מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס במקלחתגלעד19/12/2008
אם אפשר להיכנס להריון עם עושים סקס באמבטיה? ואם אפשר להיכנס להריון עם שנינו ערומים אבל אין חדירה באמבטיה או בים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלעד
noam@19/12/2008אממ אם עושים סקס במקלחת והרבה מים לא נכנסים לנרתיק אפשר להכנס.. אם אתה נוקט בכל אמצעי הבטיחות (קונדום ו\או גלולות) אין לה סיכוי להיכנס להריון. ולא אי אפשר להיכנס להריון אם אתם בים או באמבטיה (בהנחה שאין חדירה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלעד שלום
מירב שרון20/12/2008אם חברתך משתמשת בגלולות אז לא ניתן להיכנס להריון, לא באמבטיה ולא בים ולא בשום מקום. אם לא משתמשים באמצעי מניעה אז כן יש סיכוי להריון לא רצוי. אם אין מגע בין פין לפות, אין סיכוי להיכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחץ..שאלה דחופה...18/12/2008
שלום! לפני שבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם החבר. הוא גמר בחוץ אבל בגלל חשש שאולי משהו התפספס לקחתי פוסטינור. המחזור האחרון שלי היה ב-2 לדצמבר והיום קיבלתי שוב מחזור! (למרות שאני אמורה לקבל רק עוד שבועיים) למה זה קורה והאם יש סיבה לדאגה? מחכה לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/12/2008יתכן שיש שיבוש במחזור עקב נטילת הפוסטינור, זה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לוקחים גלולה - דחוףמור18/12/2008
הייתי אמורה לסיים את חבילת הגלולות שלי ביום ב' ושכחתי לקחת גלולה אחרונה כך שיצא שסיימתי לקחת ביום א'. מתי עלי להתחיל חבילה חדשה? ביום א' או ביום ב'? את החבילה הראשונה התחלתי ביום שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
מירב שרון18/12/2008את אמורה להתחיל ביום א', אבל מאחר ופספסת גלולה כדאי לא לקחת סיכונים ובמהלך החודש הקרוב לא להסתמך רק על הגלולות אלא גם להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירה18/12/2008
הלכתי לרופאה והיא נתנתה לי גולולות "פינמינט" , משהו כזה. ועדיין לא הגיע לי המחזור כי יש לי שינויים במחזור כי נטלתי פוסטינור. עכשיו , כאשר יגיע לי המחזור( שהיום בדיוק הוא הגיע) אוכל מיד לאחר שהוא יסתיים להתחיל לשכב עם חבר שלי ללא קונדום או שמה עליי לחכות כמה זמן? והיום אני צריכה להתחיל לקחתא ת הגלולות כי הגיע לי המחזור..? וגם , אם אני לוקחת גלולות אין צורך בכלל שהוא ישים קונדום? תודה רבה על העזרה , זה חשוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ליאת18/12/2008אם התחיל לך המחזור היוםאז תקחי היום את הגלולה הראשונה. בעקרון כשאי התחלתי לקחת פמינט הרופא ה אמרה לי שאם אני לוקחת מהיום הראשון של המחזור אז אני מוגנת מהריון כבר מהגלולה הראשונה אבל אנחנו העדפנו לחכות ורק אחרי חודש הסרנו את הקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון18/12/2008כפי שכבר כתבה לך חברתך לפורום, את מתחילה את הגלולה היום כי היום התחיל לך המחזור. במהלך החודש את לוקחת גלולה בשעה קבועה פחות או יותר, ורצוי להשתמש בקונדום בחודש הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצה כמעט לשכב איתייאנה18/12/2008
