מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודהחסוי30/12/2008
תודה רבה עזרתם לי מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשם כך אנחנו פה...
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למביני עניין -אלמוני30/12/2008
אהלן, אני בן 26. יש לי חברה - שאני אוהב - למעלה משנה. אני אדם מאוד רציני ובחודשים הראשונים של הקשר היה נדמה לי שהיא האחת, ואני רוצה לחיות איתה. לאחרונה התחלתי לפנטז על ידידה שלי. מזה תקופה שאני מפנטז עליה ורוצה להיות איתה יותר. במקביל התחלתי להרגיש שהקשר שלי ושל חברה שלי מיצה את עצמו. אגב, עוד לפני שהתחלתי לפנטז עליה, היא התחילה לפנטז עלי (היא אמרה לי זאת מפורשות). האם אני צריך להיפרד מחברה שלי, למרות שיש לי רגשות כלפיה? מה משמעות הפנטזיה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יעל30/12/2008אני יעל בת 17 וחצי,אנסה לעזור לגבר בן 26. אני חושבת שאם אתה אוהב אותה באמת,ואם חשבת בתחילת הקשר שלך שהיא האחת-לא טעית.הרגש לא משקר(ככה אני מאמינה)ואם חשבת שיש לך עתיד עם הבחורה חבל לפספס את ההזדמנות..אם כבר אמרת את זה לעצמך אחרי 26 שנים לא ניראלי שטעית. לדעתי לך עם האינטואיציה שלך,אל תכנה לפנטזיה. לדעתי,בגלל שהבחורה אמרה לך שהיא מפנטזת עליך זה גרם לך לפנטז עליה גם. זה מה שמשך אותך. וחוץ מזה-פנטזיה?תמיד יכולה להשאר בגדר פנטזיה...בפנטזיה מותר הכל,ככה שאני אומרת שאתה יכול להשאר איתה אבל רק בפנטזיה, לפנטז על מישהי אחרת. מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע אם כן :] גם לי יש חבר שאנחנו שנה ו3 חודשים ביחד,ואני לא מתכוונת לוותר עליו.למרות רגעי משבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל30/12/2008לא חושבת שיש קשר למה שהתחלת בתחילתץ מערכת היחסים. רגשות משתנים כמו גם אנשים. מכאן ועד להיחפז למסקנות שיש לסיים את הקשר ולהיות עם הידידה...קצת רחוק. פשוט מאוד תשאל את עצמך, אתה אוהב אותה? איך יהיו החיים בלעדיה? תמיד יש אופוריה בתחילת הקשר, ואז זה דועך ומתחיל הקשר האמיתי- השלב שמתחילים לאהוב ולא רק ל"התאהב". אין לך ממה לפחד, מותר לך להרגיש איך שאתה מרגיש זה לגיטימי. פשוט תשאל את עצמך שאלות ותתמודד עם זה , אל תתעלם. ולקטע עם הידידה. פנטזיות? יש תמיד..... לכולם יש פנטזיות... אז אני אלך ברחוב יום אחד ואראה בחור ואתחיל לפנטז עליו, זה לא אומר שום דבר לגבי התא הזוגי שלי. יש נשים שמפנטזות על סקס עם אישה והן סטריות לגמרי. בקיצור, פנטזיות הן לא משהו שיש להתייחס אליו בכובד ראש לדעתי. אבל זו החלטה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות שאני חייבת לדעתאנונימית30/12/2008
טוב אז ככה יש לי חבר כבר כשנה וחצי והקשר שלנו אוהב וממש טוב לנו ביחד... אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים והכל מצוין וטוב לנו. בכל זאת יש לי כמה שאלות 1. אני יודעת שאולי זה ישמע מצחיק אבל כשאנחנו שוכבים הוא תמיד עושה את כל העבודה.. כי כשאני עליו או משו בסגנון אנלא דעת איך לזוז.. בצורה ששנינו נהנה ממנה..והוא נהנה מהסקס שלנו אבל הייתי רוצה שיהנה עוד יותר... רציתי לדעת אולי יש ללכם טים או משו שיעזור לי לדעת איך אשכרה לזוז למה אני רוצה גם לדעת לזוז ולספק אותו כמה שיותר. עכשיו אנחנו מדברים על הנושא כי אנחנו מדברים על הכל ולא אין ממה בעיה עם זה אבל לי כן .. בקיצור אחרי החפירה... אני צריכה עזרה... ואיתו לא ממש הצלחתי ללמוד איך לזוז... ניסינו לדבר ושאיכשהו הוא יסביר לי אבל לא הלך.. וכבר לא נעים לי אז.. עזרה בבקשה? 