מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות....29/01/2009
שלום..אני עוד שבועים בעזרת השם בת 17 בזמן האחרון אני מרבה לאונן כ זה עושה לי הרגשה טובה ובמיוחד האורגזמה שאני מקבלת מיזה כ''כ כייפית שבאלי עוד...אני לא בתולה שכבתי עם חבר שלי היינו שנה ו3 ..נפרדנו לפני חודשיים אני התמכרתי לזה ולא יכולה להפסיק..מה אני יכולה לעשות? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ...
מאיה29/01/2009אני חושבת שלכל אחת יש תקופות כאלה, כך שאני לגמרי מבינה אותך. כשלי הייתה תקופה כזאת שזה היה פשוט בלתי אפשרי להפסיק, ניסיתי לחשוב אילו מצבים מביאים אותי למצב כזה. אחרי המון ניסיונות להפסיק, גיליתי שמה שמניע אותי לעשות את זה הוא השיעמום. שמתי לב שתמיד כשמשעמם לי התחלתי לחשוב על הנושא הזה, וזה מה שגרם לי להרגיש שאני צריכה את זה. לדעתי ברגע שתגלי מה מביא אותך לאונן, תדעי כיצד להימנע ממנו. כמובן שזה יקח זמן עד שתצליחי להפסיק לגמרי, למרות שאם תשאלי אותי פעם ב זה בסדר גמור, אל תשכחי שאוננות אינה פשע, ואם היא גורמת לך הנאה, אין סיבה שתפסיקי איתה לחלוטין. ובכל זאת, אם את רוצה להוריד את רמת האוננות שלך ביום, העצה היחידה שעולה בראשי היא שתחשבי (כמו שאמרתי קודם) מה מביא אותך לאוננות, וכך תוכלי להימנע עד כמה שתרצי מלאונן. חשוב לי לציין שאני לא מומחית , העצה היא מניסיון אישי בלבד, כך שאני לא מבטיחה שזה יעזור, אבל אני בכל זאת מקווה שעזרתי לך =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כ"כ הבנתי...מה את לא יכולה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2009להפסיק? לאונן? כמה את מאוננת והאם זה משבש לך ת'חיים?
יש תקופות שאנו מאוננים יותר, זה עדיין לא אומר שזו התמכרות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@30/01/2009זה מפריע לך בחיים הפרטיים..? אם זה לא מפריע לך ואת מתפקדת כמו שצריך אז זה לא צריך להזיק לך.. אם זה בכל זאת מפריע לך את יכולה פשוט לעשות דבירם אחרים, לצאת החוצה יותר, לחשוב על דברים אחרים, ולעסוק בדרבים נוספים כדי שיעסיקו אותך, וכך יהיה לך פחות זמן לאונן ותאונני פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת ביצועשאלה29/01/2009
אני וחברה שלי בני 18 אני בכמה חודשים יותר גדול מימנה. אחרי תקופה שאנחנו ביחד החלטנו לשכב אחרי שכבר עברנו את כל המיסביב אבל העניין הוא כזה. היא הראשונה בשבילי ולה היה משהו אחד שהיא שכבה איתו,ותמיד היתה לי את ההרגשה הזו שאני צריך להתעלות עלו בהכול. בנוסף כמובן העובדה שבאמת איכפת לי מימנה ואני לא רואה בה משהו להשגת איזו מטרה. בכל אופן כבר הגענו לקטע ממש לא עמד לי לא יצחלתי להגיע לזיקפה בכלל וכלל שהיא נגע בי זה רק נסוג, עכשיו אני יודע שזה די הגיוני בעיקר אצל צעירים יותר ובעיקר בקשר טרי. והיא גם לקחה את זה בצורה מאוד בוגרת שנורא עזר לי. אבל זה היה תכלס מאוד מביך. קויתי לדעת דרכים איך להפיג הלחץ ואת החדרה הזו כי למראותש אני מבין שהחלץ הזה שטותי מכל מיני רצונות להיות עדיף על ה X שלה אני באמת רוצה טוב בשבילה. אני פשוט לא ידוע איך להירגע מיזה ולהרגיע את עצמי בסיטואציה הזו איתה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי, והעצה שלי =)
