מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאנונימי21/01/2011
שלום אני אוננתי ועצרתי את האוננות שלי כמה פעמים עד שהגעתי לשלב שאני כבר לא יכול ועמדתי להוציא אבל לא ננתי לו לצאת זאת אומרת כאילו גמרתי אבל לא הוצאתי תפסתי חזק את איבר מיני זה מסוכן תענו לי דחוף בבקשה!?!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון22/01/2011זה לא מסוכן אבל למה אתה עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפין התנפח עקב אוננות יתרבן 1320/01/2011
שלום, אוננתי במשך יומיים בערך 3,4 פעמים ביום.
ביום השני שאוננתי בפעם השנייה הרגתי שהפין כואב אך המשכתי לאונן.. כך גם בפעם השלישית. כשנכנסתי לאמבטיה שמתי לב שהפין שלי התנפח כולו חוץ מה"כיפה" בקצה הפין.
אני לא יודע מה לעשות..
אבקשת תשובה במיידי לאימייל או לפורום הזה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב הלב ..!!כואב הלב ..!!20/01/2011
שלום.
אני בת 18 דפדפתי קצת בפורום הזה ואז מצאתי שאתם תומכים בבני נוער שעושים סקס !!! זה לבד זה עם החברה שלו וגם תומכים בהם ושואלים ועונים איזה בושה לכם !!!!! אלה ילדים קטנים מה זה בן 12 15 17 מקיים יחסי מין עם החברה שלו !! איפו הגענו ...!! אני אוהבת דברים מסוימים בבני העם היהודי כמו הדאגה ללימודים ההתיחסות שלהם עם האחרים ... אבל מאוד מרגיזה אותי החופשיות בדברי הסקס של הנוער הקטנים . באלוהים אתם לא רואים שזה מיותר !! אז למה אתם מתחתנים ?? לקיים יחסי מין חוץ ממסגרת הנישואין .. האם זה מותר בדת שלכם באמת מפתיע אלוהים לא ברא את הגוף של הבת היהודית לכל גבר ? לקיים יחסי מין בלי להתחתן כמו שהגוף שלכם ממש זול ופתוח לכולם !! כל דבר לו זמן מתאים. בגיל נוער כזה ? מעדיפה לתת עצה לנוער שכותב בעיתו כאן לך לדאוג ללימודים שלך לך תלמד מן החיים לא לך תנסה לעשות זאת אולי " יעמוד לך " !!!!! בן 17 שולח בבקשה תעזרו לי לא עומד לי תתביש ותתבישו אתם לעצמכם באמת מגעיל . יש גבול לכל דבר אתם יודעים את זה טוב .
אני יודעת שלא תקבלו את המילים שלי בסבר פנים יפות ומצפה לתגובה כל כך שלילית.
אבל תחשבו אלוהים יעניש אותכם מה חשבתם שיגיד בבקשה אני גאה בעם היהודי שפשוט שכחו שאני רואה מה הם עושים ?!!
בקיצור מפנה את הודעתי לכם אתם צוות הפורום באמת תתבישו כשנותנים עצה " איך יעמוד לך " " מה הרגשת " " תמשיך להנות " ... ואתן הגולשים הקטנים אל תחשבו שאלוהים לא רואה ולא יעניש ולא יתערב כשרואה אותכם מקיימים יחסים אסורים ולא מקובלים .
יודעת שתמשיכו בדרך המגעילה הזו אבל רציתי לומר מה יש בלבי אולי חלק מכם יבין יחשוב על זה עוד פעם אני לא שונאת את העם היהודי אבל שונאת את ההתנהגות שלו אני אוהבת לחיות את החיים ברצינות כי יש אלוהים בשמיים......................
באמת כואב הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם
כואב הלב ..!!20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארץ עדין!!!! דמוקראטית וזכותו/ה
דניאלה פרייפלד20/01/2011לפעול לפי השיקולים שלו/ה אפילו אם עושים טעויות בדרך!!! =מתבגרים/ות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
sq20/01/2011למה את חושבת שאותם ילדים ששואלים לא יעשו סקס?
האנשים פה עוזרים להם ותומכים בהם להשתמש באמצעי מניעה והתגובות שלהם עוזרות למנוע הריון מיותר וכו'..
