מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משו חשוב ומטריד..עזרה....11/12/2008
שלום,אני בת 16 וחצי...ויש לי משהו שממש מטריד אותי.. זה החודש הרביעי בערך שאחרי המחזור..בידיוק שבוע לאחר שהוא נגמר מתחיל לרדת לי בכמויות קטנות הפרשה בצבע חום אדמדם..כמו מחזור בערך..וזה הולך לי כמה ימים,רציתי לשאול מזה יכול להיות...בערך אפילו..וגם לפני כמה ימים היה לי צו ראשון ושם עשיתי בדיקת שתן והכל יצא תקין.. בבקשה אתם יכולים להגיד לי מזה יכול להיות..ולא להגיד ללכת להיבדק.. תודה לילה טוב=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??.
....14/12/2008???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
....20/12/2008תענו לי בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון20/12/2008לא ניתן לאבחן אותך באופן וירטאולי ולכן למען הסר חשש ולמען השקט הנפשי שלך, תיגשי לרופאת נשים להיבדק, ציינת שאינך רוצה להגיע לבדיקה, מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....20/12/2008ביגלל שאני מפחדת בכללי מהרופאים,ועוד במיוחד כשאני אצטרך לפתוח תרגלים לאיזה אישה שאני לא מכירה ושהיא תבדוק אותי ,אני גם ביישנית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מירב שרון21/12/2008אני מבינה שאת חוששת. אם את בתולה אז את צריכה לציין את זה בפני רופאת הנשים, בביקור ראשון לאו דווקא צריכה להיות בדיקה חודרנית. מאיפה בא הפחד שלך מרופאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....22/12/2008האמת לא יודעת מאיפה באלי הפחד,ואני לא בתולה היה לי חבר במשך שנה ו3 חודש לפני חודש וחצי רק נפרדנו..ואם כשאני אבוא לרופאה אז היא לא תגיד שום דבר לאמא?או תתקשר אליה? זה ישאר סודי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חשובה שאשמח לעזרהמודאג11/12/2008
אני בן 14 ואני מאון דיי הרבה אבל לא יוצא לי שפיך יש לזה פיתרון? עוד בעיה היא שכמעט אין לי מתי לאונן כי המחשב שלי לא בחדרי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה לך קרי לילה?
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2008אם כן, נסה להוריד בתדירות האוננות ואז קרוב לוודאייצא לך זרע.לגבי המחשב....לא יודע מה להגיד לך... :-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד רעיון
מירב שרון11/12/2008אם אין לך גישה למחשב בזמן אוננות אז יש אלטרנטיבות אחרות כגון פנטזיות מיניות או מגזינים עם תמונות עירום וכד'. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורא נורא חשוב!!לוליי11/12/2008
שלום אני בת 15 וחצי בערךך ואני רוצה לשאול מספר שאלות: 1 כשהולגכים לקניקולוג מה בידיקו הולך שם מה ההליך הרפואי מה הוא יעשה לי ? 2 האם זה אפשרי ללכת לגניקולוג בלי שההורים ידעו כי הבנתי שצריך הפנייה מרופא משפחה ? 3 האם קונדוםם מספיק טוב לקיום יחסי מין או שחייב גם גלולות ? 4 ואיך קונים קונדומים או גלולות בלי שתיהיה מבוכה כי רק מהמחשה בא לי למות? בבקשה תעזרוו לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללוליי שלום
מירב שרון11/12/2008אם טרם קיימת יחסי מין, מדובר בבדיקה חיצונית בלבד. ניתן להגיע לרופא נשים בלי הפנייה רפואית ובלי ידיעת ההורים, כשתגיעי לרופא נשים ותתבקשי למסור פרטים לצורך פתיחת תיק, תמסרי רק את מספר הטלפון הנייד שלך על מנת שאם יהיה צורך ליצור עמך קשר, יפנו אלייך ולא לטלפון בבית.
