מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףאינונימי26/12/2008
אני וחברה שלי עשינו מין עם חצי חדירה היא עדין בתולה ועשינו את זה ללא אמצעי מניעה אני מפחד שמה היא תכנס להריון ויש לציין שלא גמרתי וזה היה רק פעם אחת שחדרתי ורק איזה חצי תודה על העזרה[והיא נשארה בתולה כמובן]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון26/12/2008אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, כדאי שחברתך תיקח פוסטינור. גם אם הייתה חדירה חלקית, מספיק שיצא טיפה זרע כדי שיהיה סיכון להריון לא רצוי. להבא אל תשחקו עם אש ותשמשו באמצעי מניעה (קונדום/גלולות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומיםחיים25/12/2008
שלום אני לא מוצא איפה הקונדומים בסופר פארם ופדיחות לשאול את המוכרים, איפה זה נמצא? ליד מה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אנחנו מסתובבים ומחפשים...
ד``ר עידן מיליצ`ר26/12/2008אנחנו לא עובדים בסופר-פארם. אין ספק שאם תחפש מספיק טוב, תמצא את מבוקשך!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדווםאנייי25/12/2008
שלום רציתי לדעת באיזה קונדום כדאי להשתמש ועם זה משנה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משנה, כל עוד אתה יודע
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2008איך להלבישו..
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמללי ?אנייי25/12/2008
שלום אני בן 13 וחצי ורציתי לדעת עם גודל הפין הוא נורמלי יש לי 14 סמ כשהפין עומד זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי לחלוטין!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה...אנונימי25/12/2008
יש לי בעיה... אני וחברה שלי החלטנו לקיים יחסי מין, אבל בכל פעם שאנחנו מעמידים את הפין, ואני שם את הקונדום, הפין נופל די במהירות לפני שאני מספיק לחדור..... אני לא מבין למה זה קורה? באוננות הכל בסדר... יכול להיות שזה בגלל הסוג של הקונדום שלא מתאים?? תענו בבקשה זה חשוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
ששון25/12/2008יכול להיות שאתה לחוץ לפני שאתה תכלס מתחיל לקיים יחסי מין... ועליך לנסות להוציא מהראש את המצב שאתה תפדח את כל הסיפור אפשרות שניה יכולה להיות שהיא לא מושכת אותך כמו שאתה אוהב.. ולכן קורה מה שקורה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש למומחה להגיד משהו בנושא?
אנונימי26/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קורה במשפחות הכי טובות!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/12/2008רבים מבחורים ששמים קונדום, מאבדים את הזיקפה. יהייה נכון להתאמן באוננות ואז כשיש מימנות.....ילך גם ביחסי מין!
נסה ותהנה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחסוי25/12/2008
איך בן יכול לדעת לאן להכניס אצבע כדי שהקרום יקרע מכיוון שניסו והוא לא ניקרע.. אשמח עם תעזרו לנו ..בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
חסוי25/12/2008בבקשה תענו לי על השאלות ששאלתי מהר תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......
חסוי25/12/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהחסוי25/12/2008
יש לי עוד שאלה זה בסדר שאני יקיים יחסי מין עם חדירה אך בלי גלולות ועם קנדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל עוד הקונדום מולבש נכון וטוב...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2008זה בסדר. נכון ש עדיף גם גלולות, אבל גם גלולות זה בסדר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה...אנונימי25/12/2008
שלום... אז ככה אני בן 17 יש לי בעיה שאני גומר מהר לדעתי (דקה +/-) מה אפשר לעשות נגד זה? ואחרי שאני גומר החשק המיני יורד לי והזיקפה נחלשת מה אפשר לעשות ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מישו? זה די דחוף....