אני בת 13 ויש לי חבר בן 15 ואנחנו שוכבים כבר חודשיים בזמן האחרון החשק שלו ממש ירד ): גם בהתחלה הוא לא הכי אהב לשכב איתי והוא דיי ביישן כזה אבל בזמן האחרון ממש ירד לו החשק אנחנו שוכבים כל כמה ימים ושבוע רק בעוד שפעם כמעט כל יום והוא אומר שקצת ירד לו החשק רק ואין לנו בעיה בזוגיות.. יכול להיות שאני לא עושה אותו טוב וזה בעיה אצלי? האם יש צורה "טובה" בא דופקים והוא לא כל כך נהנה בגלל שאין לי ניסיון ממש?? או שזה משהו אחר?.תודהה בבקשה תנו עצה משהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאנה שלום
מירב שרון18/12/2008שניכם צעירים ואת צעירה במיוחד. יתכן שזה מלחיץ אותו, הלחץ שלך בנושא, ואולי זה משפיע על החשק. בכל אופן, אין מה להילחץ ולהלחיץ בנושא הזה, חשוב שתדברו ותבטאו את רגשותיכם אחד כלפי השני, אפשר להאיט את הקצב של האינטימיות הפיזית, את צריכה לברר איתו איך הוא מרגיש לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי17/12/2008
אני בן 16 וחצי והאיבר שלי בגודל של 16 ס"מ האם ככה הוא ישאר לעולפ או יגדל במשך הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
noam@18/12/2008בעיקרון האיבר צומח עד גיל 21. חוץ מזה מזה משנה 16 זה נחשב בסדר גמור ואפילו גדול, בעיקר בגיל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון18/12/2008כפי שכבר נאמר לך על ידי חברך לפורום הגודל אצלך תקין ומאחר ואתה בגיל של צמיחה פיזית, אז הוא יגדל. הכול בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה... אוננות...אנונימוס16/12/2008
אני די צעיר (עוד לא בן 15) ואני נוהג לאונן די הרבה... יוצא לי שפיך והכול כרגיל אבל אחרי שאני מאונן אני מרגיש מגעיל עם עצמי.... ... כאילו עשיתי איזה פשע- משהו לא בסדר. אני עדיין ממשיך לאונן אבל אני חושב להפסיק כי אני מגעיל את עצמי. מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאונן זה דבר מאד טבעי
יפעת מקלר17/12/2008ונורמלי, וממש ממש לא פשע!. תנסה לשנות את המחשבות שלך והעמדה שלך לגבי הנושא ואז תראה שגם הרגשות השליליים שיש לך לגבי זה ישתנו. בכלל: שינוי חשיבה שלנו לגבי נושא מסויים מביא לשינוי הרגשות שלנו לגבי אותו נושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- מחזור!!רעות16/12/2008
התחלתי לקחת החודש גלולות (פמינט) מהיום הראשון של המחזור ואתמול סיימתי ועדיין לא קבלתי מחזור ..משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאגי
עדנה17/12/2008הכל בסדר, בוודאי תקבלי מחזור בימים הקרובים. תספרי 7 ימים וביום השמיני תחזרי לקחת גלולות (גם אם תהיי באמצע המחזור) גם כשאני התחלתי לקחת פמינט זה היה ככה ואז המחזור הסתדר ואני יודעת מתי בדיוק אקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות- אכן אין סיבה לדאגה
יפעת מקלר17/12/2008הדימום לא מופיע מיד עם סיום החפיסה, לוקח לו להגיע מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויאנונימי16/12/2008
שלום אני מרגיש בזמן האחרון מלפני שבועיים בערך מאז שלא אוננתי במשך שבוע חצי (זה לא קשור אני חושב) אני מרגיש גירוי כזה בפין כל הזמן זה מאוד מעצבן עשיתי בדיקה במערכת השתן והכל היה בסדר ואני לא יודע מה לעשות אולי זה דלקת? זה ממש מציק לי זה ליד כל אדם, ללכת לאורולוג? אני חייב עזרה בתודה אביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
אנונימי17/12/2008אני רוצה שמומחה יענה לי (זה קרה לי לאחר שלא אוננתי שבוע) תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך
מירב שרון17/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לנטילת גלולותנועה14/12/2008
