מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק ליעוץחסוי17/01/2009
אז ככה יש לי חברה כחודשיים והיא לא בתולה לא שכבתי איתה עדיין מאז שאנחנו יחד אבל עשינו דברים מיניים אחרים היא מבקשת ממני לחכות עד לתאריך שקבענו ושנינו החלטנו עליו הבעיה שהיא לא נותנת לי לגעת לה באיברה מין שלה כלל מאז שאנחנו יחד... ובנוסף אני לא בטוח שיגיעה התאריך שקבענו לשכב אם היא באמת תרצה לשכב איתי למרות שהיא הבטיחה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון17/01/2009אתה צריך לכבד אותה ואת הקצב שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב!
חסוי17/01/2009יש לי בעיה נוספת והיא הבעיה הכי רצינית בקשר שלנו שאני וחברתי רבים אמון כי היא כאשר אנחנו מקיימים מגע כלשהו שקשור לסקס היא מענגת אותי ולא נותנת לי לענג אותה הייתי מאוד רוצה לעשות לה טוב בחזרה ולענג אותה גם אפילו אם זה אם היד וללא חדירה של איבר מין ..... וששאלתי אותה למה היא לא נותנת לי לגעת בא היא ענתה לי שאנחנו יכולים להסחף יותר מידי מבלי לשים לב ו בזמן האחרון אני מרגיש גם שהיא מתחמקת מכל היחסים האנטימיים שעשינו בעבר ושדברתי איתה על זה בצורה ישירה ושאלתי מה הסיבה לכל זה היא ענתה שהיא מרגישה שאני רוצה ממנה רק סקס ואני הסברתי לה שקשה לי בלי מגע גופני וחסר לי המגע הזה מה אני עושה אנא ממך תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחחכתי לציין שאני אוהב אותה נורא
חסוי17/01/2009והיא באמת חשובה לי בעבר היו לנו ריבים רציניים ברוב המקרים היא לא צדקה ואני סלחתי לה וחזרנו להיות יחד אני מאוד מאוד לא רוצה לאבד אותה בבקשה ממך תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - קצת מביישתאלונה17/01/2009
אני בת 19 ויש לי חבר כבר 3 שנים לפני שבוע שכבנו בפעם הראשונה, לא בדיוק שכבנו יותר ניסינו ולא ממש הלך כי כאב לי יש לי שתי שאלות 1. מה אפשר לעשות שפחות יכאב? (והוא מאוד קשוב והכל) 2. אנחנו שוכבים בלי קונדום כי זאת הפעם הראשונה שלו וגם שלי ואני לוקחת גלולות כבר המון זמן , רציתי לדעת מה יקרה כשנצליח לשכב נורמלי והוא יגמור בפנים , הזרע ישאר לי בגוף או שהוא יצא איכשהו החוצה. אני ממש נבוכה לשאול את השאלה הזאת ואני לא בדיוק מצליחה להסביר את עצמי אז אני מקווה שתבינו ותצליחו להסביר לי על זה ויותר כדי שאני יבין. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליהי שלום
מירב שרון17/01/2009רצוי שהפעם הראשונה תיעשה כמה שיותר בצורה הדרגתית. חשוב שיהיה הרבה משחק מוקדם כולל חיבוקים, ליטופים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי וכד' על מנת שתתעוררי מינית ויהיה מספיק רטיבות בנרתיק. חוץ מזה מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL כדי להקל על החדירה (אפשר לרכוש בניו-פארם/סופר-פארם). כדי ליצור הרחבה של פתח הנרתיק באופן הדרגתי אפשר להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 עד לגודל הפין. הפעם הראשונה כאבה לך וגם את וגם הגוף שלך זוכרים את החוויה, עכשיו את צריכה לאפשר לעצמך חוויה מתקנת. בהצלחה.