חוץ מזה בגלל שעכשיו את בת 18 אז את חושבת שפתאום מותר הכל? זה דבר טבעי לעשות סקס גם אם אתה בן 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNO COMMENT
כואב הלב ..!!20/01/2011נכון אני בת 18 אבל לא כל דבר מותר לי אני יודעת איפו הגבול שלי ולא נותנת לעצמי לעשות דבר שאלוהים לא רוצה גם אם יש פורום נותן אומץ להמשיך ...!! חוץ מזה אך נער בן 17 מותר לו לעשות סקס באמת לא יודעת אך אתה מדבר אתה נורמלי !!! אמרתי וחוזרת כל דבר יש לו זמן מתאים ...
הייתי מצפה לתגובה כזו ולא הופתעתי שלא תסכימו איתי .
NO COMMENT :s:s* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
sq20/01/2011למה את חושבת שפתאום איך שהגיעה יום הולדת 18 שלך פתאום התבגרת יותר?! ופתאום נהיית אחת שיודעת מה מותר ומה אסור?! שכל כך השתנת מגיל 17?! תעשי טובה ותשתקי למה שום בן אדם לא משתנה בכזאת קיצוניות שפתאום הוא שולט על כמה שהוא שותה אלכוהול וסמים וסקס.. ותאמיני לי שיש ילדים בני 17 ו16 שיותר בוגרים ממך ומעוד הרבה.. ומי שואל אותך ואת כל השאר אם לעשות סקס או לא מה זה סמים שאני יכול להזיק לסביבה או לאנשים כי אני לא ישלוט בעצמי? כל עוד הכל בהסכמה מהצד השני מה הבעייה? לנו אין צרכים רק מי שמגיע לגיל 18 פתאום יש לו צרכים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשת חייל מי ימצא !!!!
רון20/01/2011אין לך שמץ של מושג כמה שאני מסכים עם כל מה שכתבת !!! אלוהים אדירים !!
גם אני בעבר כתבתי תגובה דומה ביותר לשלך !!
אגב......יש שדרגוג לעיתים פה....כאשר ילדה מגלה שהיא בהריון הנטייה של מנהלי הפורום לשלוח לדלת פתוחה במגמה לבדוק הפלות והמשך הריון
גועל נפש
שאפו לאבחנה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון באמת אתה מסכים איתי ?!
כואב הלב ..!!20/01/2011לא חשבתי שאמצא מישהו שיסכים איתי ...
אפשר להיות ידידים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יקירתי
רון20/01/2011אני אשמח !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוסף אותי בפייסבוק ..
כואב הלב ..!!20/01/2011כן רון אולי תזמין אותי בפייסבוק כי נראה לי שיש בעיה במסנגר ..
roro maya זה שלי
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הולך......
רון20/01/2011יש המון roro maya ........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח יבתולים
בן 1720/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכואב הלבב
לכואב הלבבבבב21/01/2011למה נכנסת לפורוםם הזהה אם מה שיש לך להגיד לכולם זה עד כמה הם מגעיליםם..את גועל נפשש שיש בני נוערר עם קשיים ובעיותת שלא יודעים איך להתמודד איתםם ואנשים עוזרים להםם מטוב לב!!
את חושבת שאם לא היה את הפורוםם הם לא היו עושים כלום?! אולי את בת 18 אבל יש לך מוח והשקפה של ילדה מטומטמתת בת 4!!!