שלום אני נועה, אני עוד חודש בת 18. אני וחבר שלי שנתיים ביחד ומקיימים יחסי מין כמעט חצי שנה . אני לא יודעת מה לעשות, אמא שלי לא יודעת שאנחנו מקיימים יחסי מין ההורים שלי קצת מבוגרים ואני מתייבשת לדבר איתה על נושאים כאלו ואני מפחדת שהיא תראה אותי לוקחת גלולות למרות שזה כדבר טוב שמגן עליי ומונע כל אפשרות שאני אכנס להריון.. ואני צריכה את עזרתכם בקשר לנטילת הגלולות. אני פשוט לא יודעת מה לעשות? תסבירו לי בבבקשה איך זה הולך? מתי לוקחים? צריך מרשם מרופא? אם לוקחים גלולות החבר שלי יכול לגמור בתוכי ואני לא אכנס להריון?.. בקיצור כל שאלה אפשרית שתוכל לעזור לי . עוד שאלה... האם כשנמר לי המחזור אנני יכולה לקיים יחסי מין שבועיים בצורה בטוחה? כי אז אחרי שבועיים יש את תהליך הביוץ שאם אני אקיים אז אני עלולה להיכנס להריון?.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום- מכיוון שאת והחבר שלך
יפעת מקלר17/12/2008התחלתם לקיים יחסי מין אתם חייבים להשתמש באמצעי הגנה נגד הריון!!! קונדום הוא לא אמצעי יעיל, וגם שיטת "הימים הבטוחים" ממש לא בטוחה. לכן אין לך ברירה אלא להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון. מה שעליך לעשות זה לקבוע תור אצל רופא\ת נשים שיתאימו לך גלולה ויתנו לך מירשם. ביום שמופיע המחזור את מתחילה לקחת את הגלולה, על בסיסי יומי בשעה קבועה, כשנגמרת החפיסה את מחכה לדימום וביום הראשון של הדימום מתחילה חפיסה חדשה. כך את ממשיכה חודשים ושנים עד שאת מחליטה שאת רוצה להכנס להריון.
לגבי הוריך- את יכולה לשים החפיסה במקום שהוא נגיש לך ויחד עם זאת פרטי מספיק ולא נגיש לאחרים , בתיק האישי שלך למשל, ולקחת אותה בפרטיות כשאיש לא רואה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קל
טל17/12/2008כשנגמרת חפיסה את לא "מחכה לדימום ומתחילה חדשה". באותו שבוע הפסקה תקבלי "מחזור כביכול" , ושימי לב זה לא מחזור אמיתי-שהרי הביוץ נמנע בזמן נטילת גלולות ואין ביצית שעושה את דרכה מהחצוצרה אל הרחם. בתום שבוע ההפסקה את תתחילי חפיסה מהיום שבו התחלת את הראשונה , כלומר- התחלת את החבילה ביום ראשון לדוגמא אז את תסיימי אותה ביום שבת. ואת הבילה הבאה את תתחילי יום ראשון הבא. גם בשבוע הזה את מוגנת מהיריון (אם ורק אם לא שכחת גלולה בשום יום) רק קחי בחשבון שאת מדממת וזה לא ממש נעים. כשאת ניגשת לרופא אל תחששי לשאול שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי ?נופר14/12/2008
שלום,שמי נופר . אני וחבר שלי שנתיים וחודשיים ביחד והכל מושלם (: התחלנו לשכב לפני חודש אני הראשונה שלו והוא שלי , אבל זה לא חשוב . רציתי לשאול ככה , אתמול ממש חד פעמי אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא לא גמר בתוכי שכבנו וכמה פעמים הוא הוציא כדי לנגב את ההשפכה המוקדמת וכשהוא גמר כמה ד'ק לפני הוא הוציא ולא גמר בתוכי או עלי . זה ממש היה חד פעמי סתם רציתי לנסות ואני לא בלחץ או משהו אבל רציתי לדעת עם אני יכולה להיכנס להריון ? והאם כדי לנקות בדיקת הריון או שהסיכוי כלוש ? תודה רבה , נופר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקנות *
נופר14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
noam@15/12/2008אני חושב שיש סיכוי ממש קטן אבל אולי סיכוי פיצקי שכן. למרות שאני חושב שלא. חוץ מזה זה היה דבר ממש לא אחריותי מצדכם לא להשתמש בקונדום!! אם כבר היית משתמשת בגלולות, אבל אם לא אז זה ממש חוסר אחריות במיוחד בגיל כזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