מאיה29/01/2009השאלה האמיתית היא האם החברה שלך יודעת על כך שאתה נלחץ במצבים כאלו איתה מהסיבה שאתה בדרך מסויימת מרגיש שאתה צריך להתעלות על הX שלה? אני חושבת שאם תדברו על זה אתה תיראה שהיא תתחיל להפגין כלפיך יחס שאתה האחד והיחיד בשבילה, ועם הזמן אתה תיראה שזה יעזור לך וירגיע אותך, כי אתה תבין שאין לך ממה להילחץ. בנוסף, עצם העובדה שהיא אוהבת אותך ולא את הX שלה כבר גורמת לך להיות מספר 1 אצלה בכל התחומים השונים. בכל אופן, העצה שלי היא לדבר איתה על זה, אולי תופתע ודווקא היא תציע רעיון שיעזור לשניכם. אתה תתפלא לראות איזה קסמים שיחה יכולה לעשות.. בהצלחה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דבר ראשון :)
שאלה29/01/2009דבר ראשון תודה על הגובה. שנית בעניין השיחה אני חייב לה תודה, היא זו שלא עשתה מיזה בכלל סיפור והמשכנו למעשה כרגיל. זה לא שהX שלה מתריד אותי שאני חושב שהוא יקח את מקומי זה ממש לא זה הוא היסטוריה גמורה. זה פשוט הרצון הזה להיות טוב לה כי כמו שאמרתי איכפת לי מימנה מאוד והיא מאוד מקסימה והיא רק הוכיכה את זה שוב במיקרה הזה. אני משער שצריך פשוט להירגע להשלים אם זה שזה קורה וזה:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחיה28/01/2009
אני בן 17 וגם חברה שליי.. כשאנחנוו שוכבים אז יוצא לנו לפעמים שורף לה הפוט מהר מדי אפילו אחרי 20 דק' או משהו כזה או טיפה יותרר.. למרות שאני יכולה לעשות עוד הרבה מאוד זמן בלי לגמורר.. ואני רוצה להמשיך והכל אבל שורף להה .. ואני לא מבין מה קרה ולמה זה.. זה טבעי שזה ככה?? עם הזמןן זה יעבור והיא תוכל יותר ממה שהיא יכולהה?? עוד כמה זמן זה ישתפר אם בכלל?? בבקשה תענו לי זה דחוףףף תודה מראששש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
מאיה28/01/2009זה תלוי מאוד מה גורם לזה לשרוף? ובכל זאת, ייתכן שברגע שתמצאו את הגורם לשריפה, תדעו כיצד למנוע אותו וזה יאפשר לחברה שלך להמשיך יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
טל29/01/2009רוב הסיכויים הם שהיא מתייבשת. זאת אומרת היא כבר לא ממש מגורה כקודם ולא מסוככת ולכן החדירה "על יבש" מכאיבה ושורפת. מניסיון שלי... תקנו חומר סיכה (על בסיס מים אם אתם משתמשים בקונדום) ותקדישו עוד קצת למשחק מקדים... זה כבר יפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אחי.. זה לא בגלל שהיא לא רטובה
חיה31/01/2009מרוב שהיא רטובההה כולי רטובב למטהה כל הקונדון רטוב אני נוגע לה בדגדגן כולו רטוב.. אז זה לא קשור לרטיבות.. תאמין לי שהיא מגורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן שלום
מירב שרון03/02/2009האם שורף לה בחדירה? ואחרי הסקס, האם צורב לה בעת מתן שתן? תברר איתה ואולי תפנה אותה לפורום כדי שהיא בעצמה תתייחס למה שעובר עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי :Pחסוי28/01/2009
היי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
noam@28/01/2009היי... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה27/01/2009