אנונימי25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון26/12/2008ממליצה לך לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" בצומת ספרים, נכתב ע"י ד"ר הלן קפלן זינגר ושם תמצא תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך בבית כדי להגיע למצב שיש לך שליטה על השפיכה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בידיוק אותו דבר
טל08/01/2009אותו הדבר אני גומר מהר דקה פלוס מינוס ואז ממש לא בא לי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו תדירות אתה מקיים יחסי מין,
ד``ר עידן מיליצ`ר10/01/2009מאונן?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה !חסוי24/12/2008
שלום אני בת 15 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, ביום אחרון של המחזור זאת אומרת שהדם ירד בטיפות קיימנו ללא קונדום. אני עדיין בתולה .. הוא הכניס אצבעות אבל אני לא בטוחה שזה פגע בקרום ..ירד דם על התחתון ליפני.. בקיצור אני רוצה לדעת עם אני עדיין בתולה ? .. איך אפשר לדעת .. ועם זה בסדר לקיים יחסי מין(שהפין נוגע בפות וניכנס טיפה אבל לא חודר) ביום אחרון של המחזור .. תודה,קסם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה !
חסוי24/12/2008ויש לי עוד שאלה .. האם זה נכון שככל שנוגעים בציצים הם גודלים ? .. מכיוון שמאז שהוא נוגע בהם הם גדלו יחסית הרבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסם
noam@25/12/2008זה בכלל לא משנה אם הקרום נקרע או לא.. ואת גם ככה יכולה לראות אותו, אבל אנלא בטוח שאת יכולה לראות אם הוא קרוע או לא. לא משנה כילו את לא יכולה לבד בבית לבדוק אם הוא נקרע או לא. דבר שני- עוד פעם מזה משנה אם זה בטוח או לא, אל תעשי יחסי מין בלי קונדום!! וכן אם הפין נוגע בפות בלי חדירה ונוזל זרע נשפך לנרתיק סיכוי קטן שתיכנסי להריון אבל סיכוי. בקשר לשאלה השלישית לא אין בכלל קשר בין נגיעות בציצי לבין גדילתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה!
חסוי25/12/2008נועם תודה רבה ויש לי עוד שאלה , באיזה גיל לדעתך זה בסדר לקיים יחסי מין .. הרי רוב הבנות מסתירות מהורייהן שהם שכבו.. ועוד שאלה עם אני שוכבת עם חבר שלי ואני לא רוצה לספר לאמא שלי .. אבל הפחד שלי הוא שאני יכנס להריוון מכיוון שקונדום לא בטוח ב100% ,מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה.
noam@25/12/2008דבר ראשון לפי דעתי הגיל שנורמלי לעשות סקס הוא בגיל ש...את מוכנה לזה.אם בגיל 14 את מרגישה מוכנה, ואת אוהבת את חבר שלך והוא אוהב אותך, אז תעשי את זה בגיל 14... גיל הכי נורמלי לעשות שרוב בני הנוער עושים פעם ראשונה זה משהו כמו 17,18 ככה. אם את לא רוצה שאמא שלך תדע פשוט אל תספרי לה זאת לא צריכה להיות בעיה. בקשר לזה שקונדום לא בטוח ב100 אחוז-את יכולה לקחת גלולות. רק שבכדי להתאים לך גלולות את צריכה ללכת לרופא\ת נשים.. את כל הפרטים אני לא בדיוק יודע, אבל אני יודע שרק אם אמא שלך ממש בודקת בדקדוק בכל מיני חשבונות אולי היא יכולה לגלות, אבל איפה אפשר לקחת גלולות שמישהו אחד יענה לך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמותאנונימי23/12/2008
אני וחבר שלי רוצה להתחיל לקיים יחסי מין ויש לי פיטמות גדולות ואני מפחד שזה יגעיל אותו אתם תוכלו לעזור לי ולענות לי אם פיטמות גדולות זה מכוער ומרתיע? ועוד שאל קטנה?אני צריכה להכין את עצמי למש'ו מיוחד לפעם הרראושנה בלי קשר לגלולות אני פשוט רוצה שזה יהיה הכי מדיהים שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