נופר16/12/2008אני יודעת =\ וזה היה חד פעמי אנחנו בחיים לא עושים בלי .. עשיתי בדיקת הריון אחרי יומיים ויצא שלילי , אבל בדרך ככל צריך לעשות אחרי שבועיים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר שלום, הסיכוי קלוש אך
יפעת מקלר17/12/2008עדין קיים, שכן בדר"כ לפני השפיכה, איבר המין של הגבר מפריש נוזל שקוף שיכול להיות בו זרעים, כך שניתן להכנס להריון גם אם חברך גמר בחוץ. הבדיקה שעשית נעשתה מוקדם מידי, יש לחכות לפחות 10 ימים (זה המינימום) ואם היא יצאת שלילית ועדין לא קיבלת מחזור לחזור עליה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהאנונימי13/12/2008
היי לפני בערך שבועיים אני התחלתי להרגיש מין גירוי ממושך תמיד ליד אנשים, אני כל החיים אוננתי על נשים אבל יש לי מין גירוי כזה ממושך לא עומד לי אבל הראייה כלפי גברים משתנה לי לפעמים ואני חושש אני לא נגעל ופעם זה היה שונה אבל עומד לי מבנות אבל יש לי מין גירוי תמידי כזה שזה גורם לפעמים לירידה וזקפה חלשה לא עומד לי לפעמים מול פורנו אני מקווה שזה לא מחרדה ואם כן מה לעשות זה התחיל מאיזה יוםם שלא אוננתי במשך שבוע וחצי ואז התחיל ואני לא יודע אם זה בגלל שאני לא מספיק וחברת בנות אבל זה מוזר ולא עובר לעשות בדיקת שטן?, בעבר הרגשתי מעין צריבה בפין לפעמים אבל זה עבר לי וגם מין הרגשה באשכים אבל זה עבר. בנוסף ההרגשה הראשונית שהייתה לי לפני כחודש כשיום שאחרי שעשיתי כך הרגשתי וזה לא עוזב אותי - איזה יום אחד אוננתי לאחד שגזרתי קצט שיערות מהאגן ויום לאח מכן אני מרגיש מאז לחץ כשאני יושב באגן וזה לא עוזב אותי ולא רק שאני יושב אני עשיתי בדיקה במערכת העיכול ולא היה כלום אז מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה בשני הדברים הללו איך אני יכול לפתור אותם אני בן 16.5 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
רוני בולוף13/12/2008היי .. לפי דברייך כנראה שיש לך המשכות לגברים, זה טבעי לגמרי לעיתים אנו נוהגים "להתחרמן" על אנשים שאולי מזכירים לנו אנשים אחרים, ריחות אופי ועוד.. זאת אומרת יכול להיות מצב שכמעט עומד לך בגלל שהבן הזה מזכיר לך מישהו שאתה מאוד "מחורמן " (בוא נגיד) עליו.. בקשר לפורנו .. יש ילדים שזה לא בשבילהם.. אולי לא הגעת לבגרות מלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביה שלום
מירב שרון17/12/2008אתה בגיל שזה לגמרי טבעי ולגיטימי לגלות את המיניות שלך, ובכל גיל מותר לך לפנטז על מה שאתה רוצה, אין כאן כללים, הכול בסדר. לגבי הכאב באגן, אולי כדאי לשקול פנייה לרופא אורולוג לצורך קבלת חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה דחופה-אוננותרוני בולוף12/12/2008
שלום.. אני רציתי לשאול... אני יודעת שחברים שלי מאוננים, וזה לוקח להם כבערך 15 דק'..(הם בנים) אני בת.. ולוקח לי כ-20-25(או לפעמים יותר) שניות!! משהו לא בסדר איתי?? האם זה נורמלי לאונן בזמן קצר כ"כ? עוד שאלה.. היא שהאם באוננות מגיעים לאורגזמה..? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת בצורה המהנה ביותר.. אה ורציתי גם לדעת , קראתי על ילדה שאוננה בעזרת מברשת שינים.. איך הדבר הגיוני? הדגדגן וחור הנרתיק לא כ"כ קרובים אחד לשני...והמברשת מאוד דקה.. שאלה אחרונה היא מה זאת אומר המשפט" תעשו משחק מקדים עד שתהייה רטובה.." מזאת אומרת רטובה?? אשמח אם אקבל תשובה במהירות..! רוני בולוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני.