קונדום עלול להיקרע ולכן עדיף לא להסתמך על זה וכן לקחת גלולות. בחודש הראשון שלוקחים גלולות חשוב לשלב קונדום ואח"כ אפשר בלי. לגבי איך קונים קונדומים/גלולות בלי שתהיה מבוכה...מאחר ומדובר בגוף שלך ולקיחת אחריות עליו, אין לך ממה להתבייש. נהפוכו, כפי שכתבה לך טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לתת לו ?טל11/12/2008
שלוום ! היה לי חברר בערך שבועע .. והוא כל הזמןן רצה לגעת לי בחזה [אננחנו בני 15 ] ואני לא זרמתי איתו ותמיד הזזתי לו את היד .. אחרי זהה הוא עשה את זה בכוח ואמרתי לו כמה פעמים שיפסיק יום אחרי זה ניפרדנו .. [ הוא תמיד אמר שהוא אוהב אותי שאני לא מבינה מה אני עושה לו] האם הייתי צריכה לזרום איתוו ? תוודה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזרמי עם מה שאת מרגישה!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2008ואם את לא רוצה....אל תתני!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יוצא לי זרעמייקי10/12/2008
שלום לפני שבועים אוננתי ולא יצא לי זרע ממש נבהלתי חשבתי שאני עקר ואז חיכיתי לבוקר ואוננתי שוב ויצא ואז היום אוננתי שוב ולא יצא לי כלום אני נורא מבוהל אני לאיודע מה לעשות אולי צריך רופא או משו ואני גם סובל מחרדות וקראתי שזה משפיעה על הפוריות אז אני לא יודע מה לעשות אני נורא מבוהל בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למייקי
מירב שרון11/12/2008האם אתה מקבל תרופות לחרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד !!לוליי10/12/2008
שלום ...רציתי מאוד לדעת האם זה אפשרי לפנות לגניקולוג בלי שההורים ידעו כי יש לנו רופא משפחתי ואמרו ל ישצריך הפנייה מרופא כדי לגשת לגניקולוג ויש ל יחבר ואנחנו כבר מוד רוצים לעשות את זה אבל אני חוששת שרק עם קונדום יהיו בעיות ואני רוצה גם גלולות אבל אני לא יכולה כי כשהעליתי את הנושא עם אמא שלי היא ישרר "חשדה" ורמזה ואמרה שלאא ושאני לא צריכההה ואני פוחדת שהרופא יגיד לה או לאבא שלי ואני פוחדת לאכזב אותה ...ואני פוחדת שהיא לא תבין אותיי בבקשהה תעזרו לי בבקשהה אני גם רוצה ללכת לגניקולוג לא רק כדי להרגיש בטוחה בסקס אלה כדי לבדוק שהכל בסדר אצלי אבל אמא שלי שוללת את זה מיד בבקשה תעזרו לי אני מחכה לתשובה תודה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל11/12/2008היי אני באמת חייבת לאמר לך שכל הכבוד על האחריות. את עושה מעשה בוגר בצורה בוגרת. כל כך חבל שההורים שלך לא רואים את זה ולא תומכים במה שטוב בשבילך ובבריאות שלך. אז אחלה שאת לא מוותרת על זה ומבטיחה לעצמך ראש שקט וחיים בלי צרות. עד כמה שידוע לי את יכולה לגשת לכל גניקולוג בקופה שלך ללא ידיעת ההורים. לא צריך הפניה לגניקולוג פשוט קובעים תור. רק אם ההורים שלך מקבלים פירוט חודשי הם יראו את החיובים, אבל גם אז אני לא בטוחה אם רואים את שם הרופא. הרי ביטוח רפואי זה משהו שמשלמים עליו לפי חודש לא לפי ביקורים אצל רופאים. אני מציעה שבכל אופן תפני לאיזו בת דודה מבוגרת קצת ומנוסה, או אחות של חברה שאת בקשר איתה. זה לא ממש נעים ללכת לבד. ואל תפחדי לשאול שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
לוליי11/12/2008רגע וכל רופא יקבל אותי ? איך זה הולך כל העיניין הזה בכלל ? מה הולך בבדיקה עצמהה ? כשמגיעים לגניקולוג צריכים לשלם לו או שזה כללי כזה וזה בא מהתשלום החודשי לממכבי למשל כי אנחנו במכבי ? בבקשה תעזו לי ני לא ממש מבינה בזה ואני כבר דיי מיואשת אני כבר לא יודעת מה לחשוב [וסליחה על כל השאלו תזה פשוט מאוד מאוד מאוד חשוב לי] תודה לטל :] ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר בבלאגן
טל13/12/2008כל גניקולוג שתיקבעי אצלו תור מהקופה יקבל אותך. התשלום ינוכה מהביטוח שלכם בקופה . רק אם אמא שלך ממש ממש תבדוק פירוטים ועניינים היא תראה את זה. אני שאלתי את אמא שלי. בכל אופן.. את מגיעה את מבקשת גלולות, הוא שואל אותך כמה שאלות. מסביר לך דברים שחשוב שתדעי. אם יש לך שאלות אל תחששי. חשוב שתשאלי אותו עכשיו לגבי הכל- תאמיני לי זה יחסוך הרבה אי הבנות אחר כך. הבדיקה הפיזית מתבצעת לאחר קיום יחסים. רופא לא יכול לבדוק בחורה שהצהירה כי היא בתולה. את יכולה לסרב לבדיקה. אין שום חיוב לעשות אותה, המטרה היא רק לוודא שהקרום אכן נפתח כראוי. אני לא חשבתי שיש צורך לעשות את הבדיקה, לא היו לי דימומים מוזרים או כאבים משונים, ורציתי לחסוך מעצמי אי נעימות שכזאת ופולשנות שלא לצורך. אבל זו בחירה שלך. ברמה העקרונית את תשכבי על הכיסא הזה עם הרגליים מורמות פסוקות על המתלים הוא יבדוק את מה שיבדוק. את רשאית למישהו איתך בחדר במהלך הבדיקה. בכלל אני מציעה לא להגיעה לבד ולראות אם יש מישהי בוגרת שיכולה להתלוות אליך. לא להילחץ. זה חשוב שאת "חופשרת" ושואלת. זה מצוין שאת רוצה לעשות הכל בדרך הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ששאלה:O10/12/2008