2.אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים טובים כמובן שבדקנו מחלות מין ועם קונדום... אבל אני רוצה לעבור לגלולות.. למען האמת חיפשתי באינטרנט ובאתרים שונים על גלולות ולא כל כך מצאתי מצאתי קטעים קטועים וכאלה אבל לא משו ספציפי.. אם תוכלו להסביר לי או בבקשה להעלות קישור זה יהיה מצויין:) 3.רציתי לדעת אם זה בסדר שאני יבשה יחסית , כלומר אנחנו קודם מתחרמנים והכל ואני ממש רוצה לשכב איתו אבל למרות כל הרצון אני די יבשה והוא כל הזמן מרטיב אותי וכאלה.. זה נורמלי? סליחה על החפירה ותודה על הכל !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון01/01/2009אין כאן חוקים לגבי איך לזוז בסקס, זה עניין אישי שצריך להיות מדובר ביניכם, אם אתם פתוחים לגבי הכול אז תדברו גם על זה. תשאלי אותו, באילו עוד דרכים הוא היה רוצה לשכב איתך. אפשר לגוון בתנוחות של סקס - ראי kama sutra (חפשי בגוגל ותסתכלי על איורים שונים). חשוב שאת תיהני מהסקס ותגיעי לאורגזמה, ובשביל זה את צריכה להיות מחוברת לעצמך, לגוף שלך ולמה שעושה לך טוב, וכמו שאת צריכה לדאוג לעצמך, תוך כדי הסקס, גם הוא צריך לדאוג לעצמו, ונשמע שממש טוב לו, אז פשוט תיהנו אחד מהשני.
לגבי גלולות, תיגשי לרופא נשים ותתיעצי עמו בנדון. לא כדאי להסתמך על קונדום כאמצעי למניעת הריון, כי הוא לא בטוח באותה מידה (למשל עלול להיקרע או להחליק וכד').
לגבי יובש בנרתיק, ככל שתקדישו יותר זמן למשחק המוקדם כולל חיבוקים, ליטופים, נשיקות, אוננות הדדית ומין אוראלי הדדי, כך תהיי יותר רטובה. אפשר להיעזר גם בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL שעוזר להקל על החדירה, ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות+ דימום-אנא עיזרו!שירה30/12/2008
כמו שכבר שאלתי כאן על גלולות פמינט אז באמת התחלתי לקחת ולקחתי מהיום הראשון של המחזור. שכבתי עם חבר שלי עם קונדום לעת סיום המחזור ולאחר שהוא נגמר שכבנו והוא גמר בפנים. והיינו ביחד במשך כמה ימים וכמעט כל פעם ששכבנו והוא גמר בפנים ( אני לא יודעת אם יש לזה משמעות..) ירד לי דם אחרי זה. וניקיתי ואז לא חזר יותר. ואין לי שם אם אנחנו לא שוכבים. הכוונה שהמחזור שלי כן נגמר. והמשכתי לקחת את הגלולות. מה זה יכול להיות? האם יש לי סיבה לדאגה ואיך מטפלים בעניין? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
יערה30/12/2008כשמתחילים לקחת גלולות יש סיכוי שירד דם בחודשים הראשונים וזה בסדר אם זה קורה עד 3 חודשים מתחילת שימוש בגלולות. כשאני התחלתי לקחת פמינט ירד לי דם פה ושם וצלצלתי לרופא והוא אישר לי שזה יכול לקרות. אם זה מאוד מדאיג אותך כדאי לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..?
שירה30/12/2008ואחרי כמה זמן זה עבר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה בדיוק אותו דבר.
טל30/12/2008הרופא שלי אמר שזה חלק מההסתגלות של הגוף לרמת ההורמונים החדשה. זה עובר אחרי שלושה חודשים. אפילו פחות. אם זה נמשך יותר צריך לחזור אל הרופא ולהחליף סוג. וכמו שאמרו פה. אפ זה מאוד מטריד אותך תקבעי תור, אולי יש בעיה.. מי יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין..
