,בחודש הראשון, להשתמש בכל זאת בקונדום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגניקולוג לא אמר לחברה שלי
אלמוני03/01/2011כלום לגביי זה והוא אמר שאפשרי, אבל חשבתי אולי היא לא הבינה אותו או משהו כזה...
ממש יש לנו בעיה לעשות את זה עם קונדום, זה לא הולך לנו כמו שצריך,ואנחנו כבר בחודש אם לא חודש וחצי הפסקה, אני בכל זאת לא גומר בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך רואים שאתם בני 17
מאי04/01/2011אתה כאילו מנסה לשכנע אותה שכן תרשה לכם לקיים יחסי מין?
היא המליצה לך על משהו, לא לקים יחסי מין בלי קונדום בחודש הראשון, אתה יכול לבחור אם לעשות או לא לעשות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על האיחור....אבל
דניאלה פרייפלד05/01/2011רוב הגלולות היום ,מאפשרות, אם לוקחים אותם לפי הוראות הרופא ,הגנה מהיום הראשון שלוקחים אותם ...אני ממליצה גם אם קונדום לפחות בחודש הראשון
א.אני לא יודעת מה אמר הרופא...
ב. עד שמתרגלים לקחת יום יום את הגלולה, עלול להיות "טעות" ושוכחות...אז יש סיכון ..לכן ההמלצה שלי לתת זמן ואז יש תוספת ביטחון...
אבל במקרה שלכם אם לא הולך עם קונדום...מי אני למנוע ...רק צריך לברר מה היו ההוראות ...אם לא בטוחים להתקשר לרופא או בבית מרקחת או בפורום לרופאי נשים
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לאונן עם סבוןnomad02/01/2011
אני מאונן עם שבון אבל ליפעמים הוא ניכנס לי לתוך החור ו אז זה כואב
ףוגם איזה אחת מצצה לי ואני חושב שהיא הייתה חולה מה אני עושה.??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/01/2011סבון זה מייבש, אפשר להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL או לחילופין שמן שקדים. למה אתה חושב שהיא הייתה חולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל מומלץ לשכב לראשונה?תירס02/01/2011
כמובן ממניעים של אהבה ורגשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה גיל מומלץ לשכב לראשונה? - תגובה
מירב שרון03/01/2011יש את גיל ההסכמה, טווח הגילאים המקובל בסוף המאה ה-20 הוא כ-15 עד 18 עבור יחסים הטרוסקסואלים. רצוי להיות במערכת יחסים רצינית ומשמעותית שיש אהבה, אמון, ביטחון, כבוד הדדי, תקשורת פתוחה ושהאינטימיות הפיזית תבנה בהתאם לאינטימיות הרגשית שנוצרת בין השניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירב דחוף!! האם לקחת פוסטינורררויטל02/01/2011
עניתי לך. אם הייתה חדירה אנאלית אין צורך לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב דחוף!! האם לקחת פוסטינורר - תגובה
מירב שרון03/01/2011עניתי לך. אם הייתה חדירה אנאלית אין צורך לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)