כל אחד עושה את מה שהוא מרגיש לנכוןןן והעיק שיש את האנשים פהה שעוזריםם להםם להבין, לדעתת ולא לעשות שטויות שאחר כך יצטערוו עליהןן
אני בת 19..ורציתי להגיד שאני מידי יום נכנסת לפורומיםם שלכםם מסקרנות ואני שמחה שיש מי שעוזר ותומך בבני נוער שלא יודעים ומבינים למי לפנותת..רציתי להגיד שאני גאהה בכםם שכך אתם משקיעיםם באתר ומסבירים מכל הלב..תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/01/2011רק להזכיר, אנא להשתדל לשמור על שפה מכבדת אחד כלפי השני, ותודה על הפרגון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אהבהמשה20/01/2011
שלום
בן 18 שאני מתחרמן עם בנות יוצאות לי טיפות אהבה (PRE COME) בכמויות נורא גדולות כאילו גמרתי
יש לי ניסיון עם בחורות וזה קורה לי עם כולן ולפעמים אני גם גומר בסקס היבש
כל זה קורה לפני מגע באיבר המין ויכול להיות סתם מ15 דק של מזמוזים
יש דרך לעשות עם זה משו אולי מגבונים משהים או דבר אחר שיכול לעזור עם זה כי הבעיה שזהה מפריע להמשך התהליך וזה ממש מפדח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/01/2011זה לגמרי טבעי ורק מעיד על כך שהכול תקין אצלך. אם זה מאוד מפריע לך, אתה יכול לשים נייר טואלט בתחתונים או לשים 2 זוגות תחתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסויי25/01/2011כן דיברנו על זה ...
הוא טוען שהוא גומר מהר בגלל שבזמן האחרון כמעט לא מתקיימים יחסים ..
ושזה קשור לזה שלפני כ - חצי שנה עברתי הפלה ..
אבל מבחנתי זה לא משפיע על הזוגיות שלנו פשוט שמגיעים למצב כזה אני נרטעת כזה כי אני תמיד לא רוצה , לא בא לי והוא תמיד מנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף בבקשה !שירה19/01/2011
אני בת 17 ויש לי חבר כ-8 חודשים. אנחנו מקיימים יחסי מין מלאים ועד עכשיו הכול היה בסדר עד שלפני כמה ימים שמתי לב שבזמן הסקס אני מפרישה כל מיני דברים שיש להם מרקם ג'לי כזה והם בצבע לבן. זה לא הפרשות רגילות, אני מודעת לזה שלבנות יש הפרשות, אבל זה לא זה. ועד לפני כמה ימים לא היה לי את זה ופתאום שמתי לב לזה ומאז לא עשינו כלום כי אני מתביישת. זה ממש מביך אותי כשהוא מכניס לי אצבעות ומוציא אותן עם הפרשות על הידיים. קלטתי את זה באמצע וניגבתי לו את האצבעות. אני ממש מקווה שהוא לא שם לב. אני לא יודעת מה זה ולמה פתאום זה הופיע, כי עד עכשיו לא היה לי את זה. אני שוקלת לקבוע תור לגניקולוג כי זה ממש מגעיל אותי ואני לא יכולה לעשות כלום עם החבר שלי עד שאני אדע מה זה ואיך עוצרים את זה.
בבקשה תעזרו לי........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף בבקשה ! - תגובה
דניאלה פרייפלד20/01/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתבישי לעצמך
כואב הלב ..!!20/01/2011תתבישי לעצמך בת 17 מקיימת יחסי מין באמת בושה !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ממך
מירב שרון20/01/2011בפורום הזה אין מקום להטפות מוסר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
מירב שרון20/01/2011סביר להניח שמדובר בפטריה וגינלית, וכפי שאת בעצמך אמרת, יש מקום לפנות לרופא/ת נשים לאבחון ולטיפול בנדון. זה מאוד שכיח אצל בנות שהתחילו לקיים יחסי מין ואין ממה להתבייש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוננתכואב הלב ..!!19/01/2011
בבקשה אני בת 18 מבקשת לדעת איך להתאונן בצורה שנותנת הנאה מלאה אני תמיד מדמינת לעצמי שיש לידי גבר ממש מחדיר לי ועומד לו ותמיד מנשק את החזה שלייייייי עד כדי מכאיבה עצמי אבל תנו לי דרכים שונים אני לא מורידה את כל הבגדים ולא מכניסה משהו לבפנים מה לעשות לקבל הנאה מלאהההההה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרואן שלום
מירב שרון19/01/2011אפשר לגוון בפנטזיות המיניות. האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה על ידי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