שירה31/12/2008אם אתן אומרות שזה קרה לכן , אין סיבה שזה יטריד אותי. בכל אופן , מה אתן מציעות לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי מתקשרת לרופא בכל אופן-אם
טל01/01/2009יש ספק אין ספק..... והייתיח מניחה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!דן30/12/2008
אני בן 15גודל הזין שלי הוא 9 ס"מ ללא זיקפה ו14 ס"מ בזיקפה מלאה האם גודל הזין שלי תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לחלוטין!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2008יכול להיות שבגלל הזווית שאתה מסתכל על אחרים, זה נראה לך קטן, אבל אם תסתכל בפרופיל בראי תראה שאתה ב ס ד ר!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומד כשאני מתחרמן-שאלהגיא28/12/2008
כל פעם כשאני וחברה שלי מתחרמנים מתחיל לעמוד לי וזה מצב לא נעים. אני כל הזמן מנסה לזוז שהיא לא תרגיש.האם המצב הזה טבעי? קורה להרבה?מה אפשר לעשות כדי שזה יפסיק? או שבעצם זה לא נורא ולכולם זה קורה?והאם אפשר להגיע למצב שגומרים רק מהתחרמנות? דן- בן 14 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן שלום
מירב שרון29/12/2008זה לגמרי טבעי ורק אומר לך שהכול תקין אצלך, ובוודאי שאין לך מה להסתיר את זה מחברתך. ובעקרון יתכן מצב שמרוב התרגשות תגיע לרמת עוררות מינית עד כדי שפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב ומחכה לתשובה רציניתחסוי28/12/2008
שלום ! אני בן 14 ואני גומר מאוד מהר (3,4 שניות) מה עושים ואים יש איזה תרגיל? מישהו יכול להגיד לי אותו כי אני מתבייש ללכת ליקנות ספרים ועוד... זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענינו לך על שאלתך
מירב שרון29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג???28/12/2008
שלום קוראים לי ??? ואני בן 14 היום לפנות בוקר ממש לפני שקמי (8) השפכתי משינה עכשיו השפכתי כי דמיינתי את עצמי עם ילד מהשכבה שלי מזדיינים זה היה רק ל- 3 שניות. (הלום הזה) עכשיו אני יודע שזה אחד מהתסמינים שאומרים בברור שאני הומו אבל אני ממש לא רוצה להיות כזה איך אני יכול להשתלטת על זה? אני לא רוצה להכנס לכל הבלאגאן הזה, לזה אני רוצה להקים משפחה ולחיות כמו כולם!! איך אני יכול להשטלת על החלומות ולגרום להם להיות על בנות? ממש חשוב, ???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון29/12/2008פנטזיות וא/או חלומות לווא דווקא מעידים על נטייה מינית כזאת או אחרת, לכן אין לך מה להכניס את עצמך ל"סרטים" מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי27/12/2008
שלום ! אני בן 14 ואני גומר מאוד מהר (3,4 שניות) מה עושים ואים יש איזה תרגיל? מישהו יכול להגיד לי אותו כי אני מתבייש ללכת ליקנות ספרים ועוד... זה מאוד חשוב לי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענינו לך כמה פעמים על אותה שאלה
מירב שרון29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדן27/12/2008
קיימתי יחסי מים עם ידידה שלי פעם הראשונה עשינו את זה בלי קונדום אבל לא גמרתי בתוכה ... האם יש סיכוי שנדבקתי במחלה כלשהי כי לפי מה ששמעתי היא קיימה יחסי מין עם הרבה בנים .. אם יש סיכוי מה עלי לעשות ? בתודה מראש, מישהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל27/12/2008כן יש סיכוי... ואם היא לא לוקחת גלולות למניעת היריון גם יש סיכוי טוב מאוד שהיא נכנסה להיריון. למה החוסר אחריות הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת דחופה
דן30/12/2008אם יש לה מחלה כלשהי ונדבקתי איך אני יכול לבדוק את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי אבל יהייה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר30/12/2008לשאול אותה אם היא יודעת על מחלה כלשהי שיש לה או שהיא נקייה ממחלות. אם היא אכן ידידה שלך....וטובה, היא אמורה להיות מספיק כנה איתך! לדעתי עוד לפני שקיימתם יחסי מין...אבל גם אחרי זה חשוב!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון ?אוריאו27/12/2008