האם יש אפשרות להידבק באיידס דרך ירידות אחד לשניה? (כשהבן יורד לבת והבת יורדת לבן)-וכשאני אומרת לרדת אני מתכוונת ממש להתעסק עם איבר המין בפה. תודה מראש =] מאיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
אלמוני28/01/2009מאיה,זה בסדר גמור אם את תרדי לבן הזוג שלך, אפשר להידבק מאיידס רק דרך דם לא לשכוח אמצעי מניעה, תהני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןאלמוני27/01/2009
שלום אני בן 15.5 ורציתי לדעת אם גודל הפין משנה את רמת הכיף של האישה, האורך שלו הוא 17 ס"מ והוא די גדול ביחס לאחרים בגיל שלי זה אומר שהאישה תהנה יותר? עוד שאלה אחת זה עד איזה עומק אפשר לחדור לאישה כלומר אם אגיע ל19 ס"מ אני לא יוכל להכניס לה עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@27/01/2009לרוב אם הפין שלך יותר גדול אז אתה יכול לספק את האישה יותר, למרות שנקודת הג'י היא די קרובה לפתח הנרתיק. מה שהרבה יותר חשוב מהאורך זה ההיקף, ככול שהוא יותר רחב וההיקף יותר גדול כך הסיפור של האישה גדול יותר ! אצל כל אישה אורך הנרתיק מבפנים משתנה אז על זה אני לא יודע לענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיי חשוב לי !חסוי27/01/2009
מה זה להקשי חאת הפין ואיך עושים את זה ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@27/01/2009אני מבין שלקחת את זה מאחת התשובות הקודמות שלי. אני לא יודע איך להסביר זה כאילו אתה מאמץ את הפין כזה...לא יודע בדיוק איך להסביר. זה סוג של בולע את האורגזמה לכמה דקות. או שזה רק אצלי אני לא יודע חח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה לי משהו מוזר..מישהו27/01/2009
אני בן 13 ו4 חודשים בערך האיבר מין שלי באורך 14 ס"מ וגם יוצא לי זרע שאני מאונן.. לפי זה אני מסיק שאני יחסית מפותח קצת יותר משאר בני גילי... בקיצור מה שרציתי להגיד בכלל זה שמה שמוזר שמזמן יש לי שערות באזור המפשעה ובזמן האחרון זה גם נמשך לכל מיני מקומות.. עד כאן זה בסדר סך הכל אבל מה שמוזר זה שאם אני מפותח בשערות באיזור המפשעה וגם יחסית בבית השחי אז למה אין לי שערות בידיים,כלומר יש לי שערות אבל כולם בלונדיניות כאלה.. אז רציתי לשאוך הכל נורמלי אצלי והאם אני באמת יותר מפותח משאר בני גילי? נ.ב.עוד שאלה מה קצב הצמיחה הממוצע שלי איבר המים בגילי? XD רשמתי בשפה גבוהה :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@27/01/2009אין קשר בין צמיחת שיערות בפין ובמפשעה ובין הידיים והרגליים. הכל בסדר גמור אצלך, גם אצלי זה ככה... אני חושב שיש הרבה בני גילך עם אורך פין כזה ועם שיערות (לרוב יש שיערות כבר בגיל 13). אולי אתה יותר מפותח אבל זה באמת לא חשוב ולא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל היתבגרות הגוף לא מתפתח בצורה
אותו שם(בן17)27/01/2009שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת נגעל..חסוי27/01/2009
אני נער צעיר בן 15 ורק רציתי לשאול אתכם אם זה נורמלי שאני קצת יגעל מאיבר מין של בנות כאילו אני חשוב על זה שאיבר המין שלי יכנס פנימה וזה די מגעיל אותי, לא יודע למה אני די חושש שאולי יש לי נטיות הומוסקסואליות זה נורמלי בגילי קצת להגעל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי שאר התגובות