noam@12/12/2008בקשר לבעיה שלך שאת מאוננת יחסית קצר. זה בסדר, יש המון כמוך, אין משהו לא בסדר את פשוט גומרת מהר. לשאלתך השניה-האם מגיעים לאורגזמה באוננות? אם את מאוננת עד הסוף אז את מקבלת אורגזמה.. אצם העובדה שחווית אורגזמה אומרת שגמרת. מה זאת אומרת המשפט משחק מקדים עד שתהיי רטובה? רטובה זאת אומרת חרמנית, ושאיבר המין שלך יתגרה ויהיה יותר רטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-noam@
רוני בולוף12/12/2008הבנתי.. ומה בקשר לשאלתי על מברשת השיניים? והאם אוננות בזמן קצר.. מקצרת את זמן הסקס?? נ.ב בן כמה אתה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
noam@13/12/2008אממ אינלי מושג לענות לך בקשר למברשמת השיניים. וכן אם באוננות את גומרת תוך 25 שניות אז גם בסקס כנראה שתגמרי בזמן דומה לזה. אני לא יגלה לך בן כמה אני, אבל את יכולה לסמוך עליי אני לא ילד משועמם בן 7 שעונה לאנשים סתם תשובות מפגרות.אני הרבה זמן עונה בפורום הזה ןתמיד נותן תשובות נכונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-noam@
רוני בולוף14/12/20081. האם זה זמן קצר?? 2. אז מה? אתה מתבייש לגלות לי בן כמה אתה?? אולי יש לך איסיקיו?/מסנג'ר?? רוני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרוני
noam@15/12/2008אממ כן יחסית זה קצר. ולא קשרו מתבייש להראות תגיל שלי, אבל אני אומר שאני מעדיף לא לגלות. אל תדאגי אני לא ילד בן13! חוץ מזה הגיל לא משנה, העיקר אם אני עונה טוב או לא.
רוני בולוף15/12/2008התעלמת לחלוטין מהשאלה על האיסיקיו.. מה הבעיה בגיל שלך? תגלה לי... בבקשה שלך, רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני..
noam@16/12/2008חח שכחתי מהאייסיקיו. כן יש לי איסיקיו ויש לי מסנג'ר. מה הגיל שלי משנה? העיקר שאני עונה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוני..
אחד22/02/2009נועם התחמק ממך... אם את צריכה הסברים מפורטים אשמח להביא לך! מה האייסיקיו שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול בסדר ונורמלי אצלך
מירב שרון20/12/2008באוננות אפשר להגיע לאורגזמה ואת צריכה לתרגל ולהכיר את עצמך ואת הפות שלך כדי שתוכלי לגלות בעצמך מה הכי מענג אותך, אין כאן כללים או שחור ולבן זה משהו מאוד אישי. לגבי מברשת שיניים..יש אתרים באינטרנט שמציעים רעיונות לצעצועי סקס שניתן למצוא אותם בבית ולא צריך לקנות, למשל באחד האתרים מציעים להשתמש במברשת שיניים חשמלית (שפועלת בעזרת בטריה) אפשר לכוון את החלק של השיערות במברשת לכיוון הדגדגן, או ישירות עליו או מסביב ועוד כאלה וכאלה רעיונות.
