מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור לורדוזיס והיפר לורדוזיסאמיר19/02/2012
שלום,
לפני כחצי שנה אובחנתי ביישור לורדוזיס בצילומי רנטגן שהלכתי לעשות עקב כאבי גב...
קראתי קצת על היפר לורדוזיס ועל תרגילים שאפשר לעשות ואני רוצה לדעת אם זה אותו הדבר...
אם תוכל להוסיף לי קצת תרגילים חוץ מכפיפות בטן שגם ככה כואב לי לעשות זה יהיה טוב, ואני רוצה לדעת אם שחייה יכולה לעזור ואיזה סוג (גב, חתירה, פרפר...)
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור לורדוזיס והיפר לורדוזיס - תגובה
סהר צור19/02/2012שלום נתנאל
כל כך הרבה פרמטרים חסרים על מנת שאוכל לראות תמונה שבא אמליץ לך כל דבר שהוא..
מהו גילך? יישור לורדוזיס מותני - צווארי? (אני מניח מותני)
המלצה מקצועית ורצינית תינתן אך ורק לאחר אבחון קליני במרפאה.
בהצלחה
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל במגע, תנועה ודיקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישור לורדוזיס והיפר לורדוזיס - תגובה - תגובה
קובי אביב20/02/2012שלום נתנאל
גם אני ממליץ במקרה שכזה לא להזניח ולגשת לאבחון וטיפול שם כמובן תקבל את כל התרגילים המתאימים לך באופן אישי וגם לבצע בקרה על איכות התרגילים ועוד
אל תזניח! תטפל
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיבי הוליסטי אחרי פריצתסיון15/02/2012
שלום, לאמא שלי היתה פריצת דיסק חריפה שריתקה אותה חודש ועברה מעצמה, ובעזרת זריקות שקעיבלה ברפואה קונבנציונאלית. רציתי לברר האם יש מטפל מומלץ באיזור הגליל המערבי שיכול לתת טיפול במגע שגם ייקח בחשבון גורמים רגשיים בהערכה שלו, ויכול לתת חוויה של עזרה גם בהבנה של הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי הוליסטי אחרי פריצת - תגובה
קובי אביב15/02/2012שלום סיון
את מוזמנת לפנות אלי באופן פרטי במייל או טלפון ואמליץ לך על מטפל באזורך.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד שדרהרמי15/02/2012
מה החוקים לגבי עיסוי שאני מעניק לאשתי סביב עמוד השדרה?
להתרחק ממנו או שאפשר לעסות אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד שדרה - תגובה
קובי אביב15/02/2012שלום רמי
אני מציע לא לעבוד על עמוד השדרה או קרוב אליו אלא רק לאחר לימודים מקצועיים.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תחתוןאביב06/02/2012
שלום למומחים
יש לי מזה כשלושה חודשים כאבים בגב תחתון.
לא מדובר במשהו אקוטי. אבל זה מציק לי למשל
אחרי ככחצי שעה של הליכה איטית אני מרגיש
כאבים ובעיקר כשאני קם מישיבה או שכיבה .
ניסיתי דיקור סיני אבל לא היה שיפור.
נראה לי שזה קשור בין היתר להחלשות של שרירי
הבטן והגב התחתון. אלא שנדמה לי שהכאבים
התחילו אחרי שחזרתי לעשות כושר ובעיקר
כפיפות בטן נמרצות. (אני בן 46)
שאלתי היא כיצד ניתן לחזק שרירי בטן וגב תחתון
בלי לעשות לעצמי נזק.
ובכלל מה מומלץ לתחזוקה נכונה של גב תחתון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אביב06/02/2012האם יתכן שנעליים שהתחלתי להשתמש בהם סמוך להופעת הכאבים
יגרמו לשינוי באופן ההליכה של ויגרמו לכאב גב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב - תגובה
סהר צור06/02/2012שלום אביב
בכל הנוגע לכאבים בגב תחתון אכן יש משמעות לחוזקם של שרירי הבטן אך לא רק.. חשוב מאוד שיהיה איזון עם שרירי הירך האחוריים - השרירים החבליים - המסטרינג, כלומר ישנו צורך בביצוע מתיחות על מנת להחזיר את האגן למנח נטרלי. חוסר איזון יגרום לכאבים בגב התחתון. כמו כן אני מציע לחזק את שרירי הישבן.