חברה שלי ואני לא קיימנו יחסי מין עדיין... כל פעם שאנחנו מתחרמנים אז אחרי שהיא הולכת בסוף אני רואה שרטוב אצלי בתחתונים.. זה לא שפיך אלא משו שבא לפני.. שקוף כזה .. אמרו לי בפורום אחר שזה precum וזה בגלל הריגוש המיני או משו כזה... וכל מה שאנחנו עושים זה מתנשקים, שוכבים אחד על השני.. נגיעות.. הדברים הרגילים.. אז לא יכול להיות שגמרתי.. עכשיו הפחד הוא שזה אולי אולי חס וחלילה יכניס אותה להריון (כי קראתי שסקס יבש יכול להכניס להריון למרות שאני לא יודע מה זה סקס יבש כל כך)...ולמרות שזה בכלל לא הרטיב לי את הג'ינס אלא רק את התחתון עדיין יש פחד... האם יש סיכוי כזה? אני אשמח גם להסבר ללמה רטוב לי שאנחנו כולה מתחרמנים... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל27/12/2008הנוזל הזה ברובו אינו מכיל זרע... הוא נועד כדי לנקות את הפין טרם השפיכה. אם לא היה מגע ישירות לאיבר המין שלה מהנוזל אין שום סכנה להיריון. כדי שאישה תיכנס להיריון נוזל הזרע צריך להיכנס לאיבר המין. זה יכול לקרות גם במקרים מאוד נדירים אם הוא היה רק קרוב לאזור. אבל בכל אופן.. סקס יבש הוא סקס שבוא איברי המין מכוסים ואינם חשופים, הסיכוי להיכנס להיריון במצב שאתה מתאר הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
אוריאו27/12/20081. והנוזל הזה שהוא יוצא לי רק מלהתנשק זה נורמלי שזה קורה רק מזה? 2. וסקס יבש זה פשוט חיכוך עם בגדים כאילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל28/12/2008כן גם לחבר שלי זה קורה... אין לך מה להתרגש.. הכל מתפקד כמו שצריך :) אממ כן אפשר לאמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למצוץילדהההP:27/12/2008
איך הבנים אוהבים כשמוצצים להם?. ועם הוא גומר לי בפה ההם זה יכול לגרום לשמהו כמו מחלה ?. תודה><
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה
חסוי27/12/2008בעדינות ברקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון29/12/2008לגבי שאלתך הראשונה, כל גבר זה משהו אחר, כלומר זה עניין אינדיבידואלי. לגבי שאלתך השנייה -
מחלות מין עשויות לעבור גם במין אוראלי, כמו זיבה או כלמידיה. ניתן לבדוק באמצעות משטח גרון מיוחד לזיבה אם הייתה הידבקות או לא. החיידקים נמצאים בתוך נוזל הזרע, ומתיישבים בלוע של האישה. מחלות מין אחרות מועברות באמצעות מין אוראלי גם ללא נוזל זרע, אלא מעצם המגע עצמו כמו הרפס וקונדילומה. רצוי להמנע מקיום יחסי מין אוראליים עם פרטנרים מזדמנים, או לקיים יחסי מין מוגנים ולגוון עם קונדומים בטעמים. אם יש חשש להידבקות, ניתן לפנות למרפאת לוינסקי, השייכת למשרד הבריאות לבדיקות אנונימיות וטיפול חינם. טל' -03-5373738* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה !!!!!חסוי26/12/2008
שלום ! אני בן 14 ואני גומר מאוד מהר (3,4 שניות) מה עושים ואים יש איזה תרגיל? מישהו יכול להגיד לי אותו כי אני מתבייש ללכת ליקנות ספרים ועוד... זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון26/12/2008יש תרגילים שנקראים start-stop, אתה יכול לחפש בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי תמידי כזהאנונימי26/12/2008
אני בן 16.5 ולפני כמה זמן בערך כבר 3 שבועות יש לי גירוי תמידי כזה כל הזמן ליד כל אדם זה ממש מעצבן לא עומד לי אבל זה גירוי שזה מעין התחלה של זקפה וזה מעצבן... זה גורם לראש שלי לחשוב שזה מגברים אבל אין לי משיכה לגברים. ולפעמים אחרי שאני משתין אז יש לי זקפה חלשה כזאת זה מאז הגירוי הזה ולפעמים זה טיפה שורף (אבל אין לי דלקת עשיתי בדיקה) ... בנוסף אחרי שאני גומר אז יוצא לי הזרע אבל אחרי הגמירה איזה 40 שניות אחרי יוצא לי עוד זרע כזה אחרי שגמתי אני לא גומר בזמן ארוך בערך אני גומר תוך 2 דקות עם עצירות ושאני מפסיק אני מרגיש שקצט גמרתי בתוך הפין אני שומע באוננות את השפיך בפנים .. (יצא לי מסורבל אבל אני מחכה לתשובה מאחד המומחים בקשר להכל) תודה אביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון26/12/2008ממליצה לך לפנות לרוא אורולוג לצורך התייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מה שאתה מתאר....טבעי!
ד``ר עידן מיליצ`ר27/12/2008אם אכן עשית בדיקה לצריבה וזה תקין, אז מה שאתה מתאר ....טבעי! יחד עם זאת, אם אתה חושש, אז כמו שמירב הציעה, פנה לאורולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי26/12/2008
שלום אני אני כמיאת בן 14 ואני רוצה לקיים יחסיי מין כבר אם בנות כל החברים שלי כבר לא בתולים ואני עוד בתול ואני פוחד מהתגובה של הבחורה וכאילו איך שהיא תגיב אין לי כל- כך ניסיון מישהו יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/12/2008אתה רק בן 14. אני מבינה שזה מטריד אותך כי אתה עסוק בלהשוות את עצמך לחבריך שטוענים שהם כבר לא בתולים וזה טבעי בגילך להיות עסוק בהשוואות חברתיות. חשוב שהפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהי שאתה נמצא איתה בקשר משמעותי, מרגיש איתה אהבה, ביטחון ואמון, ולא לעשות "וי" כדי להיות כמו "אחד מהחבר'ה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)