ולגבי השפיכה, רוב הנוזל יצא ממך, אז את יכולה לדאוג שיהיה לך מגבת או נייר טואלט ליד המיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?.חסוי17/01/2009
כמה עולה הקונדום DUREX PERFORMA ביחידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו לא יודעים מחירים...
ד``ר עידן מיליצ`ר17/01/2009יהייה נכון לבדוק בסופר-פארם.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שמלוה אותי המון זמן. (נטייה)דור17/01/2009
שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שמלווה אותי כבר הרבה זמן. שמי דור, אני בכיתה י' [בן 15 וחצי]. כבר מאז שהתחלתי לאונן [כיתה ז'..] אני חושב על גברים ואוהב גברים. אך לפעמים אני פתאום אוהב טיפה נשים. הקטע שאני אוהב גברים רק בקטע המיני - הסקס. פחות בקטע הרגשי [אבל גם..] נשים אני יותר אוהב אך כשאני חושב על קיום יחסי מין עם נשיחם או מנסה לאונן על נשים אני נרתע כזה. בכל מקרה אני לא ממש יודע מה הנטיות שלי ואני מפחד שאני הומו, כי אני רוצה חיים רגילים עם משפחה וילדים ואישה. עוד דבר, אני גם נמוך מאוד, משו כמו 1.55 הרבה אומרים שהגיל זה גיל ההתבגרות וכו' וזה יכול עוד להשתנות וזה אבל זה באמת נשמע לי תמוה. כלומר, אם אני עכשיו נמשך לגברים ולא לנשים. למה שבעוד שנה-שנתיים-שלוש אני פתאום ימשך מינית לנשים? נשמע לי מופרח מעט. מה גם שאני חושב שכבר הרגלתי את עצמי לאונן ולאהוב גברים. פשוט כי על גברים עומד לי יותר מהר ואני גומר יותר בקלות. זה די מדכא אותי כי לא מספיק שאני נמוך מאוד אני גם הומו [אני לא רואה באנשים אחרים שהם הומואים דבר רע, אני פשוט רוצה שיהיו לי ילדים, משפחה, אורח חיים נורמלי...] וראיתי שכותבים שאפשר לאמץ אבל אני לא רוצה להפוך את הילד שלי למסכן שידע שאבא שלו הומו, אני פשוט לא יעשה את זה. הוא יהיה ילד אומלל כל חייו, וגם לא תיהיה לו אמא וכו'. קיצר זה דבר שאני לא חושב שאעשה. בכל מקרה אמשח לשמוע עצות לגבי מצבי, ואני חייב לציין שהפורום הזה ממש טוב! תודה מראש, דור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - למה אתם לא עונים לי? -
דור18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מומחה, אבל בכל זאת
מה זה חשוב18/01/2009אני בגילך, כיתה י'. לא, מעולם לא נתקלתי בתופעה הזאת, אבל זה ידוע שחיים בקרבנו מה שנקרא, אם אינני טועה, "בי סקסואליים" - אני צודק בביטוי? אלה אנשים שנמשכים הן לגברים והן לנשים, ולרוב נישאים לנשים וחיים חיים נורמליים לגמרי. אז תהיה שונה - מה קובע מה נורמלי?...אז הבן שלך ישאל שאלות - בן מעריץ את אבא שלו כמי ומה שהוא, וזה לא מחלה, או טירוף, זו דרך הטבע, ולכן לא משנה מה יהיה, גם אם זה לא ישתנה לעולם, אתה צריך לקבל את מי שאתה ולהשלים ולשמוח על מה שיש לך, כי בהרבה קלות היית יכול לא להיות בכלל, ועצם החיים שלך בעולם הזה תלויים במי שאתה ובתכונות האלה שלך, שאחת מהן זו - כפי שאתה אומר - המשיכה שלך גם לגברים וגם לנשים. אני יודע שאני מתחיל להתפלסף אבל החיים שלנו הם צירוף