מישהו27/01/2009להרבה ילדים בגילך יש שאלות כאלה ועוד רבות.. אתה כרגע רק מגלה את העולם המיני ולכן אתה עדיין לא סגור על מיניותך. הכל נורמלי אצלך איזה רבע מהתגובות בפורום זה הם בדיוק על שאלה זאת הסתכל בעצמך! אל תדאג הכל נורמלי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי,
noam@27/01/2009כמו שכבר אמרו לך זה נורמלי לחלוטין ובסדר. אם אתה אוהב בנות אז אתה לא הומו אל תדאג בקשר לזה אתה סתם מפתח לעצמך דאגות בקשר לדברים מסוימים. זה בסדר גמווור וזה יעבור עוד כמה שנים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, בנוגע לבלוטות החלב על הפיןאני1426/01/2009
שלום, אני בן 14 וחצי ויש לי כבר שנה+- את הבלוטות האלה על איזו הפין... בעיקר בצדדים למטה, אשמח לדעת אם אםשר לעשות משהו בנוגע לזה ואם זה מסוכן וכ'ה, אשמח להסבר מפורט [: תודה מראש אני14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאני14
noam@27/01/2009מכיוון שאף אחד לא ענה לך אז אני יענה לך למרות שאני לא מבין בזה. זה ממש לא מסוכן וזה יעבור לך עוד מעט זמן אל תדאג. אני לא יודע בקשר לדרכי טיפול, אולי אתה יכול לחפש בגוגל ובטוח יהיו לך המון תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובחסוי26/01/2009
שלום אני בן 14 ואני גומר מהר אני שמעתי שיש תרסיס השהיה שמעקב ת'שפיכה אני רוצה לדעת אם אני ילך לבית מרקחת אז אני יכול ליקנות ואם זה בלי מרשם ?...
noam@26/01/2009אף פעם לא שמעתי על תרסיס שמעקב את זמן השפיכה. וגם אם כן בטח לא מוכרים אותו ככה בבתי מרקחת חופשי.. יש שיטות לעקב את זמן השפיכה. תחשוב על דברים שמבאסים אותך כמו (כמה שזה נשמע מגעיל) על ראש ממשלה או על סבתא שלך. תאמין לי שזה עוזר. כמו כן, אתה יכול להקשי חאת הפין אם אתה מבין למה אני מתכוון ואז זה סוג של בולע את האןרגזמה לעוד כמה דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..יש תרסיסים
טל26/01/2009וגם משחות... וכל מיני מכשירים מוזרים... כולם יבטיחו לך שהם עושים את העבודה. ושהם לא מסכנים את הבריאות וכו ... עצה שלי? עזוב את זה. אתה בחור צעיר, יש לך עוד דרך ארוכה. עם הזמן והניסיון אתה רק תשתפר ותלמד להכיר את עצמך ואת הטכניקות שעוזרות לך. יכול להיות שמה שנועם מציע פה כל הזמן לכולם עובד בשביל חלק ובשביל חלק לא. מה שבטוח הוא שיש דרכים שונות כמו שיטת נקודת ה"אל חזור" שבה אתה לומד לזהות את הרגע שלפני הגמירה וחודל מפעילות לכמה שניות עד שנרגעים... ושוב. עזוב אותך משטויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך ממוצע של סקס.Daniel25/01/2009
חברה אז ככה, אני בן 17 ואני מאוד מוטרד מאורך הזמן הממוצע של הסקס שלי . אני וחברה שלי עושים את זה , ואני בדרך כלל גומר (מגיע לאורגזמה אחרי כ10 דק') האם זה נורמאלי? כי אני מאוד מוטד מהזמן, האם זה משהו לא תקין אצלי או שזה ככה אצל כל הגברים? כי אני אישית שמעתי שהזמן הממוצע הוא 20 דק' עד חצי שעה ואני חושש לגבי זה. מה דעתכם?! תודה מראש על התגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל,