הפוט שלי ממש נפוח ואפרפר זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זוהי צורתו כל הזמן....זה נורמלי!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
:O11/12/2008אני חוששת שזה דיי מוזר זה מפריע לבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמימור10/12/2008
האם אוננות מוגברת יכולה לפגוע בחשק המיני כי אני מאונן כבר כמה שנים לא בתדירות גבוהה אבל נורמלית ולאחרונה שאני גומר אני כאילו מרגיש את זה אבל בעבר הייתי ממש עייף ועכשיו ההנאה ירדה קצת,.רציתי לשאול האם אוננות יכולה לפגוע בטסטוסטרון כי שמעתי שזה משפיע על החשק המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי שלום
מירב שרון10/12/2008אוננות כשלעצמה לא פוגעת בחשק המיני וגם אינה פוגעת בטסטוסטרון. אם אתה מאונן בתדירות גבוהה זה דווקא כן מעיד על חשק מיני. אם אתה מרגיש שההנאה ירדה קצת אז אולי תפחית את התדירות. אם לא היה לך חשק, לא היית מאונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור10/12/2008
האם שפיכה מוקדמת יכולה לגרום לבעיות בזקפה?,.מכיוון שיחסית עומד לי מהר והוא חזק אבל אני רוצה לדעת למה אני גומר מהר בינתיים אני מתאמן על לשלוט בזה אבל האם זה יכול לעשות בעיות? גם קראתי שיש משחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי
noam@10/12/2008לא זה לא עושה שום בעיות באיבר המין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי שלום
מירב שרון10/12/2008כרגע אתה עובד על זה כדי לשפר את זה אז למה להכניס לעצמך לראש שזה יכול לגרום לבעיות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך אישור הורים?לודה09/12/2008
רק רוצה לשאול אם כשמבקשים מרשם לגלולו אצל גניקולוג צריך אישור של הורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן עקרוני לא...בת כמה את?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15
לודה09/12/2008אני עדין לא מקיימת יחסי מין רק לידע כללי =\ כי אומים שזה יותר כיף בלי קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקונדום נועד גם למנוע
עידן10/12/2008מחלות מין...לא רק היריון! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה דיי דחוףף....מתוקונת ^_^09/12/2008
אני כבר בת 14, ואני וחבר שלי נורא אוהבים אחד את השני... אני והוא שכבנו וכנירא אני כבר לא בתולה... ואני נורא לחץץ כי אני כולה בת 14 וכבר..... ואם אמא שלי תגלה את זה?! ואם אני יכנס להריון כי זה היה בלי קונדום וניראה לי שהוא גמר ... =\ אני נורא בלחץץ!!!!!!!! ואני מרגישה לא בסדר אם עצמי ... האם זה נורמלי להרגיש ככה? והאם אני יכולה להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ומהר
לודה09/12/2008אני חושבת שזה היה ממש חוסר אחריות מצידכם לא להשתמש באמצעי מניעה. את לא חייבת לספר לאמך אבל עליך לקנות ערכה לבדיכות הריון בסופר פארם, ובפעם הבאה אל תשכחו להשתמש בקונדום! במקרה שאת בהריון את צריכה לפנות לגניקולוג ואז כנראה תצטרכי לספר על כך להורייך וגם לחבר שלך. שיהיה לך בהצלחה ותשתמשו בקונדום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!???09/12/2008
אני בן 14 וגודל הזין שלי הוא 19 והעובי הוא 4!! אני לא יודע מה לעשות חוץ מהעובדה שלאונן עם זין כזה זאת הנאה גדולה יש לזה גם בעיה הוא יוצא לי כל הזמן מהמכנסים ובקושי מצליח להכנס לתחתון! מה אני יכול לעשות (כשהוא עומד זה בכלל קשה לתפקד!) מחכה לתשובה, אחד עם גדול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שאני
???09/12/2008לא מפותח כל כך (אין לי שערות בבית השחי או על הפנים..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
לודה09/12/2008אם הבעייה היא הבגדים אז תלך לקנות בגדים במידה קצת יותר גדולה אתה צריך להיות שמח מגודל אברך , הוא כנראה יתרום לך בחייך.... פשוט תקנה בגדים חדשים ותשמח בחלקך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-???