לגבי חיזוק שרירי הבטן, אני באופן אישי אוהב עבודה על בוסו או על פיתת בלאנס. העבודה יעילה מאוד, מדויקת, אינה דורשת חזרות רבות ומגייסת היטב את שרירי הבטן כמעט ללא עומס על הגב.
לנעליים יש משמעות גדולה בתרומה ליציבה תקינה ונכונה. מומלץ גם להתאים מדרסים המעניקים תמיכה נכונה ומונעים יציבה לקויה החל ממנח תקין של כף הרגל שתורם למנח יציבתי כללי נכון של הגוף.
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור - מטפל בדיקור , מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב תחתון - תגובה
סהר צור06/02/2012שלום אביב
בכל הנוגע לכאבים בגב תחתון אכן יש משמעות לחוזקם של שרירי הבטן אך לא רק.. חשוב מאוד שיהיה איזון עם שרירי הירך האחוריים - השרירים החבליים - המסטרינג, כלומר ישנו צורך בביצוע מתיחות על מנת להחזיר את האגן למנח נטרלי. חוסר איזון יגרום לכאבים בגב התחתון. כמו כן אני מציע לחזק את שרירי הישבן.
לגבי חיזוק שרירי הבטן, אני באופן אישי אוהב עבודה על בוסו או על פיתת בלאנס. העבודה יעילה מאוד, מדויקת, אינה דורשת חזרות רבות ומגייסת היטב את שרירי הבטן כמעט ללא עומס על הגב.
לנעליים יש משמעות גדולה בתרומה ליציבה תקינה ונכונה. מומלץ גם להתאים מדרסים המעניקים תמיכה נכונה ומונעים יציבה לקויה החל ממנח תקין של כף הרגל שתורם למנח יציבתי כללי נכון של הגוף.
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור - מטפל בדיקור , מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב תחתון - תגובה
קובי אביב15/02/2012שלום אביב
דרושה בדיקה מעמיקה יותר על מנת להבין האם מה שאתה מתאר מגיעה ממתיחה של שרירי הגב/ישבן/ירך אחורית או לחילופין ממקום אחר.
אני בהחלט מסכים עם עמיתי לגבי חיזוק שריר הבטן בדרכים אחרות כולל עמידות 6 למיניהם, תרגילי יציבה וכדומה
חשוב מאד לחזק את שרירי הגב, הבטן והרגליים וכמובן לשמור על תנועתיות מפרקי האגן וגמשיות השרירים.
אני מציע לפנות לבעל מקצוע לטיפול והוראה של תרגילים נכונים מותאמים לך באופן אישי.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר ועצם השכם בצד שמאלאלינה29/01/2012
אני בת 17. לפני כשנה החלו להופיע לי כאבי באזור הגב העליון, בצוואר ובעצם השכם בצד שמאל. בחודש-חודשיים האחרונים הכאבים התגברו, גם במצב של מנוחה. תזוזה של יד שמאל מאוד כואבת, וסיבוב הצוואר גם. כל ניסיון לסובב את הכתף כדי ליצור גב ישר גורם לכאב. הכאבים רק הולכים וגוברים. עשיתי טיפול פיזיטיורפיה לאיזור, אך זה עזר רק למספר ימים.
רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכאב? איך ניתן לאבחן את הבעיה? האם כדאי לעשות צילום רנטגן או בדיקה אחרת? ומה הדרכים לטיפול?
אשמח אם תענו במהרה.
תודה מראש אלינה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלינה29/01/2012בזמן האחרון הכאב גם משודר ליד שמאל, הרגשה של מין חולשה כזאת, ולפעמים יש גם מין נחשים כאלה ביד, כאילו היד נרדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
קובי אביב30/01/2012היי אלינה
התחושות שאת מתארת מוכרות לי מאד ממקרים דומים.