כואב הלב ..!!19/01/2011לא כל כך הבנתי למה את מתכוונת אבל לא ענית על שאלתי באמת רוצה לעשות משהו שיתן לי הנאה גדולה ולהרגיש באמת שאני שוכבת עם גבר ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/01/2011מה לא הבנת מתוך מה שאמרתי? בעזרת פנטזיה מינית את יכולה לדמיין שאת באמת שוכבת עם גבר. ושאלתי האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה, לסיפוק על ידי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עושה הרבה סקסמאי19/01/2011
היי אני בת 20 קוראים לי מאי אני מתל אביב אני מרגישה שהגוף שלי צריך סקס יש לי חבר בן 21 אבל אני רוצה לעשות סקס עם מישהוא בן 28 גדול אני מאוננת הרבה מול המחשב אני שמה תמונה של לירון לבו אם אתם מכירים ומרגישה שבלי שהוא יזיין אותי השאלה שלי היא מה לעשות אני מכירה בחור בן 28 ואני דלוקה עליו חבר שלי לא יודע מי זה שאני רואה אותו והא מדבר איתי אני כל פעם הפיטמות שלי מיזדקרות ואני נעשית חרמנית ומרגישה שבלי לקבל החדרות חזקות מימנו שיזיין אותי חזק מה לעשותת אני צריכה תשובה דחוף האא והאם אני קטנה לסקס חבר שלי פעם אחת שאל אותי אם אני רוצה לעשות איתו אמרתי לא אני עוד לא מוכנה בלב שלי אני כן אבל לא איתו אם מי שאני מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי שלום
מירב שרון19/01/2011בסוף ההודעה שאלת אם את קטנה מדי בשביל סקס, את בת 20, קטנה את כבר לא....אולי מדובר כאן בהודעה כוזבת? אם כן, זה פורום רציני, נא להתייחס אליו ברצינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ללא גברכואב הלב ..!!19/01/2011
שלום.
אני בת 18 מאוד אוהבת לקיים יחסי מין לבד ללא גבר אני ממש מרגישה שמחה כשאני עושה את זה מדמינת לעצמי שגבר לידי ועושים ביחד את זה אבל אני לא מכניסה חפצים או מהשהו רק באצבע האם זה יגרום לבעיות בעתיד ועליי להפסיקו ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ללא גבר - תגובה
דניאלה פרייפלד19/01/2011אם היית אומרת שאת מעדיפה לאונן ולהיות עם עצמך במקום עשית דברים אחרים בחייך ובגלל ההנאה שיש לך עם עצמך לא תאפשרי או לא תרצי להכניס צד שני לחייך או שיש לך קושי ליצור קשרים ואת מעדיפה לאונן במקום להתמודד וכו אז הייתי אומרת שיש לך בעיה אך כפי שאנ י מבינה את דבריך את אוהת לאונן וכשרונית ביותר בליצור סביבך אוירה שתואמת לך בכדי לאונן אז תהני....בד"כ הכרות עצמית טובה מוסיפה למיניות זוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל העורבדוי19/01/2011
שלום רב.
אני בן 17 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין אך על הכפל העור של הפין יש מין פצעונים קטנטנים הנמצאים בצפיפות כל כפל העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת עור
מירב שרון19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה...אנונימי(:18/01/2011
אני בת 17 ומרבה לאונן פעם בכמה ימים, מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים
כבר היו לי מספר חברים בעבר אך כולם היו לפני שהתחלתי לאונן
מאז שהתחלתי לא היה לי שום קשר מיני עם גברים ואני מרגישה קושי להתקרב אליהם ואני מרגישה ממש חסרת ביטחון לידם, מה שלא היה קיים בעבר
איך אני יכולה להחזיר לעצמי את הביטחון ליד גברים והאם יש קשר בכלל לזה שתהחלתי לאונן?? =\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה... - תגובה
דניאלה פרייפלד19/01/2011קשר ישיר אין בין אוננות לחוסר בטחון להתקרב לבנים ..
האם קרה משהו אחר...בתקופה זו
אמרת שהיו קשרים ..סוגי קשר איך הסתיים ...
יש פה ענין רגשי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשהחסויי18/01/2011
אני וחבר שלי כבר שנה ביחד ושהתחלנו לעשות סקס הכול היה בסדר ..
בזמן האחרון 90 אחוז מהזמן שהוא מבקש לא בא .. הוא מנסה לגעת בי אבל אני תמיד מסרבת ...
ועד ושזה קורה אז הוא גומר יחסית ממש מהר ..יש קשר בין הדברים ..?