noam@24/12/2008דבר ראשון פטמות גדולות זה ממש לא מרתיע ומגעיל, אבל ממש לא, אין לך מה לדאוג. דבר שני, רוצה סקס מדהים ומיוחד פעם ראשונה? תעשי אותו מיוחד, תהיי רגועה ורומנטית, ותרגישי את הטהבה והקרבה שבינכם. הייתי אומר לך לקשט את החדר בדברים רונטיים, אבל את זה הבן אמור ליזום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאנונימי22/12/2008
אני בת 18 וחצי ויש לי חבר בן 20 ואני עדיין בתולה החלטתי שאני כבר רוצה שנשכב והתחלתי לקחת גלולות ואני בכל זאת מפחדת מאייך שזה יקרה כי אני לא אדע אייך להתנהג במצב הזה אשמח אם תוכלו להסביר ולהדריך אותי בקטנה אייך להתנהג במצבים הללו. וגם בעיה קטנה יש לי מין רטיבות בפות כשאני אייתו זה נורמלי?או שזה יגעיל אותו?אני נורא חוששת מזה. בבקשה תעעזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנונימי
noam@23/12/2008תראי, אני מציע לך לא לדאוג בקשר לפעם הראשונה שלך. תזרמי עם זה! תזרמי איתו ועם כל הסיטואציה שתהיו בה וזהו, אל תהיי לחוצה ואל תדאגי בקשר לזה! בקשר לרטיבות- זה בסדר גמור וזה נורמלי זה אצל כולן ככה. בעיקר כשחרמנים הפות רטוב. מה שאומר שזה לא יגעיל אותו-ההפך, זה יקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום,
יפעת מקלר23/12/2008אני אתחיל מהסוף שכן הבנתי שזו בעיה שמטרידה אותך במיוחד- רטיבות בפות בזמן מחשבות על מין, או בזמן שנמצאים עם משהו שיש אליו תשוקה, היא דבר נורמלי ביותר! מעבר לזה- לרטיבות יש תפקיד מבחינה פיזיולגית שהינו להקל על בני הזוג את אקט החדירה. כשהפות "יבש" זה יכול לגרום לחדירה מכאיבה, כשהוא רטוב, יותר קל להחליק לתוכו, ולכן הטבע יצר כך את האישה.
לגבי השאלה הראשונה- לכי עם הדברים לאט.כשתגיעו למיטה, תהיו רגועים ונינוחים , לטפו זה את זה, תרגישו את הקירבה הנפשית ואת העונג הפיסי, תעשו דברים שמגרים אתכם מינית, כמו גרוי של הדגדגן בעזרת אצבעות, וככל שתרגישו את העוררות המינית כך תתקדמו. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימי23/12/2008תודה רבה עזרתם לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהאנונימי22/12/2008
גם מה שכתבתי למטה גורם לי להתבייש לקיים יחסי מין מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובתי למעלה התייחסתי לנושא
יפעת מקלר23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי22/12/2008
אני בן 16 וחצי והגודל של הפין הוא 13 ס"מ הייתי רוצה לדעת האם הוא יגדל כי 13 זה ממש קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
noam@22/12/2008דבר ראשון 13 זה לא קטן זה ממש נורמלי לגיל שלך. הפין צומח עד גיל 21 אז באמת שאין לך מה לדאוג הוא עוד ייגדל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם ענה לך יפה!
יפעת מקלר23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hairשני21/12/2008
באיזה צורה כדאי לגלח שם למטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון22/12/2008"שם למטה" - האם במדובר במדינה אחרת :) ?
גילוח של שיער ערווה, זה עניין אישי של כל אחת, כנ"ל לגבי צורת התספורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה???21/12/2008
תמיד לפני שאני מאונן יש לי מין חומר שקוף שיוצא לפני שאני גומר זה כבר השפיך או שמה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-???
noam@21/12/2008זה מין חומר סיכה כזה..לא יודע בדיקו איך להסביר אבל לא זה לא שפיך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל מקדים
מירב שרון22/12/2008נוזל מקדים/הפרשה מוקדמת, מדובר בנוזל שקוף וסיכתי המופרש מאיברי המין היוצא מהפין של הגבר או מהנרתיק של האישה בעת גירוי מיני. אצל הגבר נוזל זה מופיע זמן רב לפני השפיכה/אורזגמה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)