אזור גב העליון,שכמות, צוואר הוא איזור רווי בשרירים אשר פועלים בסינרגתיות מסויימת ע"מ להפעיל את תנועת השכמות הכתפיים והצוואר.
מספיק ששריר אחד נכנס לכשל כלשהו אז כל השאר מנסים לעזור לו וכך יכולה להיווצר שרשרת של כאב, מגבלה בתנועה וכדו'
לפי תיאורך בהחלט יכול להיות שישנם כיווצי שרירים אשר גורמים להקרנות כאב לאזורים אחרים וכמובן לכשל הנ"ל, לעיתים זה מקרין לידיים ולאצבעות בתחושת כאב/עקצוץ/נמלול וכדו'
צילום לא יזיק ע"מ לשלול בעייה צווארית חולייתית כגון בלט/פריצת דיסק וחבריהם.
מציע לך בחום רב לגשת לטיפול שיקום תנועתי אורטופדי בגישת טריגר פוינט, אני סבור שזה יכול להועיל לך רבות.
אם את בוחרת בכך וזקוקה לעזרה במציאת מטפל/ת קרובים אלייך צרי עימי קשר בפרטי.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם גב לא מתעסקים ולא מחכים מנסיון
תמר05/02/2012כל הכבוד לך שאת מצליחה לסבול את הכאבים האלה, אני כבר מזמן הייתי ניגשת לאורטופד לקבלת טיפול מתאים כלשהוא, יכול להיות שזה התכווצויות או שאת סתם תפוסה ולא טיפלת.
אל תבזבזי תזמן תקבעי עוד היום תור. אני חיכיתי וחיכיתי שהכאבים בצוואר שלי יעברו וזה רק החמיר, למזלי הגעתי רגע לפני שהיה מאוחר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמני עיסויגולן29/01/2012
שלום רב,
הייתי רוצה להבין מדוע ישנם אנשים ששמני העיסוי הבסיסיים כמו: זרעי ענבים, שקדים וכדומה נספגים אצל בעור בכמות גדולה ובמהירות וישנם אנשים שהעור שלהם סופג כמות קטנה של שמן ובזמן ארוך יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמני עיסוי - תגובה
קובי אביב30/01/2012היי גולן
דבר ראשון ישנו הבדל בין שמן זרעי ענבים, שקדים, שומשום וכדו' מבחינת הסמיכות שלהם שמן זרעי ענבים יספג מהר וטוב יותר משמן שומשום לדוגמה שהוא סמיך יותר.
מעבר לכך זה תלוי בעור האדם, ככל שהוא יהיה יבש יותר כך הוא יהיה "צמא" יותר לשמן.
שים לב האם מטיפול לטיפול אתה נזקק לאותה כמות שמן במידה ואתה משתמש באותו סוג או שמא העור זקוק לפחות עם הזמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבעאלעד26/01/2012
אני מטפל בכוסות רוח ורציתי לדעת למה שאני שם כוס רוח על הגב נניח,לחלק מהאנשים נשאר צבע אדום סגול על הגב ולחלקם לא נשאר כל זכר מהכוס ואין צבע?
מה הסיבה לכך?
אותי לימדו שככל שהאיזור אדום אז יש תקיעות וסטגנציה..
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע - תגובה
סהר צור28/01/2012שלום אלעד
סוגי עור שונים - רגישות שונה.
בעיניים "סיניות" מה שלימדו אותך נכון.
בהיבט מערבי - ככל שהוקום חזק יותר וממושך יותר ובנוסף ממוקם על אזור מסועף בכלי דם ובשרני יותר כך האזור יהיה כהה יותר.
ראה לדוגמא - הנחת כוס באזור PSIS לעומת אזור הרמבואידים והטרפזים..
ברור לך איפה יהיה כהה יותר..
בהצלחה והמשך לחקור.