מקרים, ואם לא היית אתה לא היית. אז אל תשנא את עצמך, תכעס על תכונה שלך שאתה לא שלם איתה. טוב, נראה לי שסטיתי קצת מהנושא. וזאת התחזית הפסימית, כמובן... כמו שאמרת, אתה בגיל ההתבגרות כרגע, ובגיל הזה מתגבשת הזהות המינית ויש הרבה בלבולים. זה ידוע שהרבה גברים, וגם נשים כמובן, שנחשבים סרייטים לגמרי, נמשכים ומנסים לקיים יחסי מין עם בני מינם, בחברה של היום זה אפילו יחסית מקובל. מצטער אם טחנתי לך את השכל, ואם אמרתי שטויות, אבל כרגע אל תדאג ורק תיהנה מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל כנס
דור18/01/2009הפחד שלי הוא שאני לא רק הומו. אם אני אהיה בי זה ממש לא בעיה מבחינתי... הבעיה שאני לא יודע, וברור שחיים נורמלים זה כל אחד לעצתמו אבל יש לי מספיק בעיות אישיות ואני רוצה לפחות לדעת שתיהיה לי משפ' עם אישה וכו'. כמו כן אשמח לעוד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה רוצה משפחה,
מה זה חשוב18/01/2009אז מה כבר יכול לעצור אותך מזה? אם אתה מסוגל לאהוב אישה, ואת זה הבנתי שאתה "יודע", אז מה כבר ימנע מזה לקרות? עזוב אותך רגע מהקטע המיני של הסקס, מבחינה "נפשית" אתה יכול לאהוב מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי
אותו שם(בן17)18/01/2009גם אני הייתי פעם כמוך, אהבתי נשים מבחינה ויזואלי וגברים מנית וגם אני הייתי קצת נמוך,אבל זה עבר לי ואכשיו אני אוהב רקק נשים (זה התחיל כשפיתאום ראייתי איזה ציצי יפה ומשם נוצרה מפולת שלגים) ובקשר לגובהה שלך אתה עוד יוכל לגבוהה (תישן ותואכל הרבה ובריא) ד"א גם לי קוראים דור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדור
noam@18/01/2009אני מסכים עם כל מילה שנאמרה כבר בתשובות שלך פה. יש המון, באמת המון אנשים שבגיל ההתבגרות חושבים שהם הומואים או ביסקסואליים, והם אוהבים לפנטז על בנים, אז כשנגמרת תקופת ההתבגרות הם אוהבים רק נשים. באמת שאין לך מה לדאוג, ואנחנו בוודאי לא יכולים לומר לך אם אתה הומו או לא. תחכה עוד כמה שנים טובות, תעבור את תקופת ההתבגרות, ותבין אם אתה הומו או לא. חוץ מזה, נסה לראות פורנו של בנות, אולי זה יעזור לך קצת. כי השלב הראשון אם אתה רוצה להתנתק מהפנטזיות המניות על בנים זה לעשות ביד על בנות. תעשה ביד רק עם סרטי פורנו של בנות, ונראה אם תפתר הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת מכל חברי הפורום תשובות
יפעת מקלר18/01/2009מצוינות, וממש אין לי מה להוסיף. רוצה רק להדגיש את העיקר- אתה בגיל שהכל בתהליך התגבשות, בלבול, השתנות, שום דבר עדין לא מעוצב סופית. אתה יכול להימשך היום לבנים ומחר לבנות, הכל עוד פתוח. תן לעצמך להיות שם ,בתהליך של בנית הזהות המינית שלך והמיניות עם כל השאלות והמחשבות, בלי פחד ובידיעה שאתה לא שם לבד, כלומר עוד הרבה מבני גילך שואלים אותם שאלות.הזמן יביא לך את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
OP21/01/2009כן אבל כשאני מאונן על פורנו סטרייטי זה פשוט לא עושה לי את זה/שאני מסתכל על הגבר שם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