noam@25/01/2009אם זה כל כך מפריע לך המזן שאתה גומר יש המון שיטות לעכב את הגמירה. אתה יכול גם לחפש באינטרנט, וגם סוג של להקשיח את הפין (אם הבנת למה התכוונתי) ואצלי לפחות זה בולע את זמן הגמירה ומעכב אותה. יש איזה ספר אחד שאתה יכול לקנות של שפיכה מוקדמת. אם זמן הסקס שלך אורך כ10 דקות, וגם אתה וגם בת זוגתך מגיעים לאורגזמה אז אין בכלל בעיה. העיקר ששניכם תהיו מרוצים מהסקס וששניכם תהנו כמו שצריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורק לרקורד
טל26/01/2009זמן קיום היחסים בממוצע הוא הרבה יותר נמוך ממה שכתבת פה. אני לא זוכרת נתונים מדויקים ולא רוצה להטעות אבל מדובר בלא יותר מ10 דקות של חדירה נטו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגודל כן קובע ?רון25/01/2009
שלום אני בן 21 וגודל איבר המין שלי בעת זיקפה הוא 13 ס"מ האם זה תקין ? ואם לא האם ניתן לשנות זאת ע"י טיפול כלשהו ? אשמח לתשובה עניינית תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/01/2009הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 מ"מ בהיקפו. לדברייך האורך של הפין שלך במצב של זקפה הנו 13 ס"מ , אז אצלך האורך קצת פחות מטווח הנורמה. האמת שמבחינה פיזית ומבחינת מה שיכול לענג אשה, הרבה יותר חשוב ההיקף מאשר האורך. מה היקף הפין שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רון25/01/2009הרוחב בטווח שציינת אך עדיין אני מרגיש לא נוח עם זה , האם האנדרו פינס יכול לפתור את הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץחסויה24/01/2009
אני בחורה בת 17 וחצי , בעבר היה לי קשר רציני במהלכו פעמים רבות ניסיתי לשכב עם האקס שלי ולא הצלחתי וכעת אני במערכת יחסים עם מישו אחר, אני אוהבת אותו נורא והבעיה היא שאני יודעת שהעניין של יחסי המין עולה בראשו פעמים רבות ואני מתחילה להילחץ. עם האקס שלי לא הצלחתי לקיים יחסי מין כי כל פעם שהוא רק התחיל לחדור לאיבר מיני אפילו הכאב המינימלי הפחיד אותי וישר הפסקנו.אני פוחדת שזה יקרה שוב..מה עושים עם זה הרי אני מבינה שזה פסיכולוגי.אני נורא פתוחה עם החבר שלי ואוהבת אותו .ושאלה נוספת.אנחנו רק שלושה חודשים, האם זה לא מוקדם מדיי? האם יש זמן לקיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
noam@25/01/2009אני באמת חושב שאם את אוהבת אותו ומוכנה לקיים איתו יחסי מין, את תתגברי על הכאב הזה, ותנסו בכל זאת לבצע חדירה. אם את רוצה שפחות יכאב לך, קודם כל תהיי חרמנית ושהוא יגרה אותך, וכך בעצם תהיי יותר רטובה ויהיה לו יותר קל לחדור. דבר שני את יכולה לקנות מן חומר כזה על בסיס מים שייקל על החדירה, אחד מהד"ר יגיד לך תשם או בדיוק מזה אני לא זוכר איך קוראים למוצר עצמו. אל תפחדי, אין זמן מוגדר לקיים יחסי מין. אם את אוהבת אותו והוא אותך ואם אכפת לכם אחד מהשני ושניכם מוכנים אז אתם יכולים בשמחה לבצע יחסי מין. מבחינה חוקית זה גם כן אפשרים בגיל 17. תהנו:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויי24/01/2009
מזה חוקן ??או חוכן איך שלא רושמים את זה ??מה שעושים לבנות בתחת??
noam@24/01/2009אני בטוח שאם תחפש חוקן באינטרנט תמצא הרבה הסברים. זה משהו שמחדירים לך צינור לתחת, ומכניסים הרבה מים חמים, וזה בעצם מוציא את כל הרעלים והלכלוך מהמעיים וכאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)