סהר צור - מטפל בדיקור, מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לא מקצועי!נטלי25/01/2012
היי,
הייתי בצימר בסופ"ש וקיבלתי טיפול בעיסוי שוודי מהמסאז'יסטית של הספא. מאז שחזרתי (ראשון) ועד עכשיו, אני סובלת מכאבים בגב התחתון ובעורף שלא היו קודם. יכול להיות שזה קשור?! אמנם, בטיפול הרגשתי קצת כאב ואי נוחות כשהיא עיסתה לי את האזורים האלו אבל חשבתי שזה נורמלי בעיסוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לא מקצועי! - תגובה
קובי אביב25/01/2012היי נטלי
פעמים רבות לאחר טיפול ובמיוחד כאשר לא מטפלים זמן רב מרגישים כאבים במקומות שונים, בד"כ הם אמורים לדעוך ולחלוף תוך 72 שעות.
איני יודע האם קיימת בעיה כלשהי בעברך אשר יכולה לגרום לכאבים כתוצאה מטיפול בעיסוי, בד"כ לא נגרמות בעיות כתוצאה מהטכניקה עצמה.
בכל מקרה אם הכאב ממשיך או מתגבר אני מציע לך לפנות לאורטופד.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי לא מקצועי! - תגובה
סהר צור28/01/2012שלום נטלי
אני מחזק את דבריו של עמיתי.
נראה שזהו זמן ממושך מדי עבור ראקציה של אחרי טיפול. בטח לעיסוי שוודי שבמהותו לא אגרסיבי ואינו מכיל טכניקות אגרסיביות כאם להיפך.
יתכן וזהו צירוף מקרים.
מאחל לך רפואה שלמה.
סהר צור - מטפל בדיקור, מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגביעל15/01/2012
אני סובלת מכאבים בכתפיים ובגב. לפני שנתיים עשיתי הגדלת חזה (300) ומאז התחילו לי כאבים באזור הכתפיים - גב עליון. אני גמורה מהכאבים האלו אני מרגישה שזה סוחט אותי גם נפשית. הרופא שניתח אותי אמר שזה לא קשור אבל אני מרגישה חד משמעית שכן!
חברה ומכרה שגם עברו הגדלת חזה סובלות מכאבים כמו שלי וגם הן לא חוו כאבים לפני הניתוח.
מה אתם מציעים לעשות? אני יודעת שאי אפשר לעשות עיסוי בגלל השתלים. מה עוד ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב - תגובה
סהר צור15/01/2012שלום יעל
עם תחושה אי אפשר להתווכח. אני לא מכיר מחקרים שבדקו את התופעה.
אני בהחלט מכיר מטופלות שמתלוננות אף הן על בעיות דומות בעקבות הניתוח.
מה שבהחלט לא מוטל בספק ויכול להועיל לך הוא עיסוי רפואי.
לא ברור לי למה חשבת שאת לא יכולה לעשות טיפול.
העיסוי הרפואי ישפר את התפקוד היומיומי שלך ויקל רבות על כאבייך.
כמו כן, חשוב מאוד לחזק את חגורת הכתפיים ולבצע מתיחות לשרירי החזה.
רפואה שלמה
סהר צור מטפל אינטגרטיבי בדיקור, מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בגב - תגובה
קובי אביב15/01/2012שלום יעל
אני שומע רבות ממטופלות שלי בעלות חזה גדול על התחושות הללו,
בהחלט ניתן לבצע עיסוי ולהקל על הכאבים.
ממליץ גם לעבוד על שרירי השכמות והכתפיים אשר נועדו לתמוך מהצד השני של החזה, ככל שהשרירים יהיו חזקים יותר כך תהיה תמיכה טובה יותר.
אם אינך יודעת אילו תרגילים יש לבצע את מוזמנת לשאול בעל מקצוע כגון מטפל מוסמך, מאמן אישי, פיזיותרפיסט וכדו'
או להגיע לפגישה הכרות שבו נוכל לתת לך את התרגילים המסוימים הללו.