לגבי משחק מקדים, חשוב להקדיש כמה שיותר זמן בחלק הזה, על ידי ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד', בדרך הזו את נעשית מגורה מינית וזה יתבטא בין השאר גם ברטיבות בנרתיק מה שמקל על החדירה בעת קיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגודל כן קובע?שני12/12/2008
אני וחבר שלי (מזה חצי שנה) קיבלנו את ההחלטה ואת המוכנות לממש את אהבתנו, כן אנחנו בני 14וחצי אבל הגיל לא קובע אלא האהבה וההרגשה. אנחנו שניה לפני יחסי מין מלאים וניסינו כבר כמה פעמים לבצע חדירה יש בעיה אחת.. שאני מבחינה פיזית קטנה... והוא.. טפוטפו, די גדול.. והאיבר שלו לא מצליח להכנס אלי, אז אמרנו שננסה בפעם אחרת. וניסינו כבר 3-4 פעמים.. הוא גמר מהגירוי והחרמנות אבל לא הצלחנו להמשיך משם.. האם יש משהו שאפשר לעשות? האם זה יכנס בלי בעיה אחרי כמה נסיונות? האם זה לא יכנס לעולם? מה אפשר לעשות? S:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
noam@12/12/2008לפי דעתי כדאי לכם לשים על הקונדום חומר סיכה שאפשר לקנות בכל בית מרקחת, ואז לנסות להחדיר את הפין לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שני14/12/2008מה זה החומר הזה בדיוק? והאם יש פתרון אחר, כי בית מרקחת לא בדיוק זמין במקום שבו אנחנו גרים בלי ידיעת ההורים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומר הזה מקל על החדירה
מישהו14/12/2008חומר סיכה מקל על החדירה ואם את לא רוצה את יכולה להרטיב קצת את הקונדום עם מים נראלי... אני לא ממש בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני.
noam@15/12/2008אם האפשרות של חומר סיכה לא באה בחשבון אז הייתי מציע לך פשוט שתעשו משחק מקדים, אולי את תעשי לו קצת ביד והוא יעשה לך קצת ביד, כדי שתהיי "רטובה", כלומר שאיבר המין שלך יתרטב קצת כי את תהיי מגורה מיני, ואחרי זה תנסו להחדיר את הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שני15/12/2008יכול להיות שהבעיה היא בגודל ולא ברמת הרטיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב הסיכוים לא..
מישהו16/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני...
noam@16/12/2008כל הסיטואציה עצמה היא הבעיה שהפין שלו יותר מידי גדול. תנסו את מה שהצעתי ונראה אם יעבוד או לא. אני חושב שזה אולי בגלל שאת בתולה (אם את עדיין בתולה), ושזה בגלל שאת עוד ילדה.. בת כמה את בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון22/12/2008שניכם אכן צעירים וחשוב שלא יהיה לחץ לחדירה. צריך להקדיש הרבה יותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם, זה גם מימוש של אהבה, כל מה שנקרא outer-sex (כל מה שאפשור לעשות בסקס שאינו כולל חדירה), זה בתור התחלה. כמה משחק מוקדם יש ביניכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את משתמשת בטמפונים?
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2008מבחינה פיזית, כל אישה יכולה להוליד תינוק דרך הנרתיק, כך שאת לא קטנה טפו טפו...
אולי את חוששת ומכווצת?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעידו אין לי קרי לילהמודאג11/12/2008
אני לא יודע מה אני לא עושה בסדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואולי זה שאתה בן 14 זה לא אומר
ד``ר עידן מיליצ`ר12/12/2008שהגעת לבגרות שיש בה שפיכה?.....יכול להיות?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)