noam@21/01/2009אל תדאג, כמו שכבר ענינו לך בהודעה הזאת, אין לך סיבה לחשוש. תחכה עד סוף גיל ההתבגרות, ויהיה בסדר, העיקר שתהיה שלם עם מה שתהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההשני17/01/2009
כל פעם אחרי שאני וחבר שלי עושים סקס יבש והוא גומר הוא נשאר איתי כמה דקות ואז הולך הביתה אני כל הזמן מבקשת ממנו להישאר ואז הוא אומר שהוא צריך ללכת, זה גורם לי להרגיש מנוצלת כאילו זה הדבר היחיד שהוא רוצה וברגע שהוא מקבל את זה הוא הולך. אתמול עשינו שוב סקס יבש ואחרי זה הוא רצה ללכת ואז שאלתי אותו למה הוא הולך ואז הוא אמר לי משו כזה. שהוא חרמן ואז אמרתי לו מה עדיין הרי הוא כבר גמר פעם אחת ואז הוא אמר לי שכן ושכשגברים חרמנים כואב להם הביצים . האמת שלא ממש הבנתי אותו ואני עדיין לא מבינה למה הוא הולך כל הזמן, ואיך זה שהוא עדיין חרמן אחרי שהוא גומר? מישהו יודע ממה זה נובע ומה אלה הכאבים האלה שהגברים מרגישים? וזה יהיה ככה גם שנשכב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון17/01/2009האם אמרת לו שכך את מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא אמרתי
שני17/01/2009לא לא דיברתי איתו על זה ולא אמרתי לו שאני מרגישה ככה אבל אתמול אמרתי לו ששיישאר והוא אמר שהוא צריך ללכת ואז הוא אמר שהוא עייף וגם שכואב לו או משהו כזה ,תאמת לא ממש הבנתי אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה קונדום?חסוי16/01/2009
כמה עולה קונדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון17/01/2009יש כל מיני סוגים של קונדומים ויש טווח של מחירים, או שתבדוק בגוגל או שתיכנס לכל סופר-פארם/ניו-פארם ותסתכל על כל האפשרויות על מדף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןגילי15/01/2009
אני לוקחת גלולות למניעת הריון כבר מספר חודשים. ואני מקבלת מחזור קבוע יומיים אחרי שאני מתחילה לקחת את הגלולות שלא משפיעות(הגלולות בסוף החודש שאמורות להיות לזמן המחזור שהן 4 גלולות). אני יכולה להכנס להריון אם בזמן נוטלת את הגלולות שלא משפיעות? זאת אומרת כאשר אני במחזור או קצת לפני? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך
מירב שרון15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך דחוף עזרה בבקשה תיכנסג' שם בדוי חח15/01/2009
שלום! אני מרגיש לא טוב אם גודל עיבר המין שלי, הוא בעורך של 10ס"מ בזיקפה ואני בן 15 הגובה שלי הוא 1.55 מטר התיל לצת לי זרע בגיל 14 ורק עכשיו הוא התחיל לקבל גוון לבן התחילו ליצמוח לי שערות בעיבר המין רק בגיל 12 שערות על הפנים עדיין אין לי ביכלל יש לי חוסר ברזל במאגרים של הגוף ואני לוקח תרופות של ברזל האם זה בסדר? כי קראתי בהרבה מקומות שהעורך הממוצע הוא 13-15 ס"מ בבקשה תעזור לי אני מיתבייש לקיים יכסי מין אם חברה שלי ביגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה...
ד``ר עידן מיליצ`ר15/01/2009יש לך ולאיבר מינך עוד 7 שנים של צמיחה!!