בהצלחה
קובי פסח - שיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גב תחתוןגיתית09/01/2012
שלום לכם
אני סובלת מכאבי גב שיורדים לי לכיוון הישבן והרגל, לפעמים עד לאחורי הברך.. עשית צילומים ובדיקות. האורטופד אמר שאני צריכה לרדת במשקל ולעשות ספורט אבל אני כל יום מתאמנת בעשור האחרון... המשקל שלי נורמלי לחלוטין (58 ק' 168 ג' גיל 31) אני לא מבינה על מה הוא מדבר והאמת נמנעתי מלהגיע לרופא. בצילום יכול להיות שיש בלט הקפי? משהו כזה... בכל אופן לא ודאי. מה שודאי זה כאב בעיקר בתחילת תנועה. בהליכה פחות כואב, בעמידה אני מתה.. אני עושה מתיחות, עשיתי טיפולים, שיאצו, דיקור, עיסוי רפואי ופיזיוטרפיה סינית.. מה שנשאר לי כרגע זה לעשות זריקה וממש אבל ממש לא רוצה!
עזרתכם פליז...........
גיתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי עם הזריקות
שגית ב.09/01/2012אני כל כך מזדהה איתך. ניסית ללכת לכירופרקט? , מניסיון תרופות לא מטפלות בכאבי גב אלא משכיח את הכאב.. אני למשל טופלתי. את יכולה לקבל עוד מידע. הגעתי אליו אחרי שנואשתי מהכאבים ומהעובדה שלא עלו בדיוק על הבעיה ורק דחפו לי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה
קובי אביב09/01/2012שלום גיתית
בלט דיסק בהחלט יכול לגרום לכל הקשיים הללו, לפי מה שאני מבין התנסית בטיפולים רבים ועדיין הכאב קיים שם מפני שהבעיה אשר גורמת לכאב לא נפתרה.
זריקה יכולה להקל על הכאבים ע"י כך שהיא תוריד את הדלקת אשר נוצרה באזור, כל גוף מגיב באופן שונה ישנם כאלו שזה מאד עוזר להם, ישנם כאלו שזה חוזר וישנם כאלו שזה לא עוזר כלל.
אני מציע לגשת לטיפול אשר יאפשר אבחון מעמיק של הבעיה כולל יציבה, מצב השרירים, הרקמות וכדו' ולהתחיל בטיפול הכולל פעילות נכונה גם ספורטיבית וגם התנהלות יומיומית.
אפשר לשאול מהי הפעילות היומיומית אשר את מבצעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון
גיתית10/01/2012שלום ותודה על העצות
אני מתאמנת פעמיים בשבוע פילאטיס מזרון ופעם בשבוע מכשירים. כל יום אני עושה פעילות אירובית - הליכה וריצה על הליכון. כפיפות בטן ומתיחות. בגלל זה הפתיעה אותי התגובה של הרופא הלא מוצלח הזה!! אני כל כך שומרת על עצמי.
ניסיתי כל מיני אבחונים וכאלה.. לא יודעת. זריקה לא באה בחשבון מבחינתי. לפחות לא כרגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה
סהר צור10/01/2012שלום גיתית
ברור שהמצב מתסכל. אל נא תתייאשי.
אני מזמין אותך להגיע לאבחון ובדיקת יציבה בקליניקה - ללא תשלום
צריך למצוא את הגורם לחוסר האיזון. סביבת עבודה, אופי וצורת הפעילות וכו'
לעיתים כאב נגרם כתוצאה מבעיה מכנית, כלומר דווקא עצם זה שאת פעילה מאוד עלול להיות בעוכרייך כאשר ישנה (למשל) בעיה של קריסה בכף הרגל ואת רצה ללא מדרסים.
האם יש לך?
האם חווית לידה?
כאב בשכיבה ובמהלך השינה בלילה?
אני משלב בטיפול שלי תנועה, מגע ודיקור. יעיל ביותר לבעיות כדוגמת שלך.