מה יכולה להיות הסיבה שלא בא לי עליו יותר ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חסויי19/01/2011פליז מישהו יכול לענות לי ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון19/01/2011האם את מגיעה לאורגזמה במהלך הסקס? בהחלט יתכן שיש קשר בין זה שהוא גומר מהר, ואולי את לא מגיעה לסיפוק לבין ירידה בחשק אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסויי19/01/2011זה שאני לא מגיעה לסיפוק יכול לגרום לירידה בחשק ..?
מה אפשר לעשות עם קיים ירידה בחשק .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/01/2011האם דיברתם ביניכם על הנושא הזה?
חסויי25/01/2011כן דיברנו על זה ...
הוא טוען שהוא גומר מהר בגלל שבזמן האחרון כמעט לא מתקיימים יחסים ..
ושזה קשור לזה שלפני כ - חצי שנה עברתי הפלה ..
אבל מבחנתי זה לא משפיע על הזוגיות שלנו פשוט שמגיעים למצב כזה אני נרטעת כזה כי אני תמיד לא רוצה , לא בא לי והוא תמיד מנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שרשמתי למלעה זה בטעות סליחה
חסויי25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/01/2011האם אי פעם הגעת לאורגזמה עם עצמך ו/או איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קשור להפלה שעברת?
מירב שרון26/01/2011וזוגיות ומיניות זה בא ביחד ואחד יכול להשפיע על השני לטוב ולרע, אז אם לאחד מכם לא טוב במיניות אז זה בוודאי ישפיע על הזוגיות וזה גם מושפע ממה שקורה ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב לדעתאמיר18/01/2011
אני לא אדם דתי ואני לא מאונן בגלל סיבות דתיות.
פשוט אני לא רוצה לעשות את זה.
אז אם אני לא מאונן,יכולה להיווצר בעיה של שפיכת מוקדמת כאשר אקיים יחסי מין בפעם הראשונה? (להתייחס אך ורק לעובדה שאני לא מאונן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב לדעת - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר18/01/2011אין קשר בין אם אתה מאונן או לא לשפיכה מוקדמת בקיום יחסי מין בפעם הראשונה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי17/01/2011
אני בן 20 היום התחיל להתנפח לי פתאום הזין וכאבים אחו שרמוטה מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד17/01/2011לך לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאוריי17/01/2011
אחרי כמה זמן צריך להתחיל לחשוש ולעשות בדיקת הריון? הייתי אמורה לקבל ב12.01 וכבר ה17.01 ובטיפשותי אני וחבר שלי עשינו את זה בלי קונדום, אבל הוא גמר בחוץ (אני יודעת שצריך אמצעי מניעה, גם אם הוא גומר בחוץ אבל הוא אמר לי שכולם עושים ככה ולצערי זה קרה) מומלץ לעשות בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד17/01/2011האם את עקבית ברך כלל והאם היית בלחץ מאז ועד הוסת שמע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת
אוריי18/01/2011שבד"כ המחזור לא בא לי באותו תאריך, אבל עכשיו אני ממש לחוצה, ולא יודעת אם לקנות בדיקת הריון, האמת לקנות בדיקת הריון או לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת - תגובה
דניאלה פרייפלד18/01/2011תחכי עד איחור של שבוע ואז לבדוק תנסי להירגע מתח משפיע על קבלת הוסת יותר נכון אי קבלת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שכן
אריאלה18/01/2011אני יודעת מחברה שלי שלקחה גם גלולת היום שאחרי קוראים לה אם אני לא טועה נורלבו, בכל מקרה אני יודעת שהכי טוב לקחת את זה קרוב ככל האפשר לאקט המיני ועד 72 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה להיתיחס דחוףבן 1616/01/2011
רציתי לדעת אם אפשרי לקיים יחסי מין בזמן המיקלחת אם אמצעי מניעה .. האים המים פוגעים בקונדום כמו שחומרים אחרים פוגעים או שזה לא קשור בבקשה תתיחסו זה חשוב לזמן הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/01/2011אי אפשר להשתמש בקונדום בזמן המקלחת, זה עלול להחליק. אם היא משתמשת בגלולות אז אפשר לקיים יחסי מין בלי שום בעיה גם במקלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)