סבלנות זה שם המשחק ובעיקר לא להשוות עם אחרים. אתה זה אתה ותהייה שמח בחלקך כי אתה ב ס ד ר !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי14/01/2009
שלום רב ! אני בן 14 ויש לי בעיה כשאני מאונן אני גומר מהר. עכשו רציתי לדעת אם גם שני יעשה סקס אני יגמור מהר (כמה שניות) ואם יש כדור נגד זה ועוד?... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל"חסוי" יש לי תשובה בישבילך
ג' שם בדוי חח15/01/2009גם לי היתה בעבר גמירה מוקדמת. היתי גומר תוך דקות. עכשיו אתה צריך להתחיל לעונן ללא סירטונים פורנוגרפים ולנסות להנמיך את קצב השיפשוף ככה לאט לאט תתחיל ליגמור בזמן ממושך יותר וגם אין לך מה לידאוג יש לdurex קונדום חדש בשם "Durex Performa" הקונדום 'דורקס פרפורמה' מיועד למעוניינים בסקס ארוך ומענג יותר. שנתיים לאחר התחלת שיווקו באירופה ובארה'ב מגיע סוף סוף לישראל הקונדום 'דורקס פרפורמה', אשר משוח בחלקו הפנימי בחומר סיכה המכיל בנזוקאין 5%, שנועד להשהות את השפיכה הגברית. הבנזוקאין הינו חומר מאלחש , שמשמש להפחתת הרגישות לכאב בטיפולים רפואיים ובתרופות. משתמשים בו בטיפולי שיניים, בתרופות להפחתת כאבי אוזניים,להפחתת כאבי גרון, כאבי שרירים, כוויות ועוד. הימצאותו בקונדום דורקס פרפורמה מפחיתה באופן זמני את רגישות אבר המין הגברי במהלך האקט המיני וגורמת להשהיית האורגזמה גברית. מקווה שעזרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גמירה בפנים יכולה להוות בעיהחסוי14/01/2009
אחרי שגמרתי על פנים של מישהי האם יש סיכוי למחלות מין או הריון והזרע לא נוגע לה בפות . ואם היא בולעת זה גם יכול לעשות לה משהו (הריון מחלות מין) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יהייה הריון משפיכה על הפנים
ד``ר עידן מיליצ`ר15/01/2009לגבי מחלות מין, אם יש לך מחלת מין באיבר והיא נתנה לך מין אוראלי...יש סיכוי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה שם הגלולות שהיא צריכה לקחתחסוי14/01/2009
....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לגינקולוג/ית
ד``ר עידן מיליצ`ר15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההה בבקשה זה דחוףףף ..לורן14/01/2009
אני וחבר שלי מקימיים יחסי מין .. אני לא לוקחת גלולות אנחנו משתמשים בקונדום ומידי פעם שאני לא בביוץ אנחנו לא נזהרים וחברי לא שם קונדום מפניי שעם קונדום זה קצת צורב .. לפי מה ששמעתי לגברים יש הפרשות גם במהלך הסקס ורציתי לדעת אם אפשר להיכנס מההפרשות האלה להריון .. ועוד שאלה אם אני לא בביוץ זה גם אפשרי להיכנס להריון ? תעזרו לי בבקשה זה יעזור לי מאודד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללורן שלום
מירב שרון14/01/2009לא מומלץ בכלל להסתמך על הימים הבטוחים. אמרת שעם קונדום זה קצת צורב, למי? לו או לך? ולמה בעצם את לא משתמשת בגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
לורן14/01/2009בהתחלה זה לא צורב לי שהקונדום שומני הכל בסדר אבל ארחיי כמה דקות זה מתחיל לצרוב ולשרוף .. והייתי אצל רופא נשים הוא הביא לי גלולות שהיו עושות לי בעיות שינה ובחילות ... אז הפסקתי איתן .. ובבקשה אם תוכלי לעזור לי בעוד שאלה .. יש לגבר בזמן הסקס הפרשות האם אפשר להיכנס להריון מההפרשות האלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק' למחשבה.