את מוזמנת ליצור עימי קשר במייל
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה - תגובה
קובי אביב10/01/2012מסכים בהחלט עם תשובתו של סהר, הפעילות המרובה בהחלט יכולה לשמר מצב קיים או להחמירו, אבל צריך לבדוק.
מוזמנת להתייעץ עימנו גם טלפונית אם צריך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול!
גיתית10/01/2012אני נקעתי את הקרסול כמה פעמים. יש לי מדרסים אבל הפסקתי ללכת איתם כי הרגשתי שזה לא נוח. עכשיו אני מרגישה שמשהו דפוק בהליכה שלי אבל לא חשבתי על זה שאני בלי מדרסים כבר תקופה ארוכה.. פחות או יותר מאז שהחלו לי הכאבים.
אני אומנם כבר נחשבת זקנה אבל אני רווקה תל אביבית :)
עדיין לא ילדתי - קודם נמצא את הראוי עדיין לא מתפשרת על המצוי :@
אני נראה לי גם יחליף כבר נעליים.
תודה על המענה המהיר שלכם!
אתם עשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול! - תגובה
סהר צור10/01/2012בכייף!
נקווה שיפתור את בעיותייך.
אנו כמובן ממליצים על עיסוי רפואי שיאיץ את כל תהליך ההחלמה וישפר במידה ניכרת את הרגשתך.
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבעמית03/01/2012
שלום,
מיום שבת כאבים בגב תחתון (בעיקר מצד שמאל), אשר התעצמו עד למצב הנוכחי בו אני מתקשה ללכת זקוק ללא עצירה וכריעה כל מספר צעדים עקר הכאב הרב, או לעמוד/לשבת בצורה זקופה
בנוסף, איני מצליח להירדם ללא משככי כאבים
בנוסף לכך - חום נמוך (עד 38) ובחילה, סחרחורת, חוסר בתיאבון
אני לא מאמין שזה קשור, אך לפני כשנה אושפזתי עקב כריש דם ברגל שמאל, אשר החל ככאב באותו אזור בדיוק
נבדקתי ע"י רופא המשפחה, אך הוא המליץ ללא ביצוע שום בדיקה על וולטרן אשר, לצערי, אין לא שום השפעה
מה עליי לעשות?
תודה,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
סהר צור03/01/2012שלום עמית
לא אוכל לענות לך תשובה מקצועית בהתכתבות באינטרנט. חסרים לי פרמטרים רבים - וגם הפציינט מול העיניים..
מה שאני מציע, בשל כל הסימפטומים שאתה מתאר. לחזור לבדיקה נוספת אצל רופא המשפחה.
יכול להיות שמדובר בהתפסות שרירית כתוצאה מתנועה לא נכונה ובנוסף משהו ויראלי שגורם לחום נמוך ולשאר התחושות אבל שוב זה לא המקום לאשר או לשלול..
גש לרופא.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
קובי אביב04/01/2012מבחינת תיאור כאבי הגב זה בהחלט נשמע כמו תפיסות של שרירים באזור הגב תחתון-ישבן, לאור התיאורים הנוספים שרשמת הגוף מתמודד עם משהו אחר.
לעיתים רבות השרירים מגיבים לדברים אחרים אשר קורים בגוף כגון תפיסויות שרירים וכאבים.
גם הצעתי הינה לגשת לרופא אך להתמקד יותר בבחילות, סחרחורות וחוסר התאבון ולראות מה קורה
בקשר לגב אם זה לא עובר תוך מספר ימים טפל סימפטומטית באזור ע"י
תנועה, חום וקור לסירוגין ו/או עיסוי רפואי.
רפואה שלמה
קובי פסח - מטפל בכיר בשיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסאות נוחים לישיבה ממושכתאבי18/12/2011
מחפש המלצות ודעות נוספות על כסאות ליסיבה ממושכת.
אנחנו פותחים משרג חדש - לא הרבה עובדים ורוצים לעצב אותו ולצייד אותו בריהוט ובציוד איכותי שישמש אותנו לאורך שנים...