noam@09/12/2008חח אני לא חושב שזאת ממש בעיה אבל.. פשוט אל תלך עם תחתונים רגילות (לא בוקסר) או עם טנגה, תלך עם בוקסר צמוד יותר שגם אם יעמוד לך לפחות זה יטשטש קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשמאוננים מפיעים פיצעונים על הפנים?מעיין09/12/2008
?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום קשר
לודה09/12/2008אין שום קשר בין אוננות לפצעונים , פצעונים קשורים לתזונה ולהיגיינה אל תדעגי את יכולה לאונן ושיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיכנסוו D:מעיין09/12/2008
אני מיתחרמנת בקלוות ומאוננת בלי סוף איך אני יוכל להפסיק זאת ?! תעזרוו לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווווףףףףף.
מעיין09/12/2008....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא צריכה
לודה09/12/2008אוננות זה דבר טבעי וכיף כל עוד הוא נעשה בפרופורציה ואינו אובססיבי אם את מרגישה חשק לאוננן בין 1-4 ביום הכל אצלך תקין ונורמלי. אם את מרגישה שזה מפריע לתפקוד היומי שלך אז תאונני לפני הפעילות שבה היא מפריעה. אם אפשר לדעת מדוע זה מפריעה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו תדירות את מאוננת
ד``ר עידן מיליצ`ר09/12/2008והאם התחושה מפריעה לך בחיי היומ'יום?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האמת שזה סוג של סטייהאילנית09/12/2008
אך גם אני טיפה נמשכת לכפות רגליים נשיות הם קטנות וסקסיות זה בהחלט אבר מגרה לדעתי בהמון מערכות יחסים שהיו לי שמתי לב שהבנים נשמכים לכפות רגליים שלי אך מתביישים מזה עד שבשלב כלשהו הם מתוודים בפניי והיית מרשה להם לבצע את זממם בכפות רגליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטיש (fetish) לכפות רגליים
מירב שרון10/12/2008ההגדרה של פטיש זה שהאדם משיג הנאה מינית ע"י חפץ דומם או חלק גוף, הסיפוק והריגוש מגיעים תוך מישושו, הרחתו, נישוקו, טעימתו ואוננות תוך מגע בו.
פטישיזם כמעט לא מופיע אצל נשים.
חפצים לדוגמה: שיער, רגליים, כפות רגליים, בגדים תחתונים, נעליים, בשמים וחפצים דומים הקשורים למין הנשי.
פטיש רגליים הוא הפטיש הנפוץ ביותר מבין כל סוגי הפטיש.
אדם עם פטיש רגליים מגיע לעוררות מינית בהחדרת אקטיבית או פסיבית של אובייקט כף הרגל לחלק בלתי נפרד מיחסי המין שלו.
בניגוד לאדם ללא פטיש רגליים, הפטישיסט חייב כמעט תמיד את מושא הערצתו,כפות הרגליים, כדי להגיע לעוררות מלאה ולסיפוק מיני מלא.
את מתארת שאת "טיפה נמשכת לכפות רגליים נשיות", זה לא אומר שיש לך פטיש, ולא מדובר בסטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)