עוץ23/01/2009ייתכן והבעיה היא בקונדום. בעברי הייתה לי פרטנרית שהייתה רגישה ללטקס ולא ידעה את זה. התחלת הסקס הייתה בסדר, אחרי מס' דק' הייתה מתחילה לפתע צריבה חזקה והיינו מפסיקים את הסקס. מה שגרם לי להבין שזה בגלל הלטקס זה שיום אחד השתמשנו בנוזל סיכה המכיל לטקס ושרף לה בצורה חזקה. מצאתי בסופר-פארם קונדום ללא לטקס. (מין אריזה שנראית כמו כרטיס אשראי בזבע זהב עם 3 קונדומים מניילון בקיפול רוחבי) אמנם התחושה היא שונה במעט, לא הספקנו להחליט אם לחיוב או לשלילה, נפרדנו לפני. עוד משהו לנסות לפני השלב הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב14/01/2009
יש לי שאלה למומחים אני בן 16 וחברה שלי גם, כבר כמה פעמים שאני והיא מקיימים סקס יבש (בלי חדירה) והיא לא מצליחה להגיע לאורגזמה אני יורד לה והכל.. ופשוט ככה במשך כמעט שעה היא לא מגיעה לאורגזמה... רציתי לשאול את המומחים ממה זה נובע,מכיוון שאני מנסה ומנסה ולא קורה כלום.. , מה צריך לעשות בשביל לשנות את המצב,וכן להביא אותה לאורגזמה.. וד"א אני הראשון שלה אז כל הנושא הזה של אורגזמה לא מוכר לה.. מה לעשות...?? בתודה רבה מראש יואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יואב,
יפעת מקלר14/01/2009אתה מתאר מצב שבו אתה רוצה להביא את החברה שלך לאורגזמה כשזה לכשלעצמו חשוב.יחד עם זאת , לאור העובדה שעבורה כל הענין הזה מאד ראשוני, נשאלת השאלה האם היא רוצה להביא את עצמה לאורגזמה? יתכן, ובגלל שכל הנושא המיני הינו ראשוני בשבילה, היא בכלל עדין לא שם, כלומר,לא מחפשת את האורגזמה, אלא,נמצאת עדין בשלבים הראשונים של להכיר את התחושות החדשות שעוברות עליה איתך במיטה.
אם זה משהו שגם לה חשוב, כדאי שהיא תנסה להכיר את עצמה וגופה כשהיא לבד. כלומר להתחיל לאונן . ספר מומלץ שיכול לעזור לה בתהליך הוא לעצמך מיניותך של לוני ברבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אאזז כככה..חסוי13/01/2009
הכנסו את האצבע עד הסוף והוא לא ניקרע וכן כאב לייי .. לא יודעת זה קצת מוזר .. בבבקשה תעזרו לי ...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי תחדדי את שאלתך
יפעת מקלר14/01/2009במה את רוצה עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלינור..
noam@14/01/2009הקרום יכול להיות גמיש והוא לא חייב להיקרע בפעם הראשונה. אולי אחרי עוד כמה פעמים הוא ייקרע. חוץ מזה, מזה משנה אם הוא נקרע או לא נקרע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת נורא.אליה13/01/2009
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה זמן ואני אוהבת אותו והכל... אבל בפעם האחרונה שקיימנו ייחסי מין זה היה בלי קונדום ולפי מה שאני ייודעת כאשר גבר מאוד חרמן יש דבר כזה שנקרא "טיפת אהבה" או משהו כזה שזה בעצם הפרשת זרע ללא קשר לזה שהוא גמר...בקיצור אני ממש מודאגת בקשר לזה . אחרי זה הוא שם קונדוום, הרבה לפני שהוא גמר...ככה שאני מודאגת בעיקר מטיפת האהבה הזו...האם אפשר להכנס להיריון מזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. כפי שציינו לא פעם
יפעת מקלר14/01/2009בפורום אפשר להכנס להריון גם מהנוזל שמופרש לפני השפיכה. הסיכויים הם נמוכים אך עדין קיימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)