אנחנו בגישה כי אם קונים מוצר איכותי לא צריך להחליף אותו שנים רבות..
אז נשמח להצעות...
ראיתי בפורומים שונים כמה המלצות על כסאות.
הייתי רוצה לשמוע מה חושבים פה..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסאות נוחים לישיבה ממושכת - תגובה
סהר צור18/12/2011שלום
אני מציע לפנות לפורום ארגונומיה וסביבת עבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסאות נוחים לישיבה ממושכת - תגובה
קובי אביב19/12/2011שלום עומר
דבר ראשון ברצוני לומר לך כל הכבוד על כך שאתה דואג לבריאותכם.
מעבר להתייעצותך עם ארגונומים אני אישית מציע גם להחזיק במשרד מספר כדורי fitball, כמו שמשתמשים בפילאטיס וזאת על מנת לאפשר לעובדים לגוון בתנוחות הישיבה.
הכדור מכריח אותך לשבת זקוף על ידי הפעלת שרירי היציבה באופן קבוע.
הכדור הוא הכסא מחשב השני שלי, גם אני ורבים ממטופלי מעריכים מאד את הישיבה עליו. מעניין לשאול אותם בפורום ארגונומיה גם על נושא זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך עומר המלצה ממני, המזכירה - תגובה
סהר צור25/12/2011בבקשה לא לפרסם פוסטים פרסומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לגבבת שלום13/12/2011
אני מעסה לחברי מדי פעם את הגב, ורציתי לשאול אלו תנועות לעשות לשחרור השכמות והכתפיים, הוא מאוד תפוס..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לגב - תגובה
קובי אביב14/12/2011עצם המגע עצמו, מהנה, מרגיע ומשחרר. אין באפשרותי ללמדך תנועות עיסוי דרך הפורום. את בהחלט יכולה לקחת זאת צעד אחד קדימה וללמוד עיסוי באופן מקצועי יותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית עיסוי וסכרת !שאלה30/11/2011
שלום רב
קניתי כרית עיסוי שיאצו עם חימום בחנות של ד"ר גב.
בהוראות השימוש וההפעלה מופיעה אזהרה שהמכשיר לא מומלץ לשימוש בידי חולי סכרת.
האם ביכולתכם להסביר מדוע שימוש בכרית העיבוי אינו מומלץ כאמור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרית עיסוי וסכרת ! - תגובה
סהר צור02/12/2011הסוכרת משפיעה ברמות שונות על הגוף וגורמת להפרעה בזרימת הדם. כאשר נגרם נזק בהספקת הדם לעצבים נוצרת ניורופטיה-חוסר תחושה בעיקר בגפיים. במקביל פגיעה בסחוסים גורמת לקריסה במבנה השלד וליצירת מוקדי לחץ במקומות שאינם מיועדים לכך.
התוצאה היינה פצעי לחץ הנגרמים מקריסת המבנה ומזיהוי מאוחר של התופעה עקב חוסר התחושה עד למצבים של נמק.
אינני מכיר את המכשיר שיאצו/עיסוי המדובר אך אני מניח שהחשש הוא ככל הנראה מלחץ בלתי מבוקר עם המכשיר שעלול לפגוע במשתמש.
עיסוי רפואי ולימפטי מצוינים לפיזור הבצקתיות המתפתחת כתוצאה ממחלת הסוכרת ובשיפור זרימת הדם לגפיים.
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב התחתוןרונה24/11/2011
שלום לכולם
אני סובלת מכאבים בגב התחתון (גיל 60)
ללא אבחנה רפואית מיוחדת.
איזה סוג של עיסוי יכול לעזור לי?
אילו אזהרות עליי להעביר למעסים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב התחתון - תגובה
סהר צור24/11/2011שלום רונה
עיקר הדאגה שלך היא להגיע למטפל מוסמך עם המלצות מאנשים המקורבים אלייך.
אם תעשי זאת , לא תצתרכי לדאוג לדבר. הוא כבר ידע מהן האינדיקציות והקונטרה אינדקציות..
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)